menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Ekotex

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
no immage - Kleuro.nl

Ekotex contactlijm

Ekotex excellent contactlijm is geschikt voor o.a. het bevestigen van de magneet onderlaag op de muur.

vanaf
203,21
bekijk product

Bekijk product ▸

FIXEER

Ekotex fixeer

Ekotex fixeer is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en poederende ondergronden voordat bijvoorbeeld Ekotex glasweefselbehang wordt toegepast.

vanaf
67,60
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH DUBBEL GROF

Ekotex glasweefsel ecologisch dubbel grof

Ekotex glasweefsel ecologisch dubbel grof is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
145,05
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH FIJN

Ekotex glasweefsel ecologisch fijn

Ekotex glasweefsel ecologisch fijn is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
81,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH GLAD

Ekotex glasweefsel ecologisch glad

Ekotex glasweefsel ecologisch glad is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
64,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH MIDDEL

Ekotex glasweefsel ecologisch middel

Ekotex glasweefsel ecologisch middel is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
113,04
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH SPACK

Ekotex glasweefsel ecologisch spack

Ekotex glasweefsel ecologisch spack is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
119,57
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH VISGRAAT

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
64,40
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH VISGRAAT FIJN

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat fijn

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat fijn is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
115,00
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT DUBBEL GROF

Ekotex glasweefsel excellent dubbel grof

Ekotex glasweefsel excellent dubbel grof is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
146,36
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT FIJN

Ekotex glasweefsel excellent fijn

Ekotex glasweefsel excellent fijn is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
121,54
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT GLAD

Ekotex glasweefsel excellent glad

Ekotex glasweefsel excellent glad is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
112,38
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT MIDDEL

Ekotex glasweefsel excellent middel

Ekotex glasweefsel excellent middel is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
102,58
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT SPACK

Ekotex glasweefsel excellent spack

Ekotex glasweefsel excellent spack is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
160,08
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT VISGRAAT

Ekotex glasweefsel excellent visgraat

Ecotex glasweefsel excellent visgraat is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
164,66
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT VISGRAAT FIJN

Ekotex glasweefsel excellent visgraat fijn

Ekotex glasweefsel excellent visgraat fijn is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
135,25
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCLUSIEF EXTRA FIJN

Ekotex glasweefsel exclusief extra fijn

Ekotex glasweefsel exclusief extra fijn is de meest exclusieve, scheuroverbruggende, stootvaste en slijtvaste wandbekleding voor moderne en stijlvolle interieurs. Het valt door de hoge kwaliteit in ÷kotex klasse 1. Het materiaal bestaat hoofdzakelijk uit minerale grondstoffen zoals kwartszand en soda en bevat geen schadelijke stoffen. Het is bij uitstek geschikt voor de toepassing op intensief belaste binnenwanden in o.a. zorg, onderwijs, horeca, kantoren en hotels, zowel in de nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Het glasweefselbehang is tenminste 30 jaar bestand tegen verval, is meerdere keren overschilderbaar en voldoet als bijzonder duurzaam product aan BREEAM. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
148,32
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL HYGIENE FIJN

Ekotex glasweefsel hygiene fijn

Ekotex glasweefsel hygiŽne fijn stopt de verspreiding van bacteriŽn en schimmels. Het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygiŽne standaard. Het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
192,10
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL HYGIENE GLAD

Ekotex glasweefsel hygiene glad

Ekotex glasweefsel hygiŽne glad stopt de verspreiding van bacteriŽn en schimmels. Het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygiŽne standaard. Het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
197,33
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL HYGIENE MIDDEL

Ekotex glasweefsel hygiene middel

Ekotex glasweefsel hygiŽne middel stopt de verspreiding van bacteriŽn en schimmels. Het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygiŽne standaard. Het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
175,76
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ISOLATIE THERMISCH

Ekotex glasweefsel isolatie thermisch

Ekotex glasweefsel isolatie thermisch middel is de beste kwaliteit glasweefsel voorzien van isolerende onderlaag. Het reflecteert straling, waardoor ruimtes sneller opwarmen of afkoelen, verlaagt het energiegebruik en is ideaal voor na-isoleren en renovatie. Rol bevat 20 m≤.

vanaf
141,53
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT FIJN

Ekotex glasweefsel schone lucht fijn

Ekotex glasweefsel schone lucht fijn is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. Het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
200,59
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT GLAD

Ekotex glasweefsel schone lucht glad

Ekotex glasweefsel schone lucht glad is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. Het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
202,55
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT MIDDEL

Ekotex glasweefsel schone lucht middel

Ekotex glasweefsel schone lucht middel is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. Het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
196,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT DUBBEL GROF

Ekotex glasweefsel sprint dubbel grof

Ekotex glasweefsel sprint dubbel grof is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie.

vanaf
90,17
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT FIJN

Ekotex glasweefsel sprint fijn

Ekotex glasweefsel sprint fijn is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
150,94
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT GLAD

Ekotex glasweefsel sprint glad

Ekotex glasweefsel sprint glad is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
154,85
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT MIDDEL

Ekotex glasweefsel sprint middel

Ekotex glasweefsel sprint middel is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
147,02
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT SPACK

Ekotex glasweefsel sprint spack

Ekotex glasweefsel sprint spack is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
186,22
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRIL VISGRAAT

Ekotex glasweefsel spril visgraat

Ekotex glasweefsel sprint visgraat is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
91,48
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT VISGRAAT FIJN

Ekotex glasweefsel sprint visgraat fijn

Ekotex glasweefsel sprint visgraat fijn is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
173,15
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex lijm ecologisch

Ekotex lijm ecologisch poeder is een hoogwaardige poederlijm op basis van polyvinylacetaat (PVAc). Het is snel en eenvoudig aan te maken, vrij van synthetische conserveermiddelen, extra lang houdbaar en bestand tegen vorst. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

EXCELLENT LIJM TRANSPARANT

Ekotex excellent lijm transparant

Ekotex excellent transparant is een glasweefsellijm op basis van polyvinylacetaat voor Prefab wanden, beton, pleisterwerk en gipskarton. Het kan met de hand, spatel of spuit op de wand worden aangebracht. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
16,99
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJM EXTRA STERK

Ekotex lijm extra sterk

Ekotex lijm extra sterk is een extra sterke lijm op basis van ethyleenvinylacetaat (EVA). Het is ideaal voor ekotex foto, isolatie en magneet. Het is ook geschikt voor vochtige ruimtes en bestand tegen schimmels en bacteriŽn. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
36,66
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJM HYGIENE

Ekotex lijm hygiene

Ecotex lijm hygiŽne is een speciale lijm op basis van polyvinylacetaat (PVAc). Het is bestand tegen bacteriŽn en schimmels, goed te verdelen, gemakkelijk te corrigeren en ideaal voor de behangmachine en verfspuit. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
23,79
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF ECOLOGISCH

Ekotex muurverf ecologisch

Ekotex muurverf ecologisch is een hoogwaardige, extra matte muurverf. Het is van nature schimmelwerend en volledig vrij van oplosmiddelen en synthetische conserveermiddelen. Schrobvastheid: klasse 2. Verbruik: ca. 7,5 m≤ per liter.

vanaf
73,62
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXCELLENT

Ekotex muurverf excellent

Ekotex muurverf excellent is een eersteklas matte muurverf. Het is perfect te verwerken en geeft een uitstekende dekking. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
57,26
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXCELLENT ZIJDEMAT

Ekotex muurverf excellent zijdemat

Ekotex muurverf excellent zijdemat is een hoogwaardige, extra slijtvaste muurverf. Het is zeer goed te reinigen (schrobvast klasse 1) en bestand tegen desinfecterende middelen. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
74,91
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXTRA HYGIENE

Ekotex muurverf extra hygiene

Ekotex muurverf extra hygiŽne is een extra sterke en stootvaste muurverf met bacteriewerende zilverionen. Het is bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen en bespaart tot 50 procent op schoonmaakkosten. Schrobvastheid: klasse 1. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
77,13
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF HYGIENE

Ekotex muurverf hygiene

Ekotex muurverf hygiene is een hoogwaardige, matte muurverf met bacterie werende zilverionen. Het is zeer goed te reinigen (schrobvast klasse 1) en bestand tegen desinfecterende middelen. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
78,17
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex muurverf project

Relius muurverf project is een universele, extra matte muurverf voor wanden en plafonds.

vanaf
204,72
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex muurverf project s1

Ekotex muurverf project S1 is een universele, extra matte muurverf met schrobvastheid klasse 1.

vanaf
148,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF SCHOOLBORD

Ekotex muurverf schoolbord

Ekotex muurverf schoolbord is een hoogwaardige, zijdematte muurverf. Het is beschrijfbaar met krijt en goed afwasbaar. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
48,01
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITEBOARD SYSTEEM

Ekotex whiteboard systeem

Ekotex muurverf whiteboard is een speciaal Whiteboard verfsysteem dat bestaat uit een 2-componenten waterverdunbare grondverf en aflak. Het is geschikt voor gebruik binnen als afwerking op het ekotex magneetsysteem of glasvlies en op alle steenachtige, houten en gecoate ondergronden. Het verandert wanden in een groot whiteboard. Voor het beste systeem wordt geadviseerd een laag EKOTEX EXCELLENT glasvlies afgewerkt met 2 lagen EKOTEX WHITEBOARD GRONDverf en 1 laag EKOTEX WHITEBOARD AFLAK toe te passen. Het is na 24 uur overschilderbaar en na 8 dagen beschrijfbaar. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter per laag.

vanaf
94,21
bekijk product

Bekijk product ▸

MAGNETISEERBARE ONDERLAAG

Ekotex magnetiseerbare onderlaag

Ekotex onderlaag magneet is een strakke wandafwerking boordevol functies. Het vervangt schoolbord, prikbord, whiteboard en flip-over, is fascinerend veelzijdig en ideaal voor onderwijs, kantoren, horeca en retail. Rol bevat 6,2 m≤.

vanaf
168,12
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex contactlijm

Ekotex excellent contactlijm is geschikt voor o.a. het bevestigen van de magneet onderlaag op de muur.

vanaf
203,21
bekijk product

Bekijk product ▸

FIXEER

Ekotex fixeer

Ekotex fixeer is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en poederende ondergronden voordat bijvoorbeeld Ekotex glasweefselbehang wordt toegepast.

vanaf
67,60
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH DUBBEL GROF

Ekotex glasweefsel ecologisch dubbel grof

Ekotex glasweefsel ecologisch dubbel grof is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
145,05
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH FIJN

Ekotex glasweefsel ecologisch fijn

Ekotex glasweefsel ecologisch fijn is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
81,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH GLAD

Ekotex glasweefsel ecologisch glad

Ekotex glasweefsel ecologisch glad is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
64,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH MIDDEL

Ekotex glasweefsel ecologisch middel

Ekotex glasweefsel ecologisch middel is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
113,04
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH SPACK

Ekotex glasweefsel ecologisch spack

Ekotex glasweefsel ecologisch spack is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
119,57
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH VISGRAAT

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
64,40
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH VISGRAAT FIJN

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat fijn

Ekotex glasweefsel ecologisch visgraat fijn is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. Het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. Het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
115,00
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT DUBBEL GROF

Ekotex glasweefsel excellent dubbel grof

Ekotex glasweefsel excellent dubbel grof is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
146,36
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT FIJN

Ekotex glasweefsel excellent fijn

Ekotex glasweefsel excellent fijn is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
121,54
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT GLAD

Ekotex glasweefsel excellent glad

Ekotex glasweefsel excellent glad is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
112,38
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT MIDDEL

Ekotex glasweefsel excellent middel

Ekotex glasweefsel excellent middel is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
102,58
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT SPACK

Ekotex glasweefsel excellent spack

Ekotex glasweefsel excellent spack is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
160,08
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT VISGRAAT

Ekotex glasweefsel excellent visgraat

Ecotex glasweefsel excellent visgraat is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
164,66
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCELLENT VISGRAAT FIJN

Ekotex glasweefsel excellent visgraat fijn

Ekotex glasweefsel excellent visgraat fijn is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. Het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
135,25
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL EXCLUSIEF EXTRA FIJN

Ekotex glasweefsel exclusief extra fijn

Ekotex glasweefsel exclusief extra fijn is de meest exclusieve, scheuroverbruggende, stootvaste en slijtvaste wandbekleding voor moderne en stijlvolle interieurs. Het valt door de hoge kwaliteit in ÷kotex klasse 1. Het materiaal bestaat hoofdzakelijk uit minerale grondstoffen zoals kwartszand en soda en bevat geen schadelijke stoffen. Het is bij uitstek geschikt voor de toepassing op intensief belaste binnenwanden in o.a. zorg, onderwijs, horeca, kantoren en hotels, zowel in de nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Het glasweefselbehang is tenminste 30 jaar bestand tegen verval, is meerdere keren overschilderbaar en voldoet als bijzonder duurzaam product aan BREEAM. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
148,32
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL HYGIENE FIJN

Ekotex glasweefsel hygiene fijn

Ekotex glasweefsel hygiŽne fijn stopt de verspreiding van bacteriŽn en schimmels. Het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygiŽne standaard. Het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
192,10
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL HYGIENE GLAD

Ekotex glasweefsel hygiene glad

Ekotex glasweefsel hygiŽne glad stopt de verspreiding van bacteriŽn en schimmels. Het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygiŽne standaard. Het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
197,33
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL HYGIENE MIDDEL

Ekotex glasweefsel hygiene middel

Ekotex glasweefsel hygiŽne middel stopt de verspreiding van bacteriŽn en schimmels. Het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygiŽne standaard. Het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
175,76
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL ISOLATIE THERMISCH

Ekotex glasweefsel isolatie thermisch

Ekotex glasweefsel isolatie thermisch middel is de beste kwaliteit glasweefsel voorzien van isolerende onderlaag. Het reflecteert straling, waardoor ruimtes sneller opwarmen of afkoelen, verlaagt het energiegebruik en is ideaal voor na-isoleren en renovatie. Rol bevat 20 m≤.

vanaf
141,53
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT FIJN

Ekotex glasweefsel schone lucht fijn

Ekotex glasweefsel schone lucht fijn is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. Het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
200,59
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT GLAD

Ekotex glasweefsel schone lucht glad

Ekotex glasweefsel schone lucht glad is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. Het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
202,55
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT MIDDEL

Ekotex glasweefsel schone lucht middel

Ekotex glasweefsel schone lucht middel is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. Het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
196,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT DUBBEL GROF

Ekotex glasweefsel sprint dubbel grof

Ekotex glasweefsel sprint dubbel grof is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie.

vanaf
90,17
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT FIJN

Ekotex glasweefsel sprint fijn

Ekotex glasweefsel sprint fijn is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
150,94
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT GLAD

Ekotex glasweefsel sprint glad

Ekotex glasweefsel sprint glad is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
154,85
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT MIDDEL

Ekotex glasweefsel sprint middel

Ekotex glasweefsel sprint middel is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
147,02
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT SPACK

Ekotex glasweefsel sprint spack

Ekotex glasweefsel sprint spack is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
186,22
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRIL VISGRAAT

Ekotex glasweefsel spril visgraat

Ekotex glasweefsel sprint visgraat is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
91,48
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASWEEFSEL SPRINT VISGRAAT FIJN

Ekotex glasweefsel sprint visgraat fijn

Ekotex glasweefsel sprint visgraat fijn is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. Het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. Rol bevat 50 m≤.

vanaf
173,15
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex lijm ecologisch

Ekotex lijm ecologisch poeder is een hoogwaardige poederlijm op basis van polyvinylacetaat (PVAc). Het is snel en eenvoudig aan te maken, vrij van synthetische conserveermiddelen, extra lang houdbaar en bestand tegen vorst. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

EXCELLENT LIJM TRANSPARANT

Ekotex excellent lijm transparant

Ekotex excellent transparant is een glasweefsellijm op basis van polyvinylacetaat voor Prefab wanden, beton, pleisterwerk en gipskarton. Het kan met de hand, spatel of spuit op de wand worden aangebracht. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
16,99
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJM EXTRA STERK

Ekotex lijm extra sterk

Ekotex lijm extra sterk is een extra sterke lijm op basis van ethyleenvinylacetaat (EVA). Het is ideaal voor ekotex foto, isolatie en magneet. Het is ook geschikt voor vochtige ruimtes en bestand tegen schimmels en bacteriŽn. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
36,66
bekijk product

Bekijk product ▸

LIJM HYGIENE

Ekotex lijm hygiene

Ecotex lijm hygiŽne is een speciale lijm op basis van polyvinylacetaat (PVAc). Het is bestand tegen bacteriŽn en schimmels, goed te verdelen, gemakkelijk te corrigeren en ideaal voor de behangmachine en verfspuit. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
23,79
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF ECOLOGISCH

Ekotex muurverf ecologisch

Ekotex muurverf ecologisch is een hoogwaardige, extra matte muurverf. Het is van nature schimmelwerend en volledig vrij van oplosmiddelen en synthetische conserveermiddelen. Schrobvastheid: klasse 2. Verbruik: ca. 7,5 m≤ per liter.

vanaf
73,62
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXCELLENT

Ekotex muurverf excellent

Ekotex muurverf excellent is een eersteklas matte muurverf. Het is perfect te verwerken en geeft een uitstekende dekking. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
57,26
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXCELLENT ZIJDEMAT

Ekotex muurverf excellent zijdemat

Ekotex muurverf excellent zijdemat is een hoogwaardige, extra slijtvaste muurverf. Het is zeer goed te reinigen (schrobvast klasse 1) en bestand tegen desinfecterende middelen. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
74,91
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXTRA HYGIENE

Ekotex muurverf extra hygiene

Ekotex muurverf extra hygiŽne is een extra sterke en stootvaste muurverf met bacteriewerende zilverionen. Het is bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen en bespaart tot 50 procent op schoonmaakkosten. Schrobvastheid: klasse 1. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
77,13
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF HYGIENE

Ekotex muurverf hygiene

Ekotex muurverf hygiene is een hoogwaardige, matte muurverf met bacterie werende zilverionen. Het is zeer goed te reinigen (schrobvast klasse 1) en bestand tegen desinfecterende middelen. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
78,17
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex muurverf project

Relius muurverf project is een universele, extra matte muurverf voor wanden en plafonds.

vanaf
204,72
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Ekotex muurverf project s1

Ekotex muurverf project S1 is een universele, extra matte muurverf met schrobvastheid klasse 1.

vanaf
148,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF SCHOOLBORD

Ekotex muurverf schoolbord

Ekotex muurverf schoolbord is een hoogwaardige, zijdematte muurverf. Het is beschrijfbaar met krijt en goed afwasbaar. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
48,01
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITEBOARD SYSTEEM

Ekotex whiteboard systeem

Ekotex muurverf whiteboard is een speciaal Whiteboard verfsysteem dat bestaat uit een 2-componenten waterverdunbare grondverf en aflak. Het is geschikt voor gebruik binnen als afwerking op het ekotex magneetsysteem of glasvlies en op alle steenachtige, houten en gecoate ondergronden. Het verandert wanden in een groot whiteboard. Voor het beste systeem wordt geadviseerd een laag EKOTEX EXCELLENT glasvlies afgewerkt met 2 lagen EKOTEX WHITEBOARD GRONDverf en 1 laag EKOTEX WHITEBOARD AFLAK toe te passen. Het is na 24 uur overschilderbaar en na 8 dagen beschrijfbaar. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter per laag.

vanaf
94,21
bekijk product

Bekijk product ▸

MAGNETISEERBARE ONDERLAAG

Ekotex magnetiseerbare onderlaag

Ekotex onderlaag magneet is een strakke wandafwerking boordevol functies. Het vervangt schoolbord, prikbord, whiteboard en flip-over, is fascinerend veelzijdig en ideaal voor onderwijs, kantoren, horeca en retail. Rol bevat 6,2 m≤.

vanaf
168,12
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER