menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Boero

Boero

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
THINNER EPOXY 693Boero thinner epoxy 693Boero thinner epoxy 693

Boero thinner epoxy 693 is universeel toepasbaar in alle Boero epoxyverven. Het is geschikt voor spray-, kwast- en rollerapplicatie.

vanaf10,56
bekijk productBekijk product ▸
THINNER SPRAY APPL. 696Boero thinner spray appl. 696Boero thinner spray appl. 696

Boero 696 Thinner spray applicatie is een snelle verdunner voor 2-componenten polyurethaan producten die d.m.v. spray applicatie moeten worden aangebracht.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
THINNER PROFESSIONAL 697Boero thinner professional 697Boero thinner professional 697

Boero 697 thinner professional is een langzame verdunner voor 2-componenenten polyurethaan producten die moeten worden toegepast d.m.v. spuitapplicatie.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
THINNER PROFESSIONAL 698Boero thinner professional 698Boero thinner professional 698

Boero 698 thinner professional is een medium verdunner voor 2-componenten polyurethane producten die moeten worden toegepast d.m.v. spuitapplicatie.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
THINNER 703Boero thinner 703Boero thinner 703

Boero 703 thinner is een verdunner voor 1-component producten. Het is geschikt voor spray-, kwast- en rollerapplicatie.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
ALTUDECKBoero altudeckBoero altudeck

Boero altudeck is een halfglanzende 1-component antislip dek topcoat gebaseerd op gemodificeerde bindmiddelen die voor een uitstekende weerstand zorgen tegen chemicalin. Het is een geurloos, makkelijk verwerkbaar, goed dekkend en kan direct worden toegepast op glasvezel, hout, staal en aluminium. Aantal aanbevolen lagen: 1 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf34,26
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA TOPCOATBoero altura topcoatBoero altura topcoat

Boero altura tc is een 1-component polyurethaan hoogglanslak. Het is bestand tegen verwering en slijtage en speciaal bedoeld voor boten. Het is makkelijk aan te brengen met een kwast en heeft goede vloei-eigenschappen en een snelle droogtijd en geeft een langdurige glans. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf31,18
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UVBoero altura uvBoero altura uv

Boero Altura UV is een hoogglanzende, synthetische, heldere, veerkrachtige lak met een uitstekende opvullende eigenschap. Het is zeer goed bestendig tegen weersomstandigheden op het water en UV-stralen en behoudt zijn veerkracht voor lange tijd zonder mat te worden. Het is geschikt als finish voor iedere houtsoort. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf32,81
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UV MATBoero altura uv matBoero altura uv mat

Boero Altura UV mat is een blanke, 1-component, synthetische polyurethaan lak. Het is bestand tegen atmosferische mariene factoren en UV-stralen en kan overal gebruikt worden op allerlei soorten houten oppervlakten binnen en buiten de boot. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,55
bekijk productBekijk product ▸
BIOWOODBoero biowoodBoero biowood

Boero biowood is een kleurloze, neutrale, beschermende 2-componenten beits. Het dringt door tot in het hout en beschermt het tegen atmosferische factoren en verwering en schimmels. Het is toepasbaar op schepen, zowel intern als extern, en voor de bescherming van alle soorten kaal, schoon en droog hout. Aanbevolen lagen: 2 (na 12 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf15,63
bekijk productBekijk product ▸
BISEBoero biseBoero bise

Boero bise is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethane emaille met een textuurafwerking. Het heeft een maximale weerstand tegen slijtage, vergelen en hevige maritieme atmosferische omstandigheden. Door de dikte van dit product is het eenvoudig aan te brengen met een roller waardoor er een perfect sinaasappelhuideffect ontstaat. Aantal aanbevolen lagen: 2. Overschilderbaar na 6-24 uur. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf44,54
bekijk productBekijk product ▸
BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXYBoero boeroguard high solid epoxyBoero boeroguard high solid epoxy

Boero Boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. Het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. Het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. Verbruik: ca. 4,4 m per liter.

vanaf28,21
bekijk productBekijk product ▸
CHALLENGER HS CLEARBoero challenger hs clearBoero challenger hs clear

Boero Challenger HS Clear is een polijstbare 2-componenten polyacryl coating. Het kan rechtstreeks op voorbehandeld hout aangebracht worden, of op Challenger HS SE, als dubbele laag dekverf, of op Challenger HS, als bescherming van donkere tinten. Het is goed bestand tegen slijtage en ultraviolette stralen. Verbruik: ca. 11,3 m per liter.

vanaf63,77
bekijk productBekijk product ▸
CORSA ECO 641Boero corsa eco 641Boero corsa eco 641

Boero corsa eco 641 is een zelfslijpende, biocidevrije onderwaterverf. Het is zeer effectief op zowel zoet als brak water bij lichte tot gemiddelde aangroei. Het is geschikt voor boten die niet harder varen dan 35 knopen en ook geschikt voor toepassing op aluminium. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf46,08
bekijk productBekijk product ▸
DEFENDERBoero defenderBoero defender

Boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. Het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. Het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat Altura TC. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf32,54
bekijk productBekijk product ▸
DELTA 3000Boero delta 3000Boero delta 3000

Boero Delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. Geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf42,84
bekijk productBekijk product ▸
DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILDBoero delta uc hb epoxy high buildBoero delta uc hb epoxy high build

Boero Delta UC HB is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. Het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. Het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 5,2 m per liter.

vanaf128,73
bekijk productBekijk product ▸
EPOLIGHT WINBoero epolight winBoero epolight win

Boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. Het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. Het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. Geadviseerde laagdikte: 1 cm. Overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf735,66
bekijk productBekijk product ▸
EPOMARBoero epomarBoero epomar

Boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. Het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. Het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (Epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. In verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. Schuurbaar na 24 uur.

vanaf216,90
bekijk productBekijk product ▸
EPOPLYBoero epoplyBoero epoply

Boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. De verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. Aanbevolen aantal lagen: 1. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf46,71
bekijk productBekijk product ▸
EPOSPRAYBoero eposprayBoero epospray

Boero Epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. Het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over Epolight of Epomar. Het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf187,85
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYCOQUEBoero epoxycoqueBoero epoxycoque

Boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. Het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. Het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. Het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur en totaal uitgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.

vanaf27,63
bekijk productBekijk product ▸
EPOYACHTBoero epoyachtBoero epoyacht

Boero epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. Het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. Aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. Het is schuurbaar na 24 uur. Potlife: 60 minuten.

vanaf282,01
bekijk productBekijk product ▸
FRESH WATERBoero fresh waterBoero fresh water

Boero fresh water is een drinkwatertank coating die de verswatertank beschermt tegen corrosie. Het is gecertificeerd voor drinkwater tanks en voldoet aan de Europese normen 82/71/EEC, 85/572/EEC, 90/128/EEC en 92/39/EEC. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6,7 m per liter. Let op, Boero fresh water 2.5 ltr betreft het a+b-component. Boero harder voor fresh water 1 ltr is de losse verharder.

vanaf46,37
bekijk productBekijk product ▸
GIANOBoero gianoBoero giano

Boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. Het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. Het is speciaal geschikt als undercoat voor de Altura TC en de Altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
GRIP ANTISKIDBoero grip antiskidBoero grip antiskid

Boero Grip antiskid is een anti-slip product bestaande uit holle en zeer resistente bolletjes. Het is toepasbaar in combinatie met iedere 1- of 2-componenten emaille of vernis. Toevoeging: 50 gram per liter.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlBoero diverse harders boeroBoero diverse harders boero

Diverse verharders voor diverse Boero producten.

vanaf26,52
bekijk productBekijk product ▸
MISTRAL FONDO 628Boero mistral fondo 628Boero mistral fondo 628

Boero Mistral Fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. Het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. Het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. Het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
POLYWOODBoero polywoodBoero polywood

Boero polywood is een 2-componenten transparant impregneermiddel, toepasbaar op nieuw of geschuurd hout en MDF. Het dringt diep in het hout, isoleert en creert makkelijk schuurbare oppervlakken die vervolgens na ca. 2 uur overschilderbaar zijn met 1- of 2-componenten producten. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf52,37
bekijk productBekijk product ▸
SCIROCCO NLBoero scirocco nlBoero scirocco nl

Boero Scirocco NL (voorheen Guardia Cupron Plus) is een matte, extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koperoxide. Het heeft een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met eerdere, conventionele antifoulings. Geschikt voor delen met zware aangroei, voor zoet-, zout- en brakwater en langzaam en snelvarende schepen, polyester, hout en staal. Niet geschikt voor aluminium. Aantal aanbevolen lagen: 2 (overschilderbaar na ca. 8 uur). Tewaterlating: na minimaal 24 uur. Verbruik: ca. 8,3 m per liter.

vanaf34,15
bekijk productBekijk product ▸
SMALTO POLYURETHAANBoero smalto polyurethaanBoero smalto polyurethaan

Boero smalto polyurethaan is een extra polyurethane 2-componenten topcoat voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een prima dekking, is niet vergelend en is tevens geschikt voor de afwerking in epoxy systemen wanneer een hoge weerstand tegen atmosferische invloeden vereist wordt. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf185,83
bekijk productBekijk product ▸
STORMBoero stormBoero storm

Boero storm is een watergedragen 2-componenten epoxy aflak. Het is reukloos, oplosmiddelvrij en zorgt voor een glanzende afwerking van o.a. bilges, pieken, magazijnen, koelhuizen en machinekamers. Het is zeer resistent tegen chemische stoffen en kan direct worden toegepast op glasvezel. Het is bestand tegen o.a. olie, brandstof en detergenten. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf42,38
bekijk productBekijk product ▸
BOERO SUNGLOSSBoero boero sunglossBoero boero sungloss

Boero sungloss is een synthetische, transparante vernis, geschikt voor alle houtsoorten. het is makkelijk te verwerken, heeft een hoge, bolle glans en is ideaal voor bijvoorbeeld mast, romp, kajuit en kajuitdeuren. Aantal aanbevolen lagen: 6. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf31,67
bekijk productBekijk product ▸
TEMPESTBoero tempestBoero tempest

Boero tempest is een watergedragen verfverwijderaar voor anti-fouling en andere 1-component producten, zowel voor binnen- als buitengebruik. Het is niet schadelijk voor de gelcoat en corrodeert epoxy grondlagen niet. Het bevat geen schadelijke chemische stoffen en stoot geen giftige dampen uit.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
THINNER EPOXY 693Boero thinner epoxy 693

Boero thinner epoxy 693

Boero thinner epoxy 693 is universeel toepasbaar in alle Boero epoxyverven. Het is geschikt voor spray-, kwast- en rollerapplicatie.

vanaf10,56
bekijk productBekijk product ▸
THINNER SPRAY APPL. 696Boero thinner spray appl. 696

Boero thinner spray appl. 696

Boero 696 Thinner spray applicatie is een snelle verdunner voor 2-componenten polyurethaan producten die d.m.v. spray applicatie moeten worden aangebracht.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
THINNER PROFESSIONAL 697Boero thinner professional 697

Boero thinner professional 697

Boero 697 thinner professional is een langzame verdunner voor 2-componenenten polyurethaan producten die moeten worden toegepast d.m.v. spuitapplicatie.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
THINNER PROFESSIONAL 698Boero thinner professional 698

Boero thinner professional 698

Boero 698 thinner professional is een medium verdunner voor 2-componenten polyurethane producten die moeten worden toegepast d.m.v. spuitapplicatie.

vanaf16,34
bekijk productBekijk product ▸
THINNER 703Boero thinner 703

Boero thinner 703

Boero 703 thinner is een verdunner voor 1-component producten. Het is geschikt voor spray-, kwast- en rollerapplicatie.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
ALTUDECKBoero altudeck

Boero altudeck

Boero altudeck is een halfglanzende 1-component antislip dek topcoat gebaseerd op gemodificeerde bindmiddelen die voor een uitstekende weerstand zorgen tegen chemicalin. Het is een geurloos, makkelijk verwerkbaar, goed dekkend en kan direct worden toegepast op glasvezel, hout, staal en aluminium. Aantal aanbevolen lagen: 1 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf34,26
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA TOPCOATBoero altura topcoat

Boero altura topcoat

Boero altura tc is een 1-component polyurethaan hoogglanslak. Het is bestand tegen verwering en slijtage en speciaal bedoeld voor boten. Het is makkelijk aan te brengen met een kwast en heeft goede vloei-eigenschappen en een snelle droogtijd en geeft een langdurige glans. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf31,18
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UVBoero altura uv

Boero altura uv

Boero Altura UV is een hoogglanzende, synthetische, heldere, veerkrachtige lak met een uitstekende opvullende eigenschap. Het is zeer goed bestendig tegen weersomstandigheden op het water en UV-stralen en behoudt zijn veerkracht voor lange tijd zonder mat te worden. Het is geschikt als finish voor iedere houtsoort. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf32,81
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UV MATBoero altura uv mat

Boero altura uv mat

Boero Altura UV mat is een blanke, 1-component, synthetische polyurethaan lak. Het is bestand tegen atmosferische mariene factoren en UV-stralen en kan overal gebruikt worden op allerlei soorten houten oppervlakten binnen en buiten de boot. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,55
bekijk productBekijk product ▸
BIOWOODBoero biowood

Boero biowood

Boero biowood is een kleurloze, neutrale, beschermende 2-componenten beits. Het dringt door tot in het hout en beschermt het tegen atmosferische factoren en verwering en schimmels. Het is toepasbaar op schepen, zowel intern als extern, en voor de bescherming van alle soorten kaal, schoon en droog hout. Aanbevolen lagen: 2 (na 12 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf15,63
bekijk productBekijk product ▸
BISEBoero bise

Boero bise

Boero bise is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethane emaille met een textuurafwerking. Het heeft een maximale weerstand tegen slijtage, vergelen en hevige maritieme atmosferische omstandigheden. Door de dikte van dit product is het eenvoudig aan te brengen met een roller waardoor er een perfect sinaasappelhuideffect ontstaat. Aantal aanbevolen lagen: 2. Overschilderbaar na 6-24 uur. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf44,54
bekijk productBekijk product ▸
BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXYBoero boeroguard high solid epoxy

Boero boeroguard high solid epoxy

Boero Boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten. Het heeft uitstekende fysieke eigenschappen zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. Het wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout) en is toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op mechanisch geschuurde oppervlakken. Verbruik: ca. 4,4 m per liter.

vanaf28,21
bekijk productBekijk product ▸
CHALLENGER HS CLEARBoero challenger hs clear

Boero challenger hs clear

Boero Challenger HS Clear is een polijstbare 2-componenten polyacryl coating. Het kan rechtstreeks op voorbehandeld hout aangebracht worden, of op Challenger HS SE, als dubbele laag dekverf, of op Challenger HS, als bescherming van donkere tinten. Het is goed bestand tegen slijtage en ultraviolette stralen. Verbruik: ca. 11,3 m per liter.

vanaf63,77
bekijk productBekijk product ▸
CORSA ECO 641Boero corsa eco 641

Boero corsa eco 641

Boero corsa eco 641 is een zelfslijpende, biocidevrije onderwaterverf. Het is zeer effectief op zowel zoet als brak water bij lichte tot gemiddelde aangroei. Het is geschikt voor boten die niet harder varen dan 35 knopen en ook geschikt voor toepassing op aluminium. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf46,08
bekijk productBekijk product ▸
DEFENDERBoero defender

Boero defender

Boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. Het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. Het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat Altura TC. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf32,54
bekijk productBekijk product ▸
DELTA 3000Boero delta 3000

Boero delta 3000

Boero Delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. Dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. Geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. Verbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf42,84
bekijk productBekijk product ▸
DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILDBoero delta uc hb epoxy high build

Boero delta uc hb epoxy high build

Boero Delta UC HB is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. Het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. Het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 5,2 m per liter.

vanaf128,73
bekijk productBekijk product ▸
EPOLIGHT WINBoero epolight win

Boero epolight win

Boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. Het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. Het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. Geadviseerde laagdikte: 1 cm. Overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf735,66
bekijk productBekijk product ▸
EPOMARBoero epomar

Boero epomar

Boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. Het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. Het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (Epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. In verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. Schuurbaar na 24 uur.

vanaf216,90
bekijk productBekijk product ▸
EPOPLYBoero epoply

Boero epoply

Boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. De verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. Aanbevolen aantal lagen: 1. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf46,71
bekijk productBekijk product ▸
EPOSPRAYBoero epospray

Boero epospray

Boero Epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. Het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over Epolight of Epomar. Het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf187,85
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYCOQUEBoero epoxycoque

Boero epoxycoque

Boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. Het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. Het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. Het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur en totaal uitgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.

vanaf27,63
bekijk productBekijk product ▸
EPOYACHTBoero epoyacht

Boero epoyacht

Boero epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. Het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. Aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. Het is schuurbaar na 24 uur. Potlife: 60 minuten.

vanaf282,01
bekijk productBekijk product ▸
FRESH WATERBoero fresh water

Boero fresh water

Boero fresh water is een drinkwatertank coating die de verswatertank beschermt tegen corrosie. Het is gecertificeerd voor drinkwater tanks en voldoet aan de Europese normen 82/71/EEC, 85/572/EEC, 90/128/EEC en 92/39/EEC. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6,7 m per liter. Let op, Boero fresh water 2.5 ltr betreft het a+b-component. Boero harder voor fresh water 1 ltr is de losse verharder.

vanaf46,37
bekijk productBekijk product ▸
GIANOBoero giano

Boero giano

Boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. Het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. Het is speciaal geschikt als undercoat voor de Altura TC en de Altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
GRIP ANTISKIDBoero grip antiskid

Boero grip antiskid

Boero Grip antiskid is een anti-slip product bestaande uit holle en zeer resistente bolletjes. Het is toepasbaar in combinatie met iedere 1- of 2-componenten emaille of vernis. Toevoeging: 50 gram per liter.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlBoero diverse harders boero

Boero diverse harders boero

Diverse verharders voor diverse Boero producten.

vanaf26,52
bekijk productBekijk product ▸
MISTRAL FONDO 628Boero mistral fondo 628

Boero mistral fondo 628

Boero Mistral Fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. Het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. Het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. Het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf31,52
bekijk productBekijk product ▸
POLYWOODBoero polywood

Boero polywood

Boero polywood is een 2-componenten transparant impregneermiddel, toepasbaar op nieuw of geschuurd hout en MDF. Het dringt diep in het hout, isoleert en creert makkelijk schuurbare oppervlakken die vervolgens na ca. 2 uur overschilderbaar zijn met 1- of 2-componenten producten. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf52,37
bekijk productBekijk product ▸
SCIROCCO NLBoero scirocco nl

Boero scirocco nl

Boero Scirocco NL (voorheen Guardia Cupron Plus) is een matte, extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koperoxide. Het heeft een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met eerdere, conventionele antifoulings. Geschikt voor delen met zware aangroei, voor zoet-, zout- en brakwater en langzaam en snelvarende schepen, polyester, hout en staal. Niet geschikt voor aluminium. Aantal aanbevolen lagen: 2 (overschilderbaar na ca. 8 uur). Tewaterlating: na minimaal 24 uur. Verbruik: ca. 8,3 m per liter.

vanaf34,15
bekijk productBekijk product ▸
SMALTO POLYURETHAANBoero smalto polyurethaan

Boero smalto polyurethaan

Boero smalto polyurethaan is een extra polyurethane 2-componenten topcoat voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een prima dekking, is niet vergelend en is tevens geschikt voor de afwerking in epoxy systemen wanneer een hoge weerstand tegen atmosferische invloeden vereist wordt. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf185,83
bekijk productBekijk product ▸
STORMBoero storm

Boero storm

Boero storm is een watergedragen 2-componenten epoxy aflak. Het is reukloos, oplosmiddelvrij en zorgt voor een glanzende afwerking van o.a. bilges, pieken, magazijnen, koelhuizen en machinekamers. Het is zeer resistent tegen chemische stoffen en kan direct worden toegepast op glasvezel. Het is bestand tegen o.a. olie, brandstof en detergenten. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf42,38
bekijk productBekijk product ▸
BOERO SUNGLOSSBoero boero sungloss

Boero boero sungloss

Boero sungloss is een synthetische, transparante vernis, geschikt voor alle houtsoorten. het is makkelijk te verwerken, heeft een hoge, bolle glans en is ideaal voor bijvoorbeeld mast, romp, kajuit en kajuitdeuren. Aantal aanbevolen lagen: 6. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf31,67
bekijk productBekijk product ▸
TEMPESTBoero tempest

Boero tempest

Boero tempest is een watergedragen verfverwijderaar voor anti-fouling en andere 1-component producten, zowel voor binnen- als buitengebruik. Het is niet schadelijk voor de gelcoat en corrodeert epoxy grondlagen niet. Het bevat geen schadelijke chemische stoffen en stoot geen giftige dampen uit.

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER