menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Lakverf

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Eigenschappen
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
INTERTUF 16

International intertuf 16

International interteervrij/Intertuf 16 is speciaal vervaardigd voor de economische bescherming van staal. Het is een harde, niet craquelťerende verf, is lichtzuur en alkaliŽnbestendig, biedt bescherming tegen roest en geeft een mooie eindlaag. Aantal aanbevolen lagen: 2-3 (spuit) of 4-5 (kwast). Theoretisch rendement: ca. 2-3 m≤ per liter (spuit) of ca. 8 m≤ per liter (kwast).

vanaf
63,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL INDUSTRIAL LAK

Motip ral industrial lak

MoTip Industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL BLANKE LAK

Motip industrial blanke lak

Motip Industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. Het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

NELFADUR LAKVERF 2DN

Koopmans nelfadur lakverf 2dn

Nelf nelfadur lakverf 2DN is een weerbestendige, stoot-, slijt- en krasvaste, hoogglanzende 2-componenten lakverf op basis van polyurethaanhars. Het is zeer goed inzetbaar als eindlaag op de bovenbouw van schepen, trappen en gangboorden en uiteenlopende industriŽle toepassingen. Theoretisch verbruik: ca. 12-13 m≤ per liter.

vanaf
63,79
bekijk product

Bekijk product ▸

NELFADUR TOPFINISH ZIJDEGLANS

Koopmans nelfadur topfinish zijdeglans

Nelf Nelfadur Topfinish zijdeglans is een weerbestendige, stoot-, slijt- en krasvaste, 2-componenten lakverf op basis van polyurethaanhars. Het is geschikt voor toepassing op reeds behandeld staalwerk buiten waaraan hoge eisen worden gesteld, zoals damwandbeplating met toplaag (verweerd Plastisol e.d. ), staalconstructies, scheepsdekken en beton. Het is water- en chemicaliŽnbestendig en na ca. 1 week is de mechanische en chemicaliŽnbestendigheid bereikt. Theoretisch rendement: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf
53,99
bekijk product

Bekijk product ▸

7500 ALKYTHANE

Rust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. Het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5įC) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. Het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met Rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. Aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. Voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele RUST-OLEUM Grondlaag of Alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. Verbruik: ca. 10.5 m≤ per liter.

vanaf
35,37
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG MAT

Rust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANS

Rust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANS

Rust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANT

Rust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. Het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. Het vergeelt niet en is uv-bestendig. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
20,96
bekijk product

Bekijk product ▸

9600 RUST-O-THANE

Rust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum rust-o-thane hoogglans is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is UV-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met Rust-Oleum of Mathys epoxysystemen. Het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. Verbruik: 13.2 m≤ per liter.

vanaf
309,39
bekijk product

Bekijk product ▸

Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin is een Watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer ťn aflak. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. De coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industriŽle omgevingen en kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op ťťn dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. Theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf
159,48
bekijk product

Bekijk product ▸

Multifinish 2K PU Semi-Gloss

Sigma multifinish 2k pu semi-gloss

SIGMA MULTIFINISH 2K PU semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan. Opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. De eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. Het is geschikt als afwerklaag op Sigma Multiprimer 2K EP en toepasbaar in stedelijke en industriŽle milieus, maar ook in kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimal 6 uur) zodat op ťťn dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m≤ per liter.

vanaf
54,92
bekijk product

Bekijk product ▸

NOVAGUARD 840

Sigma novaguard 840

Sigma Novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware H2S belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. Het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. Theoretisch rendement: 3,3 m≤ per liter.

vanaf
241,82
bekijk product

Bekijk product ▸

S2U NOVA SPRAY GLOSS

Sigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter.

vanaf
117,97
bekijk product

Bekijk product ▸

S2U NOVA SPRAY SATIN

Sigma s2u nova spray satin

Sigma S2U Nova Spray Satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+ TM technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. In ťťn laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m≤ per liter.

vanaf
117,14
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 350

Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. Het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. Voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: 5 m≤ per liter.

vanaf
90,27
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 400

Sigma sigmacover 400

SIGMA sigmaCOVER 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. Het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag VOC-gehalte, is oppervlakte tolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicaliŽn. Theoretisch rendement: 8,5 m≤ per liter.

vanaf
84,16
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmacover 435

Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. Het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. Het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10įC en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. Theoretisch rendement: 6,3 m≤ per liter.

vanaf
114,38
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 456

Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. Het kan bijvoorbeeld na de Sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. Het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6,5 m≤ per liter.

vanaf
139,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SigmaCover 805

Sigma sigmacover 805

Sigma Sigmacover 805 is een 2-componenten high solid coating op basis van epoxy polyamine verharder, die direct op staal toegepast kan worden. Het is uitstekend bestand tegen (zee)water. Theoretisch rendement: 5,5 m≤ per liter.

vanaf
876,44
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANS

Sigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten Polyurethan Super Hoogglans aflak. Het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. Het is overschilderbaar na 12 uur. Theoretisch rendement: ca. 9,1 m≤ per liter.

vanaf
200,12
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMADUR 550

Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. Het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. Aantal lagen: 2 Š 3. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: 9-11 m≤ per liter.

vanaf
213,57
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALITH TE12 SEMI-GLOSS

Sigma sigmalith te12 semi-gloss

Sigma sigmalith TE12/WS SEMI-GLOSS is een watergedragen, dekkende, halfglanzende voor- en aflak voor buiten en binnen op basis van polyurethaanacrylaatdispersie. Het is speciaal om in de timmerfabriek aan te brengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. Het voldoet aan COT-kwaliteitsomschrijving 07.06 en aan BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat).

vanaf
126,41
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Sigma sigmalith te31 semi-gloss

Sigmalith TE31/WBA semi-gloss is een verspuitbare aflak op basis van gemodificeerde alkydemulsie voor buiten en binnen. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek aanbrengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. Het is hanteerbaar na ca. 4,5 uur. Theoretisch rendement: 7 m≤ per liter.

vanaf
155,31
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSS

Sikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens Rubbol BL Easy Spray Gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. Het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Op metalen en kunststof (geen PP of PE) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de Sikkens Redox BL Multi Primer aangebracht worden. Theoretisch verbruik: ca. 4-6 m≤ per liter.

vanaf
104,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY SEMI GLOSS

Sikkens rubbol bl easy spray semi gloss

Sikkens Rubbol BL Easy spray semi gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak voor binnen en buiten. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Zo kan dit product gebruikt worden voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. In het onderhoud is het ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Verbruik: Ca. 5-7 m≤ per liter.

vanaf
237,60
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PU FINISH

Vista 2k pu finish

Vista 2K PU Finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. Het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
51,97
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA 2K PU FINISH

Vista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. Het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. Het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. Het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf
55,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP GLOSS

Wijzonol eco top gloss

Wijzonol eco top gloss is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriŽle voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 m≤ per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP SATIN

Wijzonol eco top satin

Wijzonol eco top satin is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriŽle voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 m≤ per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK HOOGGLANS

Wijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 m≤ per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK ZIJDEGLANS

Wijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY-OKAY SATIN

Wijzonol spray-okay satin

Wijzonol Spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in ťťn, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. De verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. Het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder de Wijzonol Spray-Okay Gloss en andere dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. Het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. De tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 m≤ per liter.

vanaf
104,81
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ GLANS

Wijzonol wijzodur blank aq glans

Wijzonol Wijzodur Blank AQ glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,4 m≤ per kilo.

vanaf
99,72
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ MAT

Wijzonol wijzodur blank aq mat

Wijzonol Wijzodur Blank AQ Mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,5 m≤ per kilo.

vanaf
110,84
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol Wijzodur multicoat AQ zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. Het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. Verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 m≤ per kilo.

vanaf
80,46
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERTUF 16

International intertuf 16

International interteervrij/Intertuf 16 is speciaal vervaardigd voor de economische bescherming van staal. Het is een harde, niet craquelťerende verf, is lichtzuur en alkaliŽnbestendig, biedt bescherming tegen roest en geeft een mooie eindlaag. Aantal aanbevolen lagen: 2-3 (spuit) of 4-5 (kwast). Theoretisch rendement: ca. 2-3 m≤ per liter (spuit) of ca. 8 m≤ per liter (kwast).

vanaf
63,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL INDUSTRIAL LAK

Motip ral industrial lak

MoTip Industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL BLANKE LAK

Motip industrial blanke lak

Motip Industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. Het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

NELFADUR LAKVERF 2DN

Koopmans nelfadur lakverf 2dn

Nelf nelfadur lakverf 2DN is een weerbestendige, stoot-, slijt- en krasvaste, hoogglanzende 2-componenten lakverf op basis van polyurethaanhars. Het is zeer goed inzetbaar als eindlaag op de bovenbouw van schepen, trappen en gangboorden en uiteenlopende industriŽle toepassingen. Theoretisch verbruik: ca. 12-13 m≤ per liter.

vanaf
63,79
bekijk product

Bekijk product ▸

NELFADUR TOPFINISH ZIJDEGLANS

Koopmans nelfadur topfinish zijdeglans

Nelf Nelfadur Topfinish zijdeglans is een weerbestendige, stoot-, slijt- en krasvaste, 2-componenten lakverf op basis van polyurethaanhars. Het is geschikt voor toepassing op reeds behandeld staalwerk buiten waaraan hoge eisen worden gesteld, zoals damwandbeplating met toplaag (verweerd Plastisol e.d. ), staalconstructies, scheepsdekken en beton. Het is water- en chemicaliŽnbestendig en na ca. 1 week is de mechanische en chemicaliŽnbestendigheid bereikt. Theoretisch rendement: ca. 9-10 m≤ per liter.

vanaf
53,99
bekijk product

Bekijk product ▸

7500 ALKYTHANE

Rust-oleum 7500 alkythane

Rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. Het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5įC) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. Het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met Rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. Aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. Voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele RUST-OLEUM Grondlaag of Alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. Verbruik: ca. 10.5 m≤ per liter.

vanaf
35,37
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG MAT

Rust-oleum hard hat deklaag mat

Rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANS

Rust-oleum hard hat deklaag hoogglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANS

Rust-oleum hard hat deklaag zijdeglans

Rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. Het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriŽle belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. Theoretisch rendement: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANT

Rust-oleum hard hat deklaag transparant

Rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. Het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. Het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. Het vergeelt niet en is uv-bestendig. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per spuitbus.

vanaf
20,96
bekijk product

Bekijk product ▸

9600 RUST-O-THANE

Rust-oleum 9600 rust-o-thane

Rust-oleum rust-o-thane hoogglans is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. Het is UV-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. Het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met Rust-Oleum of Mathys epoxysystemen. Het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. Het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. Verbruik: 13.2 m≤ per liter.

vanaf
309,39
bekijk product

Bekijk product ▸

Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin is een Watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer ťn aflak. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. De coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industriŽle omgevingen en kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op ťťn dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. Theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf
159,48
bekijk product

Bekijk product ▸

Multifinish 2K PU Semi-Gloss

Sigma multifinish 2k pu semi-gloss

SIGMA MULTIFINISH 2K PU semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan. Opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. De eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. Het is geschikt als afwerklaag op Sigma Multiprimer 2K EP en toepasbaar in stedelijke en industriŽle milieus, maar ook in kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimal 6 uur) zodat op ťťn dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m≤ per liter.

vanaf
54,92
bekijk product

Bekijk product ▸

NOVAGUARD 840

Sigma novaguard 840

Sigma Novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware H2S belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. Het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. Theoretisch rendement: 3,3 m≤ per liter.

vanaf
241,82
bekijk product

Bekijk product ▸

S2U NOVA SPRAY GLOSS

Sigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter.

vanaf
117,97
bekijk product

Bekijk product ▸

S2U NOVA SPRAY SATIN

Sigma s2u nova spray satin

Sigma S2U Nova Spray Satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+ TM technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. In ťťn laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m≤ per liter.

vanaf
117,14
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 350

Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. Het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. Voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: 5 m≤ per liter.

vanaf
90,27
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 400

Sigma sigmacover 400

SIGMA sigmaCOVER 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. Het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag VOC-gehalte, is oppervlakte tolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicaliŽn. Theoretisch rendement: 8,5 m≤ per liter.

vanaf
84,16
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmacover 435

Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. Het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. Het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10įC en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. Theoretisch rendement: 6,3 m≤ per liter.

vanaf
114,38
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMACOVER 456

Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. Het kan bijvoorbeeld na de Sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. Het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6,5 m≤ per liter.

vanaf
139,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SigmaCover 805

Sigma sigmacover 805

Sigma Sigmacover 805 is een 2-componenten high solid coating op basis van epoxy polyamine verharder, die direct op staal toegepast kan worden. Het is uitstekend bestand tegen (zee)water. Theoretisch rendement: 5,5 m≤ per liter.

vanaf
876,44
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANS

Sigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten Polyurethan Super Hoogglans aflak. Het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. Het is overschilderbaar na 12 uur. Theoretisch rendement: ca. 9,1 m≤ per liter.

vanaf
200,12
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMADUR 550

Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. Het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. Aantal lagen: 2 Š 3. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: 9-11 m≤ per liter.

vanaf
213,57
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALITH TE12 SEMI-GLOSS

Sigma sigmalith te12 semi-gloss

Sigma sigmalith TE12/WS SEMI-GLOSS is een watergedragen, dekkende, halfglanzende voor- en aflak voor buiten en binnen op basis van polyurethaanacrylaatdispersie. Het is speciaal om in de timmerfabriek aan te brengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. Het voldoet aan COT-kwaliteitsomschrijving 07.06 en aan BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat).

vanaf
126,41
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Sigma sigmalith te31 semi-gloss

Sigmalith TE31/WBA semi-gloss is een verspuitbare aflak op basis van gemodificeerde alkydemulsie voor buiten en binnen. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek aanbrengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. Het is hanteerbaar na ca. 4,5 uur. Theoretisch rendement: 7 m≤ per liter.

vanaf
155,31
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSS

Sikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens Rubbol BL Easy Spray Gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. Het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Op metalen en kunststof (geen PP of PE) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de Sikkens Redox BL Multi Primer aangebracht worden. Theoretisch verbruik: ca. 4-6 m≤ per liter.

vanaf
104,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY SEMI GLOSS

Sikkens rubbol bl easy spray semi gloss

Sikkens Rubbol BL Easy spray semi gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak voor binnen en buiten. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Zo kan dit product gebruikt worden voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. In het onderhoud is het ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Verbruik: Ca. 5-7 m≤ per liter.

vanaf
237,60
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PU FINISH

Vista 2k pu finish

Vista 2K PU Finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. Het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf
51,97
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA 2K PU FINISH

Vista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. Het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. Het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. Het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf
55,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP GLOSS

Wijzonol eco top gloss

Wijzonol eco top gloss is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriŽle voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 m≤ per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP SATIN

Wijzonol eco top satin

Wijzonol eco top satin is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriŽle voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 m≤ per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK HOOGGLANS

Wijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 m≤ per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK ZIJDEGLANS

Wijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY-OKAY SATIN

Wijzonol spray-okay satin

Wijzonol Spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in ťťn, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. De verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. Het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder de Wijzonol Spray-Okay Gloss en andere dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. Het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. De tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 m≤ per liter.

vanaf
104,81
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ GLANS

Wijzonol wijzodur blank aq glans

Wijzonol Wijzodur Blank AQ glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,4 m≤ per kilo.

vanaf
99,72
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ MAT

Wijzonol wijzodur blank aq mat

Wijzonol Wijzodur Blank AQ Mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,5 m≤ per kilo.

vanaf
110,84
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol Wijzodur multicoat AQ zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. Het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. Verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 m≤ per kilo.

vanaf
80,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Eigenschappen