menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Vloercoating

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
COLORMARK LINEMARKER 2-COMPONENTEN VERF

Motip colormark linemarker 2-componenten verf

Motip colormark 2k linemarking is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De verf, in handige spuitbus, zorgt voor een duurzame markering op verschillende ondergronden. De spray is sneldrogend en bestand tegen water, benzine, olie, chemicaliŽn en strooizout. Daarom is deze markeerverf ideaal voor gebruik in het verkeer. Het bevat geen schadelijke zware metalen. Droogtijd: 20 uur. 1 bus markeert 50 meter bij een lijnbreedte van 5 cm.

vanaf
50,72
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLO TOPCOAT PU/WV

Koopmans nylo topcoat pu/wv

Nelf Nylo Topcoat PU/WV is een halfglanzende, 2-componenten, waterverdunbare, polyurethaan coating. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (anti-slip)vloeren, staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Ook is het uitermate geschikt als stootvaste hygiŽnische wandĖ en vloerafwerking. Het heeft een goede slijtvastheid, is niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een goede chemische bestendigheid voldoet aan HACCP eisen en is zeer goed weerbestendig. Na ca. 7 dagen is de maximale mechanische en chemische bestendigheid bereikt. Potlife: Ca. 2 uur (daarna niet meer gebruiken). Theoretisch redement: ca. 7,5 m≤ per liter.

vanaf
51,99
bekijk product

Bekijk product ▸

OLEOFLOOR

Owatrol oleofloor

Owatrol oleofloor is een hoog presterende olie op basis van gemodificeerde polyurethaanharsen voor een warme en heldere uitstraling. Het beschermt en verfraait al het houtwerk binnenshuis (parket, planken vloeren, trappen, werkbladen,lambrisering) en is ideaal voor ruimten die snel beloopbaar en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. Het is ook geschikt voor de renovatie van onbehandeld hout. Het is geschikt voor intensief gebruik, zorgt voor een warme en heldere uitstraling van het hout, heeft een aangename geur, is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een snelle droging, trekt uitstekend in en voedt het hout grondig. Het is uitstekend bestand tegen schuren en chemische producten, heeft een verbeterde weerstand tegen water, glanzend maken is niet nodig en gebruik van zwaar en duur gereedschap is evenmin noodzakelijk. Het kan, alleen voor de eerste laag, worden aangekleurd met een universeel pigment (max. 3%). Let op: altijd eerst een test uitvoeren. Aanbevolen aantal lagen: 1-2 (tweede laag binnen 12 uur aanbrengen). Verbruik: ca. 15-20 m≤ per liter per laag.

vanaf
41,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ULTIMAFLOOR

Owatrol ultimafloor

Owatrol Ultimafloor is een watergedragen, polyurethane 2-componenten parketvernis voor intensief tot zeer intensief gebruik. Het heeft een uitstekend vullend vermogen, optimale mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniak houdende producten, beschermt en accentueert de houtnerf, is niet glad, lichtvast, vergeelt niet in de loop van de tijd en is kleur- en reukloos. Het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis. Het is ideaal voor bijvoorbeeld gangen, trappen, eetkamers, kantoren, winkels, klaslokalen, restaurants, musea, hallen van appartementsgebouwen, hotels en andere plaatsen die onderhevig zijn aan omgevingsinvloeden zoals voedsel en schoonmaakmiddelen. Aanbevolen aantal lagen: 3. Overschilderbaar na 4 tot 12 uur. Theoretisch verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter per laag.

vanaf
182,30
bekijk product

Bekijk product ▸

Dickschicht

Relius dickschicht

Relius Dickschicht is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde polyurethaan voor het maken van zelfnivellerende, gladde vloeren (die vooraf met Basisharz geprimerd zijn), binnen en buiten. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten, onderhoudswerkplaatsen en supermarkten. Potlife: 34-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m≤.

vanaf
399,91
bekijk product

Bekijk product ▸

Giessbelag

Relius giessbelag

Relius Giessbelag is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde epoxyhars voor binnen en buiten voor het maken van zelfnivellerend, gladde vloeren, die vooraf met Basisharz geprimerd zijn. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalinbestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten en supermarkten. Het kan ook met vuurgedroogde kwartszand gevuld worden. Potlife: 30-40 minuten.

vanaf
415,94
bekijk product

Bekijk product ▸

Mattsiegel W

Relius mattsiegel w

Relius Mattsiegel W is een 2-componenten, oplosmiddelarme, zijdematte, antislip, slijtvaste UV- en chemicalienbestendige verzegeling op basis van polyurethaan. Het is geschikt als verzegeling voor Relifloor coatingsystemen en uitstekend geschikt als eindlaag voor vloeren die met kleurvlokken zijn ingestrooid. Potlife: 240 minuten. Theoretisch rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf
145,41
bekijk product

Bekijk product ▸

Siegel W

Relius siegel w

Relius Siegel W is een 2-componenten, zijdeglanzende, waterverdunbare epoxy-dispersie voor het slijtvast coaten van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden vloeren, gietasfalt (alleen binnen) en anhydriet vloeren. Het is ook geschikt als gekleurde verzegeling op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, zorgcentra, laboratoria, kelders, magazijnen en levensmiddelen- opslag en productieruimten. Potlife: 25-30 minuten. Theoretisch rendement: ca. 3-4 m≤ per liter.

vanaf
227,00
bekijk product

Bekijk product ▸

Strukturbelag

Relius strukturbelag

Relius Strukturbelag is een zelfnivellerende epoxy gietvloer waarbij de rolstructuur zichtbaar blijft. Potlife: 1 uur. Rendement: 1,4 m≤ per kg.

vanaf
413,86
bekijk product

Bekijk product ▸

B95SL

Rust-oleum b95sl

Rust-oleum B95SL flexibele epoxy zelf-nivellerend is een 2-componenten flexibele epoxy gietvloer met hoge laagdikte en Uitmuntende slijt- en stootvastheid voor horizontale betonvloeren en asfaltbeton vloeren. Het kan in een laag van minimaal 500 mu aangebracht worden. Verbruik: 2 m≤ per liter.

vanaf
261,64
bekijk product

Bekijk product ▸

BIOSAN ULTRA

Rust-oleum biosan ultra

Rust-oleum Biosan Ultra is een 2-componenten epoxycoating met uitstekende slijtvastheid voor vloeren waar hygiŽnische omstandigheden vereist zijn. Het bevat een biocide om de droge coatingfilm te beschermen tegen aantasting door schimmels. Het is zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen, bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en veel chemicaliŽn en is op waterbasis, dus geurarm en veilig in gebruik. Het product is na 24 uur overschilderbaar en/of uitgehard. Potlife: 2 uur. Theoretisch verbruik: 1e laag: 5-7 m≤ per liter en 2e laag 4-5 m≤ per liter.

vanaf
184,86
bekijk product

Bekijk product ▸

9700 Coldmax Rapid

Rust-oleum 9700 coldmax rapid

Rust-oleum coldmax rapid is een sneldrogende uv-bestendige vloercoating. Het is ideaal wanneer er extra bescherming nodig is tegen zwaar verkeer of chemicaliŽn. Deze veelzijdige coating kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bovendien in koel- en vriesruimtes. Het is geschikt voor beton of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130, gecertificeerd voor direct voedselcontact en heeft een potlife van 45 minuten. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf
103,38
bekijk product

Bekijk product ▸

9100 EPOXYCOATING

Rust-oleum 9100 epoxycoating

Rust-oleum epoxy deklaag standaard is een hoogwaardig Epoxysysteem, gebaseerd op 2-componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Het is lood- en chromaatvrij, bevat speciale roestwerende pigmenten en is geschikt voor op vloeren en op metaal. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden (scheelt voorbehandeling), is eenvoudig aan te brengen en te reinigen, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling (geschikt voor zwembaden), bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geeft optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, is speciaal bedoeld voor kwast en airless applicatie en kan ook met de roller aangebracht worden. Verbruik: 6-7 m≤ per liter (afhankelijk van de ondergrond). Standaard wordt deze set geleverd met de 9101 standaard verharder. Indien u liever een andere verharder heeft, kunt contact met ons opnemen.

vanaf
45,59
bekijk product

Bekijk product ▸

5800 Epoxy Rapid WB

Rust-oleum 5800 epoxy rapid wb

Rust-oleum epoxy rapid WB is een Sneldrogende epoxy-vloerverf op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het is Overschilderbaar na slechts 3 uur, heeft een goede chemische bestendigheid en slijtvastheid en ruime verwerkingstijd (4 uur). Het biedt uitstekende bescherming tegen verkeer en vocht en kan direct op een poreuze ondergrond worden aangebracht: een speciale primer is niet nodig. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf
177,62
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKEERVERF SPRAY

Rust-oleum markeerverf spray

Rust-oleum hard hat markeerverf is een matte markeringsspray gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het bevat lood- en chromaatvrije pigmenten en kan worden aangebracht op o.a. metaal, beton, asfalt, gravel, aarde en gras. Het lost niet op in water, is bestand tegen lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid, is te gebruiken tot het vriespunt en kan ook binnen worden toegepast. Theoretisch verbruik: ca. 70 meter per spuitbus.

vanaf
20,90
bekijk product

Bekijk product ▸

5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum 5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum high build oplosmiddelvrije epoxy is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het biedt optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, heeft een zeer hoge laagdikte (150 micron), is zeer slijtvast, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling, oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geschikt voor zwembaden, goedgekeurd voor voedselcontact en klasse 1 vlamuitbreiding gecertificeerd (BS 476 deel 7). Na het aanbrengen wordt het gecoate oppervlak net zo hard en dicht als keramische tegels. Verzekert uitstekende bescherming tegen reinigingsmiddelen, dierlijke vetten, water, pekel en andere agressieve vloeistoffen zoals in de voedingsindustrie. De gladde, tegelachtige deklaag is zeer geschikt voor dagelijks schoonmaken en schrobben. Verbruik: ca. 6.7 m≤ per liter.

vanaf
95,43
bekijk product

Bekijk product ▸

PEGAKOTE VLOERCOATING

Rust-oleum pegakote vloercoating

Rust-oleum pegakote is een 2-componenten zijdeglans epoxy vloercoating op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkeertereinen en werkplaatsen. Het heeft een uitzonderlijke slijtvastheid en hardheid, is eenvoudig aan te brengen, bestand tegen oliŽn en oplosmiddelen en eenvoudig schoon te maken. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de meeste minerale ondergronden (oud beton, tegels, glas, etc.). Op nieuw beton of niet poreus beton moet de slikhuid verwijderd worden door zand- of gritstralen, met verdund zoutzuur, of met Surfa-Etch 108. Poreuze ondergronden moeten eerst geimpregneerd worden met Pegakote verdund met 10 ŗ 20% water. Verbruik: ca. 4,8 m≤ per liter.

vanaf
97,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Pegasol Quartz

Rust-oleum pegasol quartz

Rust-oleum pegasol quartz is een 2-componenten antislip vloercoating met kwartsstructuur op waterbasis voor binnen- en buitengebruik. Het is geschikt voor o.a. balkons, terrassen, industriŽle vloeren en magazijnen (in garages afwerken met een laag Pegakote). Theoretisch verbruik: 800 gram per m≤.

vanaf
119,25
bekijk product

Bekijk product ▸

9400 Rust-O-Thane SL

Rust-oleum 9400 rust-o-thane sl

Rust-oleum rust-o-thane SL is een zelfnivellerende 2-componenten polyurethaan gietvloer voor industrieŽl gebruik. Het is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn, eenvoudig te reinigen en steriel te houden, kan ook op asfalt gebruikt worden, is zeer slijtvast en bestand tegen zwaar verkeer en heeft een ruime verwerkingstijd (4 uur). Het is geschikt voor beton, asfalt of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130. Verbruik: 2,3 kg per m≤.

vanaf
539,19
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin

Sigma sigmafloor aqua 2k ep satin

Sigma Sigmafloor Aqua 2K EP Satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. Het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren, zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. Deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestandheid tegen chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
108,41
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Aqua Satin

Sigma sigmafloor aqua satin

Sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. Het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. Het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. Het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
29,40
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Clear Finish PU Matt

Sigma sigmafloor clear finish pu matt

Sigma Sigmafloor Clear Finish PU Matt is een Blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor Anti-Skid toegevoegd worden. Kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 80 gram per m≤.

vanaf
449,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATT

Sigma sigmafloor finish pu semi-matt

Sigma Sigmafloor Finish PU semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor Anti-skid toegevoegd worden. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 105 gram per m≤.

vanaf
375,29
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss

Sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss

Sigma Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. Het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. Het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. Rendement: minimaal 2,7 m≤ per liter.

vanaf
130,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAFLOOR ROADMARK AQUA MATT

Sigma sigmafloor roadmark aqua matt

Sigma Sigmafloor Roadmark Aqua Matt is een watergedragen, sneldrogende, matte wegenverf. Het is geschikt voor het belijnen van betonasfalt, beton en klinkers. Het heeft een goede dekking en hechting, is slijtvast en is in de kleuren wit en geel verkrijgbaar. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf
140,35
bekijk product

Bekijk product ▸

GOLD

Timberex gold

Timberex gold is een olie met een hoog vaste stof gehalte die uiterst krasvast is en tot driemaal zoveel oppervlak dekt als andere oliŽn. Het is daardoor geschikt voor o.a. sporthallen, kunstgalerieŽn en woningen. Verbruik: 10-15 m≤ per liter.

vanaf
50,19
bekijk product

Bekijk product ▸

HEAVY DUTY UV

Timberex heavy duty uv

Timberex heavy duty uv is geeft een zeer slijt- en waterbestendige afwerking met een diepe satijn glans. Het heeft een UV-blokker en zorgt voor een glad en eenvoudig te onderhouden oppervlak. Het is speciaal gemaakt voor druk belopen gebieden zoals luchthavens, sporthallen, musea, kunstgalerieŽn, vergadercentra en kantoren. Verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf
35,15
bekijk product

Bekijk product ▸

HEAVY DUTY UV PLUS

Timberex heavy duty uv plus

Timberex heavy duty uv plus is een verbeterde versie van de Timberex Heavy-Duty UV houtolie met een nog betere dekkracht en waterafstoting. Het is uiterst UV-bestendig, droogt snel en voorkomt verkleuring. Het is geschikt voor druk belopen gebieden zoals vliegvelden, museums en conferentiecentra. Verbruik: 12-15 m≤ per liter.

vanaf
35,15
bekijk product

Bekijk product ▸

STELFLOOR TRAFFIC PAINT

Trimetal stelfloor traffic paint

Trimetal Stelfloor Traffic Paint is een matte, niet-reflecterende, antislip wegmarkeringverf op basis van vinylharsen. Het is geschikt voor het verven van bijvoorbeeld zebrapaden, voetpaden, afbakeningen van parkeerzones en aanduidingen van parkeerverboden. Het droogt zeer snel, heeft een hoge dekkracht en kan zonder primer in ťťn enkele laag worden toegepast op alle wegen: beton, bitumen, asfalt, cement en kasseien. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
138,00
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PU WEGENVERF

Vista 2k pu wegenverf

Vista 2K PU wegenverf is een 2-componenten polyurethaan wegenverf voor snelwegen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. Daarnaast heeft de wegenverf een extreem hoge slijtvastheid, is deze goed reinigbaar en heeft het een hoog dekvermogen. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur en maximaal 24 uur. Het is berijdbaar na ca. 20 uur. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf
49,66
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PU WEGENVERF SPRAY

Vista 2k pu wegenverf spray

Vista 2K PU Wegenverf-Spray is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkeerplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. De verf zorgt voor weinig vuilaanhechting en is goed reinigbaar. Volledig belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 25 meter per spuitbus bij een lijn van 10 cm breed.

vanaf
54,99
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUALINE WEGENVERF

Vista aqualine wegenverf

Vista Aqualine wegenverf is een matte, watergedragen wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. De verf heeft een vlugge droging (berijdbaar na ca. 2 uur) en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Het is bij uitstek geschikt voor binnensituaties. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
37,41
bekijk product

Bekijk product ▸

FOODPOX

Vista foodpox

Vista Foodpox is een watergedragen, gif-vrije 2-componenten epoxy voor gebruik in de voedingsindustrie op vloeren, wanden en plafonds. Het voldoet aan HACCP-normen en de Europese normen voor toepassing in ruimten waar voedsel wordt verwerkt. Het is Fungistatisch, bacteriostatisch en algistatisch (er zijn testrapporten voor het product beschikbaar), het voorkomt de aangroei van schimmel- en algensporen, het heeft een goede chemicaliŽnweerstand (desinfecteermiddelen) en is vrij van langzaam vrij komende gifstoffen tegen alg, schimmel en bacteriŽn. Mengverhouding: 63 gewichtsdelen component A en 37 gewichtsdelen component B. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf
91,31
bekijk product

Bekijk product ▸

VISTAPOX 4000 VLOERCOATING

Vista vistapox 4000 vloercoating

Vista vistapox 4000 vloercoating is een watergedragen 2-componenten epoxy coating. Het is geschikt als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliŽnbestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. Het is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (o.a. epoxyvloeren, garagevloeren, betonvloeren, magazijnvloeren) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. Het is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders: een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. De mengverhouding is 1:1 in gewicht. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf
138,33
bekijk product

Bekijk product ▸

WEGENVERF 752

Vista wegenverf 752

Vista Wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. Door de lakachtige oppervlakte is deze verf geschikt voor industriŽle markeringen. Het heeft een zeer snelle droging en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
33,25
bekijk product

Bekijk product ▸

WEGENVERF SPRAY

Vista wegenverf spray

Vista Wegenverf Spray is een spuitbus waarmee lijnmarkeringen kunnen worden aangebracht. Dit product heeft een zeer snelle droging: na 1 uur is het al belastbaar. De verf heeft tevens een hoge slijtvastheid, is ideaal voor belijningen, is niet verzepend, goed dekkend en heeft een zijdeglanzende afwerking. Het is geschikt voor de belijning op beton, asfalt en straattegels. Verbruik: ca. 50 meter per spuitbus bij een streep/lijn van 50 mm breed.

vanaf
32,88
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZO CHIPSMELANGE

Wijzonol wijzo chipsmelange

Wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. Ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Dit product is in diverse kleuren leverbaar. U kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.

vanaf
199,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR DEKVERF AQ

Wijzonol wijzodur dekverf aq

Wijzonol Wijzodur dekverf AQ is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking, lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 7-8 m≤ per liter.

vanaf
108,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

Wijzonol wijzodur vloercoating mp / as

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0įC ondergrondtemperatuur. Het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend, heeft een hoge U.V. bestendigheid en is antislip. Verbruik: ca. 4 m≤ per kilo.

vanaf
417,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP

Wijzonol wijzodur vloercoating mp

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0įC ondergrondtemperatuur. Het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft een hoge UV-bestendigheid. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per kilo.

vanaf
369,36
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST TOPCOAT

Wijzonol wijzofast topcoat

Wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. Het is geschikt els eindlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Rendement: ca. 3,6 m≤ per kg.

vanaf
836,15
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN

Wijzonol wijzopox dekverf ewn

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. De verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
193,19
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

Wijzonol wijzopox dekverf ewn/as

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN/AS is een waterverdunbare, 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
204,02
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX IMPREGNEER EW

Wijzonol wijzopox impregneer ew

Wijzonol Wijzopox Impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. Het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. Het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. Als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per kilo inclusief water.

vanaf
109,52
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER SF

Wijzonol wijzopox primer sf

Wijzonol Wijzopox Primer SF is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. De primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. Het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

vanaf
43,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER T

Wijzonol wijzopox primer t

Wijzonol Wijzopox Primer T is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. Het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter.

vanaf
84,42
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX TOPCOAT AQ

Wijzonol wijzopox topcoat aq

Wijzonol Wijzopox Topcoat AQ is een waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als slijtvaste afwerking op vloeren en wanden van beton en andere steenachtige ondergronden. Het is ook toepasbaar op metaal en hout. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en goed bestand tegen vele chemicaliŽn. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 11 m≤ per liter.

vanaf
126,77
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX VLOERCOATING SF

Wijzonol wijzopox vloercoating sf

Wijzonol wijzopox vloercoating SF is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. Het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. Let op: UV-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een Wijzodur-product. Het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de Wijzo Chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Deze coating is UV-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieŽn. Het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. Verbruik: ca. 3,6 m≤ per liter.

vanaf
248,40
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORMARK LINEMARKER 2-COMPONENTEN VERF

Motip colormark linemarker 2-componenten verf

Motip colormark 2k linemarking is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De verf, in handige spuitbus, zorgt voor een duurzame markering op verschillende ondergronden. De spray is sneldrogend en bestand tegen water, benzine, olie, chemicaliŽn en strooizout. Daarom is deze markeerverf ideaal voor gebruik in het verkeer. Het bevat geen schadelijke zware metalen. Droogtijd: 20 uur. 1 bus markeert 50 meter bij een lijnbreedte van 5 cm.

vanaf
50,72
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLO TOPCOAT PU/WV

Koopmans nylo topcoat pu/wv

Nelf Nylo Topcoat PU/WV is een halfglanzende, 2-componenten, waterverdunbare, polyurethaan coating. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (anti-slip)vloeren, staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Ook is het uitermate geschikt als stootvaste hygiŽnische wandĖ en vloerafwerking. Het heeft een goede slijtvastheid, is niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een goede chemische bestendigheid voldoet aan HACCP eisen en is zeer goed weerbestendig. Na ca. 7 dagen is de maximale mechanische en chemische bestendigheid bereikt. Potlife: Ca. 2 uur (daarna niet meer gebruiken). Theoretisch redement: ca. 7,5 m≤ per liter.

vanaf
51,99
bekijk product

Bekijk product ▸

OLEOFLOOR

Owatrol oleofloor

Owatrol oleofloor is een hoog presterende olie op basis van gemodificeerde polyurethaanharsen voor een warme en heldere uitstraling. Het beschermt en verfraait al het houtwerk binnenshuis (parket, planken vloeren, trappen, werkbladen,lambrisering) en is ideaal voor ruimten die snel beloopbaar en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. Het is ook geschikt voor de renovatie van onbehandeld hout. Het is geschikt voor intensief gebruik, zorgt voor een warme en heldere uitstraling van het hout, heeft een aangename geur, is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een snelle droging, trekt uitstekend in en voedt het hout grondig. Het is uitstekend bestand tegen schuren en chemische producten, heeft een verbeterde weerstand tegen water, glanzend maken is niet nodig en gebruik van zwaar en duur gereedschap is evenmin noodzakelijk. Het kan, alleen voor de eerste laag, worden aangekleurd met een universeel pigment (max. 3%). Let op: altijd eerst een test uitvoeren. Aanbevolen aantal lagen: 1-2 (tweede laag binnen 12 uur aanbrengen). Verbruik: ca. 15-20 m≤ per liter per laag.

vanaf
41,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ULTIMAFLOOR

Owatrol ultimafloor

Owatrol Ultimafloor is een watergedragen, polyurethane 2-componenten parketvernis voor intensief tot zeer intensief gebruik. Het heeft een uitstekend vullend vermogen, optimale mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniak houdende producten, beschermt en accentueert de houtnerf, is niet glad, lichtvast, vergeelt niet in de loop van de tijd en is kleur- en reukloos. Het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis. Het is ideaal voor bijvoorbeeld gangen, trappen, eetkamers, kantoren, winkels, klaslokalen, restaurants, musea, hallen van appartementsgebouwen, hotels en andere plaatsen die onderhevig zijn aan omgevingsinvloeden zoals voedsel en schoonmaakmiddelen. Aanbevolen aantal lagen: 3. Overschilderbaar na 4 tot 12 uur. Theoretisch verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter per laag.

vanaf
182,30
bekijk product

Bekijk product ▸

Dickschicht

Relius dickschicht

Relius Dickschicht is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde polyurethaan voor het maken van zelfnivellerende, gladde vloeren (die vooraf met Basisharz geprimerd zijn), binnen en buiten. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten, onderhoudswerkplaatsen en supermarkten. Potlife: 34-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m≤.

vanaf
399,91
bekijk product

Bekijk product ▸

Giessbelag

Relius giessbelag

Relius Giessbelag is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde epoxyhars voor binnen en buiten voor het maken van zelfnivellerend, gladde vloeren, die vooraf met Basisharz geprimerd zijn. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalinbestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten en supermarkten. Het kan ook met vuurgedroogde kwartszand gevuld worden. Potlife: 30-40 minuten.

vanaf
415,94
bekijk product

Bekijk product ▸

Mattsiegel W

Relius mattsiegel w

Relius Mattsiegel W is een 2-componenten, oplosmiddelarme, zijdematte, antislip, slijtvaste UV- en chemicalienbestendige verzegeling op basis van polyurethaan. Het is geschikt als verzegeling voor Relifloor coatingsystemen en uitstekend geschikt als eindlaag voor vloeren die met kleurvlokken zijn ingestrooid. Potlife: 240 minuten. Theoretisch rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf
145,41
bekijk product

Bekijk product ▸

Siegel W

Relius siegel w

Relius Siegel W is een 2-componenten, zijdeglanzende, waterverdunbare epoxy-dispersie voor het slijtvast coaten van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden vloeren, gietasfalt (alleen binnen) en anhydriet vloeren. Het is ook geschikt als gekleurde verzegeling op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, zorgcentra, laboratoria, kelders, magazijnen en levensmiddelen- opslag en productieruimten. Potlife: 25-30 minuten. Theoretisch rendement: ca. 3-4 m≤ per liter.

vanaf
227,00
bekijk product

Bekijk product ▸

Strukturbelag

Relius strukturbelag

Relius Strukturbelag is een zelfnivellerende epoxy gietvloer waarbij de rolstructuur zichtbaar blijft. Potlife: 1 uur. Rendement: 1,4 m≤ per kg.

vanaf
413,86
bekijk product

Bekijk product ▸

B95SL

Rust-oleum b95sl

Rust-oleum B95SL flexibele epoxy zelf-nivellerend is een 2-componenten flexibele epoxy gietvloer met hoge laagdikte en Uitmuntende slijt- en stootvastheid voor horizontale betonvloeren en asfaltbeton vloeren. Het kan in een laag van minimaal 500 mu aangebracht worden. Verbruik: 2 m≤ per liter.

vanaf
261,64
bekijk product

Bekijk product ▸

BIOSAN ULTRA

Rust-oleum biosan ultra

Rust-oleum Biosan Ultra is een 2-componenten epoxycoating met uitstekende slijtvastheid voor vloeren waar hygiŽnische omstandigheden vereist zijn. Het bevat een biocide om de droge coatingfilm te beschermen tegen aantasting door schimmels. Het is zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen, bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en veel chemicaliŽn en is op waterbasis, dus geurarm en veilig in gebruik. Het product is na 24 uur overschilderbaar en/of uitgehard. Potlife: 2 uur. Theoretisch verbruik: 1e laag: 5-7 m≤ per liter en 2e laag 4-5 m≤ per liter.

vanaf
184,86
bekijk product

Bekijk product ▸

9700 Coldmax Rapid

Rust-oleum 9700 coldmax rapid

Rust-oleum coldmax rapid is een sneldrogende uv-bestendige vloercoating. Het is ideaal wanneer er extra bescherming nodig is tegen zwaar verkeer of chemicaliŽn. Deze veelzijdige coating kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bovendien in koel- en vriesruimtes. Het is geschikt voor beton of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130, gecertificeerd voor direct voedselcontact en heeft een potlife van 45 minuten. Verbruik: 10 m≤ per liter.

vanaf
103,38
bekijk product

Bekijk product ▸

9100 EPOXYCOATING

Rust-oleum 9100 epoxycoating

Rust-oleum epoxy deklaag standaard is een hoogwaardig Epoxysysteem, gebaseerd op 2-componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Het is lood- en chromaatvrij, bevat speciale roestwerende pigmenten en is geschikt voor op vloeren en op metaal. Het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden (scheelt voorbehandeling), is eenvoudig aan te brengen en te reinigen, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling (geschikt voor zwembaden), bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geeft optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, is speciaal bedoeld voor kwast en airless applicatie en kan ook met de roller aangebracht worden. Verbruik: 6-7 m≤ per liter (afhankelijk van de ondergrond). Standaard wordt deze set geleverd met de 9101 standaard verharder. Indien u liever een andere verharder heeft, kunt contact met ons opnemen.

vanaf
45,59
bekijk product

Bekijk product ▸

5800 Epoxy Rapid WB

Rust-oleum 5800 epoxy rapid wb

Rust-oleum epoxy rapid WB is een Sneldrogende epoxy-vloerverf op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het is Overschilderbaar na slechts 3 uur, heeft een goede chemische bestendigheid en slijtvastheid en ruime verwerkingstijd (4 uur). Het biedt uitstekende bescherming tegen verkeer en vocht en kan direct op een poreuze ondergrond worden aangebracht: een speciale primer is niet nodig. Verbruik: 6 m≤ per liter.

vanaf
177,62
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKEERVERF SPRAY

Rust-oleum markeerverf spray

Rust-oleum hard hat markeerverf is een matte markeringsspray gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. Het bevat lood- en chromaatvrije pigmenten en kan worden aangebracht op o.a. metaal, beton, asfalt, gravel, aarde en gras. Het lost niet op in water, is bestand tegen lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid, is te gebruiken tot het vriespunt en kan ook binnen worden toegepast. Theoretisch verbruik: ca. 70 meter per spuitbus.

vanaf
20,90
bekijk product

Bekijk product ▸

5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum 5500 hygiŽnische vloercoating

Rust-oleum high build oplosmiddelvrije epoxy is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. Het biedt optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, heeft een zeer hoge laagdikte (150 micron), is zeer slijtvast, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling, oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geschikt voor zwembaden, goedgekeurd voor voedselcontact en klasse 1 vlamuitbreiding gecertificeerd (BS 476 deel 7). Na het aanbrengen wordt het gecoate oppervlak net zo hard en dicht als keramische tegels. Verzekert uitstekende bescherming tegen reinigingsmiddelen, dierlijke vetten, water, pekel en andere agressieve vloeistoffen zoals in de voedingsindustrie. De gladde, tegelachtige deklaag is zeer geschikt voor dagelijks schoonmaken en schrobben. Verbruik: ca. 6.7 m≤ per liter.

vanaf
95,43
bekijk product

Bekijk product ▸

PEGAKOTE VLOERCOATING

Rust-oleum pegakote vloercoating

Rust-oleum pegakote is een 2-componenten zijdeglans epoxy vloercoating op waterbasis voor binnengebruik. Het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkeertereinen en werkplaatsen. Het heeft een uitzonderlijke slijtvastheid en hardheid, is eenvoudig aan te brengen, bestand tegen oliŽn en oplosmiddelen en eenvoudig schoon te maken. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de meeste minerale ondergronden (oud beton, tegels, glas, etc.). Op nieuw beton of niet poreus beton moet de slikhuid verwijderd worden door zand- of gritstralen, met verdund zoutzuur, of met Surfa-Etch 108. Poreuze ondergronden moeten eerst geimpregneerd worden met Pegakote verdund met 10 ŗ 20% water. Verbruik: ca. 4,8 m≤ per liter.

vanaf
97,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Pegasol Quartz

Rust-oleum pegasol quartz

Rust-oleum pegasol quartz is een 2-componenten antislip vloercoating met kwartsstructuur op waterbasis voor binnen- en buitengebruik. Het is geschikt voor o.a. balkons, terrassen, industriŽle vloeren en magazijnen (in garages afwerken met een laag Pegakote). Theoretisch verbruik: 800 gram per m≤.

vanaf
119,25
bekijk product

Bekijk product ▸

9400 Rust-O-Thane SL

Rust-oleum 9400 rust-o-thane sl

Rust-oleum rust-o-thane SL is een zelfnivellerende 2-componenten polyurethaan gietvloer voor industrieŽl gebruik. Het is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn, eenvoudig te reinigen en steriel te houden, kan ook op asfalt gebruikt worden, is zeer slijtvast en bestand tegen zwaar verkeer en heeft een ruime verwerkingstijd (4 uur). Het is geschikt voor beton, asfalt of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130. Verbruik: 2,3 kg per m≤.

vanaf
539,19
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin

Sigma sigmafloor aqua 2k ep satin

Sigma Sigmafloor Aqua 2K EP Satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. Het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren, zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. Deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestandheid tegen chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
108,41
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Aqua Satin

Sigma sigmafloor aqua satin

Sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. Het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. Het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. Het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
29,40
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Clear Finish PU Matt

Sigma sigmafloor clear finish pu matt

Sigma Sigmafloor Clear Finish PU Matt is een Blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor Anti-Skid toegevoegd worden. Kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 80 gram per m≤.

vanaf
449,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATT

Sigma sigmafloor finish pu semi-matt

Sigma Sigmafloor Finish PU semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor Anti-skid toegevoegd worden. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 105 gram per m≤.

vanaf
375,29
bekijk product

Bekijk product ▸

Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss

Sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss

Sigma Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. Het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. Het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. Rendement: minimaal 2,7 m≤ per liter.

vanaf
130,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAFLOOR ROADMARK AQUA MATT

Sigma sigmafloor roadmark aqua matt

Sigma Sigmafloor Roadmark Aqua Matt is een watergedragen, sneldrogende, matte wegenverf. Het is geschikt voor het belijnen van betonasfalt, beton en klinkers. Het heeft een goede dekking en hechting, is slijtvast en is in de kleuren wit en geel verkrijgbaar. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf
140,35
bekijk product

Bekijk product ▸

GOLD

Timberex gold

Timberex gold is een olie met een hoog vaste stof gehalte die uiterst krasvast is en tot driemaal zoveel oppervlak dekt als andere oliŽn. Het is daardoor geschikt voor o.a. sporthallen, kunstgalerieŽn en woningen. Verbruik: 10-15 m≤ per liter.

vanaf
50,19
bekijk product

Bekijk product ▸

HEAVY DUTY UV

Timberex heavy duty uv

Timberex heavy duty uv is geeft een zeer slijt- en waterbestendige afwerking met een diepe satijn glans. Het heeft een UV-blokker en zorgt voor een glad en eenvoudig te onderhouden oppervlak. Het is speciaal gemaakt voor druk belopen gebieden zoals luchthavens, sporthallen, musea, kunstgalerieŽn, vergadercentra en kantoren. Verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf
35,15
bekijk product

Bekijk product ▸

HEAVY DUTY UV PLUS

Timberex heavy duty uv plus

Timberex heavy duty uv plus is een verbeterde versie van de Timberex Heavy-Duty UV houtolie met een nog betere dekkracht en waterafstoting. Het is uiterst UV-bestendig, droogt snel en voorkomt verkleuring. Het is geschikt voor druk belopen gebieden zoals vliegvelden, museums en conferentiecentra. Verbruik: 12-15 m≤ per liter.

vanaf
35,15
bekijk product

Bekijk product ▸

STELFLOOR TRAFFIC PAINT

Trimetal stelfloor traffic paint

Trimetal Stelfloor Traffic Paint is een matte, niet-reflecterende, antislip wegmarkeringverf op basis van vinylharsen. Het is geschikt voor het verven van bijvoorbeeld zebrapaden, voetpaden, afbakeningen van parkeerzones en aanduidingen van parkeerverboden. Het droogt zeer snel, heeft een hoge dekkracht en kan zonder primer in ťťn enkele laag worden toegepast op alle wegen: beton, bitumen, asfalt, cement en kasseien. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
138,00
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PU WEGENVERF

Vista 2k pu wegenverf

Vista 2K PU wegenverf is een 2-componenten polyurethaan wegenverf voor snelwegen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. Daarnaast heeft de wegenverf een extreem hoge slijtvastheid, is deze goed reinigbaar en heeft het een hoog dekvermogen. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur en maximaal 24 uur. Het is berijdbaar na ca. 20 uur. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf
49,66
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PU WEGENVERF SPRAY

Vista 2k pu wegenverf spray

Vista 2K PU Wegenverf-Spray is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkeerplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. De verf zorgt voor weinig vuilaanhechting en is goed reinigbaar. Volledig belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 25 meter per spuitbus bij een lijn van 10 cm breed.

vanaf
54,99
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUALINE WEGENVERF

Vista aqualine wegenverf

Vista Aqualine wegenverf is een matte, watergedragen wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. De verf heeft een vlugge droging (berijdbaar na ca. 2 uur) en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Het is bij uitstek geschikt voor binnensituaties. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
37,41
bekijk product

Bekijk product ▸

FOODPOX

Vista foodpox

Vista Foodpox is een watergedragen, gif-vrije 2-componenten epoxy voor gebruik in de voedingsindustrie op vloeren, wanden en plafonds. Het voldoet aan HACCP-normen en de Europese normen voor toepassing in ruimten waar voedsel wordt verwerkt. Het is Fungistatisch, bacteriostatisch en algistatisch (er zijn testrapporten voor het product beschikbaar), het voorkomt de aangroei van schimmel- en algensporen, het heeft een goede chemicaliŽnweerstand (desinfecteermiddelen) en is vrij van langzaam vrij komende gifstoffen tegen alg, schimmel en bacteriŽn. Mengverhouding: 63 gewichtsdelen component A en 37 gewichtsdelen component B. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf
91,31
bekijk product

Bekijk product ▸

VISTAPOX 4000 VLOERCOATING

Vista vistapox 4000 vloercoating

Vista vistapox 4000 vloercoating is een watergedragen 2-componenten epoxy coating. Het is geschikt als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliŽnbestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. Het is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (o.a. epoxyvloeren, garagevloeren, betonvloeren, magazijnvloeren) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. Het is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders: een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. De mengverhouding is 1:1 in gewicht. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf
138,33
bekijk product

Bekijk product ▸

WEGENVERF 752

Vista wegenverf 752

Vista Wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. Door de lakachtige oppervlakte is deze verf geschikt voor industriŽle markeringen. Het heeft een zeer snelle droging en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf
33,25
bekijk product

Bekijk product ▸

WEGENVERF SPRAY

Vista wegenverf spray

Vista Wegenverf Spray is een spuitbus waarmee lijnmarkeringen kunnen worden aangebracht. Dit product heeft een zeer snelle droging: na 1 uur is het al belastbaar. De verf heeft tevens een hoge slijtvastheid, is ideaal voor belijningen, is niet verzepend, goed dekkend en heeft een zijdeglanzende afwerking. Het is geschikt voor de belijning op beton, asfalt en straattegels. Verbruik: ca. 50 meter per spuitbus bij een streep/lijn van 50 mm breed.

vanaf
32,88
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZO CHIPSMELANGE

Wijzonol wijzo chipsmelange

Wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. Ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Dit product is in diverse kleuren leverbaar. U kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.

vanaf
199,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR DEKVERF AQ

Wijzonol wijzodur dekverf aq

Wijzonol Wijzodur dekverf AQ is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking, lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 7-8 m≤ per liter.

vanaf
108,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

Wijzonol wijzodur vloercoating mp / as

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0įC ondergrondtemperatuur. Het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend, heeft een hoge U.V. bestendigheid en is antislip. Verbruik: ca. 4 m≤ per kilo.

vanaf
417,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP

Wijzonol wijzodur vloercoating mp

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0įC ondergrondtemperatuur. Het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft een hoge UV-bestendigheid. Verbruik: ca. 2,5 m≤ per kilo.

vanaf
369,36
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST TOPCOAT

Wijzonol wijzofast topcoat

Wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. Het is geschikt els eindlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Rendement: ca. 3,6 m≤ per kg.

vanaf
836,15
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN

Wijzonol wijzopox dekverf ewn

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. De verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
193,19
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

Wijzonol wijzopox dekverf ewn/as

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN/AS is een waterverdunbare, 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf
204,02
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX IMPREGNEER EW

Wijzonol wijzopox impregneer ew

Wijzonol Wijzopox Impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. Het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. Het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. Als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per kilo inclusief water.

vanaf
109,52
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER SF

Wijzonol wijzopox primer sf

Wijzonol Wijzopox Primer SF is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. De primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. Het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. Verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

vanaf
43,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER T

Wijzonol wijzopox primer t

Wijzonol Wijzopox Primer T is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. Het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter.

vanaf
84,42
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX TOPCOAT AQ

Wijzonol wijzopox topcoat aq

Wijzonol Wijzopox Topcoat AQ is een waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als slijtvaste afwerking op vloeren en wanden van beton en andere steenachtige ondergronden. Het is ook toepasbaar op metaal en hout. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en goed bestand tegen vele chemicaliŽn. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 11 m≤ per liter.

vanaf
126,77
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX VLOERCOATING SF

Wijzonol wijzopox vloercoating sf

Wijzonol wijzopox vloercoating SF is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. Het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. Let op: UV-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een Wijzodur-product. Het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de Wijzo Chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Deze coating is UV-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieŽn. Het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. Verbruik: ca. 3,6 m≤ per liter.

vanaf
248,40
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER