menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Auto boot en machinereinigers

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
RVS REINIGER

3m rvs reiniger

3m Roestvrijstaalreiniger is geschikt voor het reinigen van alle metalen oppervlakken, zoals chroom, roestvaststaal, koper, aluminium en geemailleerde oppervlakken. Het reinigt, polijst en beschermt in één handeling.

vanaf
20,76
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH ROSA AUTOWAS

3m polish rosa autowas

3m Rosa hoogglanswas roos is een nieuwe beschermende was die eenvoudig met een zachte poetsdoek kan worden aangebracht. Het product maakt geen vlekken op carrosserie kunststoffen of rubbers en door de niet-vluchtige siliconen is het snel en gemakkelijk uit te poetsen en schoon te maken.

vanaf
41,72
bekijk product

Bekijk product ▸

DOOIKORRELS

Bleko dooikorrels

Bleko dooikorrels worden ingezet voor gladheidsbestrijding en hebben een superieure werking ten opzichte van traditionele dooimiddelen. De korrels zijn aanzienlijk langer effectief met een dooiende werking tot -29°C. In aanraking met sneeuw/ijs wordt warmte ontwikkeld waardoor het middel een actieve dooiende werking heeft die zeer snel optreedt. Er blijft geen zout-residu achter waardoor inlopen in panden niet meer voorkomt. De korrels zijn minder schadelijk voor het milieu en beton en staal worden minder aangetast. Gebruiksaanwijzing: Dooikorrels vergen voorzichtigheid in het gebruik. Tijdens gebruik beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
16,24
bekijk product

Bekijk product ▸

GEDEMINIRALISEERD WATER

Bleko gedeminiraliseerd water

Bleko Gedeminiraliseerd water (Demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accu´s.

vanaf
1,05
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT

Bleko strooizout

Bleko Strooizout is verpakt in een handige bewaaremmer met een inhoud van 7.5 kg.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT 7,5 KG + 10 KG

Bleko strooizout 7,5 kg + 10 kg

Het is nu écht winter: tijd om de slee en schaatsen van de zolder te halen! Dit winterse weer brengt echter ook een hoop risico’s met zich mee. De straat en stoep kunnen in een grote ijsbaan veranderen. Gevaarlijk! Ga uitglijdgevaar tegen door voldoende strooizout in te slaan en preventief zout te strooien.

vanaf
14,99
bekijk product

Bekijk product ▸

Ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insekt k&K reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
4,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES

Bleko ruitensproeier anti vries

Bleko ruitensproeier anti vries is zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Het werkt tot -20°C en is geschikt voor het streeploos reinigen van de autoruit. Tevens voorkomt dit product het bevriezen van het sproeierreservoir.

vanaf
7,72
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES CONCENTRAAT

Bleko ruitensproeier anti vries concentraat

Bleko ruitensproeier anti vries zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Onverdund biedt het een vorstbescherming tot -60°C en het voorkomt bevriezing van het ruitensproeierreservoir en dus ook de leidingen naar de sproeiers. Lichte ijsaanslag op de autoruiten verdwijnt snel en ook kan hiermee de autoruit gereinigd worden van vet en pekelaanslag. Het is 1:1 verdunbaar met water.

vanaf
0,96
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITONTDOOIER

Bleko ruitontdooier

Bleko Ruitenontdooier ontdooit ruiten en voorkomt her-bevriezing. Voor het beste resultaat: spuit de vloeistof over de bovenkant van de ruit zodat deze naar beneden vloeit. Gebruik de ruitenwissers om de vloeistof te verwijderen.

vanaf
2,37
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOF REINIGER

Colormatic kunststof reiniger

CMP kunststofreiniger is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kunststof.

vanaf
8,83
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPIT SPRAY

Den braven cockpit spray

Den braven Zwaluw Cockpit Spray met sinaasappelgeur reinigt en beschermt dashboards, rubber, kunststof, hout, leer en synthetische stoffen in het auto-interieur en zorgt voor een mooie glans (bijv. cockpits, rubberen matten en vinyl daken). Door de speciale actieve stoffen heeft het synthetische materiaal een langere levensduur en het is siliconenvrij.

vanaf
3,22
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOF REINIGER

Den braven kunststof reiniger

Den braven zwaluw kunststof reiniger is geschikt voor het onderhouden en reinigen van gelakte houten en kunststof onderdelen van o.a. auto's, machines, meubels en kozijnen. Het verhoogt de levensduur van kunststoffen, het beschermt tegen vervuiling, het is stofwerend, waterafstotend, kleurverdiepend, shampoo-bestendig en beschermt tegen weersinvloeden, zon en strooizout. De speciale werkzame stoffen maken de levensduur van kunststof langer en het verspreidt een aangename geur. Het reinigt, polijst en conserveert dashboards, rubber, plastic, hout, leer en kunststof onderdelen in het interieur van de auto (zoals cockpits, rubberen matten en vinyl daken). Het onderhoudt kunststofonderdelen van o.a. machines, meubels en kozijnen, maakt onderdelen die zijn behandeld worden als nieuw en geeft bescherming tegen ultraviolette straling.

vanaf
2,67
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITONTDOOIER SPRAY

Den braven ruitontdooier spray

Den braven Zwaluw Ruitontdooier Spray ontdooit snel bevroren autoruiten en sloten. Het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en het dooit bevroren oppervlakken probleemloos en reinigt ze tegelijkertijd. Het is vrij van methylalcohol en water, werkt tot -30°C , voorkomt het opnieuw bevriezen op korte termijn en werkt direct en laat geen strepen na.

vanaf
3,17
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Den braven schuimreiniger

Den braven zwaluw schuimreiniger is een universeel te gebruiken actief reinigingsmiddel voor auto, huishouding, sport en hobby. Het verwijdert hardnekkige vervuilingen zoals vet-, olie- en teervlekken, het reinigt zonder problemen alle glas-, chroom- en kunststofdelen, het verwijdert insecten en smeervlekken grondig, het haalt voorzichtig vlekken uit tapijten, bekledingen en soortgelijke materialen, het geeft doffe en verweerde kunststoffen glans en het reinigt en onderhoudt sportattributen zoals surfplanken en fietsen.

vanaf
2,33
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSEELREINIGER SPRAY

Den braven universeelreiniger spray

Den braven zwaluw universeelreiniger spray is een sterk geconcentreerd schoonmaakmiddel met aceton voor alle onderhouds- en montagewerkzaamheden. Het reinigt tot diep in de poriën, ontvet en ontharst en zorgt voor blinkende oppervlakken. Het verwijdert oliën, vetten, harsen, lijmen en zelfs het slijpsel van koppelingen en remmen. Het reinigt motoronderdelen, veren, elektrische installaties, starters, rollagers en geleidingen en het verwijdert hardnekkige vlekken uit kussens en textiel.

vanaf
2,60
bekijk product

Bekijk product ▸

HULL EN ANTIFOULING CLEANER

Epifanes hull en antifouling cleaner

Epifanes Hull & Antifouling cleaner is een zeer krachtige, breed inzetbare reiniger. Het verwijdert snel en eenvoudig kalkaanslag, roest en olievlekken en zorgt voor een doeltreffende reiniging van hardnekkige bruine/gele vaaraanslag (gele snor) en zwarte strepen op scheepsrompen. Het tast de gelcoat, verf of antifouling niet aan en is geschikt voor staartstukken en schroeven.

vanaf
14,43
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTWERINGSWATER

Epifanes ontweringswater

Epifanes ontweringswater verwijdert verweerde plekken op hout. Er wordt aangeraden in hardnekkige gevallen het middel warm te gebruiken. Hiervoor dient de fles au bain marie verwarmd te worden. Na het gewenste resultaat dient het oppervlak zeer grondig nagewassen te worden met schoon leidingwater om de zouten van het ontweringswater te verwijderen. Het hout moet vervolgens goed drogen voordat het weer belast kan worden.

vanaf
13,41
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK O BELLO

Epifanes teak o bello

Epifanes Teak-O-Bello is een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten binnen en buiten boven de waterlijn voor zowel zoet als zout water. De unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. Het bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. In tegenstelling tot vele teakolies tast het de kitnaden in teakdekken niet aan. Het is geschikt voor het onderhoud van teakdekken, teak relingwerk, -grepen en -stootlijsten en andere teakhouten delen aan boord. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf
20,63
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK O CLEAN EN BRIGHT

Epifanes teak o clean en bright

Epifanes Teak-O-Clean en Bright is een watergedragen reinigingsmiddel en kleurhersteller voor teak en andere hardhoutsoorten, binnen en buiten. Het is snel en eenvoudig te verwerken, verwijdert alle aanslag en vuil, ontgrijst en herstelt de natuurlijke kleur van het teakhout. In tegenstelling tot vele teakolies tast dit product de kitnaden in teakdekken niet aan. Het is geschikt voor zoet en zout water. Voor langdurige bescherming tegen verwering en vergrijzing kan het droge en geschuurde oppervlak behandeld worden met Epifanes Teak-O-Bello.

vanaf
20,63
bekijk product

Bekijk product ▸

BEKLEDING REINIGER

Hg bekleding reiniger

HG bekleding reiniger is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vlekken en het reinigen van vervuilde bekleding. Na gebruik zorgt het tevens voor een vuilafstotende werking. Gebruiksaanwijzing: Het te reinigen oppervlak besproeien met de reiniger en met een schone absorberende doek, liefst van badstof, het vuil opnemen en vervolgens het oppervlak droog wrijven. Bij sterke vervuiling het oppervlak met een zacht borsteltje bewerken, daarna de reiniger enige minuten laten inwerken en dan pas het oppervlak droog wrijven.

vanaf
5,79
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Hg cockpitspray

HG cockpitspray is het ideale product om het autointerieur er snel en gemakkelijk weer als nieuw uit te laten zien. Dit product reinigt en beschermt namelijk alle soorten kunststof, rubber, vinyl en leer en is daarom ideaal voor het complete autointerieur zoals het dashboard, de deurbekleding en sierstrips. Het is handig en snel in het gebruik en heeft een heerlijk frisse geur. Gebruiksaanwijzing: Schud de bus voor gebruik. Spuit vervolgens het te behandelen oppervlak dun en gelijkmatig in van een afstand van ongeveer 20 cm. Niet laten drogen, maar direct uitwrijven met een schone, droge en niet-pluizende doek.

vanaf
7,39
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALGLANS

Hg metaalglans

HG metaalglans verwijdert oxidatie en verwering op chroom, roestvrijstaal, koper en aluminium. Bovendien voorkomt het een snelle hervervuiling door de beschermende werking. Gebruiksaanwijzing: de metaalglans op een vochtig doekje aanbrengen en het te behandelen oppervlak stevig inwrijven. Bij licht verweerde oppervlakken kan de metaalglans ook met een vochtige spons verwerkt worden. Met een uitgespoeld doekje het oppervlak afnemen, en het daarna met een schone doek opwrijven totdat er glans ontstaat.

vanaf
7,29
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENONTDOOIER

Hg ruitenontdooier

HG ruitenontdooier verwijdert zeer snel en effectief alle sneeuw en ijs van autoruiten. Zelfs zwaar bevroren ruiten zijn nu razendsnel ontdooit. Krabben is dus overbodig en wegrijden met te weinig zicht, wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren, behoort tot het verleden. HG ruitenontdooier voorkomt bovendien snelle herbevriezing. Sproei HG ruitontdooier gelijkmatig op de autoruiten en laat het vervolgens enkele seconden inwerken totdat de sneeuw verdwenen is en het ijs gesmolten.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENREINIGER

Hg ruitenreiniger

HG ruitenreiniger zorgt voor dagelijks helder en veilig zicht. Met behulp van de sprayflacon werkt het snel, gemakkelijk en bovenal streeploos. Het is ook te gebruiken in de boot en caravan en toepasbaar op ruiten van kunststof. Gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak besproeien en met een droge zachte doek nawrijven of met een trekker droogtrekken.

vanaf
2,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TEGEN BEVRIEZEN VAN RUITEN

Hg tegen bevriezen van ruiten

HG tegen bevriezen van ruiten voorkomt dat autoruiten ’s nachts bevriezen. Hierdoor is het lastige en tijdrovende krabben overbodig en kan direct worden weggereden. Gebruiksaanwijzing: Haal de ruitenwissers naar voren en spray op een afstand van ca 40 cm gelijkmatig over de ruiten. 5-6 x sprayen is voldoende voor één ruit. Zet daarna de ruitenwissers weer terug. De volgende ochtend voor het wegrijden de ruitenwissers even aanzetten om eventuele restanten van de vloeistof te verwijderen. Desgewenst kan hierbij wat ruitenvloeistof gebruikt worden. Gebruik voor het verwijderen van eventuele restanten van de vloeistof op zijruiten een raamwisser.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VELGEN SNEL REINIGER

Hg velgen snel reiniger

HG velgen reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. Het is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. Gebruiksaanwijzing: de te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. Het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. Vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.

vanaf
7,99
bekijk product

Bekijk product ▸

CAR WAX SHAMPOO

Hg car wax shampoo

HG Wax Shampoo is een ultramoderne autoreiniger met een zeer hoge glans en uitmutende bescherming. De shampoo voegt wax componenten toe tijdens het wassen. De lak wordt dus niet alleen gereinigd, maar er treedt tegelijkertijd bescherming op. De auto zeemt na het wassen gemakkelijk af en blijft lang schoon. Door de hoge concentratie is het mogelijk om met 1 liter HG wax shampoo 50 tot 60 wasbeurten uit te voeren. Gebruiksaanwijzing: de auto vooraf afspoelen met schoon water. 2 á 3 dopjes HG car wax shampoo aan een emmer water toevoegen. De auto wassen, afspoelen met schoon water en, bij voorkeur met een natuurzeem, afzemen. Vergeet daarbij vooral de ruiten niet.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUTCLEANER

Hydrant hardhoutcleaner

Hydrant Hardhoutcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders, teakdekken, relingen en andere hardhout oppervlakken in en rond het schip.

vanaf
10,30
bekijk product

Bekijk product ▸

BOAT SHAMPOO

International boat shampoo

International Boat Shampoo is een universele reiniger, geschikt voor polyester, hout, metaal en geschilderde oppervlakken. Het verwijdert geen was en bij regelmatig gebruik zal het de wasbescherming niet aantasten.

vanaf
9,19
bekijk product

Bekijk product ▸

DEGREASER (OPLOSSER)

International degreaser (oplosser)

International Degreaser is een professioneel reinigingsmiddel, ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurresiduen te verwijderen.

vanaf
69,15
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINE WAX

International marine wax

International marine wax is schuurmiddel- en siliconenvrij, makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. Het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. Het is geschikt voor hand en machinaal polijsten (800 - 1000 tpm), schuurt niet en geeft geen vlekkerig oppervlak. Het is ook geschikt voor gebruik aan de auto en caravan of het tuinmeubilair.

vanaf
12,28
bekijk product

Bekijk product ▸

HIGH STRENGTH STAIN REMOVER

International high strength stain remover

International Stain Remover is een zeer sterke, diepreinigende gel die snel en eenvoudig vervuiling, zoals vergeling en vlekken, van polyester en geschilderde oppervlakken verwijdert. Het heeft een zelfwerkende formule waardoor schrobben van het oppervlak niet nodig is.

vanaf
12,08
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER CLEANER

International super cleaner

International Super Cleaner is een krachtige, geconcentreerde reiniger. Het verwijdert probleemloos was, lossingmiddel, olie en vervuilingen en is geschikt voor hand- en hogedrukreinigingsapparatuur. Het ontvet en reinigt en brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk.

vanaf
10,96
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK RESTORER

International teak restorer

International Teak Restorer reinigt en herstelt de natuurlijke kleur van teak en andere hardhout soorten. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor dekken, teakdelen en afwerking. Het is niet schadelijk voor polyester, vernis, verfwerk of aluminium en is biologisch afbreekbaar.

vanaf
10,91
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE WATERPROOFER

International textile waterproofer

International Textile Waterproofer maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoeken, zonweringsdoeken en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. Het is geschikt als onderhoudsmiddel ter voorkoming van rotten en weervorming, het tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan en laat geen strepen of vlekken achter.

vanaf
19,07
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REFRESHER

Motip airco refresher

Motip airco Refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REINIGER

Motip airco reiniger

Motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. Het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI CONDENS

Motip anti condens

Motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. Het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

BANDENREINIGER

Motip bandenreiniger

MoTip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. Het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. Het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING BIO CLEANER

Motip cycling bio cleaner

Motip bio cleaner cycling is een zeer effectieve, biologisch afbreekbare reiniger voor alle onderdelen van de fiets. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

vanaf
7,20
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPER BLACK

Motip bumper black

Motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

Motip cycling chain cleaner gel blink

Motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. Door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.

vanaf
70,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROME POLISH

Motip chrome polish

Motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CITRUS REINIGER

Motip citrus reiniger

Motip Citrus cleaner is geschikt voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. De reiniger heeft een hoog en langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid, is niet corrosief en laat geen residu achter.

vanaf
16,76
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Motip cockpitspray

Motip Cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. Het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR POLISH

Motip colour polish

Motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
17,21
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR RENOVATOR

Motip colour renovator

Motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING REMMENREINIGER

Motip cycling remmenreiniger

Motip cycling brake cleaner is een remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. Het laat geen residu achter, is niet geleidend, niet corrosief en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld. Het is toepasbaar op remschijven en remblokjes.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E BIKE CONTACTSPRAY

Motip cycling e bike contactspray

Motip cycling contact reiniger is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het reinigen van elektrische contacten. Het is niet geleidend en niet corrosief en laat geen residu achter. Het heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken. Het is toepasbaar op schakelaars, kabels en stekkers.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E-BIKE ELECTRO BESCHERMER

Motip cycling e-bike electro beschermer

Motip cycling electro beschermer is een elektrobeschermer met goede penetrerende werking voor elektrische systemen die tegen vocht beschermd moeten worden. De elektrobeschermer is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen. Het heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SCHUIMREINIGER

Motip cycling schuimreiniger

Motip cycling schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk en heeft een subtiele geur.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

DIESEL INJECTIE REINIGER

Motip diesel injectie reiniger

Motip Diesel injection Cleaner is een speciale reiniger voor de reiniging van diesel injectoren en inlaat zonder deze te hoeven demonteren. Daarbij zorgt deze reiniger ook voor een langdurige smering van de injectiepomp, met name bij de laagzwavelige dieselbrandstoffen. Het is tevens geschikt voor systemen die werken met directe injectie, common-rail technologie of pompinjectoren. Een blik is voldoende voor 60 liter diesel.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Diesel System Cleaner Plus

Motip diesel system cleaner plus

Motip Diesel System Cleaner Plus is een krachtig product voor gebruik in dieselmotoren, ook voor common-rail injectiesystemen. Het zorgt voor betrouwbare verwijdering van vervuiling in het gehele brandstofsysteem, verwijdert vocht uit het dieselsysteem en zorgt voor goede bescherming van de hogedrukpomp. Het heeft een optimale brandstofverstuiving, duurzame smering en bescherming van alle brandstofbevattende onderdelen. Het is geschikt voor voertuigen met roetfilters en zorgt voor een verbeterde motorprestatie en lagere uitstoot van uitlaatgassen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

EGR REINIGER

Motip egr reiniger

Motip EGR cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in EGR-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. Het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. Het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360° ventiel.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL FLUSH

Motip engine oil flush

Motip Engine oil flush is geschikt voor diesel- en benzinemotoren met of zonder turbolader. Het lost vervuiling in het gehele oliesysteem op zodat deze bij olieverversing met de gebruikte olie wordt verwijderd. Het bevat effectieve smeermiddelen die de motor tijdens het reinigingsproces beschermen.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL STOP LEAK

Motip engine oil stop leak

Motip Engine oil stop leak verbetert de conditie van motorpakkingen en houdt deze soepel. Het is speciaal om olie lekkage te stoppen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASS CLEANER

Motip glass cleaner

MoTip Glass Cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIOR CLEANER

Motip interior cleaner

MoTip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. Het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

KOPLAMP RENOVATIE SET

Motip koplamp renovatie set

Motip Koplamp renovatie set is speciaal geschikt voor het herstellen van de helderheid en UV-bestendigheid van polycarbonaat koplampen. Het is te gebruiken zonder demontage. In deze set wordt een 2-componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. Met de meegeleverde handleiding kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. Inhoud van de set:1 ColorMatic 2K Blanke lak in hoogglans 200 ml, 1 ColorMatic Kunststof reiniger 400 ml, 1 ColorMatic Kunststof primer 150 ml, 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose), 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik, 1 gebruiksaanwijzing, 2 vellen schuurpapier P800 voor natschuren en 2 vellen schuurpapier P2000 voor natschuren.

vanaf
42,56
bekijk product

Bekijk product ▸

LEATHER CONDITIONER

Motip leather conditioner

Motip leather conditioner is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

OIL BOOSTER

Motip oil booster

Motip Oil booster is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van slijtage in oudere motoren, evenals ter voorkoming van slijtage in nieuwe motoren. Het verbetert smeercapaciteit van motoroliën en heeft sterke adhesie, zelfs bij hoge temperaturen. Het kan worden vermengd met alle motoroliën en synthetische smeermiddelen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

Motip one shot air refresher citrus

Motip One Shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. Verbruik: Ca. 50 shots.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

BENZINE INJECTIE REINIGER

Motip benzine injectie reiniger

Motip petrol injection cleaner zorgt voor een effectieve reiniging van injectormonden en inlaat zonder demontage. Het verwijdert vervuiling in het gehele benzine-injectiesysteem ontstaan door het draaien van de motor. Het kan voor het voltanken worden toegevoegd aan de benzinetank.Het is aanbevolen voor alle benzinemotoren en in het bijzonder bij problemen met de koude start of hoge uitlaatgaswaarden. Een blik is voldoende voor 60 liter benzine.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

PETROL SYTEM CLEANER PLUS

Motip petrol sytem cleaner plus

Motip petrol system cleaner plus is geschikt voor gebuik in benzine motoren. Het verwijdert vervuiling in het hele brandstofsysteem.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

Motip plastic & rubber conditioner

Motip Plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. Het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. Het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. Het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH & WAX

Motip polish & wax

Motip polish & wax is een polijstend onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. Met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR CLEANER

Motip radiator cleaner

Motip Radiator cleaner is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde, gesloten koelsystemen. Het reinigt het gehele koelsysteem, lost aanslag op en verwijdert dit, en verbetert de werking van kleppen, thermostaten en waterpompen. Het verbetert de werkingsbetrouwbaarheid van het koelsysteem en verlengt de levensduur.

vanaf
9,27
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR SEALANT

Motip radiator sealant

Motip Radiator Sealant is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde en gesloten koelsystemen. Het voorkomt verlies van koelvloeistof.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

RAIN AWAY

Motip rain away

Motip Rain away trigger is een waterafstotende spray voor ruiten, spiegels en vizieren van helmen. Het is waterafstotend, vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

RVS REINIGER

Motip rvs reiniger

Motip RVS reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het is corrosiewerend, herstelt en intensiveert de glans, is gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming en is niet schurend.

vanaf
9,77
bekijk product

Bekijk product ▸

SCRATCH AWAY

Motip scratch away

Motip scratch away is een polijstpasta voor het verwijderen van kleine, oppervlakkige beschadigingen in gelakte ondergronden. Het heeft een hoog polijstend vermogen, behoudt de glans en herstelt de originele kleur, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WASH AND SHINE

Motip wash and shine

Motip shampoo wash and shine is geschikt voor het reinigen van motorvoertuigen. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SHINE & PROTECT

Motip cycling shine & protect

Motip Cycling Shine & Protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. Het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. Het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. Het product is niet polijstend en bevat siliconen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEED WAX

Motip speed wax

Motip Speed Wax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. Geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. Het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. Het beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Het is niet polijstend en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SHAMPOO AND WAX

Motip super shampoo and wax

Motip super shampoo & wax is geschikt voor het reinigen en beschermen van motorvoertuigen. Het geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERFAST WAX

Motip superfast wax

Motip superfast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TAR & RESIN REMOVER

Motip tar & resin remover

Motip Tar resin Remover is een gebruiksvriendelijke spray voor het verwijderen van teer, bitumen, asfalt en hars. Het heeft een hoog oplossend vermogen, een nevelend spuitbeeld, laat geen residu achter en heeft een 360° ventiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE CLEANER

Motip textile cleaner

Motip Textiel Cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTIEL REINIGER

Motip textiel reiniger

Motip textielreiniger is een effectief, sneldrogend schuim met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van textiel. Het is gebruiksvriendelijk, neutraliseert onaangename luchtjes en heeft een subtiele geur. Verbruik: Ca. 3-5 m² per 400 ml.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE REPAIR

Motip tyre repair

MoTip Tyre Repair is een spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan tubeless banden. Het is eenvoudig in gebruik en is zonder demontage van de band te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: de veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen, de band geheel leeg laten lopen, de adapter op het ventiel schroeven, de spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. Daarna circa 10 kilometer rijden met een maximale snelheid van 50 kilometer per uur om het product gelijkmatig in de band te verdelen. Vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. De band zo snel mogelijk laten repareren en bij deze reparatie duidelijk aangeven, dat de band voorlopig met dit product hersteld is. Geschikt voor het repareren van kleine lekkages in het loopvlak van de band.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE SHINE

Motip tyre shine

Motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. Het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

VINYLSPRAY

Motip vinylspray

MoTip Vinylspray is een elastische vinylspray met uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer. Het heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL CLEANER

Motip wheel cleaner

MoTip Wheelcleaner is een gebruiksvriendelijke, intensieve reiniger voor velgen en wieldoppen. Het is een effectief schuim met hoog reinigend vermogen en hoog standvermogen, geeft een glanzend resultaat en heeft een 360° ventiel. Gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen en enkele minuten in laten werken. Het vuil met een velgenborstel verwijderen en rijkelijk naspoelen met water. Mits goed nagespoeld is het veilig voor banden en remdelen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL WAX

Motip wheel wax

Motip wheel protect wax is een eenvoudig aan te brengen wheel wax voor velgen en wieldoppen. Het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, is pH-neutraal en bevat siliconen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

PURA-TROL

Owatrol pura-trol

Owatrol Pura-Trol is een sterk geconcentreerde formule voor een snelle werking met een minimale inspanning, zonder schrobben. Het reinigt metalen en bouwmaterialen zonder ze aan te tasten. Het is gemakkelijk aan te brengen met verstuiver, borstel of doek. 10 minuten laten inwerken en afspoelen met een hogedrukreiniger. Het is een concentraat: 1 Liter pura-trol verdunnen met 20 liter water. Bij sterk vervuilde oppervlakken 1 liter Pura-Trol verdunnen met 10 liter water.

vanaf
23,85
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO CLEANER

Presto airco cleaner

Presto Airco reiniger.

vanaf
13,01
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO VERFRISSER

Presto airco verfrisser

Presto Airco verfrisser spray is geschikt voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.

vanaf
11,17
bekijk product

Bekijk product ▸

BANDENSCHUIM

Presto bandenschuim

Presto bandenschuim om banden glimmend zwart te maken.

vanaf
10,53
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPER SHINE

Presto bumper shine

Presto bumper shine is een onderhoudsproduct voor zwarte, plastic bumpers om de kleur en glans te herstellen. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het zorgt ervoor dat het voertuig er weer lange tijd als nieuw uitziet.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROME POLISH

Presto chrome polish

Presto Chrome Polish is een reiniger met uitstekende eigenschappen om verchroomde oppervlakken te reinigen en beschermen. Het is een ideaal product om te gebruiken als voorbehandeling. Het beschermt tegen weersinvloeden en zorgt voor een glanzend resultaat.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Presto cockpitspray

Presto Cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en andere kunststof onderdelen in voertuigen. De spray heeft zeer lange levensduur, is antistatisch, water- en vuilafstotend en laat geen residu achter.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR RENOVATOR

Presto colour renovator

Presto Colour Renovator is een polijstmiddel om de glans en de kleur van gelakte oppervlakken, zowel metallic als niet-metallic, te herstellen. Het heeft uitstekende polijstende eigenschappen en beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de aanhechting van vuil.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Presto display airco verfrisser

Presto Display Airco Verfrisser.

vanaf
134,01
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASS-CLEANER

Presto glass-cleaner

Presto Glass Cleaner is een gebruiksvriendelijke spray voor het schoonmaken van windschermen en spiegels. Het heeft goede reinigende eigenschappen en laat geen residu achter.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIOR CLEANER

Presto interior cleaner

Presto Interior Cleaner is een zeer effectieve cleaner voor het interieur. Het heeft zeer goed reinigende eigenschappen en een subtiele geur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

LEATHER PROTECT

Presto leather protect

Presto Leather Protect is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

ONE SHOT CITRUS AIR REFRESHNER

Presto one shot citrus air refreshner

Presto One Shot Citrus Air Refreshner is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. Verbruik: ca. 50 shots.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

PAKKINGSVERWIJDERAAR

Presto pakkingsverwijderaar

Presto pakkingverwijderaar is bijzonder geschikt voor het snel en makkelijk verwijderen van vast gebrande of opgedroogde pakkingresten, oliekorsten, verf, olie en vet op motoren of machines.

vanaf
10,53
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

Presto plastic & rubber conditioner

Presto Plastic & rubber conditioner is een watergedragen vinyl- en rubberconditioner met UV-beschermer. Het laat een prachtige glans achter die blijft zonder vettig residu achter te laten. Het is toepasbaar op vinyl, leer, rubber en plastic. Het beschermt het interieur van voertuigen en laat een frisse geur achter.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH & WAX

Presto polish & wax

Presto polish & wax zorgt voor een perfecte glans en bescherming in één handeling. Het is een onderhoudsproduct voor de bescherming en het herstel van gelakte oppervlakken, zowel metalen als niet-metalen. Het geeft een glanzend resultaat, vermindert de aanhechting van vuil en zorgt voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

RAIN AWAY

Presto rain away

Presto Rain Away is een waterafstotende spray voor o.a. ruiten, spiegels en vizieren van helmen. Na toepassing druipt de regen er direct vanaf. Het heeft een lange termijn effect, werkt sneller dan ruitenwissers en vermindert de aanhechting van vuil.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEEDWAX

Presto speedwax

Presto Speedwax zorgt voor een duurzame glans, is waterafstotend en vermindert de adhesie van verf. Het is geschikt voor toepassing op gelakte oppervlakken en plastic of verchroomde ondergronden.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SHAMPOO & WAX

Presto super shampoo & wax

Presto Super Shampoo & Wax is een '2-in-1 formule' die effectief aangekoekt vuil verwijdert zonder de beschermende filmlaag te beschadigen. De wax zorgt voor een hernieuwde glans van het oppervlak en beschermt de lak tegen weersinvloeden.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER FAST WAX

Presto super fast wax

Presto Super Fast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TEERVERWIJDERAAR

Presto teerverwijderaar

Presto Teerverwijderaar verwijdert moeiteloos teer- en bitumenvlekken van carrosserie onderdelen.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE-CLEANER

Presto textile-cleaner

Presto textile cleaner is een effectief, sneldrogend schuim om stoffen schoon te maken. Het is gebruiksvriendelijk en droog, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE SHINE

Presto tyre shine

Presto Tyre Shine is een spray die de kleuren van de autobanden intensiveert. Het geeft de banden een goed onderhouden en nieuwe uitstraling. Het beschermt de banden tegen vroegtijdige veroudering en weersinvloeden. Het zorgt tevens een water- en vlekafstotende finish.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL CLEANER

Presto wheel cleaner

Presto wheel cleaner is een intensieve cleaner voor velgen en wieldoppen. Het is een krachtige cleaner voor vervuiling van bijvoorbeeld remstof en straatvuil. Regelmatig gebruik voorkomt hardnekkige vervuiling.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL WAX

Presto wheel wax

Presto Wheel Wax is een eenvoudig aan te brengen wax voor velgen en wieldoppen. Het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, pH-neutraal en bevat siliconen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

Rolith autoshampoo new extra+

Rolith New Extra autoshampoo is geschikt voor o.a. auto’s, vrachtwagens en boten. Deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. Gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. Het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.

vanaf
89,13
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO 909 ELECTRO CLEANER

Rolith sbo 909 electro cleaner

Rolith SBO 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. Het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines, audio-, video- en computerapparatuur.

vanaf
8,53
bekijk product

Bekijk product ▸

DETERSOL TAPIJTREINIGER

Rupes detersol tapijtreiniger

Rupes detersol is hét ideale product om tapijt en automatten schoon te krijgen. Het is machinaal te gebruiken, bijvoorbeeld met een tapijtreiniger of de Tornador Gun. De kracht waarmee de Detersol op de matten wordt gespoten is van invloed op het eindresultaat, waardoor het niet geschikt is om met de hand te verwerken. Bovendien laat het een heerlijk frisse geur achter.

vanaf
115,53
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUBLE CLEAN

Rupes double clean

Rupes double clean is een zeer sterk reinigingsmiddel voor in huis en voor het wassen van auto's, vrachtwagens, campers, garagevloeren en motor ruimtes. Het kan ook als ontvetter gebruikt worden voor een spuitbeurt. Het kan het beste direct op de vervuiling gespoten worden. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van allerhande wegvervuiling van auto's en trucks en het is eenvoudig aan te brengen door middel van een spons, met behulp van een sprayer of via een foamlans.

vanaf
127,02
bekijk product

Bekijk product ▸

M101 HOOG GECONCENTREERDE DETAILING SHAMPOO

Rupes m101 hoog geconcentreerde detailing shampoo

Rupes M101 high concentrated detailing shampoo is een hoog geconcentreerde geformuleerde shampoo voor het effectief reinigen van motorvoertuigen. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van algemene delen en om de gelakte oppervlakken voor te bereiden op het polijsten. De innovatieve formule verwijdert veilig vuil uit de oppervlaktes en minimaliseert beschadigingen die mogelijk kunnen gebeuren tijdens het wassen.

vanaf
241,40
bekijk product

Bekijk product ▸

M606 SNELREINIGER

Rupes m606 snelreiniger

Rupes M606 rapid cleaner detailer is een kant en klare reiniger voor het verwijderen van vlekken en stof tijdens wasbeurten. De zachte formule reinigt zonder de bestaande wax of beschermlaag te verwijderen. Het is dus geschikt voor alle soorten oppervlaktes van harde, gladde oppervlakten met lak tot aan lichtmetalen velgen, gelcoat, glas, kunststof en metaal.

vanaf
296,57
bekijk product

Bekijk product ▸

POLIJSTMACHINE LHR21ES

Rupes polijstmachine lhr21es

Rupes big foot poetsmachine 21mm lhr21es is de snelste in de Big Foot familie. Door zijn grote uitslag van 21 mm en de grote poetspad van 180 mm doorsnede is deze machine met name geschikt voor de grotere oppervlaktes en het snelle werk. Het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. Dankzij het antispinnings-systeem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. Dit product is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. Met de machine kan op 4200 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft. Geschikt voor alle polijstwerkzaamheden op alle oppervlakken, zoals het restaureren van volledig gekatalyseerde verf, polijsten, het bijwerken van pas gelakte oppervlakken en afwerken. Ook verkrijgbaar in een deluxe variant met de volgende handige accessoires: 1 x BIG FOOT tas, 1 x poetsmiddel 250 ml grof (cod. 9.BFZEPHIR250), 1 x poetsmiddel 250 ml medium (cod.9.BFQUARZ250), 1 x poetsmiddel 250 ml fijn (cod. 9.BFKERAMIK250), 1 x poetsmiddel 250 ml ultra fijn (cod. 9.BFDIAMOND250), 1 x schuimpad grof diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180H), 1 x schuimpad medium diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180J), 1 x schuimpad fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180M), 1 x schuimpad ultra fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180S), 4 x microvezel doek en 1 x Big Foot schort.

vanaf
19,77
bekijk product

Bekijk product ▸

M707 CARNAUBA HOOG GLANS BESCHERMSHAMPOO

Rupes m707 carnauba hoog glans beschermshampoo

Rupes M707 carnauba high gloss protective shampoo is een hoge kwaliteit onderhoud autoshampoo wat gebruikt wordt om vuil te verwijderen en om bescherming te bieden aan de autolak. Het zorgt voor een superieure diepe glans en is meer dan alleen een wax. Het is een microgeraffineerde soort wax waarin ontvetter bestendigde polymeerharsen zorgen voor een uitstekende duurzaamheid. Het biedt tevens een spectaculaire glans die maanden houdt en het is makkelijk aan te brengen en af te nemen.

vanaf
225,88
bekijk product

Bekijk product ▸

P808 PROTECTIVE SEALANT

Rupes p808 protective sealant

Rupes P808 protective sealant biedt een duurzame bescherming die wel 6 maanden mee gaat aan het exterieur van motorvoertuigen. De synthetische formule beschermt tegen de meeste weersomstandigheden en het geeft ook een boost aan de glans.

vanaf
503,48
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERFOAM INTERIEURREINIGER

Rupes superfoam interieurreiniger

Rupes superfoam is een extreem krachtige interieurreiniger, geschikt voor het reinigen van stoelen, armsteunen en vloermatten. Het creëert een schuimlaag die het vuil losweekt uit het interieur. Vuil en restant van de reiniger kan daarna heel gemakkelijk worden afgenomen. Het laat een heerlijk parfum achter, zodat de auto weer fris ruikt. Daarnaast is het sneldrogend, dus er kan weer snel gebruik gemaakt worden van de stoelen.

vanaf
241,97
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL FAST CLEANER

Rupes wheel fast cleaner

Rupes wheel fast cleaner is een snelle en krachtige reiniger om vrijwel alle velgsoorten eenvoudig te reinigen. Stof, remstof en ander vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. Eenmaal aangebracht is een kleurverandering in de reiniger zichtbaar, beginnend bij een neutrale, doorzichtige kleur tot een duidelijk rode kleur. Op deze manier reageert het product met het vuil op de velgen. Na een paar minuten inwerken, kunnen de velgen worden afgespoeld. Inborstelen is niet nodig, tenzij het vuil erg aangekoekt is. Het kan veilig gebruikt worden op stalen en aluminium velgen en de reiniger laat een schoon en glanzend resultaat achter, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes.

vanaf
34,14
bekijk product

Bekijk product ▸

DIRECT OP VINYL SPUITVERF

Rust-oleum direct op vinyl spuitverf

Rust-oleum direct op vinyl is een flexibele verf, speciaal ontwikkeld voor het herstel van kleur op vinyl en stof. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en ideaal voor auto- en bootstoelen, dashboards, bekleding, bagage, meubilair en sportuitrusting in vinyl of textiel.

vanaf
12,28
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEANER EN WAX

Seapower cleaner en wax

Seapower Cleaner en Wax is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere Carnaubawas. De unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. Het verwijdert alle verontreiniging, beschermt en laat een langdurige hoogglans achter.

vanaf
14,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAPOWER COLOR RESTORER

Seapower seapower color restorer

Seapower Color Restorer is voor glans- en kleurherstel van doffe en verweerde oppervlakken. Wanneer het oppervlak dof en mat geslagen is, zal het goed moeten worden gepolijst. Het brengt de originele kleur en glans weer terug zonder de gelcoat te beschadigen. Het verwijdert tevens zware oxidatie, aanslag en grauwsluier en zelfs donkere kleuren in het polyester worden weer als nieuw.

vanaf
18,41
bekijk product

Bekijk product ▸

INFLATABLE BOAT CLEANER

Seapower inflatable boat cleaner

Seapower Inflatable Boat Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het veilig reinigen en onderhouden van alle butyl, hypalon, rubber en vinyl boten en oppervlakken. Het verwijdert op eenvoudige wijze hardnekkige vervuiling en vlekken, zoals teer, dieselolie en schoenzoolvlekken en vertraagt tevens het verouderingsproces van deze flexibele oppervlakken. Door de samenstelling voorkomt de cleaner dat rubber en vinyl in de zon kleverig wordt en gaat barsten. Hierdoor is dit product tevens bijzonder geschikt voor het reinigen van stootwillen (fenders).

vanaf
14,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER POLY BOAT WAX

Seapower super poly boat wax

Seapower Super Poly Boat Wax is geschikt voor oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden, verwering en UV-straling. Nadat de ernstige vervuiling en oxidatie van het oppervlak eerst is verwijderd, zal het oppervlak opnieuw moeten worden voorzien van een beschermende waslaag. Deze wax bevat een natuurzuivere was van de Carnauba palmboom, vult de porien van het oppervlak en beschermt daardoor polyester en geschilderde oppervlakken gedurende een heel seizoen. Deze natuurlijke "once a year wax" is gemakkelijk aan te brengen en door zijn hardheid bijzonder water- en weerbestendig en geeft een fraai hoogglanzend eindresultaat.

vanaf
18,41
bekijk product

Bekijk product ▸

WASH-N-WAX BOAT SOAP

Seapower wash-n-wax boat soap

Seapower Wash-n-Wax Boat soap is een sterk geconcentreerde zeep waardoor slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor de regelmatige wasbeurt van de boot, auto of caravan. Het is vetoplossend zonder de aanwezige waslaag aan te tasten en laat na droging een schoon, streeploos en waterafstotend oppervlak achter. Het is biologisch afbreekbaar, PH-neutraal en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle oppervlakken inclusief 1- en 2-componenten laksystemen, metalen, rubber en onbewerkt hout.

vanaf
12,21
bekijk product

Bekijk product ▸

A30S Plastishine

Valma a30s plastishine

Valma A30S plastishine geeft dof kunststof nieuwe glans en haalt de kleur weer op. Het is te gebruiken op alle niet-gelakte kunststof onderdelen zoals bumpers en sierstrips.

vanaf
7,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ACCU WATER

Valma accu water

Valma Accuwater is gedemineraliseerd accuwater. Het is vrij van chloor en mineraalzouten en voorkomt kalkaanslag. Het is ook geschikt voor stoomstrijkijzers en luchtbevochtigers.

vanaf
1,00
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOWAX

Valma autowax

Valma autowax is een vloeibare was om de auto regelmatig mee in de was te zetten. Het bevat minerale olien, natuurlijke wassen en siliconen voor bescherming van alle laksoorten en geeft een snel, duurzaam en glanzend resultaat.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

COMMANDANT NR. 05

Valma commandant nr. 05

Valma commandant carpolish nr. 5 is een mild polijstmiddel voor het verwijderen van doffe aanslag en kleine krasjes. Het is geschikt voor lichtelijk doffe lakken.

vanaf
10,45
bekijk product

Bekijk product ▸

COMMANDANT CLEANER M4 NR. 04

Valma commandant cleaner m4 nr. 04

Valma Commandant Cleaner M4 nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor doffe lak en krasjes speciaal ontwikkeld voor machinaal gebruik. Het is geschikt voor alle soorten lak.

vanaf
13,09
bekijk product

Bekijk product ▸

COMMANDANT CLEANER NR. 4

Valma commandant cleaner nr. 4

Valma Commandant Cleaner nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor verweerde en beschadigde lak en krasjes. Het geeft doffe lak een nieuwe glans.

vanaf
7,85
bekijk product

Bekijk product ▸

ICE-FREE

Valma ice-free

Ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.

vanaf
5,65
bekijk product

Bekijk product ▸

ICEFREE

Valma icefree

Valma icefree ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIEURREINIGER

Valma interieurreiniger

Valma interieurreiniger verwijdert vuil, vlekken en nicotineaanslag van autobekleding, textiel, leer en kunststof.

vanaf
7,85
bekijk product

Bekijk product ▸

KOELVLOEISTOF -30 GRADEN

Valma koelvloeistof -30 graden

Valma koelvloeistof kant-en-klaar beschermt het koelsysteem en weert corrosie en vorst tot -30°C.

vanaf
4,81
bekijk product

Bekijk product ▸

R25h Cockpitspray High Gloss

Valma r25h cockpitspray high gloss

Valma R25H cockpitspray verzorgt en verfrist dashboard, deurpanelen en sierstrips van leer en kunststof en herstelt de glans.

vanaf
7,49
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITSCHOON

Valma ruitschoon

Valma Ruitschoon kant-en-klaar verwijdert aanslag en insecten en zorgt voor glasheldere ruiten.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

SHAMPOO

Valma shampoo

Valma wash&shine + spons verwijdert snel en veilig vuil, vet en aanslag van de autolak. De bestaande waslaag breekt niet af, het heeft een unieke samenstelling en het is hierdoor geschikt voor alle soorten lakken. De set bestaat uit 2 flessen shampoo van 500 ml en een spons.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX & COLOR

Valma wax & color

Valma wax & color voor een snelle glans en langdurige bescherming. Het haalt de kleur op en maakt krasjes minder zichtbaar.

vanaf
13,36
bekijk product

Bekijk product ▸

wheel clean

Valma wheel clean

Valma Wheelclean is een uiterst krachtige reiniger en ontvetter voor velgen. De geconcentreerde formule is geschikt voor alle soorten velgen, ook gelakte en licht-metalen velgen. Wheelclean tast banden niet aan.

vanaf
9,39
bekijk product

Bekijk product ▸

RVS REINIGER

3m rvs reiniger

3m Roestvrijstaalreiniger is geschikt voor het reinigen van alle metalen oppervlakken, zoals chroom, roestvaststaal, koper, aluminium en geemailleerde oppervlakken. Het reinigt, polijst en beschermt in één handeling.

vanaf
20,76
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH ROSA AUTOWAS

3m polish rosa autowas

3m Rosa hoogglanswas roos is een nieuwe beschermende was die eenvoudig met een zachte poetsdoek kan worden aangebracht. Het product maakt geen vlekken op carrosserie kunststoffen of rubbers en door de niet-vluchtige siliconen is het snel en gemakkelijk uit te poetsen en schoon te maken.

vanaf
41,72
bekijk product

Bekijk product ▸

DOOIKORRELS

Bleko dooikorrels

Bleko dooikorrels worden ingezet voor gladheidsbestrijding en hebben een superieure werking ten opzichte van traditionele dooimiddelen. De korrels zijn aanzienlijk langer effectief met een dooiende werking tot -29°C. In aanraking met sneeuw/ijs wordt warmte ontwikkeld waardoor het middel een actieve dooiende werking heeft die zeer snel optreedt. Er blijft geen zout-residu achter waardoor inlopen in panden niet meer voorkomt. De korrels zijn minder schadelijk voor het milieu en beton en staal worden minder aangetast. Gebruiksaanwijzing: Dooikorrels vergen voorzichtigheid in het gebruik. Tijdens gebruik beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
16,24
bekijk product

Bekijk product ▸

GEDEMINIRALISEERD WATER

Bleko gedeminiraliseerd water

Bleko Gedeminiraliseerd water (Demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accu´s.

vanaf
1,05
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT

Bleko strooizout

Bleko Strooizout is verpakt in een handige bewaaremmer met een inhoud van 7.5 kg.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT 7,5 KG + 10 KG

Bleko strooizout 7,5 kg + 10 kg

Het is nu écht winter: tijd om de slee en schaatsen van de zolder te halen! Dit winterse weer brengt echter ook een hoop risico’s met zich mee. De straat en stoep kunnen in een grote ijsbaan veranderen. Gevaarlijk! Ga uitglijdgevaar tegen door voldoende strooizout in te slaan en preventief zout te strooien.

vanaf
14,99
bekijk product

Bekijk product ▸

Ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insekt k&K reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
4,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES

Bleko ruitensproeier anti vries

Bleko ruitensproeier anti vries is zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Het werkt tot -20°C en is geschikt voor het streeploos reinigen van de autoruit. Tevens voorkomt dit product het bevriezen van het sproeierreservoir.

vanaf
7,72
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES CONCENTRAAT

Bleko ruitensproeier anti vries concentraat

Bleko ruitensproeier anti vries zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Onverdund biedt het een vorstbescherming tot -60°C en het voorkomt bevriezing van het ruitensproeierreservoir en dus ook de leidingen naar de sproeiers. Lichte ijsaanslag op de autoruiten verdwijnt snel en ook kan hiermee de autoruit gereinigd worden van vet en pekelaanslag. Het is 1:1 verdunbaar met water.

vanaf
0,96
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITONTDOOIER

Bleko ruitontdooier

Bleko Ruitenontdooier ontdooit ruiten en voorkomt her-bevriezing. Voor het beste resultaat: spuit de vloeistof over de bovenkant van de ruit zodat deze naar beneden vloeit. Gebruik de ruitenwissers om de vloeistof te verwijderen.

vanaf
2,37
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOF REINIGER

Colormatic kunststof reiniger

CMP kunststofreiniger is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kunststof.

vanaf
8,83
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPIT SPRAY

Den braven cockpit spray

Den braven Zwaluw Cockpit Spray met sinaasappelgeur reinigt en beschermt dashboards, rubber, kunststof, hout, leer en synthetische stoffen in het auto-interieur en zorgt voor een mooie glans (bijv. cockpits, rubberen matten en vinyl daken). Door de speciale actieve stoffen heeft het synthetische materiaal een langere levensduur en het is siliconenvrij.

vanaf
3,22
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOF REINIGER

Den braven kunststof reiniger

Den braven zwaluw kunststof reiniger is geschikt voor het onderhouden en reinigen van gelakte houten en kunststof onderdelen van o.a. auto's, machines, meubels en kozijnen. Het verhoogt de levensduur van kunststoffen, het beschermt tegen vervuiling, het is stofwerend, waterafstotend, kleurverdiepend, shampoo-bestendig en beschermt tegen weersinvloeden, zon en strooizout. De speciale werkzame stoffen maken de levensduur van kunststof langer en het verspreidt een aangename geur. Het reinigt, polijst en conserveert dashboards, rubber, plastic, hout, leer en kunststof onderdelen in het interieur van de auto (zoals cockpits, rubberen matten en vinyl daken). Het onderhoudt kunststofonderdelen van o.a. machines, meubels en kozijnen, maakt onderdelen die zijn behandeld worden als nieuw en geeft bescherming tegen ultraviolette straling.

vanaf
2,67
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITONTDOOIER SPRAY

Den braven ruitontdooier spray

Den braven Zwaluw Ruitontdooier Spray ontdooit snel bevroren autoruiten en sloten. Het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en het dooit bevroren oppervlakken probleemloos en reinigt ze tegelijkertijd. Het is vrij van methylalcohol en water, werkt tot -30°C , voorkomt het opnieuw bevriezen op korte termijn en werkt direct en laat geen strepen na.

vanaf
3,17
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Den braven schuimreiniger

Den braven zwaluw schuimreiniger is een universeel te gebruiken actief reinigingsmiddel voor auto, huishouding, sport en hobby. Het verwijdert hardnekkige vervuilingen zoals vet-, olie- en teervlekken, het reinigt zonder problemen alle glas-, chroom- en kunststofdelen, het verwijdert insecten en smeervlekken grondig, het haalt voorzichtig vlekken uit tapijten, bekledingen en soortgelijke materialen, het geeft doffe en verweerde kunststoffen glans en het reinigt en onderhoudt sportattributen zoals surfplanken en fietsen.

vanaf
2,33
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSEELREINIGER SPRAY

Den braven universeelreiniger spray

Den braven zwaluw universeelreiniger spray is een sterk geconcentreerd schoonmaakmiddel met aceton voor alle onderhouds- en montagewerkzaamheden. Het reinigt tot diep in de poriën, ontvet en ontharst en zorgt voor blinkende oppervlakken. Het verwijdert oliën, vetten, harsen, lijmen en zelfs het slijpsel van koppelingen en remmen. Het reinigt motoronderdelen, veren, elektrische installaties, starters, rollagers en geleidingen en het verwijdert hardnekkige vlekken uit kussens en textiel.

vanaf
2,60
bekijk product

Bekijk product ▸

HULL EN ANTIFOULING CLEANER

Epifanes hull en antifouling cleaner

Epifanes Hull & Antifouling cleaner is een zeer krachtige, breed inzetbare reiniger. Het verwijdert snel en eenvoudig kalkaanslag, roest en olievlekken en zorgt voor een doeltreffende reiniging van hardnekkige bruine/gele vaaraanslag (gele snor) en zwarte strepen op scheepsrompen. Het tast de gelcoat, verf of antifouling niet aan en is geschikt voor staartstukken en schroeven.

vanaf
14,43
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTWERINGSWATER

Epifanes ontweringswater

Epifanes ontweringswater verwijdert verweerde plekken op hout. Er wordt aangeraden in hardnekkige gevallen het middel warm te gebruiken. Hiervoor dient de fles au bain marie verwarmd te worden. Na het gewenste resultaat dient het oppervlak zeer grondig nagewassen te worden met schoon leidingwater om de zouten van het ontweringswater te verwijderen. Het hout moet vervolgens goed drogen voordat het weer belast kan worden.

vanaf
13,41
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK O BELLO

Epifanes teak o bello

Epifanes Teak-O-Bello is een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten binnen en buiten boven de waterlijn voor zowel zoet als zout water. De unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. Het bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. In tegenstelling tot vele teakolies tast het de kitnaden in teakdekken niet aan. Het is geschikt voor het onderhoud van teakdekken, teak relingwerk, -grepen en -stootlijsten en andere teakhouten delen aan boord. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf
20,63
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK O CLEAN EN BRIGHT

Epifanes teak o clean en bright

Epifanes Teak-O-Clean en Bright is een watergedragen reinigingsmiddel en kleurhersteller voor teak en andere hardhoutsoorten, binnen en buiten. Het is snel en eenvoudig te verwerken, verwijdert alle aanslag en vuil, ontgrijst en herstelt de natuurlijke kleur van het teakhout. In tegenstelling tot vele teakolies tast dit product de kitnaden in teakdekken niet aan. Het is geschikt voor zoet en zout water. Voor langdurige bescherming tegen verwering en vergrijzing kan het droge en geschuurde oppervlak behandeld worden met Epifanes Teak-O-Bello.

vanaf
20,63
bekijk product

Bekijk product ▸

BEKLEDING REINIGER

Hg bekleding reiniger

HG bekleding reiniger is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vlekken en het reinigen van vervuilde bekleding. Na gebruik zorgt het tevens voor een vuilafstotende werking. Gebruiksaanwijzing: Het te reinigen oppervlak besproeien met de reiniger en met een schone absorberende doek, liefst van badstof, het vuil opnemen en vervolgens het oppervlak droog wrijven. Bij sterke vervuiling het oppervlak met een zacht borsteltje bewerken, daarna de reiniger enige minuten laten inwerken en dan pas het oppervlak droog wrijven.

vanaf
5,79
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Hg cockpitspray

HG cockpitspray is het ideale product om het autointerieur er snel en gemakkelijk weer als nieuw uit te laten zien. Dit product reinigt en beschermt namelijk alle soorten kunststof, rubber, vinyl en leer en is daarom ideaal voor het complete autointerieur zoals het dashboard, de deurbekleding en sierstrips. Het is handig en snel in het gebruik en heeft een heerlijk frisse geur. Gebruiksaanwijzing: Schud de bus voor gebruik. Spuit vervolgens het te behandelen oppervlak dun en gelijkmatig in van een afstand van ongeveer 20 cm. Niet laten drogen, maar direct uitwrijven met een schone, droge en niet-pluizende doek.

vanaf
7,39
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALGLANS

Hg metaalglans

HG metaalglans verwijdert oxidatie en verwering op chroom, roestvrijstaal, koper en aluminium. Bovendien voorkomt het een snelle hervervuiling door de beschermende werking. Gebruiksaanwijzing: de metaalglans op een vochtig doekje aanbrengen en het te behandelen oppervlak stevig inwrijven. Bij licht verweerde oppervlakken kan de metaalglans ook met een vochtige spons verwerkt worden. Met een uitgespoeld doekje het oppervlak afnemen, en het daarna met een schone doek opwrijven totdat er glans ontstaat.

vanaf
7,29
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENONTDOOIER

Hg ruitenontdooier

HG ruitenontdooier verwijdert zeer snel en effectief alle sneeuw en ijs van autoruiten. Zelfs zwaar bevroren ruiten zijn nu razendsnel ontdooit. Krabben is dus overbodig en wegrijden met te weinig zicht, wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren, behoort tot het verleden. HG ruitenontdooier voorkomt bovendien snelle herbevriezing. Sproei HG ruitontdooier gelijkmatig op de autoruiten en laat het vervolgens enkele seconden inwerken totdat de sneeuw verdwenen is en het ijs gesmolten.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENREINIGER

Hg ruitenreiniger

HG ruitenreiniger zorgt voor dagelijks helder en veilig zicht. Met behulp van de sprayflacon werkt het snel, gemakkelijk en bovenal streeploos. Het is ook te gebruiken in de boot en caravan en toepasbaar op ruiten van kunststof. Gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak besproeien en met een droge zachte doek nawrijven of met een trekker droogtrekken.

vanaf
2,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TEGEN BEVRIEZEN VAN RUITEN

Hg tegen bevriezen van ruiten

HG tegen bevriezen van ruiten voorkomt dat autoruiten ’s nachts bevriezen. Hierdoor is het lastige en tijdrovende krabben overbodig en kan direct worden weggereden. Gebruiksaanwijzing: Haal de ruitenwissers naar voren en spray op een afstand van ca 40 cm gelijkmatig over de ruiten. 5-6 x sprayen is voldoende voor één ruit. Zet daarna de ruitenwissers weer terug. De volgende ochtend voor het wegrijden de ruitenwissers even aanzetten om eventuele restanten van de vloeistof te verwijderen. Desgewenst kan hierbij wat ruitenvloeistof gebruikt worden. Gebruik voor het verwijderen van eventuele restanten van de vloeistof op zijruiten een raamwisser.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VELGEN SNEL REINIGER

Hg velgen snel reiniger

HG velgen reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. Het is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. Gebruiksaanwijzing: de te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. Het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. Vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.

vanaf
7,99
bekijk product

Bekijk product ▸

CAR WAX SHAMPOO

Hg car wax shampoo

HG Wax Shampoo is een ultramoderne autoreiniger met een zeer hoge glans en uitmutende bescherming. De shampoo voegt wax componenten toe tijdens het wassen. De lak wordt dus niet alleen gereinigd, maar er treedt tegelijkertijd bescherming op. De auto zeemt na het wassen gemakkelijk af en blijft lang schoon. Door de hoge concentratie is het mogelijk om met 1 liter HG wax shampoo 50 tot 60 wasbeurten uit te voeren. Gebruiksaanwijzing: de auto vooraf afspoelen met schoon water. 2 á 3 dopjes HG car wax shampoo aan een emmer water toevoegen. De auto wassen, afspoelen met schoon water en, bij voorkeur met een natuurzeem, afzemen. Vergeet daarbij vooral de ruiten niet.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUTCLEANER

Hydrant hardhoutcleaner

Hydrant Hardhoutcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders, teakdekken, relingen en andere hardhout oppervlakken in en rond het schip.

vanaf
10,30
bekijk product

Bekijk product ▸

BOAT SHAMPOO

International boat shampoo

International Boat Shampoo is een universele reiniger, geschikt voor polyester, hout, metaal en geschilderde oppervlakken. Het verwijdert geen was en bij regelmatig gebruik zal het de wasbescherming niet aantasten.

vanaf
9,19
bekijk product

Bekijk product ▸

DEGREASER (OPLOSSER)

International degreaser (oplosser)

International Degreaser is een professioneel reinigingsmiddel, ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurresiduen te verwijderen.

vanaf
69,15
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINE WAX

International marine wax

International marine wax is schuurmiddel- en siliconenvrij, makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. Het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. Het is geschikt voor hand en machinaal polijsten (800 - 1000 tpm), schuurt niet en geeft geen vlekkerig oppervlak. Het is ook geschikt voor gebruik aan de auto en caravan of het tuinmeubilair.

vanaf
12,28
bekijk product

Bekijk product ▸

HIGH STRENGTH STAIN REMOVER

International high strength stain remover

International Stain Remover is een zeer sterke, diepreinigende gel die snel en eenvoudig vervuiling, zoals vergeling en vlekken, van polyester en geschilderde oppervlakken verwijdert. Het heeft een zelfwerkende formule waardoor schrobben van het oppervlak niet nodig is.

vanaf
12,08
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER CLEANER

International super cleaner

International Super Cleaner is een krachtige, geconcentreerde reiniger. Het verwijdert probleemloos was, lossingmiddel, olie en vervuilingen en is geschikt voor hand- en hogedrukreinigingsapparatuur. Het ontvet en reinigt en brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk.

vanaf
10,96
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK RESTORER

International teak restorer

International Teak Restorer reinigt en herstelt de natuurlijke kleur van teak en andere hardhout soorten. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor dekken, teakdelen en afwerking. Het is niet schadelijk voor polyester, vernis, verfwerk of aluminium en is biologisch afbreekbaar.

vanaf
10,91
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE WATERPROOFER

International textile waterproofer

International Textile Waterproofer maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoeken, zonweringsdoeken en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. Het is geschikt als onderhoudsmiddel ter voorkoming van rotten en weervorming, het tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan en laat geen strepen of vlekken achter.

vanaf
19,07
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REFRESHER

Motip airco refresher

Motip airco Refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REINIGER

Motip airco reiniger

Motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. Het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI CONDENS

Motip anti condens

Motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. Het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

BANDENREINIGER

Motip bandenreiniger

MoTip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. Het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. Het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING BIO CLEANER

Motip cycling bio cleaner

Motip bio cleaner cycling is een zeer effectieve, biologisch afbreekbare reiniger voor alle onderdelen van de fiets. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

vanaf
7,20
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPER BLACK

Motip bumper black

Motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

Motip cycling chain cleaner gel blink

Motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. Door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.

vanaf
70,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROME POLISH

Motip chrome polish

Motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CITRUS REINIGER

Motip citrus reiniger

Motip Citrus cleaner is geschikt voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. De reiniger heeft een hoog en langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid, is niet corrosief en laat geen residu achter.

vanaf
16,76
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Motip cockpitspray

Motip Cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. Het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR POLISH

Motip colour polish

Motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
17,21
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR RENOVATOR

Motip colour renovator

Motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING REMMENREINIGER

Motip cycling remmenreiniger

Motip cycling brake cleaner is een remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. Het laat geen residu achter, is niet geleidend, niet corrosief en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld. Het is toepasbaar op remschijven en remblokjes.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E BIKE CONTACTSPRAY

Motip cycling e bike contactspray

Motip cycling contact reiniger is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het reinigen van elektrische contacten. Het is niet geleidend en niet corrosief en laat geen residu achter. Het heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken. Het is toepasbaar op schakelaars, kabels en stekkers.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E-BIKE ELECTRO BESCHERMER

Motip cycling e-bike electro beschermer

Motip cycling electro beschermer is een elektrobeschermer met goede penetrerende werking voor elektrische systemen die tegen vocht beschermd moeten worden. De elektrobeschermer is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen. Het heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SCHUIMREINIGER

Motip cycling schuimreiniger

Motip cycling schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk en heeft een subtiele geur.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

DIESEL INJECTIE REINIGER

Motip diesel injectie reiniger

Motip Diesel injection Cleaner is een speciale reiniger voor de reiniging van diesel injectoren en inlaat zonder deze te hoeven demonteren. Daarbij zorgt deze reiniger ook voor een langdurige smering van de injectiepomp, met name bij de laagzwavelige dieselbrandstoffen. Het is tevens geschikt voor systemen die werken met directe injectie, common-rail technologie of pompinjectoren. Een blik is voldoende voor 60 liter diesel.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Diesel System Cleaner Plus

Motip diesel system cleaner plus

Motip Diesel System Cleaner Plus is een krachtig product voor gebruik in dieselmotoren, ook voor common-rail injectiesystemen. Het zorgt voor betrouwbare verwijdering van vervuiling in het gehele brandstofsysteem, verwijdert vocht uit het dieselsysteem en zorgt voor goede bescherming van de hogedrukpomp. Het heeft een optimale brandstofverstuiving, duurzame smering en bescherming van alle brandstofbevattende onderdelen. Het is geschikt voor voertuigen met roetfilters en zorgt voor een verbeterde motorprestatie en lagere uitstoot van uitlaatgassen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

EGR REINIGER

Motip egr reiniger

Motip EGR cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in EGR-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. Het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. Het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360° ventiel.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL FLUSH

Motip engine oil flush

Motip Engine oil flush is geschikt voor diesel- en benzinemotoren met of zonder turbolader. Het lost vervuiling in het gehele oliesysteem op zodat deze bij olieverversing met de gebruikte olie wordt verwijderd. Het bevat effectieve smeermiddelen die de motor tijdens het reinigingsproces beschermen.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL STOP LEAK

Motip engine oil stop leak

Motip Engine oil stop leak verbetert de conditie van motorpakkingen en houdt deze soepel. Het is speciaal om olie lekkage te stoppen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASS CLEANER

Motip glass cleaner

MoTip Glass Cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIOR CLEANER

Motip interior cleaner

MoTip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. Het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

KOPLAMP RENOVATIE SET

Motip koplamp renovatie set

Motip Koplamp renovatie set is speciaal geschikt voor het herstellen van de helderheid en UV-bestendigheid van polycarbonaat koplampen. Het is te gebruiken zonder demontage. In deze set wordt een 2-componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. Met de meegeleverde handleiding kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. Inhoud van de set:1 ColorMatic 2K Blanke lak in hoogglans 200 ml, 1 ColorMatic Kunststof reiniger 400 ml, 1 ColorMatic Kunststof primer 150 ml, 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose), 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik, 1 gebruiksaanwijzing, 2 vellen schuurpapier P800 voor natschuren en 2 vellen schuurpapier P2000 voor natschuren.

vanaf
42,56
bekijk product

Bekijk product ▸

LEATHER CONDITIONER

Motip leather conditioner

Motip leather conditioner is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

OIL BOOSTER

Motip oil booster

Motip Oil booster is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van slijtage in oudere motoren, evenals ter voorkoming van slijtage in nieuwe motoren. Het verbetert smeercapaciteit van motoroliën en heeft sterke adhesie, zelfs bij hoge temperaturen. Het kan worden vermengd met alle motoroliën en synthetische smeermiddelen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

Motip one shot air refresher citrus

Motip One Shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. Verbruik: Ca. 50 shots.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

BENZINE INJECTIE REINIGER

Motip benzine injectie reiniger

Motip petrol injection cleaner zorgt voor een effectieve reiniging van injectormonden en inlaat zonder demontage. Het verwijdert vervuiling in het gehele benzine-injectiesysteem ontstaan door het draaien van de motor. Het kan voor het voltanken worden toegevoegd aan de benzinetank.Het is aanbevolen voor alle benzinemotoren en in het bijzonder bij problemen met de koude start of hoge uitlaatgaswaarden. Een blik is voldoende voor 60 liter benzine.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

PETROL SYTEM CLEANER PLUS

Motip petrol sytem cleaner plus

Motip petrol system cleaner plus is geschikt voor gebuik in benzine motoren. Het verwijdert vervuiling in het hele brandstofsysteem.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

Motip plastic & rubber conditioner

Motip Plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. Het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. Het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. Het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH & WAX

Motip polish & wax

Motip polish & wax is een polijstend onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. Met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR CLEANER

Motip radiator cleaner

Motip Radiator cleaner is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde, gesloten koelsystemen. Het reinigt het gehele koelsysteem, lost aanslag op en verwijdert dit, en verbetert de werking van kleppen, thermostaten en waterpompen. Het verbetert de werkingsbetrouwbaarheid van het koelsysteem en verlengt de levensduur.

vanaf
9,27
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR SEALANT

Motip radiator sealant

Motip Radiator Sealant is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde en gesloten koelsystemen. Het voorkomt verlies van koelvloeistof.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

RAIN AWAY

Motip rain away

Motip Rain away trigger is een waterafstotende spray voor ruiten, spiegels en vizieren van helmen. Het is waterafstotend, vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

RVS REINIGER

Motip rvs reiniger

Motip RVS reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het is corrosiewerend, herstelt en intensiveert de glans, is gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming en is niet schurend.

vanaf
9,77
bekijk product

Bekijk product ▸

SCRATCH AWAY

Motip scratch away

Motip scratch away is een polijstpasta voor het verwijderen van kleine, oppervlakkige beschadigingen in gelakte ondergronden. Het heeft een hoog polijstend vermogen, behoudt de glans en herstelt de originele kleur, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WASH AND SHINE

Motip wash and shine

Motip shampoo wash and shine is geschikt voor het reinigen van motorvoertuigen. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SHINE & PROTECT

Motip cycling shine & protect

Motip Cycling Shine & Protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. Het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. Het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. Het product is niet polijstend en bevat siliconen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEED WAX

Motip speed wax

Motip Speed Wax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. Geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. Het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. Het beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Het is niet polijstend en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SHAMPOO AND WAX

Motip super shampoo and wax

Motip super shampoo & wax is geschikt voor het reinigen en beschermen van motorvoertuigen. Het geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERFAST WAX

Motip superfast wax

Motip superfast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TAR & RESIN REMOVER

Motip tar & resin remover

Motip Tar resin Remover is een gebruiksvriendelijke spray voor het verwijderen van teer, bitumen, asfalt en hars. Het heeft een hoog oplossend vermogen, een nevelend spuitbeeld, laat geen residu achter en heeft een 360° ventiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE CLEANER

Motip textile cleaner

Motip Textiel Cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTIEL REINIGER

Motip textiel reiniger

Motip textielreiniger is een effectief, sneldrogend schuim met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van textiel. Het is gebruiksvriendelijk, neutraliseert onaangename luchtjes en heeft een subtiele geur. Verbruik: Ca. 3-5 m² per 400 ml.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE REPAIR

Motip tyre repair

MoTip Tyre Repair is een spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan tubeless banden. Het is eenvoudig in gebruik en is zonder demontage van de band te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: de veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen, de band geheel leeg laten lopen, de adapter op het ventiel schroeven, de spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. Daarna circa 10 kilometer rijden met een maximale snelheid van 50 kilometer per uur om het product gelijkmatig in de band te verdelen. Vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. De band zo snel mogelijk laten repareren en bij deze reparatie duidelijk aangeven, dat de band voorlopig met dit product hersteld is. Geschikt voor het repareren van kleine lekkages in het loopvlak van de band.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE SHINE

Motip tyre shine

Motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. Het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

VINYLSPRAY

Motip vinylspray

MoTip Vinylspray is een elastische vinylspray met uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer. Het heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL CLEANER

Motip wheel cleaner

MoTip Wheelcleaner is een gebruiksvriendelijke, intensieve reiniger voor velgen en wieldoppen. Het is een effectief schuim met hoog reinigend vermogen en hoog standvermogen, geeft een glanzend resultaat en heeft een 360° ventiel. Gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen en enkele minuten in laten werken. Het vuil met een velgenborstel verwijderen en rijkelijk naspoelen met water. Mits goed nagespoeld is het veilig voor banden en remdelen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL WAX

Motip wheel wax

Motip wheel protect wax is een eenvoudig aan te brengen wheel wax voor velgen en wieldoppen. Het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, is pH-neutraal en bevat siliconen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

PURA-TROL

Owatrol pura-trol

Owatrol Pura-Trol is een sterk geconcentreerde formule voor een snelle werking met een minimale inspanning, zonder schrobben. Het reinigt metalen en bouwmaterialen zonder ze aan te tasten. Het is gemakkelijk aan te brengen met verstuiver, borstel of doek. 10 minuten laten inwerken en afspoelen met een hogedrukreiniger. Het is een concentraat: 1 Liter pura-trol verdunnen met 20 liter water. Bij sterk vervuilde oppervlakken 1 liter Pura-Trol verdunnen met 10 liter water.

vanaf
23,85
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO CLEANER

Presto airco cleaner

Presto Airco reiniger.

vanaf
13,01
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO VERFRISSER

Presto airco verfrisser

Presto Airco verfrisser spray is geschikt voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.

vanaf
11,17
bekijk product

Bekijk product ▸

BANDENSCHUIM

Presto bandenschuim

Presto bandenschuim om banden glimmend zwart te maken.

vanaf
10,53
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPER SHINE

Presto bumper shine

Presto bumper shine is een onderhoudsproduct voor zwarte, plastic bumpers om de kleur en glans te herstellen. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het zorgt ervoor dat het voertuig er weer lange tijd als nieuw uitziet.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROME POLISH

Presto chrome polish

Presto Chrome Polish is een reiniger met uitstekende eigenschappen om verchroomde oppervlakken te reinigen en beschermen. Het is een ideaal product om te gebruiken als voorbehandeling. Het beschermt tegen weersinvloeden en zorgt voor een glanzend resultaat.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Presto cockpitspray

Presto Cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en andere kunststof onderdelen in voertuigen. De spray heeft zeer lange levensduur, is antistatisch, water- en vuilafstotend en laat geen residu achter.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR RENOVATOR

Presto colour renovator

Presto Colour Renovator is een polijstmiddel om de glans en de kleur van gelakte oppervlakken, zowel metallic als niet-metallic, te herstellen. Het heeft uitstekende polijstende eigenschappen en beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de aanhechting van vuil.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Presto display airco verfrisser

Presto Display Airco Verfrisser.

vanaf
134,01
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASS-CLEANER

Presto glass-cleaner

Presto Glass Cleaner is een gebruiksvriendelijke spray voor het schoonmaken van windschermen en spiegels. Het heeft goede reinigende eigenschappen en laat geen residu achter.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIOR CLEANER

Presto interior cleaner

Presto Interior Cleaner is een zeer effectieve cleaner voor het interieur. Het heeft zeer goed reinigende eigenschappen en een subtiele geur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

LEATHER PROTECT

Presto leather protect

Presto Leather Protect is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

ONE SHOT CITRUS AIR REFRESHNER

Presto one shot citrus air refreshner

Presto One Shot Citrus Air Refreshner is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. Verbruik: ca. 50 shots.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

PAKKINGSVERWIJDERAAR

Presto pakkingsverwijderaar

Presto pakkingverwijderaar is bijzonder geschikt voor het snel en makkelijk verwijderen van vast gebrande of opgedroogde pakkingresten, oliekorsten, verf, olie en vet op motoren of machines.

vanaf
10,53
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

Presto plastic & rubber conditioner

Presto Plastic & rubber conditioner is een watergedragen vinyl- en rubberconditioner met UV-beschermer. Het laat een prachtige glans achter die blijft zonder vettig residu achter te laten. Het is toepasbaar op vinyl, leer, rubber en plastic. Het beschermt het interieur van voertuigen en laat een frisse geur achter.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH & WAX

Presto polish & wax

Presto polish & wax zorgt voor een perfecte glans en bescherming in één handeling. Het is een onderhoudsproduct voor de bescherming en het herstel van gelakte oppervlakken, zowel metalen als niet-metalen. Het geeft een glanzend resultaat, vermindert de aanhechting van vuil en zorgt voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

RAIN AWAY

Presto rain away

Presto Rain Away is een waterafstotende spray voor o.a. ruiten, spiegels en vizieren van helmen. Na toepassing druipt de regen er direct vanaf. Het heeft een lange termijn effect, werkt sneller dan ruitenwissers en vermindert de aanhechting van vuil.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEEDWAX

Presto speedwax

Presto Speedwax zorgt voor een duurzame glans, is waterafstotend en vermindert de adhesie van verf. Het is geschikt voor toepassing op gelakte oppervlakken en plastic of verchroomde ondergronden.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SHAMPOO & WAX

Presto super shampoo & wax

Presto Super Shampoo & Wax is een '2-in-1 formule' die effectief aangekoekt vuil verwijdert zonder de beschermende filmlaag te beschadigen. De wax zorgt voor een hernieuwde glans van het oppervlak en beschermt de lak tegen weersinvloeden.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER FAST WAX

Presto super fast wax

Presto Super Fast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TEERVERWIJDERAAR

Presto teerverwijderaar

Presto Teerverwijderaar verwijdert moeiteloos teer- en bitumenvlekken van carrosserie onderdelen.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE-CLEANER

Presto textile-cleaner

Presto textile cleaner is een effectief, sneldrogend schuim om stoffen schoon te maken. Het is gebruiksvriendelijk en droog, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE SHINE

Presto tyre shine

Presto Tyre Shine is een spray die de kleuren van de autobanden intensiveert. Het geeft de banden een goed onderhouden en nieuwe uitstraling. Het beschermt de banden tegen vroegtijdige veroudering en weersinvloeden. Het zorgt tevens een water- en vlekafstotende finish.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL CLEANER

Presto wheel cleaner

Presto wheel cleaner is een intensieve cleaner voor velgen en wieldoppen. Het is een krachtige cleaner voor vervuiling van bijvoorbeeld remstof en straatvuil. Regelmatig gebruik voorkomt hardnekkige vervuiling.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL WAX

Presto wheel wax

Presto Wheel Wax is een eenvoudig aan te brengen wax voor velgen en wieldoppen. Het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, pH-neutraal en bevat siliconen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

Rolith autoshampoo new extra+

Rolith New Extra autoshampoo is geschikt voor o.a. auto’s, vrachtwagens en boten. Deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. Gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. Het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.

vanaf
89,13
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO 909 ELECTRO CLEANER

Rolith sbo 909 electro cleaner

Rolith SBO 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. Het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines, audio-, video- en computerapparatuur.

vanaf
8,53
bekijk product

Bekijk product ▸

DETERSOL TAPIJTREINIGER

Rupes detersol tapijtreiniger

Rupes detersol is hét ideale product om tapijt en automatten schoon te krijgen. Het is machinaal te gebruiken, bijvoorbeeld met een tapijtreiniger of de Tornador Gun. De kracht waarmee de Detersol op de matten wordt gespoten is van invloed op het eindresultaat, waardoor het niet geschikt is om met de hand te verwerken. Bovendien laat het een heerlijk frisse geur achter.

vanaf
115,53
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUBLE CLEAN

Rupes double clean

Rupes double clean is een zeer sterk reinigingsmiddel voor in huis en voor het wassen van auto's, vrachtwagens, campers, garagevloeren en motor ruimtes. Het kan ook als ontvetter gebruikt worden voor een spuitbeurt. Het kan het beste direct op de vervuiling gespoten worden. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van allerhande wegvervuiling van auto's en trucks en het is eenvoudig aan te brengen door middel van een spons, met behulp van een sprayer of via een foamlans.

vanaf
127,02
bekijk product

Bekijk product ▸

M101 HOOG GECONCENTREERDE DETAILING SHAMPOO

Rupes m101 hoog geconcentreerde detailing shampoo

Rupes M101 high concentrated detailing shampoo is een hoog geconcentreerde geformuleerde shampoo voor het effectief reinigen van motorvoertuigen. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van algemene delen en om de gelakte oppervlakken voor te bereiden op het polijsten. De innovatieve formule verwijdert veilig vuil uit de oppervlaktes en minimaliseert beschadigingen die mogelijk kunnen gebeuren tijdens het wassen.

vanaf
241,40
bekijk product

Bekijk product ▸

M606 SNELREINIGER

Rupes m606 snelreiniger

Rupes M606 rapid cleaner detailer is een kant en klare reiniger voor het verwijderen van vlekken en stof tijdens wasbeurten. De zachte formule reinigt zonder de bestaande wax of beschermlaag te verwijderen. Het is dus geschikt voor alle soorten oppervlaktes van harde, gladde oppervlakten met lak tot aan lichtmetalen velgen, gelcoat, glas, kunststof en metaal.

vanaf
296,57
bekijk product

Bekijk product ▸

POLIJSTMACHINE LHR21ES

Rupes polijstmachine lhr21es

Rupes big foot poetsmachine 21mm lhr21es is de snelste in de Big Foot familie. Door zijn grote uitslag van 21 mm en de grote poetspad van 180 mm doorsnede is deze machine met name geschikt voor de grotere oppervlaktes en het snelle werk. Het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. Dankzij het antispinnings-systeem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. Dit product is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. Met de machine kan op 4200 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft. Geschikt voor alle polijstwerkzaamheden op alle oppervlakken, zoals het restaureren van volledig gekatalyseerde verf, polijsten, het bijwerken van pas gelakte oppervlakken en afwerken. Ook verkrijgbaar in een deluxe variant met de volgende handige accessoires: 1 x BIG FOOT tas, 1 x poetsmiddel 250 ml grof (cod. 9.BFZEPHIR250), 1 x poetsmiddel 250 ml medium (cod.9.BFQUARZ250), 1 x poetsmiddel 250 ml fijn (cod. 9.BFKERAMIK250), 1 x poetsmiddel 250 ml ultra fijn (cod. 9.BFDIAMOND250), 1 x schuimpad grof diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180H), 1 x schuimpad medium diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180J), 1 x schuimpad fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180M), 1 x schuimpad ultra fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.BF180S), 4 x microvezel doek en 1 x Big Foot schort.

vanaf
19,77
bekijk product

Bekijk product ▸

M707 CARNAUBA HOOG GLANS BESCHERMSHAMPOO

Rupes m707 carnauba hoog glans beschermshampoo

Rupes M707 carnauba high gloss protective shampoo is een hoge kwaliteit onderhoud autoshampoo wat gebruikt wordt om vuil te verwijderen en om bescherming te bieden aan de autolak. Het zorgt voor een superieure diepe glans en is meer dan alleen een wax. Het is een microgeraffineerde soort wax waarin ontvetter bestendigde polymeerharsen zorgen voor een uitstekende duurzaamheid. Het biedt tevens een spectaculaire glans die maanden houdt en het is makkelijk aan te brengen en af te nemen.

vanaf
225,88
bekijk product

Bekijk product ▸

P808 PROTECTIVE SEALANT

Rupes p808 protective sealant

Rupes P808 protective sealant biedt een duurzame bescherming die wel 6 maanden mee gaat aan het exterieur van motorvoertuigen. De synthetische formule beschermt tegen de meeste weersomstandigheden en het geeft ook een boost aan de glans.

vanaf
503,48
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERFOAM INTERIEURREINIGER

Rupes superfoam interieurreiniger

Rupes superfoam is een extreem krachtige interieurreiniger, geschikt voor het reinigen van stoelen, armsteunen en vloermatten. Het creëert een schuimlaag die het vuil losweekt uit het interieur. Vuil en restant van de reiniger kan daarna heel gemakkelijk worden afgenomen. Het laat een heerlijk parfum achter, zodat de auto weer fris ruikt. Daarnaast is het sneldrogend, dus er kan weer snel gebruik gemaakt worden van de stoelen.

vanaf
241,97
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL FAST CLEANER

Rupes wheel fast cleaner

Rupes wheel fast cleaner is een snelle en krachtige reiniger om vrijwel alle velgsoorten eenvoudig te reinigen. Stof, remstof en ander vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. Eenmaal aangebracht is een kleurverandering in de reiniger zichtbaar, beginnend bij een neutrale, doorzichtige kleur tot een duidelijk rode kleur. Op deze manier reageert het product met het vuil op de velgen. Na een paar minuten inwerken, kunnen de velgen worden afgespoeld. Inborstelen is niet nodig, tenzij het vuil erg aangekoekt is. Het kan veilig gebruikt worden op stalen en aluminium velgen en de reiniger laat een schoon en glanzend resultaat achter, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes.

vanaf
34,14
bekijk product

Bekijk product ▸

DIRECT OP VINYL SPUITVERF

Rust-oleum direct op vinyl spuitverf

Rust-oleum direct op vinyl is een flexibele verf, speciaal ontwikkeld voor het herstel van kleur op vinyl en stof. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en ideaal voor auto- en bootstoelen, dashboards, bekleding, bagage, meubilair en sportuitrusting in vinyl of textiel.

vanaf
12,28
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEANER EN WAX

Seapower cleaner en wax

Seapower Cleaner en Wax is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere Carnaubawas. De unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. Het verwijdert alle verontreiniging, beschermt en laat een langdurige hoogglans achter.

vanaf
14,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAPOWER COLOR RESTORER

Seapower seapower color restorer

Seapower Color Restorer is voor glans- en kleurherstel van doffe en verweerde oppervlakken. Wanneer het oppervlak dof en mat geslagen is, zal het goed moeten worden gepolijst. Het brengt de originele kleur en glans weer terug zonder de gelcoat te beschadigen. Het verwijdert tevens zware oxidatie, aanslag en grauwsluier en zelfs donkere kleuren in het polyester worden weer als nieuw.

vanaf
18,41
bekijk product

Bekijk product ▸

INFLATABLE BOAT CLEANER

Seapower inflatable boat cleaner

Seapower Inflatable Boat Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het veilig reinigen en onderhouden van alle butyl, hypalon, rubber en vinyl boten en oppervlakken. Het verwijdert op eenvoudige wijze hardnekkige vervuiling en vlekken, zoals teer, dieselolie en schoenzoolvlekken en vertraagt tevens het verouderingsproces van deze flexibele oppervlakken. Door de samenstelling voorkomt de cleaner dat rubber en vinyl in de zon kleverig wordt en gaat barsten. Hierdoor is dit product tevens bijzonder geschikt voor het reinigen van stootwillen (fenders).

vanaf
14,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER POLY BOAT WAX

Seapower super poly boat wax

Seapower Super Poly Boat Wax is geschikt voor oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden, verwering en UV-straling. Nadat de ernstige vervuiling en oxidatie van het oppervlak eerst is verwijderd, zal het oppervlak opnieuw moeten worden voorzien van een beschermende waslaag. Deze wax bevat een natuurzuivere was van de Carnauba palmboom, vult de porien van het oppervlak en beschermt daardoor polyester en geschilderde oppervlakken gedurende een heel seizoen. Deze natuurlijke "once a year wax" is gemakkelijk aan te brengen en door zijn hardheid bijzonder water- en weerbestendig en geeft een fraai hoogglanzend eindresultaat.

vanaf
18,41
bekijk product

Bekijk product ▸

WASH-N-WAX BOAT SOAP

Seapower wash-n-wax boat soap

Seapower Wash-n-Wax Boat soap is een sterk geconcentreerde zeep waardoor slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor de regelmatige wasbeurt van de boot, auto of caravan. Het is vetoplossend zonder de aanwezige waslaag aan te tasten en laat na droging een schoon, streeploos en waterafstotend oppervlak achter. Het is biologisch afbreekbaar, PH-neutraal en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle oppervlakken inclusief 1- en 2-componenten laksystemen, metalen, rubber en onbewerkt hout.

vanaf
12,21
bekijk product

Bekijk product ▸

A30S Plastishine

Valma a30s plastishine

Valma A30S plastishine geeft dof kunststof nieuwe glans en haalt de kleur weer op. Het is te gebruiken op alle niet-gelakte kunststof onderdelen zoals bumpers en sierstrips.

vanaf
7,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ACCU WATER

Valma accu water

Valma Accuwater is gedemineraliseerd accuwater. Het is vrij van chloor en mineraalzouten en voorkomt kalkaanslag. Het is ook geschikt voor stoomstrijkijzers en luchtbevochtigers.

vanaf
1,00
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOWAX

Valma autowax

Valma autowax is een vloeibare was om de auto regelmatig mee in de was te zetten. Het bevat minerale olien, natuurlijke wassen en siliconen voor bescherming van alle laksoorten en geeft een snel, duurzaam en glanzend resultaat.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

COMMANDANT NR. 05

Valma commandant nr. 05

Valma commandant carpolish nr. 5 is een mild polijstmiddel voor het verwijderen van doffe aanslag en kleine krasjes. Het is geschikt voor lichtelijk doffe lakken.

vanaf
10,45
bekijk product

Bekijk product ▸

COMMANDANT CLEANER M4 NR. 04

Valma commandant cleaner m4 nr. 04

Valma Commandant Cleaner M4 nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor doffe lak en krasjes speciaal ontwikkeld voor machinaal gebruik. Het is geschikt voor alle soorten lak.

vanaf
13,09
bekijk product

Bekijk product ▸

COMMANDANT CLEANER NR. 4

Valma commandant cleaner nr. 4

Valma Commandant Cleaner nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor verweerde en beschadigde lak en krasjes. Het geeft doffe lak een nieuwe glans.

vanaf
7,85
bekijk product

Bekijk product ▸

ICE-FREE

Valma ice-free

Ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.

vanaf
5,65
bekijk product

Bekijk product ▸

ICEFREE

Valma icefree

Valma icefree ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIEURREINIGER

Valma interieurreiniger

Valma interieurreiniger verwijdert vuil, vlekken en nicotineaanslag van autobekleding, textiel, leer en kunststof.

vanaf
7,85
bekijk product

Bekijk product ▸

KOELVLOEISTOF -30 GRADEN

Valma koelvloeistof -30 graden

Valma koelvloeistof kant-en-klaar beschermt het koelsysteem en weert corrosie en vorst tot -30°C.

vanaf
4,81
bekijk product

Bekijk product ▸

R25h Cockpitspray High Gloss

Valma r25h cockpitspray high gloss

Valma R25H cockpitspray verzorgt en verfrist dashboard, deurpanelen en sierstrips van leer en kunststof en herstelt de glans.

vanaf
7,49
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITSCHOON

Valma ruitschoon

Valma Ruitschoon kant-en-klaar verwijdert aanslag en insecten en zorgt voor glasheldere ruiten.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

SHAMPOO

Valma shampoo

Valma wash&shine + spons verwijdert snel en veilig vuil, vet en aanslag van de autolak. De bestaande waslaag breekt niet af, het heeft een unieke samenstelling en het is hierdoor geschikt voor alle soorten lakken. De set bestaat uit 2 flessen shampoo van 500 ml en een spons.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX & COLOR

Valma wax & color

Valma wax & color voor een snelle glans en langdurige bescherming. Het haalt de kleur op en maakt krasjes minder zichtbaar.

vanaf
13,36
bekijk product

Bekijk product ▸

wheel clean

Valma wheel clean

Valma Wheelclean is een uiterst krachtige reiniger en ontvetter voor velgen. De geconcentreerde formule is geschikt voor alle soorten velgen, ook gelakte en licht-metalen velgen. Wheelclean tast banden niet aan.

vanaf
9,39
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER