menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Grondverf

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ROESTOMVORMER SPUITBUS

Avis roestomvormer spuitbus

Avis Roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Door zijn diep indringend vermogen en de zeer goede beschermende filmvorming biedt het een optimale laag voor verdere behandeling en het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is toepasbaar op ijzer en (blank) staal en speciaal geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste laksystemen en is overspuit- of schilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf
18,76
bekijk product

Bekijk product ▸

BRANTHO-KORRUX NITROFEST

Brantho korrux brantho-korrux nitrofest

Brantho-korrux nitrofest is een hoogwaardige, matte 1-component coating. Het heeft een snelle droging, goede roestwering en is zeer geschikt als universele primer, ook op hand ontroeste oppervlakken. In een 2-lagen systeem is het ook weer-, zeewater- en oliebestendig. Theoretisch rendement: ca. 8,2 m per liter.

vanaf
29,77
bekijk product

Bekijk product ▸

1K PRIMER

Colormatic 1k primer

Colormatic 1k primer biedt een uitstekende hechting, vooral op gepolijst materiaal zoals staalplaat. Deze primer biedt door de speciale pigmenten actieve bescherming tegen roest.

vanaf
15,71
bekijk product

Bekijk product ▸

Primer 44HS

Mathys primer 44hs

Rust-oleum primer 44 HS is een gebruiksklare 1-component hechtprimer op chloorrubberbasis. Het verbetert de hechting van coatings op minerale ondergronden. Het heeft een uitstekende fixerende werking op daken, vloeren en muren, bindt loszittende ondergronddeeltjes aan elkaar en verbetert zo de hechting, heeft een snelle waterbestendigheid (1 uur na applicatie bij 20C), is onverzeepbaar en zeer flexibel. Let op, indien de ondergrond een acrylaatverf is, mag deze niet met Primer 44HS overschilderd worden (aantasten van de acrylaatverf door het oplosmiddel). In dat geval kan Pegafix gebruikt worden. Verbruik: 14 m per liter.

vanaf
25,41
bekijk product

Bekijk product ▸

COATEX PRIMER EP

Nanosign coatex primer ep

NanoSign Coatex Primer EP is een 2-componenten Epoxy primer voor alle ondergronden, bij voorkeur als hechtprimer voor NanoSign Coatex Antiplak en Prochemko Coatex NV Verf. Het is geschikt op thermohardende kunststoffen, (non ferro) metalen en alle maatvaste ondergronden, inclusief maatvast en droog hardhout en oude verfsystemen. Het moet worden afgewerkt na 16 uur, maar binnen 24 uur met een NanoSign coating of een ander geschikt Prochemko product. Theoretisch verbruik: bij 80100 m nat ca. 10-12 m per liter.

vanaf
122,76
bekijk product

Bekijk product ▸

Basisharz

Relius basisharz

Relius Basisharz is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, laagviskeuze epoxyhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als primer, egalisatie- of afschotlaag, troffelvloer of reparatiemortel onder alle Relius epoxyhars of polyurethaan vloersystemen. Het is ook zeer geschikt voor reparaties van kunststofvloeren en geschikt voor op normaal tot sterk zuigende beton- en cementvloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Potlife: 35-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 2,5-4 m per liter.

vanaf
50,16
bekijk product

Bekijk product ▸

FLIESENGRUND

Relius fliesengrund

Relius Fliesengrund is een extreme 2-componenten hechtprimer voor metaal, kunststof en tegels. Het is overschilderbaar na 12-16 uur. Theoretisch rendement: 4 m per liter.

vanaf
50,65
bekijk product

Bekijk product ▸

5401 Impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum 5401 impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum epoxy impregneerprimer voor beton en andere poreuze, minerale ondergronden. Het is ook te gebruiken als hechtprimer voor betonreparatieproducten zoals 5180 epoxy reparatiemortel en kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden. Het is na 16 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
52,28
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL CHOICE SHOP PRIMER

Rust-oleum industrial choice shop primer

Rust-oleum industrial choice shopprimer is een sneldrogende grondlaag gebaseerd op een sojaolie alkydhars. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde en licht geroeste staaloppervlakken. Het is speciaal bedoeld om met de verfspuit te worden aangebracht. Voor kleine reparaties kan het ook met kwast en/of roller worden aangebracht. Het kan overschilderd worden met Rust-Oleum Alkyd Grondlagen en/of het Alkythane Systeem 7500. Theoretisch rendement: 12,8 m per liter.

vanaf
39,47
bekijk product

Bekijk product ▸

5130 PRIMER DSP

Rust-oleum 5130 primer dsp

Rust-Oleum Primer DSP is een epoxy primer voor vochtige ondergronden. Het heft dampdrukeffecten op en voorkomt blaasvorming door luchtvochtigheid op ondergronden van asfalt of beton. Op ondergronden met relatieve vochtigheid boven 85% 2 lagen toepassen. Het is overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings tussen 16 en 48 uur. Let op, dit is een 2-componenten product, dus zowel de basis als de verharder dienen gebruikt te worden. Verbruik: max. 4 m per liter.

vanaf
31,10
bekijk product

Bekijk product ▸

5421 Sneldrogende Epoxy vloerprimer

Rust-oleum 5421 sneldrogende epoxy vloerprimer

Rust-oleum sneldrogende epoxy impregneerprimer verbetert hechting op broze en poreuze oppervlakken. Het is overschilderbaar met alle Rust-oleum 2k-coatings na slechts 4 uur (indien de laag kleefvrij en beloopbaar is). Indien langer dan 48 uur wordt gewacht, dient de laag opgeruwd (geschuurd) te worden om een goede hechting tussen de primer en de toplaag mogelijk te maken. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf
257,11
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTIPRIMER 2K EP

Sigma multiprimer 2k ep

Sigma multiprimer 2K EP is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. In systemen met Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. De primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf
77,21
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAFAST 40

Sigma sigmafast 40

Sigma Sigmafast 40 is een alkyd grondverf. Het hecht goed op anticorrosieve primers en verouderde verfsystemen en zoals de naam al zegt heeft het een zeer snelle droogtijd (het is overschilderbaar na 4 uur). Het is onbeperkt overschilderbaar, heeft 45% vastestofgehalte en goed kleurbehoud. Theoretisch rendement: 9 m per liter.

vanaf
97,83
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALITH PE10

Sigma sigmalith pe10

Sigma sigmalith PE10/WS PRIMER is een verspuitbare, watergedragen systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het Voldoet aan de certificatieregeling Houten Gevelelementen van het SKH, is ook aan te brengen met behulp van een lakgietgordijnmachine, heeft een hoog laagdiktebereik, heeft een goede kantendekking en dekking op de houtnerf, een snelle droging (hanteerbaar na ca. 2 uur), kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar, voldoet aan COT-kwaliteitsomschrijving 06.05 en voldoet aan BRL 0814 (conform KOMO productcertificaat). Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
109,12
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALITH PE30

Sigma sigmalith pe30

Sigma SIGMALITH PE30/ISO PRIMER is een watergedragen, isolerende, dekkende systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het in de timmerfabriek gronden van bloedende houtsoorten zoals merbau, door middel van spuiten. Het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar en voldoet aan BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat). Theoretisch redenement: ca. 7,5 m per liter.

vanaf
518,96
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Sigma sigmalith pe40

Sigma sigmalith PE40/WBA PRIMER is een watergedragen, dekkende grondverf en voorlak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt en is niet ontvlambaar. Het voldoet aan de BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat)en voldoet aan de BRL 0401 (afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie). Het is over te spuiten na ca. 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
359,29
bekijk product

Bekijk product ▸

SigmaZinc 102

Sigma sigmazinc 102

SIGMA sigmaZINC 102 HS is een 2-componenten zink epoxy polyamide primer voor diverse verfsystemen. Het heeft uitstekende anti-corrosieve eigenschappen, is sneldrogend en kan worden overgeschilderd met een korte interval. Het kan dienen als een holdingprimer voor diverse onderhoudssystemen voor een totale reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het voldoet aan SSPC-Paint 20. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 6 maanden. Theoretisch rendement: 22 m per liter.

vanaf
444,42
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAZINC 109

Sigma sigmazinc 109

Sigma sigmazinc 109 HS is een 2-componenten epoxyprimer met een hoog volume vaste stof en polyamide verharder. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen en is sneldrogend. Het kan worden gebruikt als zink epoxyprimer in diverse verfsystemen en als holdingprimer in diverse onderhoudssystemen voor een volledige reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 3 maanden. Theoretisch rendement: 11,5 m per liter.

vanaf
409,09
bekijk product

Bekijk product ▸

2K IMPREGNATIE

Vista 2k impregnatie

Vista 2K Impregnatie is een 2-componenten polyurethaan impregnatielaag op basis van hydroxyacrylaten en alifatisch polyisocynaten voor o.a. beton, baksteen, asbestcement, gips en metselwerk. Het is alkalibestendig en penetreert diep in de ondergrond. Het is geschikt als impregnatielaag in het Vista 2K Zwembadsysteem en andere PU systemen, maar ook als eindlaag toepasbaar. Het is overschilderbaar binnen ca. 12 uur. Verbruik: ca. 5-9 m per liter.

vanaf
122,47
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

Wijzonol wijzofast basecoat/additief

Wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. Het is geschikt in combinatie met Wijzofast Additief als tussenlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Zonder toevoeging van Wijzofast Additief vind er geen doorharding plaats. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 2,2 m per KG.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST PRIMER

Wijzonol wijzofast primer

Wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. Het is geschikt als hechtlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 4,2 m per kg.

vanaf
684,68
bekijk product

Bekijk product ▸

Wijzopox Unicoat HB

Wijzonol wijzopox unicoat hb

Wijzonol Wijzopox Unicoat HB is een 2-componenten, universele, zijdeglanzende high build grond- en dekverf voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als grond- en afwerklaag op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). Het is ook geschikt als primer op steenachtige en diverse kunststof en houten ondergronden (bij de inzet als afwerklaag rekening houden met krijten bij UV-belasting). Rendement: ca. 4,6 m per KG.

vanaf
58,59
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX ZINKFOSFAATPRIMER EWN

Wijzonol wijzopox zinkfosfaatprimer ewn

Wijzonol Wijzopox zinkfosfaatprimer EWN is een waterverdunbare, roestwerende 2-componenten primer op basis van epoxy. Het is geschikt als universele grondlaag op gestraald staal, speciaal daar waar niet met oplosmiddelen gewerkt mag worden. Let op: thermisch verzinkt en gegalvaniseerd staal vooraf niet etsen! Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 72 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
59,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ROESTOMVORMER SPUITBUS

Avis roestomvormer spuitbus

Avis Roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Door zijn diep indringend vermogen en de zeer goede beschermende filmvorming biedt het een optimale laag voor verdere behandeling en het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is toepasbaar op ijzer en (blank) staal en speciaal geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste laksystemen en is overspuit- of schilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf
18,76
bekijk product

Bekijk product ▸

BRANTHO-KORRUX NITROFEST

Brantho korrux brantho-korrux nitrofest

Brantho-korrux nitrofest is een hoogwaardige, matte 1-component coating. Het heeft een snelle droging, goede roestwering en is zeer geschikt als universele primer, ook op hand ontroeste oppervlakken. In een 2-lagen systeem is het ook weer-, zeewater- en oliebestendig. Theoretisch rendement: ca. 8,2 m per liter.

vanaf
29,77
bekijk product

Bekijk product ▸

1K PRIMER

Colormatic 1k primer

Colormatic 1k primer biedt een uitstekende hechting, vooral op gepolijst materiaal zoals staalplaat. Deze primer biedt door de speciale pigmenten actieve bescherming tegen roest.

vanaf
15,71
bekijk product

Bekijk product ▸

Primer 44HS

Mathys primer 44hs

Rust-oleum primer 44 HS is een gebruiksklare 1-component hechtprimer op chloorrubberbasis. Het verbetert de hechting van coatings op minerale ondergronden. Het heeft een uitstekende fixerende werking op daken, vloeren en muren, bindt loszittende ondergronddeeltjes aan elkaar en verbetert zo de hechting, heeft een snelle waterbestendigheid (1 uur na applicatie bij 20C), is onverzeepbaar en zeer flexibel. Let op, indien de ondergrond een acrylaatverf is, mag deze niet met Primer 44HS overschilderd worden (aantasten van de acrylaatverf door het oplosmiddel). In dat geval kan Pegafix gebruikt worden. Verbruik: 14 m per liter.

vanaf
25,41
bekijk product

Bekijk product ▸

COATEX PRIMER EP

Nanosign coatex primer ep

NanoSign Coatex Primer EP is een 2-componenten Epoxy primer voor alle ondergronden, bij voorkeur als hechtprimer voor NanoSign Coatex Antiplak en Prochemko Coatex NV Verf. Het is geschikt op thermohardende kunststoffen, (non ferro) metalen en alle maatvaste ondergronden, inclusief maatvast en droog hardhout en oude verfsystemen. Het moet worden afgewerkt na 16 uur, maar binnen 24 uur met een NanoSign coating of een ander geschikt Prochemko product. Theoretisch verbruik: bij 80100 m nat ca. 10-12 m per liter.

vanaf
122,76
bekijk product

Bekijk product ▸

Basisharz

Relius basisharz

Relius Basisharz is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, laagviskeuze epoxyhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als primer, egalisatie- of afschotlaag, troffelvloer of reparatiemortel onder alle Relius epoxyhars of polyurethaan vloersystemen. Het is ook zeer geschikt voor reparaties van kunststofvloeren en geschikt voor op normaal tot sterk zuigende beton- en cementvloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Potlife: 35-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 2,5-4 m per liter.

vanaf
50,16
bekijk product

Bekijk product ▸

FLIESENGRUND

Relius fliesengrund

Relius Fliesengrund is een extreme 2-componenten hechtprimer voor metaal, kunststof en tegels. Het is overschilderbaar na 12-16 uur. Theoretisch rendement: 4 m per liter.

vanaf
50,65
bekijk product

Bekijk product ▸

5401 Impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum 5401 impregneerprimer voor vloeren

Rust-oleum epoxy impregneerprimer voor beton en andere poreuze, minerale ondergronden. Het is ook te gebruiken als hechtprimer voor betonreparatieproducten zoals 5180 epoxy reparatiemortel en kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden. Het is na 16 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
52,28
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL CHOICE SHOP PRIMER

Rust-oleum industrial choice shop primer

Rust-oleum industrial choice shopprimer is een sneldrogende grondlaag gebaseerd op een sojaolie alkydhars. Het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde en licht geroeste staaloppervlakken. Het is speciaal bedoeld om met de verfspuit te worden aangebracht. Voor kleine reparaties kan het ook met kwast en/of roller worden aangebracht. Het kan overschilderd worden met Rust-Oleum Alkyd Grondlagen en/of het Alkythane Systeem 7500. Theoretisch rendement: 12,8 m per liter.

vanaf
39,47
bekijk product

Bekijk product ▸

5130 PRIMER DSP

Rust-oleum 5130 primer dsp

Rust-Oleum Primer DSP is een epoxy primer voor vochtige ondergronden. Het heft dampdrukeffecten op en voorkomt blaasvorming door luchtvochtigheid op ondergronden van asfalt of beton. Op ondergronden met relatieve vochtigheid boven 85% 2 lagen toepassen. Het is overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-coatings tussen 16 en 48 uur. Let op, dit is een 2-componenten product, dus zowel de basis als de verharder dienen gebruikt te worden. Verbruik: max. 4 m per liter.

vanaf
31,10
bekijk product

Bekijk product ▸

5421 Sneldrogende Epoxy vloerprimer

Rust-oleum 5421 sneldrogende epoxy vloerprimer

Rust-oleum sneldrogende epoxy impregneerprimer verbetert hechting op broze en poreuze oppervlakken. Het is overschilderbaar met alle Rust-oleum 2k-coatings na slechts 4 uur (indien de laag kleefvrij en beloopbaar is). Indien langer dan 48 uur wordt gewacht, dient de laag opgeruwd (geschuurd) te worden om een goede hechting tussen de primer en de toplaag mogelijk te maken. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf
257,11
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTIPRIMER 2K EP

Sigma multiprimer 2k ep

Sigma multiprimer 2K EP is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. In systemen met Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. De primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf
77,21
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAFAST 40

Sigma sigmafast 40

Sigma Sigmafast 40 is een alkyd grondverf. Het hecht goed op anticorrosieve primers en verouderde verfsystemen en zoals de naam al zegt heeft het een zeer snelle droogtijd (het is overschilderbaar na 4 uur). Het is onbeperkt overschilderbaar, heeft 45% vastestofgehalte en goed kleurbehoud. Theoretisch rendement: 9 m per liter.

vanaf
97,83
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALITH PE10

Sigma sigmalith pe10

Sigma sigmalith PE10/WS PRIMER is een verspuitbare, watergedragen systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het Voldoet aan de certificatieregeling Houten Gevelelementen van het SKH, is ook aan te brengen met behulp van een lakgietgordijnmachine, heeft een hoog laagdiktebereik, heeft een goede kantendekking en dekking op de houtnerf, een snelle droging (hanteerbaar na ca. 2 uur), kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar, voldoet aan COT-kwaliteitsomschrijving 06.05 en voldoet aan BRL 0814 (conform KOMO productcertificaat). Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
109,12
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALITH PE30

Sigma sigmalith pe30

Sigma SIGMALITH PE30/ISO PRIMER is een watergedragen, isolerende, dekkende systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het in de timmerfabriek gronden van bloedende houtsoorten zoals merbau, door middel van spuiten. Het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar en voldoet aan BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat). Theoretisch redenement: ca. 7,5 m per liter.

vanaf
518,96
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Sigma sigmalith pe40

Sigma sigmalith PE40/WBA PRIMER is een watergedragen, dekkende grondverf en voorlak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt en is niet ontvlambaar. Het voldoet aan de BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat)en voldoet aan de BRL 0401 (afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie). Het is over te spuiten na ca. 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
359,29
bekijk product

Bekijk product ▸

SigmaZinc 102

Sigma sigmazinc 102

SIGMA sigmaZINC 102 HS is een 2-componenten zink epoxy polyamide primer voor diverse verfsystemen. Het heeft uitstekende anti-corrosieve eigenschappen, is sneldrogend en kan worden overgeschilderd met een korte interval. Het kan dienen als een holdingprimer voor diverse onderhoudssystemen voor een totale reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het voldoet aan SSPC-Paint 20. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 6 maanden. Theoretisch rendement: 22 m per liter.

vanaf
444,42
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAZINC 109

Sigma sigmazinc 109

Sigma sigmazinc 109 HS is een 2-componenten epoxyprimer met een hoog volume vaste stof en polyamide verharder. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen en is sneldrogend. Het kan worden gebruikt als zink epoxyprimer in diverse verfsystemen en als holdingprimer in diverse onderhoudssystemen voor een volledige reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 3 maanden. Theoretisch rendement: 11,5 m per liter.

vanaf
409,09
bekijk product

Bekijk product ▸

2K IMPREGNATIE

Vista 2k impregnatie

Vista 2K Impregnatie is een 2-componenten polyurethaan impregnatielaag op basis van hydroxyacrylaten en alifatisch polyisocynaten voor o.a. beton, baksteen, asbestcement, gips en metselwerk. Het is alkalibestendig en penetreert diep in de ondergrond. Het is geschikt als impregnatielaag in het Vista 2K Zwembadsysteem en andere PU systemen, maar ook als eindlaag toepasbaar. Het is overschilderbaar binnen ca. 12 uur. Verbruik: ca. 5-9 m per liter.

vanaf
122,47
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

Wijzonol wijzofast basecoat/additief

Wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. Het is geschikt in combinatie met Wijzofast Additief als tussenlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Zonder toevoeging van Wijzofast Additief vind er geen doorharding plaats. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 2,2 m per KG.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST PRIMER

Wijzonol wijzofast primer

Wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. Het is geschikt als hechtlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 4,2 m per kg.

vanaf
684,68
bekijk product

Bekijk product ▸

Wijzopox Unicoat HB

Wijzonol wijzopox unicoat hb

Wijzonol Wijzopox Unicoat HB is een 2-componenten, universele, zijdeglanzende high build grond- en dekverf voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als grond- en afwerklaag op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). Het is ook geschikt als primer op steenachtige en diverse kunststof en houten ondergronden (bij de inzet als afwerklaag rekening houden met krijten bij UV-belasting). Rendement: ca. 4,6 m per KG.

vanaf
58,59
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX ZINKFOSFAATPRIMER EWN

Wijzonol wijzopox zinkfosfaatprimer ewn

Wijzonol Wijzopox zinkfosfaatprimer EWN is een waterverdunbare, roestwerende 2-componenten primer op basis van epoxy. Het is geschikt als universele grondlaag op gestraald staal, speciaal daar waar niet met oplosmiddelen gewerkt mag worden. Let op: thermisch verzinkt en gegalvaniseerd staal vooraf niet etsen! Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 72 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
59,64
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER