menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Cetabever

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
BUITENBEITS DEKKEND

Cetabever buitenbeits dekkend

Cetabever buitenbeits dekkend is een vochtregulerende, zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor al het houtwerk buiten, zoals kozijnen, deuren en gevelbetimmeringen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
11,16
bekijk product

Bekijk product ▸

MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND READY MIXED

Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend ready mixed

Cetabever Dekkende Meesterbeits Deur en Kozijn (voorheen Meesterbeits Dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
24,39
bekijk product

Bekijk product ▸

MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND MENGMACHINE

Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend mengmachine

Cetabever dekkende meesterbeits deur en kozijn (voorheen Meesterbeits Dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND SCHUUR & TUINHUIS BEITS

Cetabever dekkend schuur & tuinhuis beits

Cetabever dekkende schuur- en tuinhuis beits (voorheen Tuinbeits Plus Dekkend) is een hoogwaardige, weersbestendige, watergedragen buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout van hard- en zachthouten schuren, tuinhuizen en blokhutten. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND SNEL BEITS GEVEL & KOZIJN

Cetabever dekkend snel beits gevel & kozijn

Cetabever Dekkend snel beits gevel & kozijn is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf
26,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK DEKKEND

Cetabever trappenlak dekkend

Cetabever dekkende trappenlak is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige dekkende eindlaag. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND READY MIXED

Cetabever tuinhout beits dekkend ready mixed

Cetabever Dekkende Tuinhout Beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
8,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND MENGMACHINE

Cetabever tuinhout beits dekkend mengmachine

CetaBever dekkende tuinhout beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPREGNEER

Cetabever impregneer

Cetabever impregneer is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende impregneer voor buiten. Het is geschikt als basislaag voor afwerking met beits ter verhoging van de duurzaamheid. Het is toepasbaar op o.a. kozijnen, gevelbetimmering, houten stacaravans, blokhutten, schuttingen en ander tuinhout. Door het sterk impregnerend vermogen ontstaat tevens een optimale aankleuring van de ondergrond. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: Ca. 14-16 m per liter.

vanaf
41,19
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK TRANSPARANT

Cetabever meubellak transparant

Cetabever meubellak transparant is een watergedragen lak voor binnen. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
8,39
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN CARBOBRUIN

Cetabever palen & bielzen carbobruin

CetaBever palen en bielzen Carbobruin is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: ca. 4 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
13,59
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN ZWARTE TEER

Cetabever palen & bielzen zwarte teer

Cetabever palen en bielzen zwarte teer (voorheen zwarte teer) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14 m per liter.

vanaf
14,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUTTINGBEITS

Cetabever schuttingbeits

CetaBever Schuttingbeits is een matte, watergedragen beits. Het beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend, vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Het is te gebruiken in combinatie met de Tuinhout Sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
23,75
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT MENGMACHINE

Cetabever vloer- & parketlak transparant mengmachine

Cetabever transparant vloer- en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
30,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE BINNENBEITS DEUR & KOZIJN READY MIXED

Cetabever transparante binnenbeits deur & kozijn ready mixed

Cetabever transparante binnenbeits deur en kozijn (voorheen cetabever binnenbeits acryl) is een topkwaliteit binnenbeits, speciaal ontwikkeld voor al het houtwerk in huis zoals meubilair, deuren en kozijnen. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte kan in minder lagen een zeer duurzame bescherming bereikt worden. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf
9,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE BINNENBEITS DEUR & KOZIJN MENGMACHINE

Cetabever transparante binnenbeits deur & kozijn mengmachine

cetabever transparante binnenbeits deur en kozijn (voorheen cetabever binnenbeits acryl) is een topkwaliteit binnenbeits, speciaal ontwikkeld voor al het houtwerk in huis zoals meubilair, deuren en kozijnen. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte kan in minder lagen een zeer duurzame bescherming bereikt worden. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf
15,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN ZIJDEGLANS

Cetabever transparante meesterbeits deur & kozijn zijdeglans

Cetabever Transparante Meesterbeits Deur en Kozijn (voorheen Meesterbeits transparant) is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (Met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
24,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN GLANS

Cetabever transparante meesterbeits deur & kozijn glans

Cetabever transparante meesterbeits deur en kozijn glans (voorheen Meesterbeits Transparant Glans) is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (Met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
20,31
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Cetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglans

Cetabever transparante schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus) is een hoogwaardige watergedragen beits. Het beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT SNEL BEITS GEVEL & KOZIJN

Cetabever transparant snel beits gevel & kozijn

Cetabever TRANSPARANT SNEL BEITS GEVEL & KOZIJN is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf
26,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK TRANSPARANT

Cetabever trappenlak transparant

CetaBever transparante trappenlak (voorheen parketlak) is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
27,59
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP TRANSPARANT

Cetabever trappenlak antislip transparant

Cetabever transparante trappenlak bl zijdeglans antislip is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 10 m per liter.

vanaf
27,19
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS TRANSPARANT

Cetabever tuinhout beits transparant

Cetabever transparante tuinhout beits (voorheen tuinbeits transparant) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits. Het is sterk impregnerend en voedt en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS READY MIXED

Cetabever transparante tuinmeubelbeits ready mixed

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS MENGMACHINE

Cetabever transparante tuinmeubelbeits mengmachine

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
25,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT READY MIXED

Cetabever vloer- & parketlak transparant ready mixed

Cetabever transparante vloer en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een transparante, watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder gelakt of gebeitst hout. Het is zeer kras- en slijtvast, sneldrogend, beschermt tegen vlekken en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT SPRAYER

Cetabever tuinhout sprayer

CetaBever Tuinhout Sprayer behandelt de schutting of het terras in enkele minuten. In minder dan 1 minuut kan 1 m behandeld worden. Het verdeelt het product in een waaier, zodat het oppervlak gelijkmatig wordt behandeld. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik met CetaBever Schuttingbeits en vlonder- en terrasolie.

vanaf
33,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Cetabever tuinmeubelbeits

Cetabever Tuinmeubelbeits op terpentinebasis geeft tuinmeubelen jarenlange bescherming tegen weersinvloeden, is UV-bestendig, waterafstotend, vochtregulerend en sterk impregnerend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: Ca. 13-16 m per liter.

vanaf
32,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELGEL BLANK

Cetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank is een zijdematte olie met gelstructuur, speciaal voor tuinmeubelen. Door de structuur is de gel zeer gemakkelijk aan te brengen en druipt het niet. Het voedt en verzorgt het hout waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden wordt.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELGEL HANDSCHOEN

Cetabever tuinmeubelgel handschoen

Cetabever tuinmeubelgel handschoen maakt het gemakkelijk om tuinmeubelen van gel te voorzien. De handschoen is herbruikbaar.

vanaf
6,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELOLIE

Cetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. Het is ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. Het is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. Buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de UV belasting en de belastingsgraad. Verbruik: Ca. 18-20 m per liter.

vanaf
15,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1

Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

CetaBever Tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. De reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. Verbruik: ca. 18-20 m per liter.

vanaf
12,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS VLONDER & TERRAS ANTISLIP

Cetabever tuinbeits vlonder & terras antislip

Cetabever vlonder- terrasbeits antislip (voorheen vlonderbeits antislip) is een hoogwaardige, zijdeglanzende weerbestendige beits op terpentinebasis met een hoge duurzaamheid van ca. 3 jaar. Het is vocht- en weerbestendig en beschermt tegen schimmels en algen. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
47,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOF

Cetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Door het unieke UV Neutralising System wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliën. Het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 18-19 m per liter.

vanaf
37,99
bekijk product

Bekijk product ▸

Cetabever: voor iedere klus de juiste beits!

Al bijna 100 jaar levert Cetabever topkwaliteit beitsen en oliën voor al je houtwerk, binnen en buiten. Om nóg beter aan de wens van de klant te voldoen, heeft Cetabever onlangs een complete gedaanteverandering ondergaan. ‘Hout ’t simpel’ is hierbij de achterliggende gedachte, want het is nu nóg duidelijker welk product je het beste voor welke toepassing kunt gebruiken. Vanzelfsprekend zijn de producten met veel zorg ontwikkeld en zijn ze van hoge kwaliteit, hebben ze een lange duurzaamheid én zijn ze erg eenvoudig te verwerken. Zo heeft Cetabever diverse soorten buitenbeits in het assortiment, waarmee je tuin weer jarenlang verzekerd is van optimale bescherming en een schitterende uitstraling!

Cetabever Tuinhoutbeits

Voorheen Cetabever Tuinbeits, maar tegenwoordig Cetabever Tuinhoutbeits, is het ideale product voor al je houtwerk in de tuin. Het is zowel transparant als dekkend en in diverse tinten verkrijgbaar, zowel op de mengmachine als in kant-en-klare kleuren. Als je transparante tuinhoutbeits gebruikt, is de structuur van het hout na afwerking nog steeds zichtbaar. Met een dekkende beits geef je het houtwerk een totaal andere kleur. Hiermee kun je het tuinhout dus een heel andere uitstraling geven en het bijvoorbeeld mooi combineren met de tegels of tuinmeubelen. Deze Cetabever beits is sterk impregnerend en voedt en beschermt je hout langdurig tegen uv-straling en weersinvloeden, tot wel 3 jaar lang!

Cetabever Meesterbeits deur & kozijn

Ook Cetabever Meesterbeits is in een nieuw jasje gestoken en wil hiermee laten zien dat dit hét ideale product is voor met name het hardhout zoals deuren en kozijnen. Cetabever Meesterbeits Deur & Kozijn heeft een mooie glans en is verkrijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Het beschermt het hout langdurig tegen uv-straling en weersinvloeden, zonder de glans te verliezen. Met een buitenduurzaamheid tot maar liefst 7 jaar hoef je voorlopig niet meer naar je schilderwerk om te kijken!

Cetabever Binnenbeits deur & kozijn

Er is niet alleen Cetabever beits voor buiten, maar ook voor binnen verkrijgbaar! Cetabever Binnenbeits deur & kozijn is een mooie, transparante, zijdeglanzende binnenbeits op waterbasis voor al het houtwerk binnenshuis. Deze sterke beits beschermt tegen krassen, vuil en vlekken. Je houtwerk blijft dus met deze Cetabever beits langdurig mooi! Je kunt het toepassen op eerder gebeitste ondergronden, maar ook op kale houten ondergronden zoals deuren, meubels, kozijnen en schrootjes. Deze beits is geurarm en sneldrogend. Het is daarnaast verkrijgbaar in diverse mooie transparante (hout)kleuren, waardoor de oorspronkelijke houtstructuur benadrukt wordt.

Cetabever Schuttingbeits

Zoals de naam al zegt, is dit de ideale Cetabever beits om je schutting te voorzien van langdurige bescherming en een mooie uitstraling. Deze beits is sterk impregnerend waardoor het diep in het hout dringt en het zowel zacht- als hardhouten schuttingen beschermt tegen weersinvloeden en uv-straling. Dankzij het vochtregulerende en waterafstotende karakter is de schutting daarnaast optimaal beschermd tegen bladderen en houtrot. Wil je snel klaar zijn en een mooie egale afwerking? Breng het dan aan met de Cetabever Tuinhout Sprayer. Binnen een mum van tijd is je schutting voorzien van een mooie, beschermende, semi-dekkende beitslaag! Als je 3 lagen aanbrengt hoef je er tot wel 3 jaar niet meer naar om te kijken!

BUITENBEITS DEKKEND

Cetabever buitenbeits dekkend

Cetabever buitenbeits dekkend is een vochtregulerende, zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor al het houtwerk buiten, zoals kozijnen, deuren en gevelbetimmeringen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
11,16
bekijk product

Bekijk product ▸

MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND READY MIXED

Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend ready mixed

Cetabever Dekkende Meesterbeits Deur en Kozijn (voorheen Meesterbeits Dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
24,39
bekijk product

Bekijk product ▸

MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND MENGMACHINE

Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend mengmachine

Cetabever dekkende meesterbeits deur en kozijn (voorheen Meesterbeits Dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND SCHUUR & TUINHUIS BEITS

Cetabever dekkend schuur & tuinhuis beits

Cetabever dekkende schuur- en tuinhuis beits (voorheen Tuinbeits Plus Dekkend) is een hoogwaardige, weersbestendige, watergedragen buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout van hard- en zachthouten schuren, tuinhuizen en blokhutten. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND SNEL BEITS GEVEL & KOZIJN

Cetabever dekkend snel beits gevel & kozijn

Cetabever Dekkend snel beits gevel & kozijn is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf
26,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK DEKKEND

Cetabever trappenlak dekkend

Cetabever dekkende trappenlak is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige dekkende eindlaag. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND READY MIXED

Cetabever tuinhout beits dekkend ready mixed

Cetabever Dekkende Tuinhout Beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
8,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND MENGMACHINE

Cetabever tuinhout beits dekkend mengmachine

CetaBever dekkende tuinhout beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPREGNEER

Cetabever impregneer

Cetabever impregneer is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende impregneer voor buiten. Het is geschikt als basislaag voor afwerking met beits ter verhoging van de duurzaamheid. Het is toepasbaar op o.a. kozijnen, gevelbetimmering, houten stacaravans, blokhutten, schuttingen en ander tuinhout. Door het sterk impregnerend vermogen ontstaat tevens een optimale aankleuring van de ondergrond. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: Ca. 14-16 m per liter.

vanaf
41,19
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK TRANSPARANT

Cetabever meubellak transparant

Cetabever meubellak transparant is een watergedragen lak voor binnen. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
8,39
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN CARBOBRUIN

Cetabever palen & bielzen carbobruin

CetaBever palen en bielzen Carbobruin is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: ca. 4 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
13,59
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN ZWARTE TEER

Cetabever palen & bielzen zwarte teer

Cetabever palen en bielzen zwarte teer (voorheen zwarte teer) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14 m per liter.

vanaf
14,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUTTINGBEITS

Cetabever schuttingbeits

CetaBever Schuttingbeits is een matte, watergedragen beits. Het beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend, vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Het is te gebruiken in combinatie met de Tuinhout Sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
23,75
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT MENGMACHINE

Cetabever vloer- & parketlak transparant mengmachine

Cetabever transparant vloer- en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
30,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE BINNENBEITS DEUR & KOZIJN READY MIXED

Cetabever transparante binnenbeits deur & kozijn ready mixed

Cetabever transparante binnenbeits deur en kozijn (voorheen cetabever binnenbeits acryl) is een topkwaliteit binnenbeits, speciaal ontwikkeld voor al het houtwerk in huis zoals meubilair, deuren en kozijnen. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte kan in minder lagen een zeer duurzame bescherming bereikt worden. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf
9,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE BINNENBEITS DEUR & KOZIJN MENGMACHINE

Cetabever transparante binnenbeits deur & kozijn mengmachine

cetabever transparante binnenbeits deur en kozijn (voorheen cetabever binnenbeits acryl) is een topkwaliteit binnenbeits, speciaal ontwikkeld voor al het houtwerk in huis zoals meubilair, deuren en kozijnen. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte kan in minder lagen een zeer duurzame bescherming bereikt worden. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf
15,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN ZIJDEGLANS

Cetabever transparante meesterbeits deur & kozijn zijdeglans

Cetabever Transparante Meesterbeits Deur en Kozijn (voorheen Meesterbeits transparant) is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (Met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
24,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN GLANS

Cetabever transparante meesterbeits deur & kozijn glans

Cetabever transparante meesterbeits deur en kozijn glans (voorheen Meesterbeits Transparant Glans) is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (Met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
20,31
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Cetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglans

Cetabever transparante schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus) is een hoogwaardige watergedragen beits. Het beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT SNEL BEITS GEVEL & KOZIJN

Cetabever transparant snel beits gevel & kozijn

Cetabever TRANSPARANT SNEL BEITS GEVEL & KOZIJN is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf
26,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK TRANSPARANT

Cetabever trappenlak transparant

CetaBever transparante trappenlak (voorheen parketlak) is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
27,59
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP TRANSPARANT

Cetabever trappenlak antislip transparant

Cetabever transparante trappenlak bl zijdeglans antislip is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 10 m per liter.

vanaf
27,19
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS TRANSPARANT

Cetabever tuinhout beits transparant

Cetabever transparante tuinhout beits (voorheen tuinbeits transparant) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits. Het is sterk impregnerend en voedt en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS READY MIXED

Cetabever transparante tuinmeubelbeits ready mixed

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS MENGMACHINE

Cetabever transparante tuinmeubelbeits mengmachine

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
25,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT READY MIXED

Cetabever vloer- & parketlak transparant ready mixed

Cetabever transparante vloer en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een transparante, watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder gelakt of gebeitst hout. Het is zeer kras- en slijtvast, sneldrogend, beschermt tegen vlekken en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT SPRAYER

Cetabever tuinhout sprayer

CetaBever Tuinhout Sprayer behandelt de schutting of het terras in enkele minuten. In minder dan 1 minuut kan 1 m behandeld worden. Het verdeelt het product in een waaier, zodat het oppervlak gelijkmatig wordt behandeld. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik met CetaBever Schuttingbeits en vlonder- en terrasolie.

vanaf
33,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Cetabever tuinmeubelbeits

Cetabever Tuinmeubelbeits op terpentinebasis geeft tuinmeubelen jarenlange bescherming tegen weersinvloeden, is UV-bestendig, waterafstotend, vochtregulerend en sterk impregnerend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: Ca. 13-16 m per liter.

vanaf
32,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELGEL BLANK

Cetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank is een zijdematte olie met gelstructuur, speciaal voor tuinmeubelen. Door de structuur is de gel zeer gemakkelijk aan te brengen en druipt het niet. Het voedt en verzorgt het hout waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden wordt.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELGEL HANDSCHOEN

Cetabever tuinmeubelgel handschoen

Cetabever tuinmeubelgel handschoen maakt het gemakkelijk om tuinmeubelen van gel te voorzien. De handschoen is herbruikbaar.

vanaf
6,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELOLIE

Cetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. Het is ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. Het is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. Buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de UV belasting en de belastingsgraad. Verbruik: Ca. 18-20 m per liter.

vanaf
15,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1

Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

CetaBever Tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. De reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. Verbruik: ca. 18-20 m per liter.

vanaf
12,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS VLONDER & TERRAS ANTISLIP

Cetabever tuinbeits vlonder & terras antislip

Cetabever vlonder- terrasbeits antislip (voorheen vlonderbeits antislip) is een hoogwaardige, zijdeglanzende weerbestendige beits op terpentinebasis met een hoge duurzaamheid van ca. 3 jaar. Het is vocht- en weerbestendig en beschermt tegen schimmels en algen. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
47,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOF

Cetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Door het unieke UV Neutralising System wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliën. Het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 18-19 m per liter.

vanaf
37,99
bekijk product

Bekijk product ▸

Cetabever: voor iedere klus de juiste beits!

Al bijna 100 jaar levert Cetabever topkwaliteit beitsen en oliën voor al je houtwerk, binnen en buiten. Om nóg beter aan de wens van de klant te voldoen, heeft Cetabever onlangs een complete gedaanteverandering ondergaan. ‘Hout ’t simpel’ is hierbij de achterliggende gedachte, want het is nu nóg duidelijker welk product je het beste voor welke toepassing kunt gebruiken. Vanzelfsprekend zijn de producten met veel zorg ontwikkeld en zijn ze van hoge kwaliteit, hebben ze een lange duurzaamheid én zijn ze erg eenvoudig te verwerken. Zo heeft Cetabever diverse soorten buitenbeits in het assortiment, waarmee je tuin weer jarenlang verzekerd is van optimale bescherming en een schitterende uitstraling!

Cetabever Tuinhoutbeits

Voorheen Cetabever Tuinbeits, maar tegenwoordig Cetabever Tuinhoutbeits, is het ideale product voor al je houtwerk in de tuin. Het is zowel transparant als dekkend en in diverse tinten verkrijgbaar, zowel op de mengmachine als in kant-en-klare kleuren. Als je transparante tuinhoutbeits gebruikt, is de structuur van het hout na afwerking nog steeds zichtbaar. Met een dekkende beits geef je het houtwerk een totaal andere kleur. Hiermee kun je het tuinhout dus een heel andere uitstraling geven en het bijvoorbeeld mooi combineren met de tegels of tuinmeubelen. Deze Cetabever beits is sterk impregnerend en voedt en beschermt je hout langdurig tegen uv-straling en weersinvloeden, tot wel 3 jaar lang!

Cetabever Meesterbeits deur & kozijn

Ook Cetabever Meesterbeits is in een nieuw jasje gestoken en wil hiermee laten zien dat dit hét ideale product is voor met name het hardhout zoals deuren en kozijnen. Cetabever Meesterbeits Deur & Kozijn heeft een mooie glans en is verkrijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Het beschermt het hout langdurig tegen uv-straling en weersinvloeden, zonder de glans te verliezen. Met een buitenduurzaamheid tot maar liefst 7 jaar hoef je voorlopig niet meer naar je schilderwerk om te kijken!

Cetabever Binnenbeits deur & kozijn

Er is niet alleen Cetabever beits voor buiten, maar ook voor binnen verkrijgbaar! Cetabever Binnenbeits deur & kozijn is een mooie, transparante, zijdeglanzende binnenbeits op waterbasis voor al het houtwerk binnenshuis. Deze sterke beits beschermt tegen krassen, vuil en vlekken. Je houtwerk blijft dus met deze Cetabever beits langdurig mooi! Je kunt het toepassen op eerder gebeitste ondergronden, maar ook op kale houten ondergronden zoals deuren, meubels, kozijnen en schrootjes. Deze beits is geurarm en sneldrogend. Het is daarnaast verkrijgbaar in diverse mooie transparante (hout)kleuren, waardoor de oorspronkelijke houtstructuur benadrukt wordt.

Cetabever Schuttingbeits

Zoals de naam al zegt, is dit de ideale Cetabever beits om je schutting te voorzien van langdurige bescherming en een mooie uitstraling. Deze beits is sterk impregnerend waardoor het diep in het hout dringt en het zowel zacht- als hardhouten schuttingen beschermt tegen weersinvloeden en uv-straling. Dankzij het vochtregulerende en waterafstotende karakter is de schutting daarnaast optimaal beschermd tegen bladderen en houtrot. Wil je snel klaar zijn en een mooie egale afwerking? Breng het dan aan met de Cetabever Tuinhout Sprayer. Binnen een mum van tijd is je schutting voorzien van een mooie, beschermende, semi-dekkende beitslaag! Als je 3 lagen aanbrengt hoef je er tot wel 3 jaar niet meer naar om te kijken!

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)