menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Epifanes
 6. >
 7. Epifanes lak

Epifanes Lak

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BOOTLAKEpifanes bootlakEpifanes bootlak

Epifanes Bootlak is een zeer hoogglanzende, 1-component klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met een geschikte primer zoals de Epifanes Multi Marine Primer. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf19,47
bekijk productBekijk product ▸
MONO-URETHANE JACHTLAKEpifanes mono-urethane jachtlakEpifanes mono-urethane jachtlak

Epifanes Mono-Urethane Jachtlak is een hoogglanzende, slijtvaste 1-component aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. De lak heeft een hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze aflak kenmerkt zich door de snelle initiŽle doorharding. Geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
NAUTIFORTEEpifanes nautiforteEpifanes nautiforte

Epifanes Nautiforte is een hoogglanzende 1-component aflak op basis van een niet-vergelende gesiliconiseerde alkydhars. De lak heeft een uitnemende buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting. Door de niet vergelende eigenschap is deze lak ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot en de minimale vuilaanhechting maakt dat het product veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. Geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken ongeacht welk merk. Verbruik: 15 m≤ per liter.

vanaf29,50
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANEEpifanes poly-urethaneEpifanes poly-urethane

Epifanes poly-urethane is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. Het heeft een hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand 2-componenten aflaksystemen, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,21
bekijk productBekijk product ▸

Over Epifanes Lak:

Boten en schepen zijn veelal van hout, polyester, staal of aluminium gemaakt. Elk van deze materialen brengen zo hun eigen kenmerken mee. Wanneer de invloeden van het water en weer vrij spel krijgen op deze ondergronden kan dit soms flinke nadelige invloed hebben. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met houtrot of roest. Hoewel ondergronden bůven de waterlijn met minder water in contact komen dan ondergronden ůnder de waterlijn kunnen de elementen alsnog flink invloed uitoefenen. Wanneer je je vaartuig optimaal wilt beschermen tegen deze atmosferische invloeden kun je op ondergronden boven de waterlijn een laklaag toepassen. Met een zeer goede weer- en waterbestendigheid kunnen de verven van Epifanes een uitstekende buitenduurzaamheid op ondergronden boven de watergrens bieden. Een laklaag kan binnen en buiten je vaartuig optimale bescherming bieden en is het bovendien mogelijk om een zeer fraai resultaat te behalen. Met de jachtlakken van Epifanes zit je dus helemaal goed. Zo heeft Epifanes meerdere 1-component jachtlakken voor het behandelen van verscheidene ondergronden en over elk bestaand verfsysteem. Daarnaast kun je ook kiezen voor een 2-componenten verf van Epifanes die, naast kale ondergronden, voornamelijk geschikt zijn over bestaande 2-component of epoxy lagen. Als bijkomend voordeel zijn de lakverven van Epifanes in uitzonderlijk veel kleuren verkrijgbaar. Zo ben je naast duurzame kwaliteit ook nog eens verzekerd van optimaal glansbehoud in de meest intense kleuren.

Epifanes Lak Producten:

Boven de waterlijn kun je je vaartuig van binnen en buiten uitstekend schilderen met de lakverven van Epifanes. Wanneer je te maken hebt met een massief houten schip heb je veelal te maken met een van nature flexibele ondergrond. Een 1-component verfsysteem is dermate elastisch dat het de werking van het hout op kan vangen. Bij stabiele houten ondergronden zijn 2-componenten lakverfsystemen juist weer uitstekend geschikt. Bij bijvoorbeeld op verlijmd multiplex, hechthout en laminaten kan het goede hardheid bieden en zal het niet gaan barsten, zoals bij werkend hout het geval kan zijn wanneer je 2-componenten lak toepast. Tevens hechten alle 1- en 2-componenten verven uitstekend op polyester of stalen ondergronden, mits zij zijn voorzien van een correct primersysteem.

Als hoogglanzende 1-component aflak kun je eventueel kiezen voor Epifanes Mono-Urethane Jachtlak. Deze luchtdrogende jachtlak is op basis van urethaan- en alkydhars en bevat lichtechte pigmenten. Naast het feit dat je met deze lak een hoge dek- en kleurkracht kunt behalen, kun je ook genieten van een prachtig langdurig glansbehoud. Dankzij de snelle initiŽle doorharding en belastbaarheid is het mogelijk om snel een uitstekende buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid te realiseren.

Voor een 2-componenten aflak is Epifanes Poly-Urethane Jachtlak een uitstekende keuze. Deze wederom hoogglanzende jachtlak is op basis van polyesterhars, isocyanaat verharder en lichtechte pigmenten. De aflak heeft een hoge dekkracht en een langdurig behoud van de hoogglanzende uitstraling. Deze 2-componenten jachtlak heeft bovendien een buitengewone vastheid tegen stoten, slijten en krassen.

Indien je op zoekt bent naar een uitgesproken kleur heb je met Epifanes Bootlak genoeg keuze. Deze klassieke 1-component bootlak is verkrijgbaar in uitzonderlijk veel kleuren en heeft een hoogglanzende finish. De lijnolie gemodificeerde alkydhars bootlak bevat lichtechte pigmenten en heeft een optimaal vloeiend vermogen met een zeer hoge dek- en kleurkracht. Het is uitstekend geschikt voor nieuw verfwerk binnen en buiten boven de watergrens, maar kan ook zeer goed toegepast worden ter onderhoud van bestaande 1- en 2-component aflakken.

Epifanes Nautoforte Jachtlak is daarentegen een 1-component aflak op basis van een gesiliconiseerde alkydhars. Deze jachtlak heeft, naast een minimale vuilaanhechting. ook hoogkwalitatieve eigenschappen die vergeling van de lakverf tegengaan. Aangezien deze jachtlak verkrijgbaar is in meerdere wittinten kun je lang genieten van een prachtig fris wit aanzien.

Wanneer hoogglans niet helemaal je smaak is kun je ook kiezen voor Epifanes Satin Finish. Deze 1-component aflak, op basis van urethaan- en alkydhars, is voorzien van een aangename halfglans. Voor toepassing in je interieur kun je deze lakverf direct toepassen over een geschikt primersysteem of een bestaande en intacte 1- of 2-component verflaag. Voor toepassing buiten boven de waterlijn kun je deze halfglanzende aflak toepassen over een hoogglans verfsysteem. Naast een mooie vloei en uitstekende slijtvastheid zijn de ondergronden ook optimaal beschermd tegen alcohol en huishoudchemicaliŽn.

Op het dek kunnen de ondergronden flink glad zijn. Zeker wanneer het dek nat is. Als oplossing hiervoor heeft Epifanes Antislipverf. Deze slip- en slijtvaste lakverf is op basis van urethaan- en alkydhars met daarin polypropyleenpoeder. De lichtgewicht polypropyleenkorrel zakt niet uit een geeft optimale antislipwerking op het geverfde oppervlak. Bovendien is het niet scherp aan de voeten, maar biedt het wel voldoende weerstand om uitglijden op dekken te voorkomen. Het kan toegepast worden ter onderhoud van bestaande antislipsystemen, maar kan ook toegepast worden als afwerking van 1-component verfsystemen.

Wanneer je een lakverf besluit aan te brengen kun je er voor kiezen om de eerste verflaag te verdunnen. Dit is om de vloeiing te verbeteren en om ervoor te zorgen dat de verf beter in het oppervlak kan trekken. Ook wanneer je te maken hebt met bepaalde temperatuur-, ondergrond- en omgeving- omstandigheden kan het nodig zijn om de lakverf met een aantal procenten te verdunnen. Dit kan ook het geval zijn indien je er voor kiest de lakverf te verspuiten. Wanneer je te maken hebt met een 1-component lakverf kun je gebruik maken van Epifanes Verfverdunning of Epifanes Kwastverdunning 1-C. Bij 2-component aflakken kun je kiezen voor Epifanes Poly-urethane Kwastverdunning. Breng de verdunning echter zeer spaarzaam toe. Te veel verdunning veroorzaken zakkers en kan de verf verarmen. In zoín geval kan de verf onvoldoende bescherming bieden en zal er sneller glansverlies optreden.

Bestel Epifanes Lak bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zoín voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Epifanes Lak producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Epifanes Lak is je het mogelijk om je vaartuig boven de watergrens te voorzien van een hoogkwalitatief eindresultaat in prachtig kleuren met optimale glansbehoud.
 • Epifanes Lak is verkrijgbaar in buitengewoon veel kleuren. Alle kleuren bieden een prachtige kleurkracht, zonder af te doen aan de weer- en waterbestendigheid van de lakverf.
 • Voor verscheidene ondergronden heeft Epifanes wel een 1- component of 2-componenten lakverf met elk zo hun eigen kwalitatieve eigenschappen in het assortiment.
 • Voor onder de waterlijn, kan je een keuze maken uit ons Epifanes Antifouling assortiment.
 • Producten die ís ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf Ä20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
BOOTLAKEpifanes bootlakEpifanes bootlak

Epifanes Bootlak is een zeer hoogglanzende, 1-component klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met een geschikte primer zoals de Epifanes Multi Marine Primer. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf19,47
bekijk productBekijk product ▸
MONO-URETHANE JACHTLAKEpifanes mono-urethane jachtlakEpifanes mono-urethane jachtlak

Epifanes Mono-Urethane Jachtlak is een hoogglanzende, slijtvaste 1-component aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. De lak heeft een hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze aflak kenmerkt zich door de snelle initiŽle doorharding. Geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf29,24
bekijk productBekijk product ▸
NAUTIFORTEEpifanes nautiforteEpifanes nautiforte

Epifanes Nautiforte is een hoogglanzende 1-component aflak op basis van een niet-vergelende gesiliconiseerde alkydhars. De lak heeft een uitnemende buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting. Door de niet vergelende eigenschap is deze lak ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot en de minimale vuilaanhechting maakt dat het product veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. Geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken ongeacht welk merk. Verbruik: 15 m≤ per liter.

vanaf29,50
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANEEpifanes poly-urethaneEpifanes poly-urethane

Epifanes poly-urethane is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. Het heeft een hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand 2-componenten aflaksystemen, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf36,21
bekijk productBekijk product ▸

Over Epifanes Lak:

Boten en schepen zijn veelal van hout, polyester, staal of aluminium gemaakt. Elk van deze materialen brengen zo hun eigen kenmerken mee. Wanneer de invloeden van het water en weer vrij spel krijgen op deze ondergronden kan dit soms flinke nadelige invloed hebben. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met houtrot of roest. Hoewel ondergronden bůven de waterlijn met minder water in contact komen dan ondergronden ůnder de waterlijn kunnen de elementen alsnog flink invloed uitoefenen. Wanneer je je vaartuig optimaal wilt beschermen tegen deze atmosferische invloeden kun je op ondergronden boven de waterlijn een laklaag toepassen. Met een zeer goede weer- en waterbestendigheid kunnen de verven van Epifanes een uitstekende buitenduurzaamheid op ondergronden boven de watergrens bieden. Een laklaag kan binnen en buiten je vaartuig optimale bescherming bieden en is het bovendien mogelijk om een zeer fraai resultaat te behalen. Met de jachtlakken van Epifanes zit je dus helemaal goed. Zo heeft Epifanes meerdere 1-component jachtlakken voor het behandelen van verscheidene ondergronden en over elk bestaand verfsysteem. Daarnaast kun je ook kiezen voor een 2-componenten verf van Epifanes die, naast kale ondergronden, voornamelijk geschikt zijn over bestaande 2-component of epoxy lagen. Als bijkomend voordeel zijn de lakverven van Epifanes in uitzonderlijk veel kleuren verkrijgbaar. Zo ben je naast duurzame kwaliteit ook nog eens verzekerd van optimaal glansbehoud in de meest intense kleuren.

Epifanes Lak Producten:

Boven de waterlijn kun je je vaartuig van binnen en buiten uitstekend schilderen met de lakverven van Epifanes. Wanneer je te maken hebt met een massief houten schip heb je veelal te maken met een van nature flexibele ondergrond. Een 1-component verfsysteem is dermate elastisch dat het de werking van het hout op kan vangen. Bij stabiele houten ondergronden zijn 2-componenten lakverfsystemen juist weer uitstekend geschikt. Bij bijvoorbeeld op verlijmd multiplex, hechthout en laminaten kan het goede hardheid bieden en zal het niet gaan barsten, zoals bij werkend hout het geval kan zijn wanneer je 2-componenten lak toepast. Tevens hechten alle 1- en 2-componenten verven uitstekend op polyester of stalen ondergronden, mits zij zijn voorzien van een correct primersysteem.

Als hoogglanzende 1-component aflak kun je eventueel kiezen voor Epifanes Mono-Urethane Jachtlak. Deze luchtdrogende jachtlak is op basis van urethaan- en alkydhars en bevat lichtechte pigmenten. Naast het feit dat je met deze lak een hoge dek- en kleurkracht kunt behalen, kun je ook genieten van een prachtig langdurig glansbehoud. Dankzij de snelle initiŽle doorharding en belastbaarheid is het mogelijk om snel een uitstekende buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid te realiseren.

Voor een 2-componenten aflak is Epifanes Poly-Urethane Jachtlak een uitstekende keuze. Deze wederom hoogglanzende jachtlak is op basis van polyesterhars, isocyanaat verharder en lichtechte pigmenten. De aflak heeft een hoge dekkracht en een langdurig behoud van de hoogglanzende uitstraling. Deze 2-componenten jachtlak heeft bovendien een buitengewone vastheid tegen stoten, slijten en krassen.

Indien je op zoekt bent naar een uitgesproken kleur heb je met Epifanes Bootlak genoeg keuze. Deze klassieke 1-component bootlak is verkrijgbaar in uitzonderlijk veel kleuren en heeft een hoogglanzende finish. De lijnolie gemodificeerde alkydhars bootlak bevat lichtechte pigmenten en heeft een optimaal vloeiend vermogen met een zeer hoge dek- en kleurkracht. Het is uitstekend geschikt voor nieuw verfwerk binnen en buiten boven de watergrens, maar kan ook zeer goed toegepast worden ter onderhoud van bestaande 1- en 2-component aflakken.

Epifanes Nautoforte Jachtlak is daarentegen een 1-component aflak op basis van een gesiliconiseerde alkydhars. Deze jachtlak heeft, naast een minimale vuilaanhechting. ook hoogkwalitatieve eigenschappen die vergeling van de lakverf tegengaan. Aangezien deze jachtlak verkrijgbaar is in meerdere wittinten kun je lang genieten van een prachtig fris wit aanzien.

Wanneer hoogglans niet helemaal je smaak is kun je ook kiezen voor Epifanes Satin Finish. Deze 1-component aflak, op basis van urethaan- en alkydhars, is voorzien van een aangename halfglans. Voor toepassing in je interieur kun je deze lakverf direct toepassen over een geschikt primersysteem of een bestaande en intacte 1- of 2-component verflaag. Voor toepassing buiten boven de waterlijn kun je deze halfglanzende aflak toepassen over een hoogglans verfsysteem. Naast een mooie vloei en uitstekende slijtvastheid zijn de ondergronden ook optimaal beschermd tegen alcohol en huishoudchemicaliŽn.

Op het dek kunnen de ondergronden flink glad zijn. Zeker wanneer het dek nat is. Als oplossing hiervoor heeft Epifanes Antislipverf. Deze slip- en slijtvaste lakverf is op basis van urethaan- en alkydhars met daarin polypropyleenpoeder. De lichtgewicht polypropyleenkorrel zakt niet uit een geeft optimale antislipwerking op het geverfde oppervlak. Bovendien is het niet scherp aan de voeten, maar biedt het wel voldoende weerstand om uitglijden op dekken te voorkomen. Het kan toegepast worden ter onderhoud van bestaande antislipsystemen, maar kan ook toegepast worden als afwerking van 1-component verfsystemen.

Wanneer je een lakverf besluit aan te brengen kun je er voor kiezen om de eerste verflaag te verdunnen. Dit is om de vloeiing te verbeteren en om ervoor te zorgen dat de verf beter in het oppervlak kan trekken. Ook wanneer je te maken hebt met bepaalde temperatuur-, ondergrond- en omgeving- omstandigheden kan het nodig zijn om de lakverf met een aantal procenten te verdunnen. Dit kan ook het geval zijn indien je er voor kiest de lakverf te verspuiten. Wanneer je te maken hebt met een 1-component lakverf kun je gebruik maken van Epifanes Verfverdunning of Epifanes Kwastverdunning 1-C. Bij 2-component aflakken kun je kiezen voor Epifanes Poly-urethane Kwastverdunning. Breng de verdunning echter zeer spaarzaam toe. Te veel verdunning veroorzaken zakkers en kan de verf verarmen. In zoín geval kan de verf onvoldoende bescherming bieden en zal er sneller glansverlies optreden.

Bestel Epifanes Lak bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zoín voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Epifanes Lak producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Epifanes Lak is je het mogelijk om je vaartuig boven de watergrens te voorzien van een hoogkwalitatief eindresultaat in prachtig kleuren met optimale glansbehoud.
 • Epifanes Lak is verkrijgbaar in buitengewoon veel kleuren. Alle kleuren bieden een prachtige kleurkracht, zonder af te doen aan de weer- en waterbestendigheid van de lakverf.
 • Voor verscheidene ondergronden heeft Epifanes wel een 1- component of 2-componenten lakverf met elk zo hun eigen kwalitatieve eigenschappen in het assortiment.
 • Voor onder de waterlijn, kan je een keuze maken uit ons Epifanes Antifouling assortiment.
 • Producten die ís ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf Ä20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
FILTER