menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Hobbytape en overige tape

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
Gestreepte Veiligheidstape 5702

3m gestreepte veiligheidstape 5702

3M Gestreepte Veiligheidstape 5702 is speciaal ontwikkeld om vloeren te markeren met paden, gevaarlijke zones en laaghangende of uitstekende objecten in bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen of ziekenhuizen. De helder gele en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid en helpen ongelukken te voorkomen. De tape heeft een rubber lijm die snel hecht op vele verschillende oppervlakken maar toch heel eenvoudig te verwijderen is, zonder lijmresten achter te laten. Het is flexibel en slijtvast en volgt eenvoudig hoeken, vormen en onregelmatige oppervlakken.ēKan snel en altijd worden aangebracht.ēDe heldere gel en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid.ēRekt uit en volgt onregelmatige oppervlakken en vormt zich rond hoeken voor een goede hechting.ēSlijtvast, vocht en weersbestendig voor een lange levensduur

vanaf
47,67
bekijk product

Bekijk product ▸

Safety Walk

3m safety walk

3M Safety-Walk Antislip Tapes Standaard is te gebruiken op alle gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. De tape heeft een lange levensduur en door de uitstekende hechting en de flexibiliteit van het product hecht het op iedere ondergrond. Het heeft een hoge kwaliteit lijmlaag en is ideaal voor toepassing op productie/ en opslagruimtes, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en voertuigen. Het heeft hoge kwaliteit schurende deeltjes die fricties in elke applicatie mogelijk maken.

vanaf
130,73
bekijk product

Bekijk product ▸

Safety-Walk Antislip tape veerkrachtig

3m safety-walk antislip tape veerkrachtig

3M Safety-Walk Antislip Tapes Veerkrachtig is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. De rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. De tape biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur, speciaal voor het lopen op blote voeten. Het is ideaal voor boten en watersportuitrusting en kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. De gebruikte acrylaatlijm is ideaal voor vochtige zones.

vanaf
77,36
bekijk product

Bekijk product ▸

SAFETY-WALK ANTISLIP

3m safety-walk antislip

3M Safety-Walk Antislip Tape Vervormbaar is speciaal ontwikkeld voor oneffen en geprofileerde oppervlakken. Het is specifiek voor gebruik op oppervlakken met patronen of gegaufreerde oppervlakken in industriŽle, commerciŽle of cateringzones. Het is geschikt voor gebruik in droge, natte of olieachtige omstandigheden. De schurende deeltjes zijn van hoge kwaliteit, de aluminiumfolie past zich aan onregelmatige oppervlakken aan en het heeft zeer krachtige kleefstof.

vanaf
301,53
bekijk product

Bekijk product ▸

AFZETBAND

Kip afzetband

Kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.

vanaf
25,16
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE DESIGN

Kip ducktape design

Kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf
3,14
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE SCHRIJFBAAR

Kip ducktape schrijfbaar

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).

vanaf
6,81
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE UNI

Kip ducktape uni

Kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf
3,26
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE WASHI

Kip ducktape washi

Kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. Het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.

vanaf
1,26
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE DUCKLING

Kip ducktape duckling

Kip duckling is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden.

vanaf
2,15
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE YOUR STYLE

Kip tape your style

Kip ducktape boekje tape your style is een Nederlandstalige brochure in A5-formaat met 25 creatieve DIY-ideeŽn met zowel de duck tapes als de washi tapes.

vanaf
4,87
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC-MARKERINGSTAPE EXTRA

Kip pvc-markeringstape extra

Kip PVC-markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. Tot 80 graden temperatuurbestendig.

vanaf
6,63
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE SHEET

Kip ducktape sheet

Kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf
1,65
bekijk product

Bekijk product ▸

Kantenband wit structuur voorgelijmd

Mac lean kantenband wit structuur voorgelijmd

Mac lean Kantenband wit structuur is voorgelijmd kantenband ter afwerking van gefineerde meubelpanelen. Doormiddel van een strijkijzer (op een lage stand en zonder stoomfunctie) kan het worden aangebracht op het meubelpaneel.

vanaf
2,21
bekijk product

Bekijk product ▸

AFZETLINT DUBBEL BEDRUKT

Scley afzetlint dubbel bedrukt

Scley afzetlint dubbel bedrukt is van basis kwaliteit polyethyleen folie.

vanaf
2,75
bekijk product

Bekijk product ▸

Gestreepte Veiligheidstape 5702

3m gestreepte veiligheidstape 5702

3M Gestreepte Veiligheidstape 5702 is speciaal ontwikkeld om vloeren te markeren met paden, gevaarlijke zones en laaghangende of uitstekende objecten in bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen of ziekenhuizen. De helder gele en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid en helpen ongelukken te voorkomen. De tape heeft een rubber lijm die snel hecht op vele verschillende oppervlakken maar toch heel eenvoudig te verwijderen is, zonder lijmresten achter te laten. Het is flexibel en slijtvast en volgt eenvoudig hoeken, vormen en onregelmatige oppervlakken.ēKan snel en altijd worden aangebracht.ēDe heldere gel en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid.ēRekt uit en volgt onregelmatige oppervlakken en vormt zich rond hoeken voor een goede hechting.ēSlijtvast, vocht en weersbestendig voor een lange levensduur

vanaf
47,67
bekijk product

Bekijk product ▸

Safety Walk

3m safety walk

3M Safety-Walk Antislip Tapes Standaard is te gebruiken op alle gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. De tape heeft een lange levensduur en door de uitstekende hechting en de flexibiliteit van het product hecht het op iedere ondergrond. Het heeft een hoge kwaliteit lijmlaag en is ideaal voor toepassing op productie/ en opslagruimtes, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en voertuigen. Het heeft hoge kwaliteit schurende deeltjes die fricties in elke applicatie mogelijk maken.

vanaf
130,73
bekijk product

Bekijk product ▸

Safety-Walk Antislip tape veerkrachtig

3m safety-walk antislip tape veerkrachtig

3M Safety-Walk Antislip Tapes Veerkrachtig is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. De rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. De tape biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur, speciaal voor het lopen op blote voeten. Het is ideaal voor boten en watersportuitrusting en kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. De gebruikte acrylaatlijm is ideaal voor vochtige zones.

vanaf
77,36
bekijk product

Bekijk product ▸

SAFETY-WALK ANTISLIP

3m safety-walk antislip

3M Safety-Walk Antislip Tape Vervormbaar is speciaal ontwikkeld voor oneffen en geprofileerde oppervlakken. Het is specifiek voor gebruik op oppervlakken met patronen of gegaufreerde oppervlakken in industriŽle, commerciŽle of cateringzones. Het is geschikt voor gebruik in droge, natte of olieachtige omstandigheden. De schurende deeltjes zijn van hoge kwaliteit, de aluminiumfolie past zich aan onregelmatige oppervlakken aan en het heeft zeer krachtige kleefstof.

vanaf
301,53
bekijk product

Bekijk product ▸

AFZETBAND

Kip afzetband

Kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.

vanaf
25,16
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE DESIGN

Kip ducktape design

Kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf
3,14
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE SCHRIJFBAAR

Kip ducktape schrijfbaar

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).

vanaf
6,81
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE UNI

Kip ducktape uni

Kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf
3,26
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE WASHI

Kip ducktape washi

Kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. Het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.

vanaf
1,26
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE DUCKLING

Kip ducktape duckling

Kip duckling is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden.

vanaf
2,15
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE YOUR STYLE

Kip tape your style

Kip ducktape boekje tape your style is een Nederlandstalige brochure in A5-formaat met 25 creatieve DIY-ideeŽn met zowel de duck tapes als de washi tapes.

vanaf
4,87
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC-MARKERINGSTAPE EXTRA

Kip pvc-markeringstape extra

Kip PVC-markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. Tot 80 graden temperatuurbestendig.

vanaf
6,63
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCKTAPE SHEET

Kip ducktape sheet

Kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Deze tape heeft een cultstatus: het komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creŽren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. Het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. Het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

vanaf
1,65
bekijk product

Bekijk product ▸

Kantenband wit structuur voorgelijmd

Mac lean kantenband wit structuur voorgelijmd

Mac lean Kantenband wit structuur is voorgelijmd kantenband ter afwerking van gefineerde meubelpanelen. Doormiddel van een strijkijzer (op een lage stand en zonder stoomfunctie) kan het worden aangebracht op het meubelpaneel.

vanaf
2,21
bekijk product

Bekijk product ▸

AFZETLINT DUBBEL BEDRUKT

Scley afzetlint dubbel bedrukt

Scley afzetlint dubbel bedrukt is van basis kwaliteit polyethyleen folie.

vanaf
2,75
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER