menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Lage schoenen

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
BERNA KLOMPAboutblu berna klomp

Aboutblu Berna klomp heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in Italie. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor food/hygiene. Het is SB A E UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25072) gecertificeerd.

vanaf56,87
bekijk productBekijk product ▸
BAROLO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu barolo veiligheidsschoen s3

Aboutblu Barolo veiligheidsschoen S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20944) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
BOSTON VEILIGHEIDSSCHOEN S1PAboutblu boston veiligheidsschoen s1p

Aboutblu Boston is een veiligheidsschoen S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19382). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van suede en textiel. De schoen is antistastisch, metaalvrij en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, de bouw en lichte industrie.

vanaf78,65
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu detroit low veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen Detroit low heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19287) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu discovery low veiligheidsschoen s3

Aboutblu Discovery low heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf88,33
bekijk productBekijk product ▸
ESTORIL VEILIGHEIDSSCHOEN S1PAboutblu estoril veiligheidsschoen s1p

Aboutblu estoril veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antistatische binnenzool en textiel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het is S1P ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50349) gecertificeerd.

vanaf96,80
bekijk productBekijk product ▸
IMOLA VEILIGHEIDSSANDAAL S1PAboutblu imola veiligheidssandaal s1p

Aboutblu imola veiligheidssandaal S1P heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, bovenmateriaal van suedeleder en textiel en een PU/TPU buitenzool. Het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool, is ventilerend, ESD en geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S1P ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50383) gecertificeerd.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu indianapolis low veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Indianapolis S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50351) gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
ITALIA VEILIGHEIDSSCHOEN S2Aboutblu italia veiligheidsschoen s2

Aboutblu Italia veiligheidsschoen S2 heeft microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor food/hygiene. Het is S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19267) gecertificeerd.

vanaf61,71
bekijk productBekijk product ▸
LE MANS VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu le mans veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Le Mans S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50376) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
LUCERNA VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu lucerna veiligheidsschoen

Aboutblu Lucerna veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een buitenzool van pu. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor toepassing in food en hygiene. Het is geproduceerd in ItaliŽ en S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25026) gecertificeerd.

vanaf55,66
bekijk productBekijk product ▸
MERCURY VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu mercury veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Mercury S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf89,54
bekijk productBekijk product ▸
MUGELLO LAGE SCHOEN S3 ESDAboutblu mugello lage schoen s3 esd

Aboutblu lage schoen Mugello S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn en lichte industrie. Het is SRC UNI EN ISO 20345:2012 DGUV 112 191 gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
NEW SALOR VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu new salor veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen New Salor S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf87,12
bekijk productBekijk product ▸
T-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu t-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu t-light S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19261) gecertificeerd.

vanaf94,38
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S1P VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu tropea s1p veiligheidsschoen

Aboutblu Tropea S1P heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf83,49
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S3 VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu tropea s3 veiligheidsschoen

Proteq Tropea S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf83,49
bekijk productBekijk product ▸
URAGANO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu uragano veiligheidsschoen s3

Aboutblu uragano S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU/rubberen buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool (HRO), is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor zware industrie en lassen. Het is S3 HRO UNI EN ISO 20345:2012/SRC (30166) gecertificeerd.

vanaf128,26
bekijk productBekijk product ▸
Rugged Flex Water Resistant S3 ShoesCarhartt rugged flex water resistant s3 shoes

Carhartt hamilton S3 water resistant shoe met hydro-geolied leer voor waterbestendigheid, met stof gewatteerde tong en bovenrand voor extra comfort. Het heeft een PU-voetbed voor comfort de hele dag door en een Vibram buitenzool voor grip, houvast, SRC-antislip, HRO-hittebestendig en flexibiliteit bij elke stap. De G-zero textielplaat heeft anti-perforatie eigenschappen die beschermen tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en de ergonomisch gevormde fiberglas neus beschermt tegen schokken, zorgt voor comfort en voldoet aan de EN ISO20345:2012-normen.

vanaf156,09
bekijk productBekijk product ▸
ACHILLES SCHOENENDassy achilles schoenen

Dassy schoenen achilles zijn sandalen die gekeurd zijn volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en zijn metaalvrij. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf84,22
bekijk productBekijk product ▸
CORUS S3 LAGE SCHOENDassy corus s3 lage schoen

Dassy schoenen corus zijn S3-Veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeelģ voering en het gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.

vanaf93,17
bekijk productBekijk product ▸
JUPITER SCHOENENDassy jupiter schoenen

Dassy schoenen Jupiter zijn lage schoenen gekeurd volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, ze hebben zeroperforatie en een antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in staal en een reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf74,90
bekijk productBekijk product ▸
NEPTUNUS SCHOENENDassy neptunus schoenen

Dassy schoenen neptunus zijn lage schoenen met een voering in Plasmafeelģ, zeroperforatie, antistatische tussenzolen in Kevlar, transparante antislipzolen en veiligheidsneus in composiet. Ze zijn metaalvrij en geproduceerd in ItaliŽ. Certificering: UNI EN ISO 20345:2012/SRC.

vanaf87,00
bekijk productBekijk product ▸
ZEUS SCHOENENDassy zeus schoenen

Dassy schoenen zeus zijn lage schoenen, gekeurd volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in composiet en Reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf86,76
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT LOW VEILIGHEIDSSCHOENProteq sneaker next low veiligheidsschoen

Gerba lage sneaker next S3 heeft textiel bovenmateriaal en een PU TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf119,79
bekijk productBekijk product ▸
SLIP ON COMPO S2Herock slip on compo s2

Herock footwear slip on compo s2 is een comfortabele Slip-On schoen. Het bovenstuk heeft waterafstotende microvezels en het heeft een ademende voering. De binnenzool is anatomisch, antistatisch en uitneembaar.

vanaf22,98
bekijk productBekijk product ▸
INDIANA VEILIGHEIDSSCHOEN S3Proteq indiana veiligheidsschoen s3

No stop lage schoen Indiana S3 heeft een uitneembare binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf54,45
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY LOW S2 SHOESad safety low s2 shoe

Sad footwear safety low shoe s2 is een laag model instapper met stalen neus, een antistatisch uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm en een PU zool die schokabsorberend is in de hiel. De schoen is resistent tegen koolwaterstoffen en SRC antislip gecertificeerd. Het bovenstuk is van microfibre, de voering is van slijtvast gewatteerd polyester en het heeft een splitleder hielstukje tegen slijtage.

vanaf22,48
bekijk productBekijk product ▸
Wellington Rubberen SchoenVerto wellington rubberen schoen

Verto Wellington Rubberen Schoen is Anti-Slip en Waterdicht en heeft een TED Structuur.

vanaf15,15
bekijk productBekijk product ▸
BERNA KLOMP

Aboutblu berna klomp

Aboutblu Berna klomp heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in Italie. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor food/hygiene. Het is SB A E UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25072) gecertificeerd.

vanaf56,87
bekijk productBekijk product ▸
BAROLO VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu barolo veiligheidsschoen s3

Aboutblu Barolo veiligheidsschoen S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (20944) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
BOSTON VEILIGHEIDSSCHOEN S1P

Aboutblu boston veiligheidsschoen s1p

Aboutblu Boston is een veiligheidsschoen S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19382). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van suede en textiel. De schoen is antistastisch, metaalvrij en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, de bouw en lichte industrie.

vanaf78,65
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu detroit low veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen Detroit low heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19287) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu discovery low veiligheidsschoen s3

Aboutblu Discovery low heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf88,33
bekijk productBekijk product ▸
ESTORIL VEILIGHEIDSSCHOEN S1P

Aboutblu estoril veiligheidsschoen s1p

Aboutblu estoril veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antistatische binnenzool en textiel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het is S1P ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50349) gecertificeerd.

vanaf96,80
bekijk productBekijk product ▸
IMOLA VEILIGHEIDSSANDAAL S1P

Aboutblu imola veiligheidssandaal s1p

Aboutblu imola veiligheidssandaal S1P heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, bovenmateriaal van suedeleder en textiel en een PU/TPU buitenzool. Het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool, is ventilerend, ESD en geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S1P ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50383) gecertificeerd.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu indianapolis low veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Indianapolis S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50351) gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
ITALIA VEILIGHEIDSSCHOEN S2

Aboutblu italia veiligheidsschoen s2

Aboutblu Italia veiligheidsschoen S2 heeft microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor food/hygiene. Het is S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19267) gecertificeerd.

vanaf61,71
bekijk productBekijk product ▸
LE MANS VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu le mans veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Le Mans S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50376) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
LUCERNA VEILIGHEIDSSCHOEN

Aboutblu lucerna veiligheidsschoen

Aboutblu Lucerna veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een buitenzool van pu. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor toepassing in food en hygiene. Het is geproduceerd in ItaliŽ en S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25026) gecertificeerd.

vanaf55,66
bekijk productBekijk product ▸
MERCURY VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu mercury veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Mercury S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf89,54
bekijk productBekijk product ▸
MUGELLO LAGE SCHOEN S3 ESD

Aboutblu mugello lage schoen s3 esd

Aboutblu lage schoen Mugello S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn en lichte industrie. Het is SRC UNI EN ISO 20345:2012 DGUV 112 191 gecertificeerd.

vanaf101,64
bekijk productBekijk product ▸
NEW SALOR VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu new salor veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen New Salor S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf87,12
bekijk productBekijk product ▸
T-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu t-light veiligheidsschoen s3

Aboutblu t-light S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19261) gecertificeerd.

vanaf94,38
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S1P VEILIGHEIDSSCHOEN

Aboutblu tropea s1p veiligheidsschoen

Aboutblu Tropea S1P heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf83,49
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S3 VEILIGHEIDSSCHOEN

Aboutblu tropea s3 veiligheidsschoen

Proteq Tropea S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf83,49
bekijk productBekijk product ▸
URAGANO VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Aboutblu uragano veiligheidsschoen s3

Aboutblu uragano S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU/rubberen buitenzool. Het is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool (HRO), is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor zware industrie en lassen. Het is S3 HRO UNI EN ISO 20345:2012/SRC (30166) gecertificeerd.

vanaf128,26
bekijk productBekijk product ▸
Rugged Flex Water Resistant S3 Shoes

Carhartt rugged flex water resistant s3 shoes

Carhartt hamilton S3 water resistant shoe met hydro-geolied leer voor waterbestendigheid, met stof gewatteerde tong en bovenrand voor extra comfort. Het heeft een PU-voetbed voor comfort de hele dag door en een Vibram buitenzool voor grip, houvast, SRC-antislip, HRO-hittebestendig en flexibiliteit bij elke stap. De G-zero textielplaat heeft anti-perforatie eigenschappen die beschermen tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en de ergonomisch gevormde fiberglas neus beschermt tegen schokken, zorgt voor comfort en voldoet aan de EN ISO20345:2012-normen.

vanaf156,09
bekijk productBekijk product ▸
ACHILLES SCHOENEN

Dassy achilles schoenen

Dassy schoenen achilles zijn sandalen die gekeurd zijn volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, een veiligheidsneus in composiet en zijn metaalvrij. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf84,22
bekijk productBekijk product ▸
CORUS S3 LAGE SCHOEN

Dassy corus s3 lage schoen

Dassy schoenen corus zijn S3-Veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeelģ voering en het gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.

vanaf93,17
bekijk productBekijk product ▸
JUPITER SCHOENEN

Dassy jupiter schoenen

Dassy schoenen Jupiter zijn lage schoenen gekeurd volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, ze hebben zeroperforatie en een antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in staal en een reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf74,90
bekijk productBekijk product ▸
NEPTUNUS SCHOENEN

Dassy neptunus schoenen

Dassy schoenen neptunus zijn lage schoenen met een voering in Plasmafeelģ, zeroperforatie, antistatische tussenzolen in Kevlar, transparante antislipzolen en veiligheidsneus in composiet. Ze zijn metaalvrij en geproduceerd in ItaliŽ. Certificering: UNI EN ISO 20345:2012/SRC.

vanaf87,00
bekijk productBekijk product ▸
ZEUS SCHOENEN

Dassy zeus schoenen

Dassy schoenen zeus zijn lage schoenen, gekeurd volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in composiet en Reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf86,76
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT LOW VEILIGHEIDSSCHOEN

Proteq sneaker next low veiligheidsschoen

Gerba lage sneaker next S3 heeft textiel bovenmateriaal en een PU TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf119,79
bekijk productBekijk product ▸
SLIP ON COMPO S2

Herock slip on compo s2

Herock footwear slip on compo s2 is een comfortabele Slip-On schoen. Het bovenstuk heeft waterafstotende microvezels en het heeft een ademende voering. De binnenzool is anatomisch, antistatisch en uitneembaar.

vanaf22,98
bekijk productBekijk product ▸
INDIANA VEILIGHEIDSSCHOEN S3

Proteq indiana veiligheidsschoen s3

No stop lage schoen Indiana S3 heeft een uitneembare binnenzool, lederen bovenmateriaal en een pu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor engineering, zware industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC gecertificeerd.

vanaf54,45
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY LOW S2 SHOE

Sad safety low s2 shoe

Sad footwear safety low shoe s2 is een laag model instapper met stalen neus, een antistatisch uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm en een PU zool die schokabsorberend is in de hiel. De schoen is resistent tegen koolwaterstoffen en SRC antislip gecertificeerd. Het bovenstuk is van microfibre, de voering is van slijtvast gewatteerd polyester en het heeft een splitleder hielstukje tegen slijtage.

vanaf22,48
bekijk productBekijk product ▸
Wellington Rubberen Schoen

Verto wellington rubberen schoen

Verto Wellington Rubberen Schoen is Anti-Slip en Waterdicht en heeft een TED Structuur.

vanaf15,15
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER