menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Alabastine
 6. >
 7. Alabastine muurvuller

Alabastine muurvuller

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Binnen-buiten
> Ondergrond
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 810 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
MUURVULLER GRANULAATAlabastine muurvuller granulaatAlabastine muurvuller granulaat

Alabastine Muurvuller Granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. Het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.

vanaf3,25
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE MUURVULLERAlabastine sneldrogende muurvullerAlabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. Het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLES VULLER STEENAlabastine extra alles vuller steenAlabastine extra alles vuller steen

Alabastine Extra Allesvuller Steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. Het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. Het is overschilderbaar met acrylverf.

vanaf10,49
bekijk productBekijk product ▸
S.O.S. MUURVULLERAlabastine s.o.s. muurvullerAlabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. Dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20C), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20C). Kleur: wit. De maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf5,27
bekijk productBekijk product ▸
MUUR VULLER POEDERAlabastine muur vuller poederAlabastine muur vuller poeder

Alabastine Muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. Droogtijd: ca. 2 uur.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER KANT EN KLAARAlabastine alles vuller kant en klaarAlabastine alles vuller kant en klaar

Alabastine Allesvuller Kant en Klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in n keer. Het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. Het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. Bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.

vanaf4,58
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER POEDERAlabastine alles vuller poederAlabastine alles vuller poeder

Alabastine Allesvuller Poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). Het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.

vanaf7,65
bekijk productBekijk product ▸
HAARSCHEURENVULLERAlabastine haarscheurenvullerAlabastine haarscheurenvuller

Alabastine Haarscheuren Vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. Het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLERAlabastine quick & easy bouwscheurvullerAlabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. De maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20C, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. Kleur: gebroken wit.

vanaf14,76
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIEAlabastine buitenvoeg reparatieAlabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. Het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. Het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf10,26
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLERAlabastine gipsplaatvullerAlabastine gipsplaatvuller

Alabastine Gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. Het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.

vanaf5,85
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAARAlabastine gipsplaatvuller kant en klaarAlabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds (zonder tape). Het zorgt voor een perfect gladde ondergrond voor het verven en behangen. Dekking: ca. 20 meter gipsplaatnaad per liter.

vanaf14,13
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER POEDERAlabastine gipsplaatvuller poederAlabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine Gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Versterkt met vezels. Dekking: ca. 20 meter naad per kg.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTERREINIGERAlabastine sierpleisterreinigerAlabastine sierpleisterreiniger

Alabastine Sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. Het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLADAlabastine muurgladAlabastine muurglad

Alabastine Muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. Het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. Het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. Het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. Verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

vanaf18,27
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD TOEBEHORENAlabastine muurglad toebehorenAlabastine muurglad toebehoren

Alabastine muurgladroller en -strijker zorgen ervoor dat muurglad makkelijk opgebracht, verdeeld en afgewerkt kan worden.

vanaf11,30
bekijk productBekijk product ▸
STEEN PLAMUURMESAlabastine steen plamuurmesAlabastine steen plamuurmes

Alabastine steen plamuurmes is een ideaal plamuurmes voor bijvoorbeeld kleine scheuren en gaten in steen. Het heeft de juiste buigzaamheid voor een superglad eindresultaat en is voorzien van een stevig RVS blad en een comfortabel handvat voor een perfecte grip. De metalen achterkant is te gebruiken voor het sluiten van blikken.

vanaf7,11
bekijk productBekijk product ▸

Alabastine muurvuller: voor het opvullen van scheuren en gaten

Scheuren of gaten in je muren zijn niet mooi om te zien. Toch zitten muren vaak vol boren- en spijkergaten. Gelukkig kan je hier iets aan doen met behulp van Alabastine muurvuller. Met dit product dicht je scheuren en gaten in muren en draag je zorg voor strakke en egale muren. Kleuro.nl is d webshop voor de aankoop van Alabastine producten. Wij bieden je de keuze uit een veelzijdig assortiment doe-het-zelf producten waaronder muurvuller van het merk Alabastine. Elke aankoop die je bij ons doet, levert je aantrekkelijke voordelen op. Daarom loont het altijd om een kijkje te nemen bij ons aanbod.

De eigenschappen en voordelen van Alabastine muurvuller

Muurvuller van Alabastine is een sneldrogende muurvuller. Je gebruikt het voor scheuren en gaten in ondergronden zoals beton, gipsplaten, steen en pleisterwerk. Het is een uitstekend begin voor een perfect resultaat. Binnen 15 minuten is het materiaal droog en kan je gaan schilderen. Bovendien is muurvuller van Alabastine krimpvrij en goed schuurbaar. Je brengt het vulmiddel eenvoudig aan met een plamuurmes. Ontdek hoe gemakkelijk klussen is door dit product van Alabastine aan te schaffen in onze webshop. Het komt bij elke verhuizing of interieurvernieuwing goed van pas.

Tips bij het aanbrengen van Alabastine muurvuller

Start je met muurvuller van Alabastine om muren glad en egaal te maken? Lees onderstaande tips goed door:

 • Maak de ondergrond droog, schoon en vetvrij.
 • Je doet er goed aan om extreem gladde oppervlakken eerst te schuren voor een betere hechting.
 • Kneed de tube voor gebruik goed door en breng het vervolgens aan, druk het stevig aan en maak het glad met een plamuurmes.
 • Nadat de muurvuller is opgedroogd kan je het schuren en zo nodig een verflaag aanbrengen.

Nog meer tips en adviezen nodig bij de toepassing van muurvuller? Neem contact op met onze klantenservice voor een antwoord op al je vragen.

Hierom bestel je Alabastine muurvuller bij Kleuro.nl

Kleine en grote gaten vul je dus op met muurvuller van Alabastine. Dit product koop je online bij Kleuro.nl. Hierdoor profiteer je direct van een aantal interessante voordelen:

 • Gratis bezorging vanaf 20,-.
 • Snelle levering: vr 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.
 • Een handige zoekfunctie in je zoektocht naar het juiste product.
 • Veilig online bestellen en betalen.
 • De mogelijkheid om je in te schrijven op onze digitale nieuwsbrief.
 • Is muurvuller net niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens Alabastine muurglad of Alabastine allesvuller.

Bestel direct wat je nodig hebt en ontdek de meerwaarde van de producten uit onze webshop.

MUURVULLER GRANULAATAlabastine muurvuller granulaatAlabastine muurvuller granulaat

Alabastine Muurvuller Granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. Het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.

vanaf3,25
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE MUURVULLERAlabastine sneldrogende muurvullerAlabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. Het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLES VULLER STEENAlabastine extra alles vuller steenAlabastine extra alles vuller steen

Alabastine Extra Allesvuller Steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. Het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. Het is overschilderbaar met acrylverf.

vanaf10,49
bekijk productBekijk product ▸
S.O.S. MUURVULLERAlabastine s.o.s. muurvullerAlabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. Dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20C), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20C). Kleur: wit. De maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf5,27
bekijk productBekijk product ▸
MUUR VULLER POEDERAlabastine muur vuller poederAlabastine muur vuller poeder

Alabastine Muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. Droogtijd: ca. 2 uur.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER KANT EN KLAARAlabastine alles vuller kant en klaarAlabastine alles vuller kant en klaar

Alabastine Allesvuller Kant en Klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in n keer. Het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. Het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. Bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.

vanaf4,58
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER POEDERAlabastine alles vuller poederAlabastine alles vuller poeder

Alabastine Allesvuller Poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). Het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.

vanaf7,65
bekijk productBekijk product ▸
HAARSCHEURENVULLERAlabastine haarscheurenvullerAlabastine haarscheurenvuller

Alabastine Haarscheuren Vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. Het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLERAlabastine quick & easy bouwscheurvullerAlabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. De maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20C, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. Kleur: gebroken wit.

vanaf14,76
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIEAlabastine buitenvoeg reparatieAlabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. Het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. Het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf10,26
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLERAlabastine gipsplaatvullerAlabastine gipsplaatvuller

Alabastine Gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. Het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.

vanaf5,85
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAARAlabastine gipsplaatvuller kant en klaarAlabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds (zonder tape). Het zorgt voor een perfect gladde ondergrond voor het verven en behangen. Dekking: ca. 20 meter gipsplaatnaad per liter.

vanaf14,13
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER POEDERAlabastine gipsplaatvuller poederAlabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine Gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Versterkt met vezels. Dekking: ca. 20 meter naad per kg.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTERREINIGERAlabastine sierpleisterreinigerAlabastine sierpleisterreiniger

Alabastine Sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. Het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.

vanaf11,88
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLADAlabastine muurgladAlabastine muurglad

Alabastine Muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. Het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. Het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. Het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. Verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

vanaf18,27
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD TOEBEHORENAlabastine muurglad toebehorenAlabastine muurglad toebehoren

Alabastine muurgladroller en -strijker zorgen ervoor dat muurglad makkelijk opgebracht, verdeeld en afgewerkt kan worden.

vanaf11,30
bekijk productBekijk product ▸
STEEN PLAMUURMESAlabastine steen plamuurmesAlabastine steen plamuurmes

Alabastine steen plamuurmes is een ideaal plamuurmes voor bijvoorbeeld kleine scheuren en gaten in steen. Het heeft de juiste buigzaamheid voor een superglad eindresultaat en is voorzien van een stevig RVS blad en een comfortabel handvat voor een perfecte grip. De metalen achterkant is te gebruiken voor het sluiten van blikken.

vanaf7,11
bekijk productBekijk product ▸

Alabastine muurvuller: voor het opvullen van scheuren en gaten

Scheuren of gaten in je muren zijn niet mooi om te zien. Toch zitten muren vaak vol boren- en spijkergaten. Gelukkig kan je hier iets aan doen met behulp van Alabastine muurvuller. Met dit product dicht je scheuren en gaten in muren en draag je zorg voor strakke en egale muren. Kleuro.nl is d webshop voor de aankoop van Alabastine producten. Wij bieden je de keuze uit een veelzijdig assortiment doe-het-zelf producten waaronder muurvuller van het merk Alabastine. Elke aankoop die je bij ons doet, levert je aantrekkelijke voordelen op. Daarom loont het altijd om een kijkje te nemen bij ons aanbod.

De eigenschappen en voordelen van Alabastine muurvuller

Muurvuller van Alabastine is een sneldrogende muurvuller. Je gebruikt het voor scheuren en gaten in ondergronden zoals beton, gipsplaten, steen en pleisterwerk. Het is een uitstekend begin voor een perfect resultaat. Binnen 15 minuten is het materiaal droog en kan je gaan schilderen. Bovendien is muurvuller van Alabastine krimpvrij en goed schuurbaar. Je brengt het vulmiddel eenvoudig aan met een plamuurmes. Ontdek hoe gemakkelijk klussen is door dit product van Alabastine aan te schaffen in onze webshop. Het komt bij elke verhuizing of interieurvernieuwing goed van pas.

Tips bij het aanbrengen van Alabastine muurvuller

Start je met muurvuller van Alabastine om muren glad en egaal te maken? Lees onderstaande tips goed door:

 • Maak de ondergrond droog, schoon en vetvrij.
 • Je doet er goed aan om extreem gladde oppervlakken eerst te schuren voor een betere hechting.
 • Kneed de tube voor gebruik goed door en breng het vervolgens aan, druk het stevig aan en maak het glad met een plamuurmes.
 • Nadat de muurvuller is opgedroogd kan je het schuren en zo nodig een verflaag aanbrengen.

Nog meer tips en adviezen nodig bij de toepassing van muurvuller? Neem contact op met onze klantenservice voor een antwoord op al je vragen.

Hierom bestel je Alabastine muurvuller bij Kleuro.nl

Kleine en grote gaten vul je dus op met muurvuller van Alabastine. Dit product koop je online bij Kleuro.nl. Hierdoor profiteer je direct van een aantal interessante voordelen:

 • Gratis bezorging vanaf 20,-.
 • Snelle levering: vr 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.
 • Een handige zoekfunctie in je zoektocht naar het juiste product.
 • Veilig online bestellen en betalen.
 • De mogelijkheid om je in te schrijven op onze digitale nieuwsbrief.
 • Is muurvuller net niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens Alabastine muurglad of Alabastine allesvuller.

Bestel direct wat je nodig hebt en ontdek de meerwaarde van de producten uit onze webshop.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Binnen-buiten
> Ondergrond