menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Dubbelzijdige tape

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m scotchmount 4026 dubbelzijdige schuimtapes

3m 4026 Dubbelzijdige schuimtape PU acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. Het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.

vanaf
15,65
bekijk product

Bekijk product ▸

4611 VHB DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE

3m 4611 vhb dubbelzijdige schuimtape

3m 4611F VHB dubbelzijdige tape acrylaat hoge performantie is geschikt voor sterke langdurige verbindingen binnen en buiten. Het heeft zeer goede vloei-eigenschappen, is weekmakerbestendig (zacht PVC) en heeft een hogere kleefkracht dan gewone schuimtapes. Het heeft tevens een hoge temperatuursbestendigheid. De tape kan in vele gevallen gebruikt worden als vervanging voor conventionele verbindingstechnieken zoals lassen, pop- en klinknagels en bouten. Het is geschikt voor het verbinden van o.a. metalen, panelen van polyester, ABS, PU, PC, PVC, acrylaat en glas. Het is speciaal in te zetten voor het maken van verbindingen die vervolgens worden gepoedercoat. Het is niet geschikt voor het verlijmen op PE, PE, PTFE en siliconen. Dikte: 1,1 mm.

vanaf
23,72
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH TAPIJT EXTRA STRONG

3m tape scotch tapijt extra strong

3m scotch carpet tape extra strong is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. Het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. De ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. De tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH TAPIJTTAPE VERWIJDERBAAR

3m scotch tapijttape verwijderbaar

3m scotch carpet tape removable is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. Het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. De ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. De tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH UNIVERSEEL

3m tape scotch universeel

3m scotch double-sided tape universal is een multifunctionele, dubbelzijdige zelfklevende tape. Het is bijzonder veelzijdig en geschikt voor o.a. het vastzetten van tapijt of vloerbekleding, handwerk en het permanent bevestigen van decoratieve elementen. Het heeft een sterk kleefvermogen en kleeft snel, permanent en goed zonder enige oppervlaktedruk, is gemakkelijk afscheurbaar met de hand en de coating bevat geen solventen, wat het product milieuvriendelijk maakt.

vanaf
4,76
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE TAPE VOOR PLINTEN

3m dubbelzijdige tape voor plinten

3m scotch double-sided tape xtra strong is geschikt voor het permanent bevestigen van plinten.

vanaf
19,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE EXTREEM

3m scotch montagetape extreem

3m Scotch Extreme Mounting Tape is een supersterke, weersbestendige, dubbelzijdig plakkende tape voor het snel monteren van zware voorwerpen zoals brievenbussen. Het houdt zowel op gladde als op ruwe ondergronden.

vanaf
7,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE SPIEGELS

3m scotch montagetape spiegels

3m Scotch Mirror Mounting tape is geschikt voor het permanent bevestigen van voorwerpen zoals spiegels in de badkamer. De tape heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. Het is speciaal geschikt voor badkamers en vochtige ruimten en bestand tegen vocht. Let op, het moet bij het aanbrengen niet in rechtstreeks contact met water worden gebracht.

vanaf
5,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE

3m scotch montagetape

3m Scotch Strong Mounting Tape is een permanente dubbelzijdige montagetape voor het vastplakken van harde of ruwe materialen op de meeste kunststof oppervlakken, tegels, hout en metaal. Het kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam. Het heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. Het is geschikt voor gebruik binnenshuis en bevestigd betrouwbaar bij temperaturen van 0 tot 49C. Bij UV-straling buiten kan de tape zijn kleefkracht verliezen. Niet geschikt op tapijt of op andere gevoelige oppervlakken en het kan bij het verwijderen leiden tot beschadiging van de ondergrond.

vanaf
8,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE TRANSPARANT

3m scotch montagetape transparant

3m Scotch Transparante montagetape is een permanente, dubbelzijdige montagetape. Het is geschikt voor het vastplakken van harde of ruwe materialen, kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam.

vanaf
6,50
bekijk product

Bekijk product ▸

CAR TAPE

Bison car tape

Bison car fix is een UV- en weerbestendige 2-zijdige zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen en buiten. Het is geschikt voor het snel, schoon en eenvoudig bevestigen van accessoires op auto, boot en caravan, zoals sierstrips, derde remlichten, type-plaatjes, verkeers- en waarschuwingsborden en thermometers. Het hecht op vlakke en gladde ondergronden.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

double fix onzichtbaar dubbelzijdige montagetape

Bison double fix onzichtbaar dubbelzijdige montagetape

Bison doublefix onzichtbaar is een extra sterke, volledig transparante, dubbelzijdige montagetape. Het is ideaal voor een permanente, veilige en onzichtbare bevestiging van o.a. borden, decoratieve voorwerpen, haken en thermometers op gladde oppervlakken, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor glazen oppervlakken, metaal, tegels of steen en voor gebruik in en rond de douche. Het is water-, UV- en temperatuurbestendig en 1 rol draagt tot 75 kg.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUBLEFIX UNIVERSEEL

Bison doublefix universeel

Bison doublefix universeel is een ultra sterke, heavy-duty, dubbelzijdige montagetape. Het is ideaal voor permanente en veilige bevestiging van o.a. borden, huisnummers, haken en rekken op vrijwel alle gladde en ruwe oppervlakken zoals metaal, tegels, hout of steen, binnen en buiten.

vanaf
7,19
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBEL FIX VERWIJDERBAAR

Bison dubbel fix verwijderbaar

Bison Dubbel Fix Verwijderbaar is een schoon, verwijderbaar, vochtbestendig, 2-zijdig zelfklevend schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. Het is geschikt voor het snel, schoon, gemakkelijk en tijdelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden zoals keramische tegels, glas, metaal en formica, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches en het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBEL FIX

Bison dubbel fix

Bison dubbel fix is een vochtbestendige, 2-zijdige, zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. Het is geschikt voor het snel, schoon en gemakkelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden (keramische tegels, glas, metaal, formica) binnen, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches. Het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes en het heeft een grote hechtkracht, namelijk 350 gram per 2 cm tape.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGEKIT TAPE DIRECT GRIP

Bison montagekit tape direct grip

Bison montagekit tape is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt, makkelijk scheurbaar en ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. Het is tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGEKIT ORIGINAL TAPE

Bison montagekit original tape

Bison montagekit tape original is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt en makkelijk scheurbaar. Het is ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires en tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden. Verbruik op een gladde ondergrond: 1,5 cm per kg. Op een ruwe ondergrond: 8 cm per kg.

vanaf
6,11
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE EXTRA STRONG

Bison tapijttape extra strong

Bison tapijttape extra strong heeft een dubbelzijdige zelfhechtende lijmstrip en is geschikt voor het naadloos vastzetten en later eenvoudig verwijderen van tapijt, ook op wat ruwere ondergronden.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

DUOBAND

Kip duoband

Kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. De kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. Het is tot 40 C temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.

vanaf
7,00
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

Kip montagetape voor spiegels

Kip Montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. Deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. Temperatuurbestendig tot 80 graden. Geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.

vanaf
4,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGETAPE VOOR BUITEN

Kip montagetape voor buiten

Kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. Het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf
6,16
bekijk product

Bekijk product ▸

337 TAPIJTPLINTTAPE

Kip 337 tapijtplinttape

Kip Tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. Het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.

vanaf
17,09
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE FOLIE

Kip tapijttape folie

Kip Tapijttape Folie 226 is tapijttape uit folie voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is dubbelzijdig klevend (0,11 mm dik) en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Het is geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

Tapijttape textiel 227

Kip tapijttape textiel 227

Kip Tapijttape Textiel 227 is een dubbelzijdig klevende, stabiele textieltape van professionele kwaliteit. Het is geschikt voor professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.Treksterkte: 28 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 70C.

vanaf
3,92
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE TEXTIEL

Kip tapijttape textiel

Kip Tapijttape Textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en PVC-materialen voor de professionele markt. Het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. Het is tot 70C temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.

vanaf
5,19
bekijk product

Bekijk product ▸

342 tapijttape textiel

Kip 342 tapijttape textiel

Kip Tapijttape textiel standaard pluskwaliteit 342 voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is een dubbelzijdig klevende tape met celwoltextieldrager, heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid, verhindert het plooien en verschuiven van vloerbedekking en het heeft een snelle en eenvoudige verwerking.

vanaf
3,42
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

Kip tapijttape voor beursbouw

Kip Tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. Temperatuurbestendig tot 80C. Inzetduur binnen is tot ca. 1 week.

vanaf
11,73
bekijk product

Bekijk product ▸

BULLDOG

Meister bulldog

Meister bulldog voor het aanduwen van naad laminaat + rol dubbelzijdige tape.

vanaf
46,71
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE EXTRA STERKE VLOERTAPE

Scley dubbelzijdige extra sterke vloertape

Scley dubbelzijdige Extra Sterke Vloertape heeft smelt lijm, is 0,24 mm dik en is van viscose en resistent tegen weekmakers. Het is geschikt voor permanente bevestiging.

vanaf
1,08
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE INSTALLATIE POWERTAPE

Scley dubbelzijdige installatie powertape

Scley dubbelzijdig installatie powertape heeft een acryl lijm laag, is gemaakt van acryl foam, Waterbestendig, heeft een hoge Viscose en zorgt voor permanente bevestiging.

vanaf
4,98
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE TAPE EXTRA STERK

Scley dubbelzijdige tape extra sterk

Scley dubbelzijdig tape extra sterk heeft een synthetische rubber lijm laag, heeft een hoge viscositeit, is resistent tegen weekmakers en is extra geweven.

vanaf
1,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m scotchmount 4026 dubbelzijdige schuimtapes

3m 4026 Dubbelzijdige schuimtape PU acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. Het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.

vanaf
15,65
bekijk product

Bekijk product ▸

4611 VHB DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE

3m 4611 vhb dubbelzijdige schuimtape

3m 4611F VHB dubbelzijdige tape acrylaat hoge performantie is geschikt voor sterke langdurige verbindingen binnen en buiten. Het heeft zeer goede vloei-eigenschappen, is weekmakerbestendig (zacht PVC) en heeft een hogere kleefkracht dan gewone schuimtapes. Het heeft tevens een hoge temperatuursbestendigheid. De tape kan in vele gevallen gebruikt worden als vervanging voor conventionele verbindingstechnieken zoals lassen, pop- en klinknagels en bouten. Het is geschikt voor het verbinden van o.a. metalen, panelen van polyester, ABS, PU, PC, PVC, acrylaat en glas. Het is speciaal in te zetten voor het maken van verbindingen die vervolgens worden gepoedercoat. Het is niet geschikt voor het verlijmen op PE, PE, PTFE en siliconen. Dikte: 1,1 mm.

vanaf
23,72
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH TAPIJT EXTRA STRONG

3m tape scotch tapijt extra strong

3m scotch carpet tape extra strong is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. Het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. De ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. De tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH TAPIJTTAPE VERWIJDERBAAR

3m scotch tapijttape verwijderbaar

3m scotch carpet tape removable is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. Het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. De ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. De tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH UNIVERSEEL

3m tape scotch universeel

3m scotch double-sided tape universal is een multifunctionele, dubbelzijdige zelfklevende tape. Het is bijzonder veelzijdig en geschikt voor o.a. het vastzetten van tapijt of vloerbekleding, handwerk en het permanent bevestigen van decoratieve elementen. Het heeft een sterk kleefvermogen en kleeft snel, permanent en goed zonder enige oppervlaktedruk, is gemakkelijk afscheurbaar met de hand en de coating bevat geen solventen, wat het product milieuvriendelijk maakt.

vanaf
4,76
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE TAPE VOOR PLINTEN

3m dubbelzijdige tape voor plinten

3m scotch double-sided tape xtra strong is geschikt voor het permanent bevestigen van plinten.

vanaf
19,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE EXTREEM

3m scotch montagetape extreem

3m Scotch Extreme Mounting Tape is een supersterke, weersbestendige, dubbelzijdig plakkende tape voor het snel monteren van zware voorwerpen zoals brievenbussen. Het houdt zowel op gladde als op ruwe ondergronden.

vanaf
7,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE SPIEGELS

3m scotch montagetape spiegels

3m Scotch Mirror Mounting tape is geschikt voor het permanent bevestigen van voorwerpen zoals spiegels in de badkamer. De tape heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. Het is speciaal geschikt voor badkamers en vochtige ruimten en bestand tegen vocht. Let op, het moet bij het aanbrengen niet in rechtstreeks contact met water worden gebracht.

vanaf
5,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE

3m scotch montagetape

3m Scotch Strong Mounting Tape is een permanente dubbelzijdige montagetape voor het vastplakken van harde of ruwe materialen op de meeste kunststof oppervlakken, tegels, hout en metaal. Het kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam. Het heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. Het is geschikt voor gebruik binnenshuis en bevestigd betrouwbaar bij temperaturen van 0 tot 49C. Bij UV-straling buiten kan de tape zijn kleefkracht verliezen. Niet geschikt op tapijt of op andere gevoelige oppervlakken en het kan bij het verwijderen leiden tot beschadiging van de ondergrond.

vanaf
8,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH MONTAGETAPE TRANSPARANT

3m scotch montagetape transparant

3m Scotch Transparante montagetape is een permanente, dubbelzijdige montagetape. Het is geschikt voor het vastplakken van harde of ruwe materialen, kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam.

vanaf
6,50
bekijk product

Bekijk product ▸

CAR TAPE

Bison car tape

Bison car fix is een UV- en weerbestendige 2-zijdige zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen en buiten. Het is geschikt voor het snel, schoon en eenvoudig bevestigen van accessoires op auto, boot en caravan, zoals sierstrips, derde remlichten, type-plaatjes, verkeers- en waarschuwingsborden en thermometers. Het hecht op vlakke en gladde ondergronden.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

double fix onzichtbaar dubbelzijdige montagetape

Bison double fix onzichtbaar dubbelzijdige montagetape

Bison doublefix onzichtbaar is een extra sterke, volledig transparante, dubbelzijdige montagetape. Het is ideaal voor een permanente, veilige en onzichtbare bevestiging van o.a. borden, decoratieve voorwerpen, haken en thermometers op gladde oppervlakken, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor glazen oppervlakken, metaal, tegels of steen en voor gebruik in en rond de douche. Het is water-, UV- en temperatuurbestendig en 1 rol draagt tot 75 kg.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUBLEFIX UNIVERSEEL

Bison doublefix universeel

Bison doublefix universeel is een ultra sterke, heavy-duty, dubbelzijdige montagetape. Het is ideaal voor permanente en veilige bevestiging van o.a. borden, huisnummers, haken en rekken op vrijwel alle gladde en ruwe oppervlakken zoals metaal, tegels, hout of steen, binnen en buiten.

vanaf
7,19
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBEL FIX VERWIJDERBAAR

Bison dubbel fix verwijderbaar

Bison Dubbel Fix Verwijderbaar is een schoon, verwijderbaar, vochtbestendig, 2-zijdig zelfklevend schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. Het is geschikt voor het snel, schoon, gemakkelijk en tijdelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden zoals keramische tegels, glas, metaal en formica, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches en het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBEL FIX

Bison dubbel fix

Bison dubbel fix is een vochtbestendige, 2-zijdige, zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. Het is geschikt voor het snel, schoon en gemakkelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden (keramische tegels, glas, metaal, formica) binnen, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches. Het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes en het heeft een grote hechtkracht, namelijk 350 gram per 2 cm tape.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGEKIT TAPE DIRECT GRIP

Bison montagekit tape direct grip

Bison montagekit tape is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt, makkelijk scheurbaar en ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. Het is tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGEKIT ORIGINAL TAPE

Bison montagekit original tape

Bison montagekit tape original is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt en makkelijk scheurbaar. Het is ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires en tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden. Verbruik op een gladde ondergrond: 1,5 cm per kg. Op een ruwe ondergrond: 8 cm per kg.

vanaf
6,11
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE EXTRA STRONG

Bison tapijttape extra strong

Bison tapijttape extra strong heeft een dubbelzijdige zelfhechtende lijmstrip en is geschikt voor het naadloos vastzetten en later eenvoudig verwijderen van tapijt, ook op wat ruwere ondergronden.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

DUOBAND

Kip duoband

Kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele PVC-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. De kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. Het is tot 40 C temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.

vanaf
7,00
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

Kip montagetape voor spiegels

Kip Montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. Deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. Temperatuurbestendig tot 80 graden. Geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.

vanaf
4,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGETAPE VOOR BUITEN

Kip montagetape voor buiten

Kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. Het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90C.

vanaf
6,16
bekijk product

Bekijk product ▸

337 TAPIJTPLINTTAPE

Kip 337 tapijtplinttape

Kip Tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. Het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.

vanaf
17,09
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE FOLIE

Kip tapijttape folie

Kip Tapijttape Folie 226 is tapijttape uit folie voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is dubbelzijdig klevend (0,11 mm dik) en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. Het is geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

Tapijttape textiel 227

Kip tapijttape textiel 227

Kip Tapijttape Textiel 227 is een dubbelzijdig klevende, stabiele textieltape van professionele kwaliteit. Het is geschikt voor professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.Treksterkte: 28 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 70C.

vanaf
3,92
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE TEXTIEL

Kip tapijttape textiel

Kip Tapijttape Textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en PVC-materialen voor de professionele markt. Het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. Het is tot 70C temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.

vanaf
5,19
bekijk product

Bekijk product ▸

342 tapijttape textiel

Kip 342 tapijttape textiel

Kip Tapijttape textiel standaard pluskwaliteit 342 voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. Het is een dubbelzijdig klevende tape met celwoltextieldrager, heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid, verhindert het plooien en verschuiven van vloerbedekking en het heeft een snelle en eenvoudige verwerking.

vanaf
3,42
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

Kip tapijttape voor beursbouw

Kip Tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. Temperatuurbestendig tot 80C. Inzetduur binnen is tot ca. 1 week.

vanaf
11,73
bekijk product

Bekijk product ▸

BULLDOG

Meister bulldog

Meister bulldog voor het aanduwen van naad laminaat + rol dubbelzijdige tape.

vanaf
46,71
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE EXTRA STERKE VLOERTAPE

Scley dubbelzijdige extra sterke vloertape

Scley dubbelzijdige Extra Sterke Vloertape heeft smelt lijm, is 0,24 mm dik en is van viscose en resistent tegen weekmakers. Het is geschikt voor permanente bevestiging.

vanaf
1,08
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE INSTALLATIE POWERTAPE

Scley dubbelzijdige installatie powertape

Scley dubbelzijdig installatie powertape heeft een acryl lijm laag, is gemaakt van acryl foam, Waterbestendig, heeft een hoge Viscose en zorgt voor permanente bevestiging.

vanaf
4,98
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE TAPE EXTRA STERK

Scley dubbelzijdige tape extra sterk

Scley dubbelzijdig tape extra sterk heeft een synthetische rubber lijm laag, heeft een hoge viscositeit, is resistent tegen weekmakers en is extra geweven.

vanaf
1,25
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER