menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
NOVARA SHORTSBasicline novara shortsBasicline novara shorts

Basicline Novara shorts is een werkshort met 2 steekzakken, achterzak met versterking, dijbeenzak en gsm-zak met klep, pennenzak, meterzak, verstelbaar rugelastiek, ritssluiting en jeans knoop. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: 245 gram per mē. De maten worden getoond in Belgische (BE) en Europese (EU) maat.

vanaf8,47
bekijk productBekijk product ▸
BIONIC WERKSHORTDassy bionic werkshortDassy bionic werkshort

Dassy short bionic combineert het comfort van een korte broek met alle gereedschapszakken. Het heeft een sluiting met verborgen knoop en rits, cordura spijkerzakken met gereedschapslussen, een multifunctionele riemlus, zakken versterkt met Cordura, 2 steekzakken, 2 achterzakken zonder klep, dijbeenzak, meterzak, meszak, knoop voor meshouder, gsm-zak, ID-kaarthouder, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek, aansluitende pasvorm, verlaagde taille, drienaaldstiksel en stiksels in contrastkleur. De stof is waterafstotend behandeld en heeft mechanische stretch. Het is getest op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex Standard 100. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 250 g/mē.

vanaf78,41
bekijk productBekijk product ▸
AXIS WOMEN WERKSHORTS MET STRETCHDassy axis women werkshorts met stretchDassy axis women werkshorts met stretch

Dassy shorts axis women heeft een mooi aansluitende, vrouwelijke pasvorm, een strak design en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de extra stretch in de tailleband en de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. De zakken zijn versterkt met cordura en het heeft 2 steekzakken, open achterzak, achterzak met ritssluiting, 2 dijbeenzakken, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek en een elastische tailleband aan de zijkant. Het heeft een normale taillehoogte en drienaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
BARI SHORTDassy bari shortDassy bari short

Dassy shorts bari is een werkshorts met 2 steekzakken, 2 achterzakken, 2 dijbeenzakken, gereedschapszak, potloodzak, meterzak, gsm-zak, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek en drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 245 gram per mē.

vanaf34,12
bekijk productBekijk product ▸
AXIS WERKSHORT MET STRETCHDassy axis werkshort met stretchDassy axis werkshort met stretch

Dassy short axis heeft een aansluitende pasvorm, strak design en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. Het heeft 4-weg stretch aan de achterkant onder de tailleband en in het kruis, zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, een open achterzak, een achterzak met ritssluiting, 2 dijbeenzakken, een potloodzak, een meterzak, een breekmeszak, een D-ring, een veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek, een aansluitende pasvorm, een verlaagde taille, drienaaldstiksel, stiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. De hoofdstof is van mechanische stretch en het is getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
MONZA SHORTDassy monza shortDassy monza short

Dassy shorts Monza is een tweekleurig multizakkenshort met wegsteekbare CorduraŪ spijkerzakken met gereedschapslussen, 2 grote insteekzakken voor de spijkerzakken, 2 achterzakken, 2 dijbeenzakken, Gereedschapszak, Potloodzak, Meterzak, Hamerlus, GSM-zak, Verstelbaar rugelastiek en Drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen met nylon curdura versterking. Gewicht: +/- 245 gram per mē. Verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties.

vanaf46,83
bekijk productBekijk product ▸
TRIX MULTIZAKKENSHORT MET STRETCHDassy trix multizakkenshort met stretchDassy trix multizakkenshort met stretch

Dassy short trix heeft een heleboel zakken voor o.a. de meter, het breekmes en de telefoon. Deze zakken zitten op handige plaatsen en zijn versterkt met cordura. Daarnaast heeft de broek stretch-inzetstukken op plaatsen waar stretch nodig is. Het heeft daarnaast verstelbaar rugelastiek, een aansluitende pasvorm, een verlaagde taille, drienaaldstiksel, stiksels in contrastkleur, een brede zoom (extra 5 cm) en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 245 gram per mē.

vanaf82,28
bekijk productBekijk product ▸
ROMA SHORTDassy roma shortDassy roma short

Dassy shorts roma is een tweekleurig werkshort met 2 steekzakken, 2 achterzakken, 2 dijbeenzakken, Gereedschapszak, Potloodzak, Meterzak, GSM-zak, Veiligheidszak met ritssluiting, Verstelbaar rugelastiek en Drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē. Verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties.

vanaf34,12
bekijk productBekijk product ▸
AXIS PAINTERS SCHILDERSSHORT MET STRETCHDassy axis painters schildersshort met stretchDassy axis painters schildersshort met stretch

Dassy shorts axis painters heeft een aansluitende pasvorm, een strak design, een speciale cordura dijbeenzak voor schildertools en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. Deze shorts is ideaal voor schilders en stukadoors. De broek heeft daarnaast 4-weg stretch aan de achterkant onder de tailleband en in het kruis, zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, open achterzak, achterzak met ritssluiting, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek, aansluitende pasvorm, verlaagde taille, drienaaldstiksels in contrastkleur en verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
VENNA SHORTSDassy venna shortsDassy venna shorts

Dassy shorts venna is een high visibility werkshorts met 2 steekzakken, 2 achterzakken, dijbeenzak, meterzak, hamerlus, reflecterende banden van 50 mm, verstelbaar rugelastiek en drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen.

vanaf49,37
bekijk productBekijk product ▸
TRIX PAINTERS SCHILDERSSHORT MET STRETCHDassy trix painters schildersshort met stretchDassy trix painters schildersshort met stretch

Dassy shorts trix painters is ideaal voor schilders en stukadoors. De talrijke zakken zijn, net als de speciale dijbeenzak voor schildertools, goed gepositioneerd en versterkt met cordura. Daarnaast heeft het stretch-inzetstukken op de belangrijkste plaatsen. Daarnaast heeft de broek cordura spijkerzakken met gereedschapslussen, ritszak voor klein gereedschap, multifunctionele riemlus, zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, achterzak met klep, open achterzak, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, gsm-zak, afneembare id-kaarthouder en verstelbaar rugelastiek. Het heeft een aansluitende pasvorm, een verlaagde taille, drienaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf82,28
bekijk productBekijk product ▸
LUCCA SHORTSDassy lucca shortsDassy lucca shorts

Dassy shorts lucca is een high visibility werkshorts met sluiting met verborgen knoop en rits. Alle zakken zijn versterkt met cordura. Dit zijn 2 steekzakken, 2 achterzakken: 1 open en 1 gesloten, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, GSM-zak en verborgen veiligheidszak met ritssluiting. Het heeft reflecterende banden van 50 mm, een verstelbaar rugelastiek, drienaaldstiksel en stiksels in contrastkleur. Materiaal: 60% polyester/40% katoen. Gewicht: +/- 290 gram per mē.

vanaf64,01
bekijk productBekijk product ▸
AXIS PAINTERS WOMEN SCHILDERSSHORT MET STRETCHDassy axis painters women schildersshort met stretchDassy axis painters women schildersshort met stretch

Dassy shorts axis painters women heeft een mooi aansluitende, vrouwelijke pasvorm, een strak design, een speciale cordura dijbeenzak voor schildertools en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de extra stretch in de tailleband en de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. De broek heeft daarnaast zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, open achterzak, achterzak met ritssluiting, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek en een elastische tailleband aan de zijkant. Het heeft een normale taillehoogte, drienaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
IDAHO HOGE ZICHTBAARHEIDSSHORTDassy idaho hoge zichtbaarheidsshortDassy idaho hoge zichtbaarheidsshort

Dassy shorts idaho biedt een klasse 2 hogezichtbaarheid. De fluorescerende hoofdstof zorgt ervoor dat de drager overdag opvalt en de reflecterende banden van 60 mm garanderen ook bij schemering en 's nachts een uitstekende zichtbaarheid. De shorts heeft daarnaast 2 steekzakken, 2 achterzakken met klep, dijbeenzak, meterzak, hamerlus, lus voor id-kaarthouder en verstelbaar rugelastiek. Het heeft een regular fit, een normale taillehoogte, drienaaldstiksels en een ritssluiting en jeansknoop. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf55,54
bekijk productBekijk product ▸
COSMIC TWEEKLEURIGE WERKSHORTDassy cosmic tweekleurige werkshortDassy cosmic tweekleurige werkshort

Dassy short cosmic heeft cordura versterkingen op essentiële plaatsen, is gemaakt van een slijtvaste, waterafstotende stof en heeft alle functionele werkzakken die een professional niet kan missen. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 250 g/mē.

vanaf65,70
bekijk productBekijk product ▸
SPARX STRETCH WERKSHORTDassy sparx stretch werkshortDassy sparx stretch werkshort

Dassy shorts sparx is comfortabel, stevig en trendy. Het heeft 4-way super flex stretch en is ideaal voor warme dagen. Het heeft daarnaast 2 steekzakken, 2 open achterzakken, 2 dijbeenzakken, potloodzak, meterzak, d-ring, gsm-zak, veiligheidszak met ritssluiting en verstelbaar rugelastiek. Het is slim fit en heeft tweenaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen haaksluiting met drukknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 62% polyamide/29% katoen/9% elastaan. Gewicht: +/- 210 gram per mē.

vanaf73,69
bekijk productBekijk product ▸
NOVARA SHORTSBasicline novara shorts

Basicline novara shorts

Basicline Novara shorts is een werkshort met 2 steekzakken, achterzak met versterking, dijbeenzak en gsm-zak met klep, pennenzak, meterzak, verstelbaar rugelastiek, ritssluiting en jeans knoop. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: 245 gram per mē. De maten worden getoond in Belgische (BE) en Europese (EU) maat.

vanaf8,47
bekijk productBekijk product ▸
BIONIC WERKSHORTDassy bionic werkshort

Dassy bionic werkshort

Dassy short bionic combineert het comfort van een korte broek met alle gereedschapszakken. Het heeft een sluiting met verborgen knoop en rits, cordura spijkerzakken met gereedschapslussen, een multifunctionele riemlus, zakken versterkt met Cordura, 2 steekzakken, 2 achterzakken zonder klep, dijbeenzak, meterzak, meszak, knoop voor meshouder, gsm-zak, ID-kaarthouder, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek, aansluitende pasvorm, verlaagde taille, drienaaldstiksel en stiksels in contrastkleur. De stof is waterafstotend behandeld en heeft mechanische stretch. Het is getest op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex Standard 100. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 250 g/mē.

vanaf78,41
bekijk productBekijk product ▸
AXIS WOMEN WERKSHORTS MET STRETCHDassy axis women werkshorts met stretch

Dassy axis women werkshorts met stretch

Dassy shorts axis women heeft een mooi aansluitende, vrouwelijke pasvorm, een strak design en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de extra stretch in de tailleband en de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. De zakken zijn versterkt met cordura en het heeft 2 steekzakken, open achterzak, achterzak met ritssluiting, 2 dijbeenzakken, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek en een elastische tailleband aan de zijkant. Het heeft een normale taillehoogte en drienaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
BARI SHORTDassy bari short

Dassy bari short

Dassy shorts bari is een werkshorts met 2 steekzakken, 2 achterzakken, 2 dijbeenzakken, gereedschapszak, potloodzak, meterzak, gsm-zak, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek en drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 245 gram per mē.

vanaf34,12
bekijk productBekijk product ▸
AXIS WERKSHORT MET STRETCHDassy axis werkshort met stretch

Dassy axis werkshort met stretch

Dassy short axis heeft een aansluitende pasvorm, strak design en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. Het heeft 4-weg stretch aan de achterkant onder de tailleband en in het kruis, zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, een open achterzak, een achterzak met ritssluiting, 2 dijbeenzakken, een potloodzak, een meterzak, een breekmeszak, een D-ring, een veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek, een aansluitende pasvorm, een verlaagde taille, drienaaldstiksel, stiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. De hoofdstof is van mechanische stretch en het is getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
MONZA SHORTDassy monza short

Dassy monza short

Dassy shorts Monza is een tweekleurig multizakkenshort met wegsteekbare CorduraŪ spijkerzakken met gereedschapslussen, 2 grote insteekzakken voor de spijkerzakken, 2 achterzakken, 2 dijbeenzakken, Gereedschapszak, Potloodzak, Meterzak, Hamerlus, GSM-zak, Verstelbaar rugelastiek en Drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen met nylon curdura versterking. Gewicht: +/- 245 gram per mē. Verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties.

vanaf46,83
bekijk productBekijk product ▸
TRIX MULTIZAKKENSHORT MET STRETCHDassy trix multizakkenshort met stretch

Dassy trix multizakkenshort met stretch

Dassy short trix heeft een heleboel zakken voor o.a. de meter, het breekmes en de telefoon. Deze zakken zitten op handige plaatsen en zijn versterkt met cordura. Daarnaast heeft de broek stretch-inzetstukken op plaatsen waar stretch nodig is. Het heeft daarnaast verstelbaar rugelastiek, een aansluitende pasvorm, een verlaagde taille, drienaaldstiksel, stiksels in contrastkleur, een brede zoom (extra 5 cm) en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 245 gram per mē.

vanaf82,28
bekijk productBekijk product ▸
ROMA SHORTDassy roma short

Dassy roma short

Dassy shorts roma is een tweekleurig werkshort met 2 steekzakken, 2 achterzakken, 2 dijbeenzakken, Gereedschapszak, Potloodzak, Meterzak, GSM-zak, Veiligheidszak met ritssluiting, Verstelbaar rugelastiek en Drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē. Verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties.

vanaf34,12
bekijk productBekijk product ▸
AXIS PAINTERS SCHILDERSSHORT MET STRETCHDassy axis painters schildersshort met stretch

Dassy axis painters schildersshort met stretch

Dassy shorts axis painters heeft een aansluitende pasvorm, een strak design, een speciale cordura dijbeenzak voor schildertools en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. Deze shorts is ideaal voor schilders en stukadoors. De broek heeft daarnaast 4-weg stretch aan de achterkant onder de tailleband en in het kruis, zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, open achterzak, achterzak met ritssluiting, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek, aansluitende pasvorm, verlaagde taille, drienaaldstiksels in contrastkleur en verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
VENNA SHORTSDassy venna shorts

Dassy venna shorts

Dassy shorts venna is een high visibility werkshorts met 2 steekzakken, 2 achterzakken, dijbeenzak, meterzak, hamerlus, reflecterende banden van 50 mm, verstelbaar rugelastiek en drienaaldstiksel. Materiaal: 65% polyester/35% katoen.

vanaf49,37
bekijk productBekijk product ▸
TRIX PAINTERS SCHILDERSSHORT MET STRETCHDassy trix painters schildersshort met stretch

Dassy trix painters schildersshort met stretch

Dassy shorts trix painters is ideaal voor schilders en stukadoors. De talrijke zakken zijn, net als de speciale dijbeenzak voor schildertools, goed gepositioneerd en versterkt met cordura. Daarnaast heeft het stretch-inzetstukken op de belangrijkste plaatsen. Daarnaast heeft de broek cordura spijkerzakken met gereedschapslussen, ritszak voor klein gereedschap, multifunctionele riemlus, zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, achterzak met klep, open achterzak, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, gsm-zak, afneembare id-kaarthouder en verstelbaar rugelastiek. Het heeft een aansluitende pasvorm, een verlaagde taille, drienaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf82,28
bekijk productBekijk product ▸
LUCCA SHORTSDassy lucca shorts

Dassy lucca shorts

Dassy shorts lucca is een high visibility werkshorts met sluiting met verborgen knoop en rits. Alle zakken zijn versterkt met cordura. Dit zijn 2 steekzakken, 2 achterzakken: 1 open en 1 gesloten, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, GSM-zak en verborgen veiligheidszak met ritssluiting. Het heeft reflecterende banden van 50 mm, een verstelbaar rugelastiek, drienaaldstiksel en stiksels in contrastkleur. Materiaal: 60% polyester/40% katoen. Gewicht: +/- 290 gram per mē.

vanaf64,01
bekijk productBekijk product ▸
AXIS PAINTERS WOMEN SCHILDERSSHORT MET STRETCHDassy axis painters women schildersshort met stretch

Dassy axis painters women schildersshort met stretch

Dassy shorts axis painters women heeft een mooi aansluitende, vrouwelijke pasvorm, een strak design, een speciale cordura dijbeenzak voor schildertools en heel veel bewegingsvrijheid dankzij de extra stretch in de tailleband en de stretch-inzetstukken op strategische plaatsen. De broek heeft daarnaast zakken versterkt met cordura, 2 steekzakken, open achterzak, achterzak met ritssluiting, dijbeenzak, potloodzak, meterzak, breekmeszak, d-ring, veiligheidszak met ritssluiting, verstelbaar rugelastiek en een elastische tailleband aan de zijkant. Het heeft een normale taillehoogte, drienaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen jeansknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf69,09
bekijk productBekijk product ▸
IDAHO HOGE ZICHTBAARHEIDSSHORTDassy idaho hoge zichtbaarheidsshort

Dassy idaho hoge zichtbaarheidsshort

Dassy shorts idaho biedt een klasse 2 hogezichtbaarheid. De fluorescerende hoofdstof zorgt ervoor dat de drager overdag opvalt en de reflecterende banden van 60 mm garanderen ook bij schemering en 's nachts een uitstekende zichtbaarheid. De shorts heeft daarnaast 2 steekzakken, 2 achterzakken met klep, dijbeenzak, meterzak, hamerlus, lus voor id-kaarthouder en verstelbaar rugelastiek. Het heeft een regular fit, een normale taillehoogte, drienaaldstiksels en een ritssluiting en jeansknoop. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Gewicht: +/- 245 gram per mē.

vanaf55,54
bekijk productBekijk product ▸
COSMIC TWEEKLEURIGE WERKSHORTDassy cosmic tweekleurige werkshort

Dassy cosmic tweekleurige werkshort

Dassy short cosmic heeft cordura versterkingen op essentiële plaatsen, is gemaakt van een slijtvaste, waterafstotende stof en heeft alle functionele werkzakken die een professional niet kan missen. Materiaal: 65% polyester/35% katoen. Kwaliteit: +/- 250 g/mē.

vanaf65,70
bekijk productBekijk product ▸
SPARX STRETCH WERKSHORTDassy sparx stretch werkshort

Dassy sparx stretch werkshort

Dassy shorts sparx is comfortabel, stevig en trendy. Het heeft 4-way super flex stretch en is ideaal voor warme dagen. Het heeft daarnaast 2 steekzakken, 2 open achterzakken, 2 dijbeenzakken, potloodzak, meterzak, d-ring, gsm-zak, veiligheidszak met ritssluiting en verstelbaar rugelastiek. Het is slim fit en heeft tweenaaldstiksels in contrastkleur en een verborgen haaksluiting met drukknoop en rits. Het is getest op schadelijke stoffen volgens oeko-tex standard 100 (0910058/centexbel). Materiaal: 62% polyamide/29% katoen/9% elastaan. Gewicht: +/- 210 gram per mē.

vanaf73,69
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER