menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Dupli color

Dupli color

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
3-D EFFECT SPRAYDupli color 3-d effect sprayDupli color 3-d effect spray

Dupli-color 3-D Spray is een speciale transparante glitterlak voor alle soorten oppervlakten. De glitters veranderen van kleur door de lichtinval en weerspiegeling.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTONDupli color alkytonDupli color alkyton

Dupli-color alkyton is een verf op basis van alkyd-urethaan die zich door zijn hoge flexibiliteit onderscheidt. Het kan direct op roest (na manueel verwijderen van het roest), staal, zink, aluminium, oude laklagen en hout binnen en buiten aangebracht worden. Het zorgt voor een permanente roestbescherming, heeft een uitstekende dekkracht en is duurzaam kleurvast. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTON ZINKPRIMERDupli color alkyton zinkprimerDupli color alkyton zinkprimer

Dupli-color alkyton zinkprimer is in het bijzonder geschikt bij het behandelen van zeer gladde oppervlaktes zoals zink, aluminium, koper, edelmetaal, glas en porselein. Deze speciale blauw transparante primer zorgt voor een kleverig oppervlak, ideaal om vervolgens te verven met Dupli-color alkyton roestbeschermingslak.

vanaf15,44
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM-ZINKSPRAYDupli color aluminium-zinksprayDupli color aluminium-zinkspray

Dupli color alu zink is een uitstekende roestbescherming voor alle metalen zoals carrosserie-onderdelen, uitlaatsystemen, hekken, machines, metalen behuizing en poorten. Het is vooral geschikt voor de bescherming van lasnaden en metalen die worden blootgesteld aan corrosie.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM PRIMER ACRYLDupli color aluminium primer acrylDupli color aluminium primer acryl

Dupli-color aluminium primer acryl is een weerbestendige primer op basis van acrylaathars, speciaal voor aluminium oppervlakken. Het is met name geschikt voor toepassing op zink en koper. Verbruik: ca. 0,8 m≤ per liter.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM SPRAYDupli color aluminium sprayDupli color aluminium spray

Dupli-color Aluminium Spray HB bevat 99.5% pure aluminium volgens DIN 1712. Het is geschikt voor de bescherming tegen corrosie op o.a. uitlaat- of kachelpijpen.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
AQUA LAKDupli color aqua lakDupli color aqua lak

Dupli color aqualine is een sneldrogende, watergedragen acryllak welke voldoet aan de hoogste standaarden. Het heeft een zeer goede dekking, hoge weerbestendigheid en is geschikt voor polystyreen. Het product heeft een prettige vanillegeur in plaats van een oplosmiddelgeur. 90% van de oplosmiddelen is vervangen door water. Het voldoet aan de din en 71-3 norm en is daarom zelfs geschikt voor speelgoed.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
AUTOCOLOR SPRAYDupli color autocolor sprayDupli color autocolor spray

Dupli-color autocolor spray is een sneldrogende spuitbus met acrylverf voor het lakken en/of herstellen van autolak. Het is ook toepasbaar in bijvoorbeeld het huishouden zoals doe-het-zelf werk, decoratie en handwerk. Het is toepasbaar op metaal, hout, glas, steen, keramiek, karton en vele draagkrachtige, harde kunststoffen.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
AUTOSPRAY PRIMERDupli color autospray primerDupli color autospray primer

Dupli-color autospray primer is de ideale grondverf voor onder de autospray lakken. Het is toepasbaar op o.a. metaal, hout, glas, keramiek, steen en papier.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
AUTOSPRAY SPECIALS FILLERDupli color autospray specials fillerDupli color autospray specials filler

Dupli-color autospray specials filler is een speciale primer voor ijzer en staal. Het is de perfecte primer voor kleine en grotere reparaties en geschikt voor het vullen van kleine deuken, krassen en verfschade.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
VELGENLAKDupli color velgenlakDupli color velgenlak

Dupli-color velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, lichtecht, UV-bestendig en slijtvast en krasvast.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
BRONZE EFFECTSPRAYDupli color bronze effectsprayDupli color bronze effectspray

Dupli-color bronze effectspray geeft een decoratieve bronzen glans. Het is toepasbaar op o.a. hout, metaal, glas en karton binnenshuis.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
CARS SPRAYDupli color cars sprayDupli color cars spray

Dupli-color Cars spray is geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld rally strepen op de auto. Het is ook toepasbaar op velgen en carrosserie.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
CARS SPRAY PRIMERDupli color cars spray primerDupli color cars spray primer

Dupli-color Cars spray primer is een roestbestendige primer, geschikt als primer om toe te passen voor het lakken met bijvoorbeeld de Dupli-color Cars Spray.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
VELGENSPRAYDupli color velgensprayDupli color velgenspray

Dupli color cars spray velgenzilver is een duurzame, hoog gepigmenteerde beschermende coating voor stalen en gelegerde velgen. Het geeft een decoratieve glans aan velgen.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY GRONDVERFDupli color colorspray grondverfDupli color colorspray grondverf

Dupli color colorspray grondverf is een primer voor universeel gebruik. Het zorgt voor een uitstekende hechting van de toplaag met Dupli-color synthetische, nitro-combi of acrylaat lakken.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAYDupli color colorsprayDupli color colorspray

Dupli-color colorspray is uitstekend geschikt voor alle handwerk en doe-het-zelf werk. Het is toepasbaar op hout, metaal, aluminium, glas, steen, karton, papier, eterniet, porselein en vele draagkrachtig kunststoffen.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
DIAMANT EFFECT GLITTERSPRAYDupli color diamant effect glittersprayDupli color diamant effect glitterspray

Dupli color Diamant Spray geeft een briljantfonkelend glittereffect. Het is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals metaal, hout, glas en kunststofsoorten. Voor langdurige bescherming wordt geadviseerd het behandelde oppervlak af te lakken met blanke lak.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EDELSTAAL SPRAYDupli color edelstaal sprayDupli color edelstaal spray

Dupli color edelstaal spray geeft voorwerpen een inox afwerking. Deze spuitlak op solventbasis heeft een hoge dekkracht en een mooie matte afwerking. De lak is geschikt voor allerlei materialen, zowel voor binnen als buiten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT FLUORESCERENDE LAKDupli color effect fluorescerende lakDupli color effect fluorescerende lak

Dupli Color Effect Fluorescent is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
HIGH TEMPDupli color high tempDupli color high temp

Dupli Color Effect heat resistant is een hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 800ļC.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT RADIATORSPRAYDupli color effect radiatorsprayDupli color effect radiatorspray

Dupli color effect radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen, heeft een duurzame kleur en een duurzame glans, een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT ZINKSPRAYDupli color effect zinksprayDupli color effect zinkspray

Dupli-color effect zinc spray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ļC.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
EFFECTSPRAYDupli color effectsprayDupli color effectspray

Dupli Color effectspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en onmisbaar voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
Eloxal laksprayDupli color eloxal laksprayDupli color eloxal lakspray

Dupli color Eloxalspray is een hoogglanzende, solventgedragen lak. Het is geschikt voor het lakken en het bijwerken van oppervlakkige krassen en andere beschadigingen op geanodiseerde oppervlakken, binnen en buiten. Deze kwalitatief hoogwaardige spray kan toegepast worden op onder andere deuren, ramen, douchewanden, hi-fi equipment of voor het lakken van accessoires in dezelfde kleur. Het is ook geschikt voor gebruik op aluminium, metaal (zelfs geanodiseerd) en glas.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EMAILSPRAYDupli color emailsprayDupli color emailspray

Dupli-color Emailspray is geschikt voor het repareren van beschadigde, wit geŽmailleerde oppervlakken zoals wastafel, bad, koelkast of boiler. Verbruik: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EVENTMARKERDupli color eventmarkerDupli color eventmarker

Dupli-Color Eventmarker is een witte markeringsspray, ideaal voor markeringen die voor kortere tijd zichtbaar moeten zijn (zoals sport events, beurzen en wegmarkeringen). Dankzij de speciale krijtbasis blijft de markering slechts een paar dagen tot weken zichtbaar, afhankelijk van het weer en verkeer. Het is niet schadelijk voor planten en daarom ook geschikt voor o.a. tuinen, landschappen en golfterreinen. Verbruik: ca. 140 m lijn per 500 ml.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI-EXDupli color graffiti-exDupli color graffiti-ex

Dupli-color Graffiti-ex is een biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het probleemloos verwijderen van Graffiti op allerlei ondergronden zoals baksteen, cement, beton, marmer, asfalt, glas, metaal en hout. Niet op auto's gebruiken!

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
GRANIETSPRAYDupli color granietsprayDupli color granietspray

Dupli-color Graniet spray is een decoratieve spray voor het creŽren van een granietuitstraling. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Om het weersbestendig te maken, kan optioneel een laag blanke lak (nummer 659188) worden aangebracht. Het is toepasbaar op hout, metaal, glas, keramiek, porselein, papier, karton, steen, plastic en zelfs polystyreen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGDupli color hamerslagDupli color hamerslag

Dupli-color Hamerslag Spray creŽert glanzende metalen oppervlakken met een onderscheidend hamerslag effect. Het is ook goed te gebruiken voor het verbergen van kleine oneffenheden op metaal, steen, glas en gecoat plastic.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
SUPERTHERM HITTEBESTENDINGDupli color supertherm hittebestendingDupli color supertherm hittebestending

Dupli-Color Hittebestendig supertherm is een speciale verf op siliconenharsbasis voor het beschilderen van objecten die worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Het is ideaal voor het lakken van uitlaatpijpen op motoren en auto's, maar ook voor o.a. kachels en BBQ-behuizingen. Het is toepasbaar op metaal, gietijzer en aluminium. Het is ook geschikt als beschermende lak voor motoren.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
THERMO PAINTDupli color thermo paintDupli color thermo paint

Dupli color Hittebestendig is een speciale, hittebestendige lakspray, bestand tot 300įC. Het is geschikt voor het lakken van warmtegevoelige onderdelen aan de auto zoals motoren, uitlaatdempers en remklauwen. Het kan ook op verchroomde oppervlakken worden toegepast. Verbruik: ca. 1,0 - 1,2 m≤ per spuitbus.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR HOUTDupli color grondverf voor houtDupli color grondverf voor hout

Dupli-color houtprimer grijs synthetisch is een solventgedragen grondverf geschikt voor toepassing op hout binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
Lakspray Special 2-in-1 IJzer MicaDupli color lakspray special 2-in-1 ijzer micaDupli color lakspray special 2-in-1 ijzer mica

Dupli color IJZER MICA is een hoogglanzende effectspray waarmee metaal tegen roest wordt beschermd. Deze 2-in-1 verf is zowel een onderlaag als een afwerklaag. Het is ideaal voor o.a. metalen tuinhekken, poorten en balustrades.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDDupli color isoleergrondDupli color isoleergrond

Dupli-color isoleer- en antivlekkenprimer voorkomt het binnendringen van water-, vet-, roet- en nicotinevlekken.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC LAKDupli color plastic lakDupli color plastic lak

Dupli Color Kunststof lak is een goed hechtende speciale lak welke zonder grondverf direct op verschillende harde kunststoffen gespoten kan worden. Het heeft een goede dekking en vloei en is sneldrogend.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPRIMER NITRO-KOMBIDupli color kunststofprimer nitro-kombiDupli color kunststofprimer nitro-kombi

Dupli-color kunststofprimer nitro-kombi is geschikt voor het gronden van harde kunststoffen voor een optimale hechting met kunsthars, acryl of nitro-kombi lakken. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per spuitbus.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPUITLAK LIGHT-UPDupli color effect spuitlak light-upDupli color effect spuitlak light-up

Dupli-color light-up is een watergedragen hoogglans spray welke overdag licht opneemt en het 's nachts weer terug af geeft zodat de lak oplicht. De lak is te gebruiken voor allerlei toepassingen binnen en geschikt voor alle soorten materialen.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKERDupli color linemarkerDupli color linemarker

Duli-color linemarker is geschikt voor langdurige toepassingen en is van een zeer duurzame kwaliteit. Geschikt voor het markeren van lijnen en parkeerplaatsen in zowel professionele als doe-het-zelf situaties.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
MAGNETIC PAINTDupli color magnetic paintDupli color magnetic paint

Dupli-Color Magnetic Paint is een matte, lichtgrijze dispersieverf op waterbasis waarmee magneten op de wand blijven zitten. De inkt bevat ijzer pigmenten die het mogelijk maken dat magneten op de lak blijven hechten. Uitermate geschikt voor toepassing in o.a. (kleuter)scholen en kantoren. Wanneer de verf in de juiste laagdikte is aangebracht, kan het met ieder type dispersielak of behang afgedekt worden. Zelfs met zeer dun tapijt blijft de aantrekkingkracht voor de magneten behouden. Het kan tevens worden overgespoten overspuiten met Motip of Dupli-Color spuitbussen. Aantal aanbevolen lagen: minstens 2 Š 3. Overschilderbaar na ca. 2-3 uur. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter.

vanaf41,32
bekijk productBekijk product ▸
MARBLE SPRAYDupli color marble sprayDupli color marble spray

Dupli-Color Marble Spray is een decoratiespray voor een uniek top-marmereffect in een speciale synthetische kwaliteit. Het marmereffect wordt in ťťn spuitgang verkregen. Het is geschikt voor binnen en buiten op metaal, hout, vele kunststoffen, glas en keramiek. Het is weerbestendig, licht echt en UV-bestendig na het overspuiten met een blanke lak.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERDupli color metaalprimerDupli color metaalprimer

Dupli-color metaalprimer is een solventgedragen grondverf voor metaal binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC SPRAYDupli color metallic sprayDupli color metallic spray

Dupli-color Metallic is een sneldrogende, vochtbestendige lakspray. Het is speciaal geschikt voor meubels en accessoires in badkamer en toilet, van hout, metaal, harde kunststoffen, steen en glas.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
MELKGLAS EFFECTDupli color melkglas effectDupli color melkglas effect

Dupli color milky glass effect zorgt ervoor dat transparante objecten de melkglas-look krijgen. Het is toepasbaar op glas, ramen, vazen, spiegels en beschilderbare plastic ondergronden binnen. Het heeft een korte droogtijd, is hittebestendig tot 90įC na een droogtijd van 24 uur, bestand tegen water en ruitenreinigers en gemakkelijk te verwijderen met alcohol of solventen, of af te krabben met een plastic spateltje. Verbruik: ca. 1-2 m≤ per spuitbus.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
NEON SPRAYDupli color neon sprayDupli color neon spray

Dupli-color neon spray is een matte, solventgedragen, weersbestendige spray voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal, aluminium, glas, steen, aardewerk en kunststof.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SPRAYDupli color platinum sprayDupli color platinum spray

Dupli-color platinum spray is een kwalitatief zeer hoogwaardige, sneldrogende speciaallak voorzien van een hoog gehalte aan speciale pigmenten die de kans op lopers minimaliseert. Dit spuitsysteem vermindert spuitnevelvorming en verbetert dekking waardoor een groter oppervlak kan worden gespoten. Het heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, is krasvast en stootvast, heeft een uitstekende hechting en kan tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf1,57
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primerDupli color universele primer

Dupli color platinum universele primer is een universele primer met uitstekende hechting op o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier. Het is overspuitbaar met o.a. Dupli color platinum.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM ZAPON SPRAYDupli color platinum zapon sprayDupli color platinum zapon spray

Dupli color Platinum Zapon spray is een sneldrogende, niet vergelende, weer- en waterbestendige, krasvaste blanke lak op basis van acrylaat-copolymeren. Door de speciale samenstelling is dit product milieuvriendelijk en bevat het geen lood en aromaten. Het is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook buiten te gebruiken. Het is toepasbaar als fixeer- en impregneermiddel voor o.a. foto's en houtskooltekeningen en als bescherming voor chroom, koper, papier, karton, hout en metaal tegen o.a. roestvorming. Verbruik: ca. 1,0 tot 2,0 m≤ per spuitbus.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYRENE PRIMERDupli color polystyrene primerDupli color polystyrene primer

Dupli-color polystyrene primer is een primer voor piepschuim. Na het aanbrengen van de primer kan met oplosmiddelhoudende lakken gewerkt worden. Verbruik: ca. 0,6-0,8 m≤ per verpakking.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC PRIMERDupli color plastic primerDupli color plastic primer

Dupli-color plastic primer is een speciale primer voor kunststof. Het is geschikt voor auto-onderdelen, tuinmeubelen en harde kunststoffen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORSPRAYDupli color radiatorsprayDupli color radiatorspray

Dupli-Color radiatorspray is een goed dekkende spuitlak, geschikt voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is warmte- en schoonmaakmiddelbestendig, kras- en stootvast en heeft een corrosiewerende werking. De spuitbus zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden bereikt. Verbruik per verpakking: 0.8 m≤.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLLAKPresto acryllakPresto acryllak

Dupli color RAL acryl is een sneldrogende en goed dekkende acryl lak. Het is kras-, schok- en stootvast en voor binnen en buiten te gebruiken. Het is speciaal geschikt voor o.a. machines, motoronderdelen, gereedschappen, allerlei voertuigen en stalen meubelen.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
RALLYE METALLICDupli color rallye metallicDupli color rallye metallic

Dupli Color Rallye Metallic is een sneldrogende acryl lak voor styling, contrastlakken en reparaties aan voertuigen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
RUST STOPDupli color rust stopDupli color rust stop

Dupli-color Rust Stop is een universeel toepasbaar oplosmiddelhoudend 4-in-1 laksysteem, waarbij een effectief roestwerende werking gecombineerd wordt met een uitstekende dekkracht. Het is een grondverf, actieve roestbescherming, hoogdekkende acryllak en een beschermende toplaag. Het kan direct op roest worden toegepast, is sneldrogend, elastisch, 100% UVĖ en weersbestendig en heeft uitgehard een zeer hoge slagvastheid. Door de hoge dekkracht en de zeer goede vloei is dit product zeer gebruiksvriendelijk en het is voorzien van een variabele sproeikop, waardoor verf op grote oppervlakken in een gelijkmatige laag aangebracht kan worden, ook op minder toegankelijke plaatsen. Afhankelijk van de stand van de sproeikop kan de lak in zowel horizontale als verticale lagen aangebracht worden. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per verpakking.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
SILVER CHROME SETDupli color silver chrome setDupli color silver chrome set

Dupli color silver chrome set bestaat uit een sneldrogende basislak en een chroom effectlak voor het accentueren van onderdelen van motorvoertuigen. De basislak is speciaal ontwikkeld voor de silver chrome lak, voor het verkrijgen van een zeer gladde ondergrond. Door het gebruik van effect primer wordt het beste chroom effect verkregen. De effectlak is veegvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. De lak heeft een duurzame hoogglans en is hittebestendig tot 150įC. Verbruik: 1,25 tot 1,75 m≤.

vanaf46,08
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKERDupli color spotmarkerDupli color spotmarker

Dupli-Color Spotmarker is een markeringsspray voor tijdelijke markeringen op bijvoorbeeld bouwplaatsen of bomen. Met een spuitbus kan ongeveer 140 meter lijn worden gespoten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMASTERDupli color spraymasterDupli color spraymaster

Dupli color spraymaster is een verfpistool voor het maken van schone verf banen zonder gekleurde vingers te krijgen. Het is speciaal geschikt voor alle Motip en Dupli Color spuitbussen.

vanaf10,64
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYDupli color structuursprayDupli color structuurspray

Dupli color structuurspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en ideaal voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
SUPER MAGNETENDupli color super magnetenDupli color super magneten

Dupli Color Super Magnets - Cubes zijn super sterke magneten om te gebruiken op oppervlakken behandeld met Magnetic Paint.

vanaf15,40
bekijk productBekijk product ▸
TERRACOTTA SPRAYDupli color terracotta sprayDupli color terracotta spray

Dupli color terracotta spray is een sneldrogende acryllak met een speciale, ruwe oppervlaktetextuur om het effect van terracotta na te bootsen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primerDupli color universele primer

Dupli color universeel primer heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
ZAPON SPRAYDupli color zapon sprayDupli color zapon spray

Dupli-Color Zapon Spray is een bijzonder sneldrogende kristalheldere coating op acrylbasis. Het product is niet verkleurend en vergelend en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het beschermt en fixeert bijvoorbeeld droogbloemen, papier, houtskooltekeningen, raffia, hout en foto's. Het beschermt tevens metaal tegen oxidatie en is bestand tegen verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUSPRAYDupli color zink alusprayDupli color zink aluspray

Dupli-color zink aluspray is een solventgedragen zinkspray voor binnen en buiten.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYDupli color zinksprayDupli color zinkspray

Dupli Color zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal binnen en buiten. De spray heeft een uitstekende corrosiewering, is goed puntlasbaar, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: ca. 1.75 m≤ per spuitbus.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALU SPRAYDupli color zink alu sprayDupli color zink alu spray

Dupli Color Zinkspray is een decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
3-D EFFECT SPRAYDupli color 3-d effect spray

Dupli color 3-d effect spray

Dupli-color 3-D Spray is een speciale transparante glitterlak voor alle soorten oppervlakten. De glitters veranderen van kleur door de lichtinval en weerspiegeling.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTONDupli color alkyton

Dupli color alkyton

Dupli-color alkyton is een verf op basis van alkyd-urethaan die zich door zijn hoge flexibiliteit onderscheidt. Het kan direct op roest (na manueel verwijderen van het roest), staal, zink, aluminium, oude laklagen en hout binnen en buiten aangebracht worden. Het zorgt voor een permanente roestbescherming, heeft een uitstekende dekkracht en is duurzaam kleurvast. Verbruik: ca. 10,5 m≤ per liter.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
ALKYTON ZINKPRIMERDupli color alkyton zinkprimer

Dupli color alkyton zinkprimer

Dupli-color alkyton zinkprimer is in het bijzonder geschikt bij het behandelen van zeer gladde oppervlaktes zoals zink, aluminium, koper, edelmetaal, glas en porselein. Deze speciale blauw transparante primer zorgt voor een kleverig oppervlak, ideaal om vervolgens te verven met Dupli-color alkyton roestbeschermingslak.

vanaf15,44
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM-ZINKSPRAYDupli color aluminium-zinkspray

Dupli color aluminium-zinkspray

Dupli color alu zink is een uitstekende roestbescherming voor alle metalen zoals carrosserie-onderdelen, uitlaatsystemen, hekken, machines, metalen behuizing en poorten. Het is vooral geschikt voor de bescherming van lasnaden en metalen die worden blootgesteld aan corrosie.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM PRIMER ACRYLDupli color aluminium primer acryl

Dupli color aluminium primer acryl

Dupli-color aluminium primer acryl is een weerbestendige primer op basis van acrylaathars, speciaal voor aluminium oppervlakken. Het is met name geschikt voor toepassing op zink en koper. Verbruik: ca. 0,8 m≤ per liter.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM SPRAYDupli color aluminium spray

Dupli color aluminium spray

Dupli-color Aluminium Spray HB bevat 99.5% pure aluminium volgens DIN 1712. Het is geschikt voor de bescherming tegen corrosie op o.a. uitlaat- of kachelpijpen.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
AQUA LAKDupli color aqua lak

Dupli color aqua lak

Dupli color aqualine is een sneldrogende, watergedragen acryllak welke voldoet aan de hoogste standaarden. Het heeft een zeer goede dekking, hoge weerbestendigheid en is geschikt voor polystyreen. Het product heeft een prettige vanillegeur in plaats van een oplosmiddelgeur. 90% van de oplosmiddelen is vervangen door water. Het voldoet aan de din en 71-3 norm en is daarom zelfs geschikt voor speelgoed.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
AUTOCOLOR SPRAYDupli color autocolor spray

Dupli color autocolor spray

Dupli-color autocolor spray is een sneldrogende spuitbus met acrylverf voor het lakken en/of herstellen van autolak. Het is ook toepasbaar in bijvoorbeeld het huishouden zoals doe-het-zelf werk, decoratie en handwerk. Het is toepasbaar op metaal, hout, glas, steen, keramiek, karton en vele draagkrachtige, harde kunststoffen.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
AUTOSPRAY PRIMERDupli color autospray primer

Dupli color autospray primer

Dupli-color autospray primer is de ideale grondverf voor onder de autospray lakken. Het is toepasbaar op o.a. metaal, hout, glas, keramiek, steen en papier.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
AUTOSPRAY SPECIALS FILLERDupli color autospray specials filler

Dupli color autospray specials filler

Dupli-color autospray specials filler is een speciale primer voor ijzer en staal. Het is de perfecte primer voor kleine en grotere reparaties en geschikt voor het vullen van kleine deuken, krassen en verfschade.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
VELGENLAKDupli color velgenlak

Dupli color velgenlak

Dupli-color velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, lichtecht, UV-bestendig en slijtvast en krasvast.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
BRONZE EFFECTSPRAYDupli color bronze effectspray

Dupli color bronze effectspray

Dupli-color bronze effectspray geeft een decoratieve bronzen glans. Het is toepasbaar op o.a. hout, metaal, glas en karton binnenshuis.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
CARS SPRAYDupli color cars spray

Dupli color cars spray

Dupli-color Cars spray is geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld rally strepen op de auto. Het is ook toepasbaar op velgen en carrosserie.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
CARS SPRAY PRIMERDupli color cars spray primer

Dupli color cars spray primer

Dupli-color Cars spray primer is een roestbestendige primer, geschikt als primer om toe te passen voor het lakken met bijvoorbeeld de Dupli-color Cars Spray.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
VELGENSPRAYDupli color velgenspray

Dupli color velgenspray

Dupli color cars spray velgenzilver is een duurzame, hoog gepigmenteerde beschermende coating voor stalen en gelegerde velgen. Het geeft een decoratieve glans aan velgen.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY GRONDVERFDupli color colorspray grondverf

Dupli color colorspray grondverf

Dupli color colorspray grondverf is een primer voor universeel gebruik. Het zorgt voor een uitstekende hechting van de toplaag met Dupli-color synthetische, nitro-combi of acrylaat lakken.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAYDupli color colorspray

Dupli color colorspray

Dupli-color colorspray is uitstekend geschikt voor alle handwerk en doe-het-zelf werk. Het is toepasbaar op hout, metaal, aluminium, glas, steen, karton, papier, eterniet, porselein en vele draagkrachtig kunststoffen.

vanaf6,78
bekijk productBekijk product ▸
DIAMANT EFFECT GLITTERSPRAYDupli color diamant effect glitterspray

Dupli color diamant effect glitterspray

Dupli color Diamant Spray geeft een briljantfonkelend glittereffect. Het is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals metaal, hout, glas en kunststofsoorten. Voor langdurige bescherming wordt geadviseerd het behandelde oppervlak af te lakken met blanke lak.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EDELSTAAL SPRAYDupli color edelstaal spray

Dupli color edelstaal spray

Dupli color edelstaal spray geeft voorwerpen een inox afwerking. Deze spuitlak op solventbasis heeft een hoge dekkracht en een mooie matte afwerking. De lak is geschikt voor allerlei materialen, zowel voor binnen als buiten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT FLUORESCERENDE LAKDupli color effect fluorescerende lak

Dupli color effect fluorescerende lak

Dupli Color Effect Fluorescent is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
HIGH TEMPDupli color high temp

Dupli color high temp

Dupli Color Effect heat resistant is een hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 800ļC.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT RADIATORSPRAYDupli color effect radiatorspray

Dupli color effect radiatorspray

Dupli color effect radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen, heeft een duurzame kleur en een duurzame glans, een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT ZINKSPRAYDupli color effect zinkspray

Dupli color effect zinkspray

Dupli-color effect zinc spray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ļC.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
EFFECTSPRAYDupli color effectspray

Dupli color effectspray

Dupli Color effectspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en onmisbaar voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
Eloxal laksprayDupli color eloxal lakspray

Dupli color eloxal lakspray

Dupli color Eloxalspray is een hoogglanzende, solventgedragen lak. Het is geschikt voor het lakken en het bijwerken van oppervlakkige krassen en andere beschadigingen op geanodiseerde oppervlakken, binnen en buiten. Deze kwalitatief hoogwaardige spray kan toegepast worden op onder andere deuren, ramen, douchewanden, hi-fi equipment of voor het lakken van accessoires in dezelfde kleur. Het is ook geschikt voor gebruik op aluminium, metaal (zelfs geanodiseerd) en glas.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EMAILSPRAYDupli color emailspray

Dupli color emailspray

Dupli-color Emailspray is geschikt voor het repareren van beschadigde, wit geŽmailleerde oppervlakken zoals wastafel, bad, koelkast of boiler. Verbruik: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
EVENTMARKERDupli color eventmarker

Dupli color eventmarker

Dupli-Color Eventmarker is een witte markeringsspray, ideaal voor markeringen die voor kortere tijd zichtbaar moeten zijn (zoals sport events, beurzen en wegmarkeringen). Dankzij de speciale krijtbasis blijft de markering slechts een paar dagen tot weken zichtbaar, afhankelijk van het weer en verkeer. Het is niet schadelijk voor planten en daarom ook geschikt voor o.a. tuinen, landschappen en golfterreinen. Verbruik: ca. 140 m lijn per 500 ml.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI-EXDupli color graffiti-ex

Dupli color graffiti-ex

Dupli-color Graffiti-ex is een biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het probleemloos verwijderen van Graffiti op allerlei ondergronden zoals baksteen, cement, beton, marmer, asfalt, glas, metaal en hout. Niet op auto's gebruiken!

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
GRANIETSPRAYDupli color granietspray

Dupli color granietspray

Dupli-color Graniet spray is een decoratieve spray voor het creŽren van een granietuitstraling. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Om het weersbestendig te maken, kan optioneel een laag blanke lak (nummer 659188) worden aangebracht. Het is toepasbaar op hout, metaal, glas, keramiek, porselein, papier, karton, steen, plastic en zelfs polystyreen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
HAMERSLAGDupli color hamerslag

Dupli color hamerslag

Dupli-color Hamerslag Spray creŽert glanzende metalen oppervlakken met een onderscheidend hamerslag effect. Het is ook goed te gebruiken voor het verbergen van kleine oneffenheden op metaal, steen, glas en gecoat plastic.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
SUPERTHERM HITTEBESTENDINGDupli color supertherm hittebestending

Dupli color supertherm hittebestending

Dupli-Color Hittebestendig supertherm is een speciale verf op siliconenharsbasis voor het beschilderen van objecten die worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Het is ideaal voor het lakken van uitlaatpijpen op motoren en auto's, maar ook voor o.a. kachels en BBQ-behuizingen. Het is toepasbaar op metaal, gietijzer en aluminium. Het is ook geschikt als beschermende lak voor motoren.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
THERMO PAINTDupli color thermo paint

Dupli color thermo paint

Dupli color Hittebestendig is een speciale, hittebestendige lakspray, bestand tot 300įC. Het is geschikt voor het lakken van warmtegevoelige onderdelen aan de auto zoals motoren, uitlaatdempers en remklauwen. Het kan ook op verchroomde oppervlakken worden toegepast. Verbruik: ca. 1,0 - 1,2 m≤ per spuitbus.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF VOOR HOUTDupli color grondverf voor hout

Dupli color grondverf voor hout

Dupli-color houtprimer grijs synthetisch is een solventgedragen grondverf geschikt voor toepassing op hout binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
Lakspray Special 2-in-1 IJzer MicaDupli color lakspray special 2-in-1 ijzer mica

Dupli color lakspray special 2-in-1 ijzer mica

Dupli color IJZER MICA is een hoogglanzende effectspray waarmee metaal tegen roest wordt beschermd. Deze 2-in-1 verf is zowel een onderlaag als een afwerklaag. Het is ideaal voor o.a. metalen tuinhekken, poorten en balustrades.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDDupli color isoleergrond

Dupli color isoleergrond

Dupli-color isoleer- en antivlekkenprimer voorkomt het binnendringen van water-, vet-, roet- en nicotinevlekken.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC LAKDupli color plastic lak

Dupli color plastic lak

Dupli Color Kunststof lak is een goed hechtende speciale lak welke zonder grondverf direct op verschillende harde kunststoffen gespoten kan worden. Het heeft een goede dekking en vloei en is sneldrogend.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFPRIMER NITRO-KOMBIDupli color kunststofprimer nitro-kombi

Dupli color kunststofprimer nitro-kombi

Dupli-color kunststofprimer nitro-kombi is geschikt voor het gronden van harde kunststoffen voor een optimale hechting met kunsthars, acryl of nitro-kombi lakken. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per spuitbus.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
EFFECT SPUITLAK LIGHT-UPDupli color effect spuitlak light-up

Dupli color effect spuitlak light-up

Dupli-color light-up is een watergedragen hoogglans spray welke overdag licht opneemt en het 's nachts weer terug af geeft zodat de lak oplicht. De lak is te gebruiken voor allerlei toepassingen binnen en geschikt voor alle soorten materialen.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
LINEMARKERDupli color linemarker

Dupli color linemarker

Duli-color linemarker is geschikt voor langdurige toepassingen en is van een zeer duurzame kwaliteit. Geschikt voor het markeren van lijnen en parkeerplaatsen in zowel professionele als doe-het-zelf situaties.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
MAGNETIC PAINTDupli color magnetic paint

Dupli color magnetic paint

Dupli-Color Magnetic Paint is een matte, lichtgrijze dispersieverf op waterbasis waarmee magneten op de wand blijven zitten. De inkt bevat ijzer pigmenten die het mogelijk maken dat magneten op de lak blijven hechten. Uitermate geschikt voor toepassing in o.a. (kleuter)scholen en kantoren. Wanneer de verf in de juiste laagdikte is aangebracht, kan het met ieder type dispersielak of behang afgedekt worden. Zelfs met zeer dun tapijt blijft de aantrekkingkracht voor de magneten behouden. Het kan tevens worden overgespoten overspuiten met Motip of Dupli-Color spuitbussen. Aantal aanbevolen lagen: minstens 2 Š 3. Overschilderbaar na ca. 2-3 uur. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter.

vanaf41,32
bekijk productBekijk product ▸
MARBLE SPRAYDupli color marble spray

Dupli color marble spray

Dupli-Color Marble Spray is een decoratiespray voor een uniek top-marmereffect in een speciale synthetische kwaliteit. Het marmereffect wordt in ťťn spuitgang verkregen. Het is geschikt voor binnen en buiten op metaal, hout, vele kunststoffen, glas en keramiek. Het is weerbestendig, licht echt en UV-bestendig na het overspuiten met een blanke lak.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
METAALPRIMERDupli color metaalprimer

Dupli color metaalprimer

Dupli-color metaalprimer is een solventgedragen grondverf voor metaal binnen en buiten.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC SPRAYDupli color metallic spray

Dupli color metallic spray

Dupli-color Metallic is een sneldrogende, vochtbestendige lakspray. Het is speciaal geschikt voor meubels en accessoires in badkamer en toilet, van hout, metaal, harde kunststoffen, steen en glas.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
MELKGLAS EFFECTDupli color melkglas effect

Dupli color melkglas effect

Dupli color milky glass effect zorgt ervoor dat transparante objecten de melkglas-look krijgen. Het is toepasbaar op glas, ramen, vazen, spiegels en beschilderbare plastic ondergronden binnen. Het heeft een korte droogtijd, is hittebestendig tot 90įC na een droogtijd van 24 uur, bestand tegen water en ruitenreinigers en gemakkelijk te verwijderen met alcohol of solventen, of af te krabben met een plastic spateltje. Verbruik: ca. 1-2 m≤ per spuitbus.

vanaf13,11
bekijk productBekijk product ▸
NEON SPRAYDupli color neon spray

Dupli color neon spray

Dupli-color neon spray is een matte, solventgedragen, weersbestendige spray voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal, aluminium, glas, steen, aardewerk en kunststof.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SPRAYDupli color platinum spray

Dupli color platinum spray

Dupli-color platinum spray is een kwalitatief zeer hoogwaardige, sneldrogende speciaallak voorzien van een hoog gehalte aan speciale pigmenten die de kans op lopers minimaliseert. Dit spuitsysteem vermindert spuitnevelvorming en verbetert dekking waardoor een groter oppervlak kan worden gespoten. Het heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, is krasvast en stootvast, heeft een uitstekende hechting en kan tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf1,57
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primer

Dupli color universele primer

Dupli color platinum universele primer is een universele primer met uitstekende hechting op o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier. Het is overspuitbaar met o.a. Dupli color platinum.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM ZAPON SPRAYDupli color platinum zapon spray

Dupli color platinum zapon spray

Dupli color Platinum Zapon spray is een sneldrogende, niet vergelende, weer- en waterbestendige, krasvaste blanke lak op basis van acrylaat-copolymeren. Door de speciale samenstelling is dit product milieuvriendelijk en bevat het geen lood en aromaten. Het is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook buiten te gebruiken. Het is toepasbaar als fixeer- en impregneermiddel voor o.a. foto's en houtskooltekeningen en als bescherming voor chroom, koper, papier, karton, hout en metaal tegen o.a. roestvorming. Verbruik: ca. 1,0 tot 2,0 m≤ per spuitbus.

vanaf15,21
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYRENE PRIMERDupli color polystyrene primer

Dupli color polystyrene primer

Dupli-color polystyrene primer is een primer voor piepschuim. Na het aanbrengen van de primer kan met oplosmiddelhoudende lakken gewerkt worden. Verbruik: ca. 0,6-0,8 m≤ per verpakking.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
PLASTIC PRIMERDupli color plastic primer

Dupli color plastic primer

Dupli-color plastic primer is een speciale primer voor kunststof. Het is geschikt voor auto-onderdelen, tuinmeubelen en harde kunststoffen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORSPRAYDupli color radiatorspray

Dupli color radiatorspray

Dupli-Color radiatorspray is een goed dekkende spuitlak, geschikt voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is warmte- en schoonmaakmiddelbestendig, kras- en stootvast en heeft een corrosiewerende werking. De spuitbus zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden bereikt. Verbruik per verpakking: 0.8 m≤.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLLAKPresto acryllak

Presto acryllak

Dupli color RAL acryl is een sneldrogende en goed dekkende acryl lak. Het is kras-, schok- en stootvast en voor binnen en buiten te gebruiken. Het is speciaal geschikt voor o.a. machines, motoronderdelen, gereedschappen, allerlei voertuigen en stalen meubelen.

vanaf12,23
bekijk productBekijk product ▸
RALLYE METALLICDupli color rallye metallic

Dupli color rallye metallic

Dupli Color Rallye Metallic is een sneldrogende acryl lak voor styling, contrastlakken en reparaties aan voertuigen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
RUST STOPDupli color rust stop

Dupli color rust stop

Dupli-color Rust Stop is een universeel toepasbaar oplosmiddelhoudend 4-in-1 laksysteem, waarbij een effectief roestwerende werking gecombineerd wordt met een uitstekende dekkracht. Het is een grondverf, actieve roestbescherming, hoogdekkende acryllak en een beschermende toplaag. Het kan direct op roest worden toegepast, is sneldrogend, elastisch, 100% UVĖ en weersbestendig en heeft uitgehard een zeer hoge slagvastheid. Door de hoge dekkracht en de zeer goede vloei is dit product zeer gebruiksvriendelijk en het is voorzien van een variabele sproeikop, waardoor verf op grote oppervlakken in een gelijkmatige laag aangebracht kan worden, ook op minder toegankelijke plaatsen. Afhankelijk van de stand van de sproeikop kan de lak in zowel horizontale als verticale lagen aangebracht worden. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per verpakking.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
SILVER CHROME SETDupli color silver chrome set

Dupli color silver chrome set

Dupli color silver chrome set bestaat uit een sneldrogende basislak en een chroom effectlak voor het accentueren van onderdelen van motorvoertuigen. De basislak is speciaal ontwikkeld voor de silver chrome lak, voor het verkrijgen van een zeer gladde ondergrond. Door het gebruik van effect primer wordt het beste chroom effect verkregen. De effectlak is veegvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. De lak heeft een duurzame hoogglans en is hittebestendig tot 150įC. Verbruik: 1,25 tot 1,75 m≤.

vanaf46,08
bekijk productBekijk product ▸
SPOTMARKERDupli color spotmarker

Dupli color spotmarker

Dupli-Color Spotmarker is een markeringsspray voor tijdelijke markeringen op bijvoorbeeld bouwplaatsen of bomen. Met een spuitbus kan ongeveer 140 meter lijn worden gespoten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMASTERDupli color spraymaster

Dupli color spraymaster

Dupli color spraymaster is een verfpistool voor het maken van schone verf banen zonder gekleurde vingers te krijgen. Het is speciaal geschikt voor alle Motip en Dupli Color spuitbussen.

vanaf10,64
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYDupli color structuurspray

Dupli color structuurspray

Dupli color structuurspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en ideaal voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. De lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
SUPER MAGNETENDupli color super magneten

Dupli color super magneten

Dupli Color Super Magnets - Cubes zijn super sterke magneten om te gebruiken op oppervlakken behandeld met Magnetic Paint.

vanaf15,40
bekijk productBekijk product ▸
TERRACOTTA SPRAYDupli color terracotta spray

Dupli color terracotta spray

Dupli color terracotta spray is een sneldrogende acryllak met een speciale, ruwe oppervlaktetextuur om het effect van terracotta na te bootsen.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERDupli color universele primer

Dupli color universele primer

Dupli color universeel primer heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor o.a. hout, metaal, glas, keramiek en papier.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
ZAPON SPRAYDupli color zapon spray

Dupli color zapon spray

Dupli-Color Zapon Spray is een bijzonder sneldrogende kristalheldere coating op acrylbasis. Het product is niet verkleurend en vergelend en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het beschermt en fixeert bijvoorbeeld droogbloemen, papier, houtskooltekeningen, raffia, hout en foto's. Het beschermt tevens metaal tegen oxidatie en is bestand tegen verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 3,5 m≤ per liter.

vanaf16,50
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUSPRAYDupli color zink aluspray

Dupli color zink aluspray

Dupli-color zink aluspray is een solventgedragen zinkspray voor binnen en buiten.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAYDupli color zinkspray

Dupli color zinkspray

Dupli Color zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal binnen en buiten. De spray heeft een uitstekende corrosiewering, is goed puntlasbaar, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: ca. 1.75 m≤ per spuitbus.

vanaf15,93
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALU SPRAYDupli color zink alu spray

Dupli color zink alu spray

Dupli Color Zinkspray is een decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER