menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Grondverf

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXY

Boero boeroguard high solid epoxy

Boero Boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. Het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. Het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. Verbruik: ca. 4,4 m per liter.

vanaf
20,14
bekijk product

Bekijk product ▸

DEFENDER

Boero defender

Boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. Het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. Het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat Altura TC. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf
29,57
bekijk product

Bekijk product ▸

DELTA 3000

Boero delta 3000

Boero Delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. Geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
40,99
bekijk product

Bekijk product ▸

DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILD

Boero delta uc hb epoxy high build

Boero Delta UC HB is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. Het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. Het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 5,2 m per liter.

vanaf
123,20
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOPLY

Boero epoply

Boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. De verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. Aanbevolen aantal lagen: 1. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf
44,70
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOSPRAY

Boero epospray

Boero Epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. Het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over Epolight of Epomar. Het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf
179,76
bekijk product

Bekijk product ▸

GIANO

Boero giano

Boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. Het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. Het is speciaal geschikt als undercoat voor de Altura TC en de Altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
30,17
bekijk product

Bekijk product ▸

MISTRAL FONDO 628

Boero mistral fondo 628

Boero Mistral Fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. Het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. Het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. Het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf
30,17
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMODUR BM

De ijssel ijmodur bm

De Ijssel IJmodur BM is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. Het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU en Zijdeglans vernis PU. Het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. Het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. Rendement: 13,7 m per liter.

vanaf
31,10
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMOPOX ZF PRIMER

De ijssel ijmopox zf primer

De Ijssel IJmopox ZF primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. Het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. Het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. Het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. Verbruik: Ca. 5,5-11 m per liter.

vanaf
31,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TWEECOLUX

De ijssel tweecolux

De IJssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. Het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. Het is overschilderbaar met Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU of Zijdeglans vernis PU. Het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. Verbruik: Ca. 6,4-12,9 m per liter.

vanaf
60,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX INJECTIEHARS

De ijssel variopox injectiehars

De IJssel Variopox Injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. Het is overschilderbaar met Variopox Impregneerhars, Variopox Universele hars, IJmopox ZF primer, IJmopox HB coating, Double Coat en Variopox Rolcoating. Verbruik: Ca. 3,6-5,5 m per liter.

vanaf
11,63
bekijk product

Bekijk product ▸

CHLOORRUBBER ANTIFOULING PRIMER

Epifanes chloorrubber antifouling primer

Epifanes CR Antifouling Primer is een universele onderwater- en antifoulingprimer op basis van chloorrubber. Het is sneldrogend, breed inzetbaar op diverse ondergronden, uitstekend roestwerend en conserverend. De choorrubber zorgt voor voldoende elasticiteit/taaiheid om eventuele werking in de ondergrond op te vangen. Het is geschikt voor toepassing op staal, hout, aluminium en eventueel polyester. Het is tevens toepasbaar als schakellaag van bestaande antifouling(-resten) en teerhoudende systemen naar een harde en/of zelfslijpende antifouling. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
24,70
bekijk product

Bekijk product ▸

EPIGROND VOORLAK

Epifanes epigrond voorlak

Epifanes Epigrond Voorlak is een halfglanzende, sneldrogende, luchtdrogende, sterk hechtende en goed dekkende 1-component voorlak op basis van urethaan/alkydhars. Het is geschikt als voorlak over 1-component hechtprimers, grondverven, roestwerende primers, traditionele menies en bestaande aflaklagen boven de waterlijn. Het kan eventueel worden bijgekleurd met de aflak. Het is na ca. 18 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1-component producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
22,02
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY PRIMER

Epifanes epoxy primer

Epifanes Epoxy Primer is een 2-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. De primer is goed vullend, goed schuurbaar en zeer geschikt in een 2-componentensysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentensysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
28,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK VOOR POLYESTER

Epifanes grondlak voor polyester

Epifanes grondlak voor polyester is een hechtprimer op basis van urethaan/alkydhars, geschikt voor toepassing op voorbehandeld polyester, binnen en buiten, boven de waterlijn. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
25,16
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIMCOAT

Epifanes interimcoat

Epifanes Interimcoat is een 2-componenten primer/intermediate coat voor binnen en buiten, onder en boven de waterlijn op basis van epoxy- en vinylhars. De primer heeft goede hechtingseigenschappen en is slagvast. Universeel overschilderbaar met alle typen 1- en 2-componenten verfproducten. Doordat de primer kwarts bevat, zorgt het voor een grof oppervlak met een uitstekende mechanische hechting voor de opvolgende lagen, daarom mag dit product niet geschuurd worden. De primer zorgt voor een afsluitende hechtlaag over epoxysystemen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
28,68
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI MARINE PRIMER

Epifanes multi marine primer

Epifanes Multi Marine Primer is een universeel toepasbare 1-component "alles-in-een" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. Het heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout en uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar. Het is inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige harde kunststoffen (PVC), aluminium, zink en verzinkt metaal. Het is ook geschikt als reparatieprimer over bestaande 1- en 2-componenten primers en verven. Het kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. Het is tevens geschikt als schakellaag voor overgang van een 1-component verfsysteem naar een 2-componenten verfsysteem en omgekeerd. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf
19,80
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI-COVER

Epifanes multi-cover

Epifanes Multi-cover is een universele, sneldrogende 2-componenten epoxy primer op basis van epoxyhars met polyamide verharder. Het hecht uitstekend op (thermisch verzinkt) staal en non-ferro metalen, polyester en hechthout. Dit product is hoog vullend en heeft prima anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar met 1- en 2-component verven en primers op basis van alkyd, urethane, chloorrubber en epoxy. Het is geschikt voor binnen en buiten, boven de waterlijn en zeer geschikt als reparatieprimer op diverse geschilderde oppervlakken en voor onderhoud van bestaande epoxy systemen. Het is bij 20C overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 10 dagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
19,06
bekijk product

Bekijk product ▸

POLY-URETHANE PRIMER

Epifanes poly-urethane primer

Epifanes Poly-urethane primer is een 2-componenten, roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. Het is goed vullend en goed schuurbaar en is geschikt in een 2-componentsysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentsysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
28,68
bekijk product

Bekijk product ▸

UNDERWATERPRIMER

Epifanes underwaterprimer

Epifanes Underwaterprimer is een onderwaterverf op basis van bitumen en aluminium voor toepassing onder de waterlijn. Het biedt bij voldoende lagen uitstekende roestwerende en conserverende eigenschappen. Het is geschikt als nieuw beschermend onderwatersysteem voor hout en staal. Het is tevens geschikt voor het onderhoud en de reparatie van bestaande koolteerlagen en toepasbaar als barriercoat over traditionele systemen en restanten van bestaande (teer)antifoulings. Door het hoge aandeel aluminiumpigment heeft het een remmende werking op het doorbloeden van bestaande teerlagen. Het is na 24 uur overschilderbaar met zichzelf, en na 5 dagen met zowel klassieke (zachte) antifoulings als zelfslijpende antifoulings. Het kan niet worden overschilderd met harde antifouling op basis van chloorrubber of vinyl. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
19,43
bekijk product

Bekijk product ▸

WASHPRIMER AQ

Epifanes washprimer aq

Epifanes Washprimer AQ is een oplosmiddelvrije, watergedragen 1-component hechtprimer met een uitstekende hechting op nieuw aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, glas en keramiek. Het is geschikt als hechtprimer op moeilijk hechtende oppervlakken, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-component producten. Verbruik: 16 m per liter.

vanaf
17,11
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER

Hydrant primer

Hydrant Primer is een soepel verwerkbare, goed vloeiende grondlak op basis van gemodificeerde alkydharsen. Het is geschikt als eerste laag op alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. De primer is uitstekend weerbestendig (maximaal 1 jaar overstaantijd), goed vullend en vochtregulerend. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: Ca. 16-17 m per liter.

vanaf
7,98
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEAR WOOD SEALER FAST DRY

International clear wood sealer fast dry

International clear Wood Sealer Fast Dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
204,77
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY GP COATING

International epoxy gp coating

International Epoxy GP Coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. Het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. Mengverhouding: 100 volumedelen A:15 volumedelen B. Theoretisch verbruik: ca. 7,6m per liter met kwast/roller en 4,5 m per liter met airless spray.

vanaf
30,27
bekijk product

Bekijk product ▸

GELSHIELD 200

International gelshield 200

International Gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Verbruik: Ca. 8,1 m per liter.

vanaf
43,21
bekijk product

Bekijk product ▸

GELSHIELD PLUS

International gelshield plus

International Gelshield Plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Geadviseerd aantal lagen: 4. Praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf
171,23
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERTUF 203

International intertuf 203

International Interprime/Intertuf 203 is een 1-component, teervrije vinyl primer die gebruikt kan worden bij temperaturen tot -5C. Het is geschikt als anticorrosieve primer zowel boven als onder de waterlijn en ook als een sealer over eerder aangebrachte TBT antifoulings. Het is geschikt voor gebruik met een gecontroleerde kathodische bescherming. Theoretisch verbruik: ca. 5,33 m per liter.

vanaf
386,83
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERPROTECT

International interprotect

International Interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. Verbruik: Ca. 8,1 m per liter.

vanaf
43,21
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECTION UNDERCOAT

International perfection undercoat

International Perfection Undercoat is een zeer sterke, duurzame 2- componenten grondverf voor gebruik onder Perfection aflak. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. Voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met Perfection aflak. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
49,38
bekijk product

Bekijk product ▸

PRE-KOTE

International pre-kote

International Pre-Kote is een grondverf voor Toplac, Brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. Het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. Verbruik: Ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf
25,51
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMOCON

International primocon

International Primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Verbruik: Ca. 7,4 m per liter.

vanaf
31,37
bekijk product

Bekijk product ▸

VC TAR 2

International vc tar 2

International VC Tar2 is een 2-componenten epoxy primer. Het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. Verbruik: Ca. 11,3 m per liter.

vanaf
105,61
bekijk product

Bekijk product ▸

YACHT PRIMER

International yacht primer

International Yacht Primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
30,08
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 256

Sigma sigmacover 256

Sigma Sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf
128,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 280

Sigma sigmacover 280

Sigma Sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. Het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. Aantal aanbevolen lagen: onder Sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. Verbruik: 5,7 m per liter.

vanaf
47,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. Het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. Het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. Theoretisch rendement: 6,4 m per liter.

vanaf
96,14
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmacover 522

Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522 SEALER is geschikt als primer, sealer of coating. Het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. Het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf
213,90
bekijk product

Bekijk product ▸

Hechtprimer Sigmacover 555

Sigma hechtprimer sigmacover 555

SIGMA sigmaCOVER 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. Het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. Verbruik: 5-7 m per liter.

vanaf
544,03
bekijk product

Bekijk product ▸

ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200

Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma Sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. Het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

vanaf
114,58
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMARINE 24 PRIMER

Sigma sigmarine 24 primer

Sigma sigmarine 24 ZF PRIMER is een gemodificeerde zinkfostaat alkyd primer voor algemene toepassing in onderhoud en nieuwbouw. Het is geschikt voor gebruik op bovenbouw en op stalen oppervlakken die normaliter niet aan water worden blootgesteld. Het mag niet gebruikt worden over zinkprimers, het kan worden overschilderd met conventionele verfsystemen en is gecertificeerd voor lage vlamverspreiding. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
78,68
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER SIGMARINE 28

Sigma primer sigmarine 28

Sigma Sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. Het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. Daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf
150,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMARINE 40 PRIMER

Sigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. Het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. Het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. Het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
117,12
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMASHIELD 220

Sigma sigmashield 220

SIGMA sigmaSHIELD 220 YELLOW/GREEN is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. Het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. Het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. Het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. Theoretisch rendement: 6,2 m per liter.

vanaf
881,03
bekijk product

Bekijk product ▸

VIKOTE 42

Sigma vikote 42

Sigma Vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. Het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. Het is verwerkbaar tot aan 5C en is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 7 m per liter.

vanaf
103,33
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTPRIMER

Tenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 m per liter.

vanaf
18,86
bekijk product

Bekijk product ▸

ADHERGLASS PRIMER

Veneziani adherglass primer

Veneziani Adherglass is een primer die is gebaseerd op synthetische polymeren. Het is een one-pack primer die goede hechting geeft en geschikt is voor gebruik op gelcoats, polyester en epoxies. Het is snel droog en wordt voornamelijk gebruikt als een primer voor antifouling op polyester of op nieuwe of oude gelcoats. Het oppervlak hoeft niet geschuurd te worden om een goede hechting te garanderen, maar moet wel grondig worden ontvet.

vanaf
33,75
bekijk product

Bekijk product ▸

TICOPRENE

Veneziani ticoprene

Veneziani Ticoprene is een 2-componenten chloorrubber aluminium primer voor algemeen gebruik, geschikt voor stalen oppervlakken. Het is toepasbaar op zinkprimers, 1- of 2-componenten primers en op oude antifouling. Het kan ook worden gebruikt als een tie-coat voor epoxy teer-systemen en is zeer resistent tegen verweer onder water. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf
31,43
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINELAK PRIMER

Wijzonol marinelak primer

Wijzonol Marinelak Primer is een universeel toepasbare primer met uitstekende roestwerende eigenschappen op basis van epoxyester voor staal, polyester, epoxy en aluminium ondergronden.

vanaf
10,78
bekijk product

Bekijk product ▸

BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXY

Boero boeroguard high solid epoxy

Boero Boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. Het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. Het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. Verbruik: ca. 4,4 m per liter.

vanaf
20,14
bekijk product

Bekijk product ▸

DEFENDER

Boero defender

Boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. Het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. Het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat Altura TC. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf
29,57
bekijk product

Bekijk product ▸

DELTA 3000

Boero delta 3000

Boero Delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. Geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
40,99
bekijk product

Bekijk product ▸

DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILD

Boero delta uc hb epoxy high build

Boero Delta UC HB is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. Het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. Het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 5,2 m per liter.

vanaf
123,20
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOPLY

Boero epoply

Boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. De verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. Aanbevolen aantal lagen: 1. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf
44,70
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOSPRAY

Boero epospray

Boero Epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. Het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over Epolight of Epomar. Het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf
179,76
bekijk product

Bekijk product ▸

GIANO

Boero giano

Boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. Het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. Het is speciaal geschikt als undercoat voor de Altura TC en de Altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
30,17
bekijk product

Bekijk product ▸

MISTRAL FONDO 628

Boero mistral fondo 628

Boero Mistral Fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. Het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. Het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. Het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf
30,17
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMODUR BM

De ijssel ijmodur bm

De Ijssel IJmodur BM is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. Het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU en Zijdeglans vernis PU. Het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. Het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. Rendement: 13,7 m per liter.

vanaf
31,10
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMOPOX ZF PRIMER

De ijssel ijmopox zf primer

De Ijssel IJmopox ZF primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. Het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. Het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. Het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. Verbruik: Ca. 5,5-11 m per liter.

vanaf
31,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TWEECOLUX

De ijssel tweecolux

De IJssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. Het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. Het is overschilderbaar met Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU of Zijdeglans vernis PU. Het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. Verbruik: Ca. 6,4-12,9 m per liter.

vanaf
60,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX INJECTIEHARS

De ijssel variopox injectiehars

De IJssel Variopox Injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. Het is overschilderbaar met Variopox Impregneerhars, Variopox Universele hars, IJmopox ZF primer, IJmopox HB coating, Double Coat en Variopox Rolcoating. Verbruik: Ca. 3,6-5,5 m per liter.

vanaf
11,63
bekijk product

Bekijk product ▸

CHLOORRUBBER ANTIFOULING PRIMER

Epifanes chloorrubber antifouling primer

Epifanes CR Antifouling Primer is een universele onderwater- en antifoulingprimer op basis van chloorrubber. Het is sneldrogend, breed inzetbaar op diverse ondergronden, uitstekend roestwerend en conserverend. De choorrubber zorgt voor voldoende elasticiteit/taaiheid om eventuele werking in de ondergrond op te vangen. Het is geschikt voor toepassing op staal, hout, aluminium en eventueel polyester. Het is tevens toepasbaar als schakellaag van bestaande antifouling(-resten) en teerhoudende systemen naar een harde en/of zelfslijpende antifouling. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
24,70
bekijk product

Bekijk product ▸

EPIGROND VOORLAK

Epifanes epigrond voorlak

Epifanes Epigrond Voorlak is een halfglanzende, sneldrogende, luchtdrogende, sterk hechtende en goed dekkende 1-component voorlak op basis van urethaan/alkydhars. Het is geschikt als voorlak over 1-component hechtprimers, grondverven, roestwerende primers, traditionele menies en bestaande aflaklagen boven de waterlijn. Het kan eventueel worden bijgekleurd met de aflak. Het is na ca. 18 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1-component producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
22,02
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY PRIMER

Epifanes epoxy primer

Epifanes Epoxy Primer is een 2-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. De primer is goed vullend, goed schuurbaar en zeer geschikt in een 2-componentensysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentensysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
28,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK VOOR POLYESTER

Epifanes grondlak voor polyester

Epifanes grondlak voor polyester is een hechtprimer op basis van urethaan/alkydhars, geschikt voor toepassing op voorbehandeld polyester, binnen en buiten, boven de waterlijn. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
25,16
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIMCOAT

Epifanes interimcoat

Epifanes Interimcoat is een 2-componenten primer/intermediate coat voor binnen en buiten, onder en boven de waterlijn op basis van epoxy- en vinylhars. De primer heeft goede hechtingseigenschappen en is slagvast. Universeel overschilderbaar met alle typen 1- en 2-componenten verfproducten. Doordat de primer kwarts bevat, zorgt het voor een grof oppervlak met een uitstekende mechanische hechting voor de opvolgende lagen, daarom mag dit product niet geschuurd worden. De primer zorgt voor een afsluitende hechtlaag over epoxysystemen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
28,68
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI MARINE PRIMER

Epifanes multi marine primer

Epifanes Multi Marine Primer is een universeel toepasbare 1-component "alles-in-een" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. Het heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout en uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar. Het is inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige harde kunststoffen (PVC), aluminium, zink en verzinkt metaal. Het is ook geschikt als reparatieprimer over bestaande 1- en 2-componenten primers en verven. Het kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. Het is tevens geschikt als schakellaag voor overgang van een 1-component verfsysteem naar een 2-componenten verfsysteem en omgekeerd. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf
19,80
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI-COVER

Epifanes multi-cover

Epifanes Multi-cover is een universele, sneldrogende 2-componenten epoxy primer op basis van epoxyhars met polyamide verharder. Het hecht uitstekend op (thermisch verzinkt) staal en non-ferro metalen, polyester en hechthout. Dit product is hoog vullend en heeft prima anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar met 1- en 2-component verven en primers op basis van alkyd, urethane, chloorrubber en epoxy. Het is geschikt voor binnen en buiten, boven de waterlijn en zeer geschikt als reparatieprimer op diverse geschilderde oppervlakken en voor onderhoud van bestaande epoxy systemen. Het is bij 20C overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 10 dagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
19,06
bekijk product

Bekijk product ▸

POLY-URETHANE PRIMER

Epifanes poly-urethane primer

Epifanes Poly-urethane primer is een 2-componenten, roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. Het is goed vullend en goed schuurbaar en is geschikt in een 2-componentsysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentsysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 2-componenten producten. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
28,68
bekijk product

Bekijk product ▸

UNDERWATERPRIMER

Epifanes underwaterprimer

Epifanes Underwaterprimer is een onderwaterverf op basis van bitumen en aluminium voor toepassing onder de waterlijn. Het biedt bij voldoende lagen uitstekende roestwerende en conserverende eigenschappen. Het is geschikt als nieuw beschermend onderwatersysteem voor hout en staal. Het is tevens geschikt voor het onderhoud en de reparatie van bestaande koolteerlagen en toepasbaar als barriercoat over traditionele systemen en restanten van bestaande (teer)antifoulings. Door het hoge aandeel aluminiumpigment heeft het een remmende werking op het doorbloeden van bestaande teerlagen. Het is na 24 uur overschilderbaar met zichzelf, en na 5 dagen met zowel klassieke (zachte) antifoulings als zelfslijpende antifoulings. Het kan niet worden overschilderd met harde antifouling op basis van chloorrubber of vinyl. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
19,43
bekijk product

Bekijk product ▸

WASHPRIMER AQ

Epifanes washprimer aq

Epifanes Washprimer AQ is een oplosmiddelvrije, watergedragen 1-component hechtprimer met een uitstekende hechting op nieuw aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, glas en keramiek. Het is geschikt als hechtprimer op moeilijk hechtende oppervlakken, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-component producten. Verbruik: 16 m per liter.

vanaf
17,11
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER

Hydrant primer

Hydrant Primer is een soepel verwerkbare, goed vloeiende grondlak op basis van gemodificeerde alkydharsen. Het is geschikt als eerste laag op alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. De primer is uitstekend weerbestendig (maximaal 1 jaar overstaantijd), goed vullend en vochtregulerend. Het is na ca. 24 uur overschilderbaar. Verbruik: Ca. 16-17 m per liter.

vanaf
7,98
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEAR WOOD SEALER FAST DRY

International clear wood sealer fast dry

International clear Wood Sealer Fast Dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. Het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. De sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
204,77
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY GP COATING

International epoxy gp coating

International Epoxy GP Coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. Het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. Het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. Mengverhouding: 100 volumedelen A:15 volumedelen B. Theoretisch verbruik: ca. 7,6m per liter met kwast/roller en 4,5 m per liter met airless spray.

vanaf
30,27
bekijk product

Bekijk product ▸

GELSHIELD 200

International gelshield 200

International Gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Verbruik: Ca. 8,1 m per liter.

vanaf
43,21
bekijk product

Bekijk product ▸

GELSHIELD PLUS

International gelshield plus

International Gelshield Plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. Het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. Door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. Geadviseerd aantal lagen: 4. Praktisch verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf
171,23
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERTUF 203

International intertuf 203

International Interprime/Intertuf 203 is een 1-component, teervrije vinyl primer die gebruikt kan worden bij temperaturen tot -5C. Het is geschikt als anticorrosieve primer zowel boven als onder de waterlijn en ook als een sealer over eerder aangebrachte TBT antifoulings. Het is geschikt voor gebruik met een gecontroleerde kathodische bescherming. Theoretisch verbruik: ca. 5,33 m per liter.

vanaf
386,83
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERPROTECT

International interprotect

International Interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. Het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. Het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. Verbruik: Ca. 8,1 m per liter.

vanaf
43,21
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECTION UNDERCOAT

International perfection undercoat

International Perfection Undercoat is een zeer sterke, duurzame 2- componenten grondverf voor gebruik onder Perfection aflak. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. Voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met Perfection aflak. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
49,38
bekijk product

Bekijk product ▸

PRE-KOTE

International pre-kote

International Pre-Kote is een grondverf voor Toplac, Brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. Het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. Verbruik: Ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf
25,51
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMOCON

International primocon

International Primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Verbruik: Ca. 7,4 m per liter.

vanaf
31,37
bekijk product

Bekijk product ▸

VC TAR 2

International vc tar 2

International VC Tar2 is een 2-componenten epoxy primer. Het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. Verbruik: Ca. 11,3 m per liter.

vanaf
105,61
bekijk product

Bekijk product ▸

YACHT PRIMER

International yacht primer

International Yacht Primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
30,08
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 256

Sigma sigmacover 256

Sigma Sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf
128,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 280

Sigma sigmacover 280

Sigma Sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. Het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. Aantal aanbevolen lagen: onder Sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. Verbruik: 5,7 m per liter.

vanaf
47,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. Het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. Het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. Theoretisch rendement: 6,4 m per liter.

vanaf
96,14
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmacover 522

Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522 SEALER is geschikt als primer, sealer of coating. Het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. Het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf
213,90
bekijk product

Bekijk product ▸

Hechtprimer Sigmacover 555

Sigma hechtprimer sigmacover 555

SIGMA sigmaCOVER 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. Het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. Verbruik: 5-7 m per liter.

vanaf
544,03
bekijk product

Bekijk product ▸

ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200

Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma Sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. Het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

vanaf
114,58
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMARINE 24 PRIMER

Sigma sigmarine 24 primer

Sigma sigmarine 24 ZF PRIMER is een gemodificeerde zinkfostaat alkyd primer voor algemene toepassing in onderhoud en nieuwbouw. Het is geschikt voor gebruik op bovenbouw en op stalen oppervlakken die normaliter niet aan water worden blootgesteld. Het mag niet gebruikt worden over zinkprimers, het kan worden overschilderd met conventionele verfsystemen en is gecertificeerd voor lage vlamverspreiding. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
78,68
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER SIGMARINE 28

Sigma primer sigmarine 28

Sigma Sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. Het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. Daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf
150,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMARINE 40 PRIMER

Sigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. Het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. Het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. Het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
117,12
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMASHIELD 220

Sigma sigmashield 220

SIGMA sigmaSHIELD 220 YELLOW/GREEN is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. Het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. Het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. Het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. Theoretisch rendement: 6,2 m per liter.

vanaf
881,03
bekijk product

Bekijk product ▸

VIKOTE 42

Sigma vikote 42

Sigma Vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. Het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. Het is verwerkbaar tot aan 5C en is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 7 m per liter.

vanaf
103,33
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTPRIMER

Tenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 m per liter.

vanaf
18,86
bekijk product

Bekijk product ▸

ADHERGLASS PRIMER

Veneziani adherglass primer

Veneziani Adherglass is een primer die is gebaseerd op synthetische polymeren. Het is een one-pack primer die goede hechting geeft en geschikt is voor gebruik op gelcoats, polyester en epoxies. Het is snel droog en wordt voornamelijk gebruikt als een primer voor antifouling op polyester of op nieuwe of oude gelcoats. Het oppervlak hoeft niet geschuurd te worden om een goede hechting te garanderen, maar moet wel grondig worden ontvet.

vanaf
33,75
bekijk product

Bekijk product ▸

TICOPRENE

Veneziani ticoprene

Veneziani Ticoprene is een 2-componenten chloorrubber aluminium primer voor algemeen gebruik, geschikt voor stalen oppervlakken. Het is toepasbaar op zinkprimers, 1- of 2-componenten primers en op oude antifouling. Het kan ook worden gebruikt als een tie-coat voor epoxy teer-systemen en is zeer resistent tegen verweer onder water. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf
31,43
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINELAK PRIMER

Wijzonol marinelak primer

Wijzonol Marinelak Primer is een universeel toepasbare primer met uitstekende roestwerende eigenschappen op basis van epoxyester voor staal, polyester, epoxy en aluminium ondergronden.

vanaf
10,78
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)