menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AMARONE VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu amarone veiligheidsschoenAboutblu amarone veiligheidsschoen

Aboutblu hoge schoen amarone s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor o.a. engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (21224) gecertificeerd.

vanaf108,90
bekijk productBekijk product ▸
ALPINE MID S3 HROAboutblu alpine mid s3 hroAboutblu alpine mid s3 hro

Aboutblu hoge schoen alpine mid s3 is speciaal voor de olie- en gasindustrie. Het heeft een rits- en vetersluiting en het bovenmateriaal is van waterafstotend volnerfleer. Het heeft een pu/pu zool en een composiet veiligheidsneus. De voering is van gewatteerde, non-woven stof en de binnenzool is thermogevormd, uitneembaar, antibacterieel en absorberend.

vanaf157,30
bekijk productBekijk product ▸
BASSANO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu bassano veiligheidsschoen s3Aboutblu bassano veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen bassano s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en en iso 20345:2012/src (20051) gecertificeerd.

vanaf66,55
bekijk productBekijk product ▸
LE MANS HOGE VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu le mans hoge veiligheidsschoen s3Aboutblu le mans hoge veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen le mans s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is esd uni en iso 20345:2012/src (50376) gecertificeerd.

vanaf128,26
bekijk productBekijk product ▸
VIBO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu vibo veiligheidsschoen s3Aboutblu vibo veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen vibo s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (25138) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
Mars mid veiligheidsschoen S3 ESD SRCAboutblu mars mid veiligheidsschoen s3 esd srcAboutblu mars mid veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu hoge schoen mars mid s3 heeft naadloos, hoogwaardig, snijbestendig microvezel bovenmateriaal, wat een uitstekende duurzaamheid en comfort garandeert. Het bovenmateriaal is niet alleen waterafstotend en ademend, maar ook goed bestand tegen chemicaliŽn. De reflecterende accenten zorgen voor een trendy look en extra zichtbaarheid. Het heeft een pu/rubber zool en een uitneembare absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch en metaalvrij. Het heeft een schokabsorberende hiel en een hitte-, olie- en benzinebestendige zool. De schoen bevat geen dierlijke materialen, heeft een anotomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een carbon veiligheidsneus en plasmafeel voering. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf160,93
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu detroit mid veiligheidsschoen s3Aboutblu detroit mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen detroit mid s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (192878) gecertificeerd.

vanaf111,32
bekijk productBekijk product ▸
V-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu v-light veiligheidsschoen s3Aboutblu v-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen v-light s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (19260) gecertificeerd.

vanaf111,32
bekijk productBekijk product ▸
S1P HOGE VEILIGHEIDSSCHOEN NAOSAboutblu s1p hoge veiligheidsschoen naosAboutblu s1p hoge veiligheidsschoen naos

Aboutblu hoge schoen naos mid met aluminium neus en ondoordringbare zool van keramisch behandelde textielvezels is een superlichte schoen in coole look. Het bovenmateriaal is van luchtig, ademend mesh- materiaal met leren inzetten en het heeft een uiterst ademende mesh-voering en een volledige, anatomisch gevormde en uitneembare inlegzool. Het heeft daarnaast een antislip tweelaags pur-zool conform src, antistatisch, brandstofbestendig en hittebestendig tot ca. 110įc.

vanaf107,69
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu discovery mid veiligheidsschoen s3Aboutblu discovery mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen discovery mid s3 heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en esd. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is uni en iso 20345:2012/src (51375) gecertificeerd.

vanaf105,27
bekijk productBekijk product ▸
Oikos mid veiligheidsschoen S3 SRCAboutblu oikos mid veiligheidsschoen s3 srcAboutblu oikos mid veiligheidsschoen s3 src

Aboutblu hoge schoen oikos mid s3 heeft nubuck leder bovenmateriaal, een pu/pu zool en een absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft schokabsorberende hielen, een olie- en benzinebestendige zool en een kruipneus. De schoen is waterafstotend en heeft een anatomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie, synthetische tussenzool, een composiet veiligheidsneus en een plasmafeel voering. Het is geschikt voor de enginering, zware industrie en de bouw.

vanaf107,69
bekijk productBekijk product ▸
HARMATTAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu harmattan veiligheidsschoen s3Aboutblu harmattan veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen harmattan s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. De schoen is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (wr) en een hittebestendige zool (hro), is antistatisch en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 wr hro uni en iso 20345:2012/src (30171) gecertificeerd.

vanaf154,88
bekijk productBekijk product ▸
ALEX VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu alex veiligheidsschoen s3Aboutblu alex veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen alex is een veiligheidsschoen s3 uni en iso 20345:2012/src (20149). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, het bovenmateriaal is van suŤde leder en de buitenzool is van pu/pu. De schoen is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het is met name geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf93,17
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu indianapolis mid veiligheidsschoen s3Aboutblu indianapolis mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen indianapolis mid s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src (50352) gecertificeerd.

vanaf125,84
bekijk productBekijk product ▸
RANGER VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu ranger veiligheidsschoenAboutblu ranger veiligheidsschoen

Aboutblu hoge schoen ranger s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en een pu buitenzool. Het bovenmateriaal is gemaakt van leder en het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en een stalen neus. Het is geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (25042) gecertificeerd.

vanaf164,56
bekijk productBekijk product ▸
NEW SAFHIR VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu new safhir veiligheidsschoen s3Aboutblu new safhir veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen new safhir s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso20345:2012/src (20148) gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
HERMES SCHOENENDassy hermes schoenenDassy hermes schoenen

Dassy schoenen hermes zijn hoge schoenen die gekeurd zijn volgens uni en iso 20345:2012/src. De voering is in plasmafeel en de antistatische tussenzool in kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en een reflecterende bies. Ze zijn geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf104,06
bekijk productBekijk product ▸
THANOS SCHOENENDassy thanos schoenenDassy thanos schoenen

Dassy schoenen thanos zijn veiligheidsschoenen voor het zware werk. Deze schoenen hebben een hittebestendige en isolerende antislip loopzool met een zeroperforatie antistatische binnenzool voor betere bescherming van de voeten. Hierdoor kunnen spijkers en andere scherpe voorwerpen niet door de zool heen dringen. Verder zijn de schoenen voorzien van een 100% composiet neuskap. Deze beschermt de tenen tegen vallende objecten en beknelling. De neus is verder beschermd door de tpu overneus, een slijtvaste overneus die voorkomt dat de neuzen kaal worden. Ook kan door het waterdichte membraam wat is aangebracht onder het leer, geen water door de schoen naar binnen dringen. Toch kan de werkschoen nog steeds ademen, zodat de voeten niet bezweet raken. De schoenen voldoen aan de veiligheidsklasse en iso 20345:2004-s3.

vanaf164,56
bekijk productBekijk product ▸
SPARTA S3 HOGE SCHOENDassy sparta s3 hoge schoenDassy sparta s3 hoge schoen

Dassy schoenen sparta zijn s3-veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de plasmafeel voering en het waterafstotende en ademende volnerfleder.

vanaf112,53
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT HIGH VEILIGHEIDSSCHOENGerba sneaker next high veiligheidsschoenGerba sneaker next high veiligheidsschoen

Gerba hoge sneaker next s3 heeft textiel bovenmateriaal en een pu tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw.

vanaf134,31
bekijk productBekijk product ▸
BLACK ELECTRON VEILIGHEIDSSCHOEN SPBGerba black electron veiligheidsschoen spbGerba black electron veiligheidsschoen spb

Gerba electron veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal van nubuck leder en een buitenzool van pu/rubber. Het is waterafstotend en heeft een waterbestendig membraan (wr) en een hittebestendige zool (hro). Het is hitte-isolerend (hi), koude-isolerend (ci), metaalvrij en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor elektrotechniek en in de bouw. Het is sbp uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf220,22
bekijk productBekijk product ▸
PRIMUS HOOG COMPO S3Herock primus hoog compo s3Herock primus hoog compo s3

Herock primus high compo s3 schoenen hebben een pu beschermkap en een composiet 200j neus. De tussenzool is van niet-metalen anti-perforatie l-protection. Ze hebben een pu-gewatteerde lip en kraag en de binnenzool is antistatisch, bacteriedodend en van verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant. De zool heeft pu met dubbele densiteit en de leest is breed en comfortabel. Het bovenstuk is van zwart, glad en waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels.

vanaf27,48
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN SUEDE HOOGNeo werkschoen suede hoogNeo werkschoen suede hoog

Neo werkschoen suede hoog is antislip, s1p, antistatisch, 200j en antishock. Het heeft daarnaast een stalen neus en is sls en ce gekeurd.

vanaf71,20
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN LEER HOOGNeo werkschoen leer hoogNeo werkschoen leer hoog

Neo werkschoen leer hoog is antislip, s1p, antistatisch, 200j en antishock. Het heeft daarnaast een stalen neus en is sls en ce gekeurd.

vanaf63,60
bekijk productBekijk product ▸
OCEAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3 HROPanther ocean veiligheidsschoen s3 hroPanther ocean veiligheidsschoen s3 hro

Panther hoge schoen ocean sr hro heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool (hro), is antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 hro uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf140,36
bekijk productBekijk product ▸
STELVIO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Panther stelvio veiligheidsschoen s3Panther stelvio veiligheidsschoen s3

Panther hoge schoen stelvio s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen buitenmateriaal en een pu/rubberen buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (wr) en een hittebestendige zool (hro), is hitte-isolerend (hi), koude-isolerend (ci), antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is daarnaast uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf173,03
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY HIGH S2 SHOESad safety high s2 shoeSad safety high s2 shoe

Sad footwear safety high shoe s2 is een hoog model instapper met stalen neus, een antistatische uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm, een microvezel bovenstuk, een slijtvaste, polyester gewatteerde voering, een splitlederen hielstukje tegen slijtage en een pu schokabsorberende zool. Het is resistent tegen koolwaterstoffen en src antislip gecertificeerd.

vanaf23,98
bekijk productBekijk product ▸
3SA3 KETTINGZAAGSCHOENENSip 3sa3 kettingzaagschoenenSip 3sa3 kettingzaagschoenen

Sip protection 3sa3 kettingzaagschoen werden oorspronkelijk ontwikkeld voor klimmers die erg soepele bosbouwschoenen nodig hebben. Ondertussen is het een allround schoen geworden, uitgerust met een uiterst flexibele zool en schacht, die een kettingzaagbescherming klasse 2 biedt. De schoen is van 100% 2,0-2,2 mm nubuck leder, heeft geen veterhaken, heeft een genaaide zool, een 1-1,2 mm dikke leren voering en een 1 mm dikke suŤde en high-tenacity textiel voering.

vanaf231,35
bekijk productBekijk product ▸
ZAAGSCHOENENSip zaagschoenenSip zaagschoenen

Sip kettingzaagzschoen grizzly 3sic klasse 2 is een vrijwel onderhoudsvrije schoen dankzij het gebruik van zeer sterk en waterdichte oranje hypertex en rubber versterking. Daarnaast biedt het extreme robuustheid en comfort. De erg slijtvaste vibram teton zool zorgt voor grip op onstabiele en zware ondergronden.

vanaf332,51
bekijk productBekijk product ▸
AMARONE VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu amarone veiligheidsschoen

Aboutblu amarone veiligheidsschoen

Aboutblu hoge schoen amarone s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor o.a. engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (21224) gecertificeerd.

vanaf108,90
bekijk productBekijk product ▸
ALPINE MID S3 HROAboutblu alpine mid s3 hro

Aboutblu alpine mid s3 hro

Aboutblu hoge schoen alpine mid s3 is speciaal voor de olie- en gasindustrie. Het heeft een rits- en vetersluiting en het bovenmateriaal is van waterafstotend volnerfleer. Het heeft een pu/pu zool en een composiet veiligheidsneus. De voering is van gewatteerde, non-woven stof en de binnenzool is thermogevormd, uitneembaar, antibacterieel en absorberend.

vanaf157,30
bekijk productBekijk product ▸
BASSANO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu bassano veiligheidsschoen s3

Aboutblu bassano veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen bassano s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en en iso 20345:2012/src (20051) gecertificeerd.

vanaf66,55
bekijk productBekijk product ▸
LE MANS HOGE VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu le mans hoge veiligheidsschoen s3

Aboutblu le mans hoge veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen le mans s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is esd uni en iso 20345:2012/src (50376) gecertificeerd.

vanaf128,26
bekijk productBekijk product ▸
VIBO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu vibo veiligheidsschoen s3

Aboutblu vibo veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen vibo s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (25138) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
Mars mid veiligheidsschoen S3 ESD SRCAboutblu mars mid veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu mars mid veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu hoge schoen mars mid s3 heeft naadloos, hoogwaardig, snijbestendig microvezel bovenmateriaal, wat een uitstekende duurzaamheid en comfort garandeert. Het bovenmateriaal is niet alleen waterafstotend en ademend, maar ook goed bestand tegen chemicaliŽn. De reflecterende accenten zorgen voor een trendy look en extra zichtbaarheid. Het heeft een pu/rubber zool en een uitneembare absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch en metaalvrij. Het heeft een schokabsorberende hiel en een hitte-, olie- en benzinebestendige zool. De schoen bevat geen dierlijke materialen, heeft een anotomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een carbon veiligheidsneus en plasmafeel voering. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf160,93
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu detroit mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu detroit mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen detroit mid s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (192878) gecertificeerd.

vanaf111,32
bekijk productBekijk product ▸
V-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu v-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu v-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen v-light s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (19260) gecertificeerd.

vanaf111,32
bekijk productBekijk product ▸
S1P HOGE VEILIGHEIDSSCHOEN NAOSAboutblu s1p hoge veiligheidsschoen naos

Aboutblu s1p hoge veiligheidsschoen naos

Aboutblu hoge schoen naos mid met aluminium neus en ondoordringbare zool van keramisch behandelde textielvezels is een superlichte schoen in coole look. Het bovenmateriaal is van luchtig, ademend mesh- materiaal met leren inzetten en het heeft een uiterst ademende mesh-voering en een volledige, anatomisch gevormde en uitneembare inlegzool. Het heeft daarnaast een antislip tweelaags pur-zool conform src, antistatisch, brandstofbestendig en hittebestendig tot ca. 110įc.

vanaf107,69
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu discovery mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu discovery mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen discovery mid s3 heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en esd. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is uni en iso 20345:2012/src (51375) gecertificeerd.

vanaf105,27
bekijk productBekijk product ▸
Oikos mid veiligheidsschoen S3 SRCAboutblu oikos mid veiligheidsschoen s3 src

Aboutblu oikos mid veiligheidsschoen s3 src

Aboutblu hoge schoen oikos mid s3 heeft nubuck leder bovenmateriaal, een pu/pu zool en een absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft schokabsorberende hielen, een olie- en benzinebestendige zool en een kruipneus. De schoen is waterafstotend en heeft een anatomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie, synthetische tussenzool, een composiet veiligheidsneus en een plasmafeel voering. Het is geschikt voor de enginering, zware industrie en de bouw.

vanaf107,69
bekijk productBekijk product ▸
HARMATTAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu harmattan veiligheidsschoen s3

Aboutblu harmattan veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen harmattan s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. De schoen is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (wr) en een hittebestendige zool (hro), is antistatisch en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 wr hro uni en iso 20345:2012/src (30171) gecertificeerd.

vanaf154,88
bekijk productBekijk product ▸
ALEX VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu alex veiligheidsschoen s3

Aboutblu alex veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen alex is een veiligheidsschoen s3 uni en iso 20345:2012/src (20149). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, het bovenmateriaal is van suŤde leder en de buitenzool is van pu/pu. De schoen is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het is met name geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf93,17
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS MID VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu indianapolis mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu indianapolis mid veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen indianapolis mid s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src (50352) gecertificeerd.

vanaf125,84
bekijk productBekijk product ▸
RANGER VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu ranger veiligheidsschoen

Aboutblu ranger veiligheidsschoen

Aboutblu hoge schoen ranger s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en een pu buitenzool. Het bovenmateriaal is gemaakt van leder en het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en een stalen neus. Het is geschikt voor de bouw, engineering en zware industrie en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (25042) gecertificeerd.

vanaf164,56
bekijk productBekijk product ▸
NEW SAFHIR VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu new safhir veiligheidsschoen s3

Aboutblu new safhir veiligheidsschoen s3

Aboutblu hoge schoen new safhir s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso20345:2012/src (20148) gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
HERMES SCHOENENDassy hermes schoenen

Dassy hermes schoenen

Dassy schoenen hermes zijn hoge schoenen die gekeurd zijn volgens uni en iso 20345:2012/src. De voering is in plasmafeel en de antistatische tussenzool in kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en een reflecterende bies. Ze zijn geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf104,06
bekijk productBekijk product ▸
THANOS SCHOENENDassy thanos schoenen

Dassy thanos schoenen

Dassy schoenen thanos zijn veiligheidsschoenen voor het zware werk. Deze schoenen hebben een hittebestendige en isolerende antislip loopzool met een zeroperforatie antistatische binnenzool voor betere bescherming van de voeten. Hierdoor kunnen spijkers en andere scherpe voorwerpen niet door de zool heen dringen. Verder zijn de schoenen voorzien van een 100% composiet neuskap. Deze beschermt de tenen tegen vallende objecten en beknelling. De neus is verder beschermd door de tpu overneus, een slijtvaste overneus die voorkomt dat de neuzen kaal worden. Ook kan door het waterdichte membraam wat is aangebracht onder het leer, geen water door de schoen naar binnen dringen. Toch kan de werkschoen nog steeds ademen, zodat de voeten niet bezweet raken. De schoenen voldoen aan de veiligheidsklasse en iso 20345:2004-s3.

vanaf164,56
bekijk productBekijk product ▸
SPARTA S3 HOGE SCHOENDassy sparta s3 hoge schoen

Dassy sparta s3 hoge schoen

Dassy schoenen sparta zijn s3-veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de plasmafeel voering en het waterafstotende en ademende volnerfleder.

vanaf112,53
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT HIGH VEILIGHEIDSSCHOENGerba sneaker next high veiligheidsschoen

Gerba sneaker next high veiligheidsschoen

Gerba hoge sneaker next s3 heeft textiel bovenmateriaal en een pu tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw.

vanaf134,31
bekijk productBekijk product ▸
BLACK ELECTRON VEILIGHEIDSSCHOEN SPBGerba black electron veiligheidsschoen spb

Gerba black electron veiligheidsschoen spb

Gerba electron veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal van nubuck leder en een buitenzool van pu/rubber. Het is waterafstotend en heeft een waterbestendig membraan (wr) en een hittebestendige zool (hro). Het is hitte-isolerend (hi), koude-isolerend (ci), metaalvrij en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor elektrotechniek en in de bouw. Het is sbp uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf220,22
bekijk productBekijk product ▸
PRIMUS HOOG COMPO S3Herock primus hoog compo s3

Herock primus hoog compo s3

Herock primus high compo s3 schoenen hebben een pu beschermkap en een composiet 200j neus. De tussenzool is van niet-metalen anti-perforatie l-protection. Ze hebben een pu-gewatteerde lip en kraag en de binnenzool is antistatisch, bacteriedodend en van verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant. De zool heeft pu met dubbele densiteit en de leest is breed en comfortabel. Het bovenstuk is van zwart, glad en waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels.

vanaf27,48
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN SUEDE HOOGNeo werkschoen suede hoog

Neo werkschoen suede hoog

Neo werkschoen suede hoog is antislip, s1p, antistatisch, 200j en antishock. Het heeft daarnaast een stalen neus en is sls en ce gekeurd.

vanaf71,20
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN LEER HOOGNeo werkschoen leer hoog

Neo werkschoen leer hoog

Neo werkschoen leer hoog is antislip, s1p, antistatisch, 200j en antishock. Het heeft daarnaast een stalen neus en is sls en ce gekeurd.

vanaf63,60
bekijk productBekijk product ▸
OCEAN VEILIGHEIDSSCHOEN S3 HROPanther ocean veiligheidsschoen s3 hro

Panther ocean veiligheidsschoen s3 hro

Panther hoge schoen ocean sr hro heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu/rubber buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool (hro), is antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 hro uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf140,36
bekijk productBekijk product ▸
STELVIO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Panther stelvio veiligheidsschoen s3

Panther stelvio veiligheidsschoen s3

Panther hoge schoen stelvio s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen buitenmateriaal en een pu/rubberen buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een waterbestendig membraan (wr) en een hittebestendige zool (hro), is hitte-isolerend (hi), koude-isolerend (ci), antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is daarnaast uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf173,03
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY HIGH S2 SHOESad safety high s2 shoe

Sad safety high s2 shoe

Sad footwear safety high shoe s2 is een hoog model instapper met stalen neus, een antistatische uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm, een microvezel bovenstuk, een slijtvaste, polyester gewatteerde voering, een splitlederen hielstukje tegen slijtage en een pu schokabsorberende zool. Het is resistent tegen koolwaterstoffen en src antislip gecertificeerd.

vanaf23,98
bekijk productBekijk product ▸
3SA3 KETTINGZAAGSCHOENENSip 3sa3 kettingzaagschoenen

Sip 3sa3 kettingzaagschoenen

Sip protection 3sa3 kettingzaagschoen werden oorspronkelijk ontwikkeld voor klimmers die erg soepele bosbouwschoenen nodig hebben. Ondertussen is het een allround schoen geworden, uitgerust met een uiterst flexibele zool en schacht, die een kettingzaagbescherming klasse 2 biedt. De schoen is van 100% 2,0-2,2 mm nubuck leder, heeft geen veterhaken, heeft een genaaide zool, een 1-1,2 mm dikke leren voering en een 1 mm dikke suŤde en high-tenacity textiel voering.

vanaf231,35
bekijk productBekijk product ▸
ZAAGSCHOENENSip zaagschoenen

Sip zaagschoenen

Sip kettingzaagzschoen grizzly 3sic klasse 2 is een vrijwel onderhoudsvrije schoen dankzij het gebruik van zeer sterk en waterdichte oranje hypertex en rubber versterking. Daarnaast biedt het extreme robuustheid en comfort. De erg slijtvaste vibram teton zool zorgt voor grip op onstabiele en zware ondergronden.

vanaf332,51
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER