menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Klustape en afdichtband

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE

3m scotch1436 aluminium tape

3m 1436 Aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. Het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. Het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.

vanaf
22,47
bekijk product

Bekijk product ▸

1900 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1900 economy duct tape

3m 1900 Duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.

vanaf
6,39
bekijk product

Bekijk product ▸

1909 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1909 economy duct tape

3m 1909 Scotch linnen tape is een linnen duct tape voor algemene toepassingen. Het is flexibel en makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.

vanaf
9,36
bekijk product

Bekijk product ▸

389 PREMIUM DUCT TAPE

3m 389 premium duct tape

3m 389 Duct tape behandeld doek PE rubberhars 0,26 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. Het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. Het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. Het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.

vanaf
16,31
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE 3903 50 MM

3m tape 3903 50 mm

3m 3903I Duct Tape vinyl rubberhars 0,16 is een met de hand scheurbare, voor vele doeleinden bruikbare tape. Het is gemaakt van vinyl met reliŰf en heeft een rubber kleeflaag. Deze tape is ideaal voor diverse toepassingen zoals tijdelijk herstel, identificatie, contrast, decoratie, vastzetten van draden, bundelen, afdekken, vasthouden, beschermen en andere functies zoals toepassingen die vocht resistentie vereisen.

vanaf
11,14
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH 399 TEXTIELTAPE GEEL

3m scotch 399 textieltape geel

3M 399 Betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen en metselwerk en hout. De tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.

vanaf
17,16
bekijk product

Bekijk product ▸

764 MARKERINGSTAPE

3m 764 markeringstape

3m 764I Vinyl Tape Rubber is een vinyl tape voor algemene toepassingen. Het is bestand tegen vochtigheid, slijtage en chemische producten, bijzonder flexibel en veelzijdig inzetbaar. Het is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals grondmarkeringen, kleurcoderingen, identificatie, afdichten van buizen en bevestigen van dekzeilen. Het is ook te gebruiken op geplastificeerd PVC en voor tijdelijke bescherming van o.a. metaal en deurframes.

vanaf
9,08
bekijk product

Bekijk product ▸

Aluminium Tape 425

3m aluminium tape 425

3m Aluminium Tape 425 is gemaakt voor verschillende toepassingen in allerlei bedrijfstakken. De tape bestaat uit een zeer zachte aluminiumfolierug met een coating van zeer geavanceerde, drukgevoelige acrylaatlijm. Het is geschikt voor afplakken, afdichten, verzegelen, afschermen en chemisch strippen. Bovendien kan het gebruikt worden voor inwikkelen, verbinden, galvaniseren, beschermen van kunststoffen, chemisch etsen, afschermen of reflecteren van hitte en afstrippen van verf. De tape is bestand tegen brand, vocht, weersinvloeden, uv-straling en vele chemische stoffen, en daarom ideaal voor tal van toepassingen. Deze hitte- en lichtreflecterende tape beschermt, isoleert en vergroot de lichtopbrengst, en is geschikt voor een groot temperatuurbereik.

vanaf
97,93
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH ALUMINIUM

3m tape scotch aluminium

3m scotch aluminiumtape is een aluminium tape met uitstekend kleefvermogen, geschikt voor de reparatie en dichting van metalen oppervlakken. Het is bijzonder duurzaam door de gemetalliseerde bovenlaag, waterdicht, gemakkelijk met de hand af te scheuren, bestand tegen olie en smeermiddelen en door de hoge weerstand tegen weersomstandigheden en uv-licht is de aluminium tape geschikt voor gebruik binnen en buiten: het hecht bij temperaturen van -10░ tot 250░C.

vanaf
10,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH GLASVEZEL VOEGENBAND

3m scotch glasvezel voegenband

3m scotch fiberglass tape is een zelfklevende voegentape voor het snel en stevig dichten van gipsplaten en het vullen van gaten en barsten in muren en plafonds. De structuur van het bijzonder dunne glasgaas zorgt ervoor dat plamuur gelijkmatig en zonder bubbels verdeeld blijft. Het is alleen geschikt voor gebruik binnen, gemakkelijk aan te brengen en goed hechtend. De te behandelen oppervlakken moeten schoon en droog zijn om de beste resultaten te verkrijgen. Gebruiksaanwijzing: plaats de tape op de gewenste plaats en druk de plamuur door het gaas van de voegentape. Laat de plamuur drogen en breng een deklaag aan.

vanaf
12,95
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH ANTI-LEK

3m tape scotch anti-lek

3m scotch self-bonding tape is een zelfdichtende reparatietape. Het is specifiek bestemd voor tijdelijke oplossingen bij loodgieterij en elektrische installaties. Het zorgt voor een lucht- en waterdichte laag bij lekken en is tot 650% uitrekbaar. Er wordt aanbevolen het product aan te brengen op kamertemperatuur en door de hoge mate van weerstand tegen water en weersomstandigheden, is de tape ook geschikt voor gebruik buiten. Het is bestand tegen temperaturen van -40░ tot 90░C.

vanaf
7,50
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH SUPREME

3m tape scotch supreme

3m Scotch Supreme Duct Tape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. Het hecht goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal. Het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASREPARATIETAPE

3m glasreparatietape

3m scotch supreme glass repair tape hecht uitstekend en is zo goed als onzichtbaar. Het is een kwalitatieve tape die specifiek bestemd is voor reparaties aan glazen of plastic oppervlakken. Het hecht heel sterk en levert betrouwbare resultaten op gladde en ruwe oppervlakken en is geschikt voor gebruik binnen en buiten: dankzij de sterke, watervaste bovenlaag is de tape bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en uv-licht. Het kan bijvoorbeeld worden toegepast voor de reparatie van een kapotte pakking, het scherm van een smartphone of een gat in een serre.

vanaf
11,95
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIETAPE VERWIJDERBAAR

3m reparatietape verwijderbaar

3m Scotch Supreme Removable Duct Tape is verwijderbaar zonder kleefresten en geschikt voor tijdelijke reparaties en renovatie, zoals het bundelen van omvangrijke materialen voor transport, het uitvoeren van een snelle reparatie uit aan de auto, het bevestigen van een kabel op de vloer of het afdekken van een plant voor de winter. De met vezel verstevigde tape is heel scheurvast, uiterst flexibel, met de hand afscheurbaar en door het extra hechtvermogen is de tape ideaal voor zware, moeilijke reparaties. Indien nodig kan de tape tot 6 maanden na het aanbrengen snel verwijderd worden zonder sporen achter te laten. Het is geschikt voor binnen en buiten: dankzij de sterke, watervaste bovenlaag is de tape bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en uv-licht en levert het product betrouwbare resultaten bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
14,50
bekijk product

Bekijk product ▸

PLAKBAND SCOTCH SUPREME

3m plakband scotch supreme

3m Scotch supreme reparatietape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. Het hecht goed op de meeste oppervlakken zoals plastic, papier, hout en metaal. Het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen de weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
53,70
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH SUPREME STRONG & EASY

3m tape scotch supreme strong & easy

3m Scotch Supreme s&e Duct Tape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. Het hecht goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal. Het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
3,15
bekijk product

Bekijk product ▸

9191 DUBBELZIJDIGE TAPIJTTAPE

3m 9191 dubbelzijdige tapijttape

3m Scotch Tapijtband is een veelzijdige tappijttape met uitstekende hechting. Het is geschikt voor het fixeren van kamerbreed tapijt en tapijttegels op betegelde, houten en betonnen vloeren binnenshuis. Het hecht zelfs op vloeren met vloerverwarming en aan de bovenzijde en onderzijde is het even sterk. Het is handinscheurbaar, heeft een hot-melt lijmlaag en celwolweefsel drager. Dikte: 0,26 mm.

vanaf
15,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH AFDICHTING

3m tape scotch afdichting

3m scotch water blocking tape is een waterdichte tape om snel en betrouwbaar lekkende kranen, schroefdraad en kleppen af te dichten. Deze niet-zelfklevende PTFE-tape is bijzonder dun en ook geschikt voor fijne schroefdraad. Het vult de schroefdraad wanneer de elementen ineen geschroefd worden. Het is water- en luchtdicht, bestand tegen een druk van 6 bar, bestemd voor eenmalig gebruik en levert betrouwbare resultaten bij temperaturen tot 260░C.

vanaf
2,25
bekijk product

Bekijk product ▸

HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND

3m hook & loop zelfklevend klittenband

3M klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. Het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. Het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. Het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.

vanaf
75,22
bekijk product

Bekijk product ▸

DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D

3m dual lock klikband sj355d

3m SJ355D Dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3M VHB lijmlaag. Het is bestand tegen UV en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.

vanaf
206,79
bekijk product

Bekijk product ▸

BOUWSCHEURENTAPE

Alabastine bouwscheurentape

Alabastine bouwscheurentape is een zelfklevende, elastische tape voor het repareren van werkende scheuren. Een rol heeft een afmeting van 10 meter lang bij 5 cm breed.

vanaf
7,38
bekijk product

Bekijk product ▸

SANITAIR STRIP

Alabastine sanitair strip

Alabastine Sanitair Strip is een witte kit op rol voor een waterdichte afsluiting van naden langs bad, douche, aanrecht en wastafel. Het is gemakkelijk en zonder geknoei te verwerken en de waterdichte afsluiting zorgt voor een blijvend mooi en strak eindresultaat. Dekking: ongeveer 5 m per rol.

vanaf
12,59
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDICHTBAND

Bison afdichtband

Bison afdichtband is een water- en weerbestendige afdichtingstape voor het afdichten en de reparatie van lekkages, naden en scheuren bij dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is ook geschikt voor het afdichten van lekkages bij auto's en caravans. Het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic. Dikte tape: 1,5 mm.

vanaf
9,71
bekijk product

Bekijk product ▸

GRIZZLY TAPE

Bison grizzly tape

Bison Grizzly tape is een krachtige, extreem duurzame en weerbestendige PE geŰxtrudeerde tape. Het is geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden.

vanaf
7,19
bekijk product

Bekijk product ▸

KITSTRIP SANITAIR

Bison kitstrip sanitair

Bison kitstrip sanitair is een eenvoudig aan te brengen, zelfklevende afdichtstrip voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht, wastafel, spoelbak en vloer.

vanaf
11,78
bekijk product

Bekijk product ▸

KLUS TAPE

Bison klus tape

Bison klus tape is een zeer sterk klevende enkelzijdige textieltape met PE-coating. Het is handig voor reparaties binnen en buiten, zoals afdichten, waterdicht maken, bundelen en (tijdelijk) bevestigen van voorwerpen zoals vloerbedekking, kabels en folie en/of papier tijdens reinigen, verven van gevels en het spuiten van muren. Het hecht op vele ondergronden zoals metaal, steen, schoonmetselwerk, beton en hout. Het is ook geschikt voor het afplakken van wanden van isolatieplaten en zeer geschikt voor de reparatie van tuingereedschap zoals tuinslang en kruiwagen.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

POWER REPAIR TAPE

Bison power repair tape

Bison power repair tape is een supersterke duct tape, ideaal voor zware taken. Het is geschikt voor binnen- & buitengebruik, heeft een IJzersterke hechting op kunststof, hout, steen en beton, is veelzijdig (perfect voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen), is UV-stabiel en temperatuurbestendig en handig in gebruik (met de hand afscheurbaar).

vanaf
5,39
bekijk product

Bekijk product ▸

direct repair tape 3 meter x 2,5 cm

Bison direct repair tape 3 meter x 2,5 cm

Bison rubber Seal Direct Repair Tape is een zelf-fuserende en extreem sterke reparatie Rubber Seal tape. Het is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. Het is blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar, zelfs onderwater toepasbaar, geschikt voor het waterdicht afdichten van elektrsiche verbindingen en voor reparaties bij lekkages, tot 12 Bar drukbestendig, temperatuurbestendig van -54 tot +260 graden Celcius, UV- en weersbestendig en chemicaliŰnbestendig.

vanaf
9,44
bekijk product

Bekijk product ▸

rubber seal reparatietape 5 meter x 7,5 cm

Bison rubber seal reparatietape 5 meter x 7,5 cm

Bison rubber Seal Tape is geschikt voor (nood)reparaties en direct water- en luchtdicht. Het hecht op natte ondergronden, is blijvend elastisch en is UV- en weerbestendig. Ook is het verwerkbaar met Bison Rubber Seal kit. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals daken, muren, tuinen, kelders en badkamers en Hecht op alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, EPDM(vooraf testen) en PVC.

vanaf
11,24
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBER SEAL TEXTIELBAND

Bison rubber seal textielband

Bison Rubber Seal wordt gebruikt voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en vergemakkelijkt de opbouw van de laagdikte. Het is ideaal voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen en PVC.

vanaf
12,05
bekijk product

Bekijk product ▸

VINYL TAPE

Bison vinyl tape

Bison vinyl tape is geschikt voor het naadloos vastzetten en later weer eenvoudig verwijderen van vinyl vloerbedekking. Het kan het beste worden aangebracht op een ondergrond die ongeveer dezelfde temperatuur heeft als de ondergrond en de omgeving.

vanaf
11,42
bekijk product

Bekijk product ▸

BUTYLBAND

Den braven butylband

Den braven Butylband DLB (rondel) is een luchtdicht zelfklevend membraan voor lucht-, water- en dampdichte verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies met een lijmlaag van zuiver butyl en een versterkte laminatie met een deelbare (50% -50%) schutfolie. Dit product maakt deel uit van het productassortiment Duurzaam Luchtdicht Bouwen. Deze producten zijn getest op warmte-isolatie, regendichtheid en luchtverlies. Op de juiste wijze aangebracht dragen deze producten bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen. Het is UV-bestendig, heeft een uitstekende hechting en kan worden gebruikt voor voegen en afdichtingen waar een lucht-, water- en/of dampdichte verbinding gewenst is.

vanaf
7,89
bekijk product

Bekijk product ▸

COMPRESS BAND

Den braven compress band

Den Braven Compress band BG1 is een ge´mpregneerde, voorgecomprimeerde voegafdichtende tape op basis van polyurethaanschuim, met zacht schuim, ge´mpregneerd met acrylaatdispersie, hulpstoffen en vulstoffen. Het is universeel toepasbaar voor het afdichten van voegen bij bouwconstructies en kan vanwege de voorgecomprimeerde vorm tevens worden ingevoegd in bestaande voegen. De tape is aan ÚÚn kant voorzien van een lijmlaag. Na aanbrenging zal de voorgecomprimeerde tape langzaam uitzetten om de voeg te vullen. Op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE

Den braven duct tape

Den Braven Zwaluw ducttape is een stevige, versterkte kleefband. Het is een ijzersterke multifunctionele tape en goed af te scheuren.

vanaf
6,80
bekijk product

Bekijk product ▸

KROONBAND

Den braven kroonband

Den Braven Zwaluw Kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, E.P.D.M. rubber beglazingsband. Het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. Het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). Het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.

vanaf
63,09
bekijk product

Bekijk product ▸

PANELTAPE

Den braven paneltape

Den Braven Zwaluw paneltape is een dubbelzijdig klevende hdpe-tape, te gebruiken in combinatie met zwaluw panelfix. Het fixeert de plaat tijdens de uitharding van de kit en bewerkstelligt de juiste lijmdikte. Breedte: 12 mm. Lengte: 25 m.

vanaf
10,15
bekijk product

Bekijk product ▸

PE-BAND SUPER

Den braven pe-band super

Den Braven Zwaluw pe-band super is een voorgevormd, eenzijdig direct klevend pe-schuimband zonder schutfolie.

vanaf
5,67
bekijk product

Bekijk product ▸

RUGVULLING-PU OPEN CEL

Den braven rugvulling-pu open cel

Den braven zwaluw rondschuim is rugvulling uit pu-schuimstof voor het realiseren van de juiste voegdiepte-breedte verhouding. Het is geschikt voor het opvullen van voegen tussen bouwmaterialen, voorkomt driepuntshechting van de kit, is eenvoudig te plaatsen en bij beschadiging van de rugvulling is geen risico op blaasvorming.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

Rugvulling-PE gesloten cel

Den braven rugvulling-pe gesloten cel

Den Braven Zwaluw rugvulling gesloten cel is rugvulling uit PE-schuimstof voor het realiseren van de juiste voegdiepte-breedte verhouding. Het is rugvulling voor voegen tussen bouwmaterialen, voorkomt driepuntshechting van de kit, is waterbestendig en is toepasbaar op plaatsen met een hoge water- en/of mechanische belasting.

vanaf
22,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDICHTBAND

Griffon afdichtband

Griffon afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is kan ook worden toegepast tegen lekkages bij auto┤s en caravans en het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf
13,49
bekijk product

Bekijk product ▸

KOLMAT FIBRE SEAL

Griffon kolmat fibre seal

Griffon Kolmat Fibre seal is een ge´mpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, chroom, zink, PVC, CPVC en ABS. Gas: tot 5 bar druk bij -20░C tot +70░C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 ░C, tot 7 bar druk bij +130░C.

vanaf
5,75
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE-TAPE WATERLEIDING

Griffon ptfe-tape waterleiding

Griffon P.T.F.E. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en CV-installaties.

vanaf
2,51
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE TAPE GASLEIDING

Griffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20░C tot +135░C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf
3,41
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC-TAPE

Griffon pvc-tape

Griffon PVC-tape is een waterdichte tape voor het afdichten en repareren van PVC afvoerbuizen en dakgoten binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor de reparatie van grondzeilen en landbouwfolie en voor het isoleren en bundelen van elektriciteitskabels boven of onder de grond.

vanaf
3,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon repair tape is een universele, zelf-fuserende, afdichtende en isolerende reparatietape op basis van siliconen.

vanaf
11,33
bekijk product

Bekijk product ▸

Aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 30 mu

Kip Aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 Á). Het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens DIN-4102-B1. Het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Treksterkte: 23 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 80░C.

vanaf
3,41
bekijk product

Bekijk product ▸

ZUIVERE ALUMINIUMTAPE

Kip zuivere aluminiumtape

Kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens DIN-4102-B2 en temperatuurbestendig tot 100║C. Geschikt voor permanent gebruik.

vanaf
9,47
bekijk product

Bekijk product ▸

BARRIER-TAPE

Kip barrier-tape

Kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens EnEV en DIN 4108-7. Met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het is ca. 6 maanden bestand tegen Uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf
26,27
bekijk product

Bekijk product ▸

230 Barrier TapeFlex

Kip 230 barrier tapeflex

Kip Barrier-TapeFlex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie, versterkt met draadmateriaal. Het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen UV-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf
27,02
bekijk product

Bekijk product ▸

bekistingstape 204

Kip bekistingstape 204

Kip Bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. Het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte PVC-folie. Het is ook bij lagere temperaturen in te zettenen goed klevend door een dikke kleeflaag.

vanaf
12,34
bekijk product

Bekijk product ▸

BEKISTINGSTAPE

Kip bekistingstape

Kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele PVC-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70║C).

vanaf
11,93
bekijk product

Bekijk product ▸

steenband verwijderbaar 258

Kip steenband verwijderbaar 258

Kip Beton- en Steenband 258 geel is een soepele en UV-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. Het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. Het is waterwerend PE-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken

vanaf
7,33
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDEN

Kip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip beton- en steenband 358 is een soepele, UV-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. Het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterwerend, PE-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50░C en 65░C). Zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.

vanaf
13,02
bekijk product

Bekijk product ▸

BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

Kip butyltape professionele kwaliteit

Kip Butyl-Tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. Het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. Het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. Het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 ░C/+90░C en is lucht- en waterdicht.

vanaf
7,84
bekijk product

Bekijk product ▸

CONSTRUC-TAPE

Kip construc-tape

Kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen EnEV en DIN 4108-7. Het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. Het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! Het is tevens bestand tegen Uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf
32,09
bekijk product

Bekijk product ▸

231 Construc-TapeConnect

Kip 231 construc-tapeconnect

Kip Construc-TapeConnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier. Het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen UV-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf
32,85
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE DUBBELZIJDIG

Kip duct tape dubbelzijdig

Kip duo-steenband 327 is een dubbelzijdige, sterk klevende, duurzame, uiterst plooibare tape voor het makkelijk aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. pleisterwerk, steen en andere ruwe ondergronden. Temperatuurbestendig tot 60 graden. Inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf
10,64
bekijk product

Bekijk product ▸

243 Gaasband

Kip 243 gaasband

Kip Gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf
2,93
bekijk product

Bekijk product ▸

GAASBAND

Kip gaasband

Kip Gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. Het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. Dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. De inzetduur voor binnen is permanent.

vanaf
8,24
bekijk product

Bekijk product ▸

3843 Gaasband

Kip 3843 gaasband

Kip Gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. Het is vormvast en goed te fixeren. Het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf
6,23
bekijk product

Bekijk product ▸

GAFFER TAPE

Kip gaffer tape

Kip Gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. De speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. Goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. Temperatuurbestendig tot 60 graden. Inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf
11,87
bekijk product

Bekijk product ▸

PP-ALUMINIUMTAPE

Kip pp-aluminiumtape

Kip PP-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde PP-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. Het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.

vanaf
2,71
bekijk product

Bekijk product ▸

stuclopertape pe 215

Kip stuclopertape pe 215

Kip PVC-Masking Tape 215 is een stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). Het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. De inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.

vanaf
3,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAL-TAPE UV BESTENDIG

Kip seal-tape uv bestendig

Kip Seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte LDPE-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. Dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! Maar liefst 24 maanden bestand tegen Uv-straling. Temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. Voor permanent gebruik buitenshuis.

vanaf
40,85
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE PROFESSIONEEL

Kip duct tape professioneel

Kip Steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is waterbestendig dankzij PE-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). Voorzichtig bij gebruik op gelakte oppervlakken. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf
9,26
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE STANDAARD PLUS

Kip duct tape standaard plus

Kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is waterbestendig door de PE-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.

vanaf
8,07
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE EXTRA

Kip duct tape extra

Kip Steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de PE-coating. Voorzichtig bij gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen! Het is tot 93░C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

STEENBAND 212

Kip steenband 212

Kip 212 Steenband Extra is sterk klevend premium steenband. Het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. Het is waterbestendig door PE-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf
10,14
bekijk product

Bekijk product ▸

STEENBAND 359

Kip steenband 359

Kip Steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. Het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. Het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90░C. Het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.

vanaf
15,35
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE BASIS

Kip duct tape basis

Kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterbestendig door PE-coating, tot 75║C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf
5,28
bekijk product

Bekijk product ▸

T-REX REPARATIETAPE CLEAR

Kip t-rex reparatietape clear

Kip T-rex Clear Reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. De tape is weerbestendig (UV, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40C. De tape is helder transparant en vergeelt niet.

vanaf
12,98
bekijk product

Bekijk product ▸

822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 M

Kip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. Het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150║C), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. Het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. Wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.

vanaf
13,67
bekijk product

Bekijk product ▸

T-REX WEEFSELBAND

Kip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. Met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. In de robuuste laag van de tape is een UV-resistente laag ge´ntegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. Deze laag voorkomt dat de sterke UV-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. Hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. Het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.

vanaf
6,83
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE UV-BESTENDIG

Kip duct tape uv-bestendig

Kip Textieltape Extra 328 is een UV-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. Het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke PE-laminering. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden.

vanaf
8,03
bekijk product

Bekijk product ▸

Buisisolatietape

Mac lean buisisolatietape

Mac lean buisisolatietape is extreem belastbaar isolatiemateriaal voor binnen.

vanaf
6,75
bekijk product

Bekijk product ▸

GOLD TAPE ORANGE 12 STUKS

Maiburg gold tape orange 12 stuks

Maiburg Gold tape orange is gemaakt van hoogwaardig washi-paper van Japanse kwaliteit en 3 maanden UV-bestendig.

vanaf
203,92
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC TAPE 36 STUKS

Maiburg pvc tape 36 stuks

Maiburg PVC tape. Het wordt geleverd per 36 stuks.

vanaf
153,46
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM STRIP 5CMX50M OP ROL

Meister aluminium strip 5cmx50m op rol

Meister aluminium kleefband is een aluminium plakstrook die absoluut noodzakelijk is voor het verbinden van de banen aan de uiteinden van de Meister Silence 25 dB. Afmetingen: 5 cm breed en 50 m lang.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMFOLIE 2 MM 25 M2 OP ROL

Meister schuimfolie 2 mm 25 m2 op rol

Meister schuimfolie bestaat uit polyethyleenschuim, is FCKW-vrij en geheel recyclebaar.

vanaf
64,87
bekijk product

Bekijk product ▸

S530 WAPENINGSBAND ZELFKLEVEND

Polyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend

Polyfilla pro S530 wapeningsband zelfklevend is ter versterking en overbrugging bij het repareren van windscheuren in houten ondergronden.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE

Progold duct tape

Progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. De tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. HEt is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.

vanaf
10,58
bekijk product

Bekijk product ▸

GAASBAND 48 MM

Progold gaasband 48 mm

Progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.

vanaf
7,36
bekijk product

Bekijk product ▸

NOXYDE TAPE

Rust-oleum noxyde tape

Rust-oleum Noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende hechting, heeft een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. Het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het Noxyde- en Noxyde Pegarust-coatingsysteem. Afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.

vanaf
29,45
bekijk product

Bekijk product ▸

glasvezelband 10 meter x 50 mm

Sam glasvezelband 10 meter x 50 mm

Sam glasvezelband is voor het afdichten van voegen, scheuren en gaten in gipskartonplaten en gipsblokken.

vanaf
1,75
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM TAPE 25 UM

Scley aluminium tape 25 um

Scley aluminium tape 25 UM heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof en is gemaakt van puur aluminium 25 UM.

vanaf
1,33
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK 50 UM

Scley aluminium tape extra sterk 50 um

Scley aluminium tape extra sterk 50 UM heeft een rubberlijmlaag, is Brandvertragend, heeft een Hoge Viscose, is Waterproof en gemaakt van Puur aluminium 50 UM.

vanaf
1,48
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK

Scley aluminium tape extra sterk

Scley aluminium tape extra sterk heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof, gemaakt van puur aluminium en heeft een geweven structuur.

vanaf
3,48
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE UNIVERSELE TAPE

Scley dubbelzijdige universele tape

Scley dubbelzijdige universele tape met smeltlijm, een dikte van 0,20mm en PP Folie. Het is resistent tegen weekmakers.

vanaf
0,85
bekijk product

Bekijk product ▸

FIBERGLAS BAND

Scley fiberglas band

Scley fiberglas band heeft een acryllijmlaag, is 18 Mesh Geweven, makkelijk in gebruik en geschikt voor scheuren en gaten in muren.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE VOCHTIGE RUIMTES

Scley tape vochtige ruimtes

Scley installatietape foam heeft een synthetische Rubber Lijm laag, is gemaakt van Wit PE Foam en geschikt voor vochtige ruimtes.

vanaf
0,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLATIE TAPE

Scley isolatie tape

Scley isolatie tape heeft een natuurrubberlijmlaag, is 180% rekbaar, gemaakt van Zacht PVC Folie en 40kV de mm.

vanaf
0,37
bekijk product

Bekijk product ▸

PROFESSIONELE CONSTRUCTIE TAPE

Scley professionele constructie tape

Scley professioneel constructie tape heeft een smeltlijm laag, is 32 Mesh Geweven en geschikt Voor simpel Constructie- en Renovatiewerk.

vanaf
1,00
bekijk product

Bekijk product ▸

Professionele Constructie Tape Doek Gewoven

Scley professionele constructie tape doek gewoven

Scley professionele Constructie Tape Doek Gewoven is vanwege de hoge kwaliteit zeer geschikt voor reparatie en bouwwerkzaamheden. Deze met polyethyleen gecoate tape is bestand tegen vocht en heeft een uitstekende hechting en hoge scheursterkte.

vanaf
2,38
bekijk product

Bekijk product ▸

Professionele Doektape Polyethyleen Gecoat

Scley professionele doektape polyethyleen gecoat

Scley professionele doektape is van professionele kwaliteit, UV- en waterbestendig, op basis van natuurrubberlijm en 70 Mesh geweven. Dikte: 0,30 mm.

vanaf
9,98
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODBAND

Tenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf
15,75
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLATIETAPE

Topex isolatietape

Topex afdichtband voor buizen.

vanaf
1,61
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE

3m scotch1436 aluminium tape

3m 1436 Aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. Het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. Het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.

vanaf
22,47
bekijk product

Bekijk product ▸

1900 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1900 economy duct tape

3m 1900 Duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.

vanaf
6,39
bekijk product

Bekijk product ▸

1909 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1909 economy duct tape

3m 1909 Scotch linnen tape is een linnen duct tape voor algemene toepassingen. Het is flexibel en makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.

vanaf
9,36
bekijk product

Bekijk product ▸

389 PREMIUM DUCT TAPE

3m 389 premium duct tape

3m 389 Duct tape behandeld doek PE rubberhars 0,26 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. Het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. Het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. Het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.

vanaf
16,31
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE 3903 50 MM

3m tape 3903 50 mm

3m 3903I Duct Tape vinyl rubberhars 0,16 is een met de hand scheurbare, voor vele doeleinden bruikbare tape. Het is gemaakt van vinyl met reliŰf en heeft een rubber kleeflaag. Deze tape is ideaal voor diverse toepassingen zoals tijdelijk herstel, identificatie, contrast, decoratie, vastzetten van draden, bundelen, afdekken, vasthouden, beschermen en andere functies zoals toepassingen die vocht resistentie vereisen.

vanaf
11,14
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH 399 TEXTIELTAPE GEEL

3m scotch 399 textieltape geel

3M 399 Betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen en metselwerk en hout. De tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.

vanaf
17,16
bekijk product

Bekijk product ▸

764 MARKERINGSTAPE

3m 764 markeringstape

3m 764I Vinyl Tape Rubber is een vinyl tape voor algemene toepassingen. Het is bestand tegen vochtigheid, slijtage en chemische producten, bijzonder flexibel en veelzijdig inzetbaar. Het is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals grondmarkeringen, kleurcoderingen, identificatie, afdichten van buizen en bevestigen van dekzeilen. Het is ook te gebruiken op geplastificeerd PVC en voor tijdelijke bescherming van o.a. metaal en deurframes.

vanaf
9,08
bekijk product

Bekijk product ▸

Aluminium Tape 425

3m aluminium tape 425

3m Aluminium Tape 425 is gemaakt voor verschillende toepassingen in allerlei bedrijfstakken. De tape bestaat uit een zeer zachte aluminiumfolierug met een coating van zeer geavanceerde, drukgevoelige acrylaatlijm. Het is geschikt voor afplakken, afdichten, verzegelen, afschermen en chemisch strippen. Bovendien kan het gebruikt worden voor inwikkelen, verbinden, galvaniseren, beschermen van kunststoffen, chemisch etsen, afschermen of reflecteren van hitte en afstrippen van verf. De tape is bestand tegen brand, vocht, weersinvloeden, uv-straling en vele chemische stoffen, en daarom ideaal voor tal van toepassingen. Deze hitte- en lichtreflecterende tape beschermt, isoleert en vergroot de lichtopbrengst, en is geschikt voor een groot temperatuurbereik.

vanaf
97,93
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH ALUMINIUM

3m tape scotch aluminium

3m scotch aluminiumtape is een aluminium tape met uitstekend kleefvermogen, geschikt voor de reparatie en dichting van metalen oppervlakken. Het is bijzonder duurzaam door de gemetalliseerde bovenlaag, waterdicht, gemakkelijk met de hand af te scheuren, bestand tegen olie en smeermiddelen en door de hoge weerstand tegen weersomstandigheden en uv-licht is de aluminium tape geschikt voor gebruik binnen en buiten: het hecht bij temperaturen van -10░ tot 250░C.

vanaf
10,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH GLASVEZEL VOEGENBAND

3m scotch glasvezel voegenband

3m scotch fiberglass tape is een zelfklevende voegentape voor het snel en stevig dichten van gipsplaten en het vullen van gaten en barsten in muren en plafonds. De structuur van het bijzonder dunne glasgaas zorgt ervoor dat plamuur gelijkmatig en zonder bubbels verdeeld blijft. Het is alleen geschikt voor gebruik binnen, gemakkelijk aan te brengen en goed hechtend. De te behandelen oppervlakken moeten schoon en droog zijn om de beste resultaten te verkrijgen. Gebruiksaanwijzing: plaats de tape op de gewenste plaats en druk de plamuur door het gaas van de voegentape. Laat de plamuur drogen en breng een deklaag aan.

vanaf
12,95
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH ANTI-LEK

3m tape scotch anti-lek

3m scotch self-bonding tape is een zelfdichtende reparatietape. Het is specifiek bestemd voor tijdelijke oplossingen bij loodgieterij en elektrische installaties. Het zorgt voor een lucht- en waterdichte laag bij lekken en is tot 650% uitrekbaar. Er wordt aanbevolen het product aan te brengen op kamertemperatuur en door de hoge mate van weerstand tegen water en weersomstandigheden, is de tape ook geschikt voor gebruik buiten. Het is bestand tegen temperaturen van -40░ tot 90░C.

vanaf
7,50
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH SUPREME

3m tape scotch supreme

3m Scotch Supreme Duct Tape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. Het hecht goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal. Het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
5,95
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASREPARATIETAPE

3m glasreparatietape

3m scotch supreme glass repair tape hecht uitstekend en is zo goed als onzichtbaar. Het is een kwalitatieve tape die specifiek bestemd is voor reparaties aan glazen of plastic oppervlakken. Het hecht heel sterk en levert betrouwbare resultaten op gladde en ruwe oppervlakken en is geschikt voor gebruik binnen en buiten: dankzij de sterke, watervaste bovenlaag is de tape bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en uv-licht. Het kan bijvoorbeeld worden toegepast voor de reparatie van een kapotte pakking, het scherm van een smartphone of een gat in een serre.

vanaf
11,95
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIETAPE VERWIJDERBAAR

3m reparatietape verwijderbaar

3m Scotch Supreme Removable Duct Tape is verwijderbaar zonder kleefresten en geschikt voor tijdelijke reparaties en renovatie, zoals het bundelen van omvangrijke materialen voor transport, het uitvoeren van een snelle reparatie uit aan de auto, het bevestigen van een kabel op de vloer of het afdekken van een plant voor de winter. De met vezel verstevigde tape is heel scheurvast, uiterst flexibel, met de hand afscheurbaar en door het extra hechtvermogen is de tape ideaal voor zware, moeilijke reparaties. Indien nodig kan de tape tot 6 maanden na het aanbrengen snel verwijderd worden zonder sporen achter te laten. Het is geschikt voor binnen en buiten: dankzij de sterke, watervaste bovenlaag is de tape bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en uv-licht en levert het product betrouwbare resultaten bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
14,50
bekijk product

Bekijk product ▸

PLAKBAND SCOTCH SUPREME

3m plakband scotch supreme

3m Scotch supreme reparatietape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. Het hecht goed op de meeste oppervlakken zoals plastic, papier, hout en metaal. Het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen de weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
53,70
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH SUPREME STRONG & EASY

3m tape scotch supreme strong & easy

3m Scotch Supreme s&e Duct Tape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. Het hecht goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal. Het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93░C.

vanaf
3,15
bekijk product

Bekijk product ▸

9191 DUBBELZIJDIGE TAPIJTTAPE

3m 9191 dubbelzijdige tapijttape

3m Scotch Tapijtband is een veelzijdige tappijttape met uitstekende hechting. Het is geschikt voor het fixeren van kamerbreed tapijt en tapijttegels op betegelde, houten en betonnen vloeren binnenshuis. Het hecht zelfs op vloeren met vloerverwarming en aan de bovenzijde en onderzijde is het even sterk. Het is handinscheurbaar, heeft een hot-melt lijmlaag en celwolweefsel drager. Dikte: 0,26 mm.

vanaf
15,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE SCOTCH AFDICHTING

3m tape scotch afdichting

3m scotch water blocking tape is een waterdichte tape om snel en betrouwbaar lekkende kranen, schroefdraad en kleppen af te dichten. Deze niet-zelfklevende PTFE-tape is bijzonder dun en ook geschikt voor fijne schroefdraad. Het vult de schroefdraad wanneer de elementen ineen geschroefd worden. Het is water- en luchtdicht, bestand tegen een druk van 6 bar, bestemd voor eenmalig gebruik en levert betrouwbare resultaten bij temperaturen tot 260░C.

vanaf
2,25
bekijk product

Bekijk product ▸

HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND

3m hook & loop zelfklevend klittenband

3M klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. Het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. Het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. Het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.

vanaf
75,22
bekijk product

Bekijk product ▸

DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D

3m dual lock klikband sj355d

3m SJ355D Dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3M VHB lijmlaag. Het is bestand tegen UV en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.

vanaf
206,79
bekijk product

Bekijk product ▸

BOUWSCHEURENTAPE

Alabastine bouwscheurentape

Alabastine bouwscheurentape is een zelfklevende, elastische tape voor het repareren van werkende scheuren. Een rol heeft een afmeting van 10 meter lang bij 5 cm breed.

vanaf
7,38
bekijk product

Bekijk product ▸

SANITAIR STRIP

Alabastine sanitair strip

Alabastine Sanitair Strip is een witte kit op rol voor een waterdichte afsluiting van naden langs bad, douche, aanrecht en wastafel. Het is gemakkelijk en zonder geknoei te verwerken en de waterdichte afsluiting zorgt voor een blijvend mooi en strak eindresultaat. Dekking: ongeveer 5 m per rol.

vanaf
12,59
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDICHTBAND

Bison afdichtband

Bison afdichtband is een water- en weerbestendige afdichtingstape voor het afdichten en de reparatie van lekkages, naden en scheuren bij dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is ook geschikt voor het afdichten van lekkages bij auto's en caravans. Het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic. Dikte tape: 1,5 mm.

vanaf
9,71
bekijk product

Bekijk product ▸

GRIZZLY TAPE

Bison grizzly tape

Bison Grizzly tape is een krachtige, extreem duurzame en weerbestendige PE geŰxtrudeerde tape. Het is geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden.

vanaf
7,19
bekijk product

Bekijk product ▸

KITSTRIP SANITAIR

Bison kitstrip sanitair

Bison kitstrip sanitair is een eenvoudig aan te brengen, zelfklevende afdichtstrip voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht, wastafel, spoelbak en vloer.

vanaf
11,78
bekijk product

Bekijk product ▸

KLUS TAPE

Bison klus tape

Bison klus tape is een zeer sterk klevende enkelzijdige textieltape met PE-coating. Het is handig voor reparaties binnen en buiten, zoals afdichten, waterdicht maken, bundelen en (tijdelijk) bevestigen van voorwerpen zoals vloerbedekking, kabels en folie en/of papier tijdens reinigen, verven van gevels en het spuiten van muren. Het hecht op vele ondergronden zoals metaal, steen, schoonmetselwerk, beton en hout. Het is ook geschikt voor het afplakken van wanden van isolatieplaten en zeer geschikt voor de reparatie van tuingereedschap zoals tuinslang en kruiwagen.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

POWER REPAIR TAPE

Bison power repair tape

Bison power repair tape is een supersterke duct tape, ideaal voor zware taken. Het is geschikt voor binnen- & buitengebruik, heeft een IJzersterke hechting op kunststof, hout, steen en beton, is veelzijdig (perfect voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen), is UV-stabiel en temperatuurbestendig en handig in gebruik (met de hand afscheurbaar).

vanaf
5,39
bekijk product

Bekijk product ▸

direct repair tape 3 meter x 2,5 cm

Bison direct repair tape 3 meter x 2,5 cm

Bison rubber Seal Direct Repair Tape is een zelf-fuserende en extreem sterke reparatie Rubber Seal tape. Het is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. Het is blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar, zelfs onderwater toepasbaar, geschikt voor het waterdicht afdichten van elektrsiche verbindingen en voor reparaties bij lekkages, tot 12 Bar drukbestendig, temperatuurbestendig van -54 tot +260 graden Celcius, UV- en weersbestendig en chemicaliŰnbestendig.

vanaf
9,44
bekijk product

Bekijk product ▸

rubber seal reparatietape 5 meter x 7,5 cm

Bison rubber seal reparatietape 5 meter x 7,5 cm

Bison rubber Seal Tape is geschikt voor (nood)reparaties en direct water- en luchtdicht. Het hecht op natte ondergronden, is blijvend elastisch en is UV- en weerbestendig. Ook is het verwerkbaar met Bison Rubber Seal kit. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals daken, muren, tuinen, kelders en badkamers en Hecht op alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, EPDM(vooraf testen) en PVC.

vanaf
11,24
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBER SEAL TEXTIELBAND

Bison rubber seal textielband

Bison Rubber Seal wordt gebruikt voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en vergemakkelijkt de opbouw van de laagdikte. Het is ideaal voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen en PVC.

vanaf
12,05
bekijk product

Bekijk product ▸

VINYL TAPE

Bison vinyl tape

Bison vinyl tape is geschikt voor het naadloos vastzetten en later weer eenvoudig verwijderen van vinyl vloerbedekking. Het kan het beste worden aangebracht op een ondergrond die ongeveer dezelfde temperatuur heeft als de ondergrond en de omgeving.

vanaf
11,42
bekijk product

Bekijk product ▸

BUTYLBAND

Den braven butylband

Den braven Butylband DLB (rondel) is een luchtdicht zelfklevend membraan voor lucht-, water- en dampdichte verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies met een lijmlaag van zuiver butyl en een versterkte laminatie met een deelbare (50% -50%) schutfolie. Dit product maakt deel uit van het productassortiment Duurzaam Luchtdicht Bouwen. Deze producten zijn getest op warmte-isolatie, regendichtheid en luchtverlies. Op de juiste wijze aangebracht dragen deze producten bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen. Het is UV-bestendig, heeft een uitstekende hechting en kan worden gebruikt voor voegen en afdichtingen waar een lucht-, water- en/of dampdichte verbinding gewenst is.

vanaf
7,89
bekijk product

Bekijk product ▸

COMPRESS BAND

Den braven compress band

Den Braven Compress band BG1 is een ge´mpregneerde, voorgecomprimeerde voegafdichtende tape op basis van polyurethaanschuim, met zacht schuim, ge´mpregneerd met acrylaatdispersie, hulpstoffen en vulstoffen. Het is universeel toepasbaar voor het afdichten van voegen bij bouwconstructies en kan vanwege de voorgecomprimeerde vorm tevens worden ingevoegd in bestaande voegen. De tape is aan ÚÚn kant voorzien van een lijmlaag. Na aanbrenging zal de voorgecomprimeerde tape langzaam uitzetten om de voeg te vullen. Op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE

Den braven duct tape

Den Braven Zwaluw ducttape is een stevige, versterkte kleefband. Het is een ijzersterke multifunctionele tape en goed af te scheuren.

vanaf
6,80
bekijk product

Bekijk product ▸

KROONBAND

Den braven kroonband

Den Braven Zwaluw Kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, E.P.D.M. rubber beglazingsband. Het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. Het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). Het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.

vanaf
63,09
bekijk product

Bekijk product ▸

PANELTAPE

Den braven paneltape

Den Braven Zwaluw paneltape is een dubbelzijdig klevende hdpe-tape, te gebruiken in combinatie met zwaluw panelfix. Het fixeert de plaat tijdens de uitharding van de kit en bewerkstelligt de juiste lijmdikte. Breedte: 12 mm. Lengte: 25 m.

vanaf
10,15
bekijk product

Bekijk product ▸

PE-BAND SUPER

Den braven pe-band super

Den Braven Zwaluw pe-band super is een voorgevormd, eenzijdig direct klevend pe-schuimband zonder schutfolie.

vanaf
5,67
bekijk product

Bekijk product ▸

RUGVULLING-PU OPEN CEL

Den braven rugvulling-pu open cel

Den braven zwaluw rondschuim is rugvulling uit pu-schuimstof voor het realiseren van de juiste voegdiepte-breedte verhouding. Het is geschikt voor het opvullen van voegen tussen bouwmaterialen, voorkomt driepuntshechting van de kit, is eenvoudig te plaatsen en bij beschadiging van de rugvulling is geen risico op blaasvorming.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

Rugvulling-PE gesloten cel

Den braven rugvulling-pe gesloten cel

Den Braven Zwaluw rugvulling gesloten cel is rugvulling uit PE-schuimstof voor het realiseren van de juiste voegdiepte-breedte verhouding. Het is rugvulling voor voegen tussen bouwmaterialen, voorkomt driepuntshechting van de kit, is waterbestendig en is toepasbaar op plaatsen met een hoge water- en/of mechanische belasting.

vanaf
22,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AFDICHTBAND

Griffon afdichtband

Griffon afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is kan ook worden toegepast tegen lekkages bij auto┤s en caravans en het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf
13,49
bekijk product

Bekijk product ▸

KOLMAT FIBRE SEAL

Griffon kolmat fibre seal

Griffon Kolmat Fibre seal is een ge´mpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, chroom, zink, PVC, CPVC en ABS. Gas: tot 5 bar druk bij -20░C tot +70░C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 ░C, tot 7 bar druk bij +130░C.

vanaf
5,75
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE-TAPE WATERLEIDING

Griffon ptfe-tape waterleiding

Griffon P.T.F.E. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en CV-installaties.

vanaf
2,51
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE TAPE GASLEIDING

Griffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20░C tot +135░C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf
3,41
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC-TAPE

Griffon pvc-tape

Griffon PVC-tape is een waterdichte tape voor het afdichten en repareren van PVC afvoerbuizen en dakgoten binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor de reparatie van grondzeilen en landbouwfolie en voor het isoleren en bundelen van elektriciteitskabels boven of onder de grond.

vanaf
3,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon reparatietape 25mm x 3m zwart

Griffon repair tape is een universele, zelf-fuserende, afdichtende en isolerende reparatietape op basis van siliconen.

vanaf
11,33
bekijk product

Bekijk product ▸

Aluminiumtape 228 30 mu

Kip aluminiumtape 228 30 mu

Kip Aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 Á). Het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens DIN-4102-B1. Het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Treksterkte: 23 N/10 mm. Het is temperatuurbestendig tot 80░C.

vanaf
3,41
bekijk product

Bekijk product ▸

ZUIVERE ALUMINIUMTAPE

Kip zuivere aluminiumtape

Kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens DIN-4102-B2 en temperatuurbestendig tot 100║C. Geschikt voor permanent gebruik.

vanaf
9,47
bekijk product

Bekijk product ▸

BARRIER-TAPE

Kip barrier-tape

Kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens EnEV en DIN 4108-7. Met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het is ca. 6 maanden bestand tegen Uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf
26,27
bekijk product

Bekijk product ▸

230 Barrier TapeFlex

Kip 230 barrier tapeflex

Kip Barrier-TapeFlex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische HDPE-folie, versterkt met draadmateriaal. Het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. Het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen UV-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.

vanaf
27,02
bekijk product

Bekijk product ▸

bekistingstape 204

Kip bekistingstape 204

Kip Bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. Het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte PVC-folie. Het is ook bij lagere temperaturen in te zettenen goed klevend door een dikke kleeflaag.

vanaf
12,34
bekijk product

Bekijk product ▸

BEKISTINGSTAPE

Kip bekistingstape

Kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele PVC-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. Het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70║C).

vanaf
11,93
bekijk product

Bekijk product ▸

steenband verwijderbaar 258

Kip steenband verwijderbaar 258

Kip Beton- en Steenband 258 geel is een soepele en UV-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. Het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. Het is waterwerend PE-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. Het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken

vanaf
7,33
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDEN

Kip duct tape voor ruwe ondergronden

Kip beton- en steenband 358 is een soepele, UV-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. Het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterwerend, PE-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50░C en 65░C). Zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.

vanaf
13,02
bekijk product

Bekijk product ▸

BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

Kip butyltape professionele kwaliteit

Kip Butyl-Tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. Het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. Het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. Het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 ░C/+90░C en is lucht- en waterdicht.

vanaf
7,84
bekijk product

Bekijk product ▸

CONSTRUC-TAPE

Kip construc-tape

Kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen EnEV en DIN 4108-7. Het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. Het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! Het is tevens bestand tegen Uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf
32,09
bekijk product

Bekijk product ▸

231 Construc-TapeConnect

Kip 231 construc-tapeconnect

Kip Construc-TapeConnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens EnEV en DIN 4108-7. Het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, PE-gecoat kraftpapier. Het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen UV-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.

vanaf
32,85
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE DUBBELZIJDIG

Kip duct tape dubbelzijdig

Kip duo-steenband 327 is een dubbelzijdige, sterk klevende, duurzame, uiterst plooibare tape voor het makkelijk aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. pleisterwerk, steen en andere ruwe ondergronden. Temperatuurbestendig tot 60 graden. Inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf
10,64
bekijk product

Bekijk product ▸

243 Gaasband

Kip 243 gaasband

Kip Gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf
2,93
bekijk product

Bekijk product ▸

GAASBAND

Kip gaasband

Kip Gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. Het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. Dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. De inzetduur voor binnen is permanent.

vanaf
8,24
bekijk product

Bekijk product ▸

3843 Gaasband

Kip 3843 gaasband

Kip Gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. Het is vormvast en goed te fixeren. Het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.

vanaf
6,23
bekijk product

Bekijk product ▸

GAFFER TAPE

Kip gaffer tape

Kip Gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. De speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. Goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. Temperatuurbestendig tot 60 graden. Inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf
11,87
bekijk product

Bekijk product ▸

PP-ALUMINIUMTAPE

Kip pp-aluminiumtape

Kip PP-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde PP-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. Het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.

vanaf
2,71
bekijk product

Bekijk product ▸

stuclopertape pe 215

Kip stuclopertape pe 215

Kip PVC-Masking Tape 215 is een stabiele PVC-maskingtape uit sterke en soepele PVC-folie. Het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). Het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. De inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.

vanaf
3,39
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAL-TAPE UV BESTENDIG

Kip seal-tape uv bestendig

Kip Seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte LDPE-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. Dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. Hecht op vele soorten ondergronden zoals PE- en PP-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! Maar liefst 24 maanden bestand tegen Uv-straling. Temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. Voor permanent gebruik buitenshuis.

vanaf
40,85
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE PROFESSIONEEL

Kip duct tape professioneel

Kip Steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is waterbestendig dankzij PE-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). Voorzichtig bij gebruik op gelakte oppervlakken. De inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.

vanaf
9,26
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE STANDAARD PLUS

Kip duct tape standaard plus

Kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. Het is waterbestendig door de PE-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. De inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.

vanaf
8,07
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE EXTRA

Kip duct tape extra

Kip Steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de PE-coating. Voorzichtig bij gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen! Het is tot 93░C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

STEENBAND 212

Kip steenband 212

Kip 212 Steenband Extra is sterk klevend premium steenband. Het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. Het is waterbestendig door PE-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. Het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.

vanaf
10,14
bekijk product

Bekijk product ▸

STEENBAND 359

Kip steenband 359

Kip Steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. Het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. Het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90░C. Het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.

vanaf
15,35
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE BASIS

Kip duct tape basis

Kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. Het is waterbestendig door PE-coating, tot 75║C temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.

vanaf
5,28
bekijk product

Bekijk product ▸

T-REX REPARATIETAPE CLEAR

Kip t-rex reparatietape clear

Kip T-rex Clear Reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. De tape is weerbestendig (UV, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40C. De tape is helder transparant en vergeelt niet.

vanaf
12,98
bekijk product

Bekijk product ▸

822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 M

Kip 822-00 t-rex fit-it 50 mm/1.25 m

Kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. Het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150║C), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. Het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. Wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.

vanaf
13,67
bekijk product

Bekijk product ▸

T-REX WEEFSELBAND

Kip t-rex weefselband

Kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. Met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. In de robuuste laag van de tape is een UV-resistente laag ge´ntegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. Deze laag voorkomt dat de sterke UV-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. Hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. Het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.

vanaf
6,83
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE UV-BESTENDIG

Kip duct tape uv-bestendig

Kip Textieltape Extra 328 is een UV-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. Het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke PE-laminering. Het is temperatuurbestendig tot 40 graden.

vanaf
8,03
bekijk product

Bekijk product ▸

Buisisolatietape

Mac lean buisisolatietape

Mac lean buisisolatietape is extreem belastbaar isolatiemateriaal voor binnen.

vanaf
6,75
bekijk product

Bekijk product ▸

GOLD TAPE ORANGE 12 STUKS

Maiburg gold tape orange 12 stuks

Maiburg Gold tape orange is gemaakt van hoogwaardig washi-paper van Japanse kwaliteit en 3 maanden UV-bestendig.

vanaf
203,92
bekijk product

Bekijk product ▸

PVC TAPE 36 STUKS

Maiburg pvc tape 36 stuks

Maiburg PVC tape. Het wordt geleverd per 36 stuks.

vanaf
153,46
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM STRIP 5CMX50M OP ROL

Meister aluminium strip 5cmx50m op rol

Meister aluminium kleefband is een aluminium plakstrook die absoluut noodzakelijk is voor het verbinden van de banen aan de uiteinden van de Meister Silence 25 dB. Afmetingen: 5 cm breed en 50 m lang.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMFOLIE 2 MM 25 M2 OP ROL

Meister schuimfolie 2 mm 25 m2 op rol

Meister schuimfolie bestaat uit polyethyleenschuim, is FCKW-vrij en geheel recyclebaar.

vanaf
64,87
bekijk product

Bekijk product ▸

S530 WAPENINGSBAND ZELFKLEVEND

Polyfilla pro s530 wapeningsband zelfklevend

Polyfilla pro S530 wapeningsband zelfklevend is ter versterking en overbrugging bij het repareren van windscheuren in houten ondergronden.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

DUCT TAPE

Progold duct tape

Progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. De tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. HEt is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.

vanaf
10,58
bekijk product

Bekijk product ▸

GAASBAND 48 MM

Progold gaasband 48 mm

Progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.

vanaf
7,36
bekijk product

Bekijk product ▸

NOXYDE TAPE

Rust-oleum noxyde tape

Rust-oleum Noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende hechting, heeft een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. Het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het Noxyde- en Noxyde Pegarust-coatingsysteem. Afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.

vanaf
29,45
bekijk product

Bekijk product ▸

glasvezelband 10 meter x 50 mm

Sam glasvezelband 10 meter x 50 mm

Sam glasvezelband is voor het afdichten van voegen, scheuren en gaten in gipskartonplaten en gipsblokken.

vanaf
1,75
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM TAPE 25 UM

Scley aluminium tape 25 um

Scley aluminium tape 25 UM heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof en is gemaakt van puur aluminium 25 UM.

vanaf
1,33
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK 50 UM

Scley aluminium tape extra sterk 50 um

Scley aluminium tape extra sterk 50 UM heeft een rubberlijmlaag, is Brandvertragend, heeft een Hoge Viscose, is Waterproof en gemaakt van Puur aluminium 50 UM.

vanaf
1,48
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK

Scley aluminium tape extra sterk

Scley aluminium tape extra sterk heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof, gemaakt van puur aluminium en heeft een geweven structuur.

vanaf
3,48
bekijk product

Bekijk product ▸

DUBBELZIJDIGE UNIVERSELE TAPE

Scley dubbelzijdige universele tape

Scley dubbelzijdige universele tape met smeltlijm, een dikte van 0,20mm en PP Folie. Het is resistent tegen weekmakers.

vanaf
0,85
bekijk product

Bekijk product ▸

FIBERGLAS BAND

Scley fiberglas band

Scley fiberglas band heeft een acryllijmlaag, is 18 Mesh Geweven, makkelijk in gebruik en geschikt voor scheuren en gaten in muren.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

TAPE VOCHTIGE RUIMTES

Scley tape vochtige ruimtes

Scley installatietape foam heeft een synthetische Rubber Lijm laag, is gemaakt van Wit PE Foam en geschikt voor vochtige ruimtes.

vanaf
0,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLATIE TAPE

Scley isolatie tape

Scley isolatie tape heeft een natuurrubberlijmlaag, is 180% rekbaar, gemaakt van Zacht PVC Folie en 40kV de mm.

vanaf
0,37
bekijk product

Bekijk product ▸

PROFESSIONELE CONSTRUCTIE TAPE

Scley professionele constructie tape

Scley professioneel constructie tape heeft een smeltlijm laag, is 32 Mesh Geweven en geschikt Voor simpel Constructie- en Renovatiewerk.

vanaf
1,00
bekijk product

Bekijk product ▸

Professionele Constructie Tape Doek Gewoven

Scley professionele constructie tape doek gewoven

Scley professionele Constructie Tape Doek Gewoven is vanwege de hoge kwaliteit zeer geschikt voor reparatie en bouwwerkzaamheden. Deze met polyethyleen gecoate tape is bestand tegen vocht en heeft een uitstekende hechting en hoge scheursterkte.

vanaf
2,38
bekijk product

Bekijk product ▸

Professionele Doektape Polyethyleen Gecoat

Scley professionele doektape polyethyleen gecoat

Scley professionele doektape is van professionele kwaliteit, UV- en waterbestendig, op basis van natuurrubberlijm en 70 Mesh geweven. Dikte: 0,30 mm.

vanaf
9,98
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODBAND

Tenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf
15,75
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLATIETAPE

Topex isolatietape

Topex afdichtband voor buizen.

vanaf
1,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER