trustpilot 4.3 rating 956 reviews
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Histor

Histor

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
COLORTESTERHistor colortesterHistor colortester

Histor colortester is een zelfklevende kleurstaal om eenvoudig op de muur te plaatsen en makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Het is gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR ZIJDEGLANS WITHistor exterior zijdeglans witHistor exterior zijdeglans wit

Histor exterior zijdeglans is een luchtdrogende, weerbestendige, kras- en slijtvaste lakverf voor buiten op basis van een gemodificeerde urethan-alkydhars. De lak beschermt het houtwerk met een subtiele glans en verdoezelt oneffenheden. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de perfect base grondverf of plamuurlaag voorzien van grondverf. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf25,62
bekijk productBekijk product ▸
Perfect Finish WaaierHistor perfect finish waaierHistor perfect finish waaier

Histor kleurcollectie waaier met keuze uit bijna 1250 kleuren. De kleuren zijn overzichtelijk gepresenteerd met naam en kleurnummer.

vanaf44,10
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK BATHROOMHistor monodek bathroomHistor monodek bathroom

Histor monodek bathroom maakt de muren en plafonds van de badkamer en keuken weer fris. Deze matte muurverf dekt in n laag, is schimmelbestendig en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Het is vochtregulerend, afwasbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK CLEANHistor monodek cleanHistor monodek clean

Histor monodek clean is een matte reinigbare muurverf, ideaal voor vuilgevoelige ruimtes zoals de keuken, hal of kinderkamer. Door de nospot technology trekken de vlekken niet in en blijft de muur mat na reiniging. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK EXTERIORHistor monodek exteriorHistor monodek exterior

Histor monodek exterior is een matte, vuilafstotende muurverf die het huis jarenlang tegen weersinvloeden beschermt. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK PRIMERHistor monodek primerHistor monodek primer

Histor monodek primer is een matte primer op waterbasis. Deze grondverf heeft een optimale dekking met een hoge dichtheid dankzij de ultra dense technology die is toegevoegd aan dit product. Daarnaast worden zuigingsverschillen in de ondergrond weggenomen en wordt de hechting op het oppervlak vergroot. Bovendien is deze dekkende grondverf vrij van oplosmiddelen en geurarm. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde en zuigende ondergronden van pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf40,49
bekijk productBekijk product ▸
MONODEKHistor monodekHistor monodek

Histor monodek is een matte, eenvoudig verwerkbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor toepassing op wanden en plafonds binnenshuis. En laag levert over het algemeen voldoende dekking op. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,62
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK REVOLUTIONHistor monodek revolutionHistor monodek revolution

Histor monodek revolution is een matte, afwasbare muurverf met intelligent flow technology. Hierdoor vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf25,39
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK STRUCTUREHistor monodek structureHistor monodek structure

Histor monodek structure is mat en fijnkorrelig, op basis van kunstharsdispersie en geschikt voor toepassing binnen in o.a. trappenhuis, gang, woonkamer, keuken en badkamer. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf23,62
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR LAK MATHistor my color lak matHistor my color lak mat

Histor my color lak mat is een matte kras- en slijtvaste lak gebaseerd op een watergedragen polyurethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf34,64
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR LAK ZIJDEGLANSHistor my color lak zijdeglansHistor my color lak zijdeglans

Histor my color lak zijdeglans is een zijdeglanzende kras- en slijtvaste lak gebaseerd op een watergedragen polyurethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf34,64
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR MUURVERF EXTRA MATHistor my color muurverf extra matHistor my color muurverf extra mat

Histor my color muurverf extra mat is een extra matte muurverf voor binnen met intense levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de intense color technology. De hoogwaardige kleurpigmenten zorgen voor diepe en intense kleuren die minder snel vervagen. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, beton, behang, stuc- en pleisterwerk en gips. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf5,24
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR MUURVERF METALLICHistor my color muurverf metallicHistor my color muurverf metallic

Histor my color muurverf metallic is een muurverf met een metallic glans in intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de intense color technology. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf29,74
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR MUURVERF ZIJDEMATHistor my color muurverf zijdematHistor my color muurverf zijdemat

Histor my color muurverf zijdemat is een zijdematte muurverf voor binnen met intense levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de intense color technology. De hoogwaardige kleurpigmenten zorgen voor diepe en intense kleuren die minder snel vervagen. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, beton, behang, stuc- en pleisterwerk en gips. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf20,29
bekijk productBekijk product ▸
A4 KLEURSTAALHistor a4 kleurstaalHistor a4 kleurstaal

Histor one A4 kleurstaal. Het is verkrijgbaar in de diverse Histor One kleuren.

vanaf1,00
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE KRIJTVERFHistor one krijtverfHistor one krijtverf

Histor one krijtverf is een verf op waterbasis waarin natuurlijke pigmenten en krijt zijn toegevoegd. Dit geeft de verf na aanbrengen een prachtige poedermatte uitstraling. Het is uniek omdat het zowel op muren als op meubels en accessoires gebruikt kan worden. Het kan aangebracht worden met een spalter (korte brede kwast), stugge kortharige kwast of blokkwast. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ACRYLHistor one lak mat acrylHistor one lak mat acryl

Histor one lak acryl mat is een watergedragen lak, perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden binnen die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De extra dekkende eigenschap maakt de verfklus makkelijk en bovendien is het werk na 4-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ACRYLHistor one lak zijdeglans acrylHistor one lak zijdeglans acryl

Histor one lak acryl zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen op basis van watergedragen urethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor one grondverf. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK HOOGGLANS ALKYDHistor one lak hoogglans alkydHistor one lak hoogglans alkyd

Histor one lak alkyd hoogglans is een luchtdrogende, glanzende, extra dekkende lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Het geeft een hoogwaardige bescherming en is kras- en slijtvast. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ALKYDHistor one lak mat alkydHistor one lak mat alkyd

Histor One lak alkyd mat is een extra duurzame, matte lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De lak geeft een hoogwaardige bescherming en is zeer kras- en slijtvast. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ALKYDHistor one lak zijdeglans alkydHistor one lak zijdeglans alkyd

Histor one lak alkyd zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor One Grondverf Alkyd. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF EXTRA MATHistor one muurverf extra matHistor one muurverf extra mat

Histor one muurverf extramat is een schrobvaste, waterverdunbare muurverf met een uitstekende dekking en gladde structuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf31,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF MATHistor one muurverf matHistor one muurverf mat

Histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf35,99
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF VOCHTREGULEREND & AFWASBAARHistor one muurverf vochtregulerend & afwasbaarHistor one muurverf vochtregulerend & afwasbaar

Histor one muurverf vochtregulerend & afwasbaar is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Het is goed schoon te houden en bestand tegen vocht. Dat maakt deze kwaliteitsmuurverf zeer geschikt voor de badkamer, keuken, hal en kinderkamer. Het kan worden gebruikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Het is na 4-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf25,99
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE AFBIJTHistor perfect base afbijtHistor perfect base afbijt

Histor perfect base afbijt is methyleenchloridevrij, heeft een snelle en langdurige werking, is goed verwerkbaar en geschikt voor verwijdering van oude verf- en beitslagen, zowel buiten en binnen (mits goed geventileerd). Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE DEKKENDE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base dekkende muur voorstrijkHistor perfect base dekkende muur voorstrijk

Histor perfect base dekkende muur voorstrijk is een watergedragen, goed dekkend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Het zorgt voor een betere dekking van donkere en intense kleuren. De voorstrijk fixeert enigszins poederende lagen, nivelleert lichte en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, is geurarm en onbrandbaar en na ca. 6 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE FIXERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base fixerende voorstrijkHistor perfect base fixerende voorstrijk

Histor perfect base fixerende voorstrijk is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en fixeren van poederende ondergronden en het tegelijkertijd verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. De voorstrijk is geurarm en onbrandbaar, gemakkelijk verwerkbaar en waterdampdoorlatend. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf18,22
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF ACRYLHistor perfect base grondverf acrylHistor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOFHistor perfect base grondverf kunststofHistor perfect base grondverf kunststof

Histor Perfect Base Grondverf voor Kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEELHistor perfect base grondverf universeelHistor perfect base grondverf universeel

Histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. Het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. De grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF BUITENHistor perfect base grondverf buitenHistor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van Alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. Het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDFHistor perfect base grondverf voor mdfHistor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR METAALHistor perfect base grondverf voor metaalHistor perfect base grondverf voor metaal

Histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. Het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100C. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE IJZERMENIEHistor perfect base ijzermenieHistor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het biedt een roestwerende laag op staal of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is af te werken met een aflak en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE LOODVRIJE MENIEHistor perfect base loodvrije menieHistor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base muur voorstrijkHistor perfect base muur voorstrijk

Histor perfect base muur voorstrijk transparant is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Ook het voorstrijken voor het behangen vergemakkelijkt het plakken op zuigende ondergronden. De voorstrijk nivelleert sterke en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, fixeert enigszins poederende lagen, is waterdampdoorlatend, geurarm en na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SCHIMMELBESTENDIGE MUURVERFHistor perfect base schimmelbestendige muurverfHistor perfect base schimmelbestendige muurverf

Histor perfect base schimmelbestendige muurverf is een matte, waterverdunbare, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het aanbrengen van een schimmelbestendige laag op plaatsen waar dat noodzakelijk is. Het is niet toepasbaar in ruimtes waar contact met (dier)voedsel mogelijk is. Het is geschikt voor (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een goede dekking en is wasbaar en nat schrobbaar. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf22,61
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SNELGRONDHistor perfect base snelgrondHistor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERFHistor perfect base super grondverfHistor perfect base super grondverf

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE MUURVERFHistor perfect base vlek isolerende muurverfHistor perfect base vlek isolerende muurverf

Histor perfect base vlek isolerende muurverf is een witte, watergedragen, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die licht tot zwaar vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken). Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden, pleisterwerk, goed vastzittend behang, beton en gips- en boardplaten. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base vlek isolerende voorstrijkHistor perfect base vlek isolerende voorstrijk

Histor perfect base vlek isolerende voorstrijk op basis van acrylaatdispersie is geschikt voor het isoleren en vastzetten van vlekken op muren en plafonds binnen. Het draagt bij aan een egaal eindresultaat en is oplosmiddel- en geurarm. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden die vervuild zijn met bijvoorbeeld vocht-, nicotine- of roetvlekken. Tegelijkertijd is het geschikt voor het verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden, waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. In geval van zeer ernstige verontreiniging wordt geadviseerd een tweede laag aan te brengen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH BETONVLOER ZIJDEGLANSHistor perfect finish betonvloer zijdeglansHistor perfect finish betonvloer zijdeglans

Histor perfect finish betonvloer zijdeglans is een watergedragen verf, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van betonnen vloeren binnen. Grondverf is niet nodig, de verf kan direct op de ondergrond aangebracht worden. Het is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. De verf is makkelijk aan te brengen en de betonnen vloer is snel weer beloopbaar: na 2 uur is de verf stofdroog en na 6 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERFHistor perfect finish grondverfHistor perfect finish grondverf

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTEN VLOER ZIJDEGLANSHistor perfect finish houten vloer zijdeglansHistor perfect finish houten vloer zijdeglans

Histor perfect finish houten vloer zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten vloeren binnen. De lak is zeer slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en de houten vloer is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf25,64
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTLAK HOOGGLANSHistor perfect finish houtlak hoogglansHistor perfect finish houtlak hoogglans

Histor perfect finish houtlak hoogglans is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Het is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTLAK MATHistor perfect finish houtlak matHistor perfect finish houtlak mat

Histor perfect finish houtlak mat is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof binnen. Het is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTLAK ZIJDEGLANSHistor perfect finish houtlak zijdeglansHistor perfect finish houtlak zijdeglans

Histor perfect finish houtlak zijdeglans is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Het is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend (na 1 uur stofdroog en na 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH KEUKENKASTJESHistor perfect finish keukenkastjesHistor perfect finish keukenkastjes

Histor perfect finish keukenkastjes is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten of kunststof keukenkastjes. Het is zeer geschikt voor gebruik in de keuken, want het is vlek- en vetbestendig. Daarnaast is het kras- en slijtvast en goed afneembaar. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend; na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf25,64
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH BADKAMER ZIJDEGLANSHistor perfect finish badkamer zijdeglansHistor perfect finish badkamer zijdeglans

Histor perfect finish badkamer muurverf zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH MUURVERF MATHistor perfect finish muurverf matHistor perfect finish muurverf mat

Histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, vochregulerend en wasbaar en nat schrobbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf4,54
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH REINIGBAAR MATHistor perfect finish reinigbaar matHistor perfect finish reinigbaar mat

Histor Perfect Finish Muurverf Reinigbaar Mat is een goed dekkende, matte muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie die uitstekend reinigbaar is en die mat blijft na het reinigen. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, reukarm en vochtregulerend. Speciaal geschikt voor vuilgevoelige ruimtes. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf11,38
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH ONTVETTERHistor perfect finish ontvetterHistor perfect finish ontvetter

Histor perfect finish ontvetter is geschikt voor het reinigen en ontvetten van verschillende ondergronden. De formule is geurarm en biologisch afbreekbaar.

vanaf8,77
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH RADIATOR ZIJDEGLANSHistor perfect finish radiator zijdeglansHistor perfect finish radiator zijdeglans

Histor perfect finish radiator zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de radiator aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH SCHOOLBORDENVERFHistor perfect finish schoolbordenverfHistor perfect finish schoolbordenverf

Histor perfect finish schoolbordenverf heeft een krijtmatte uitstraling die langdurig mooi blijft. Het is extra dekkend, reinigbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Het kan worden toegepast op steenachtige ondergronden zoals stuc- en pleisterwerk en op hout. Rendement: ca. 7 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH TRAPLAKHistor perfect finish traplakHistor perfect finish traplak

Histor perfect finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen. Deze zijdeglanzende lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, wat uitglijden voorkomt. Het is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de trap aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en de trap is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf29,69
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH VOORSTRIJKHistor perfect finish voorstrijkHistor perfect finish voorstrijk

Histor perfect finish voorstrijk zorgt ervoor dat muurverf optimaal dekt en hecht. Het is geschikt voor steenachtig stuc- en pleisterwerk, beton en baksteen. Het is overschilderbaar na 5 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH WANDTEGELSHistor perfect finish wandtegelsHistor perfect finish wandtegels

Histor perfect finish wandtegels is een lak op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van wandtegels binnen. Het is vochtbestendig, afwasbaar en zeer krasvast. Grondverf is niet nodig: het kan direct op de wandtegels aangebracht worden. Het is makkelijk aan te brengen en stofdroog na 8 uur. Rendement: 16 m per liter.

vanaf30,03
bekijk productBekijk product ▸
the color collection kleurwaaierHistor the color collection kleurwaaierHistor the color collection kleurwaaier

Histor the color collection kleurwaaier.

vanaf40,43
bekijk productBekijk product ▸

Verf in de mooiste kleuren met Histor verf

Met professionele verf doe je altijd een duurzame investering. Dit geldt ook voor verf van het merk Histor. Ben jij je huis aan het opknappen of heeft je trap echt een likje verf nodig? Met verf van het merk Histor kan je uitstekend uit de voeten. Het heeft alles in zich voor het gewenste resultaat. Bij Kleuro.nl ben je aan het juiste adres in je zoektocht naar kwalitatieve verf van Histor. Met diverse soorten en kleuren slaag je altijd in onze webshop. Bovendien staat er altijd een verfspecialist tot je beschikking en profiteer je bij elke aankoop van diverse voordelen.

Wie is Histor?

Histor is een Nederlands merk en de geschiedenis van het merk gaat terug naar het jaar 1949. Het merk is door Albert van Wersch op de markt gentroduceerd en maakt inmiddels deel uit van Nederlands meest authentieke merken. Kwaliteit en innovatie zijn kenmerkend voor Histor en daarnaast zet het merk de laatste jaren vol in op duurzaamheid en betaalbare verf. Histor helpt thuis schilderend Nederland graag aan de juiste verfsoort. Daarom kies je ook bij Kleuro.nl uit een veelzijdig assortiment Histor-verf. Wij hebben alles in huis voor een complete verfklus met Histor.

Histor Verf voor binnen en buiten

Histor heeft verf voor zowel binnen als buiten. Zo is er bijvoorbeeld muurverf, vloerverf en trapverf. Zijn de muren van je interieur hoognodig toe aan een nieuwe kleur of wil je graag variren? Het kan uitstekend met Histor verf die je koopt bij Kleuro.nl. Hetzelfde geldt voor je vloeren en houten trappen. Daarnaast is er ook verf voor buiten en kies je uit diverse soorten lak. Neem daarom een kijkje bij ons veelzijdige aanbod verf van Histor en doe je aankoop gemakkelijk online. Bij ons vind je alles dat nodig is voor een nieuwe en verzorgde uitstraling van muren, vloeren, plafonds en trappen.

Eigenschappen Histor verf

Histor zet maximaal in om de mooiste verven te produceren voor de doe-het-zelver. Waarmee onderscheidt Histor zich van alle andere verfmerken?

 • Histor zet maximaal in op verf met een duurzaam en blijvend resultaat.
 • Voor iedere klus is er een passende Histor-verf verkrijgbaar.
 • De producten zijn er op gericht om het elke klusser zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 • Histor is een betaalbaar merk, dus profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen.
 • Het merk brengt voortdurend verfrissende en vernieuwende kleuren op de markt.

Tips bij het verven met verf van Histor

Heb je Histor-verf gekocht bij Kleuro.nl en wil je succesvol aan de slag? Lees onderstaande tips en haal meer plezier uit je verfklus:

 • Zoek eerst uit welke kleuren je mooi vindt en gebruik hiervoor een kleurenwaaier.
 • Koop al je verfbenodigdheden op n plek: Kleuro.nl. Kies uit Histor Muurverf, Histor Lak, voorstrijk, kwasten, afdekzeil en nog veel meer.
 • Investeer in een goede voorbereiding. Dit scheelt je een hoop gedoe en je voorkomt hiermee dat het misgaat.
 • Gebruik een online verfkluswijzer voor het gewenste eindresultaat of win advies in bij een verfspecialist van Kleuro.nl.

Alle mogelijkheden van Histor Verf overzichtelijk op een rijtje

Er is veel te kiezen, daarom zetten we graag alle mogelijkheden voor je op een rijtje:

Verfadvies op maat

Verf van Histor is er in verschillende soorten en maten. Als je niet met enige regelmaat schildert, is het best lastig om uit te zoeken wat voor jou belangrijk is. Het is prettig om te weten dat je altijd advies kan inwinnen bij de verfprofessionals van Kleuro.nl. Je bereikt ons via de chat of telefoon, maar je mag ook je vraag insturen via het contactformulier. Vervolgens ontvang je advies op maat van een Kleuro.nl-professional. Wij begeleiden je graag bij het doen van een succesvolle aankoop in onze webshop.

Waarom je verf bestelt bij Kleuro.nl

Verf bestellen bij Kleuro.nl? Elke order in onze webshop levert je voordelen op. Graag zetten wij al onze voordelen voor je op een rij:

 • Je bestelt veilig en snel alle benodigde verf in onze webshop.
 • Elke order die je vr 23:59 uur plaatst, ontvang je de volgende werkdag in huis.
 • Wij rekenen geen verzendkosten vanaf 50,-.
 • Je kiest uit diverse betaalmethodes, bijvoorbeeld iDEAL of PayPal.
 • Wij voorzien je graag van advies om maat bij het maken van je keuze.

Bestel online verf voor binnen en buiten

Als Histor het merk van je keuze is, zit je bij ons helemaal goed voor het bestellen van verf. Je verft er mee in de mooiste kleuren en je verzekert jezelf van een mooi eindresultaat. Wil je niets missen van onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Kortom: doe je aankoop in onze webshop en ga voor het gewenste eindresultaat met verf van Histor.

COLORTESTERHistor colortesterHistor colortester

Histor colortester is een zelfklevende kleurstaal om eenvoudig op de muur te plaatsen en makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Het is gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht.

vanaf1,49
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR ZIJDEGLANS WITHistor exterior zijdeglans witHistor exterior zijdeglans wit

Histor exterior zijdeglans is een luchtdrogende, weerbestendige, kras- en slijtvaste lakverf voor buiten op basis van een gemodificeerde urethan-alkydhars. De lak beschermt het houtwerk met een subtiele glans en verdoezelt oneffenheden. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de perfect base grondverf of plamuurlaag voorzien van grondverf. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf25,62
bekijk productBekijk product ▸
Perfect Finish WaaierHistor perfect finish waaierHistor perfect finish waaier

Histor kleurcollectie waaier met keuze uit bijna 1250 kleuren. De kleuren zijn overzichtelijk gepresenteerd met naam en kleurnummer.

vanaf44,10
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK BATHROOMHistor monodek bathroomHistor monodek bathroom

Histor monodek bathroom maakt de muren en plafonds van de badkamer en keuken weer fris. Deze matte muurverf dekt in n laag, is schimmelbestendig en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Het is vochtregulerend, afwasbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK CLEANHistor monodek cleanHistor monodek clean

Histor monodek clean is een matte reinigbare muurverf, ideaal voor vuilgevoelige ruimtes zoals de keuken, hal of kinderkamer. Door de nospot technology trekken de vlekken niet in en blijft de muur mat na reiniging. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK EXTERIORHistor monodek exteriorHistor monodek exterior

Histor monodek exterior is een matte, vuilafstotende muurverf die het huis jarenlang tegen weersinvloeden beschermt. De ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK PRIMERHistor monodek primerHistor monodek primer

Histor monodek primer is een matte primer op waterbasis. Deze grondverf heeft een optimale dekking met een hoge dichtheid dankzij de ultra dense technology die is toegevoegd aan dit product. Daarnaast worden zuigingsverschillen in de ondergrond weggenomen en wordt de hechting op het oppervlak vergroot. Bovendien is deze dekkende grondverf vrij van oplosmiddelen en geurarm. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde en zuigende ondergronden van pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf40,49
bekijk productBekijk product ▸
MONODEKHistor monodekHistor monodek

Histor monodek is een matte, eenvoudig verwerkbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor toepassing op wanden en plafonds binnenshuis. En laag levert over het algemeen voldoende dekking op. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,62
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK REVOLUTIONHistor monodek revolutionHistor monodek revolution

Histor monodek revolution is een matte, afwasbare muurverf met intelligent flow technology. Hierdoor vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf25,39
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK STRUCTUREHistor monodek structureHistor monodek structure

Histor monodek structure is mat en fijnkorrelig, op basis van kunstharsdispersie en geschikt voor toepassing binnen in o.a. trappenhuis, gang, woonkamer, keuken en badkamer. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf23,62
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR LAK MATHistor my color lak matHistor my color lak mat

Histor my color lak mat is een matte kras- en slijtvaste lak gebaseerd op een watergedragen polyurethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf34,64
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR LAK ZIJDEGLANSHistor my color lak zijdeglansHistor my color lak zijdeglans

Histor my color lak zijdeglans is een zijdeglanzende kras- en slijtvaste lak gebaseerd op een watergedragen polyurethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf34,64
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR MUURVERF EXTRA MATHistor my color muurverf extra matHistor my color muurverf extra mat

Histor my color muurverf extra mat is een extra matte muurverf voor binnen met intense levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de intense color technology. De hoogwaardige kleurpigmenten zorgen voor diepe en intense kleuren die minder snel vervagen. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, beton, behang, stuc- en pleisterwerk en gips. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf5,24
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR MUURVERF METALLICHistor my color muurverf metallicHistor my color muurverf metallic

Histor my color muurverf metallic is een muurverf met een metallic glans in intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de intense color technology. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf29,74
bekijk productBekijk product ▸
MY COLOR MUURVERF ZIJDEMATHistor my color muurverf zijdematHistor my color muurverf zijdemat

Histor my color muurverf zijdemat is een zijdematte muurverf voor binnen met intense levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de intense color technology. De hoogwaardige kleurpigmenten zorgen voor diepe en intense kleuren die minder snel vervagen. Het is geschikt voor toepassing op baksteen, beton, behang, stuc- en pleisterwerk en gips. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf20,29
bekijk productBekijk product ▸
A4 KLEURSTAALHistor a4 kleurstaalHistor a4 kleurstaal

Histor one A4 kleurstaal. Het is verkrijgbaar in de diverse Histor One kleuren.

vanaf1,00
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE KRIJTVERFHistor one krijtverfHistor one krijtverf

Histor one krijtverf is een verf op waterbasis waarin natuurlijke pigmenten en krijt zijn toegevoegd. Dit geeft de verf na aanbrengen een prachtige poedermatte uitstraling. Het is uniek omdat het zowel op muren als op meubels en accessoires gebruikt kan worden. Het kan aangebracht worden met een spalter (korte brede kwast), stugge kortharige kwast of blokkwast. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ACRYLHistor one lak mat acrylHistor one lak mat acryl

Histor one lak acryl mat is een watergedragen lak, perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden binnen die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De extra dekkende eigenschap maakt de verfklus makkelijk en bovendien is het werk na 4-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ACRYLHistor one lak zijdeglans acrylHistor one lak zijdeglans acryl

Histor one lak acryl zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen op basis van watergedragen urethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor one grondverf. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK HOOGGLANS ALKYDHistor one lak hoogglans alkydHistor one lak hoogglans alkyd

Histor one lak alkyd hoogglans is een luchtdrogende, glanzende, extra dekkende lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Het geeft een hoogwaardige bescherming en is kras- en slijtvast. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ALKYDHistor one lak mat alkydHistor one lak mat alkyd

Histor One lak alkyd mat is een extra duurzame, matte lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De lak geeft een hoogwaardige bescherming en is zeer kras- en slijtvast. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ALKYDHistor one lak zijdeglans alkydHistor one lak zijdeglans alkyd

Histor one lak alkyd zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor One Grondverf Alkyd. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF EXTRA MATHistor one muurverf extra matHistor one muurverf extra mat

Histor one muurverf extramat is een schrobvaste, waterverdunbare muurverf met een uitstekende dekking en gladde structuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf31,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF MATHistor one muurverf matHistor one muurverf mat

Histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf35,99
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF VOCHTREGULEREND & AFWASBAARHistor one muurverf vochtregulerend & afwasbaarHistor one muurverf vochtregulerend & afwasbaar

Histor one muurverf vochtregulerend & afwasbaar is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Het is goed schoon te houden en bestand tegen vocht. Dat maakt deze kwaliteitsmuurverf zeer geschikt voor de badkamer, keuken, hal en kinderkamer. Het kan worden gebruikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Het is na 4-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf25,99
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE AFBIJTHistor perfect base afbijtHistor perfect base afbijt

Histor perfect base afbijt is methyleenchloridevrij, heeft een snelle en langdurige werking, is goed verwerkbaar en geschikt voor verwijdering van oude verf- en beitslagen, zowel buiten en binnen (mits goed geventileerd). Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE DEKKENDE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base dekkende muur voorstrijkHistor perfect base dekkende muur voorstrijk

Histor perfect base dekkende muur voorstrijk is een watergedragen, goed dekkend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Het zorgt voor een betere dekking van donkere en intense kleuren. De voorstrijk fixeert enigszins poederende lagen, nivelleert lichte en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, is geurarm en onbrandbaar en na ca. 6 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE FIXERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base fixerende voorstrijkHistor perfect base fixerende voorstrijk

Histor perfect base fixerende voorstrijk is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en fixeren van poederende ondergronden en het tegelijkertijd verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. De voorstrijk is geurarm en onbrandbaar, gemakkelijk verwerkbaar en waterdampdoorlatend. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf18,22
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF ACRYLHistor perfect base grondverf acrylHistor perfect base grondverf acryl

Histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOFHistor perfect base grondverf kunststofHistor perfect base grondverf kunststof

Histor Perfect Base Grondverf voor Kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEELHistor perfect base grondverf universeelHistor perfect base grondverf universeel

Histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. Het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. De grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,82
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF BUITENHistor perfect base grondverf buitenHistor perfect base grondverf buiten

Histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van Alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. De verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. Het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDFHistor perfect base grondverf voor mdfHistor perfect base grondverf voor mdf

Histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. Het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf10,46
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE GRONDVERF VOOR METAALHistor perfect base grondverf voor metaalHistor perfect base grondverf voor metaal

Histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. Het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100C. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE IJZERMENIEHistor perfect base ijzermenieHistor perfect base ijzermenie

Histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het biedt een roestwerende laag op staal of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is af te werken met een aflak en overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE LOODVRIJE MENIEHistor perfect base loodvrije menieHistor perfect base loodvrije menie

Histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Het is na 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE MUUR VOORSTRIJKHistor perfect base muur voorstrijkHistor perfect base muur voorstrijk

Histor perfect base muur voorstrijk transparant is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. Ook het voorstrijken voor het behangen vergemakkelijkt het plakken op zuigende ondergronden. De voorstrijk nivelleert sterke en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, fixeert enigszins poederende lagen, is waterdampdoorlatend, geurarm en na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SCHIMMELBESTENDIGE MUURVERFHistor perfect base schimmelbestendige muurverfHistor perfect base schimmelbestendige muurverf

Histor perfect base schimmelbestendige muurverf is een matte, waterverdunbare, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het aanbrengen van een schimmelbestendige laag op plaatsen waar dat noodzakelijk is. Het is niet toepasbaar in ruimtes waar contact met (dier)voedsel mogelijk is. Het is geschikt voor (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een goede dekking en is wasbaar en nat schrobbaar. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf22,61
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SNELGRONDHistor perfect base snelgrondHistor perfect base snelgrond

Histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE SUPER GRONDVERFHistor perfect base super grondverfHistor perfect base super grondverf

Histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf10,12
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE MUURVERFHistor perfect base vlek isolerende muurverfHistor perfect base vlek isolerende muurverf

Histor perfect base vlek isolerende muurverf is een witte, watergedragen, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die licht tot zwaar vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken). Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden, pleisterwerk, goed vastzittend behang, beton en gips- en boardplaten. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE VOORSTRIJKHistor perfect base vlek isolerende voorstrijkHistor perfect base vlek isolerende voorstrijk

Histor perfect base vlek isolerende voorstrijk op basis van acrylaatdispersie is geschikt voor het isoleren en vastzetten van vlekken op muren en plafonds binnen. Het draagt bij aan een egaal eindresultaat en is oplosmiddel- en geurarm. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden die vervuild zijn met bijvoorbeeld vocht-, nicotine- of roetvlekken. Tegelijkertijd is het geschikt voor het verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden, waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. In geval van zeer ernstige verontreiniging wordt geadviseerd een tweede laag aan te brengen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH BETONVLOER ZIJDEGLANSHistor perfect finish betonvloer zijdeglansHistor perfect finish betonvloer zijdeglans

Histor perfect finish betonvloer zijdeglans is een watergedragen verf, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van betonnen vloeren binnen. Grondverf is niet nodig, de verf kan direct op de ondergrond aangebracht worden. Het is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. De verf is makkelijk aan te brengen en de betonnen vloer is snel weer beloopbaar: na 2 uur is de verf stofdroog en na 6 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH GRONDVERFHistor perfect finish grondverfHistor perfect finish grondverf

Histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTEN VLOER ZIJDEGLANSHistor perfect finish houten vloer zijdeglansHistor perfect finish houten vloer zijdeglans

Histor perfect finish houten vloer zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten vloeren binnen. De lak is zeer slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en de houten vloer is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf25,64
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTLAK HOOGGLANSHistor perfect finish houtlak hoogglansHistor perfect finish houtlak hoogglans

Histor perfect finish houtlak hoogglans is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Het is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTLAK MATHistor perfect finish houtlak matHistor perfect finish houtlak mat

Histor perfect finish houtlak mat is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof binnen. Het is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH HOUTLAK ZIJDEGLANSHistor perfect finish houtlak zijdeglansHistor perfect finish houtlak zijdeglans

Histor perfect finish houtlak zijdeglans is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Het is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend (na 1 uur stofdroog en na 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH KEUKENKASTJESHistor perfect finish keukenkastjesHistor perfect finish keukenkastjes

Histor perfect finish keukenkastjes is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten of kunststof keukenkastjes. Het is zeer geschikt voor gebruik in de keuken, want het is vlek- en vetbestendig. Daarnaast is het kras- en slijtvast en goed afneembaar. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend; na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf25,64
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH BADKAMER ZIJDEGLANSHistor perfect finish badkamer zijdeglansHistor perfect finish badkamer zijdeglans

Histor perfect finish badkamer muurverf zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH MUURVERF MATHistor perfect finish muurverf matHistor perfect finish muurverf mat

Histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, vochregulerend en wasbaar en nat schrobbaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf4,54
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH REINIGBAAR MATHistor perfect finish reinigbaar matHistor perfect finish reinigbaar mat

Histor Perfect Finish Muurverf Reinigbaar Mat is een goed dekkende, matte muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie die uitstekend reinigbaar is en die mat blijft na het reinigen. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, reukarm en vochtregulerend. Speciaal geschikt voor vuilgevoelige ruimtes. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf11,38
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH ONTVETTERHistor perfect finish ontvetterHistor perfect finish ontvetter

Histor perfect finish ontvetter is geschikt voor het reinigen en ontvetten van verschillende ondergronden. De formule is geurarm en biologisch afbreekbaar.

vanaf8,77
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH RADIATOR ZIJDEGLANSHistor perfect finish radiator zijdeglansHistor perfect finish radiator zijdeglans

Histor perfect finish radiator zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de radiator aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf23,28
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH SCHOOLBORDENVERFHistor perfect finish schoolbordenverfHistor perfect finish schoolbordenverf

Histor perfect finish schoolbordenverf heeft een krijtmatte uitstraling die langdurig mooi blijft. Het is extra dekkend, reinigbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. Het kan worden toegepast op steenachtige ondergronden zoals stuc- en pleisterwerk en op hout. Rendement: ca. 7 m per liter.

vanaf11,47
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH TRAPLAKHistor perfect finish traplakHistor perfect finish traplak

Histor perfect finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen. Deze zijdeglanzende lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, wat uitglijden voorkomt. Het is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de trap aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en de trap is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf29,69
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH VOORSTRIJKHistor perfect finish voorstrijkHistor perfect finish voorstrijk

Histor perfect finish voorstrijk zorgt ervoor dat muurverf optimaal dekt en hecht. Het is geschikt voor steenachtig stuc- en pleisterwerk, beton en baksteen. Het is overschilderbaar na 5 uur. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf22,27
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH WANDTEGELSHistor perfect finish wandtegelsHistor perfect finish wandtegels

Histor perfect finish wandtegels is een lak op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van wandtegels binnen. Het is vochtbestendig, afwasbaar en zeer krasvast. Grondverf is niet nodig: het kan direct op de wandtegels aangebracht worden. Het is makkelijk aan te brengen en stofdroog na 8 uur. Rendement: 16 m per liter.

vanaf30,03
bekijk productBekijk product ▸
the color collection kleurwaaierHistor the color collection kleurwaaierHistor the color collection kleurwaaier

Histor the color collection kleurwaaier.

vanaf40,43
bekijk productBekijk product ▸

Verf in de mooiste kleuren met Histor verf

Met professionele verf doe je altijd een duurzame investering. Dit geldt ook voor verf van het merk Histor. Ben jij je huis aan het opknappen of heeft je trap echt een likje verf nodig? Met verf van het merk Histor kan je uitstekend uit de voeten. Het heeft alles in zich voor het gewenste resultaat. Bij Kleuro.nl ben je aan het juiste adres in je zoektocht naar kwalitatieve verf van Histor. Met diverse soorten en kleuren slaag je altijd in onze webshop. Bovendien staat er altijd een verfspecialist tot je beschikking en profiteer je bij elke aankoop van diverse voordelen.

Wie is Histor?

Histor is een Nederlands merk en de geschiedenis van het merk gaat terug naar het jaar 1949. Het merk is door Albert van Wersch op de markt gentroduceerd en maakt inmiddels deel uit van Nederlands meest authentieke merken. Kwaliteit en innovatie zijn kenmerkend voor Histor en daarnaast zet het merk de laatste jaren vol in op duurzaamheid en betaalbare verf. Histor helpt thuis schilderend Nederland graag aan de juiste verfsoort. Daarom kies je ook bij Kleuro.nl uit een veelzijdig assortiment Histor-verf. Wij hebben alles in huis voor een complete verfklus met Histor.

Histor Verf voor binnen en buiten

Histor heeft verf voor zowel binnen als buiten. Zo is er bijvoorbeeld muurverf, vloerverf en trapverf. Zijn de muren van je interieur hoognodig toe aan een nieuwe kleur of wil je graag variren? Het kan uitstekend met Histor verf die je koopt bij Kleuro.nl. Hetzelfde geldt voor je vloeren en houten trappen. Daarnaast is er ook verf voor buiten en kies je uit diverse soorten lak. Neem daarom een kijkje bij ons veelzijdige aanbod verf van Histor en doe je aankoop gemakkelijk online. Bij ons vind je alles dat nodig is voor een nieuwe en verzorgde uitstraling van muren, vloeren, plafonds en trappen.

Eigenschappen Histor verf

Histor zet maximaal in om de mooiste verven te produceren voor de doe-het-zelver. Waarmee onderscheidt Histor zich van alle andere verfmerken?

 • Histor zet maximaal in op verf met een duurzaam en blijvend resultaat.
 • Voor iedere klus is er een passende Histor-verf verkrijgbaar.
 • De producten zijn er op gericht om het elke klusser zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 • Histor is een betaalbaar merk, dus profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen.
 • Het merk brengt voortdurend verfrissende en vernieuwende kleuren op de markt.

Tips bij het verven met verf van Histor

Heb je Histor-verf gekocht bij Kleuro.nl en wil je succesvol aan de slag? Lees onderstaande tips en haal meer plezier uit je verfklus:

 • Zoek eerst uit welke kleuren je mooi vindt en gebruik hiervoor een kleurenwaaier.
 • Koop al je verfbenodigdheden op n plek: Kleuro.nl. Kies uit Histor Muurverf, Histor Lak, voorstrijk, kwasten, afdekzeil en nog veel meer.
 • Investeer in een goede voorbereiding. Dit scheelt je een hoop gedoe en je voorkomt hiermee dat het misgaat.
 • Gebruik een online verfkluswijzer voor het gewenste eindresultaat of win advies in bij een verfspecialist van Kleuro.nl.

Alle mogelijkheden van Histor Verf overzichtelijk op een rijtje

Er is veel te kiezen, daarom zetten we graag alle mogelijkheden voor je op een rijtje:

Verfadvies op maat

Verf van Histor is er in verschillende soorten en maten. Als je niet met enige regelmaat schildert, is het best lastig om uit te zoeken wat voor jou belangrijk is. Het is prettig om te weten dat je altijd advies kan inwinnen bij de verfprofessionals van Kleuro.nl. Je bereikt ons via de chat of telefoon, maar je mag ook je vraag insturen via het contactformulier. Vervolgens ontvang je advies op maat van een Kleuro.nl-professional. Wij begeleiden je graag bij het doen van een succesvolle aankoop in onze webshop.

Waarom je verf bestelt bij Kleuro.nl

Verf bestellen bij Kleuro.nl? Elke order in onze webshop levert je voordelen op. Graag zetten wij al onze voordelen voor je op een rij:

 • Je bestelt veilig en snel alle benodigde verf in onze webshop.
 • Elke order die je vr 23:59 uur plaatst, ontvang je de volgende werkdag in huis.
 • Wij rekenen geen verzendkosten vanaf 50,-.
 • Je kiest uit diverse betaalmethodes, bijvoorbeeld iDEAL of PayPal.
 • Wij voorzien je graag van advies om maat bij het maken van je keuze.

Bestel online verf voor binnen en buiten

Als Histor het merk van je keuze is, zit je bij ons helemaal goed voor het bestellen van verf. Je verft er mee in de mooiste kleuren en je verzekert jezelf van een mooi eindresultaat. Wil je niets missen van onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Kortom: doe je aankoop in onze webshop en ga voor het gewenste eindresultaat met verf van Histor.

FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter