menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Histor
 6. >
 7. Histor grondverf

Histor Grondverf

Filter:
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PERFECT BASE GRONDVERF ACRYLHistor perfect base grondverf acrylHistor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF BUITENHistor perfect base grondverf buitenHistor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van Alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. Het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOFHistor perfect base grondverf kunststofHistor perfect base grondverf kunststof

Histor Perfect Base Grondverf voor Kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF METAALHistor perfect base grondverf metaalHistor perfect base grondverf metaal

Histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. Het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100C. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEELHistor perfect base grondverf universeelHistor perfect base grondverf universeel

Histor Perfect Base Grondverf Universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. Het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. De grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDFHistor perfect base grondverf voor mdfHistor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE IJZERMENIEHistor perfect base ijzermenieHistor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het biedt een roestwerende laag op staal of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is af te werken met een aflak en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE LOODVRIJE MENIEHistor perfect base loodvrije menieHistor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SNELGRONDHistor perfect base snelgrondHistor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect base super grondverf ready mixedHistor perfect base super grondverf ready mixed

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF MENGMACHINEHistor perfect finish grondverf mengmachineHistor perfect finish grondverf mengmachine

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf20,64
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect finish grondverf ready mixedHistor perfect finish grondverf ready mixed

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸

Histor grondverf voor een perfect resultaat

Verven doe je met Histor verf. Het geeft jou de garantie op een mooi resultaat. Dit doe je in combinatie met grondverf. Dit is een belangrijker product dan je misschien denkt. Grondverf zorgt namelijk voor een goede hechting en dekking en draagt tevens bij aan een lange levensduur van de verflaag. Je zoektocht naar goede grondverf van Histor eindigt bij Kleuro.nl. Wij zijn ht adres voor de aankoop van grondverf voor je eerstvolgende verfklus. Laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment en plaats je bestelling in onze webshop.

De geschiedenis van Histor

De geschiedenis van Histor gaat terug naar het jaar 1949, toen werd het merk Histor voor het eerst op de markt gentroduceerd. Inmiddels behoort Histor tot de bekendste verfmerken van Nederland en heb je als consument de keuze uit een ruim aanbod. Histor maakt het jou als doe-het-zelver graag gemakkelijk en dit zie je terug in de talloze producten die het merk nog steeds op de markt brengt. Met grondverf leg je dan ook een uitstekende basis neer voor een mooie verf- of laklaag.

Wat is Histor grondverf?

Grondverf van Histor is een belangrijk product en geldt als basis of ondergrond voor een verf- of laklaag. Vrijwel alle ondergronden zijn te schilderen, als je maar de juiste grondverf gebruikt. Er is niet alleen grondverf voor buiten, maar ook grondverf of basis van water of terpentine. Grondverf op terpentinebasis gebruik je vooral bij donkere kleuren. Grondverf op waterbasis is er speciaal voor allerlei soorten lakken. Histor-grondverf voor buiten heeft eveneens terpentine als basis en is uitermate geschikt om bijvoorbeeld houten kozijnen mee te schilderen.

Welke eigenschappen heeft grondverf van Histor?

Grondverf van Histor beschikt over een aantal eigenschappen die je terugziet in vrijwel elk product. Wij zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rij:

 • Grondverf van Histor zorgt voor een goede dekking en hechting.
 • Histor grondverf draagt bij aan een langere levensduur van de verf- of laklaag die je aanbrengt.
 • Grondverf van Histor kan goed tegen vocht en is snel overschilderbaar.
 • Grondverf is gemakkelijk te schuren en dus breng je eenvoudig de daaropvolgende verf- of laklaag aan.
 • Histor brengt voortdurend nieuwe producten op de markt, zodat ook voor jouw klus een passende grondverf verkrijgbaar is in onze webshop.

Heb je al een kijkje genomen in ons assortiment, maar ben je er niet uit welke grondverf jij nodig hebt voor je verfklus? Bij Kleuro.nl zijn we thuis in de wereld van Histor en helpen we je graag bij het maken van je keuze.

Tips bij het gebruik van Histor grondverf

Start je met het aanbrengen van grondverf? Bij Kleuro.nl helpen we je graag een handje voor een optimaal resultaat. Met ons handige stappenplan doe je het altijd op de juiste manier:

 • Gebruik een verfreiniger om een oude verflaag te reinigen. Bladderende verf verwijder je met een verfkrabber.
 • Schuur het oppervlak voor een betere hechting van de grondverf.
 • Het is altijd raadzaam om randen zoveel mogelijk af te plakken.
 • Gebruik de juiste kwasten voor het aanbrengen van grondverf. Uiteraard koop je ook je kwasten bij Kleuro.nl.
 • Breng de grondverf van Histor aan en herhaal dit proces eventueel nadat de grondverf opgedroogd is.
 • Kies een mooie Histor Lak uit en maak je verfklus helemaal af

Waarom je Histor grondverf besteld bij Kleuro.nl

Zodra je een aankoop doet op onze site, maak je kennis met al onze voordelen. Wij benoemen ze graag:

 • Je plaatst een bestelling altijd in een veilige online omgeving.
 • Betalen doe je op een manier die jou past, bijvoorbeeld met PayPal of iDEAL.
 • Een aankoop vr 23:59 uur, wordt de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.
 • Kleuro.nl bezorgt gratis vanaf 20,-.
 • Er staat altijd een expert klaar om jou te voorzien van passend advies.

Kortom: start met het aanbrengen van een goede grondlaag en maak een keuze voor de grondverf van Histor die je bestelt bij Kleuro.nl.

Bestel online grondverf van Histor in onze webshop

Wil je dolgraag aan de slag met grondverf van Histor en zoek je een adres voor de aankoop van dit type grondverf? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel al je verf en verfbenodigdheden in onze webshop. Wat voor Histor verf je ook bij ons koopt, het is altijd zinvol om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van interessante acties en aanbiedingen. Naast onze bestaande aantrekkelijke voordelen hebben we jou bij Kleuro.nl namelijk nog veel meer te bieden. Voor vragen of opmerkingen neem je contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de site.

PERFECT BASE GRONDVERF ACRYLHistor perfect base grondverf acrylHistor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF BUITENHistor perfect base grondverf buitenHistor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van Alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. Het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOFHistor perfect base grondverf kunststofHistor perfect base grondverf kunststof

Histor Perfect Base Grondverf voor Kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF METAALHistor perfect base grondverf metaalHistor perfect base grondverf metaal

Histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. Het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100C. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEELHistor perfect base grondverf universeelHistor perfect base grondverf universeel

Histor Perfect Base Grondverf Universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. Het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. De grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDFHistor perfect base grondverf voor mdfHistor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE IJZERMENIEHistor perfect base ijzermenieHistor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het biedt een roestwerende laag op staal of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is af te werken met een aflak en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE LOODVRIJE MENIEHistor perfect base loodvrije menieHistor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SNELGRONDHistor perfect base snelgrondHistor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect base super grondverf ready mixedHistor perfect base super grondverf ready mixed

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF MENGMACHINEHistor perfect finish grondverf mengmachineHistor perfect finish grondverf mengmachine

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf20,64
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERF READY MIXEDHistor perfect finish grondverf ready mixedHistor perfect finish grondverf ready mixed

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸

Histor grondverf voor een perfect resultaat

Verven doe je met Histor verf. Het geeft jou de garantie op een mooi resultaat. Dit doe je in combinatie met grondverf. Dit is een belangrijker product dan je misschien denkt. Grondverf zorgt namelijk voor een goede hechting en dekking en draagt tevens bij aan een lange levensduur van de verflaag. Je zoektocht naar goede grondverf van Histor eindigt bij Kleuro.nl. Wij zijn ht adres voor de aankoop van grondverf voor je eerstvolgende verfklus. Laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment en plaats je bestelling in onze webshop.

De geschiedenis van Histor

De geschiedenis van Histor gaat terug naar het jaar 1949, toen werd het merk Histor voor het eerst op de markt gentroduceerd. Inmiddels behoort Histor tot de bekendste verfmerken van Nederland en heb je als consument de keuze uit een ruim aanbod. Histor maakt het jou als doe-het-zelver graag gemakkelijk en dit zie je terug in de talloze producten die het merk nog steeds op de markt brengt. Met grondverf leg je dan ook een uitstekende basis neer voor een mooie verf- of laklaag.

Wat is Histor grondverf?

Grondverf van Histor is een belangrijk product en geldt als basis of ondergrond voor een verf- of laklaag. Vrijwel alle ondergronden zijn te schilderen, als je maar de juiste grondverf gebruikt. Er is niet alleen grondverf voor buiten, maar ook grondverf of basis van water of terpentine. Grondverf op terpentinebasis gebruik je vooral bij donkere kleuren. Grondverf op waterbasis is er speciaal voor allerlei soorten lakken. Histor-grondverf voor buiten heeft eveneens terpentine als basis en is uitermate geschikt om bijvoorbeeld houten kozijnen mee te schilderen.

Welke eigenschappen heeft grondverf van Histor?

Grondverf van Histor beschikt over een aantal eigenschappen die je terugziet in vrijwel elk product. Wij zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rij:

 • Grondverf van Histor zorgt voor een goede dekking en hechting.
 • Histor grondverf draagt bij aan een langere levensduur van de verf- of laklaag die je aanbrengt.
 • Grondverf van Histor kan goed tegen vocht en is snel overschilderbaar.
 • Grondverf is gemakkelijk te schuren en dus breng je eenvoudig de daaropvolgende verf- of laklaag aan.
 • Histor brengt voortdurend nieuwe producten op de markt, zodat ook voor jouw klus een passende grondverf verkrijgbaar is in onze webshop.

Heb je al een kijkje genomen in ons assortiment, maar ben je er niet uit welke grondverf jij nodig hebt voor je verfklus? Bij Kleuro.nl zijn we thuis in de wereld van Histor en helpen we je graag bij het maken van je keuze.

Tips bij het gebruik van Histor grondverf

Start je met het aanbrengen van grondverf? Bij Kleuro.nl helpen we je graag een handje voor een optimaal resultaat. Met ons handige stappenplan doe je het altijd op de juiste manier:

 • Gebruik een verfreiniger om een oude verflaag te reinigen. Bladderende verf verwijder je met een verfkrabber.
 • Schuur het oppervlak voor een betere hechting van de grondverf.
 • Het is altijd raadzaam om randen zoveel mogelijk af te plakken.
 • Gebruik de juiste kwasten voor het aanbrengen van grondverf. Uiteraard koop je ook je kwasten bij Kleuro.nl.
 • Breng de grondverf van Histor aan en herhaal dit proces eventueel nadat de grondverf opgedroogd is.
 • Kies een mooie Histor Lak uit en maak je verfklus helemaal af

Waarom je Histor grondverf besteld bij Kleuro.nl

Zodra je een aankoop doet op onze site, maak je kennis met al onze voordelen. Wij benoemen ze graag:

 • Je plaatst een bestelling altijd in een veilige online omgeving.
 • Betalen doe je op een manier die jou past, bijvoorbeeld met PayPal of iDEAL.
 • Een aankoop vr 23:59 uur, wordt de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.
 • Kleuro.nl bezorgt gratis vanaf 20,-.
 • Er staat altijd een expert klaar om jou te voorzien van passend advies.

Kortom: start met het aanbrengen van een goede grondlaag en maak een keuze voor de grondverf van Histor die je bestelt bij Kleuro.nl.

Bestel online grondverf van Histor in onze webshop

Wil je dolgraag aan de slag met grondverf van Histor en zoek je een adres voor de aankoop van dit type grondverf? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel al je verf en verfbenodigdheden in onze webshop. Wat voor Histor verf je ook bij ons koopt, het is altijd zinvol om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van interessante acties en aanbiedingen. Naast onze bestaande aantrekkelijke voordelen hebben we jou bij Kleuro.nl namelijk nog veel meer te bieden. Voor vragen of opmerkingen neem je contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de site.

FILTER