menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Bleko

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Soort product
> Ondergrond
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
AANMAAKVLOEISTOF

Bleko aanmaakvloeistof

Bleko aanmaakvloeistof is geschikt voor het schoonmaken van kachelruitjes en voor het aanmaken van de barbecue, vuurkorf of openhaard.

vanaf
3,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ACETON

Bleko aceton

Bleko Aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. Tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. Ook is dit product brandbaar. Samenstelling: 100% aceton.

vanaf
5,85
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL VERDUNNER

Bleko acryl verdunner

Bleko Acrylverdunner is een toevoeging voor watergedragen verven zoals acrylverf, dispersieverf en latexverf. Het verlengt de open tijd (vertraagt de droogtijd), waardoor de verf langer verwerkbaar en door te strijken is, waardoor aanzetten en verfrolafdrukken voorkomen worden. Het verbetert de vloeiing van de verf en geeft een betere benatting van de ondergrond en dus een betere verdeling en vloeiing over het oppervlak. Het vermindert tevens het aandrogen van de verf in spuitinstallaties en ander verfgereedschap.

vanaf
2,34
bekijk product

Bekijk product ▸

AMMONIAK

Bleko ammoniak

Bleko Ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.

vanaf
1,14
bekijk product

Bekijk product ▸

BEHANGLIJMOPLOSSER

Bleko behanglijmoplosser

Bleko B-Clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. Gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 á 15 minuten laten inwerken. Daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. Bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. Let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. Verdunning: 10 liter warm water:1 liter B-Clean behanglijmoplosser.

vanaf
2,60
bekijk product

Bekijk product ▸

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

Bleko cementsluierverwijderaar

Bleko b-clean Cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. Het product verwijdert cementsluier en vuil. Gebruiksaanwijzing: de cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. Voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. Sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. Gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 á 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. De behandeling indien nodig herhalen. Tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. Indien nodig de ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. Ook oude waslagen vooraf verwijderen.

vanaf
3,47
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Bleko kunststofreiniger

Bleko B-Clean kunststofreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststof producten zoals tuinmeubelen, kunststof kozijnen en andere kunststof voorwerpen. Het is ook geschikt voor keukens, sanitair en gelakte oppervlakken. Het geeft een streeploos, glanzend resultaat, is vuilafstotend en antistatisch. Gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak afnemen met een spons, even laten inwerken en met een zeem of uitgewrongen doek afnemen. Bij sterke vervuiling 1:10 of onverdund gebruiken. Nawassen met water.

vanaf
2,50
bekijk product

Bekijk product ▸

VERF/ALLESREINIGER

Bleko verf/allesreiniger

Bleko B-Clean Verf/Allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.

vanaf
3,77
bekijk product

Bekijk product ▸

BRANDGEL

Bleko brandgel

Bleko brandgel is geschikt voor systeem- en inzethaarden die speciaal voor dit product zijn ontworpen, met of zonder afvoerkanaal en voor vuurpotten buitenshuis.

vanaf
3,98
bekijk product

Bekijk product ▸

BRANDSPIRITUS

Bleko brandspiritus

Bleko Brandspiritus is geschikt voor het reinigen van o.a. ruiten, spiegels en tegels. Het is daarnaast geschikt als brandstof voor fonduestellen.

vanaf
2,90
bekijk product

Bekijk product ▸

CHLOORBLEEKMIDDEL

Bleko chloorbleekmiddel

Bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiënisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. Ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. Gebruiksaanwijzing: Voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
1,05
bekijk product

Bekijk product ▸

DOOIKORRELS

Bleko dooikorrels

Bleko dooikorrels worden ingezet voor gladheidsbestrijding en hebben een superieure werking ten opzichte van traditionele dooimiddelen. De korrels zijn aanzienlijk langer effectief met een dooiende werking tot -29°C. In aanraking met sneeuw/ijs wordt warmte ontwikkeld waardoor het middel een actieve dooiende werking heeft die zeer snel optreedt. Er blijft geen zout-residu achter waardoor inlopen in panden niet meer voorkomt. De korrels zijn minder schadelijk voor het milieu en beton en staal worden minder aangetast. Gebruiksaanwijzing: Dooikorrels vergen voorzichtigheid in het gebruik. Tijdens gebruik beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
16,24
bekijk product

Bekijk product ▸

GEDEMINIRALISEERD WATER

Bleko gedeminiraliseerd water

Bleko Gedeminiraliseerd water (Demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accu´s.

vanaf
1,05
bekijk product

Bekijk product ▸

KWASTREINIGER

Bleko kwastreiniger

Bleko Kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.

vanaf
4,12
bekijk product

Bekijk product ▸

KWASTENREINIGER ACRYL

Bleko kwastenreiniger acryl

Bleko Kwastenreiniger Acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. Het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. Na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.

vanaf
2,43
bekijk product

Bekijk product ▸

LAMPOLIE

Bleko lampolie

Bleko Lampolie blank is geschikt voor alle soorten olielampen, ook olielampen zonder brander. Ook is lampolie blank uitstekend geschikt voor oliestellen, decoratieve olielampen en tuinfakkels. Tijdens het branden is het verstandig het verkoolde gedeelte van de pit bij te knippen, dit om het walmen in te perken. Voor de dosering kunt u de gebruiksaanwijzing van uw lamp aanhouden.

vanaf
4,10
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJNOLIE GEBLEEKT

Bleko lijnolie gebleekt

Bleko lijnolie gebleekt is een uit lijnzaad vervaardigde en gezuiverde olie, die door een blekingsproces met het natuurproduct Bleekaarde lichter is gemaakt. Het verlaagt de consistentie van olieverven, vergroot de vloeiing en laat de penseelstreek vervagen. Het heeft de neiging te vergelen in witte en pastelkleurige verven. Dit wordt veroorzaakt door het hoge gehalte onverzadigde verbindingen in lijnolie.

vanaf
4,52
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJNOLIE GEKOOKT

Bleko lijnolie gekookt

Bleko lijnolie gekookt is een heldere, plantaardige, lichtgele, drogende olie. Het is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren en hanenbalken. Let op, er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. Doeken dienen na gebruik met water overgoten te worden.

vanaf
7,70
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJNOLIE RAUW

Bleko lijnolie rauw

Bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. Het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. Het is te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of White Spirit terpentine. Het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1-5% siccatief worden toegevoegd). Let op: er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding, dus doeken moeten na gebruik met water overgoten worden.

vanaf
7,37
bekijk product

Bekijk product ▸

METHYLETHYLKETON (MEK)

Bleko methylethylketon (mek)

Bleko MEK is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. Het is daarnaast geschikt als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters en als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststofindustrie. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
9,08
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTSTOPPER VAST

Bleko ontstopper vast

Bleko Ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. Het kan aluminium, lichte metalen, niet–hittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. Gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. Strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. Indien nodig herhalen. Goed doorspoelen met water.

vanaf
2,48
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

Bleko ontstopper vloeibaar

Bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. Gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. Vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). Uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.

vanaf
3,11
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTWERINGSWATER

Bleko ontweringswater

Bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. Bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.

vanaf
2,27
bekijk product

Bekijk product ▸

PAINTSOLV

Bleko paintsolv

Bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. Het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. Na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. Het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.

vanaf
6,27
bekijk product

Bekijk product ▸

PETROLEUM

Bleko petroleum

Bleko Petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. Het kan tevens gebruikt worden als brandstof voor olielampen. Houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat aan.

vanaf
4,02
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT

Bleko strooizout

Bleko Strooizout is verpakt in een handige bewaaremmer met een inhoud van 7.5 kg.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT 7,5 KG + 10 KG

Bleko strooizout 7,5 kg + 10 kg

Het is nu écht winter: tijd om de slee en schaatsen van de zolder te halen! Dit winterse weer brengt echter ook een hoop risico’s met zich mee. De straat en stoep kunnen in een grote ijsbaan veranderen. Gevaarlijk! Ga uitglijdgevaar tegen door voldoende strooizout in te slaan en preventief zout te strooien.

vanaf
14,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SPECIALE TERPENTINE

Bleko speciale terpentine

Bleko professionele terpentine is aromaatvrij en reukloos. Hierdoor is het een stuk vriendelijker voor mens en milieu. Het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. Ook kunnen metalen hiermee ontvet worden.

vanaf
4,02
bekijk product

Bekijk product ▸

Ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insekt k&K reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
4,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES

Bleko ruitensproeier anti vries

Bleko ruitensproeier anti vries is zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Het werkt tot -20°C en is geschikt voor het streeploos reinigen van de autoruit. Tevens voorkomt dit product het bevriezen van het sproeierreservoir.

vanaf
7,72
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES CONCENTRAAT

Bleko ruitensproeier anti vries concentraat

Bleko ruitensproeier anti vries zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Onverdund biedt het een vorstbescherming tot -60°C en het voorkomt bevriezing van het ruitensproeierreservoir en dus ook de leidingen naar de sproeiers. Lichte ijsaanslag op de autoruiten verdwijnt snel en ook kan hiermee de autoruit gereinigd worden van vet en pekelaanslag. Het is 1:1 verdunbaar met water.

vanaf
0,96
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITONTDOOIER

Bleko ruitontdooier

Bleko Ruitenontdooier ontdooit ruiten en voorkomt her-bevriezing. Voor het beste resultaat: spuit de vloeistof over de bovenkant van de ruit zodat deze naar beneden vloeit. Gebruik de ruitenwissers om de vloeistof te verwijderen.

vanaf
2,37
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHOONMAAKAZIJN

Bleko schoonmaakazijn

Bleko schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. Het is ook geschikt voor het opfrissen van kleuren van textiel en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken.

vanaf
1,22
bekijk product

Bekijk product ▸

SICCATIEF

Bleko siccatief

Bleko Siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. Geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. Bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. Voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.

vanaf
9,27
bekijk product

Bekijk product ▸

SLOTONTDOOIER

Bleko slotontdooier

Bleko Slotontdooier ontdooit en smeert sloten. Het bevat glycol tegen herbevriezing.

vanaf
1,43
bekijk product

Bekijk product ▸

SPOELTHINNER

Bleko spoelthinner

Bleko spoelthinner is geschikt voor het doorspoelen van verfleidingen/slangen van bijvoorbeeld verfspuitinstallaties of airless verfspuiten. Daarnaast is het geschikt voor het reinigen en ontvetten van gereedschappen. Het heeft uitstekende oplossende en reinigende eigenschappen.

vanaf
16,06
bekijk product

Bekijk product ▸

STICKEROPLOSSER

Bleko stickeroplosser

Bleko Stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. Stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. Stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. Het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. Wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. Bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.

vanaf
2,43
bekijk product

Bekijk product ▸

SYNTHETISCHE SPUITVERDUNNER

Bleko synthetische spuitverdunner

De Bleko synthetische spuitverdunner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
4,77
bekijk product

Bekijk product ▸

TERPENTIJNOLIE

Bleko terpentijnolie

Bleko Terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. Het verdunt olieverven, reinigt penselen en verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. Ook kan het gebruikt worden als vlekverwijderaar.

vanaf
8,05
bekijk product

Bekijk product ▸

TERPENTINE

Bleko terpentine

Bleko Terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. Het is schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. Het is voorzien van een kinderveilige sluiting.

vanaf
3,86
bekijk product

Bekijk product ▸

THINNER

Bleko thinner

Bleko Thinner is een celluloseverdunner voor het verdunnen van nitro-celluloselakken. Het is geschikt voor het reinigen van aangedroogde verfvlekken en het ontvetten van ijzer en staal. Het is voorzien van een kinderveilige sluiting, schadelijk bij inslikken en aanraking van de huid en milieuonvriendelijk.

vanaf
5,18
bekijk product

Bekijk product ▸

WASBENZINE

Bleko wasbenzine

Bleko Wasbenzine is geschikt voor het verdunnen van lakken en verven op basis van alkydhars indien deze verspoten worden. Het is tevens een schoonmaakmiddel voor vuil, vet en minerale oliën. De fles is voorzien van een kindveilige sluiting.

vanaf
4,07
bekijk product

Bekijk product ▸

ZOUTZUUR

Bleko zoutzuur

Bleko Zoutzuur is geschikt voor het verwijderen van cement- en kalkresten. Het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Het moet verdund worden met water (1:10 tot 1:20) en worden nagespoeld met water.

vanaf
2,65
bekijk product

Bekijk product ▸

Bleko chemie ontwikkelt, produceert en levert al sinds 1934 een groot assortiment chemische vloeistoffen. Bij de ontwikkeling van deze producten staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. De etiketten met advies voor klanten over de opslag van gevaarlijke stoffen en veilige verpakkingen voldoen aan de regelgeving en staan duidelijk op alle verpakkingen vermeld. Bleko chemie hanteert een betrouwbaar productieproces met ISO certificaten voor milieu- en kwaliteitsmanagement en is in eigen laboratorium continu bezig met productontwikkeling en kwaliteitscontroles. De producten zijn hierdoor gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit.

Bleko Aceton is een van de meest gebruikte producten. Niet voor niets, want het is geschikt voor het verwijderen en oplossen van een heleboel verschillende synthetische producten zoals (gedroogde) verf, vet, lijm en inkt. Ook is het geschikt als hulpmiddel bij het verwerken van polyester. Bleko Aceton verdampt zeer snel en is erg brandbaar, dus er dient verantwoord mee om te worden gegaan. Niet voor niets wordt verkoop van Bleko aceton direct doorgegeven aan bevoegde instanties.

Voor het verdunnen van alkyd-, olie- en synthetische verven wordt vaak Bleko Terpentine gebruikt. Daarnaast wordt Bleko terpentine gebruikt om gebruikte kwasten en rollers mee te reinigen. Wist je trouwens dat je het ook kunt gebruiken om verfvlekken te verwijderen van bijvoorbeeld parket of linoleum, zonder schade aan te richten? Bleko Terpentine is dus geschikt voor verschillende doeleinden en dankzij de kwaliteit van deze terpentine is het een erg veelgebruikt product. Let op, je kunt het niet gebruiken voor het verdunnen van acrylverf en latexverf en het is alleen bedoeld voor professioneel gebruik.

AANMAAKVLOEISTOF

Bleko aanmaakvloeistof

Bleko aanmaakvloeistof is geschikt voor het schoonmaken van kachelruitjes en voor het aanmaken van de barbecue, vuurkorf of openhaard.

vanaf
3,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ACETON

Bleko aceton

Bleko Aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. Tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. Ook is dit product brandbaar. Samenstelling: 100% aceton.

vanaf
5,85
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL VERDUNNER

Bleko acryl verdunner

Bleko Acrylverdunner is een toevoeging voor watergedragen verven zoals acrylverf, dispersieverf en latexverf. Het verlengt de open tijd (vertraagt de droogtijd), waardoor de verf langer verwerkbaar en door te strijken is, waardoor aanzetten en verfrolafdrukken voorkomen worden. Het verbetert de vloeiing van de verf en geeft een betere benatting van de ondergrond en dus een betere verdeling en vloeiing over het oppervlak. Het vermindert tevens het aandrogen van de verf in spuitinstallaties en ander verfgereedschap.

vanaf
2,34
bekijk product

Bekijk product ▸

AMMONIAK

Bleko ammoniak

Bleko Ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.

vanaf
1,14
bekijk product

Bekijk product ▸

BEHANGLIJMOPLOSSER

Bleko behanglijmoplosser

Bleko B-Clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. Gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 á 15 minuten laten inwerken. Daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. Bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. Let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. Verdunning: 10 liter warm water:1 liter B-Clean behanglijmoplosser.

vanaf
2,60
bekijk product

Bekijk product ▸

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

Bleko cementsluierverwijderaar

Bleko b-clean Cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. Het product verwijdert cementsluier en vuil. Gebruiksaanwijzing: de cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. Voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. Sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. Gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 á 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. De behandeling indien nodig herhalen. Tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. Indien nodig de ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. Ook oude waslagen vooraf verwijderen.

vanaf
3,47
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Bleko kunststofreiniger

Bleko B-Clean kunststofreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststof producten zoals tuinmeubelen, kunststof kozijnen en andere kunststof voorwerpen. Het is ook geschikt voor keukens, sanitair en gelakte oppervlakken. Het geeft een streeploos, glanzend resultaat, is vuilafstotend en antistatisch. Gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak afnemen met een spons, even laten inwerken en met een zeem of uitgewrongen doek afnemen. Bij sterke vervuiling 1:10 of onverdund gebruiken. Nawassen met water.

vanaf
2,50
bekijk product

Bekijk product ▸

VERF/ALLESREINIGER

Bleko verf/allesreiniger

Bleko B-Clean Verf/Allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.

vanaf
3,77
bekijk product

Bekijk product ▸

BRANDGEL

Bleko brandgel

Bleko brandgel is geschikt voor systeem- en inzethaarden die speciaal voor dit product zijn ontworpen, met of zonder afvoerkanaal en voor vuurpotten buitenshuis.

vanaf
3,98
bekijk product

Bekijk product ▸

BRANDSPIRITUS

Bleko brandspiritus

Bleko Brandspiritus is geschikt voor het reinigen van o.a. ruiten, spiegels en tegels. Het is daarnaast geschikt als brandstof voor fonduestellen.

vanaf
2,90
bekijk product

Bekijk product ▸

CHLOORBLEEKMIDDEL

Bleko chloorbleekmiddel

Bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiënisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. Ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. Gebruiksaanwijzing: Voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. Voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
1,05
bekijk product

Bekijk product ▸

DOOIKORRELS

Bleko dooikorrels

Bleko dooikorrels worden ingezet voor gladheidsbestrijding en hebben een superieure werking ten opzichte van traditionele dooimiddelen. De korrels zijn aanzienlijk langer effectief met een dooiende werking tot -29°C. In aanraking met sneeuw/ijs wordt warmte ontwikkeld waardoor het middel een actieve dooiende werking heeft die zeer snel optreedt. Er blijft geen zout-residu achter waardoor inlopen in panden niet meer voorkomt. De korrels zijn minder schadelijk voor het milieu en beton en staal worden minder aangetast. Gebruiksaanwijzing: Dooikorrels vergen voorzichtigheid in het gebruik. Tijdens gebruik beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gelaatsbescherming dragen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
16,24
bekijk product

Bekijk product ▸

GEDEMINIRALISEERD WATER

Bleko gedeminiraliseerd water

Bleko Gedeminiraliseerd water (Demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accu´s.

vanaf
1,05
bekijk product

Bekijk product ▸

KWASTREINIGER

Bleko kwastreiniger

Bleko Kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.

vanaf
4,12
bekijk product

Bekijk product ▸

KWASTENREINIGER ACRYL

Bleko kwastenreiniger acryl

Bleko Kwastenreiniger Acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. Het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. Na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.

vanaf
2,43
bekijk product

Bekijk product ▸

LAMPOLIE

Bleko lampolie

Bleko Lampolie blank is geschikt voor alle soorten olielampen, ook olielampen zonder brander. Ook is lampolie blank uitstekend geschikt voor oliestellen, decoratieve olielampen en tuinfakkels. Tijdens het branden is het verstandig het verkoolde gedeelte van de pit bij te knippen, dit om het walmen in te perken. Voor de dosering kunt u de gebruiksaanwijzing van uw lamp aanhouden.

vanaf
4,10
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJNOLIE GEBLEEKT

Bleko lijnolie gebleekt

Bleko lijnolie gebleekt is een uit lijnzaad vervaardigde en gezuiverde olie, die door een blekingsproces met het natuurproduct Bleekaarde lichter is gemaakt. Het verlaagt de consistentie van olieverven, vergroot de vloeiing en laat de penseelstreek vervagen. Het heeft de neiging te vergelen in witte en pastelkleurige verven. Dit wordt veroorzaakt door het hoge gehalte onverzadigde verbindingen in lijnolie.

vanaf
4,52
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJNOLIE GEKOOKT

Bleko lijnolie gekookt

Bleko lijnolie gekookt is een heldere, plantaardige, lichtgele, drogende olie. Het is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren en hanenbalken. Let op, er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. Doeken dienen na gebruik met water overgoten te worden.

vanaf
7,70
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJNOLIE RAUW

Bleko lijnolie rauw

Bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. Het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. Het is te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of White Spirit terpentine. Het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1-5% siccatief worden toegevoegd). Let op: er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding, dus doeken moeten na gebruik met water overgoten worden.

vanaf
7,37
bekijk product

Bekijk product ▸

METHYLETHYLKETON (MEK)

Bleko methylethylketon (mek)

Bleko MEK is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. Het is daarnaast geschikt als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters en als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststofindustrie. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
9,08
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTSTOPPER VAST

Bleko ontstopper vast

Bleko Ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. Het kan aluminium, lichte metalen, niet–hittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. Gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. Strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. Indien nodig herhalen. Goed doorspoelen met water.

vanaf
2,48
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

Bleko ontstopper vloeibaar

Bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. Gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. Vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). Uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.

vanaf
3,11
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTWERINGSWATER

Bleko ontweringswater

Bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. Bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.

vanaf
2,27
bekijk product

Bekijk product ▸

PAINTSOLV

Bleko paintsolv

Bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. Het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. Na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. Het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.

vanaf
6,27
bekijk product

Bekijk product ▸

PETROLEUM

Bleko petroleum

Bleko Petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. Het kan tevens gebruikt worden als brandstof voor olielampen. Houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat aan.

vanaf
4,02
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT

Bleko strooizout

Bleko Strooizout is verpakt in een handige bewaaremmer met een inhoud van 7.5 kg.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

STROOIZOUT 7,5 KG + 10 KG

Bleko strooizout 7,5 kg + 10 kg

Het is nu écht winter: tijd om de slee en schaatsen van de zolder te halen! Dit winterse weer brengt echter ook een hoop risico’s met zich mee. De straat en stoep kunnen in een grote ijsbaan veranderen. Gevaarlijk! Ga uitglijdgevaar tegen door voldoende strooizout in te slaan en preventief zout te strooien.

vanaf
14,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SPECIALE TERPENTINE

Bleko speciale terpentine

Bleko professionele terpentine is aromaatvrij en reukloos. Hierdoor is het een stuk vriendelijker voor mens en milieu. Het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. Ook kunnen metalen hiermee ontvet worden.

vanaf
4,02
bekijk product

Bekijk product ▸

Ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insect kant & klaar

Bleko ruitenreiniger anti-insekt k&K reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
4,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES

Bleko ruitensproeier anti vries

Bleko ruitensproeier anti vries is zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Het werkt tot -20°C en is geschikt voor het streeploos reinigen van de autoruit. Tevens voorkomt dit product het bevriezen van het sproeierreservoir.

vanaf
7,72
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITENSPROEIER ANTI VRIES CONCENTRAAT

Bleko ruitensproeier anti vries concentraat

Bleko ruitensproeier anti vries zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. Onverdund biedt het een vorstbescherming tot -60°C en het voorkomt bevriezing van het ruitensproeierreservoir en dus ook de leidingen naar de sproeiers. Lichte ijsaanslag op de autoruiten verdwijnt snel en ook kan hiermee de autoruit gereinigd worden van vet en pekelaanslag. Het is 1:1 verdunbaar met water.

vanaf
0,96
bekijk product

Bekijk product ▸

RUITONTDOOIER

Bleko ruitontdooier

Bleko Ruitenontdooier ontdooit ruiten en voorkomt her-bevriezing. Voor het beste resultaat: spuit de vloeistof over de bovenkant van de ruit zodat deze naar beneden vloeit. Gebruik de ruitenwissers om de vloeistof te verwijderen.

vanaf
2,37
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHOONMAAKAZIJN

Bleko schoonmaakazijn

Bleko schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. Het is ook geschikt voor het opfrissen van kleuren van textiel en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken.

vanaf
1,22
bekijk product

Bekijk product ▸

SICCATIEF

Bleko siccatief

Bleko Siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. Geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. Bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. Voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.

vanaf
9,27
bekijk product

Bekijk product ▸

SLOTONTDOOIER

Bleko slotontdooier

Bleko Slotontdooier ontdooit en smeert sloten. Het bevat glycol tegen herbevriezing.

vanaf
1,43
bekijk product

Bekijk product ▸

SPOELTHINNER

Bleko spoelthinner

Bleko spoelthinner is geschikt voor het doorspoelen van verfleidingen/slangen van bijvoorbeeld verfspuitinstallaties of airless verfspuiten. Daarnaast is het geschikt voor het reinigen en ontvetten van gereedschappen. Het heeft uitstekende oplossende en reinigende eigenschappen.

vanaf
16,06
bekijk product

Bekijk product ▸

STICKEROPLOSSER

Bleko stickeroplosser

Bleko Stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. Stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. Stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. Het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. Wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. Bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.

vanaf
2,43
bekijk product

Bekijk product ▸

SYNTHETISCHE SPUITVERDUNNER

Bleko synthetische spuitverdunner

De Bleko synthetische spuitverdunner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

vanaf
4,77
bekijk product

Bekijk product ▸

TERPENTIJNOLIE

Bleko terpentijnolie

Bleko Terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. Het verdunt olieverven, reinigt penselen en verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. Ook kan het gebruikt worden als vlekverwijderaar.

vanaf
8,05
bekijk product

Bekijk product ▸

TERPENTINE

Bleko terpentine

Bleko Terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. Het is schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. Het is voorzien van een kinderveilige sluiting.

vanaf
3,86
bekijk product

Bekijk product ▸

THINNER

Bleko thinner

Bleko Thinner is een celluloseverdunner voor het verdunnen van nitro-celluloselakken. Het is geschikt voor het reinigen van aangedroogde verfvlekken en het ontvetten van ijzer en staal. Het is voorzien van een kinderveilige sluiting, schadelijk bij inslikken en aanraking van de huid en milieuonvriendelijk.

vanaf
5,18
bekijk product

Bekijk product ▸

WASBENZINE

Bleko wasbenzine

Bleko Wasbenzine is geschikt voor het verdunnen van lakken en verven op basis van alkydhars indien deze verspoten worden. Het is tevens een schoonmaakmiddel voor vuil, vet en minerale oliën. De fles is voorzien van een kindveilige sluiting.

vanaf
4,07
bekijk product

Bekijk product ▸

ZOUTZUUR

Bleko zoutzuur

Bleko Zoutzuur is geschikt voor het verwijderen van cement- en kalkresten. Het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Het moet verdund worden met water (1:10 tot 1:20) en worden nagespoeld met water.

vanaf
2,65
bekijk product

Bekijk product ▸

Bleko chemie ontwikkelt, produceert en levert al sinds 1934 een groot assortiment chemische vloeistoffen. Bij de ontwikkeling van deze producten staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. De etiketten met advies voor klanten over de opslag van gevaarlijke stoffen en veilige verpakkingen voldoen aan de regelgeving en staan duidelijk op alle verpakkingen vermeld. Bleko chemie hanteert een betrouwbaar productieproces met ISO certificaten voor milieu- en kwaliteitsmanagement en is in eigen laboratorium continu bezig met productontwikkeling en kwaliteitscontroles. De producten zijn hierdoor gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit.

Bleko Aceton is een van de meest gebruikte producten. Niet voor niets, want het is geschikt voor het verwijderen en oplossen van een heleboel verschillende synthetische producten zoals (gedroogde) verf, vet, lijm en inkt. Ook is het geschikt als hulpmiddel bij het verwerken van polyester. Bleko Aceton verdampt zeer snel en is erg brandbaar, dus er dient verantwoord mee om te worden gegaan. Niet voor niets wordt verkoop van Bleko aceton direct doorgegeven aan bevoegde instanties.

Voor het verdunnen van alkyd-, olie- en synthetische verven wordt vaak Bleko Terpentine gebruikt. Daarnaast wordt Bleko terpentine gebruikt om gebruikte kwasten en rollers mee te reinigen. Wist je trouwens dat je het ook kunt gebruiken om verfvlekken te verwijderen van bijvoorbeeld parket of linoleum, zonder schade aan te richten? Bleko Terpentine is dus geschikt voor verschillende doeleinden en dankzij de kwaliteit van deze terpentine is het een erg veelgebruikt product. Let op, je kunt het niet gebruiken voor het verdunnen van acrylverf en latexverf en het is alleen bedoeld voor professioneel gebruik.

FILTER