menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Insecticiden

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Eigenschappen
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
INSECTENVERWIJDERAAR

Hg insectenverwijderaar

HG insectenverwijderaar verweekt vastgekoekte, uitgedroogde insecten, waardoor ze heel gemakkelijk loslaten. Het is veilig voor de gehele carrosserie en ook geschikt voor motoren, bromfietsen en helmen.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ELECTRISCHE MUGGEN VERDELGER

Hg electrische muggen verdelger

HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger is de oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. Met dit product worden bovendien vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt geelektrocuteerd en dus heel blijft. Werkt op 2 AA (1,5 volt) batterijen en voert het voltage van de bespanning zodanig op dat een aanraking van het insect met deze bespanning voldoende is om het insect onmiddellijk te doden. Het uitgangsvermogen is zo laag dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. Het werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. Het product is niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

fruitvliegjesval

Hg fruitvliegjesval

HG X fruitvliegjesval biedt een effectieve oplossing tegen fruitvliegjes dankzij de decoratieve en doeltreffende peervormige val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door de speciale val-vloeistof en als zij dan eenmaal in de val zitten, kunnen zij zich niet meer voorplanten. Gebruiksaanwijzing: draai het bovenste gedeelte van de val los, verwijder het trechtertje en doseer vervolgens ca. 5 ml val-vloeistof in de val. Plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden. Open het bovenste gedeelte van de val door het dekseltje met het blad iets te openen en draai deze daarna op de onderste helft van de val. Plaats de val op een plek waar fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MIERENLOKDOOS

Hg mierenlokdoos

HGX mierenlokdoos is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van mieren. De mieren nemen namelijk de werkzame stof mee vanuit de lokdoos naar het nest, waardoor ook de mieren in het nest gedood worden. Het is daarom ook een zeer schone methode om mieren te bestrijden en zowel binnen als buiten te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: verwijder de folie om de lokdoos en open deze door de 4 lipjes af te breken. Plaats vervolgens de mierenlokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, bijvoorbeeld een mierenstraat op de plek waar de mieren het huis binnenkomen. Gebruik biociden veilig en lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

vanaf
6,59
bekijk product

Bekijk product ▸

MIERENPOEDER

Hg mierenpoeder

HG X mierenpoeder is een zeer effectief strooipoeder wat door de mieren tot in het nest wordt meegenomen, met als gevolg dat het gehele nest snel uitsterft. Gebruiksaanwijzing: strooi de aangegeven dosering mierenpoeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar de mieren lopen. Het heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. Ook nemen mieren het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest uitsterft. De eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur. Het hele nest is binnen een paar dagen uitgeroeid.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

X MOTTENBALLEN

Hg x mottenballen

HG X mottenballen zijn damp ontwikkelende producten met de werkzame stof Transfluthrin 0,05% voor het afweren van motten. 6 mottenballen zijn geschikt voor 1 m≥.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

X MUIZENVAL 2 STUKS

Hg x muizenval 2 stuks

HG X muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van de muizenplaag af te komen. De val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. Bovendien kan door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak gegooid worden zonder hem te hoeven aanraken. Gebruiksaanwijzing: leg een kleine hoeveelheid lokmiddel (bijvoorbeeld kaas) in de muizenval en plaats vervolgens de muizenval op een plek waar de muizen geregeld komen, of waar ze knagen of voedsel halen, en zet de val op scherp. Verwijder de dode muis, zonder deze met de handen aan te raken, door de hendel naar beneden te drukken zodat de val zich opent.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

KORRELS TEGEN SLAKKEN

Hg korrels tegen slakken

HG X natuurlijke korrels tegen slakken bestaat uit 100% natuurlijke strooikorrels die de slakken doodt in hun natuurlijke schuilplaats zodat er geen slijmerige slakkenresten achter blijven. Het product heeft een lange werkingsduur en is absoluut ongevaarlijk voor andere dieren en huisdieren.

vanaf
10,65
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN BLADLUIZEN

Hg spray tegen bladluizen

HG X spray tegen bladluizen is een uniek product daar dit het bladluisferomoon e-b-farnesene bevat. Deze stof wordt in de natuur door de luizen zelf afgegeven indien er gevaar dreigt. Zij waarschuwen elkaar met de stof. Door de planten nu met deze waarschuwingsstof te bespuiten raken de luizen in paniek. Ze laten zich vallen en slaan op de vlucht. Tijdens deze vlucht worden ze gedood door het toegevoegde plantaardige Pyrenthrum-extract, een natuurlijk ingrediŽnt welke uit de bloem Chrysant wordt gewonnen. Gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik. Spuit op ca. 35 cm afstand gelijkmatig op de gehele plant. Bespuit ook de onderzijde van het blad. Zorg ervoor dat er zich geen druppels vormen die van de bladeren afrollen. Het bespuiten van geopende bloemen vermijden. De behandeling zo nodig herhalen.

vanaf
8,59
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN MIEREN

Hg spray tegen mieren

HG X spray tegen mieren bestrijdt mieren tot in het nest. Ook de looppaden en andere plaatsen waar de mieren voorkomen kunnen met dit product behandeld worden. Het werkt snel en langdurig.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN MUGGEN EN VLIEGEN

Hg spray tegen muggen en vliegen

HG X spray tegen muggen en vliegen doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN VLOOIEN

Hg spray tegen vlooien

HG X spray tegen vlooien lost een vlooienprobleem snel op. Dit product bestrijdt vlooien direct, snel, effectief en werkt langdurig: het blijft ca. 4-6 weken werkzaam en is daardoor ook zeer geschikt als preventief middel om de plaag te voorkomen.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN ZILVERVISJES

Hg spray tegen zilvervisjes

HG X spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld om deze beestjes snel, effectief en langdurig te bestrijden. Door het te sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen is het probleem snel en voor lange tijd verholpen.

vanaf
12,75
bekijk product

Bekijk product ▸

TEGEN HOUTWORM

Hg tegen houtworm

HGX tegen houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals huisboktor en spinthoutkever. Daarnaast voorkomt het gedurende een lange periode heraantasting door deze insekten. Gebruiksaanwijzing: vooraf stof, vuil en boormeel verwijderen. Vervolgens door middel van schuren of met een verfafbeitmiddel de eventueel aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Daarna het hout bespuiten of met een kwastje aanbrengen. Vervolgens 48 uur laten drogen. Daarna kan iedere gewenste afwerking plaatsvinden.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN KRUIPEND ONGEDIERTE

Hg spray tegen kruipend ongedierte

HG X tegen kruipend ongedierte kan overal worden gespoten om ongedierte tegen te gaan. Het product ruikt en vlekt niet en is 6 tot 8 weken werkzaam. Het werkt effectief tegen vlooien, kakkerlakken, mieren, bedwantsen en ander ongedierte met veel poten.

vanaf
11,69
bekijk product

Bekijk product ▸

LOKBOX TEGEN MUIZEN

Hg lokbox tegen muizen

HGX tegen muizen navulbare lokbox is navulbaar met lokpasta die de muizen eten, waardoor ze even later dood gaan. Er hoeven dus geen klemmen of andere vallen gezet te worden. De lokbox is afsluitbaar en dus niet gevaarlijk voor huisdieren of kinderen. Het wordt geleverd inclusief 2 zakjes lokpasta en een sleutel om de deksel op slot te doen. De getoonde afbeelding is de lokbox.

vanaf
4,95
bekijk product

Bekijk product ▸

HGX TEGEN WESPEN

Hg hgx tegen wespen

HGX spray tegen wespen is een uiterst effectief middel voor de bestrijding van wespen.

vanaf
12,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VLIEGENVANGER

Hg vliegenvanger

HGX vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen. Vliegen die zijn geland blijven vastkleven aan de kleefband en kunnen daardoor niet meer weg vliegen. De geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daardoor veilig in gebruik en gaat lang mee zonder dat er verder naar omgekeken hoeft te worden. Gebruiksaanwijzing: pak het lusje in een hand beet en de koker in de andere hand. Trek vervolgens langzaam en met weinig kracht, met een draaiende beweging (tegen de klok in), aan het lusje zodat de kleefband uit het kokertje komt. Verwijder de punaise uit het losgekomen dekseltje en gebruik deze om de vliegenvanger aan het lusje op te hangen, waarna het kleefband uit zichzelf verder zal uitzakken tot een rechte baan.

vanaf
2,95
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECT CLEANER

Motip insect cleaner

Motip Insect Cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. De cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-MARTER

Motip anti-marter

Motip Marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. Door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. Het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI MARTERSPRAY

Presto anti marterspray

Presto Anti Marterspray biedt bescherming ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Het verspreidt geen onaangename geur, maar vormt een bijzonder kleverige beschermende film welke gemeden wordt door Marters.

vanaf
11,72
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECT CLEANER

Presto insect cleaner

Presto Insect Cleaner is een intensieve cleaner voor het verwijderen van insecten. Het is snel en makkelijk in gebruik en is veilig voor plastic en gelakte onderdelen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI HOUTWORM

Tenco anti houtworm

Tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. Het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Verbruik: ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECTENVERWIJDERAAR

Hg insectenverwijderaar

HG insectenverwijderaar verweekt vastgekoekte, uitgedroogde insecten, waardoor ze heel gemakkelijk loslaten. Het is veilig voor de gehele carrosserie en ook geschikt voor motoren, bromfietsen en helmen.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ELECTRISCHE MUGGEN VERDELGER

Hg electrische muggen verdelger

HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger is de oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. Met dit product worden bovendien vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt geelektrocuteerd en dus heel blijft. Werkt op 2 AA (1,5 volt) batterijen en voert het voltage van de bespanning zodanig op dat een aanraking van het insect met deze bespanning voldoende is om het insect onmiddellijk te doden. Het uitgangsvermogen is zo laag dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. Het werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. Het product is niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

fruitvliegjesval

Hg fruitvliegjesval

HG X fruitvliegjesval biedt een effectieve oplossing tegen fruitvliegjes dankzij de decoratieve en doeltreffende peervormige val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door de speciale val-vloeistof en als zij dan eenmaal in de val zitten, kunnen zij zich niet meer voorplanten. Gebruiksaanwijzing: draai het bovenste gedeelte van de val los, verwijder het trechtertje en doseer vervolgens ca. 5 ml val-vloeistof in de val. Plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden. Open het bovenste gedeelte van de val door het dekseltje met het blad iets te openen en draai deze daarna op de onderste helft van de val. Plaats de val op een plek waar fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MIERENLOKDOOS

Hg mierenlokdoos

HGX mierenlokdoos is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van mieren. De mieren nemen namelijk de werkzame stof mee vanuit de lokdoos naar het nest, waardoor ook de mieren in het nest gedood worden. Het is daarom ook een zeer schone methode om mieren te bestrijden en zowel binnen als buiten te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: verwijder de folie om de lokdoos en open deze door de 4 lipjes af te breken. Plaats vervolgens de mierenlokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, bijvoorbeeld een mierenstraat op de plek waar de mieren het huis binnenkomen. Gebruik biociden veilig en lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

vanaf
6,59
bekijk product

Bekijk product ▸

MIERENPOEDER

Hg mierenpoeder

HG X mierenpoeder is een zeer effectief strooipoeder wat door de mieren tot in het nest wordt meegenomen, met als gevolg dat het gehele nest snel uitsterft. Gebruiksaanwijzing: strooi de aangegeven dosering mierenpoeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar de mieren lopen. Het heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. Ook nemen mieren het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest uitsterft. De eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur. Het hele nest is binnen een paar dagen uitgeroeid.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

X MOTTENBALLEN

Hg x mottenballen

HG X mottenballen zijn damp ontwikkelende producten met de werkzame stof Transfluthrin 0,05% voor het afweren van motten. 6 mottenballen zijn geschikt voor 1 m≥.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

X MUIZENVAL 2 STUKS

Hg x muizenval 2 stuks

HG X muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van de muizenplaag af te komen. De val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. Bovendien kan door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak gegooid worden zonder hem te hoeven aanraken. Gebruiksaanwijzing: leg een kleine hoeveelheid lokmiddel (bijvoorbeeld kaas) in de muizenval en plaats vervolgens de muizenval op een plek waar de muizen geregeld komen, of waar ze knagen of voedsel halen, en zet de val op scherp. Verwijder de dode muis, zonder deze met de handen aan te raken, door de hendel naar beneden te drukken zodat de val zich opent.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

KORRELS TEGEN SLAKKEN

Hg korrels tegen slakken

HG X natuurlijke korrels tegen slakken bestaat uit 100% natuurlijke strooikorrels die de slakken doodt in hun natuurlijke schuilplaats zodat er geen slijmerige slakkenresten achter blijven. Het product heeft een lange werkingsduur en is absoluut ongevaarlijk voor andere dieren en huisdieren.

vanaf
10,65
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN BLADLUIZEN

Hg spray tegen bladluizen

HG X spray tegen bladluizen is een uniek product daar dit het bladluisferomoon e-b-farnesene bevat. Deze stof wordt in de natuur door de luizen zelf afgegeven indien er gevaar dreigt. Zij waarschuwen elkaar met de stof. Door de planten nu met deze waarschuwingsstof te bespuiten raken de luizen in paniek. Ze laten zich vallen en slaan op de vlucht. Tijdens deze vlucht worden ze gedood door het toegevoegde plantaardige Pyrenthrum-extract, een natuurlijk ingrediŽnt welke uit de bloem Chrysant wordt gewonnen. Gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik. Spuit op ca. 35 cm afstand gelijkmatig op de gehele plant. Bespuit ook de onderzijde van het blad. Zorg ervoor dat er zich geen druppels vormen die van de bladeren afrollen. Het bespuiten van geopende bloemen vermijden. De behandeling zo nodig herhalen.

vanaf
8,59
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN MIEREN

Hg spray tegen mieren

HG X spray tegen mieren bestrijdt mieren tot in het nest. Ook de looppaden en andere plaatsen waar de mieren voorkomen kunnen met dit product behandeld worden. Het werkt snel en langdurig.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN MUGGEN EN VLIEGEN

Hg spray tegen muggen en vliegen

HG X spray tegen muggen en vliegen doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN VLOOIEN

Hg spray tegen vlooien

HG X spray tegen vlooien lost een vlooienprobleem snel op. Dit product bestrijdt vlooien direct, snel, effectief en werkt langdurig: het blijft ca. 4-6 weken werkzaam en is daardoor ook zeer geschikt als preventief middel om de plaag te voorkomen.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN ZILVERVISJES

Hg spray tegen zilvervisjes

HG X spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld om deze beestjes snel, effectief en langdurig te bestrijden. Door het te sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen is het probleem snel en voor lange tijd verholpen.

vanaf
12,75
bekijk product

Bekijk product ▸

TEGEN HOUTWORM

Hg tegen houtworm

HGX tegen houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals huisboktor en spinthoutkever. Daarnaast voorkomt het gedurende een lange periode heraantasting door deze insekten. Gebruiksaanwijzing: vooraf stof, vuil en boormeel verwijderen. Vervolgens door middel van schuren of met een verfafbeitmiddel de eventueel aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Daarna het hout bespuiten of met een kwastje aanbrengen. Vervolgens 48 uur laten drogen. Daarna kan iedere gewenste afwerking plaatsvinden.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY TEGEN KRUIPEND ONGEDIERTE

Hg spray tegen kruipend ongedierte

HG X tegen kruipend ongedierte kan overal worden gespoten om ongedierte tegen te gaan. Het product ruikt en vlekt niet en is 6 tot 8 weken werkzaam. Het werkt effectief tegen vlooien, kakkerlakken, mieren, bedwantsen en ander ongedierte met veel poten.

vanaf
11,69
bekijk product

Bekijk product ▸

LOKBOX TEGEN MUIZEN

Hg lokbox tegen muizen

HGX tegen muizen navulbare lokbox is navulbaar met lokpasta die de muizen eten, waardoor ze even later dood gaan. Er hoeven dus geen klemmen of andere vallen gezet te worden. De lokbox is afsluitbaar en dus niet gevaarlijk voor huisdieren of kinderen. Het wordt geleverd inclusief 2 zakjes lokpasta en een sleutel om de deksel op slot te doen. De getoonde afbeelding is de lokbox.

vanaf
4,95
bekijk product

Bekijk product ▸

HGX TEGEN WESPEN

Hg hgx tegen wespen

HGX spray tegen wespen is een uiterst effectief middel voor de bestrijding van wespen.

vanaf
12,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VLIEGENVANGER

Hg vliegenvanger

HGX vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen. Vliegen die zijn geland blijven vastkleven aan de kleefband en kunnen daardoor niet meer weg vliegen. De geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daardoor veilig in gebruik en gaat lang mee zonder dat er verder naar omgekeken hoeft te worden. Gebruiksaanwijzing: pak het lusje in een hand beet en de koker in de andere hand. Trek vervolgens langzaam en met weinig kracht, met een draaiende beweging (tegen de klok in), aan het lusje zodat de kleefband uit het kokertje komt. Verwijder de punaise uit het losgekomen dekseltje en gebruik deze om de vliegenvanger aan het lusje op te hangen, waarna het kleefband uit zichzelf verder zal uitzakken tot een rechte baan.

vanaf
2,95
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECT CLEANER

Motip insect cleaner

Motip Insect Cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. De cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-MARTER

Motip anti-marter

Motip Marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. Door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. Het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI MARTERSPRAY

Presto anti marterspray

Presto Anti Marterspray biedt bescherming ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Het verspreidt geen onaangename geur, maar vormt een bijzonder kleverige beschermende film welke gemeden wordt door Marters.

vanaf
11,72
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECT CLEANER

Presto insect cleaner

Presto Insect Cleaner is een intensieve cleaner voor het verwijderen van insecten. Het is snel en makkelijk in gebruik en is veilig voor plastic en gelakte onderdelen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI HOUTWORM

Tenco anti houtworm

Tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. Het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Verbruik: ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Eigenschappen