menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Afdekmaterialen

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
voorgevouwen afplakfolie

3m voorgevouwen afplakfolie

3M Maskeerfolie is doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een handafplakapparaat. De folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. Door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. Het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90 graden Celsius.

vanaf
20,17
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKEERFOLIE INCL. TAPE VOORGEVOUWEN

3m maskeerfolie incl. tape voorgevouwen

3m Maskeerfolie incl. tape is een voorgevouwen doorzichtige maskeerfolie voorzien van tape rand. Het is gemakkelijk recht af te scheuren en daardoor ideaal voor snel afplakwerk. De folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moetworden bedekt. Door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen.

vanaf
4,23
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKEERPAPIER

3m maskeerpapier

3m masking paper is gecoat maskeerpapier van gerecycled papier. Het is ideaal voor het afplakken van smalle stroken en geschikt voor gebruik in combinatie met de afplakapparaten M1000, M3000C en M3000K.

vanaf
3,49
bekijk product

Bekijk product ▸

M1000 Dispenser Scotch

3m m1000 dispenser scotch

3M ScotchBlue Dispenser M1000 is een ideaal stuk gereedschap specifiek bedoeld voor de doe-het-zelver die af en toe een lichte klus moet uitvoeren. Het combineert afplaktape met papier in 1 stap om bijvoorbeeld plinten af te plakken.

vanaf
43,00
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE MET TAPE

3m scotchblue afdekfolie met tape

3m scotchblue pre-taped maskeerfolie is geschikt voor het afplakken en afdekken van ondergronden voor het schilderwerk, binnen en buiten.

vanaf
3,98
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCHBLUE AFDEKPAPIER MET TAPE

3m scotchblue afdekpapier met tape

3m scotchblue pre-taped maskeerpapier is geschikt voor het snel en nauwkeurig afplakken van oppervlakken en randen. Hiermee kunnen randen nauwkeurig en snel afgeplakt worden en tegelijkertijd oppervlakken beschermd worden tegen verfspatten. Het product is bijzonder geschikt voor verven met een verfspuit maar ook voor verven met kwast of roller en ideaal voor het afplakken van plinten of traptreden. Het heeft een gemiddelde kleefkracht en kan na de verfwerkzaamheden weer schoon en restloos worden verwijderd - tot 14 dagen na het afplakken.

vanaf
6,75
bekijk product

Bekijk product ▸

VERHUISDEKEN

Anza verhuisdeken

Anza verhuisdeken van zware kwaliteit en doorstikt. Afmetingen: 2 x 1,5 meter.

vanaf
12,03
bekijk product

Bekijk product ▸

SPATKLEED

Dekker en co spatkleed

Dekker & co spatkleed in diverse afmetingen en kwaliteiten.

vanaf
36,13
bekijk product

Bekijk product ▸

220 Afdekpapier

Kip 220 afdekpapier

Kip Afdekpapier 220 hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van Kip Ready-Masker.

vanaf
2,93
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

Kip afdekpapier voor afrolapparaat 330-00

Kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het Kip afrolapparaat 330-00. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.

vanaf
16,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

Kip afdekpapier voor ready-masker 335

Kip Afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de Kip Ready-Masker 335. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.

vanaf
2,67
bekijk product

Bekijk product ▸

213 BESCHERMFOLIE

Kip 213 beschermfolie

Kip Beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 LDPE folie. Het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf
45,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BESCHERMFOLIE

Kip beschermfolie

Kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 40C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf
44,83
bekijk product

Bekijk product ▸

3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEIT

Kip 3813 beschermfolie standaard kwaliteit

Kip Beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf
17,29
bekijk product

Bekijk product ▸

3888 WASHI-TEC MASKER

Kip 3888 washi-tec masker

Kip FineLine masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. Het is een hoogwaardige FineLine tape met milieuvriendelijke PE-folie van 10, UV-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. Het is tot 80C temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf
3,45
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

Kip afdekfolie met masking tape

Kip Folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.

vanaf
4,09
bekijk product

Bekijk product ▸

322 FOLIE MASK

Kip 322 folie mask

Kip Folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke LDPE-folie met 2 kleefstroken. Het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. Het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.

vanaf
16,70
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE VOOR GEVOELIGE OPPERVLAKKEN

Kip afdekfolie voor gevoelige oppervlakken

Kip Grip 356 is een statisch geladen PE-folie zonder kleefstof voor het veilig afdekken van met name gevoelige oppervlakken zoals natuursteen, marmer en terracotta. De folie verschuift niet dankzij de statisch gelaten onderzijde, zelfs op gladde oppervlakken! Zeer makkelijk aan te brengen en herpositioneerbaar. Bij buitengebruik moet de folie met tape gefixeerd worden. Inzetduur is zowel binnen als buiten onbeperkt.

vanaf
46,67
bekijk product

Bekijk product ▸

3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip 3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip Masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. Het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf
3,15
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKER MET PAPIER 334

Kip masker met papier 334

Kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

vanaf
2,50
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKER MET TEXTIELTAPE

Kip masker met textieltape

Kip Masker met Textielband 333 is een UV-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.

vanaf
5,27
bekijk product

Bekijk product ▸

Maskingtape met textiel

Kip maskingtape met textiel

Kip Masker met Textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is UV-bestendig. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.

vanaf
5,69
bekijk product

Bekijk product ▸

383 Masker met textieltape extra

Kip 383 masker met textieltape extra

Kip Masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie in premiumkwaliteit. Het is zeer UV-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. Het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf
5,74
bekijk product

Bekijk product ▸

3833 masker met textieltape

Kip 3833 masker met textieltape

Kip Masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.

vanaf
3,38
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKER 232

Kip masker 232

Kip Masking Tape Masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. Het is van milieuvriendelijk PE-afdekfolie en statisch geladen.

vanaf
3,29
bekijk product

Bekijk product ▸

Maskingtape-masker 216

Kip maskingtape-masker 216

Kip Masking Tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

3388 Multi-masker Maskeerfolie

Kip 3388 multi-masker maskeerfolie

Kip 3388 Multi-Masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). Het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.

vanaf
12,41
bekijk product

Bekijk product ▸

284 Stuc-Masker

Kip 284 stuc-masker

Kip Stuc-Masker 284 is masker met sterke, dikke HDP E-folie en extra brede textieltape. Het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. De inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.

vanaf
5,94
bekijk product

Bekijk product ▸

STUC-MASKER

Kip stuc-masker

Kip Stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke HDPE-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. Zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. Tot 40 graden temperatuurbestendig. Inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf
5,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTBESCHERMFOLIE

Kip tapijtbeschermfolie

Kip Tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. Makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. Temperatuurbestendig tot 45 graden. Inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.

vanaf
50,25
bekijk product

Bekijk product ▸

288 WASHI-TEC Masker

Kip 288 washi-tec masker

Kip Washi-Tec Masker 288 is een hoogwaardige FineLine tape met milieuvriendelijke PE-folie. Het is UV-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. Het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.

vanaf
6,50
bekijk product

Bekijk product ▸

385 WINDOW MASKER

Kip 385 window masker

Kip Window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke LDPE-afdekfolie. De folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is UV-bestendig. Het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf
16,14
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Sia afdekfolie

Sia afdekfolie voor onder andere RVS en aluminium.

vanaf
148,32
bekijk product

Bekijk product ▸

BESCHERMINGSFOLIE POLIFILM

Sia beschermingsfolie polifilm

Sia beschermingsfolie polifilm is de ideale folie voor bescherming tegen vervuiling en beschadiging van geborsteld, geslepen en gepolijst materiaal zoals RVS en aluminium. De dikte is 100 m, het heeft een goede kleefkracht, is makkelijk te verwijderen, goed vochtbestendig en UV-bestendig tot 12 maanden.

vanaf
37,49
bekijk product

Bekijk product ▸

Opberghoes - Afdekzeil

Meesterhand opberghoes - afdekzeil

Meesterhand opberghoes/afdekzeil is een premium product voor de professionele schilder. Het is een handige bewaarzak voor muurverf en/of lakbakjes compleet met roller, en tevens te gebruiken als afdekzeil voor onder andere deuren. Afmetingen: 75 cm lang x 50 cm breed.

vanaf
22,51
bekijk product

Bekijk product ▸

ZELFKLEVENDE BESCHERMFOLIE

Meesterhand zelfklevende beschermfolie

Meesterhand zelfklevende beschermfolie is geschikt voor het afdekken van onstabiele ondergronden zoals agressieve vloeistoffen, steigers, trappen en ander zwaar materieel.

vanaf
68,90
bekijk product

Bekijk product ▸

PAINT ABSORBEREND SCHILDERSVLIES

Primacover paint absorberend schildersvlies

Primacover paint schildersvlies is een hoogwaardig vochtabsorberend en multifunctioneel schildersvlies. De solide PE-folie aan de onderkant verhindert het doordringen van vocht en het is antislip, schokabsorberend en herbruikbaar. Het is geschikt voor alle droge en doorgedroogde ondergronden voor gebruik tijdens schilderwerkzaamheden.

vanaf
78,65
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Progold afdekfolie

PROGOLD afdekfolie bestaat uit een divers assortiment van voorverpakte transparante folies die een efficinte bescherming bieden aan o.a. meubilair en vloeren.

vanaf
1,76
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Progold afdekfolie

Progold afdekfolie is uitermate geschikt voor het afdekken van o.a. meubels en vloeren.

vanaf
38,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 M

Progold afdekvlies gecoat 50 x 1 m

Progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.

vanaf
24,80
bekijk product

Bekijk product ▸

afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. Het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.

vanaf
33,17
bekijk product

Bekijk product ▸

ETP AFDEKVLIES 25 M2

Progold etp afdekvlies 25 m2

Progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.

vanaf
50,94
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKEERPAPIER

Progold maskeerpapier

Progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. Het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het ProGold afplakapparaat. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.

vanaf
2,92
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKING TAPE MET MASKEERPAPIER

Progold masking tape met maskeerpapier

PROGOLD MASKing TAPE + MASKer PAPIER is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. Het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.

vanaf
3,15
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKING TAPE GEEL MET FOLIE

Progold masking tape geel met folie

Progold masking tape geel + folie is een licht statische PE-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. De inzetduur is meerdere maanden.

vanaf
8,47
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKING TAPE MET FOLIE

Progold masking tape met folie

Progold masking tape met folie is een lichte statische PE-folie voorzien van masking tape. De folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.

vanaf
4,43
bekijk product

Bekijk product ▸

Protectiefolie Transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende PE-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.

vanaf
54,04
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSHULP

Progold schildershulp

Progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. Het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. Het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.

vanaf
6,11
bekijk product

Bekijk product ▸

STATISCHE AFDEKFOLIE

Progold statische afdekfolie

progold statische afdekfolie is geschikt voor het beschermen van delicate ondergronden zoals marmer, natuursteen en terracotta.

vanaf
47,75
bekijk product

Bekijk product ▸

STUCLOPER

Progold stucloper

Progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige PE-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.

vanaf
28,80
bekijk product

Bekijk product ▸

Afdekfolie Zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold afdekfolie zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. Deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.

vanaf
60,98
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Sam afdekfolie

Sam afdekfolie HDPE is een afdekfolie van 7 mu voor het afdekken van de vloer of objecten. Het is geschikt voor licht gebruik.

vanaf
1,36
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES

Sam afdekvlies

Sam afdekvlies met een goede (verf)absorberende bovenlaag en een dikke, vloeistofdichte, anti-slip onderlaag.

vanaf
13,94
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES 1 X 4 M

Sam afdekvlies 1 x 4 m

Sam afdekvlies gevouwen biedt een universele bescherming en is geschikt voor gebruik binnenshuis. Het is extra absorberend en heeft een antislip laag.

vanaf
9,15
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE EXTRA STERK

Sam afdekfolie extra sterk

Sam extra sterke afdekfolie LDPE transparant voor zwaar gebruik.

vanaf
4,42
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE 4X5 M

Sam afdekfolie 4x5 m

Sam Prof afdekfolie HDPE 7 mu 4 x 5 meter is een waterbestendige afdekfolie, geschikt om vloeren en meubels te beschermen tijdens het schilderen, zowel binnen als buiten.

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

SPATKLEED 4X4 METER ZWARE KWALITEIT

Sam spatkleed 4x4 meter zware kwaliteit

Sam spatkleed is vervaardigd uit extra zware kwaliteit, is van cord/keperdoek, heeft vastzetringen en is verfspatdicht.

vanaf
82,02
bekijk product

Bekijk product ▸

ZIPPY DEURBESCHERMER

Sam zippy deurbeschermer

Sam zippy plastic deurbeschermer.

vanaf
21,49
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKZEIL

Top tools afdekzeil

Top Tools Afdekzeil.

vanaf
5,65
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKZEIL 4x5 METER

Topex afdekzeil 4x5 meter

Topex Afdekfolie 4x5m is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is een plastic afdekzeil om bijvoorbeeld meubels en de vloer te beschermen tegen verfspetters.

vanaf
1,43
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES

Verbo afdekvlies

Verbo afdekvlies bont heeft een bovenzijde van sterk absorberend katoen en een afgedichte onderlaag met waterdichte PE anti-sliplaag. Het is herbruikbaar en milieuvriendelijk.

vanaf
23,36
bekijk product

Bekijk product ▸

Perfect Cover Absorberend

Verbo perfect cover absorberend

Verbo perfect cover absorb is een hoogwaardig afdekvlies met gempregneerde kleeflaag wat hecht op alle gangbare vloeren en trappen, zonder de noodzaak van afplaktape. Het is pluisvrij en heeft een absorptievermogen van 1 liter per vierkante meter. Het heeft een sterk non-slip effect, is stootvast en vloeistofdicht.

vanaf
99,10
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT COVER ADEMEND

Verbo perfect cover ademend

Verbo perfect cover ademend is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een ademende toplaag. Het is geschikt voor pas gelegde natuursteen, nat gelegde vloeren en het afdekken van houten vloeren. Het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast, vloeistofdicht en ademend.

vanaf
80,59
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT COVER DAMP-OPEN

Verbo perfect cover damp-open

Verbo perfect cover damp-open is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een dampdoorlatend meerlagig membraam aan de bovenzijde. Door de toplaag krijgt de ondergrond de kans om vocht te laten ontsnappen. Het is geschikt voor vloeren die gevoelig zijn voor vocht zoals natuursteen, hout en andere pas gelegde vloeren. Het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast en vloeistofdicht.

vanaf
58,81
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT COVER STANDAARD

Verbo perfect cover standaard

Verbo perfect cover standaard is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een vloeistofdichte toplaag. Het is geschikt voor het afdekken van trappen en harde vloeren (bijvoorbeeld laminaat, parket en kunststof vloeren). Het heeft een Sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast en vloeistofdicht. Kwaliteit: 180 gram per m.

vanaf
33,76
bekijk product

Bekijk product ▸

STUCLOPER

Verbo stucloper

Verbo stucloper is gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een kunststof laag. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid zijn de positieve eigenschappen van de conventionele beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in n: stucloper. Het materiaal leent zich bij uitstek voor de bescherming van vloeren bij bouwkundige activiteiten zoals (ver)bouwen, stukadoren en schilderen.

vanaf
17,75
bekijk product

Bekijk product ▸

AFPLAKSET

Wagner afplakset

Wagner afplakset premium is een speciaal ontwikkeld afplakset voor eenvoudig, snel en schoon verfspuiten. Inhoud: 1 x afdekfolie 4 x 6 meter, extra dik voor vloer en meubels. 1 x premium afdekfolie met plakband 20 meter x 2,7 meter voor complete muren. 1 x premium afdekfolie met plakband 20 meter x 55 centimer. 1 x premium schildertape 20 meter x 36 mm. 1 x stabiele spuitbescherming ca. 25 cm voor hoeken en kanten. 1 x uitschuifmes met 12 mm stalen lemmet.

vanaf
31,49
bekijk product

Bekijk product ▸

afdekfolie en tape

Wagner afdekfolie en tape

Wagner afdekfolie met tape. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en wanden. Door de tape is dit afdekfolie snel en eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld plinten.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

voorgevouwen afplakfolie

3m voorgevouwen afplakfolie

3M Maskeerfolie is doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een handafplakapparaat. De folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. Door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. Het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90 graden Celsius.

vanaf
20,17
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKEERFOLIE INCL. TAPE VOORGEVOUWEN

3m maskeerfolie incl. tape voorgevouwen

3m Maskeerfolie incl. tape is een voorgevouwen doorzichtige maskeerfolie voorzien van tape rand. Het is gemakkelijk recht af te scheuren en daardoor ideaal voor snel afplakwerk. De folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moetworden bedekt. Door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen.

vanaf
4,23
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKEERPAPIER

3m maskeerpapier

3m masking paper is gecoat maskeerpapier van gerecycled papier. Het is ideaal voor het afplakken van smalle stroken en geschikt voor gebruik in combinatie met de afplakapparaten M1000, M3000C en M3000K.

vanaf
3,49
bekijk product

Bekijk product ▸

M1000 Dispenser Scotch

3m m1000 dispenser scotch

3M ScotchBlue Dispenser M1000 is een ideaal stuk gereedschap specifiek bedoeld voor de doe-het-zelver die af en toe een lichte klus moet uitvoeren. Het combineert afplaktape met papier in 1 stap om bijvoorbeeld plinten af te plakken.

vanaf
43,00
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE MET TAPE

3m scotchblue afdekfolie met tape

3m scotchblue pre-taped maskeerfolie is geschikt voor het afplakken en afdekken van ondergronden voor het schilderwerk, binnen en buiten.

vanaf
3,98
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCHBLUE AFDEKPAPIER MET TAPE

3m scotchblue afdekpapier met tape

3m scotchblue pre-taped maskeerpapier is geschikt voor het snel en nauwkeurig afplakken van oppervlakken en randen. Hiermee kunnen randen nauwkeurig en snel afgeplakt worden en tegelijkertijd oppervlakken beschermd worden tegen verfspatten. Het product is bijzonder geschikt voor verven met een verfspuit maar ook voor verven met kwast of roller en ideaal voor het afplakken van plinten of traptreden. Het heeft een gemiddelde kleefkracht en kan na de verfwerkzaamheden weer schoon en restloos worden verwijderd - tot 14 dagen na het afplakken.

vanaf
6,75
bekijk product

Bekijk product ▸

VERHUISDEKEN

Anza verhuisdeken

Anza verhuisdeken van zware kwaliteit en doorstikt. Afmetingen: 2 x 1,5 meter.

vanaf
12,03
bekijk product

Bekijk product ▸

SPATKLEED

Dekker en co spatkleed

Dekker & co spatkleed in diverse afmetingen en kwaliteiten.

vanaf
36,13
bekijk product

Bekijk product ▸

220 Afdekpapier

Kip 220 afdekpapier

Kip Afdekpapier 220 hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van Kip Ready-Masker.

vanaf
2,93
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

Kip afdekpapier voor afrolapparaat 330-00

Kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het Kip afrolapparaat 330-00. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.

vanaf
16,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

Kip afdekpapier voor ready-masker 335

Kip Afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de Kip Ready-Masker 335. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.

vanaf
2,67
bekijk product

Bekijk product ▸

213 BESCHERMFOLIE

Kip 213 beschermfolie

Kip Beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 LDPE folie. Het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf
45,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BESCHERMFOLIE

Kip beschermfolie

Kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 40C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf
44,83
bekijk product

Bekijk product ▸

3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEIT

Kip 3813 beschermfolie standaard kwaliteit

Kip Beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. Het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. Het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde PVC-ondergronden.

vanaf
17,29
bekijk product

Bekijk product ▸

3888 WASHI-TEC MASKER

Kip 3888 washi-tec masker

Kip FineLine masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. Het is een hoogwaardige FineLine tape met milieuvriendelijke PE-folie van 10, UV-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. Het is tot 80C temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf
3,45
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

Kip afdekfolie met masking tape

Kip Folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.

vanaf
4,09
bekijk product

Bekijk product ▸

322 FOLIE MASK

Kip 322 folie mask

Kip Folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke LDPE-folie met 2 kleefstroken. Het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. Het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.

vanaf
16,70
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE VOOR GEVOELIGE OPPERVLAKKEN

Kip afdekfolie voor gevoelige oppervlakken

Kip Grip 356 is een statisch geladen PE-folie zonder kleefstof voor het veilig afdekken van met name gevoelige oppervlakken zoals natuursteen, marmer en terracotta. De folie verschuift niet dankzij de statisch gelaten onderzijde, zelfs op gladde oppervlakken! Zeer makkelijk aan te brengen en herpositioneerbaar. Bij buitengebruik moet de folie met tape gefixeerd worden. Inzetduur is zowel binnen als buiten onbeperkt.

vanaf
46,67
bekijk product

Bekijk product ▸

3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip 3832 masker met masking tape standaard kwaliteit

Kip Masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. Het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf
3,15
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKER MET PAPIER 334

Kip masker met papier 334

Kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. De inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

vanaf
2,50
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKER MET TEXTIELTAPE

Kip masker met textieltape

Kip Masker met Textielband 333 is een UV-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. Het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.

vanaf
5,27
bekijk product

Bekijk product ▸

Maskingtape met textiel

Kip maskingtape met textiel

Kip Masker met Textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is UV-bestendig. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.

vanaf
5,69
bekijk product

Bekijk product ▸

383 Masker met textieltape extra

Kip 383 masker met textieltape extra

Kip Masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie in premiumkwaliteit. Het is zeer UV-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. Het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf
5,74
bekijk product

Bekijk product ▸

3833 masker met textieltape

Kip 3833 masker met textieltape

Kip Masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.

vanaf
3,38
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKER 232

Kip masker 232

Kip Masking Tape Masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. Het is van milieuvriendelijk PE-afdekfolie en statisch geladen.

vanaf
3,29
bekijk product

Bekijk product ▸

Maskingtape-masker 216

Kip maskingtape-masker 216

Kip Masking Tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. Het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

3388 Multi-masker Maskeerfolie

Kip 3388 multi-masker maskeerfolie

Kip 3388 Multi-Masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). Het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.

vanaf
12,41
bekijk product

Bekijk product ▸

284 Stuc-Masker

Kip 284 stuc-masker

Kip Stuc-Masker 284 is masker met sterke, dikke HDP E-folie en extra brede textieltape. Het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. De inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.

vanaf
5,94
bekijk product

Bekijk product ▸

STUC-MASKER

Kip stuc-masker

Kip Stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke HDPE-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. Zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. Tot 40 graden temperatuurbestendig. Inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.

vanaf
5,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTBESCHERMFOLIE

Kip tapijtbeschermfolie

Kip Tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. Makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. Temperatuurbestendig tot 45 graden. Inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.

vanaf
50,25
bekijk product

Bekijk product ▸

288 WASHI-TEC Masker

Kip 288 washi-tec masker

Kip Washi-Tec Masker 288 is een hoogwaardige FineLine tape met milieuvriendelijke PE-folie. Het is UV-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. Het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.

vanaf
6,50
bekijk product

Bekijk product ▸

385 WINDOW MASKER

Kip 385 window masker

Kip Window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke LDPE-afdekfolie. De folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is UV-bestendig. Het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf
16,14
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Sia afdekfolie

Sia afdekfolie voor onder andere RVS en aluminium.

vanaf
148,32
bekijk product

Bekijk product ▸

BESCHERMINGSFOLIE POLIFILM

Sia beschermingsfolie polifilm

Sia beschermingsfolie polifilm is de ideale folie voor bescherming tegen vervuiling en beschadiging van geborsteld, geslepen en gepolijst materiaal zoals RVS en aluminium. De dikte is 100 m, het heeft een goede kleefkracht, is makkelijk te verwijderen, goed vochtbestendig en UV-bestendig tot 12 maanden.

vanaf
37,49
bekijk product

Bekijk product ▸

Opberghoes - Afdekzeil

Meesterhand opberghoes - afdekzeil

Meesterhand opberghoes/afdekzeil is een premium product voor de professionele schilder. Het is een handige bewaarzak voor muurverf en/of lakbakjes compleet met roller, en tevens te gebruiken als afdekzeil voor onder andere deuren. Afmetingen: 75 cm lang x 50 cm breed.

vanaf
22,51
bekijk product

Bekijk product ▸

ZELFKLEVENDE BESCHERMFOLIE

Meesterhand zelfklevende beschermfolie

Meesterhand zelfklevende beschermfolie is geschikt voor het afdekken van onstabiele ondergronden zoals agressieve vloeistoffen, steigers, trappen en ander zwaar materieel.

vanaf
68,90
bekijk product

Bekijk product ▸

PAINT ABSORBEREND SCHILDERSVLIES

Primacover paint absorberend schildersvlies

Primacover paint schildersvlies is een hoogwaardig vochtabsorberend en multifunctioneel schildersvlies. De solide PE-folie aan de onderkant verhindert het doordringen van vocht en het is antislip, schokabsorberend en herbruikbaar. Het is geschikt voor alle droge en doorgedroogde ondergronden voor gebruik tijdens schilderwerkzaamheden.

vanaf
78,65
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Progold afdekfolie

PROGOLD afdekfolie bestaat uit een divers assortiment van voorverpakte transparante folies die een efficinte bescherming bieden aan o.a. meubilair en vloeren.

vanaf
1,76
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Progold afdekfolie

Progold afdekfolie is uitermate geschikt voor het afdekken van o.a. meubels en vloeren.

vanaf
38,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 M

Progold afdekvlies gecoat 50 x 1 m

Progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.

vanaf
24,80
bekijk product

Bekijk product ▸

afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. Het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.

vanaf
33,17
bekijk product

Bekijk product ▸

ETP AFDEKVLIES 25 M2

Progold etp afdekvlies 25 m2

Progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.

vanaf
50,94
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKEERPAPIER

Progold maskeerpapier

Progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. Het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het ProGold afplakapparaat. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.

vanaf
2,92
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKING TAPE MET MASKEERPAPIER

Progold masking tape met maskeerpapier

PROGOLD MASKing TAPE + MASKer PAPIER is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. Het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.

vanaf
3,15
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKING TAPE GEEL MET FOLIE

Progold masking tape geel met folie

Progold masking tape geel + folie is een licht statische PE-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. De inzetduur is meerdere maanden.

vanaf
8,47
bekijk product

Bekijk product ▸

MASKING TAPE MET FOLIE

Progold masking tape met folie

Progold masking tape met folie is een lichte statische PE-folie voorzien van masking tape. De folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.

vanaf
4,43
bekijk product

Bekijk product ▸

Protectiefolie Transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende PE-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.

vanaf
54,04
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSHULP

Progold schildershulp

Progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. Het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. Het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.

vanaf
6,11
bekijk product

Bekijk product ▸

STATISCHE AFDEKFOLIE

Progold statische afdekfolie

progold statische afdekfolie is geschikt voor het beschermen van delicate ondergronden zoals marmer, natuursteen en terracotta.

vanaf
47,75
bekijk product

Bekijk product ▸

STUCLOPER

Progold stucloper

Progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige PE-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.

vanaf
28,80
bekijk product

Bekijk product ▸

Afdekfolie Zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold afdekfolie zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. Deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.

vanaf
60,98
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE

Sam afdekfolie

Sam afdekfolie HDPE is een afdekfolie van 7 mu voor het afdekken van de vloer of objecten. Het is geschikt voor licht gebruik.

vanaf
1,36
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES

Sam afdekvlies

Sam afdekvlies met een goede (verf)absorberende bovenlaag en een dikke, vloeistofdichte, anti-slip onderlaag.

vanaf
13,94
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES 1 X 4 M

Sam afdekvlies 1 x 4 m

Sam afdekvlies gevouwen biedt een universele bescherming en is geschikt voor gebruik binnenshuis. Het is extra absorberend en heeft een antislip laag.

vanaf
9,15
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE EXTRA STERK

Sam afdekfolie extra sterk

Sam extra sterke afdekfolie LDPE transparant voor zwaar gebruik.

vanaf
4,42
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKFOLIE 4X5 M

Sam afdekfolie 4x5 m

Sam Prof afdekfolie HDPE 7 mu 4 x 5 meter is een waterbestendige afdekfolie, geschikt om vloeren en meubels te beschermen tijdens het schilderen, zowel binnen als buiten.

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

SPATKLEED 4X4 METER ZWARE KWALITEIT

Sam spatkleed 4x4 meter zware kwaliteit

Sam spatkleed is vervaardigd uit extra zware kwaliteit, is van cord/keperdoek, heeft vastzetringen en is verfspatdicht.

vanaf
82,02
bekijk product

Bekijk product ▸

ZIPPY DEURBESCHERMER

Sam zippy deurbeschermer

Sam zippy plastic deurbeschermer.

vanaf
21,49
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKZEIL

Top tools afdekzeil

Top Tools Afdekzeil.

vanaf
5,65
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKZEIL 4x5 METER

Topex afdekzeil 4x5 meter

Topex Afdekfolie 4x5m is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is een plastic afdekzeil om bijvoorbeeld meubels en de vloer te beschermen tegen verfspetters.

vanaf
1,43
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDEKVLIES

Verbo afdekvlies

Verbo afdekvlies bont heeft een bovenzijde van sterk absorberend katoen en een afgedichte onderlaag met waterdichte PE anti-sliplaag. Het is herbruikbaar en milieuvriendelijk.

vanaf
23,36
bekijk product

Bekijk product ▸

Perfect Cover Absorberend

Verbo perfect cover absorberend

Verbo perfect cover absorb is een hoogwaardig afdekvlies met gempregneerde kleeflaag wat hecht op alle gangbare vloeren en trappen, zonder de noodzaak van afplaktape. Het is pluisvrij en heeft een absorptievermogen van 1 liter per vierkante meter. Het heeft een sterk non-slip effect, is stootvast en vloeistofdicht.

vanaf
99,10
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT COVER ADEMEND

Verbo perfect cover ademend

Verbo perfect cover ademend is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een ademende toplaag. Het is geschikt voor pas gelegde natuursteen, nat gelegde vloeren en het afdekken van houten vloeren. Het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast, vloeistofdicht en ademend.

vanaf
80,59
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT COVER DAMP-OPEN

Verbo perfect cover damp-open

Verbo perfect cover damp-open is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een dampdoorlatend meerlagig membraam aan de bovenzijde. Door de toplaag krijgt de ondergrond de kans om vocht te laten ontsnappen. Het is geschikt voor vloeren die gevoelig zijn voor vocht zoals natuursteen, hout en andere pas gelegde vloeren. Het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast en vloeistofdicht.

vanaf
58,81
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT COVER STANDAARD

Verbo perfect cover standaard

Verbo perfect cover standaard is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een vloeistofdichte toplaag. Het is geschikt voor het afdekken van trappen en harde vloeren (bijvoorbeeld laminaat, parket en kunststof vloeren). Het heeft een Sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast en vloeistofdicht. Kwaliteit: 180 gram per m.

vanaf
33,76
bekijk product

Bekijk product ▸

STUCLOPER

Verbo stucloper

Verbo stucloper is gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een kunststof laag. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid zijn de positieve eigenschappen van de conventionele beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in n: stucloper. Het materiaal leent zich bij uitstek voor de bescherming van vloeren bij bouwkundige activiteiten zoals (ver)bouwen, stukadoren en schilderen.

vanaf
17,75
bekijk product

Bekijk product ▸

AFPLAKSET

Wagner afplakset

Wagner afplakset premium is een speciaal ontwikkeld afplakset voor eenvoudig, snel en schoon verfspuiten. Inhoud: 1 x afdekfolie 4 x 6 meter, extra dik voor vloer en meubels. 1 x premium afdekfolie met plakband 20 meter x 2,7 meter voor complete muren. 1 x premium afdekfolie met plakband 20 meter x 55 centimer. 1 x premium schildertape 20 meter x 36 mm. 1 x stabiele spuitbescherming ca. 25 cm voor hoeken en kanten. 1 x uitschuifmes met 12 mm stalen lemmet.

vanaf
31,49
bekijk product

Bekijk product ▸

afdekfolie en tape

Wagner afdekfolie en tape

Wagner afdekfolie met tape. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en wanden. Door de tape is dit afdekfolie snel en eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld plinten.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER