menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Hoge schoenen

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ALEX VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu alex veiligheidsschoen s3

Aboutblu SP ALEX is een Veiligheidsschoen S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20149). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, het bovenmateriaal is van SuŤde leder en de buitenzool is van PU/PU. De schoen is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Toepassing: bouw, engineering en zware industrie. Ze zijn geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf78,65
bekijk productBekijk product ▸
AMARONE VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu amarone veiligheidsschoen

Aboutblu Amarone veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor o.a. engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (21224) gecertificeerd.

vanaf95,59
bekijk productBekijk product ▸
BASSANO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu bassano veiligheidsschoen s3

Aboutblu Bassano veiligheidsschoen S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20051) gecertificeerd.

vanaf49,61
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu detroit mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen Detroit mid heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (192878 gecertificeerd.

vanaf105,27
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu discovery mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen discovery mid heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
HARMATTAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu harmattan veiligheidsschoen s3

Aboutblu harmattan veiligheidsschoen S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. De schoen is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (WR) en een hittebestendige zool (HRO), is antistatisch en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 WR HRO UNI EN ISO 20345:2012/SRC (30171) gecertificeerd.

vanaf154,88
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu indianapolis mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen Indianapolis S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50352) gecertificeerd.

vanaf108,90
bekijk productBekijk product ▸
NEW SAFHIR VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu new safhir veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen New Safhir S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20148) gecertificeerd.

vanaf90,75
bekijk productBekijk product ▸
RANGER VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu ranger veiligheidsschoen

Aboutblu Ranger S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en een pu buitenzool. Het bovenmateriaal is gemaakt van leder en het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en een stalen neus. Het is geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25042) gecertificeerd.

vanaf150,04
bekijk productBekijk product ▸
SHERPA VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu sherpa veiligheidsschoen s3

Aboutblu Sherpa S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, nubuck leder bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor engineering, bouw en zware industrie. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20005) gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
V-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu v-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu v-light S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19260) gecertificeerd.

vanaf94,38
bekijk productBekijk product ▸
VIBO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu vibo veiligheidsschoen s3

Aboutblu Vibo S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25138) gecertificeerd.

vanaf89,54
bekijk productBekijk product ▸
 Detroit Rugged Flex S3 Halfhoge Werkschoenen Carhartt detroit rugged flex s3 halfhoge werkschoenen

Carhartt Detroit 6" S3 work boot is een S3 klasse, 6Ē Rugged Flex halfhoge enkellaars met hydro-geolied leer, een gewatteerde tong en schacht voor extra comfort en afgewerkt met leer voor duurzaamheid. Het heeft een PU voetbed voor comfort en een vibram buitenzool voor grip, tractie, SRC anti-slip, HRO warmtebestendigheid en flexibiliteit bij elke stap. De Gzero-textiellaag heeft anti-perforatie-eigenschappen die bescherming bieden tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en het heeft een ergonomisch gevormde glasvezel neus die beschermt tegen invloeden, voor comfort zorgt en voldoet aan de EN ISO 20345: 2012-normen.

vanaf168,19
bekijk productBekijk product ▸
Detroit Rugged Flex S3 Hoge Werkschoenen Carhartt detroit rugged flex s3 hoge werkschoenen

Carhartt Detroit 8" S3 waterproof high boot is een S3-klasse, 8Ē Rugged Flex waterdichte hoge enkellaars met hydro-geolied leer, gewatteerde tong en schacht voor extra comfort en afgewerkt met leer voor duurzaamheid. Het waterdichte en ademende Storm Defender membraan houdt de voeten droog en warm en voert transpiratievocht af voor comfort. Het heeft een PU voetbed voor comfort en een vibram buitenzool voor grip, tractie, SRC anti-slip, HRO warmtebestendigheid en flexibiliteit bij elke stap.De Gzero-textiellaag heeft anti-perforatie-eigenschappen die bescherming bieden tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en het heeft een ergonomisch gevormde glasvezel neus die beschermt tegen impact, voor comfort zorgt en voldoet aan de EN ISO 20345: 2012-normen .

vanaf192,39
bekijk productBekijk product ▸
Veiligheidsschoen Men Detroit Chukka BootCarhartt veiligheidsschoen men detroit chukka boot

Carhartt detroit chukka boot heeft alles in zich waar een goede veiligheidsschoen aan moet voldoen. Het valt in beschermingscategorie S3, wat betekent dat de schoen een stalen neus en stevige zool heeft. De zool beschermt tegen perforaties, hitte, schuren, olie en uitglijden. De schoen is comfortabel, veilig en waterafstotend. Het heeft een hoog model, sluit met veters en door de Rugged Flex technologie biedt het optimale bewegingsvrijheid.

vanaf156,09
bekijk productBekijk product ▸
Hamilton Rugged Flex Waterproof S3 WerkschoenenCarhartt hamilton rugged flex waterproof s3 werkschoenen

Carhartt Hamilton S3 waterproof wedge boot is een waterdichte enkellaars met hydro-geolied leer, een gewatteerde tong en schacht voor extra comfort en afgewerkt met leer voor duurzaamheid. Het waterdichte en ademende Storm Defender membraan houdt de voeten droog en warm en voert transpiratievocht af voor comfort. Het heeft een PU voetbed voor comfort, een vibram buitenzool voor grip, tractie, SRC anti-slip, HRO warmtebestendigheid en flexibiliteit bij elke stap. De Gzero-textiellaag heeft anti-perforatie-eigenschappen die bescherming bieden tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en het heeft een ergonomisch gevormde glasvezel neus die beschermt tegen invloeden, voor comfort zorgt en voldoet aan de EN ISO 20345: 2012-normen.

vanaf180,29
bekijk productBekijk product ▸
HERMES SCHOENENDassy hermes schoenen

Dassy schoenen hermes zijn hoge schoenen die gekeurd zijn volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, Zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en een reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf88,81
bekijk productBekijk product ▸
SPARTA S3 HOGE SCHOENDassy sparta s3 hoge schoen

Dassy schoenen sparta zijn S3-Veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeelģ voering en gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.

vanaf98,01
bekijk productBekijk product ▸
THANOS SCHOENENDassy thanos schoenen

Dassy schoenen thanos zijn veiligheidsschoenen voor het zware werk. Deze schoenen hebben een hittebestendige en isolerende antislip loopzool met een zeroperforatie antistatische binnenzool voor betere bescherming van de voeten. Hierdoor kunnen spijkers en andere scherpe voorwerpen niet door de zool heen dringen. Verder zijn de schoenen voorzien van een 100% composiet neuskap. Deze beschermt de tenen tegen vallende objecten en beknelling. De neus is verder beschermd door de TPU overneus, een slijtvaste overneus die voorkomt dat de neuzen kaal worden. Ook kan door het waterdichte membraam wat is aangebracht onder het leer, geen water door de schoen naar binnen dringen. Toch kan de werkschoen nog steeds ademen, zodat de voeten niet bezweet raken. De schoen voldoet aan de veiligheidsklasse EN ISO 20345:2004 - S3.

vanaf139,76
bekijk productBekijk product ▸
BLACK ELECTRON VEILIGHEIDSSCHOEN SPBProteq black electron veiligheidsschoen spb

Gerba electron veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal van nubuck leder en een buitenzool van pu/rubber. Het is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (WR) en een hittebestendige zool (HRO). is hitte-isolerend (HI), koude-isolerend (CI), metaalvrij en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor elektrotechniek en in de bouw. Het is SBP UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf206,91
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT HIGH VEILIGHEIDSSCHOENProteq sneaker next high veiligheidsschoen

Gerba hoge sneaker next S3 heeft textiel bovenmateriaal en een PU TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw.

vanaf127,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMUS HOOG COMPO S3Herock primus hoog compo s3

Herock primus high compo s3 schoenen zijn enkellaarzen met een PU beschermkap en een composiet 200J neus. De tussenzool is van niet-metalen anti-perforatie L-Protectionģ. Ze hebben een PU-gewatteerde lip en kraag en de binnenzool is antistatisch, bacteriedodend en met verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant. De zool heeft PU met dubbele densiteit en de leest is breed en comfortabel. Het bovenstuk is van zwart, glad en waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels.

vanaf27,48
bekijk productBekijk product ▸
ARIZONA VEILIGHEIDSSCHOENProteq arizona veiligheidsschoen

No stop hoge schoen Arizona is een Veiligheidsschoen S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC. Het heeft een uitneembare binnenzool, is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en bouw.

vanaf56,87
bekijk productBekijk product ▸
OCEAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3 HROProteq ocean veiligheidsschoen s3 hro

Panther hoge schoen Ocean S3 HRO heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool (HRO), is antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 HRO UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf117,37
bekijk productBekijk product ▸
STELVIO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Proteq stelvio veiligheidsschoen s3

Panther Stelvio S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen buitenmateriaal en een pu/rubberen buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (WR) en een hittebestendige zool (HRO), is hitte-isolerend (HI), koude-isolerend (CI), antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is HRO CI HI WR UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf157,30
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY HIGH S2 SHOESad safety high s2 shoe

Sad footwear safety high shoe s2 is een hoog model instapper met stalen neus, een antistatische uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm, een microvezel bovenstuk, een slijtvaste, polyester gewatteerde voering, een splitlederen hielstukje tegen slijtage en een pu schokabsorberende zool. Het is resistent tegen koolwaterstoffen en SRC antislip gecertificeerd.

vanaf23,98
bekijk productBekijk product ▸
ALEX VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu alex veiligheidsschoen s3

Aboutblu SP ALEX is een Veiligheidsschoen S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20149). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, het bovenmateriaal is van SuŤde leder en de buitenzool is van PU/PU. De schoen is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Toepassing: bouw, engineering en zware industrie. Ze zijn geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf78,65
bekijk productBekijk product ▸
AMARONE VEILIGHEIDSSCHOEN

Aboutblu amarone veiligheidsschoen

Aboutblu Amarone veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor o.a. engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (21224) gecertificeerd.

vanaf95,59
bekijk productBekijk product ▸
BASSANO VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu bassano veiligheidsschoen s3

Aboutblu Bassano veiligheidsschoen S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20051) gecertificeerd.

vanaf49,61
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu detroit mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen Detroit mid heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (192878 gecertificeerd.

vanaf105,27
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu discovery mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen discovery mid heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
HARMATTAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu harmattan veiligheidsschoen s3

Aboutblu harmattan veiligheidsschoen S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. De schoen is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (WR) en een hittebestendige zool (HRO), is antistatisch en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 WR HRO UNI EN ISO 20345:2012/SRC (30171) gecertificeerd.

vanaf154,88
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu indianapolis mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen Indianapolis S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50352) gecertificeerd.

vanaf108,90
bekijk productBekijk product ▸
NEW SAFHIR VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu new safhir veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen New Safhir S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20148) gecertificeerd.

vanaf90,75
bekijk productBekijk product ▸
RANGER VEILIGHEIDSSCHOEN

Aboutblu ranger veiligheidsschoen

Aboutblu Ranger S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en een pu buitenzool. Het bovenmateriaal is gemaakt van leder en het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en een stalen neus. Het is geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25042) gecertificeerd.

vanaf150,04
bekijk productBekijk product ▸
SHERPA VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu sherpa veiligheidsschoen s3

Aboutblu Sherpa S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, nubuck leder bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor engineering, bouw en zware industrie. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20005) gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
V-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu v-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu v-light S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19260) gecertificeerd.

vanaf94,38
bekijk productBekijk product ▸
VIBO VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu vibo veiligheidsschoen s3

Aboutblu Vibo S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25138) gecertificeerd.

vanaf89,54
bekijk productBekijk product ▸
 Detroit Rugged Flex S3 Halfhoge Werkschoenen

Carhartt detroit rugged flex s3 halfhoge werkschoenen

Carhartt Detroit 6" S3 work boot is een S3 klasse, 6Ē Rugged Flex halfhoge enkellaars met hydro-geolied leer, een gewatteerde tong en schacht voor extra comfort en afgewerkt met leer voor duurzaamheid. Het heeft een PU voetbed voor comfort en een vibram buitenzool voor grip, tractie, SRC anti-slip, HRO warmtebestendigheid en flexibiliteit bij elke stap. De Gzero-textiellaag heeft anti-perforatie-eigenschappen die bescherming bieden tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en het heeft een ergonomisch gevormde glasvezel neus die beschermt tegen invloeden, voor comfort zorgt en voldoet aan de EN ISO 20345: 2012-normen.

vanaf168,19
bekijk productBekijk product ▸
Detroit Rugged Flex S3 Hoge Werkschoenen

Carhartt detroit rugged flex s3 hoge werkschoenen

Carhartt Detroit 8" S3 waterproof high boot is een S3-klasse, 8Ē Rugged Flex waterdichte hoge enkellaars met hydro-geolied leer, gewatteerde tong en schacht voor extra comfort en afgewerkt met leer voor duurzaamheid. Het waterdichte en ademende Storm Defender membraan houdt de voeten droog en warm en voert transpiratievocht af voor comfort. Het heeft een PU voetbed voor comfort en een vibram buitenzool voor grip, tractie, SRC anti-slip, HRO warmtebestendigheid en flexibiliteit bij elke stap.De Gzero-textiellaag heeft anti-perforatie-eigenschappen die bescherming bieden tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en het heeft een ergonomisch gevormde glasvezel neus die beschermt tegen impact, voor comfort zorgt en voldoet aan de EN ISO 20345: 2012-normen .

vanaf192,39
bekijk productBekijk product ▸
Veiligheidsschoen Men Detroit Chukka Boot

Carhartt veiligheidsschoen men detroit chukka boot

Carhartt detroit chukka boot heeft alles in zich waar een goede veiligheidsschoen aan moet voldoen. Het valt in beschermingscategorie S3, wat betekent dat de schoen een stalen neus en stevige zool heeft. De zool beschermt tegen perforaties, hitte, schuren, olie en uitglijden. De schoen is comfortabel, veilig en waterafstotend. Het heeft een hoog model, sluit met veters en door de Rugged Flex technologie biedt het optimale bewegingsvrijheid.

vanaf156,09
bekijk productBekijk product ▸
Hamilton Rugged Flex Waterproof S3 Werkschoenen

Carhartt hamilton rugged flex waterproof s3 werkschoenen

Carhartt Hamilton S3 waterproof wedge boot is een waterdichte enkellaars met hydro-geolied leer, een gewatteerde tong en schacht voor extra comfort en afgewerkt met leer voor duurzaamheid. Het waterdichte en ademende Storm Defender membraan houdt de voeten droog en warm en voert transpiratievocht af voor comfort. Het heeft een PU voetbed voor comfort, een vibram buitenzool voor grip, tractie, SRC anti-slip, HRO warmtebestendigheid en flexibiliteit bij elke stap. De Gzero-textiellaag heeft anti-perforatie-eigenschappen die bescherming bieden tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en het heeft een ergonomisch gevormde glasvezel neus die beschermt tegen invloeden, voor comfort zorgt en voldoet aan de EN ISO 20345: 2012-normen.

vanaf180,29
bekijk productBekijk product ▸
HERMES SCHOENEN

Dassy hermes schoenen

Dassy schoenen hermes zijn hoge schoenen die gekeurd zijn volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, Zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en een reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf88,81
bekijk productBekijk product ▸
SPARTA S3 HOGE SCHOEN

Dassy sparta s3 hoge schoen

Dassy schoenen sparta zijn S3-Veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeelģ voering en gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.

vanaf98,01
bekijk productBekijk product ▸
THANOS SCHOENEN

Dassy thanos schoenen

Dassy schoenen thanos zijn veiligheidsschoenen voor het zware werk. Deze schoenen hebben een hittebestendige en isolerende antislip loopzool met een zeroperforatie antistatische binnenzool voor betere bescherming van de voeten. Hierdoor kunnen spijkers en andere scherpe voorwerpen niet door de zool heen dringen. Verder zijn de schoenen voorzien van een 100% composiet neuskap. Deze beschermt de tenen tegen vallende objecten en beknelling. De neus is verder beschermd door de TPU overneus, een slijtvaste overneus die voorkomt dat de neuzen kaal worden. Ook kan door het waterdichte membraam wat is aangebracht onder het leer, geen water door de schoen naar binnen dringen. Toch kan de werkschoen nog steeds ademen, zodat de voeten niet bezweet raken. De schoen voldoet aan de veiligheidsklasse EN ISO 20345:2004 - S3.

vanaf139,76
bekijk productBekijk product ▸
BLACK ELECTRON VEILIGHEIDSSCHOEN SPB

Proteq black electron veiligheidsschoen spb

Gerba electron veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal van nubuck leder en een buitenzool van pu/rubber. Het is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (WR) en een hittebestendige zool (HRO). is hitte-isolerend (HI), koude-isolerend (CI), metaalvrij en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor elektrotechniek en in de bouw. Het is SBP UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf206,91
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT HIGH VEILIGHEIDSSCHOEN

Proteq sneaker next high veiligheidsschoen

Gerba hoge sneaker next S3 heeft textiel bovenmateriaal en een PU TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw.

vanaf127,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMUS HOOG COMPO S3

Herock primus hoog compo s3

Herock primus high compo s3 schoenen zijn enkellaarzen met een PU beschermkap en een composiet 200J neus. De tussenzool is van niet-metalen anti-perforatie L-Protectionģ. Ze hebben een PU-gewatteerde lip en kraag en de binnenzool is antistatisch, bacteriedodend en met verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant. De zool heeft PU met dubbele densiteit en de leest is breed en comfortabel. Het bovenstuk is van zwart, glad en waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels.

vanaf27,48
bekijk productBekijk product ▸
ARIZONA VEILIGHEIDSSCHOEN

Proteq arizona veiligheidsschoen

No stop hoge schoen Arizona is een Veiligheidsschoen S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC. Het heeft een uitneembare binnenzool, is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en bouw.

vanaf56,87
bekijk productBekijk product ▸
OCEAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3 HRO

Proteq ocean veiligheidsschoen s3 hro

Panther hoge schoen Ocean S3 HRO heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool (HRO), is antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 HRO UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf117,37
bekijk productBekijk product ▸
STELVIO VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Proteq stelvio veiligheidsschoen s3

Panther Stelvio S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen buitenmateriaal en een pu/rubberen buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (WR) en een hittebestendige zool (HRO), is hitte-isolerend (HI), koude-isolerend (CI), antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is HRO CI HI WR UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf157,30
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY HIGH S2 SHOE

Sad safety high s2 shoe

Sad footwear safety high shoe s2 is een hoog model instapper met stalen neus, een antistatische uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm, een microvezel bovenstuk, een slijtvaste, polyester gewatteerde voering, een splitlederen hielstukje tegen slijtage en een pu schokabsorberende zool. Het is resistent tegen koolwaterstoffen en SRC antislip gecertificeerd.

vanaf23,98
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER