menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Acrylaatkit

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ACRYLAATKIT 30 MINUTEN

Bison acrylaatkit 30 minuten

Bison Acrylaatkit 30 minuten is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. Het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. Het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard PVC. Het hecht niet op bitumen, PP, PE, P.T.F.E. en siliconen. Het is na 30 minuten overschilderbaar en strak afmesbaar en binnen en buiten toepasbaar. Het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

vanaf
4,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT

Bison acrylaatkit

Bison Acrylaatkit is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen. Het is overschilderbaar en strak afmesbaar en geschikt voor toepassing bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds en doorvoerleidingen. Het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout en de meeste overige poreuze ondergronden. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E en siliconen. Het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

vanaf
5,21
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT REGENVAST

Bison acrylaatkit regenvast

Bison Acrylaatkit Regenvast is een hoogwaardige, gemakkelijk verwerkbare, snel regenvaste plasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen en buiten. Het is overschilderbaar en strak afmesbaar. Het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. Het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen. Het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en blijvend elastische afdichtingen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT STRUCTUUR

Bison acrylaatkit structuur

Bison acrylaatkit structuur heeft een korrelige structuur. Het is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden, kieren en scheuren rondom met sierpleister (spack) bewerkte oppervlakken bij wanden, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, gipsplaten, plafonds, spack, structuurpleister- en metselwerk en het is goed overschilderbaar. Het hecht op pleisterwerk, spack, stucwerk, metselwerk, baksteen, (gas)beton, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC en is tevens zeer geschikt voor het opvullen van scheuren in structuurpleister- en metselwerk. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen.

vanaf
7,10
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETKIT

Bison parketkit

Bison hout en vloer klassiek is een hoogwaardige, kleurspecifieke acrylaat afdichtingskit voor het afdichten van aansluitvoegen bij parket- en laminaatvloeren. Het is geschikt voor aansluitvoegen langs o.a. muren, trappen en radiatorbuizen, specifiek op plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Het is geschikt voor voegen met een maximale uitzetting van 7,5%, is elastisch, overschilderbaar en tempertuurbestendig (-30°C tot + 80°C).

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER ACRYLAAT SCHILDERSKIT

Bison super acrylaat schilderskit

Bison super acrylaat schilderskit is geschikt om te overschilderen met alle verfsoorten en is direct overschilderbaar. Het is een ‘anti-crack gereedschap’ voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. Door de elasticiteit is het ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat.

vanaf
7,10
bekijk product

Bekijk product ▸

FIRE SEALANT 1200 GRADEN

Den braven fire sealant 1200 graden

Den braven fire sealant 1200 is een pastavormig product dat door droging uithardt tot een niet elastische afdichting die bestand is tegen hoge temperaturen. Het is ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in kachels, open haarden en ovens.

vanaf
7,52
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL ANTI CRACK

Den braven acryl anti crack

Den Braven Zwaluw Acryl Anti-Crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. Door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. Na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.

vanaf
3,92
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL CLEAR WT

Den braven acryl clear wt

Den braven zwaluw acryl clear WT is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het is wit tijdens het aanbrengen en transparant na het drogen. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, het is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken binnen.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL DUCTING SEAL

Den braven acryl ducting seal

Den braven acryl ducting seal is een plasto-elastische afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor toepassing bij verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. Het is getest conform DIN EN ISO 846 A+C. Het is sanitair ingesteld, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen, niet corrosief t.o.v. metalen en kan ook met kwast worden verwerkt.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT EXTERIEUR+

Den braven acrylaatkit exterieur+

Den Braven Zwaluw Acryl Exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. Het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. Na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. Doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

vanaf
3,79
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL W

Den braven acryl w

Den Braven Zwaluw Acryl W is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Verbruik: ca. 12.9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.

vanaf
2,57
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL WET ON WET

Den braven acryl wet on wet

Den Braven Zwaluw Acryl Wet on Wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. De kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is niet geschikt voor continue waterbelasting, PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden.

vanaf
4,23
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL-LM

Den braven acryl-lm

Den braven Zwaluw Acryl-LM is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van een acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het heeft een lage modulus, een hoge bewegingsopname, is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden binnen en buiten, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.

vanaf
2,94
bekijk product

Bekijk product ▸

FP ACRYLIC SEALANT

Den braven fp acrylic sealant

Den Braven FP Acrylic Sealant is een 1-component brandwerende acrylaatkit op dispersiebasis. Het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. Het is een plasto-elastische afdichtingskit welke boven de + 120°C licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. Het kan afzonderlijk worden toegepast in voegen tot 20 mm breed en gecombineerd met FP PU Foam in voegen tot 30 mm breed. Getest conform EN 1366-4. Overschilderbaar met de meeste water- en oliebasisverven.

vanaf
10,32
bekijk product

Bekijk product ▸

FP INTUMESCENT ACRYLIC

Den braven fp intumescent acrylic

Den Braven Zwaluw Fireprotect® FP Intumescent acrylic is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. Het wordt gebruikt om alle openingen oplopend tot 5 mm af te dichten. Boven deze afmeting is de FP Fire Board vereist. De openingen die met deze kit worden opgevuld bevinden zich tussen de doorvoer en de omliggende constructie, maar ook tussen separate kabels en de eventuele kabelgoot zelf. Het mag niet overschilderd worden omdat dit een negatief effect heeft op het opschuimend karakter van de kit.

vanaf
17,85
bekijk product

Bekijk product ▸

STUC-O-SEAL

Den braven stuc-o-seal

Den Braven Zwaluw Stuc-o-Seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. Het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.

vanaf
4,65
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAL & PAINT 125

Den braven seal & paint 125

Hercuseal seal & paint 125 is een premium acrylaatkit, specifiek ontwikkeld om kort na het aanbrengen te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren, binnen en buiten. Het beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen.

vanaf
4,23
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT NON-CRACK S410

Polyfilla pro acrylaatkit non-crack s410

Polyfilla pro acrylaatkit non-crack s410 is een witte, sneldrogende, goed vullende acrylaatkit op waterbasis om verschillende bouwmaterialen zoals hout, metaal of minerale ondergronden te kitten. Het is geschikt voor binnen en buiten en veroorzaakt geen barstvorming na overschilderen. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur per laag van 2 cm dik.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT A1

Proby acrylaatkit a1

Proby acrylic sealant a1 is een afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.

vanaf
2,01
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYFILL W

Progold acryfill w

Progold acryfill w is een hoogwaardig overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie voor binnen toepassing. Maximale duurzaam toelaatbare vervorming: ca. 15%.

vanaf
6,46
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL EXTERIOR

Progold acryl exterior

Progold acryl exterior is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor buiten en binnen die bij buitentoepassing, na het aanbrengen, direct regenbestendig is. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf
4,19
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL NON-CRACK

Progold acryl non-crack

Progold acryl non-crack is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor binnen die beter overschilderbaar is met hooggevulde dispersieverven dan een standaard acrylaatkit. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur ) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte is 25 mm.

vanaf
4,57
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT

Progold acrylaatkit

Progold acrylaatkit is een plasto-elastische kit op basis van acrylaatdispersie voor binnentoepassing. Het is te gebruiken voor afdichtingen die niet constant in aanraking komen met water en het is overschilderbaar.

vanaf
2,68
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT DSP

Sikkens acrylaatkit dsp

Sikkens acrylaatkit dsp is een sneldrogende, plasto-elastische kit op basis van acrylaatharsdispersie voor binnen en buiten. Het is geschikt als vocht- en tochtwerende afdichtingskit voor voegen die aan geringe werking worden blootgesteld en die redelijk bestand moeten zijn tegen mechanische belastingen. Het hecht op o.a. hout, winddroog beton, gemenied staal, aluminium, glas, kunststoffen en tegel- en schilderwerk, zowel droog als enigszins vochtig. Het kan met zowel watergedragen als terpentineverven worden overgeschilderd. Het is soepel verwerkbaar met handkit- of persluchtspuit. Let op, het is niet te verwerken bij een omgevingstemperatuur beneden 5°C, aangezien er bij lagere temperatuur geen technisch stabiele filmvorming plaatsvindt. Na uitharding is het temperatuurbestendig van -20°C tot +80°C. Het is niet geschikt als beglazingskit.

vanaf
5,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT 30 MINUTEN

Bison acrylaatkit 30 minuten

Bison Acrylaatkit 30 minuten is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. Het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. Het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard PVC. Het hecht niet op bitumen, PP, PE, P.T.F.E. en siliconen. Het is na 30 minuten overschilderbaar en strak afmesbaar en binnen en buiten toepasbaar. Het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

vanaf
4,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT

Bison acrylaatkit

Bison Acrylaatkit is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen. Het is overschilderbaar en strak afmesbaar en geschikt voor toepassing bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds en doorvoerleidingen. Het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout en de meeste overige poreuze ondergronden. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E en siliconen. Het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

vanaf
5,21
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT REGENVAST

Bison acrylaatkit regenvast

Bison Acrylaatkit Regenvast is een hoogwaardige, gemakkelijk verwerkbare, snel regenvaste plasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen en buiten. Het is overschilderbaar en strak afmesbaar. Het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. Het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen. Het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en blijvend elastische afdichtingen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT STRUCTUUR

Bison acrylaatkit structuur

Bison acrylaatkit structuur heeft een korrelige structuur. Het is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden, kieren en scheuren rondom met sierpleister (spack) bewerkte oppervlakken bij wanden, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, gipsplaten, plafonds, spack, structuurpleister- en metselwerk en het is goed overschilderbaar. Het hecht op pleisterwerk, spack, stucwerk, metselwerk, baksteen, (gas)beton, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC en is tevens zeer geschikt voor het opvullen van scheuren in structuurpleister- en metselwerk. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen.

vanaf
7,10
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETKIT

Bison parketkit

Bison hout en vloer klassiek is een hoogwaardige, kleurspecifieke acrylaat afdichtingskit voor het afdichten van aansluitvoegen bij parket- en laminaatvloeren. Het is geschikt voor aansluitvoegen langs o.a. muren, trappen en radiatorbuizen, specifiek op plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Het is geschikt voor voegen met een maximale uitzetting van 7,5%, is elastisch, overschilderbaar en tempertuurbestendig (-30°C tot + 80°C).

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER ACRYLAAT SCHILDERSKIT

Bison super acrylaat schilderskit

Bison super acrylaat schilderskit is geschikt om te overschilderen met alle verfsoorten en is direct overschilderbaar. Het is een ‘anti-crack gereedschap’ voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. Door de elasticiteit is het ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat.

vanaf
7,10
bekijk product

Bekijk product ▸

FIRE SEALANT 1200 GRADEN

Den braven fire sealant 1200 graden

Den braven fire sealant 1200 is een pastavormig product dat door droging uithardt tot een niet elastische afdichting die bestand is tegen hoge temperaturen. Het is ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in kachels, open haarden en ovens.

vanaf
7,52
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL ANTI CRACK

Den braven acryl anti crack

Den Braven Zwaluw Acryl Anti-Crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. Door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. Na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.

vanaf
3,92
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL CLEAR WT

Den braven acryl clear wt

Den braven zwaluw acryl clear WT is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het is wit tijdens het aanbrengen en transparant na het drogen. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, het is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken binnen.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL DUCTING SEAL

Den braven acryl ducting seal

Den braven acryl ducting seal is een plasto-elastische afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor toepassing bij verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. Het is getest conform DIN EN ISO 846 A+C. Het is sanitair ingesteld, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen, niet corrosief t.o.v. metalen en kan ook met kwast worden verwerkt.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT EXTERIEUR+

Den braven acrylaatkit exterieur+

Den Braven Zwaluw Acryl Exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. Het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. Na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. Doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

vanaf
3,79
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL W

Den braven acryl w

Den Braven Zwaluw Acryl W is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Verbruik: ca. 12.9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.

vanaf
2,57
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL WET ON WET

Den braven acryl wet on wet

Den Braven Zwaluw Acryl Wet on Wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. De kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is niet geschikt voor continue waterbelasting, PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden.

vanaf
4,23
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL-LM

Den braven acryl-lm

Den braven Zwaluw Acryl-LM is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van een acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het heeft een lage modulus, een hoge bewegingsopname, is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden binnen en buiten, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.

vanaf
2,94
bekijk product

Bekijk product ▸

FP ACRYLIC SEALANT

Den braven fp acrylic sealant

Den Braven FP Acrylic Sealant is een 1-component brandwerende acrylaatkit op dispersiebasis. Het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. Het is een plasto-elastische afdichtingskit welke boven de + 120°C licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. Het kan afzonderlijk worden toegepast in voegen tot 20 mm breed en gecombineerd met FP PU Foam in voegen tot 30 mm breed. Getest conform EN 1366-4. Overschilderbaar met de meeste water- en oliebasisverven.

vanaf
10,32
bekijk product

Bekijk product ▸

FP INTUMESCENT ACRYLIC

Den braven fp intumescent acrylic

Den Braven Zwaluw Fireprotect® FP Intumescent acrylic is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. Het wordt gebruikt om alle openingen oplopend tot 5 mm af te dichten. Boven deze afmeting is de FP Fire Board vereist. De openingen die met deze kit worden opgevuld bevinden zich tussen de doorvoer en de omliggende constructie, maar ook tussen separate kabels en de eventuele kabelgoot zelf. Het mag niet overschilderd worden omdat dit een negatief effect heeft op het opschuimend karakter van de kit.

vanaf
17,85
bekijk product

Bekijk product ▸

STUC-O-SEAL

Den braven stuc-o-seal

Den Braven Zwaluw Stuc-o-Seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. Het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.

vanaf
4,65
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAL & PAINT 125

Den braven seal & paint 125

Hercuseal seal & paint 125 is een premium acrylaatkit, specifiek ontwikkeld om kort na het aanbrengen te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren, binnen en buiten. Het beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen.

vanaf
4,23
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT NON-CRACK S410

Polyfilla pro acrylaatkit non-crack s410

Polyfilla pro acrylaatkit non-crack s410 is een witte, sneldrogende, goed vullende acrylaatkit op waterbasis om verschillende bouwmaterialen zoals hout, metaal of minerale ondergronden te kitten. Het is geschikt voor binnen en buiten en veroorzaakt geen barstvorming na overschilderen. Het is overschilderbaar na ca. 2 uur per laag van 2 cm dik.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT A1

Proby acrylaatkit a1

Proby acrylic sealant a1 is een afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.

vanaf
2,01
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYFILL W

Progold acryfill w

Progold acryfill w is een hoogwaardig overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie voor binnen toepassing. Maximale duurzaam toelaatbare vervorming: ca. 15%.

vanaf
6,46
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL EXTERIOR

Progold acryl exterior

Progold acryl exterior is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor buiten en binnen die bij buitentoepassing, na het aanbrengen, direct regenbestendig is. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf
4,19
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL NON-CRACK

Progold acryl non-crack

Progold acryl non-crack is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor binnen die beter overschilderbaar is met hooggevulde dispersieverven dan een standaard acrylaatkit. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur ) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte is 25 mm.

vanaf
4,57
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT

Progold acrylaatkit

Progold acrylaatkit is een plasto-elastische kit op basis van acrylaatdispersie voor binnentoepassing. Het is te gebruiken voor afdichtingen die niet constant in aanraking komen met water en het is overschilderbaar.

vanaf
2,68
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYLAATKIT DSP

Sikkens acrylaatkit dsp

Sikkens acrylaatkit dsp is een sneldrogende, plasto-elastische kit op basis van acrylaatharsdispersie voor binnen en buiten. Het is geschikt als vocht- en tochtwerende afdichtingskit voor voegen die aan geringe werking worden blootgesteld en die redelijk bestand moeten zijn tegen mechanische belastingen. Het hecht op o.a. hout, winddroog beton, gemenied staal, aluminium, glas, kunststoffen en tegel- en schilderwerk, zowel droog als enigszins vochtig. Het kan met zowel watergedragen als terpentineverven worden overgeschilderd. Het is soepel verwerkbaar met handkit- of persluchtspuit. Let op, het is niet te verwerken bij een omgevingstemperatuur beneden 5°C, aangezien er bij lagere temperatuur geen technisch stabiele filmvorming plaatsvindt. Na uitharding is het temperatuurbestendig van -20°C tot +80°C. Het is niet geschikt als beglazingskit.

vanaf
5,74
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd