menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Heteluchtpistolen en branders

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ELECTRODEHOUDERGraphite electrodehouder

Graphite Electrodehouder.

vanaf25,60
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 2000 WGraphite heteluchtpistool 2000 w

Graphite Heteluchtpistool 2000 watt heeft 3 temperatuurstanden: 25, 350 en 550 graden en heeft een Bi-metalen bescherming.

vanaf39,85
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 2000 W REGELBAARGraphite heteluchtpistool 2000 w regelbaar

Graphite Heteluchtpistool 2000 watt is selectief regelbaar tussen 25-600 Graden met Bi-metale Bescherming.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
LASDRAADGraphite lasdraad

Graphite Lasdraad SG-2 voor open en gesloten boog.

vanaf29,93
bekijk productBekijk product ▸
RUTIEL LASELEKTRODEGraphite rutiel laselektrode

Graphite Rutiel Laselectrode is bruikbaar in alle standen.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEERGriffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon Drinkwaterleidingsoldeer Resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. Het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.

vanaf14,39
bekijk productBekijk product ▸
electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskernGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon Electro Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 Harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
ELECTRO TIN-LOOD 40/60Griffon electro tin-lood 40/60

Griffon electro-Soldeerdraad 40/60 Harskern is een draadsoldeer met harskern. Het is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek reparatie van witgoed, audio/TV-apparatuur en huishoudelijke apparaten. Ongeschikt voor drinkwaterleidingen. Smelttraject 183°C - 235°C. Soldeertemperatuur 260°C. Temperatuurbestendigheid 90°C.

vanaf9,65
bekijk productBekijk product ▸
FLUX-6Griffon flux-6

Griffon Flux 6 is een universeel hardsoldeerpoeder. Het is geschikt voor het hardsolderen van koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is toepasbaar voor verbindingen waarbij hoge mechanische- en temperatuurbelasting (tot 300șC) is vereist zoals bij technische installaties in de koude- en warmtetechniek.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
HEAT SHIELDGriffon heat shield

Griffon heat Shield is een flexibel hitteschild. Het is eenvoudig in elke gewenste vorm te modelleren en geschikt voor het beschermen van o.a. muren, tegels, behang, verf en pleisterwerk tijdens het solderen.

vanaf18,80
bekijk productBekijk product ▸
HENNEPGriffon hennep

Griffon Hennep dispenser is een vlasvezel voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen bij o.a. (drink)water-, CV- en gasinstallaties en persluchtsystemen. Het is te gebruiken in combinatie met Kolmat (Alu) of Silpat.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
FITTERSKITGriffon fitterskit

Griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. Het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). De maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. Het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mmGriffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon Print Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWAGriffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon S/39 Koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf3,28
bekijk productBekijk product ▸
S-39 RVSGriffon s-39 rvs

Griffon S-39 RVS is een soldeervloeistof speciaal voor het solderen van RVS, zink, nikkel en chroom. Het is geschikt voor het zachtsolderen van RVS en andere moeilijk te solderen metalen zoals (sterk vervuild of geoxideerd) zink, nikkel en chroom in vrijwel alle toepassinggebieden.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
S-39 UNIVERSALGriffon s-39 universal

Griffon S-39 Universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
S-65 KOPER KIWA VLOEISTOFGriffon s-65 koper kiwa vloeistof

Griffon S-65 koper kiwa is een zuurvrije soldeervloeistof met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER TIN-ZILVER RESISTGriffon soldeer tin-zilver resist

Griffon Soldeer Tin-Zilver resist 2 Ű 2 mm is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer. Legering: 96,5/3,5. Smeltpunt: 221°C. Het geeft t.o.v. tin/loodsoldeer een sterke en duurzame verbinding met grote temperatuurbestendigheid (175°C). Het is bijzonder geschikt voor o.a. drinkwaterleiding en elektronica en is Gif-, lood- en cadmiumvrij.

vanaf95,39
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERBOUTREINIGERGriffon soldeerboutreiniger

Griffon soldeerboutreiniger is een salmiakblok voor het reinigen van soldeerbouten en -stiften.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERSETGriffon soldeerset

Griffon Soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit S-39 Koper KIWA pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. Het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. Voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een KIWA-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. Niet geschikt of toegestaan voor aluminium RVS zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.

vanaf17,09
bekijk productBekijk product ▸
soldeer tin/koper 97/3 massief Griffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon S-65 Koper.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern Griffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin/Koper 97/3 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf41,39
bekijk productBekijk product ▸
electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskernGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin-Koper 99/1 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf47,69
bekijk productBekijk product ▸
ZILVERSOLDEER TYPE 23 SGriffon zilversoldeer type 23 s

Griffon Zilverhardsoldeer is een cadmiumhoudende zilverhardsoldeer voor het hardsolderen van o.a. koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingen zoals gasleidingen, technische installaties en airconditioning. Legering: 40 zilver - 21 zink - 19 koper - 20 cadmium. Draaddiameter: 1.5 mm.

vanaf14,93
bekijk productBekijk product ▸
DAKBRANDERNeo dakbrander

Neo dakbrander 2kW, turbo vlam, 1850 graden, 140 g/min.

vanaf75,95
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 1600 WATTRupes heteluchtpistool 1600 watt

Rupes heteluchtpistool 1600 watt is voor professioneel gebruik. Er is keuze uit twee temperatuurstanden: 350-500°C. Geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.

vanaf126,45
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 1800 WATTRupes heteluchtpistool 1800 watt

Rupes Heteluchtpistool 1800 watt voor professioneel gebruik met een analoge instelling van de temperatuur in maar liefst 11 standen: 100-550°C. Geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, het verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, het verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.

vanaf218,41
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 2000 WATT DIGITAALRupes heteluchtpistool 2000 watt digitaal

Rupes heteluchtpistool 2000w digitaal voor professioneel gebruik met een display met vloeibare kristallen voor de controle van het soort werk waarvoor het gereedschap is ingesteld, de temperatuur m.b.v. maar liefst 14 keuzeprogramma’s tussen 80-650°C en de snelheid van de luchtstroom. Het is geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, het verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, het verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.

vanaf339,10
bekijk productBekijk product ▸
BRANDER HULPSTUKTopex brander hulpstuk

Topex brander hulpstuk.

vanaf7,13
bekijk productBekijk product ▸
BUTAAN- EN PROPAANPOTJETopex butaan- en propaanpotje

Topex butaan-propaan potje 190 gram, EN417, met Auto Stop.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER FLUXTopex soldeer flux

Topex cynel soldeerflux 35 ml/gram.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER HARSTopex soldeer hars

Topex cynel soldeer hars 35 ml/gram.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERSETTopex soldeerset

Topex cynel soldeerset.

vanaf15,15
bekijk productBekijk product ▸
CYNEL SOLDEERTIN 2.5 MLTopex cynel soldeertin 2.5 ml

Topex Cynel soldeertin 2.5 ml Sn 97%, 100 gram, Cu 3%, SW26.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERBRANDER 2KWTopex soldeerbrander 2kw

Topex dakbrander is een 2 KW brander met een hoge vlamtemperatuur van 1850°C en regelbare gastoevoer. De brander is van messing, met een diameter van 17 mm. Wordt geleverd met een slang van 1,5 m.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER- EN BRANDERSETTopex soldeer- en branderset

Topex dakbrander 2KW is geschikt voor propaan- of butaangas.De brander heeft een handgreep en een regelaar voor het instellen van de vlam en kan gelijk aan een gasfles worden gekoppeld. Temperatuurbereik: van 1200 tot 1850°C. Verbruik: 140 gram per uur. Wordt geleverd inclusief slang van 1,5 meter en inclusief platte brander 40 mm (het verwijderen van verf), puntbrander 17 mm (solderen) en brander 22 mm (solderen, sanitair).

vanaf46,50
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 19.5KWTopex dak- en onkruidbrander 19.5kw

Topex Dakbrander 25-35-50 mm, 1850C, 19,5kw, 2000 gram per uur en 1,5 meter slang.

vanaf56,00
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 110KWTopex dak- en onkruidbrander 110kw

Topex dakbrander is een grote gasbrander voorzien van 2 grote branderkoppen. Wat deze onkruidbrander ideaal maakt, is de brede werkbreedte. Hierdoor wordt het onkruid in een vloeiende beweging snel en gemakkelijk verbrand. Het is tevens voorzien van een standaard, waardoor de brander gemakkelijk aan de kant gelegd kan worden zonder schade aan te richten. Inclusief gasslang van 5 meter. Vlamtemperatuur: 1850 °C. Maximum verbruik: 7800 gram per uur.

vanaf104,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 99KWTopex dak- en onkruidbrander 99kw

Topex Dakbrander/Onkruidbrander 3x50mm 90 kw inclusief 5 meter slang.

vanaf104,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 28KWTopex dak- en onkruidbrander 28kw

Topex Dakbrander/Onkruidbrander 50mm 28kw 1.5mtr Slang.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 58KWTopex dak- en onkruidbrander 58kw

Topex dakbrander 60 mm 58 kw met een slang van 5 meter.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER GROOTTopex dak- en onkruidbrander groot

Topex dakbranderset groot in metalen koffer.

vanaf170,95
bekijk productBekijk product ▸
DAKBRANDERSET KLEINTopex dakbranderset klein

Topex dakbranderset klein in metalen koffer.

vanaf123,45
bekijk productBekijk product ▸
GASDRUKREGELAARTopex gasdrukregelaar

Topex drukregelaar met een instelbaar vermogen van 0 tot 4 bar.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
GASBRANDERTopex gasbrander

Topex gasbrander 1350C, 1,9 KW en 180 gram per uur. De getoonde afbeelding is artikel 44e141.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
GASSLANGTopex gasslang

Topex gasslang voor de topex onkruidbrander/gasbrander. Inclusief 2 steeksleutels.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
MICROBRANDER 12 MLTopex microbrander 12 ml

Topex microbrander 12 ml. CE en TUV gecertificeerd.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
VERLOOPTopex verloop

Topex Reductiestuk voor Gasflessen 1/2 Binnendraad - 3/8 Buitendraad.

vanaf7,84
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERTANGTopex soldeertang

Topex Soldeerbout CE.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERBOUT 2KWTopex soldeerbout 2kw

Topex Soldeerbout 2kw 1850 graden.

vanaf31,30
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERPISTOOL 100 WTopex soldeerpistool 100 w

Topex soldeerpistool 100 watt heeft een duurzame kunststof behuizing en de mogelijkheid om de soldeertips uit te wisselen. Het heeft een CE veiligheidscertificaat, is uitgerust met een lampje dat gaat branden als de knop wordt ingedrukt en het handvat is voorzien van een rubberen pad voor meer comfort.

vanaf1,66
bekijk productBekijk product ▸
150 Watt soldeerpistoolTopex 150 watt soldeerpistool

Topex soldeerpistool is een zeer krachtig soldeerpistool met een heatervermogen van maar liefst 150 watt. Het soldeerpistool warmt razendsnel op naar een temperatuur van 400 graden, door de trekker in de greep in te drukken wordt het verwarmingselement geactiveerd.

vanaf5,94
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERTINTopex soldeertin

Topex soldeertin SN60% van 100 gram.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERTIN AFZUIGER 190 MMTopex soldeertin afzuiger 190 mm

Topex Tin zuiger is geschikt om overtollig soldeertin te verwijderen van bijvoorbeeld de printplaat. Diameter zuigbuis: 3 mm. Lengte: 190 mm.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
HETE LUCHT PISTOOL 2000WVerto hete lucht pistool 2000w

Verto heteluchtpistool 2000 watt, regelbaar.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
ACCESSOIRES VOOR WAGNER HETELUCHTPISTOLENWagner accessoires voor wagner heteluchtpistolen

Wagner accessoires voor de diverse heteluchtpistolen.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 300Wagner furno 300

Wagner furno 300 is een basic heteluchtpistool voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het losmaken van verroeste bouten. Het heeft een vermogen van 1200 watt en 2 temperatuurstanden (400°C en 600°C) en luchtsnelheden. Het heeft een corrosiebestendige nozzle en geïntegreerde ophanghaak.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 500Wagner furno 500

Wagner furno 500 heteluchtpistool heeft 12 temperatuur instellingen van 65șC tot 650șC. Het is een veelzijdig apparaat, geschikt voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het verwijderen van stickers. Het heeft een Graphic LED scherm met drukknoppen, een vermogen van 1500 watt, 2 luchtsnelheden en cooling down modus. Het is een ergonomisch ontwerp voor comfort en balans en heeft een handige ophanglus.

vanaf49,46
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 750Wagner furno 750

Wagner Furno 750 is een elektronisch heteluchtpistool van professionele kwaliteit, perfect voor intensief gebruik. Het is voorzien van een ergonomisch en compact design voor meer comfort en gebruiksmogelijkheden. Het heeft een dynamisch en digitaal LCD-scherm voor specifieke regeling van de warmte met een variabel temperatuurbereik van 50°C tot 600°C voor meer nauwkeurigheid, veiligheid en efficiëntie. Het digitale scherm heeft een geheugenfunctie met oproepfunctie voor de laatste instelling. Het is ideaal voor grotere karweien en wordt geleverd is een praktische, stevige kist in werkbankvorm voor opslag. Het wordt geleverd met een concentratorspuittip, reflecterende spuittip, brede concentratorspuittip, glasbeschermingsspuittip en 5-in-1 precisieschraper. Vermogen: 2000 W. Capaciteit luchtstroom: 820 l/min. Snoer: 1,8 m.

vanaf76,46
bekijk productBekijk product ▸
ELECTRODEHOUDER

Graphite electrodehouder

Graphite Electrodehouder.

vanaf25,60
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 2000 W

Graphite heteluchtpistool 2000 w

Graphite Heteluchtpistool 2000 watt heeft 3 temperatuurstanden: 25, 350 en 550 graden en heeft een Bi-metalen bescherming.

vanaf39,85
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 2000 W REGELBAAR

Graphite heteluchtpistool 2000 w regelbaar

Graphite Heteluchtpistool 2000 watt is selectief regelbaar tussen 25-600 Graden met Bi-metale Bescherming.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
LASDRAAD

Graphite lasdraad

Graphite Lasdraad SG-2 voor open en gesloten boog.

vanaf29,93
bekijk productBekijk product ▸
RUTIEL LASELEKTRODE

Graphite rutiel laselektrode

Graphite Rutiel Laselectrode is bruikbaar in alle standen.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEER

Griffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon Drinkwaterleidingsoldeer Resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. Het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.

vanaf14,39
bekijk productBekijk product ▸
electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon Electro Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 Harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
ELECTRO TIN-LOOD 40/60

Griffon electro tin-lood 40/60

Griffon electro-Soldeerdraad 40/60 Harskern is een draadsoldeer met harskern. Het is geschikt voor het solderen van schoon koper en vertinde onderdelen zoals toepassingen in de elektrotechniek reparatie van witgoed, audio/TV-apparatuur en huishoudelijke apparaten. Ongeschikt voor drinkwaterleidingen. Smelttraject 183°C - 235°C. Soldeertemperatuur 260°C. Temperatuurbestendigheid 90°C.

vanaf9,65
bekijk productBekijk product ▸
FLUX-6

Griffon flux-6

Griffon Flux 6 is een universeel hardsoldeerpoeder. Het is geschikt voor het hardsolderen van koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is toepasbaar voor verbindingen waarbij hoge mechanische- en temperatuurbelasting (tot 300șC) is vereist zoals bij technische installaties in de koude- en warmtetechniek.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
HEAT SHIELD

Griffon heat shield

Griffon heat Shield is een flexibel hitteschild. Het is eenvoudig in elke gewenste vorm te modelleren en geschikt voor het beschermen van o.a. muren, tegels, behang, verf en pleisterwerk tijdens het solderen.

vanaf18,80
bekijk productBekijk product ▸
HENNEP

Griffon hennep

Griffon Hennep dispenser is een vlasvezel voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen bij o.a. (drink)water-, CV- en gasinstallaties en persluchtsystemen. Het is te gebruiken in combinatie met Kolmat (Alu) of Silpat.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
FITTERSKIT

Griffon fitterskit

Griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. Het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). De maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. Het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon Print Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWA

Griffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon S/39 Koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf3,28
bekijk productBekijk product ▸
S-39 RVS

Griffon s-39 rvs

Griffon S-39 RVS is een soldeervloeistof speciaal voor het solderen van RVS, zink, nikkel en chroom. Het is geschikt voor het zachtsolderen van RVS en andere moeilijk te solderen metalen zoals (sterk vervuild of geoxideerd) zink, nikkel en chroom in vrijwel alle toepassinggebieden.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
S-39 UNIVERSAL

Griffon s-39 universal

Griffon S-39 Universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
S-65 KOPER KIWA VLOEISTOF

Griffon s-65 koper kiwa vloeistof

Griffon S-65 koper kiwa is een zuurvrije soldeervloeistof met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER TIN-ZILVER RESIST

Griffon soldeer tin-zilver resist

Griffon Soldeer Tin-Zilver resist 2 Ű 2 mm is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer. Legering: 96,5/3,5. Smeltpunt: 221°C. Het geeft t.o.v. tin/loodsoldeer een sterke en duurzame verbinding met grote temperatuurbestendigheid (175°C). Het is bijzonder geschikt voor o.a. drinkwaterleiding en elektronica en is Gif-, lood- en cadmiumvrij.

vanaf95,39
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERBOUTREINIGER

Griffon soldeerboutreiniger

Griffon soldeerboutreiniger is een salmiakblok voor het reinigen van soldeerbouten en -stiften.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERSET

Griffon soldeerset

Griffon Soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit S-39 Koper KIWA pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. Het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. Voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een KIWA-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. Niet geschikt of toegestaan voor aluminium RVS zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.

vanaf17,09
bekijk productBekijk product ▸
soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon S-65 Koper.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin/Koper 97/3 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf41,39
bekijk productBekijk product ▸
electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin-Koper 99/1 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf47,69
bekijk productBekijk product ▸
ZILVERSOLDEER TYPE 23 S

Griffon zilversoldeer type 23 s

Griffon Zilverhardsoldeer is een cadmiumhoudende zilverhardsoldeer voor het hardsolderen van o.a. koper, messing, ijzer en RVS in vrijwel alle toepassingen zoals gasleidingen, technische installaties en airconditioning. Legering: 40 zilver - 21 zink - 19 koper - 20 cadmium. Draaddiameter: 1.5 mm.

vanaf14,93
bekijk productBekijk product ▸
DAKBRANDER

Neo dakbrander

Neo dakbrander 2kW, turbo vlam, 1850 graden, 140 g/min.

vanaf75,95
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 1600 WATT

Rupes heteluchtpistool 1600 watt

Rupes heteluchtpistool 1600 watt is voor professioneel gebruik. Er is keuze uit twee temperatuurstanden: 350-500°C. Geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.

vanaf126,45
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 1800 WATT

Rupes heteluchtpistool 1800 watt

Rupes Heteluchtpistool 1800 watt voor professioneel gebruik met een analoge instelling van de temperatuur in maar liefst 11 standen: 100-550°C. Geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, het verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, het verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.

vanaf218,41
bekijk productBekijk product ▸
HETELUCHTPISTOOL 2000 WATT DIGITAAL

Rupes heteluchtpistool 2000 watt digitaal

Rupes heteluchtpistool 2000w digitaal voor professioneel gebruik met een display met vloeibare kristallen voor de controle van het soort werk waarvoor het gereedschap is ingesteld, de temperatuur m.b.v. maar liefst 14 keuzeprogramma’s tussen 80-650°C en de snelheid van de luchtstroom. Het is geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, het verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, het verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.

vanaf339,10
bekijk productBekijk product ▸
BRANDER HULPSTUK

Topex brander hulpstuk

Topex brander hulpstuk.

vanaf7,13
bekijk productBekijk product ▸
BUTAAN- EN PROPAANPOTJE

Topex butaan- en propaanpotje

Topex butaan-propaan potje 190 gram, EN417, met Auto Stop.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER FLUX

Topex soldeer flux

Topex cynel soldeerflux 35 ml/gram.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER HARS

Topex soldeer hars

Topex cynel soldeer hars 35 ml/gram.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERSET

Topex soldeerset

Topex cynel soldeerset.

vanaf15,15
bekijk productBekijk product ▸
CYNEL SOLDEERTIN 2.5 ML

Topex cynel soldeertin 2.5 ml

Topex Cynel soldeertin 2.5 ml Sn 97%, 100 gram, Cu 3%, SW26.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERBRANDER 2KW

Topex soldeerbrander 2kw

Topex dakbrander is een 2 KW brander met een hoge vlamtemperatuur van 1850°C en regelbare gastoevoer. De brander is van messing, met een diameter van 17 mm. Wordt geleverd met een slang van 1,5 m.

vanaf33,20
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEER- EN BRANDERSET

Topex soldeer- en branderset

Topex dakbrander 2KW is geschikt voor propaan- of butaangas.De brander heeft een handgreep en een regelaar voor het instellen van de vlam en kan gelijk aan een gasfles worden gekoppeld. Temperatuurbereik: van 1200 tot 1850°C. Verbruik: 140 gram per uur. Wordt geleverd inclusief slang van 1,5 meter en inclusief platte brander 40 mm (het verwijderen van verf), puntbrander 17 mm (solderen) en brander 22 mm (solderen, sanitair).

vanaf46,50
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 19.5KW

Topex dak- en onkruidbrander 19.5kw

Topex Dakbrander 25-35-50 mm, 1850C, 19,5kw, 2000 gram per uur en 1,5 meter slang.

vanaf56,00
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 110KW

Topex dak- en onkruidbrander 110kw

Topex dakbrander is een grote gasbrander voorzien van 2 grote branderkoppen. Wat deze onkruidbrander ideaal maakt, is de brede werkbreedte. Hierdoor wordt het onkruid in een vloeiende beweging snel en gemakkelijk verbrand. Het is tevens voorzien van een standaard, waardoor de brander gemakkelijk aan de kant gelegd kan worden zonder schade aan te richten. Inclusief gasslang van 5 meter. Vlamtemperatuur: 1850 °C. Maximum verbruik: 7800 gram per uur.

vanaf104,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 99KW

Topex dak- en onkruidbrander 99kw

Topex Dakbrander/Onkruidbrander 3x50mm 90 kw inclusief 5 meter slang.

vanaf104,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 28KW

Topex dak- en onkruidbrander 28kw

Topex Dakbrander/Onkruidbrander 50mm 28kw 1.5mtr Slang.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER 58KW

Topex dak- en onkruidbrander 58kw

Topex dakbrander 60 mm 58 kw met een slang van 5 meter.

vanaf47,45
bekijk productBekijk product ▸
DAK- EN ONKRUIDBRANDER GROOT

Topex dak- en onkruidbrander groot

Topex dakbranderset groot in metalen koffer.

vanaf170,95
bekijk productBekijk product ▸
DAKBRANDERSET KLEIN

Topex dakbranderset klein

Topex dakbranderset klein in metalen koffer.

vanaf123,45
bekijk productBekijk product ▸
GASDRUKREGELAAR

Topex gasdrukregelaar

Topex drukregelaar met een instelbaar vermogen van 0 tot 4 bar.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
GASBRANDER

Topex gasbrander

Topex gasbrander 1350C, 1,9 KW en 180 gram per uur. De getoonde afbeelding is artikel 44e141.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
GASSLANG

Topex gasslang

Topex gasslang voor de topex onkruidbrander/gasbrander. Inclusief 2 steeksleutels.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
MICROBRANDER 12 ML

Topex microbrander 12 ml

Topex microbrander 12 ml. CE en TUV gecertificeerd.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
VERLOOP

Topex verloop

Topex Reductiestuk voor Gasflessen 1/2 Binnendraad - 3/8 Buitendraad.

vanaf7,84
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERTANG

Topex soldeertang

Topex Soldeerbout CE.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERBOUT 2KW

Topex soldeerbout 2kw

Topex Soldeerbout 2kw 1850 graden.

vanaf31,30
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERPISTOOL 100 W

Topex soldeerpistool 100 w

Topex soldeerpistool 100 watt heeft een duurzame kunststof behuizing en de mogelijkheid om de soldeertips uit te wisselen. Het heeft een CE veiligheidscertificaat, is uitgerust met een lampje dat gaat branden als de knop wordt ingedrukt en het handvat is voorzien van een rubberen pad voor meer comfort.

vanaf1,66
bekijk productBekijk product ▸
150 Watt soldeerpistool

Topex 150 watt soldeerpistool

Topex soldeerpistool is een zeer krachtig soldeerpistool met een heatervermogen van maar liefst 150 watt. Het soldeerpistool warmt razendsnel op naar een temperatuur van 400 graden, door de trekker in de greep in te drukken wordt het verwarmingselement geactiveerd.

vanaf5,94
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERTIN

Topex soldeertin

Topex soldeertin SN60% van 100 gram.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERTIN AFZUIGER 190 MM

Topex soldeertin afzuiger 190 mm

Topex Tin zuiger is geschikt om overtollig soldeertin te verwijderen van bijvoorbeeld de printplaat. Diameter zuigbuis: 3 mm. Lengte: 190 mm.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
HETE LUCHT PISTOOL 2000W

Verto hete lucht pistool 2000w

Verto heteluchtpistool 2000 watt, regelbaar.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
ACCESSOIRES VOOR WAGNER HETELUCHTPISTOLEN

Wagner accessoires voor wagner heteluchtpistolen

Wagner accessoires voor de diverse heteluchtpistolen.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 300

Wagner furno 300

Wagner furno 300 is een basic heteluchtpistool voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het losmaken van verroeste bouten. Het heeft een vermogen van 1200 watt en 2 temperatuurstanden (400°C en 600°C) en luchtsnelheden. Het heeft een corrosiebestendige nozzle en geïntegreerde ophanghaak.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 500

Wagner furno 500

Wagner furno 500 heteluchtpistool heeft 12 temperatuur instellingen van 65șC tot 650șC. Het is een veelzijdig apparaat, geschikt voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het verwijderen van stickers. Het heeft een Graphic LED scherm met drukknoppen, een vermogen van 1500 watt, 2 luchtsnelheden en cooling down modus. Het is een ergonomisch ontwerp voor comfort en balans en heeft een handige ophanglus.

vanaf49,46
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 750

Wagner furno 750

Wagner Furno 750 is een elektronisch heteluchtpistool van professionele kwaliteit, perfect voor intensief gebruik. Het is voorzien van een ergonomisch en compact design voor meer comfort en gebruiksmogelijkheden. Het heeft een dynamisch en digitaal LCD-scherm voor specifieke regeling van de warmte met een variabel temperatuurbereik van 50°C tot 600°C voor meer nauwkeurigheid, veiligheid en efficiëntie. Het digitale scherm heeft een geheugenfunctie met oproepfunctie voor de laatste instelling. Het is ideaal voor grotere karweien en wordt geleverd is een praktische, stevige kist in werkbankvorm voor opslag. Het wordt geleverd met een concentratorspuittip, reflecterende spuittip, brede concentratorspuittip, glasbeschermingsspuittip en 5-in-1 precisieschraper. Vermogen: 2000 W. Capaciteit luchtstroom: 820 l/min. Snoer: 1,8 m.

vanaf76,46
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER