Filters
Inhoudsmaat
500 ml (1)1 ltr (1)250 (1)
Oplosmiddel
Terpentine (1)Watergedragen (1)
Binnen-buiten
Binnen (2)Buiten (2)
Eigenschappen
Blijvend elastisch (1)Overschilderbaar (1)Verticale reparaties (1)
Alabastine houtrot stopAlabastine houtrot stopAlabastine houtrot stopvanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
Alabastine houtrotimpregneer professioneelAlabastine houtrotimpregneer professioneelAlabastine houtrotimpregneer professioneelvanaf26,73
bekijk productBekijk product ▸
Alabastine houtrotvullerAlabastine houtrotvullerAlabastine houtrotvullervanaf33,80
bekijk productBekijk product ▸
Alabastine houtrotvuller professioneelAlabastine houtrotvuller professioneelAlabastine houtrotvuller professioneelvanaf39,60
bekijk productBekijk product ▸
Alabastine houtrotvuller reparatiesetAlabastine houtrotvuller reparatiesetAlabastine houtrotvuller reparatiesetvanaf47,48
bekijk productBekijk product ▸
Alabastine hout plamuurmesAlabastine hout plamuurmesAlabastine hout plamuurmesvanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
Alabastine houtrot- en houtreparatie plamuurmesAlabastine houtrot- en houtreparatie plamuurmesAlabastine houtrot- en houtreparatie plamuurmesvanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸

Alabastine houtrotvuller, d nummer 1 om houtrot mee te repareren.

Zijn deuren, kozijnen, meubels of trappen aangetast door houtrot en wil je dit op de juiste manier aanpakken? Gebruik Alabastine houtrotvuller voor het gewenste resultaat. Je gebruikt het op allerlei ondergronden en een reparatie die je uitvoert gaat jarenlang mee. Voor de aankoop van dit product zit je bij Kleuro.nl goed. Wij bieden klanten de keuze uit een veelzijdig aanbod verf- en lakproducten. Houtrotvuller van Alabastine is onmisbaar als je met houtlak aan de slag gaat. Elke aankoop in onze webshop levert je de nodige voordelen op.

Wat is Alabastine houtrotvuller?

Met houtrotvuller van Alabastine vul en repareer je beschadigingen die zijn veroorzaakt door houtrot. Dit product is speciaal ontwikkeld voor houtrot en blijvend flexibel. Na het drogen van houtrotvuller heeft het dezelfde werking als hout en is het zelfs mogelijk om erin te schroeven, spijkeren en boren. Verder kan je na gebruik van houtrotvuller ook probleemloos schuren en schaven. Het is een product dat goed van pas komt als je het houtwerk buiten van een nieuwe verf- of laklaag voorziet. Het is gemakkelijk te verwerken na ongeveer zes uur overschilderbaar.

Tips bij het gebruik van Alabastine houtrotvuller

Streef je naar een optimaal resultaat? Gebruik dan houtrotvuller van Alabastine en lees onderstaande tips van Kleuro.nl:

 • Verwijder eerst de oude verflaag en gebruik houtrotvuller om gaatjes te vullen en reparaties uit te voeren. Het aanbrengen van dit product doe je met een plamuurmes.
 • Schuur na zes uur het houtwerk en maak het schoon en stofvrij.
 • Breng vervolgens de grondverf aan en laat het ongeveer achttien uur drogen voor je verf of lak aanbrengt.
  • Kan je wel een goed advies gebruiken? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door een van onze professionals. Bel, mail of stuur een berichtje via de chat.

   Hierom bestel je houtrotvuller van Alabastine in onze webshop

   Koop je houtrotvuller of een ander product in onze webshop? Je profiteert altijd van diverse voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij:

   • Je bestelling vindt plaats in een veilige online omgeving.
   • Je aankoop verzenden we gratis vanaf 50,-.
   • Wat je vr 23:59 uur bestelt, ontvang je morgen thuis. Bij een aankoop vr 11:59 wordt een order dezelfde dag nog bij je afgeleverd.
   • Er zijn altijd professionals beschikbaar voor advies op maat.
   • Wist je dat we naast houtrotvuller ook Alabastine muurvuller en Alabastine allesvuller verkopen?

   Wil je ook in de toekomst niets missen van onze producten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang Kleuro.nl-aanbiedingen direct in je mailbox.

Toon filters