menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Griffon

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3751 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
AFDICHTBAND

Griffon afdichtband

Griffon Afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. ook tegen lekkages bij auto´s en caravans. Hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf
13,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU-ZINCSPRAY

Griffon alu-zincspray

Griffon Alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. Het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieën, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.

vanaf
13,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-SPAT SPRAY

Griffon anti-spat spray

Griffon Anti-Spat Spray is een siliconenvrije lasspatbeschermingsspray op oliebasis. Geschikt voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij MIG-, MAG- en CO2 lassen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

KETTINGREINIGERSPRAY

Griffon kettingreinigerspray

Griffon Cleaner Spray Wielersport is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kettingen en derailleurs.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

CONSISTENTVET

Griffon consistentvet

Griffon Consistentvet is een hoogwaardig zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet op basis van lithium. Het is geschikt voor onderhoud en bescherming van metalen zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
5,03
bekijk product

Bekijk product ▸

CONTACTSPRAY CS90

Griffon contactspray cs90

Griffon Contactspray CS90 is een reiniging- en onderhoudsspray voor elektrische contacten zoals potmeters, schuif- en sleepcontacten en regelaars. Het is tevens preventief te gebruiken. Het heeft een vuil- en oxideoplossend vermogen, verbetert geleiding, voorkomt spanningsverlies, is vochtverdrijvend, niet corrosief en tast metaal en synthetische materialen niet aan. Het is in alle standen te gebruiken.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

DEVMOR

Griffon devmor

Griffon Devmor is een witte ontwikkelingsvloeistof voor het opsporen van materiaalgebreken (scheuronderzoek) in metalen en niet poreuze kunststoffen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon Primor en Verimor.

vanaf
11,78
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEER

Griffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon Drinkwaterleidingsoldeer Resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. Het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.

vanaf
14,39
bekijk product

Bekijk product ▸

electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon Electro Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 Harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
8,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ELECTRO TIN-LOOD 40/60

Griffon electro tin-lood 40/60

Griffon electro-Soldeerdraad 40/60 Harskern is een draadsoldeer met harskern. Het is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek reparatie van witgoed, audio/TV-apparatuur en huishoudelijke apparaten. Ongeschikt voor drinkwaterleidingen. Smelttraject 183°C - 235°C. Soldeertemperatuur 260°C. Temperatuurbestendigheid 90°C.

vanaf
9,65
bekijk product

Bekijk product ▸

EMAILLE REPAIR

Griffon emaille repair

Griffon Emaille repair is geschikt voor het retoucheren en herstellen van emaille en lakbeschadigingen bij onder meer baden, douchebakken, douchewanden, wastafels, koelkasten, wasmachines, wasdrogers, centriuges, kooktoestellen en keramische voorwerpen. Het is bestand tegen chemicaliën en bruikbaar met water tot 80ºC.

vanaf
6,56
bekijk product

Bekijk product ▸

FLUX-6

Griffon flux-6

Griffon Flux 6 is een universeel hardsoldeerpoeder. Het is geschikt voor het hardsolderen van koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is toepasbaar voor verbindingen waarbij hoge mechanische- en temperatuurbelasting (tot 300ºC) is vereist zoals bij technische installaties in de koude- en warmtetechniek.

vanaf
7,01
bekijk product

Bekijk product ▸

GALVATEC ZINCSPRAY

Griffon galvatec zincspray

Griffon Galvatec Zincspray is een sneldrogende zinkcoating. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieën, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.

vanaf
12,41
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFIETPOEDER

Griffon grafietpoeder

Griffon Grafietpoeder is een droogsmeermiddel op basis van zuiver grafiet. Het is geschikt voor het smeren van grote scharnieren (tuinhekken en poorten) en open slotsystemen zoals baardsloten (bontebaardsloten en klaviersloten).

vanaf
1,81
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD PVC CLEANER

Griffon hard pvc cleaner

Griffon Hard PVC Cleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor Hard-PVC. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van te verlijmen hard PVC goten, buizen, moffen en fittingen. Ook te gebruiken als voorbehandeling omdat het product in het PVC dringt waardoor het oppervlak opzwelt. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van lijmresten, het reinigen van gereedschap en het verdunnen van Hard-PVC-lijm.

vanaf
4,05
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD PVC LIJM KOMO

Griffon hard pvc lijm komo

Griffon Hard-Pvc-Lijm Komo is geschikt voor het verlijmen van goten, buizen, moffen en fittingen van PVC in druk- en afvoersystemen. Het is ook geschikt voor ABS. Het is toepasbaar tot een diameter van 160 mm. Het is zeer snel drogend, niet geschikt voor drukleidingen, goed vorstbestendig en heeft een temperatuurbestendigheid tot ca. 90°C.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

HEAT SHIELD

Griffon heat shield

Griffon heat Shield is een flexibel hitteschild. Het is eenvoudig in elke gewenste vorm te modelleren en geschikt voor het beschermen van o.a. muren, tegels, behang, verf en pleisterwerk tijdens het solderen.

vanaf
18,80
bekijk product

Bekijk product ▸

HENNEP

Griffon hennep

Griffon Hennep dispenser is een vlasvezel voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen bij o.a. (drink)water-, CV- en gasinstallaties en persluchtsystemen. Het is te gebruiken in combinatie met Kolmat (Alu) of Silpat.

vanaf
6,11
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDRA

Griffon hydra

Griffon Hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250°C) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

IMAL KRUIPOLIE

Griffon imal kruipolie

Griffon IMAL kruipolie is een hoogwaardige kruipolie op basis van grafiet. Het is geschikt voor het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten, moeren, flenzen, scharnieren en sloten. Het is toepasbaar op alle metalen en werkt tevens preventief wanneer het gebruikt wordt tijdens de montage.

vanaf
4,04
bekijk product

Bekijk product ▸

KOGELLAGERVET

Griffon kogellagervet

Griffon Kogellagervet is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van lithium. Het is geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen.

vanaf
4,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOLMAT FIBRE SEAL

Griffon kolmat fibre seal

Griffon Kolmat Fibre seal is een geïmpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, chroom, zink, PVC, CPVC en ABS. Gas: tot 5 bar druk bij -20°C tot +70°C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 °C, tot 7 bar druk bij +130°C.

vanaf
5,75
bekijk product

Bekijk product ▸

FITTERSKIT

Griffon fitterskit

Griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. Het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). De maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. Het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.

vanaf
6,74
bekijk product

Bekijk product ▸

LUBRIT-ALL MULTISPRAY

Griffon lubrit-all multispray

Griffon Lubrit-All multispray is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor het smeren, beschermen, reinigen en losmaken in 1001 toepassingen in o.a. huis, werkplaats, garage, tuin, caravan, auto en boot. Geschikt voor het smeren van bijvoorbeeld schuifdeuren en -ramen, scharnieren, grendels, sloten en rollagers. Tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook geschikt voor het verwijderen van vuil en vet van autovelgen, (fiets)kettingen, tandwielen, lagers en het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten en moeren.

vanaf
6,65
bekijk product

Bekijk product ▸

NO SPAT SPRAY

Griffon no spat spray

Griffon no-spat spray is een onbrandbare, siliconenvrije lasspray. Het is perfect voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij MIG-, MAG- en CO2 lassen.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Griffon ptfe spray

Griffon PTFE Spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van P.T.F.E. Geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen. Te gebruiken in o.a. werkplaats, huis, garage, caravan, auto, boot.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE-TAPE WATERLEIDING

Griffon ptfe-tape waterleiding

Griffon P.T.F.E. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en CV-installaties.

vanaf
2,51
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE TAPE GASLEIDING

Griffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20°C tot +135°C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf
3,41
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMOR

Griffon primor

Griffon Primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en PU-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met Verimor en Devmor.

vanaf
6,65
bekijk product

Bekijk product ▸

print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon Print Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
8,09
bekijk product

Bekijk product ▸

ECONOMY PURPISTOOL

Griffon economy purpistool

Griffon Economy Purpistool is een universeel doseerpistool voor alle purschuim-bussen met schroefdraad pistoolaansluiting. De bus is eenvoudig op het pistool te schroeven, zorgt voor een exacte dosering zonder naloop van schuim en het schuim hardt niet uit in het pistool.

vanaf
63,89
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC-TAPE

Griffon pvc-tape

Griffon PVC-tape is een waterdichte tape voor het afdichten en repareren van PVC afvoerbuizen en dakgoten binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor de reparatie van grondzeilen en landbouwfolie en voor het isoleren en bundelen van elektriciteitskabels boven of onder de grond.

vanaf
3,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon repair tape is een universele, zelf-fuserende, afdichtende en isolerende reparatietape op basis van siliconen.

vanaf
11,33
bekijk product

Bekijk product ▸

S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWA

Griffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon S/39 Koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf
3,28
bekijk product

Bekijk product ▸

S-39 RVS

Griffon s-39 rvs

Griffon S-39 RVS is een soldeervloeistof speciaal voor het solderen van RVS, zink, nikkel en chroom. Het is geschikt voor het zachtsolderen van RVS en andere moeilijk te solderen metalen zoals (sterk vervuild of geoxideerd) zink, nikkel en chroom in vrijwel alle toepassinggebieden.

vanaf
7,55
bekijk product

Bekijk product ▸

S-39 UNIVERSAL

Griffon s-39 universal

Griffon S-39 Universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.

vanaf
4,31
bekijk product

Bekijk product ▸

S-65 KOPER KIWA VLOEISTOF

Griffon s-65 koper kiwa vloeistof

Griffon S-65 koper kiwa is een zuurvrije soldeervloeistof met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf
4,67
bekijk product

Bekijk product ▸

GASLEKZOEKER

Griffon gaslekzoeker

Griffon Sherlock Gaslekzoeker is geschikt voor het opsporen van lekken in o.a. gas- en persluchtleidingen, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren. Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten inclusief zuurstof en freon.

vanaf
4,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONEN SPRAY HR260

Griffon siliconen spray hr260

Griffon Silicone spray is een universeel transparant glij-, smeer- en antihechtmiddel op basis van zuivere siliconenolie. Het is geschikt voor schone en lichte smering van o.a. schuifdeuren, -ramen, -laden en -puien, sloten, bedradingen, kabels, scharnieren, grendels, ritssluitingen, (gordijn)rails, rollagers, wieltjes en stelpoten. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Het voorkomt vuil- en vetaanslag op biobakken, afzuigkappen, ventilatoren, ovens, magnetrons, bumpers en grillen, maakt gereinigd textiel en leder waterafstotend, voorkomt vastvriezen van (deur)rubbers en houdt kettingen en tandwielen schoon.

vanaf
6,83
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENVET

Griffon siliconenvet

Griffon Siliconenvet is een universeel smeervet op basis van 100% siliconen. Geschikt voor het smeren van o.a. water- en gaskranen (kranenvet), scharnieren, (schuif)deuren, ramen, laden, rails en rollagers. Tevens geschikt voor onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook voorkomt het vastvriezen van (deur)rubbers.

vanaf
4,49
bekijk product

Bekijk product ▸

SLOTSPRAY

Griffon slotspray

Griffon Slot spray is een smeer- en onderhoudsmiddel voor (cylinder)sloten bij o.a. (garage)deuren, auto’s, hangsloten, hekken en poorten. Het is tevens geschikt voor het direct ontdooien en voorkomen van vastvriezen van sloten.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

SOLDEER TIN-ZILVER RESIST

Griffon soldeer tin-zilver resist

Griffon Soldeer Tin-Zilver resist 2 Ø 2 mm is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer. Legering: 96,5/3,5. Smeltpunt: 221°C. Het geeft t.o.v. tin/loodsoldeer een sterke en duurzame verbinding met grote temperatuurbestendigheid (175°C). Het is bijzonder geschikt voor o.a. drinkwaterleiding en elektronica en is Gif-, lood- en cadmiumvrij.

vanaf
95,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SOLDEERBOUTREINIGER

Griffon soldeerboutreiniger

Griffon soldeerboutreiniger is een salmiakblok voor het reinigen van soldeerbouten en -stiften.

vanaf
5,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SOLDEERSET

Griffon soldeerset

Griffon Soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit S-39 Koper KIWA pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. Het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. Voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een KIWA-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. Niet geschikt of toegestaan voor aluminium RVS zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.

vanaf
17,09
bekijk product

Bekijk product ▸

STEX

Griffon stex

Griffon Stex bestaat uit aluminium gecoate ontstoppingsparels. Het is geschikt voor het verwijderen van verstoppingen, zoals haren, zeep-, vet- en etensresten, uit de afvoer van gootstenen, wastafels, douchebakken en badkuipen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

TRACEELAC

Griffon traceelac

Griffon traceelac is een sneldrogende siliconenvrije blauwe aftekenlak. Het is ideaal voor het aftekenen van metalen en tevens geschikt als contact-, toucheer- en merklak.

vanaf
13,58
bekijk product

Bekijk product ▸

UNILUBE

Griffon unilube

Griffon Unilube is een transparant smeermiddel voor schone en lichte smering van lichtdraaiende metalen onderdelen zoals (naai)machines, schuifdeuren, sloten, scharnieren, (gordijn)rails, rollagers en huishoudelijke apparatuur.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin/Koper 97/3 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
41,39
bekijk product

Bekijk product ▸

soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon S-65 Koper.

vanaf
8,99
bekijk product

Bekijk product ▸

electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin-Koper 99/1 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
47,69
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE

Griffon vaseline

Griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. Tevens geschikt als bescherming van handen en huid.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE SPRAY

Griffon vaseline spray

Griffon Vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
6,56
bekijk product

Bekijk product ▸

VERIMOR

Griffon verimor

Griffon Verimor is een rode kleurstof voor het opsporen van materiaalgebreken (scheuronderzoek), zoals hardingsscheuren, vermoeiingsscheuren, poreusiteiten, slijpscheuren, lasfouten en andere oppervlaktedefecten in metalen en niet poreuze kunststoffen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon Primor en Devmor.

vanaf
18,53
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITE GREASE

Griffon white grease

Griffon White Grease is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van P.T.F.E. Geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen. Het is mechanisch zeer stabiel bij grote druk en hoge bedrijfstemperaturen.

vanaf
9,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ZILVERSOLDEER TYPE 23 S

Griffon zilversoldeer type 23 s

Griffon Zilverhardsoldeer is een cadmiumhoudende zilverhardsoldeer voor het hardsolderen van o.a. koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingen zoals gasleidingen, technische installaties en airconditioning. Legering: 40 zilver - 21 zink - 19 koper - 20 cadmium. Draaddiameter: 1.5 mm.

vanaf
14,93
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDICHTBAND

Griffon afdichtband

Griffon Afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. ook tegen lekkages bij auto´s en caravans. Hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf
13,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU-ZINCSPRAY

Griffon alu-zincspray

Griffon Alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. Het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieën, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.

vanaf
13,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-SPAT SPRAY

Griffon anti-spat spray

Griffon Anti-Spat Spray is een siliconenvrije lasspatbeschermingsspray op oliebasis. Geschikt voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij MIG-, MAG- en CO2 lassen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

KETTINGREINIGERSPRAY

Griffon kettingreinigerspray

Griffon Cleaner Spray Wielersport is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kettingen en derailleurs.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

CONSISTENTVET

Griffon consistentvet

Griffon Consistentvet is een hoogwaardig zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet op basis van lithium. Het is geschikt voor onderhoud en bescherming van metalen zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
5,03
bekijk product

Bekijk product ▸

CONTACTSPRAY CS90

Griffon contactspray cs90

Griffon Contactspray CS90 is een reiniging- en onderhoudsspray voor elektrische contacten zoals potmeters, schuif- en sleepcontacten en regelaars. Het is tevens preventief te gebruiken. Het heeft een vuil- en oxideoplossend vermogen, verbetert geleiding, voorkomt spanningsverlies, is vochtverdrijvend, niet corrosief en tast metaal en synthetische materialen niet aan. Het is in alle standen te gebruiken.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

DEVMOR

Griffon devmor

Griffon Devmor is een witte ontwikkelingsvloeistof voor het opsporen van materiaalgebreken (scheuronderzoek) in metalen en niet poreuze kunststoffen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon Primor en Verimor.

vanaf
11,78
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEER

Griffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon Drinkwaterleidingsoldeer Resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. Het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.

vanaf
14,39
bekijk product

Bekijk product ▸

electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon Electro Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 Harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
8,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ELECTRO TIN-LOOD 40/60

Griffon electro tin-lood 40/60

Griffon electro-Soldeerdraad 40/60 Harskern is een draadsoldeer met harskern. Het is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek reparatie van witgoed, audio/TV-apparatuur en huishoudelijke apparaten. Ongeschikt voor drinkwaterleidingen. Smelttraject 183°C - 235°C. Soldeertemperatuur 260°C. Temperatuurbestendigheid 90°C.

vanaf
9,65
bekijk product

Bekijk product ▸

EMAILLE REPAIR

Griffon emaille repair

Griffon Emaille repair is geschikt voor het retoucheren en herstellen van emaille en lakbeschadigingen bij onder meer baden, douchebakken, douchewanden, wastafels, koelkasten, wasmachines, wasdrogers, centriuges, kooktoestellen en keramische voorwerpen. Het is bestand tegen chemicaliën en bruikbaar met water tot 80ºC.

vanaf
6,56
bekijk product

Bekijk product ▸

FLUX-6

Griffon flux-6

Griffon Flux 6 is een universeel hardsoldeerpoeder. Het is geschikt voor het hardsolderen van koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is toepasbaar voor verbindingen waarbij hoge mechanische- en temperatuurbelasting (tot 300ºC) is vereist zoals bij technische installaties in de koude- en warmtetechniek.

vanaf
7,01
bekijk product

Bekijk product ▸

GALVATEC ZINCSPRAY

Griffon galvatec zincspray

Griffon Galvatec Zincspray is een sneldrogende zinkcoating. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieën, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.

vanaf
12,41
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFIETPOEDER

Griffon grafietpoeder

Griffon Grafietpoeder is een droogsmeermiddel op basis van zuiver grafiet. Het is geschikt voor het smeren van grote scharnieren (tuinhekken en poorten) en open slotsystemen zoals baardsloten (bontebaardsloten en klaviersloten).

vanaf
1,81
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD PVC CLEANER

Griffon hard pvc cleaner

Griffon Hard PVC Cleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor Hard-PVC. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van te verlijmen hard PVC goten, buizen, moffen en fittingen. Ook te gebruiken als voorbehandeling omdat het product in het PVC dringt waardoor het oppervlak opzwelt. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van lijmresten, het reinigen van gereedschap en het verdunnen van Hard-PVC-lijm.

vanaf
4,05
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD PVC LIJM KOMO

Griffon hard pvc lijm komo

Griffon Hard-Pvc-Lijm Komo is geschikt voor het verlijmen van goten, buizen, moffen en fittingen van PVC in druk- en afvoersystemen. Het is ook geschikt voor ABS. Het is toepasbaar tot een diameter van 160 mm. Het is zeer snel drogend, niet geschikt voor drukleidingen, goed vorstbestendig en heeft een temperatuurbestendigheid tot ca. 90°C.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

HEAT SHIELD

Griffon heat shield

Griffon heat Shield is een flexibel hitteschild. Het is eenvoudig in elke gewenste vorm te modelleren en geschikt voor het beschermen van o.a. muren, tegels, behang, verf en pleisterwerk tijdens het solderen.

vanaf
18,80
bekijk product

Bekijk product ▸

HENNEP

Griffon hennep

Griffon Hennep dispenser is een vlasvezel voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen bij o.a. (drink)water-, CV- en gasinstallaties en persluchtsystemen. Het is te gebruiken in combinatie met Kolmat (Alu) of Silpat.

vanaf
6,11
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDRA

Griffon hydra

Griffon Hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250°C) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

IMAL KRUIPOLIE

Griffon imal kruipolie

Griffon IMAL kruipolie is een hoogwaardige kruipolie op basis van grafiet. Het is geschikt voor het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten, moeren, flenzen, scharnieren en sloten. Het is toepasbaar op alle metalen en werkt tevens preventief wanneer het gebruikt wordt tijdens de montage.

vanaf
4,04
bekijk product

Bekijk product ▸

KOGELLAGERVET

Griffon kogellagervet

Griffon Kogellagervet is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van lithium. Het is geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen.

vanaf
4,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOLMAT FIBRE SEAL

Griffon kolmat fibre seal

Griffon Kolmat Fibre seal is een geïmpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, chroom, zink, PVC, CPVC en ABS. Gas: tot 5 bar druk bij -20°C tot +70°C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 °C, tot 7 bar druk bij +130°C.

vanaf
5,75
bekijk product

Bekijk product ▸

FITTERSKIT

Griffon fitterskit

Griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. Het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). De maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. Het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.

vanaf
6,74
bekijk product

Bekijk product ▸

LUBRIT-ALL MULTISPRAY

Griffon lubrit-all multispray

Griffon Lubrit-All multispray is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor het smeren, beschermen, reinigen en losmaken in 1001 toepassingen in o.a. huis, werkplaats, garage, tuin, caravan, auto en boot. Geschikt voor het smeren van bijvoorbeeld schuifdeuren en -ramen, scharnieren, grendels, sloten en rollagers. Tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook geschikt voor het verwijderen van vuil en vet van autovelgen, (fiets)kettingen, tandwielen, lagers en het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten en moeren.

vanaf
6,65
bekijk product

Bekijk product ▸

NO SPAT SPRAY

Griffon no spat spray

Griffon no-spat spray is een onbrandbare, siliconenvrije lasspray. Het is perfect voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij MIG-, MAG- en CO2 lassen.

vanaf
6,47
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Griffon ptfe spray

Griffon PTFE Spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van P.T.F.E. Geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen. Te gebruiken in o.a. werkplaats, huis, garage, caravan, auto, boot.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE-TAPE WATERLEIDING

Griffon ptfe-tape waterleiding

Griffon P.T.F.E. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en CV-installaties.

vanaf
2,51
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE TAPE GASLEIDING

Griffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20°C tot +135°C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf
3,41
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMOR

Griffon primor

Griffon Primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en PU-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met Verimor en Devmor.

vanaf
6,65
bekijk product

Bekijk product ▸

print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon Print Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
8,09
bekijk product

Bekijk product ▸

ECONOMY PURPISTOOL

Griffon economy purpistool

Griffon Economy Purpistool is een universeel doseerpistool voor alle purschuim-bussen met schroefdraad pistoolaansluiting. De bus is eenvoudig op het pistool te schroeven, zorgt voor een exacte dosering zonder naloop van schuim en het schuim hardt niet uit in het pistool.

vanaf
63,89
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC-TAPE

Griffon pvc-tape

Griffon PVC-tape is een waterdichte tape voor het afdichten en repareren van PVC afvoerbuizen en dakgoten binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor de reparatie van grondzeilen en landbouwfolie en voor het isoleren en bundelen van elektriciteitskabels boven of onder de grond.

vanaf
3,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon repair tape is een universele, zelf-fuserende, afdichtende en isolerende reparatietape op basis van siliconen.

vanaf
11,33
bekijk product

Bekijk product ▸

S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWA

Griffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon S/39 Koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf
3,28
bekijk product

Bekijk product ▸

S-39 RVS

Griffon s-39 rvs

Griffon S-39 RVS is een soldeervloeistof speciaal voor het solderen van RVS, zink, nikkel en chroom. Het is geschikt voor het zachtsolderen van RVS en andere moeilijk te solderen metalen zoals (sterk vervuild of geoxideerd) zink, nikkel en chroom in vrijwel alle toepassinggebieden.

vanaf
7,55
bekijk product

Bekijk product ▸

S-39 UNIVERSAL

Griffon s-39 universal

Griffon S-39 Universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.

vanaf
4,31
bekijk product

Bekijk product ▸

S-65 KOPER KIWA VLOEISTOF

Griffon s-65 koper kiwa vloeistof

Griffon S-65 koper kiwa is een zuurvrije soldeervloeistof met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf
4,67
bekijk product

Bekijk product ▸

GASLEKZOEKER

Griffon gaslekzoeker

Griffon Sherlock Gaslekzoeker is geschikt voor het opsporen van lekken in o.a. gas- en persluchtleidingen, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren. Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten inclusief zuurstof en freon.

vanaf
4,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONEN SPRAY HR260

Griffon siliconen spray hr260

Griffon Silicone spray is een universeel transparant glij-, smeer- en antihechtmiddel op basis van zuivere siliconenolie. Het is geschikt voor schone en lichte smering van o.a. schuifdeuren, -ramen, -laden en -puien, sloten, bedradingen, kabels, scharnieren, grendels, ritssluitingen, (gordijn)rails, rollagers, wieltjes en stelpoten. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Het voorkomt vuil- en vetaanslag op biobakken, afzuigkappen, ventilatoren, ovens, magnetrons, bumpers en grillen, maakt gereinigd textiel en leder waterafstotend, voorkomt vastvriezen van (deur)rubbers en houdt kettingen en tandwielen schoon.

vanaf
6,83
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENVET

Griffon siliconenvet

Griffon Siliconenvet is een universeel smeervet op basis van 100% siliconen. Geschikt voor het smeren van o.a. water- en gaskranen (kranenvet), scharnieren, (schuif)deuren, ramen, laden, rails en rollagers. Tevens geschikt voor onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook voorkomt het vastvriezen van (deur)rubbers.

vanaf
4,49
bekijk product

Bekijk product ▸

SLOTSPRAY

Griffon slotspray

Griffon Slot spray is een smeer- en onderhoudsmiddel voor (cylinder)sloten bij o.a. (garage)deuren, auto’s, hangsloten, hekken en poorten. Het is tevens geschikt voor het direct ontdooien en voorkomen van vastvriezen van sloten.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

SOLDEER TIN-ZILVER RESIST

Griffon soldeer tin-zilver resist

Griffon Soldeer Tin-Zilver resist 2 Ø 2 mm is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer. Legering: 96,5/3,5. Smeltpunt: 221°C. Het geeft t.o.v. tin/loodsoldeer een sterke en duurzame verbinding met grote temperatuurbestendigheid (175°C). Het is bijzonder geschikt voor o.a. drinkwaterleiding en elektronica en is Gif-, lood- en cadmiumvrij.

vanaf
95,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SOLDEERBOUTREINIGER

Griffon soldeerboutreiniger

Griffon soldeerboutreiniger is een salmiakblok voor het reinigen van soldeerbouten en -stiften.

vanaf
5,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SOLDEERSET

Griffon soldeerset

Griffon Soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit S-39 Koper KIWA pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. Het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. Voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een KIWA-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. Niet geschikt of toegestaan voor aluminium RVS zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.

vanaf
17,09
bekijk product

Bekijk product ▸

STEX

Griffon stex

Griffon Stex bestaat uit aluminium gecoate ontstoppingsparels. Het is geschikt voor het verwijderen van verstoppingen, zoals haren, zeep-, vet- en etensresten, uit de afvoer van gootstenen, wastafels, douchebakken en badkuipen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

TRACEELAC

Griffon traceelac

Griffon traceelac is een sneldrogende siliconenvrije blauwe aftekenlak. Het is ideaal voor het aftekenen van metalen en tevens geschikt als contact-, toucheer- en merklak.

vanaf
13,58
bekijk product

Bekijk product ▸

UNILUBE

Griffon unilube

Griffon Unilube is een transparant smeermiddel voor schone en lichte smering van lichtdraaiende metalen onderdelen zoals (naai)machines, schuifdeuren, sloten, scharnieren, (gordijn)rails, rollagers en huishoudelijke apparatuur.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin/Koper 97/3 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
41,39
bekijk product

Bekijk product ▸

soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon S-65 Koper.

vanaf
8,99
bekijk product

Bekijk product ▸

electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin-Koper 99/1 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf
47,69
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE

Griffon vaseline

Griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. Tevens geschikt als bescherming van handen en huid.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE SPRAY

Griffon vaseline spray

Griffon Vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
6,56
bekijk product

Bekijk product ▸

VERIMOR

Griffon verimor

Griffon Verimor is een rode kleurstof voor het opsporen van materiaalgebreken (scheuronderzoek), zoals hardingsscheuren, vermoeiingsscheuren, poreusiteiten, slijpscheuren, lasfouten en andere oppervlaktedefecten in metalen en niet poreuze kunststoffen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon Primor en Devmor.

vanaf
18,53
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITE GREASE

Griffon white grease

Griffon White Grease is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van P.T.F.E. Geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen. Het is mechanisch zeer stabiel bij grote druk en hoge bedrijfstemperaturen.

vanaf
9,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ZILVERSOLDEER TYPE 23 S

Griffon zilversoldeer type 23 s

Griffon Zilverhardsoldeer is een cadmiumhoudende zilverhardsoldeer voor het hardsolderen van o.a. koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingen zoals gasleidingen, technische installaties en airconditioning. Legering: 40 zilver - 21 zink - 19 koper - 20 cadmium. Draaddiameter: 1.5 mm.

vanaf
14,93
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER