menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Bolivia

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3751 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
U2 POLYESTER VULPASTA

Bolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia U2 Polyester Vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf
3,36
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKPLAMUUR

Bolivia acryl lakplamuur

Bolivia Acryl Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

vanaf
7,05
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR

Bolivia acryl plamuur

Bolivia Acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.

vanaf
17,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR RAPID

Bolivia acryl plamuur rapid

Bolivia Acryl Plamuur Rapid is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 µm natte laagdikte. Het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven, acryl- en kunstharslakken.

vanaf
12,21
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA KWASTPLAMUUR

Bolivia aqua kwastplamuur

Bolivia Aqua Kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. Het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf
25,29
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Bolivia epoxy duopistool

Bolivia epoxy duopistool.

vanaf
117,14
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FLEX REPARATIEPASTA

Bolivia epoxy flex reparatiepasta

Bolivia epoxy flex reparatiepasta is een oplosmiddelvrije pasta voor het repareren van kleine gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout. Het is een duurzame oplossing voor houtrot in kozijnen en toepasbaar op deuren, ramen en kozijnen en daarnaast optimaal geschikt voor het verlijmen van openstaande verbindingen en het vullen van kleine noesten in het hout. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor het verlijmen van houtverbindingen bij o.a. meubels en zowel buiten als binnen toepasbaar. Het is schuurbaar en overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf
51,35
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTSTOP

Bolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
26,01
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTROTVULLER

Bolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
21,39
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTEN

Bolivia epoxy houtvuller 30 minuten

Bolivia houtvuller Epoxy 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20C.

vanaf
41,59
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 4 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 4 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. Het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20C.

vanaf
62,38
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 8 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 8 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch en is duurzaam. Schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20 C.

vanaf
46,59
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTVULMIDDEL

Bolivia houtvulmiddel

Bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. Het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. Het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.

vanaf
11,21
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLEERSPRAY

Bolivia isoleerspray

Bolivia isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend en overschilderbaar na 1-2 uur, droogt wit op, en is schrobvast.

vanaf
14,51
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Bolivia lakplamuur

Bolivia Lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. Het is niet geschikt voor kunststof en metaal.

vanaf
9,22
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVULLER

Bolivia muurvuller

Bolivia Muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf
7,66
bekijk product

Bekijk product ▸

RAPID PLAMUUR

Bolivia rapid plamuur

Bolivia Rapid is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. Het is een echte snelplamuur voor spoedeisend werk en kan al na 2 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.

vanaf
25,56
bekijk product

Bekijk product ▸

RENOVATIEPASTA

Bolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 KG bevat al een harder.

vanaf
7,88
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIEPASTA LICHTGEWICHT

Bolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf
19,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SPACKSPRAY

Bolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf
20,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SYNTHETISCHE LAKPLAMUUR

Bolivia synthetische lakplamuur

Bolivia Synthetische Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

Bolivia heeft een assortiment van zeer sterke plamuur-, vul- en afwerkingsmiddelen voor de professional. De producten zijn zeer vullend, waardoor diepe gaten en scheurtjes heel eenvoudig gevuld kunnen worden. Ook is het behandelde oppervlak vervolgens super glad en daardoor makkelijk verder af te werken. Dankzij het brede assortiment heeft Bolivia voor vrijwel iedere ondergrond en toepassing het perfecte product!

Is je hout vochtig en begint het te rotten? Gebruik dan Bolivia Houtrotstop. Dit is een 2-componenten epoxy houtverzegeling die diep in het hout dringt en verrotting snel stopt. Na droging wordt het een keiharde epoxylaag. Gebruik vervolgens de bijpassende Bolivia Houtrotvuller om het houtrotprobleem definitief te stoppen. De aangebrachte Bolivia Houtrotstop hoeft niet droogt te zijn om met Bolivia Houtrotvuller aan de slag te kunnen gaan, dus je kunt snel verder met de klus! Let op, als je kiest voor een andere afwerking moet de houtrotvuller wel volledig droog zijn.

Bolivia heeft daarnaast diverse plamuren voor verschillende toepassingen en geschikt voor verschillende afwerkingen in het assortiment. Een goede Bolivia plamuur voor een watergedragen systeem is bijvoorbeeld de Bolivia Acrylplamuur. Deze sneldrogende plamuur is van zeer hoge kwaliteit en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Al na 1 tot 4 uur is het schuur- en overschilderbaar. Wil je nog sneller klaar zijn? Dan is Bolivia Acryl Plamuur Rapid een goede keuze. Ook bij dikkere lagen tot 1000 m natte laagdikte is deze plamuur scheuroverbruggend, het is nat-in-nat aan te brengen en het is al na 1 2 uur schuur- en overschilderbaar. Let op, bij gebruik buiten dient Bolivia Acryl Plamuur Rapid direct na droging overschilderd te worden.
Als je een terpentineverdunbare lakplamuur zoekt, dan is Bolivia Synthetische Lakplamuur de juiste keuze. Deze plamuur heeft een erg fijne en gladde afwerking, dus het kan eenvoudig zonder rollen op grotere oppervlakken worden gebruikt. Je kunt Bolivia Synthetische lakplamuur direct op nieuw hout binnen en opgeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten gebruiken. Deze Bolivia plamuur is er ook in een watergedragen variant, namelijk de Bolivia Acryl Lakplamuur. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpozen van 3 4 uur krijg je een super glad oppervlak waardoor je bijna niet meer hoeft te schuren. Omdat deze lakplamuur op waterbasis is, is deze ook aanzienlijk sneller schuur- en overschilderbaar.
Wil je n een synthetische plamuur n snel klaar zijn? Dan kun je kiezen voor Bolivia Rapid Plamuur. Dankzij de unieke kunststofcombinatie is deze plamuur al na 2 3 uur overschilderbaar met de gangbare grond- en lakverven. Let op, als je de deze Bolivia plamuur wilt afwerken met nitrocellulose- of autolakken, wacht dan 12 uur met overschilderen.
Ook heeft Bolivia een kwastplamuur in het assortiment, namelijk de Bolivia Aqua Kwastplamuur. Deze Bolivia plamuur vult erg goed, is reukloos en sneldrogend en geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten binnenshuis met grove porin zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Deze plamuur is ook handig op plaatsen waar het lastiger is om mesplamuur aan te brengen, zoals bij deurkozijnen en houten lijstwerk.

U2 POLYESTER VULPASTA

Bolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia U2 Polyester Vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf
3,36
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKPLAMUUR

Bolivia acryl lakplamuur

Bolivia Acryl Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

vanaf
7,05
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR

Bolivia acryl plamuur

Bolivia Acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.

vanaf
17,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR RAPID

Bolivia acryl plamuur rapid

Bolivia Acryl Plamuur Rapid is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 µm natte laagdikte. Het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven, acryl- en kunstharslakken.

vanaf
12,21
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA KWASTPLAMUUR

Bolivia aqua kwastplamuur

Bolivia Aqua Kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. Het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf
25,29
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Bolivia epoxy duopistool

Bolivia epoxy duopistool.

vanaf
117,14
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FLEX REPARATIEPASTA

Bolivia epoxy flex reparatiepasta

Bolivia epoxy flex reparatiepasta is een oplosmiddelvrije pasta voor het repareren van kleine gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout. Het is een duurzame oplossing voor houtrot in kozijnen en toepasbaar op deuren, ramen en kozijnen en daarnaast optimaal geschikt voor het verlijmen van openstaande verbindingen en het vullen van kleine noesten in het hout. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor het verlijmen van houtverbindingen bij o.a. meubels en zowel buiten als binnen toepasbaar. Het is schuurbaar en overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf
51,35
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTSTOP

Bolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
26,01
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTROTVULLER

Bolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
21,39
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTEN

Bolivia epoxy houtvuller 30 minuten

Bolivia houtvuller Epoxy 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20C.

vanaf
41,59
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 4 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 4 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. Het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20C.

vanaf
62,38
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 8 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 8 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch en is duurzaam. Schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20 C.

vanaf
46,59
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTVULMIDDEL

Bolivia houtvulmiddel

Bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. Het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. Het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.

vanaf
11,21
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLEERSPRAY

Bolivia isoleerspray

Bolivia isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend en overschilderbaar na 1-2 uur, droogt wit op, en is schrobvast.

vanaf
14,51
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Bolivia lakplamuur

Bolivia Lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. Het is niet geschikt voor kunststof en metaal.

vanaf
9,22
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVULLER

Bolivia muurvuller

Bolivia Muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf
7,66
bekijk product

Bekijk product ▸

RAPID PLAMUUR

Bolivia rapid plamuur

Bolivia Rapid is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. Het is een echte snelplamuur voor spoedeisend werk en kan al na 2 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.

vanaf
25,56
bekijk product

Bekijk product ▸

RENOVATIEPASTA

Bolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 KG bevat al een harder.

vanaf
7,88
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIEPASTA LICHTGEWICHT

Bolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf
19,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SPACKSPRAY

Bolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf
20,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SYNTHETISCHE LAKPLAMUUR

Bolivia synthetische lakplamuur

Bolivia Synthetische Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

Bolivia heeft een assortiment van zeer sterke plamuur-, vul- en afwerkingsmiddelen voor de professional. De producten zijn zeer vullend, waardoor diepe gaten en scheurtjes heel eenvoudig gevuld kunnen worden. Ook is het behandelde oppervlak vervolgens super glad en daardoor makkelijk verder af te werken. Dankzij het brede assortiment heeft Bolivia voor vrijwel iedere ondergrond en toepassing het perfecte product!

Is je hout vochtig en begint het te rotten? Gebruik dan Bolivia Houtrotstop. Dit is een 2-componenten epoxy houtverzegeling die diep in het hout dringt en verrotting snel stopt. Na droging wordt het een keiharde epoxylaag. Gebruik vervolgens de bijpassende Bolivia Houtrotvuller om het houtrotprobleem definitief te stoppen. De aangebrachte Bolivia Houtrotstop hoeft niet droogt te zijn om met Bolivia Houtrotvuller aan de slag te kunnen gaan, dus je kunt snel verder met de klus! Let op, als je kiest voor een andere afwerking moet de houtrotvuller wel volledig droog zijn.

Bolivia heeft daarnaast diverse plamuren voor verschillende toepassingen en geschikt voor verschillende afwerkingen in het assortiment. Een goede Bolivia plamuur voor een watergedragen systeem is bijvoorbeeld de Bolivia Acrylplamuur. Deze sneldrogende plamuur is van zeer hoge kwaliteit en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Al na 1 tot 4 uur is het schuur- en overschilderbaar. Wil je nog sneller klaar zijn? Dan is Bolivia Acryl Plamuur Rapid een goede keuze. Ook bij dikkere lagen tot 1000 m natte laagdikte is deze plamuur scheuroverbruggend, het is nat-in-nat aan te brengen en het is al na 1 2 uur schuur- en overschilderbaar. Let op, bij gebruik buiten dient Bolivia Acryl Plamuur Rapid direct na droging overschilderd te worden.
Als je een terpentineverdunbare lakplamuur zoekt, dan is Bolivia Synthetische Lakplamuur de juiste keuze. Deze plamuur heeft een erg fijne en gladde afwerking, dus het kan eenvoudig zonder rollen op grotere oppervlakken worden gebruikt. Je kunt Bolivia Synthetische lakplamuur direct op nieuw hout binnen en opgeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten gebruiken. Deze Bolivia plamuur is er ook in een watergedragen variant, namelijk de Bolivia Acryl Lakplamuur. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpozen van 3 4 uur krijg je een super glad oppervlak waardoor je bijna niet meer hoeft te schuren. Omdat deze lakplamuur op waterbasis is, is deze ook aanzienlijk sneller schuur- en overschilderbaar.
Wil je n een synthetische plamuur n snel klaar zijn? Dan kun je kiezen voor Bolivia Rapid Plamuur. Dankzij de unieke kunststofcombinatie is deze plamuur al na 2 3 uur overschilderbaar met de gangbare grond- en lakverven. Let op, als je de deze Bolivia plamuur wilt afwerken met nitrocellulose- of autolakken, wacht dan 12 uur met overschilderen.
Ook heeft Bolivia een kwastplamuur in het assortiment, namelijk de Bolivia Aqua Kwastplamuur. Deze Bolivia plamuur vult erg goed, is reukloos en sneldrogend en geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten binnenshuis met grove porin zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Deze plamuur is ook handig op plaatsen waar het lastiger is om mesplamuur aan te brengen, zoals bij deurkozijnen en houten lijstwerk.

FILTER
FILTER