trustpilot 4.3 rating 945 reviews
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 945 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
OORDOPPEN EENMALIG3m oordoppen eenmalig3m oordoppen eenmalig

3m oordoppen 1100c zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. Ze zijn klein, makkelijk in te brengen en handig mee te nemen. Ze zitten prettig dankzij het zachte schuimstof, de schuin toelopende, afgeronde vorm en het lange formaat. Geluidsdemping: 27DB.

vanaf2,50
bekijk productBekijk product ▸
Gehoorbeschermingsbeugel 13103m gehoorbeschermingsbeugel 13103m gehoorbeschermingsbeugel 1310

3m gehoorbeugel xtra oordoppen 25 db vormt een gehoorbeschermingsoplossing die bestaat uit een paar oordopjes met een unieke en innovatieve flexibele band en twee paar reserveoordopjes. Deze oordopjes hebben een optimale pasvorm en verminderen geluidsniveaus met maximaal 26 dB. Het comfort voor de drager is verbeterd omdat de oordopjes niet diep in de gehoorgang passen. Deze vervangbare oortips hebben een lichtgewicht ontwerp, oefenen weinig druk uit in het oor en zijn zacht en vervormbaar waardoor ze zich aanpassen bij hoofd- en kaakbewegingen. De hoofdband is herbruikbaar, kan worden gewassen en is gebruiksvriendelijk.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
Peltor Optime Comfort Gehoorkap H510A (87-98 dB)3m peltor optime comfort gehoorkap h510a (87-98 db)3m peltor optime comfort gehoorkap h510a (87-98 db)

3m h510a peltor optime 1 gehoorkap is een slanke gehoorkap met zachte brede kussens voor effectieve bescherming en meer comfort. Het ontwerp met smalle cups en een platte hoofdband zorgt voor een betere compatibiliteit met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Geluidsniveaus in het bereik van 87-98 db worden met maximaal 27 db verlaagd en de grote ruimte in elke cup zorgt dat het binnenin minder vochtig en warm wordt. Het biedt veelzijdige bescherming tijdens werkzaamheden van korte en langere duur. Het is ideaal voor bescherming tegen lawaai van zeer verschillende toepassingen, zowel voor op het werk als in de vrije tijd.

vanaf27,07
bekijk productBekijk product ▸
OORDOPPEN MET KOORD3m oordoppen met koord3m oordoppen met koord

3m oordoppen aan koord zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. De herbruikbare oordoppen zijn 3 zachte 'vinnen' voor perfecte pasvorm en zitten aan een zacht, gevlochten veiligheidskoord. Geluidsdemping: 25 dB. Het wordt geleverd in een handige opbergbox.

vanaf8,62
bekijk productBekijk product ▸
Gehoorbeschermers Peltor Optime H510A3m gehoorbeschermers peltor optime h510a3m gehoorbeschermers peltor optime h510a

3m peltor optime comfort earmuff is een gehoorkap met zachte, brede kussens voor effectieve bescherming en meer comfort. Door het slanke ontwerp met smalle cups en een platte hoofdband is deze gehoorkap beter te combineren met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Geluidsniveaus van 87-98 dB worden met maximaal 27 dB verlaagd en de grote ruimte in elke cup zorgt voor minder warmte en vocht binnenin.

vanaf28,37
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMSTOFOORDOPPEN3m schuimstofoordoppen3m schuimstofoordoppen

3m 1100 Onderhoudsvrije schuimoordoppen zonder koordje zijn gemaakt van zacht, hypoallergeen PU-schuim voor optimaal comfort en lage druk in het oor. Het zachte, vuil werende oppervlak draagt bij tot een betere hygiŰne, duurzaamheid en comfort. Door de conische vorm zijn ze geschikt voor de meeste gehoorgangen en gemakkelijk in te brengen. Dempingsniveau (SNR): 37dB. Niveaus van bescherming: 95dB(A)-110dB(A). Werkomgeving: gebied met hoge temperatuur, algemeen industrieel gebruik, continue/langdurige blootstelling aan lawaai.

vanaf47,96
bekijk productBekijk product ▸
E-A-R Caboflex herbruikbare gehoorbeugel 21dB3m e-a-r caboflex herbruikbare gehoorbeugel 21db3m e-a-r caboflex herbruikbare gehoorbeugel 21db

3m CF-01-000 EAR gehoorbeugel caboflex blauw/geel is ideaal bij het in- en uitlopen van lawaaierige gebieden. Ze kunnen comfortabel rond de nek worden gehangen als ze niet nodig zijn en elk conisch gevormd inzetstuk draait, om goed in te kunnen brengen in het gehoorkanaal, waardoor een geluidsafdichting ontstaat die bestand is tegen bewegingen. De oordoppen zijn wasbaar en herbruikbaar. Ze zijn gemaakt van tragschuim en hoeven niet uitgerold te worden. De oordoppen zijn licht en half-oorbedekkend. Demping: 21 dB. Het is CE goedgekeurd.

vanaf11,89
bekijk productBekijk product ▸
NAVULLING OORDOPPEN E-A-R CLASSIC PD-01-0013m navulling oordoppen e-a-r classic pd-01-0013m navulling oordoppen e-a-r classic pd-01-001

3m pd-01-001 ear classic heeft een gemiddelde dempingswaarde snr 28 db(a) en is 100% recyclebaar. Het is gemaakt van een zacht energie absorberend polymeerschuim en heeft een speciale cilindervorm die in de meeste gehoorgangen past en een betrouwbare afdichting biedt. Het beschermt het gehoor uitstekend en zit de hele dag door prettig. Het is ideaal voor omstandigheden waar veel lawaai is, zowel op het werk als privÚ.

vanaf111,08
bekijk productBekijk product ▸
PD-01-002 EAR Yellow neon 500 stuks3m pd-01-002 ear yellow neon 500 stuks3m pd-01-002 ear yellow neon 500 stuks

3m PD-01-002 EAR yellow neon heeft een gelijkmatige drukverdeling met hoge demping. Hierdoor is er flexibiliteit om het oor goed af te sluiten en zit de oordop erg prettig.

vanaf119,90
bekijk productBekijk product ▸
OORDOPPEN 11003m oordoppen 11003m oordoppen 1100

3m ear plugs in box 4 paar zijn gemaakt van traagschuim (polyurethaan) en hebben een spits ontwerp. Ze zijn bestemd voor eenmalig gebruik, wegen zeer weinig (slechts 13 gram) en verminderen geluidsniveaus met maximaal 37 dB en kunnen worden gebruikt bij blootstelling aan geluid van 95-110 dB. Ze zijn gemakkelijk samen te rollen en worden nog zachter onder invloed van lichaamswarmte. Ze worden geleverd in een handige verpakking met 4 paar oordopjes.

vanaf5,67
bekijk productBekijk product ▸
Oorplug met koord 29 dB 2 paarDekton oorplug met koord 29 db 2 paarDekton oorplug met koord 29 db 2 paar

Dekton oorplugset met koord in kunststof doosje.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
BLUETOOTH SPEAKER MET FMGraphite bluetooth speaker met fmGraphite bluetooth speaker met fm

Graphite bluetooth speaker met fm is speciaal voor alle doe-het-zelvers die graag naar hun favoriete muziek luisteren terwijl ze aan het werk zijn. Het heeft een ingebouwde fm-radio en kan muziek afspelen van andere bronnen (zoals de telefoon) via bluetooth (10-12 meter bereik), aux-kabel of micro sd-kaart. De luidspreker wordt gevoed door een lithium-ionbatterij die zorgt voor een ononderbroken muziekweergave van maximaal 12 uur. De luidspreker is bestand tegen stof en water, dus hij werkt goed in alle soorten omgevingen. De luidsprekermembranen zijn gemaakt van een speciaal geselecteerd materiaal om de dichtheid te garanderen met behoud van een hoge geluidskwaliteit. Het duurzame ontwerp van de luidsprekerbehuizing en de extra poortbescherming in de vorm van een rubberen hoes maken het apparaat zowel binnen als buiten bruikbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Het heeft een groot akoestisch vermogen door de twee luidsprekers die in de behuizing zijn ge´ntegreerd.

vanaf66,45
bekijk productBekijk product ▸
OORPLUGNeo oorplugNeo oorplug

Neo oorplug 5 paar in een zakje, Maat 9/11, CE-EN352 gekeurd. De getoonde afbeelding is artikel 97-550.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
GEHOORBESCHERMER 27DBNeo gehoorbeschermer 27dbNeo gehoorbeschermer 27db

Neo gehoorbeschermer dempt tot 27dB en is voorzien van een verstelbare hoofdbeugel. De oorschelpen zijn voorzien van een comfortabele zachte polstering.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
GEHOORBESCHERMER COMFORTNeo gehoorbeschermer comfortNeo gehoorbeschermer comfort

Neo gehoorbeschermer dempt het geluid tot 25dB. De hoofdbeugel en oorkappen zijn voorzien van een zachte polstering voor extra comfort.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
GEHOORBESCHERMINGNeo gehoorbeschermingNeo gehoorbescherming

Neo gehoorbeschermer is ontworpen om te beschermen tegen matig geluid. Het heeft een hoog gebruikscomfort dankzij de uitzonderlijk zachte vulling. De verstelbare drukveer en het goede profiel zorgen voor een perfecte pasvorm op het hoofd zonder overmatige druk van oorbeschermers. De CE-markering is een veiligheidsgarantie en bewijst dat het product aan alle Europese eisen voldoet. Het heeft een geluidsweerstand van 33dB.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
OORPLUGGENProgold oorpluggenProgold oorpluggen

Progold oorpluggen zijn pu foam wegwerpoordoppen. Ze bieden bescherming tegen langdurig hard geluid en zijn SNR 36 dB.

vanaf2,13
bekijk productBekijk product ▸
OORDOPPEN EENMALIG3m oordoppen eenmalig

3m oordoppen eenmalig

3m oordoppen 1100c zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. Ze zijn klein, makkelijk in te brengen en handig mee te nemen. Ze zitten prettig dankzij het zachte schuimstof, de schuin toelopende, afgeronde vorm en het lange formaat. Geluidsdemping: 27DB.

vanaf2,50
bekijk productBekijk product ▸
Gehoorbeschermingsbeugel 13103m gehoorbeschermingsbeugel 1310

3m gehoorbeschermingsbeugel 1310

3m gehoorbeugel xtra oordoppen 25 db vormt een gehoorbeschermingsoplossing die bestaat uit een paar oordopjes met een unieke en innovatieve flexibele band en twee paar reserveoordopjes. Deze oordopjes hebben een optimale pasvorm en verminderen geluidsniveaus met maximaal 26 dB. Het comfort voor de drager is verbeterd omdat de oordopjes niet diep in de gehoorgang passen. Deze vervangbare oortips hebben een lichtgewicht ontwerp, oefenen weinig druk uit in het oor en zijn zacht en vervormbaar waardoor ze zich aanpassen bij hoofd- en kaakbewegingen. De hoofdband is herbruikbaar, kan worden gewassen en is gebruiksvriendelijk.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
Peltor Optime Comfort Gehoorkap H510A (87-98 dB)3m peltor optime comfort gehoorkap h510a (87-98 db)

3m peltor optime comfort gehoorkap h510a (87-98 db)

3m h510a peltor optime 1 gehoorkap is een slanke gehoorkap met zachte brede kussens voor effectieve bescherming en meer comfort. Het ontwerp met smalle cups en een platte hoofdband zorgt voor een betere compatibiliteit met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Geluidsniveaus in het bereik van 87-98 db worden met maximaal 27 db verlaagd en de grote ruimte in elke cup zorgt dat het binnenin minder vochtig en warm wordt. Het biedt veelzijdige bescherming tijdens werkzaamheden van korte en langere duur. Het is ideaal voor bescherming tegen lawaai van zeer verschillende toepassingen, zowel voor op het werk als in de vrije tijd.

vanaf27,07
bekijk productBekijk product ▸
OORDOPPEN MET KOORD3m oordoppen met koord

3m oordoppen met koord

3m oordoppen aan koord zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. De herbruikbare oordoppen zijn 3 zachte 'vinnen' voor perfecte pasvorm en zitten aan een zacht, gevlochten veiligheidskoord. Geluidsdemping: 25 dB. Het wordt geleverd in een handige opbergbox.

vanaf8,62
bekijk productBekijk product ▸
Gehoorbeschermers Peltor Optime H510A3m gehoorbeschermers peltor optime h510a

3m gehoorbeschermers peltor optime h510a

3m peltor optime comfort earmuff is een gehoorkap met zachte, brede kussens voor effectieve bescherming en meer comfort. Door het slanke ontwerp met smalle cups en een platte hoofdband is deze gehoorkap beter te combineren met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Geluidsniveaus van 87-98 dB worden met maximaal 27 dB verlaagd en de grote ruimte in elke cup zorgt voor minder warmte en vocht binnenin.

vanaf28,37
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIMSTOFOORDOPPEN3m schuimstofoordoppen

3m schuimstofoordoppen

3m 1100 Onderhoudsvrije schuimoordoppen zonder koordje zijn gemaakt van zacht, hypoallergeen PU-schuim voor optimaal comfort en lage druk in het oor. Het zachte, vuil werende oppervlak draagt bij tot een betere hygiŰne, duurzaamheid en comfort. Door de conische vorm zijn ze geschikt voor de meeste gehoorgangen en gemakkelijk in te brengen. Dempingsniveau (SNR): 37dB. Niveaus van bescherming: 95dB(A)-110dB(A). Werkomgeving: gebied met hoge temperatuur, algemeen industrieel gebruik, continue/langdurige blootstelling aan lawaai.

vanaf47,96
bekijk productBekijk product ▸
E-A-R Caboflex herbruikbare gehoorbeugel 21dB3m e-a-r caboflex herbruikbare gehoorbeugel 21db

3m e-a-r caboflex herbruikbare gehoorbeugel 21db

3m CF-01-000 EAR gehoorbeugel caboflex blauw/geel is ideaal bij het in- en uitlopen van lawaaierige gebieden. Ze kunnen comfortabel rond de nek worden gehangen als ze niet nodig zijn en elk conisch gevormd inzetstuk draait, om goed in te kunnen brengen in het gehoorkanaal, waardoor een geluidsafdichting ontstaat die bestand is tegen bewegingen. De oordoppen zijn wasbaar en herbruikbaar. Ze zijn gemaakt van tragschuim en hoeven niet uitgerold te worden. De oordoppen zijn licht en half-oorbedekkend. Demping: 21 dB. Het is CE goedgekeurd.

vanaf11,89
bekijk productBekijk product ▸
NAVULLING OORDOPPEN E-A-R CLASSIC PD-01-0013m navulling oordoppen e-a-r classic pd-01-001

3m navulling oordoppen e-a-r classic pd-01-001

3m pd-01-001 ear classic heeft een gemiddelde dempingswaarde snr 28 db(a) en is 100% recyclebaar. Het is gemaakt van een zacht energie absorberend polymeerschuim en heeft een speciale cilindervorm die in de meeste gehoorgangen past en een betrouwbare afdichting biedt. Het beschermt het gehoor uitstekend en zit de hele dag door prettig. Het is ideaal voor omstandigheden waar veel lawaai is, zowel op het werk als privÚ.

vanaf111,08
bekijk productBekijk product ▸
PD-01-002 EAR Yellow neon 500 stuks3m pd-01-002 ear yellow neon 500 stuks

3m pd-01-002 ear yellow neon 500 stuks

3m PD-01-002 EAR yellow neon heeft een gelijkmatige drukverdeling met hoge demping. Hierdoor is er flexibiliteit om het oor goed af te sluiten en zit de oordop erg prettig.

vanaf119,90
bekijk productBekijk product ▸
OORDOPPEN 11003m oordoppen 1100

3m oordoppen 1100

3m ear plugs in box 4 paar zijn gemaakt van traagschuim (polyurethaan) en hebben een spits ontwerp. Ze zijn bestemd voor eenmalig gebruik, wegen zeer weinig (slechts 13 gram) en verminderen geluidsniveaus met maximaal 37 dB en kunnen worden gebruikt bij blootstelling aan geluid van 95-110 dB. Ze zijn gemakkelijk samen te rollen en worden nog zachter onder invloed van lichaamswarmte. Ze worden geleverd in een handige verpakking met 4 paar oordopjes.

vanaf5,67
bekijk productBekijk product ▸
Oorplug met koord 29 dB 2 paarDekton oorplug met koord 29 db 2 paar

Dekton oorplug met koord 29 db 2 paar

Dekton oorplugset met koord in kunststof doosje.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
BLUETOOTH SPEAKER MET FMGraphite bluetooth speaker met fm

Graphite bluetooth speaker met fm

Graphite bluetooth speaker met fm is speciaal voor alle doe-het-zelvers die graag naar hun favoriete muziek luisteren terwijl ze aan het werk zijn. Het heeft een ingebouwde fm-radio en kan muziek afspelen van andere bronnen (zoals de telefoon) via bluetooth (10-12 meter bereik), aux-kabel of micro sd-kaart. De luidspreker wordt gevoed door een lithium-ionbatterij die zorgt voor een ononderbroken muziekweergave van maximaal 12 uur. De luidspreker is bestand tegen stof en water, dus hij werkt goed in alle soorten omgevingen. De luidsprekermembranen zijn gemaakt van een speciaal geselecteerd materiaal om de dichtheid te garanderen met behoud van een hoge geluidskwaliteit. Het duurzame ontwerp van de luidsprekerbehuizing en de extra poortbescherming in de vorm van een rubberen hoes maken het apparaat zowel binnen als buiten bruikbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Het heeft een groot akoestisch vermogen door de twee luidsprekers die in de behuizing zijn ge´ntegreerd.

vanaf66,45
bekijk productBekijk product ▸
OORPLUGNeo oorplug

Neo oorplug

Neo oorplug 5 paar in een zakje, Maat 9/11, CE-EN352 gekeurd. De getoonde afbeelding is artikel 97-550.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
GEHOORBESCHERMER 27DBNeo gehoorbeschermer 27db

Neo gehoorbeschermer 27db

Neo gehoorbeschermer dempt tot 27dB en is voorzien van een verstelbare hoofdbeugel. De oorschelpen zijn voorzien van een comfortabele zachte polstering.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
GEHOORBESCHERMER COMFORTNeo gehoorbeschermer comfort

Neo gehoorbeschermer comfort

Neo gehoorbeschermer dempt het geluid tot 25dB. De hoofdbeugel en oorkappen zijn voorzien van een zachte polstering voor extra comfort.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
GEHOORBESCHERMINGNeo gehoorbescherming

Neo gehoorbescherming

Neo gehoorbeschermer is ontworpen om te beschermen tegen matig geluid. Het heeft een hoog gebruikscomfort dankzij de uitzonderlijk zachte vulling. De verstelbare drukveer en het goede profiel zorgen voor een perfecte pasvorm op het hoofd zonder overmatige druk van oorbeschermers. De CE-markering is een veiligheidsgarantie en bewijst dat het product aan alle Europese eisen voldoet. Het heeft een geluidsweerstand van 33dB.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
OORPLUGGENProgold oorpluggen

Progold oorpluggen

Progold oorpluggen zijn pu foam wegwerpoordoppen. Ze bieden bescherming tegen langdurig hard geluid en zijn SNR 36 dB.

vanaf2,13
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER