menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Goudhaantje

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
VERFROL BEUGEL 8 MM

Goudhaantje verfrol beugel 8 mm

Goudhaantje Beugel 8 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf
1,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL BEUGEL 6 MM

Goudhaantje verfrol beugel 6 mm

Goudhaantje Beugel 6 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf
0,90
bekijk product

Bekijk product ▸

FUTURA BLOKWITTER

Goudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura Blokwitter levert prachtig werk en is geschikt voor zowel de watergedragen als de synthetische lakken die voldoen aan VOC2010. Het is Ideaal om muren of gevelbekleding te schilderen.

vanaf
13,75
bekijk product

Bekijk product ▸

Facade kwast Serie 489

Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.

vanaf
8,26
bekijk product

Bekijk product ▸

Futura Lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura Lionpenseel 788 is een rechte penseel van polyester vezels geschikt voor kleine klusjes. Het is een duurzame, gebonden kwast die streeploos resultaat geeft. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf
1,54
bekijk product

Bekijk product ▸

Gebogen Futura Penseel Serie 780

Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje futura Lionpenseel gebogen 780 is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kun je er uitstekend mee besnijden. De penselen zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

Ovale kwast Futura Serie 180

Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje futura Ovale kwast is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. De kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf
9,47
bekijk product

Bekijk product ▸

Futura 280 Patentpuntkwast

Goudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje Futura 280 Patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. Deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).

vanaf
5,09
bekijk product

Bekijk product ▸

FUTURA 680 PLATTE KWAST

Goudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje Futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een Inox roestvrij stalen bus. Dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. Het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.

vanaf
4,08
bekijk product

Bekijk product ▸

Rechampir kwast Serie 288

Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. Het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.

vanaf
5,62
bekijk product

Bekijk product ▸

Futura Radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura Radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. De kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.

vanaf
2,36
bekijk product

Bekijk product ▸

Lyonse Gebogen Penseel Serie 750

Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje gebogen Lionpenseel 750 is een in Nederland vervaardigde kwast van echt Hollandse topkwaliteit. Het is gemaakt van wit Chinees varkenshaar, Chungking 90% tops, heeft een verzilverde bus en een gelakte houten steel.

vanaf
3,77
bekijk product

Bekijk product ▸

speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit Chinees varkenshaar Chungking, 90% tops. Het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller schuim concaaf

Goudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf
0,97
bekijk product

Bekijk product ▸

OVALE KWAST SERIE 260

Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje Ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (90% tops). Het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.

vanaf
11,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260

Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast 260 is een kwast van Chinees varkenshaar, Chunking 90% tops. Het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.

vanaf
4,55
bekijk product

Bekijk product ▸

Platte Kwast Serie 660

Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje Platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar Chungking (90% tops). Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Deze kwast is dubbeldik, heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.

vanaf
3,68
bekijk product

Bekijk product ▸

LIONPENSEEL PURPLE SERIE 786

Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje purple Lionpenseel gebogen 786 heeft een gelakte houten steel, een verzilverde bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf
4,55
bekijk product

Bekijk product ▸

Ovale kwast Purple Serie 186

Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje purple Ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. Het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. Het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.

vanaf
8,52
bekijk product

Bekijk product ▸

PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286

Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje purple Patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. Het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

Platte Kwast Purple serie 686

Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje purple Platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. Deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf
3,98
bekijk product

Bekijk product ▸

Puntkwast Purple Serie 289

Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.

vanaf
5,62
bekijk product

Bekijk product ▸

Radiator Kwast Serie 460

Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje Radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. Het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.

vanaf
2,55
bekijk product

Bekijk product ▸

TELESCOOPSTOK

Goudhaantje telescoopstok

Goudhaantje Telescoopstok professioneel is een ergonomische, lichtgewicht telescoopstang van fiberpijp met een stootbescherming en ovaal gevormde aluminium verlenging. Het is zeer licht in gebruik maar tevens ook zeer stabiel en stijf. Het is trapsgewijs instelbaar met vloeistofdichte bedieningsknop. Het is geschikt voor vrijwel alle verfbeugels.

vanaf
40,26
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller Microstar 9 mm

Goudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje Verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf
1,34
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf
4,03
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
1,26
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MICROSTAR 5 MM

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie PU en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf
1,51
bekijk product

Bekijk product ▸

Nylon Roller 11 mm

Goudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje Verfrol is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf
1,17
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON ROLLER

Goudhaantje nylon roller

Goudhaantje Verfrol standaard nylon 6 mm is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het wordt gebruikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf
5,58
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER Schuim extra fijn

Goudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor Kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf
0,78
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
9,47
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER VESTAN 20-22 MM

Goudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf
4,06
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf
0,90
bekijk product

Bekijk product ▸

DUO BRUSH

Goudhaantje duo brush

Paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. Wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de Duo brush tevoorschijn getoverd worden. Met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. Wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. Met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. Met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.

vanaf
17,30
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL BEUGEL 8 MM

Goudhaantje verfrol beugel 8 mm

Goudhaantje Beugel 8 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf
1,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL BEUGEL 6 MM

Goudhaantje verfrol beugel 6 mm

Goudhaantje Beugel 6 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf
0,90
bekijk product

Bekijk product ▸

FUTURA BLOKWITTER

Goudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura Blokwitter levert prachtig werk en is geschikt voor zowel de watergedragen als de synthetische lakken die voldoen aan VOC2010. Het is Ideaal om muren of gevelbekleding te schilderen.

vanaf
13,75
bekijk product

Bekijk product ▸

Facade kwast Serie 489

Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.

vanaf
8,26
bekijk product

Bekijk product ▸

Futura Lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura Lionpenseel 788 is een rechte penseel van polyester vezels geschikt voor kleine klusjes. Het is een duurzame, gebonden kwast die streeploos resultaat geeft. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf
1,54
bekijk product

Bekijk product ▸

Gebogen Futura Penseel Serie 780

Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje futura Lionpenseel gebogen 780 is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kun je er uitstekend mee besnijden. De penselen zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

Ovale kwast Futura Serie 180

Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje futura Ovale kwast is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. De kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf
9,47
bekijk product

Bekijk product ▸

Futura 280 Patentpuntkwast

Goudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje Futura 280 Patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. Deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).

vanaf
5,09
bekijk product

Bekijk product ▸

FUTURA 680 PLATTE KWAST

Goudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje Futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een Inox roestvrij stalen bus. Dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. Het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.

vanaf
4,08
bekijk product

Bekijk product ▸

Rechampir kwast Serie 288

Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. Het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.

vanaf
5,62
bekijk product

Bekijk product ▸

Futura Radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura Radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. De kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.

vanaf
2,36
bekijk product

Bekijk product ▸

Lyonse Gebogen Penseel Serie 750

Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje gebogen Lionpenseel 750 is een in Nederland vervaardigde kwast van echt Hollandse topkwaliteit. Het is gemaakt van wit Chinees varkenshaar, Chungking 90% tops, heeft een verzilverde bus en een gelakte houten steel.

vanaf
3,77
bekijk product

Bekijk product ▸

speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit Chinees varkenshaar Chungking, 90% tops. Het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller schuim concaaf

Goudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf
0,97
bekijk product

Bekijk product ▸

OVALE KWAST SERIE 260

Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje Ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (90% tops). Het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.

vanaf
11,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260

Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast 260 is een kwast van Chinees varkenshaar, Chunking 90% tops. Het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.

vanaf
4,55
bekijk product

Bekijk product ▸

Platte Kwast Serie 660

Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje Platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar Chungking (90% tops). Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Deze kwast is dubbeldik, heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.

vanaf
3,68
bekijk product

Bekijk product ▸

LIONPENSEEL PURPLE SERIE 786

Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje purple Lionpenseel gebogen 786 heeft een gelakte houten steel, een verzilverde bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf
4,55
bekijk product

Bekijk product ▸

Ovale kwast Purple Serie 186

Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje purple Ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. Het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. Het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.

vanaf
8,52
bekijk product

Bekijk product ▸

PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286

Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje purple Patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. Het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

Platte Kwast Purple serie 686

Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje purple Platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. Deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf
3,98
bekijk product

Bekijk product ▸

Puntkwast Purple Serie 289

Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.

vanaf
5,62
bekijk product

Bekijk product ▸

Radiator Kwast Serie 460

Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje Radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. Het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.

vanaf
2,55
bekijk product

Bekijk product ▸

TELESCOOPSTOK

Goudhaantje telescoopstok

Goudhaantje Telescoopstok professioneel is een ergonomische, lichtgewicht telescoopstang van fiberpijp met een stootbescherming en ovaal gevormde aluminium verlenging. Het is zeer licht in gebruik maar tevens ook zeer stabiel en stijf. Het is trapsgewijs instelbaar met vloeistofdichte bedieningsknop. Het is geschikt voor vrijwel alle verfbeugels.

vanaf
40,26
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller Microstar 9 mm

Goudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje Verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf
1,34
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf
4,03
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
1,26
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MICROSTAR 5 MM

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie PU en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf
1,51
bekijk product

Bekijk product ▸

Nylon Roller 11 mm

Goudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje Verfrol is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf
1,17
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON ROLLER

Goudhaantje nylon roller

Goudhaantje Verfrol standaard nylon 6 mm is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het wordt gebruikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf
5,58
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER Schuim extra fijn

Goudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor Kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf
0,78
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
9,47
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER VESTAN 20-22 MM

Goudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf
4,06
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf
0,90
bekijk product

Bekijk product ▸

DUO BRUSH

Goudhaantje duo brush

Paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. Wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de Duo brush tevoorschijn getoverd worden. Met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. Wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. Met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. Met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.

vanaf
17,30
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER