menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Afplaktape

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
2060 GROENE TAPE3m 2060 groene tape

3m 2060 Scotch Professional Masking Tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. Het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen UV-licht.

vanaf6,06
bekijk productBekijk product ▸
2071 PAARSE TAPE3m 2071 paarse tape

3m 2071 Scotch Professional Masking Tape is een paarse afplaktape voor delicate ondergronden zoals pas geverfde ondergronden en plafonds. Het heeft een lichte kleefkracht en is bestand tegen vocht en UV-licht.

vanaf7,87
bekijk productBekijk product ▸
2090 BLAUWE TAPE3m 2090 blauwe tape

3m 2090 Scotch Professional Masking Tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. Het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen UV-licht.

vanaf7,42
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE3m scotch afplaktape beige

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70°C.

vanaf32,75
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE 20103m scotch afplaktape 2010

3m scotch masking tape 2010 is geschikt voor het afplakken van de meeste, algemene ondergronden binnen. Het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 24 uur.

vanaf2,11
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE 20503m scotch afplaktape 2050

3m Scotch Masking Tape 2050PCW is geschikt voor het afplakken van universele ondergronden binnen. Het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 120 uur.

vanaf3,45
bekijk productBekijk product ▸
2080 SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE ORANJE3m 2080 scotchblue schilderstape oranje

3m ScotchBlue Masking Tape 2080 is geschikt voor het afplakken van kwetsbare ondergronden zoals fijn stuc- en pleisterwerk, behang en vers geschilderde ondergronden, na 24 uur droogtijd. Het is eenvoudig aan te brengen en ook weer eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten en zorgt voor strakke verflijnen als resultaat.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE GROEN3m scotchblue schilderstape groen

3m ScotchBlue Masking Tape 2093 is geschikt voor het afplakken van gladde ondergronden zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. Het is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. Het is zowel binnen als buiten in te zetten met strakke verflijnen als resultaat.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
TAPE GOUD3m tape goud

3m ScotchBlue Professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. Het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.

vanaf9,24
bekijk productBekijk product ▸
ALUBANDDen braven aluband

Den braven Zwaluw aluband is geschikt voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussenmuren en uitbouwen. Het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.

vanaf8,94
bekijk productBekijk product ▸
LOODBANDDen braven loodband

Den Braven zwaluw loodband is een sterk zelfklevende gemodificeerde bitumenlaag met een toplaag van een sterke weerbestendige loodkleurige polyester folie en een makkelijk te verwijderen gesiliconiseerde polyethyleen schutfolie met een hoge dichtheid aan de onderkant. Het is ontwikkeld voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussen muren en uitbouwen. Het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.

vanaf8,94
bekijk productBekijk product ▸
200 Crepe tape voor rondingenKip 200 crepe tape voor rondingen

Kip Crepe Tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. Het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. Het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. De inzetduur binnen is tot 1 dag.

vanaf4,32
bekijk productBekijk product ▸
CREPE TAPEKip crepe tape

Kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. Het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. Het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. Temperatuurbestendig tot 80 graden. Inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
duoband 210Kip duoband 210

Kip 210 Duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele PVC-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden. De inzetduur binnen en buiten is 6 weken.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
3810 Duoband groen/wit Kip 3810 duoband groen/wit

Kip Duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. Het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf3,84
bekijk productBekijk product ▸
308 FINELINE HOEKENKip 308 fineline hoeken

Kip Fineline Hoeken zijn zelfklevende, UV-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. De inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. De hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
508 SchildersTape GeelKip 508 schilderstape geel

Kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. Het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is voor binnen en buiten gebruik toepasbaar, UV-bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar,

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDENKip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip Fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. Het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een geïntegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. De inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
3307 FINELINE TAPE VOOR BUITENKip 3307 fineline tape voor buiten

Kip Fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het Washi-speciaalpapier met uitstekende UV-bestendigheid. Het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. Het heeft een goede kleefkracht en is tot 80°C temperatuurbestendig. De inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
3808 FINELINE TAPEKip 3808 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte Washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een goede kleefkracht en is UV-bestendig. Het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.

vanaf4,19
bekijk productBekijk product ▸
3308 FINELINE TAPE Kip 3308 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte UV-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
3508 FineLine tapeKip 3508 fineline tape

Kip FineLine tape Washi-Tec standaard kwaliteit 3508 geel is een standaard Washi tape geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf2,98
bekijk productBekijk product ▸
373 WASHI-TEC EXTRA STRONGKip 373 washi-tec extra strong

Kip FineLine Washi-Tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 100°C en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

vanaf7,20
bekijk productBekijk product ▸
fineline tape washi 238Kip fineline tape washi 238

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 238 Premium is een soepele, dunne tape van speciaal Washi-Tec papier. Het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is UV-bestendig. Het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. De inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
244 FineLine Tape WASHI-TEC extra strong Kip 244 fineline tape washi-tec extra strong

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 244 Extra Strong is een extra versterkte Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door, het is stabiel en scheurvast en het is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden.

vanaf7,81
bekijk productBekijk product ▸
Fineline tape washi 246Kip fineline tape washi 246

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 246 Kwetsbare ondergronden is een UV-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. Het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. De inzetduur buiten is tot 4 weken. Treksterkte: 27,13 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60°C.

vanaf7,25
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 209Kip masking tape 209

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. Het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. Het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. Treksterkte: 31,7 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60°C.

vanaf7,70
bekijk productBekijk product ▸
Washi Tec Fine Line Tape 208Kip washi tec fine line tape 208

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Premium Plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is UV-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. Het is geschikt tot 120 graden Celsius.

vanaf6,10
bekijk productBekijk product ▸
FROG TAPEKip frog tape

Kip Frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. De randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. De tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. Het is flexible, UV-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.

vanaf12,26
bekijk productBekijk product ▸
FROGTAPE SHAPE TAPEKip frogtape shape tape

Kip Frogtape Shape Tape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creëren van persoonlijke muurdesigns. Het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. De patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. De mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. In tegenstelling tot moeilijk te hanteren verfsjablonen, vlijt Shape Tape™ zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. Net als alle FrogTape®-producten beschikt ook Shape Tape™ over de gepatenteerde PaintBlock™-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. FrogTape® Shape Tape™ wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.

vanaf14,60
bekijk productBekijk product ▸
MASKER EN TEXTIELTAPE 233Kip masker en textieltape 233

Kip Masker met Textieltape 233 is een hoogwaardige, blauwe textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie van professionele kwaliteit. Het is UV-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld ramen op bijna alle ondergronden zowel binnen als buiten. De inzetduur is tot 3 weken. Treksterkte: 51 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 40°C.

vanaf3,74
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 205Kip masking tape 205

Kip Masking Tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. Het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. Daarnaast is het bijzonder trekvast. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. Treksterkte: 36,8 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 66°.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
237 Crepetape STANDAARDKip 237 crepetape standaard

Kip Masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,22
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE STANDAARDKip schilderstape standaard

Kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. De tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.

vanaf1,62
bekijk productBekijk product ▸
STUCTAPEKip stuctape

Kip Masking Tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60ºC. Inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf1,46
bekijk productBekijk product ▸
242 Masking tape extraKip 242 masking tape extra

Kip Masking Tape Extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. De inzetduur binnen is tot 7 dagen.

vanaf3,34
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip Masking Tape Extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. Door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

vanaf2,37
bekijk productBekijk product ▸
306 Masking tape hittebestendigKip 306 masking tape hittebestendig

Kip Masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. Het is hittebestendig tot 100°C en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. Het is bestand tegen water en oplosmiddelen.

vanaf3,40
bekijk productBekijk product ▸
Masking Tape 300 crepe Kip masking tape 300 crepe

Kip Masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. Het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.

vanaf2,04
bekijk productBekijk product ▸
304 MASKING TAPEKip 304 masking tape

Kip Masking tape standaardkwaliteit 304 voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60°C en de inzetduur is tot 4 dagen.

vanaf1,46
bekijk productBekijk product ▸
307 Masking tape voor buitenKip 307 masking tape voor buiten

Kip Masking tape voor buiten 307 voor buitenwerk. Het heeft UV-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het iz zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.

vanaf7,59
bekijk productBekijk product ▸
309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDENKip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip Masking tape 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele Washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. Het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60°C temperatuurbestendig.

vanaf5,78
bekijk productBekijk product ▸
PE-MASKING TAPE VOOR PVCKip pe-masking tape voor pvc

Kip PE-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium PE-tape voor de professionele markt. Door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor PVC-ondergronden zoals kunststof kozijnen. Het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. De temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.

vanaf5,45
bekijk productBekijk product ▸
3819 PE-MASKING TAPEKip 3819 pe-masking tape

Kip PE-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare PE-tape. Het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. Het is geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
218 PVC-masking tape geribbeldKip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip PVC-Masking Tape Geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. Het bestaat uit een sterke en soepele PVC-folie. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf3,39
bekijk productBekijk product ▸
318 PVC masking tape geribbeld prof kwaliteitKip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele PVC-folie. Het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf1,86
bekijk productBekijk product ▸
317 PVC masking tape prof kwaliteitKip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een gladde, stabiele en soepele tape bestaande uit PVC-folie. Deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. Het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf2,22
bekijk productBekijk product ▸
3818 PVC-masking tapeKip 3818 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard PVC-tape. Het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf2,17
bekijk productBekijk product ▸
3815 PVC-masking tapeKip 3815 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard PVC-tape uit een sterke en soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
3817 PVC masking tape standaard kwaliteitKip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele PVC-folie in een standaardkwaliteit. Het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. Ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.

vanaf3,81
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINERKip quick-liner

Kip Quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creëren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. Het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen Kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. Afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.

vanaf142,57
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER RINGENSETKip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.

vanaf2,08
bekijk productBekijk product ▸
STUKADOORSTAPEKip stukadoorstape

Kip Stucco Tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, UV-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. De tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.

vanaf3,36
bekijk productBekijk product ▸
Removable stucloper tapeKip removable stucloper tape

Kip 362 Stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen en zonder restanten verwijderbare PVC tape. Het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.

vanaf7,76
bekijk productBekijk product ▸
PVC MASKING TAPEKip pvc masking tape

Kip PVC Masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium PVC-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. Het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 60 ºC temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.

vanaf6,70
bekijk productBekijk product ▸
3315 stukadoorstapeKip 3315 stukadoorstape

Kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. Het is UV- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. De inzetduur is tot 2 weken.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
FineLine Tape textiel blauwKip fineline tape textiel blauw

Kip Textiel Fineline-Tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. Het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. Het heeft een geïntegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
224 STEENBANDKip 224 steenband

Kip Textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. Het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door PE-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.

vanaf7,62
bekijk productBekijk product ▸
3829 TEXTIELTAPEKip 3829 textieltape

Kip Textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. Het is PE-gelamineerd, UV-bestendig en zeer sterk. Het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. De inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.

vanaf3,50
bekijk productBekijk product ▸
3301 ULTRA SHARPKip 3301 ultra sharp

Kip Ultra Sharp 3301 is de enige professionele masking tape met Ultra Sharp technologie. Hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. De tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is UV-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TESA 4174Maiburg fineline tape tesa 4174

Maiburg Fineline tape Tesa 4174 is een flexibele, temperatuurbestendige PVC fineline maskeringstape met een rubber kleefstof, speciaal voor designschilderen. Het krimpt niet bij hoge temperaturen, past zich aan aan dimensionele verandering tijdens ovendrogen, heeft geen opkrullende randen, is verwijderbaar zonder achterlating van residu en past zich goed aan multidimensionale oppervlakken. Het is geschikt voor maskering en design.

vanaf5,92
bekijk productBekijk product ▸
4334 PRECISION MASKMaiburg 4334 precision mask

Maiburg Gold tape Tesa 4334 bestaat uit een extra dunne en sterke papierrug gecoat met een acrylkleefstof. De combinatie van het uitstekende rugmateriaal en de zeer goede speciale kleefstofformule zorgt dat de tape tot 5 maanden na aanbrengen nog makkelijk verwijderbaar is. Dit maakt meervoudige werkprocessen met slechts één bedekking mogelijk. Het is geschikt voor vrijwel alle schilderwerk binnenshuis, op verf en lak op waterbasis en voor spateltechnieken van hoge kwaliteit. De tape is geschikt voor tal van gangbare oppervlakken zoals glas, aluminium, harde PVC en hout. Het leent zich bij uitstek voor toepassingen binnenshuis wanneer vlijmscherpe verfranden vereist zijn.

vanaf303,28
bekijk productBekijk product ▸
LINNEN TAPE TESA 4651Maiburg linnen tape tesa 4651

Maiburg Linnen tape Tesa 4651 is een sterke topkwaliteit textieltape met acrylcoating. Het is gebaseerd op een rug van 148-maas geweven rayon en natuurrubberen kleefstof. Het is een zeer sterke textieltape voor vrijwel iedere toepassing met een goede kleefkracht, zelfs op ruwe oppervlakken, een uitstekende rekkracht, rechte afscheurranden zowel in de lengte als dwars en handelbaar.

vanaf1.144,44
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE CREME 32 STUKSMaiburg masking tape creme 32 stuks

Maiburg Masking Tape 80 graden is een papieren maskeertape van extra stevig hoogwaardig papier (scheurt niet). Het is bestand tot 80 graden, geschikt voor IR-droging, hecht ook op ruwe ondergronden en laat geen lijmresten achter.

vanaf74,91
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE LICHTGEEL GROOTVERPAKKINGMaiburg masking tape lichtgeel grootverpakking

Maiburg masking tape lichtgeel.

vanaf66,59
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE EXTRA LANG VERWIJDERBAARMaster afplaktape extra lang verwijderbaar

vanaf8,27
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE BEIGEProgold masking tape beige

Progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. Het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. Rollengte: 50 meter.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIGProgold schilderstape uv-bestendig

Progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. Het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is UV-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week

vanaf5,63
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEELProgold masking tape geel

Progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. Lengte rol: 50 meter.

vanaf6,25
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE HOEKJESProgold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90° hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. De tape heeft een zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.

vanaf12,84
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE PAARSProgold masking tape paars

Progold masking tape paars is een masking tape specifiek geschikt voor kwetsbare ondergronden zoals behang. De tape heeft een minimale kleefkracht, is geschikt voor het maken van strakke lijnen, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van 1 dag. lengte rol: 50 meter.

vanaf8,64
bekijk productBekijk product ▸
PVC TAPEProgold pvc tape

Progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

vanaf7,85
bekijk productBekijk product ▸
R7 schilderstapeSam r7 schilderstape

Sam R7 schilderstape is geschikt voor alle niet-ruwe ondergronden en voor alle verftypes. Het is gemaakt van Japans rijstpapier voor een vlijmscherp verfresultaat, kan langdurig gebruikt worden zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen, is UV-bestendig en dus ook geschikt voor schilderwerk buitenshuis en bestand tot 80°C.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAK TAPE VOOR HOEKENScley afplak tape voor hoeken

Scley afplak tape voor hoeken heeft een acryllijm laag, is UV-bestendig, is gemaakt van extra versterkt papier en 28 dagen binnen en 14 dagen buiten toepasbaar.

vanaf1,73
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE VOOR VERFWERKENScley afplaktape voor verfwerken

Scley Afplaktape voor verfwerken is heeft een smeltlijm laagje, is geïmpregneerd en voor 1 dag binnen inzetbaar.

vanaf0,35
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE BINNEN EN BUITENScley professionele afplaktape binnen en buiten

Scley Professioneel Afplaktape voor verfwerken binnen en buiten heeft een acryllijmlaag, is UV- en weerbestendig en toepasbaar op gevoelige ondergronden.

vanaf1,25
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE PRECISIEWERKENScley professionele afplaktape precisiewerken

Scley professioneel afplak tape voor precisiewerken heeft een acryllijm laag, is gemaakt van washi papier, UV-bestendig en 30 dagen binnen en 7 dagen buiten inzetbaar.

vanaf1,48
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Afplaktape voor VerfwerkenScley professionele afplaktape voor verfwerken

Scley professionele afplaktape voor verfwerken. Het heeft synthetische rubberlijm, is 0,13 mm dik en waterproof en heeft een hoge scheur sterkte. De inzetduur is 4 dagen binnenshuis.

vanaf0,75
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE BESCHERMINGSTAPEScley professionele beschermingstape

Scley professionele beschermingstape voor pleisterwerk en verfwerk heeft natuurrubberlijm, is 0,16 mm dik, is gemaakt van soft PVC Folie, is 165% rekbaar en heeft een geribbelde oppervlakte. De inzetduur is 30 dagen binnen en 14 dagen buiten.

vanaf2,98
bekijk productBekijk product ▸
TAPETop tools tape

Top Tools Tape.

vanaf1,61
bekijk productBekijk product ▸
RAPID TAPEWagner rapid tape

Wagner rapid tape is een vloeibare afplaktape.

vanaf4,77
bekijk productBekijk product ▸
2060 GROENE TAPE

3m 2060 groene tape

3m 2060 Scotch Professional Masking Tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. Het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen UV-licht.

vanaf6,06
bekijk productBekijk product ▸
2071 PAARSE TAPE

3m 2071 paarse tape

3m 2071 Scotch Professional Masking Tape is een paarse afplaktape voor delicate ondergronden zoals pas geverfde ondergronden en plafonds. Het heeft een lichte kleefkracht en is bestand tegen vocht en UV-licht.

vanaf7,87
bekijk productBekijk product ▸
2090 BLAUWE TAPE

3m 2090 blauwe tape

3m 2090 Scotch Professional Masking Tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. Het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen UV-licht.

vanaf7,42
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE

3m scotch afplaktape beige

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70°C.

vanaf32,75
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE 2010

3m scotch afplaktape 2010

3m scotch masking tape 2010 is geschikt voor het afplakken van de meeste, algemene ondergronden binnen. Het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 24 uur.

vanaf2,11
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH AFPLAKTAPE 2050

3m scotch afplaktape 2050

3m Scotch Masking Tape 2050PCW is geschikt voor het afplakken van universele ondergronden binnen. Het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 120 uur.

vanaf3,45
bekijk productBekijk product ▸
2080 SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE ORANJE

3m 2080 scotchblue schilderstape oranje

3m ScotchBlue Masking Tape 2080 is geschikt voor het afplakken van kwetsbare ondergronden zoals fijn stuc- en pleisterwerk, behang en vers geschilderde ondergronden, na 24 uur droogtijd. Het is eenvoudig aan te brengen en ook weer eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten en zorgt voor strakke verflijnen als resultaat.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE GROEN

3m scotchblue schilderstape groen

3m ScotchBlue Masking Tape 2093 is geschikt voor het afplakken van gladde ondergronden zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. Het is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. Het is zowel binnen als buiten in te zetten met strakke verflijnen als resultaat.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
TAPE GOUD

3m tape goud

3m ScotchBlue Professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. Het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.

vanaf9,24
bekijk productBekijk product ▸
ALUBAND

Den braven aluband

Den braven Zwaluw aluband is geschikt voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussenmuren en uitbouwen. Het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.

vanaf8,94
bekijk productBekijk product ▸
LOODBAND

Den braven loodband

Den Braven zwaluw loodband is een sterk zelfklevende gemodificeerde bitumenlaag met een toplaag van een sterke weerbestendige loodkleurige polyester folie en een makkelijk te verwijderen gesiliconiseerde polyethyleen schutfolie met een hoge dichtheid aan de onderkant. Het is ontwikkeld voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussen muren en uitbouwen. Het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.

vanaf8,94
bekijk productBekijk product ▸
200 Crepe tape voor rondingen

Kip 200 crepe tape voor rondingen

Kip Crepe Tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. Het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. Het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. De inzetduur binnen is tot 1 dag.

vanaf4,32
bekijk productBekijk product ▸
CREPE TAPE

Kip crepe tape

Kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. Het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. Het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. Temperatuurbestendig tot 80 graden. Inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
duoband 210

Kip duoband 210

Kip 210 Duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele PVC-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden. De inzetduur binnen en buiten is 6 weken.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
3810 Duoband groen/wit

Kip 3810 duoband groen/wit

Kip Duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. Het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf3,84
bekijk productBekijk product ▸
308 FINELINE HOEKEN

Kip 308 fineline hoeken

Kip Fineline Hoeken zijn zelfklevende, UV-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. De inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. De hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
508 SchildersTape Geel

Kip 508 schilderstape geel

Kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. Het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is voor binnen en buiten gebruik toepasbaar, UV-bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar,

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDEN

Kip fineline tape textiel voor grove ondergronden

Kip Fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. Het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een geïntegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. De inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.

vanaf9,23
bekijk productBekijk product ▸
3307 FINELINE TAPE VOOR BUITEN

Kip 3307 fineline tape voor buiten

Kip Fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het Washi-speciaalpapier met uitstekende UV-bestendigheid. Het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. Het heeft een goede kleefkracht en is tot 80°C temperatuurbestendig. De inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
3808 FINELINE TAPE

Kip 3808 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte Washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een goede kleefkracht en is UV-bestendig. Het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.

vanaf4,19
bekijk productBekijk product ▸
3308 FINELINE TAPE

Kip 3308 fineline tape

Kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte UV-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. De inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
3508 FineLine tape

Kip 3508 fineline tape

Kip FineLine tape Washi-Tec standaard kwaliteit 3508 geel is een standaard Washi tape geschikt voor binnen en buiten. Het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het heeft een sterke en goede kleefkracht en is UV-bestendig. De inzetduur binnen is tot 3 maanden en buiten tot 4 weken.

vanaf2,98
bekijk productBekijk product ▸
373 WASHI-TEC EXTRA STRONG

Kip 373 washi-tec extra strong

Kip FineLine Washi-Tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is temperatuurbestendig tot 100°C en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

vanaf7,20
bekijk productBekijk product ▸
fineline tape washi 238

Kip fineline tape washi 238

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 238 Premium is een soepele, dunne tape van speciaal Washi-Tec papier. Het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is UV-bestendig. Het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. De inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
244 FineLine Tape WASHI-TEC extra strong

Kip 244 fineline tape washi-tec extra strong

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 244 Extra Strong is een extra versterkte Washi Tape voor veeleisende situaties. De verf loopt niet onder de tape door, het is stabiel en scheurvast en het is tot 5 maanden UV-bestendig. Het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden.

vanaf7,81
bekijk productBekijk product ▸
Fineline tape washi 246

Kip fineline tape washi 246

Kip Fineline-Tape Washi-Tec 246 Kwetsbare ondergronden is een UV-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. Het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. De inzetduur buiten is tot 4 weken. Treksterkte: 27,13 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60°C.

vanaf7,25
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 209

Kip masking tape 209

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. Het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. Het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. Treksterkte: 31,7 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 60°C.

vanaf7,70
bekijk productBekijk product ▸
Washi Tec Fine Line Tape 208

Kip washi tec fine line tape 208

Kip Fineline-Tape Washi-Tec Premium Plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is UV-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. Het is geschikt tot 120 graden Celsius.

vanaf6,10
bekijk productBekijk product ▸
FROG TAPE

Kip frog tape

Kip Frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. De randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. De tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. Het is flexible, UV-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.

vanaf12,26
bekijk productBekijk product ▸
FROGTAPE SHAPE TAPE

Kip frogtape shape tape

Kip Frogtape Shape Tape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creëren van persoonlijke muurdesigns. Het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. De patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. De mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. In tegenstelling tot moeilijk te hanteren verfsjablonen, vlijt Shape Tape™ zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. Net als alle FrogTape®-producten beschikt ook Shape Tape™ over de gepatenteerde PaintBlock™-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. FrogTape® Shape Tape™ wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.

vanaf14,60
bekijk productBekijk product ▸
MASKER EN TEXTIELTAPE 233

Kip masker en textieltape 233

Kip Masker met Textieltape 233 is een hoogwaardige, blauwe textieltape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie van professionele kwaliteit. Het is UV-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. Het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld ramen op bijna alle ondergronden zowel binnen als buiten. De inzetduur is tot 3 weken. Treksterkte: 51 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 40°C.

vanaf3,74
bekijk productBekijk product ▸
Masking tape 205

Kip masking tape 205

Kip Masking Tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. Het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. Daarnaast is het bijzonder trekvast. Het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. Treksterkte: 36,8 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 66°.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
237 Crepetape STANDAARD

Kip 237 crepetape standaard

Kip Masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.

vanaf1,22
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE STANDAARD

Kip schilderstape standaard

Kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. De tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. De inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.

vanaf1,62
bekijk productBekijk product ▸
STUCTAPE

Kip stuctape

Kip Masking Tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60ºC. Inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.

vanaf1,46
bekijk productBekijk product ▸
242 Masking tape extra

Kip 242 masking tape extra

Kip Masking Tape Extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. De inzetduur binnen is tot 7 dagen.

vanaf3,34
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301

Kip schilderstape extra professioneel 301

Kip Masking Tape Extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. Het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. Door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. Het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

vanaf2,37
bekijk productBekijk product ▸
306 Masking tape hittebestendig

Kip 306 masking tape hittebestendig

Kip Masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. Het is hittebestendig tot 100°C en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. Het is bestand tegen water en oplosmiddelen.

vanaf3,40
bekijk productBekijk product ▸
Masking Tape 300 crepe

Kip masking tape 300 crepe

Kip Masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. Het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.

vanaf2,04
bekijk productBekijk product ▸
304 MASKING TAPE

Kip 304 masking tape

Kip Masking tape standaardkwaliteit 304 voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. Het is temperatuurbestendig tot 60°C en de inzetduur is tot 4 dagen.

vanaf1,46
bekijk productBekijk product ▸
307 Masking tape voor buiten

Kip 307 masking tape voor buiten

Kip Masking tape voor buiten 307 voor buitenwerk. Het heeft UV-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. Het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. Het iz zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.

vanaf7,59
bekijk productBekijk product ▸
309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDEN

Kip 309 schilderstape voor kwetsbare ondergronden

Kip Masking tape 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele Washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. Het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. Het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60°C temperatuurbestendig.

vanaf5,78
bekijk productBekijk product ▸
PE-MASKING TAPE VOOR PVC

Kip pe-masking tape voor pvc

Kip PE-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium PE-tape voor de professionele markt. Door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor PVC-ondergronden zoals kunststof kozijnen. Het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. De temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.

vanaf5,45
bekijk productBekijk product ▸
3819 PE-MASKING TAPE

Kip 3819 pe-masking tape

Kip PE-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare PE-tape. Het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke PE folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. Het is geschikt voor kunststof ondergronden (PVC), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
218 PVC-masking tape geribbeld

Kip 218 pvc-masking tape geribbeld

Kip PVC-Masking Tape Geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. Het bestaat uit een sterke en soepele PVC-folie. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf3,39
bekijk productBekijk product ▸
318 PVC masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip 318 pvc masking tape geribbeld prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele PVC-folie. Het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. Het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden.

vanaf1,86
bekijk productBekijk product ▸
317 PVC masking tape prof kwaliteit

Kip 317 pvc masking tape prof kwaliteit

Kip PVC-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een gladde, stabiele en soepele tape bestaande uit PVC-folie. Deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. Het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC-ondergronden.

vanaf2,22
bekijk productBekijk product ▸
3818 PVC-masking tape

Kip 3818 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard PVC-tape. Het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf2,17
bekijk productBekijk product ▸
3815 PVC-masking tape

Kip 3815 pvc-masking tape

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard PVC-tape uit een sterke en soepele PVC-folie in standaardkwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde PVC ondergronden. De inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
3817 PVC masking tape standaard kwaliteit

Kip 3817 pvc masking tape standaard kwaliteit

Kip PVC-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele PVC-folie in een standaardkwaliteit. Het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. Het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. Het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. Ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.

vanaf3,81
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER

Kip quick-liner

Kip Quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creëren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. Het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen Kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. Afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.

vanaf142,57
bekijk productBekijk product ▸
QUICK-LINER RINGENSET

Kip quick-liner ringenset

Kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.

vanaf2,08
bekijk productBekijk product ▸
STUKADOORSTAPE

Kip stukadoorstape

Kip Stucco Tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, UV-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. De tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.

vanaf3,36
bekijk productBekijk product ▸
Removable stucloper tape

Kip removable stucloper tape

Kip 362 Stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen en zonder restanten verwijderbare PVC tape. Het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.

vanaf7,76
bekijk productBekijk product ▸
PVC MASKING TAPE

Kip pvc masking tape

Kip PVC Masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium PVC-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. Het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Voorzichtig bij verweerde PVC-ondergronden! Het is tot 60 ºC temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.

vanaf6,70
bekijk productBekijk product ▸
3315 stukadoorstape

Kip 3315 stukadoorstape

Kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. Het is UV- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. De inzetduur is tot 2 weken.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
FineLine Tape textiel blauw

Kip fineline tape textiel blauw

Kip Textiel Fineline-Tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. Het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. Het heeft een geïntegreerd UV-filter uit een PE-gelamineerd polyestertextiel. Het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. Het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
224 STEENBAND

Kip 224 steenband

Kip Textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. Het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door PE-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.

vanaf7,62
bekijk productBekijk product ▸
3829 TEXTIELTAPE

Kip 3829 textieltape

Kip Textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. Het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. Het is PE-gelamineerd, UV-bestendig en zeer sterk. Het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. De inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.

vanaf3,50
bekijk productBekijk product ▸
3301 ULTRA SHARP

Kip 3301 ultra sharp

Kip Ultra Sharp 3301 is de enige professionele masking tape met Ultra Sharp technologie. Hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. De tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is UV-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
FINELINE TAPE TESA 4174

Maiburg fineline tape tesa 4174

Maiburg Fineline tape Tesa 4174 is een flexibele, temperatuurbestendige PVC fineline maskeringstape met een rubber kleefstof, speciaal voor designschilderen. Het krimpt niet bij hoge temperaturen, past zich aan aan dimensionele verandering tijdens ovendrogen, heeft geen opkrullende randen, is verwijderbaar zonder achterlating van residu en past zich goed aan multidimensionale oppervlakken. Het is geschikt voor maskering en design.

vanaf5,92
bekijk productBekijk product ▸
4334 PRECISION MASK

Maiburg 4334 precision mask

Maiburg Gold tape Tesa 4334 bestaat uit een extra dunne en sterke papierrug gecoat met een acrylkleefstof. De combinatie van het uitstekende rugmateriaal en de zeer goede speciale kleefstofformule zorgt dat de tape tot 5 maanden na aanbrengen nog makkelijk verwijderbaar is. Dit maakt meervoudige werkprocessen met slechts één bedekking mogelijk. Het is geschikt voor vrijwel alle schilderwerk binnenshuis, op verf en lak op waterbasis en voor spateltechnieken van hoge kwaliteit. De tape is geschikt voor tal van gangbare oppervlakken zoals glas, aluminium, harde PVC en hout. Het leent zich bij uitstek voor toepassingen binnenshuis wanneer vlijmscherpe verfranden vereist zijn.

vanaf303,28
bekijk productBekijk product ▸
LINNEN TAPE TESA 4651

Maiburg linnen tape tesa 4651

Maiburg Linnen tape Tesa 4651 is een sterke topkwaliteit textieltape met acrylcoating. Het is gebaseerd op een rug van 148-maas geweven rayon en natuurrubberen kleefstof. Het is een zeer sterke textieltape voor vrijwel iedere toepassing met een goede kleefkracht, zelfs op ruwe oppervlakken, een uitstekende rekkracht, rechte afscheurranden zowel in de lengte als dwars en handelbaar.

vanaf1.144,44
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE CREME 32 STUKS

Maiburg masking tape creme 32 stuks

Maiburg Masking Tape 80 graden is een papieren maskeertape van extra stevig hoogwaardig papier (scheurt niet). Het is bestand tot 80 graden, geschikt voor IR-droging, hecht ook op ruwe ondergronden en laat geen lijmresten achter.

vanaf74,91
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE LICHTGEEL GROOTVERPAKKING

Maiburg masking tape lichtgeel grootverpakking

Maiburg masking tape lichtgeel.

vanaf66,59
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE EXTRA LANG VERWIJDERBAAR

Master afplaktape extra lang verwijderbaar

vanaf8,27
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE BEIGE

Progold masking tape beige

Progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. Het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. Rollengte: 50 meter.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIG

Progold schilderstape uv-bestendig

Progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. Het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is UV-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week

vanaf5,63
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEEL

Progold masking tape geel

Progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. Lengte rol: 50 meter.

vanaf6,25
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE HOEKJES

Progold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90° hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. De tape heeft een zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.

vanaf12,84
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE PAARS

Progold masking tape paars

Progold masking tape paars is een masking tape specifiek geschikt voor kwetsbare ondergronden zoals behang. De tape heeft een minimale kleefkracht, is geschikt voor het maken van strakke lijnen, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van 1 dag. lengte rol: 50 meter.

vanaf8,64
bekijk productBekijk product ▸
PVC TAPE

Progold pvc tape

Progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

vanaf7,85
bekijk productBekijk product ▸
R7 schilderstape

Sam r7 schilderstape

Sam R7 schilderstape is geschikt voor alle niet-ruwe ondergronden en voor alle verftypes. Het is gemaakt van Japans rijstpapier voor een vlijmscherp verfresultaat, kan langdurig gebruikt worden zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen, is UV-bestendig en dus ook geschikt voor schilderwerk buitenshuis en bestand tot 80°C.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAK TAPE VOOR HOEKEN

Scley afplak tape voor hoeken

Scley afplak tape voor hoeken heeft een acryllijm laag, is UV-bestendig, is gemaakt van extra versterkt papier en 28 dagen binnen en 14 dagen buiten toepasbaar.

vanaf1,73
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKTAPE VOOR VERFWERKEN

Scley afplaktape voor verfwerken

Scley Afplaktape voor verfwerken is heeft een smeltlijm laagje, is geïmpregneerd en voor 1 dag binnen inzetbaar.

vanaf0,35
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE BINNEN EN BUITEN

Scley professionele afplaktape binnen en buiten

Scley Professioneel Afplaktape voor verfwerken binnen en buiten heeft een acryllijmlaag, is UV- en weerbestendig en toepasbaar op gevoelige ondergronden.

vanaf1,25
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE AFPLAKTAPE PRECISIEWERKEN

Scley professionele afplaktape precisiewerken

Scley professioneel afplak tape voor precisiewerken heeft een acryllijm laag, is gemaakt van washi papier, UV-bestendig en 30 dagen binnen en 7 dagen buiten inzetbaar.

vanaf1,48
bekijk productBekijk product ▸
Professionele Afplaktape voor Verfwerken

Scley professionele afplaktape voor verfwerken

Scley professionele afplaktape voor verfwerken. Het heeft synthetische rubberlijm, is 0,13 mm dik en waterproof en heeft een hoge scheur sterkte. De inzetduur is 4 dagen binnenshuis.

vanaf0,75
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE BESCHERMINGSTAPE

Scley professionele beschermingstape

Scley professionele beschermingstape voor pleisterwerk en verfwerk heeft natuurrubberlijm, is 0,16 mm dik, is gemaakt van soft PVC Folie, is 165% rekbaar en heeft een geribbelde oppervlakte. De inzetduur is 30 dagen binnen en 14 dagen buiten.

vanaf2,98
bekijk productBekijk product ▸
TAPE

Top tools tape

Top Tools Tape.

vanaf1,61
bekijk productBekijk product ▸
RAPID TAPE

Wagner rapid tape

Wagner rapid tape is een vloeibare afplaktape.

vanaf4,77
bekijk productBekijk product ▸
FILTER