menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Lecol

Lecol

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 939 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AntiSlip Polish OH47Lecol antislip polish oh47Lecol antislip polish oh47

Lecol antislip polish oh47 reinigt de vloer en geeft het een mooie glans. Ook houdt het vuil tegen en bereikt het een antislip effect. Het kan gebruikt worden op elke gelakte parketvloer. Verbruik: ca. 100 m² per liter.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
CARE CLEANER OH43 ONDERHOUDSMIDDELLecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddelLecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddel

Lecol carecleaner OH43 is een mild huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd onderhoudsmiddel. Het zorgt voor een (wekelijkse) reiniging en onderhoud van de gelakte parketvloer. Daarnaast is het ook PH-neutraal en de beschermfilm die achterblijft is vrijwel onzichtbaar. Het is daardoor uitermate geschikt voor extreem matte vloeren zoals vloeren die gelakt zijn met Lobadur WS 2k invisible protect A.T. Het is ook geschikt voor PVC, CV, polyolefine, kurk, linoleum, rubber en natuur- en kunststenen vloeren. Verbruik: ca. 25 ml tot 1 liter op 10 liter water, voor ongeveer 100 m².

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
Clean OH49Lecol clean oh49Lecol clean oh49

Lecol clean OH49 is een mild reinigingsmiddel met aangename geur voor het wekelijks reinigen van de vloer. Het lost vuil en vet op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Het is geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren. Verbruik: 50 tot 100 ml voor 100 m².

vanaf8,07
bekijk productBekijk product ▸
Conditioner OH25Lecol conditioner oh25Lecol conditioner oh25

Lecol conditioner OH25 onderhoudsolie is een onderhoudsproduct geschikt voor met olie geïmpregneerd parket en andere houten vloeren, hardwax olie of UV geoliede vloeren. Het heeft zowel een reinigende als een voedende functie. Hierdoor blijft het hout beter verzadigd waardoor vlekken lastiger ontstaan. Afhankelijk van de vervuiling en gebruiksintensiteit wordt geadviseerd dit 5 tot 12 keer per jaar te doen. Droogtijd: ca. 3 uur. Verbruik: ca. 50-100 m² per liter.

vanaf22,35
bekijk productBekijk product ▸
Dustpad voor Multihole 16 inch/407 mmLecol dustpad voor multihole 16 inch/407 mmLecol dustpad voor multihole 16 inch/407 mm

Lecol dustpad voor multihole 16 inch/407 mm is een paarse tussenpad voor de Lecol multihole 16 inch.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
Easy Polish OH41Lecol easy polish oh41Lecol easy polish oh41

Lecol easy polish OH41 is een oplosmiddelvrije polish/finish voor gelakte houten vloeren. Het is op basis van speciale watergedragen kunstharsdispersies en antislip. Het is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en veegvast. Afhankelijk van het gebruik van de vloer wordt geadviseerd het 3 tot 5 keer per jaar aan te brengen. Hierdoor blijft de vloer in goede conditie. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 30 ml per m².

vanaf14,22
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPORTKAR VOOR LAGLER HUMMELLecol transportkar voor lagler hummelLecol transportkar voor lagler hummel

Lecol hummel transportkar voor het ergonomisch transporteren van de Lägler Hummel.

vanaf943,25
bekijk productBekijk product ▸
Intensiefreiniger OH27Lecol intensiefreiniger oh27Lecol intensiefreiniger oh27

Lecol intense cleaner OH27 is geschikt voor het intensief reinigen van met natuurolie, hardwax-olie en UV-olie behandeld parket en andere houten vloeren, alsmede het verwijderen van waslagen van met was behandelde parket en andere houten vloeren. Het kan ook buiten gebruikt worden om het terras intensief te reinigen. Verbruik: ca. 100 m² per liter.

vanaf31,48
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 1/A2Lecol lijmkam 1/a2Lecol lijmkam 1/a2

Lecol lijmkam 1/A2 heeft fijne vertandingen waardoor tapijtlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht voor vloerbedekking.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 2/B2Lecol lijmkam 2/b2Lecol lijmkam 2/b2

Lecol lijmkam 2/B2 heeft fijne vertandingen waardoor tapijtlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht voor vloerbedekking.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 3/Grof 4Lecol lijmkam 3/grof 4Lecol lijmkam 3/grof 4

Lecol lijmkam 3/grof 4 is een grove lijmkam geschikt voor parket.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 4/P56Lecol lijmkam 4/p56Lecol lijmkam 4/p56

Lecol lijmkam 4/p56 heeft grove vertandingen waardoor parketlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht op parket van klein formaat.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 5/P69Lecol lijmkam 5/p69Lecol lijmkam 5/p69

Lecol lijmkam 5/P69 heeft grove vertandingen waardoor parketlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht op parket van klein formaat.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 6/B15Lecol lijmkam 6/b15Lecol lijmkam 6/b15

Lecol lijmkam 6/B15 heeft grove vertandingen waardoor parketlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht op parket van klein formaat.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Master Polish V6Lecol master polish v6Lecol master polish v6

Lecol master polish v6 is een oplosmiddelvrije slijtvaste beschermlaag op basis van speciaal gemodificeerde polyurethaan acrylaat dispersies voor alle gelakte parketvloeren. Het voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en is veegvast. Verbruik: ca. 30-35 m² per liter.

vanaf24,90
bekijk productBekijk product ▸
MULTIHOLE SCHUURSCHIJF 407 MMLecol multihole schuurschijf 407 mmLecol multihole schuurschijf 407 mm

Lecol multihole schuurschijf 407 mm, geschikt voor o.a. lägler single, is geschikt voor het tussenschuren en polijsten van onbehandelde en behandelde houten vloeren en parket. De vele gaatjes in de schijf (in combinatie met de paarse dustpad) zorgen voor een betere afzuiging, waardoor al het schuurstof onmiddellijk wordt verwijderd en er dus ook geen nieuwe schuurkrassen ontstaan. Het probleem van schuurkrassen doet zich overal voor, maar is vooral zichtbaar bij ingekleurde olievloeren. Met deze schuurschijf wordt dit dus voorkomen. Het is geschikt voor de kanten- en trappenschuurmachine lägler single, de cleanfix r44-180 en vergelijkbare machines met ø 407 mm.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
Oilcare OH22Lecol oilcare oh22Lecol oilcare oh22

Lecol oil care OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis, geschikt voor toepassing op geïmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Het kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Het hoeft niet verdund te worden en zorgt voor een matte uitstraling. Ook is plaatselijke behandeling mogelijk. Verbruik: ca. 30-100 m² per liter.

vanaf39,49
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlLecol floorpad 13/16 inchLecol floorpad 13/16 inch

Lecol pad is de perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachine. Het is door en door voorzien van korrels en zeer stabiel.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 5 INCHLecol pad boenmachine 5 inchLecol pad boenmachine 5 inch

Lecol pad 5 inch (12,5 cm) voor o.a. de imetec superplate boenmachine. De witte pad (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie. De rode pad (fijn grof) is geschikt voor het mat boenen van wasvloeren en inpoetsen van vloerolie en onderhoudsolie. De beige pad (fijn) is geschikt voor het zijdeglanzend boenen van wasvloeren. De groene pad (licht grof) is geschikt voor het reinigen van was en olievloeren. De zwarte pad (grof) is geschikt voor het inpoetsen van de eerste vullende waslaag en licht schurende en zwaar reinigende klussen.

vanaf3,86
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 6 INCHLecol pad boenmachine 6 inchLecol pad boenmachine 6 inch

Lecol pad 6 inch wit voor huishoudelijke boenmachine (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie.

vanaf4,27
bekijk productBekijk product ▸
PVAC-LIJM OPLOSMIDDELVRIJLecol pvac-lijm oplosmiddelvrijLecol pvac-lijm oplosmiddelvrij

Lecol pvac-lijm is een snel drogende witte houtlijm op polyvinylacetaat-basis met een hoge hechtingssterkte, voor de duurzame verlijming van vloerdelen. De lijm droogt transparant op en voldoet aan klasse d3 volgens de en 204 norm. Het is geschikt voor de verlijming in mes en groef van lamellenparket en planken. Het is oplosmiddelvrij, heeft de ec1-certificering en is zeer emissiearm. Verbruik: 40 gram per m².

vanaf5,46
bekijk productBekijk product ▸
PVC CLEANER OH59Lecol pvc cleaner oh59Lecol pvc cleaner oh59

Lecol pvc cleaner oh59 is geschikt voor vinyl en pvc vloeren. Het is voor het dagelijkse onderhoud en is mild, huid- en materiaalvriendelijk en ph-neutraal. Hierdoor kan er geen verkleuring van de vloer optreden en hecht een nieuwe onderhoudslaag gegarandeerd goed. Verbruik: 100 m² per 50-100 ml op 10 liter water.

vanaf7,93
bekijk productBekijk product ▸
PVC Polish OH51Lecol pvc polish oh51Lecol pvc polish oh51

Lecol PVC polish OH51 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het brengt een beschermlaag aan op de vloer waardoor de vloer beschermd wordt tegen zwaar mechanisch materiaal en rubberstrepen en de vloer ook nog veegvast wordt. Het geeft een mat eindresultaat. Verbruik: ca. 30 m² per liter.

vanaf25,71
bekijk productBekijk product ▸
PVC Remover OH55Lecol pvc remover oh55Lecol pvc remover oh55

Lecol PVC remover OH55 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het is waterverdunbaar en reinigt de sterk vervuilde PVC of vinyl vloeren intensief. Omdat het een lage pH-waarde heeft, is het ook geschikt voor linoleum. Verbruik: 4-10 liter water verdunnen met 1 liter remover.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
Refresher OH70Lecol refresher oh70Lecol refresher oh70

Lecol refresher OH70 laat een antistatische beschermlaag achter en droogt zonder strepen op. Het kan op alle afwasbare materialen gebruikt worden zoals kachels, vloeren, sanitair en kunststof oppervlakken. Verbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 100-500 ml op 10 liter water voor 100 m², bij sterkere vervuiling meer toevoegen.

vanaf10,00
bekijk productBekijk product ▸
Remover OH45Lecol remover oh45Lecol remover oh45

Lecol remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is het te gebruiken voor het verwijderen van oude polish lagen. Het is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. Het kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum. Verbruik: ca. 50-100 m² per liter.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
MULTIHOLE SCHUURSCHIJF 200 MMLecol multihole schuurschijf 200 mmLecol multihole schuurschijf 200 mm

Lecol multihole schuurschijf 200 mm, geschikt voor o.a. lägler trio, is geschikt voor het tussenschuren en polijsten van onbehandelde en behandelde houten vloeren en parket. De vele gaatjes in de schijf (in combinatie met de paarse dustpad) zorgen voor een betere afzuiging, waardoor al het schuurstof onmiddellijk wordt verwijderd en er dus ook geen nieuwe schuurkrassen ontstaan. Het probleem van schuurkrassen doet zich overal voor, maar is vooral zichtbaar bij ingekleurde olievloeren. Met deze schuurschijf wordt dit dus voorkomen. Het is geschikt voor de Lägler trio en vergelijkbare drieschijfsmachines met ø 200 mm.

vanaf3,08
bekijk productBekijk product ▸
SOAP OH23Lecol soap oh23Lecol soap oh23

Lecol soap oh23 is een ph neutrale zeep die zowel een reinigende als voedende en beschermende werking heeft op de houten vloer. Hierdoor zorgt het ervoor dat de poriën van een houten vloer die behandeld is met Lecol accent olie verzadigd blijven. Het kan ook toegepast worden op vanaf de fabriek uv geoliede vloeren. Het parket of de houten vloer blijft hierdoor beschermd tegen vuil, intrekkend vocht en slijtage. Verbruik: 50-100 ml per 10 liter water.

vanaf28,35
bekijk productBekijk product ▸
SPATEL RVSLecol spatel rvsLecol spatel rvs

Lecol spatel RVS 27 cm is een roestvrijstalen spatel met drukveer van 27 centimeter breed. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het aanbrengen van een dun laagje vloeistof op houten vloeren. Het is geschikt voor olie, was, lak en voegenkit.

vanaf50,89
bekijk productBekijk product ▸
Step Stop OH36 Vloeibare WasLecol step stop oh36 vloeibare wasLecol step stop oh36 vloeibare was

Lecol stepstop OH36 vloeibare was is geschikt voor reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het bevat een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaal was dat zorgt voor een antislipwerking. Het geeft een mooie glans en is makkelijk uit te boenen. Het is geschikt voor alle vloeren die oplosmiddelbestendig zijn, zoals parket- en houten vloeren, linoleum en steenhout. Verbruik: ca. 100 m² per liter.

vanaf18,21
bekijk productBekijk product ▸
VLOEIBARE WASLecol vloeibare wasLecol vloeibare was

Lecol vloeibare was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket en andere houten vloeren, linoleum en steenhout. Na behandeling is de vloer na ca. 20 minuten volop belastbaar en heeft het een mooie hoogwaardige glans. Verbruik: ca. 80 m² per liter.

vanaf16,22
bekijk productBekijk product ▸
Wax & Clean OH32Lecol wax & clean oh32Lecol wax & clean oh32

Lecol wax & clean OH32 zorgt voor reiniging van met was, balsem of hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt het voor een antislip laag. Het is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het laat na droging een dunne waslaag achter die de vloer beschermt. Verbruik: 200-300 ml per 10 liter water voor 100 m² vloer.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
Wax Care OH39Lecol wax care oh39Lecol wax care oh39

Lecol wax care OH39 is geschikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Het wordt kant-en-klaar geleverd en hoeft dus niet verdund te worden. Door gebruik ontstaat een zijdemat boenwas effect, zullen open poriën gesloten zijn en zal de vloer tegen vervuiling beschermd zijn. Verbruik: 50-100 m² per liter.

vanaf38,10
bekijk productBekijk product ▸
WAX REMOVER OH34Lecol wax remover oh34Lecol wax remover oh34

Lecol wax remover oh34 intensiefreiniger verwijdert gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen. Ook verwijdert het stevige vlekken. Het dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt. Het is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel. Verbruik: 100 m² voor 2 tot 4 liter.

vanaf19,48
bekijk productBekijk product ▸
6150 SUPERPAD SIAVLIES 13INCH/330MM 5 STUKSLecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuksLecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuks

Sia superpad 6150 siavlies 330 mm rood is een perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de Cleanfix floormac pe300.

vanaf39,94
bekijk productBekijk product ▸
AntiSlip Polish OH47Lecol antislip polish oh47

Lecol antislip polish oh47

Lecol antislip polish oh47 reinigt de vloer en geeft het een mooie glans. Ook houdt het vuil tegen en bereikt het een antislip effect. Het kan gebruikt worden op elke gelakte parketvloer. Verbruik: ca. 100 m² per liter.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
CARE CLEANER OH43 ONDERHOUDSMIDDELLecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddel

Lecol care cleaner oh43 onderhoudsmiddel

Lecol carecleaner OH43 is een mild huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd onderhoudsmiddel. Het zorgt voor een (wekelijkse) reiniging en onderhoud van de gelakte parketvloer. Daarnaast is het ook PH-neutraal en de beschermfilm die achterblijft is vrijwel onzichtbaar. Het is daardoor uitermate geschikt voor extreem matte vloeren zoals vloeren die gelakt zijn met Lobadur WS 2k invisible protect A.T. Het is ook geschikt voor PVC, CV, polyolefine, kurk, linoleum, rubber en natuur- en kunststenen vloeren. Verbruik: ca. 25 ml tot 1 liter op 10 liter water, voor ongeveer 100 m².

vanaf19,99
bekijk productBekijk product ▸
Clean OH49Lecol clean oh49

Lecol clean oh49

Lecol clean OH49 is een mild reinigingsmiddel met aangename geur voor het wekelijks reinigen van de vloer. Het lost vuil en vet op en verwijdert eenvoudig de meeste vlekken. Het is geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren. Verbruik: 50 tot 100 ml voor 100 m².

vanaf8,07
bekijk productBekijk product ▸
Conditioner OH25Lecol conditioner oh25

Lecol conditioner oh25

Lecol conditioner OH25 onderhoudsolie is een onderhoudsproduct geschikt voor met olie geïmpregneerd parket en andere houten vloeren, hardwax olie of UV geoliede vloeren. Het heeft zowel een reinigende als een voedende functie. Hierdoor blijft het hout beter verzadigd waardoor vlekken lastiger ontstaan. Afhankelijk van de vervuiling en gebruiksintensiteit wordt geadviseerd dit 5 tot 12 keer per jaar te doen. Droogtijd: ca. 3 uur. Verbruik: ca. 50-100 m² per liter.

vanaf22,35
bekijk productBekijk product ▸
Dustpad voor Multihole 16 inch/407 mmLecol dustpad voor multihole 16 inch/407 mm

Lecol dustpad voor multihole 16 inch/407 mm

Lecol dustpad voor multihole 16 inch/407 mm is een paarse tussenpad voor de Lecol multihole 16 inch.

vanaf13,83
bekijk productBekijk product ▸
Easy Polish OH41Lecol easy polish oh41

Lecol easy polish oh41

Lecol easy polish OH41 is een oplosmiddelvrije polish/finish voor gelakte houten vloeren. Het is op basis van speciale watergedragen kunstharsdispersies en antislip. Het is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en veegvast. Afhankelijk van het gebruik van de vloer wordt geadviseerd het 3 tot 5 keer per jaar aan te brengen. Hierdoor blijft de vloer in goede conditie. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 30 ml per m².

vanaf14,22
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPORTKAR VOOR LAGLER HUMMELLecol transportkar voor lagler hummel

Lecol transportkar voor lagler hummel

Lecol hummel transportkar voor het ergonomisch transporteren van de Lägler Hummel.

vanaf943,25
bekijk productBekijk product ▸
Intensiefreiniger OH27Lecol intensiefreiniger oh27

Lecol intensiefreiniger oh27

Lecol intense cleaner OH27 is geschikt voor het intensief reinigen van met natuurolie, hardwax-olie en UV-olie behandeld parket en andere houten vloeren, alsmede het verwijderen van waslagen van met was behandelde parket en andere houten vloeren. Het kan ook buiten gebruikt worden om het terras intensief te reinigen. Verbruik: ca. 100 m² per liter.

vanaf31,48
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 1/A2Lecol lijmkam 1/a2

Lecol lijmkam 1/a2

Lecol lijmkam 1/A2 heeft fijne vertandingen waardoor tapijtlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht voor vloerbedekking.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 2/B2Lecol lijmkam 2/b2

Lecol lijmkam 2/b2

Lecol lijmkam 2/B2 heeft fijne vertandingen waardoor tapijtlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht voor vloerbedekking.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 3/Grof 4Lecol lijmkam 3/grof 4

Lecol lijmkam 3/grof 4

Lecol lijmkam 3/grof 4 is een grove lijmkam geschikt voor parket.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 4/P56Lecol lijmkam 4/p56

Lecol lijmkam 4/p56

Lecol lijmkam 4/p56 heeft grove vertandingen waardoor parketlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht op parket van klein formaat.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 5/P69Lecol lijmkam 5/p69

Lecol lijmkam 5/p69

Lecol lijmkam 5/P69 heeft grove vertandingen waardoor parketlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht op parket van klein formaat.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Lijmkam 6/B15Lecol lijmkam 6/b15

Lecol lijmkam 6/b15

Lecol lijmkam 6/B15 heeft grove vertandingen waardoor parketlijm eenvoudig en egaal kan worden aangebracht op parket van klein formaat.

vanaf5,12
bekijk productBekijk product ▸
Master Polish V6Lecol master polish v6

Lecol master polish v6

Lecol master polish v6 is een oplosmiddelvrije slijtvaste beschermlaag op basis van speciaal gemodificeerde polyurethaan acrylaat dispersies voor alle gelakte parketvloeren. Het voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen en is veegvast. Verbruik: ca. 30-35 m² per liter.

vanaf24,90
bekijk productBekijk product ▸
MULTIHOLE SCHUURSCHIJF 407 MMLecol multihole schuurschijf 407 mm

Lecol multihole schuurschijf 407 mm

Lecol multihole schuurschijf 407 mm, geschikt voor o.a. lägler single, is geschikt voor het tussenschuren en polijsten van onbehandelde en behandelde houten vloeren en parket. De vele gaatjes in de schijf (in combinatie met de paarse dustpad) zorgen voor een betere afzuiging, waardoor al het schuurstof onmiddellijk wordt verwijderd en er dus ook geen nieuwe schuurkrassen ontstaan. Het probleem van schuurkrassen doet zich overal voor, maar is vooral zichtbaar bij ingekleurde olievloeren. Met deze schuurschijf wordt dit dus voorkomen. Het is geschikt voor de kanten- en trappenschuurmachine lägler single, de cleanfix r44-180 en vergelijkbare machines met ø 407 mm.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
Oilcare OH22Lecol oilcare oh22

Lecol oilcare oh22

Lecol oil care OH22 is een onderhoudsolie op waterbasis, geschikt voor toepassing op geïmpregneerd parket en andere houten vloeren die onderhoudsolie op kunnen nemen. Het kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Het hoeft niet verdund te worden en zorgt voor een matte uitstraling. Ook is plaatselijke behandeling mogelijk. Verbruik: ca. 30-100 m² per liter.

vanaf39,49
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlLecol floorpad 13/16 inch

Lecol floorpad 13/16 inch

Lecol pad is de perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachine. Het is door en door voorzien van korrels en zeer stabiel.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 5 INCHLecol pad boenmachine 5 inch

Lecol pad boenmachine 5 inch

Lecol pad 5 inch (12,5 cm) voor o.a. de imetec superplate boenmachine. De witte pad (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie. De rode pad (fijn grof) is geschikt voor het mat boenen van wasvloeren en inpoetsen van vloerolie en onderhoudsolie. De beige pad (fijn) is geschikt voor het zijdeglanzend boenen van wasvloeren. De groene pad (licht grof) is geschikt voor het reinigen van was en olievloeren. De zwarte pad (grof) is geschikt voor het inpoetsen van de eerste vullende waslaag en licht schurende en zwaar reinigende klussen.

vanaf3,86
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 6 INCHLecol pad boenmachine 6 inch

Lecol pad boenmachine 6 inch

Lecol pad 6 inch wit voor huishoudelijke boenmachine (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie.

vanaf4,27
bekijk productBekijk product ▸
PVAC-LIJM OPLOSMIDDELVRIJLecol pvac-lijm oplosmiddelvrij

Lecol pvac-lijm oplosmiddelvrij

Lecol pvac-lijm is een snel drogende witte houtlijm op polyvinylacetaat-basis met een hoge hechtingssterkte, voor de duurzame verlijming van vloerdelen. De lijm droogt transparant op en voldoet aan klasse d3 volgens de en 204 norm. Het is geschikt voor de verlijming in mes en groef van lamellenparket en planken. Het is oplosmiddelvrij, heeft de ec1-certificering en is zeer emissiearm. Verbruik: 40 gram per m².

vanaf5,46
bekijk productBekijk product ▸
PVC CLEANER OH59Lecol pvc cleaner oh59

Lecol pvc cleaner oh59

Lecol pvc cleaner oh59 is geschikt voor vinyl en pvc vloeren. Het is voor het dagelijkse onderhoud en is mild, huid- en materiaalvriendelijk en ph-neutraal. Hierdoor kan er geen verkleuring van de vloer optreden en hecht een nieuwe onderhoudslaag gegarandeerd goed. Verbruik: 100 m² per 50-100 ml op 10 liter water.

vanaf7,93
bekijk productBekijk product ▸
PVC Polish OH51Lecol pvc polish oh51

Lecol pvc polish oh51

Lecol PVC polish OH51 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het brengt een beschermlaag aan op de vloer waardoor de vloer beschermd wordt tegen zwaar mechanisch materiaal en rubberstrepen en de vloer ook nog veegvast wordt. Het geeft een mat eindresultaat. Verbruik: ca. 30 m² per liter.

vanaf25,71
bekijk productBekijk product ▸
PVC Remover OH55Lecol pvc remover oh55

Lecol pvc remover oh55

Lecol PVC remover OH55 is geschikt voor vinyl en PVC vloeren. Het is waterverdunbaar en reinigt de sterk vervuilde PVC of vinyl vloeren intensief. Omdat het een lage pH-waarde heeft, is het ook geschikt voor linoleum. Verbruik: 4-10 liter water verdunnen met 1 liter remover.

vanaf12,83
bekijk productBekijk product ▸
Refresher OH70Lecol refresher oh70

Lecol refresher oh70

Lecol refresher OH70 laat een antistatische beschermlaag achter en droogt zonder strepen op. Het kan op alle afwasbare materialen gebruikt worden zoals kachels, vloeren, sanitair en kunststof oppervlakken. Verbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 100-500 ml op 10 liter water voor 100 m², bij sterkere vervuiling meer toevoegen.

vanaf10,00
bekijk productBekijk product ▸
Remover OH45Lecol remover oh45

Lecol remover oh45

Lecol remover OH45 is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is het te gebruiken voor het verwijderen van oude polish lagen. Het is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. Het kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum. Verbruik: ca. 50-100 m² per liter.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
MULTIHOLE SCHUURSCHIJF 200 MMLecol multihole schuurschijf 200 mm

Lecol multihole schuurschijf 200 mm

Lecol multihole schuurschijf 200 mm, geschikt voor o.a. lägler trio, is geschikt voor het tussenschuren en polijsten van onbehandelde en behandelde houten vloeren en parket. De vele gaatjes in de schijf (in combinatie met de paarse dustpad) zorgen voor een betere afzuiging, waardoor al het schuurstof onmiddellijk wordt verwijderd en er dus ook geen nieuwe schuurkrassen ontstaan. Het probleem van schuurkrassen doet zich overal voor, maar is vooral zichtbaar bij ingekleurde olievloeren. Met deze schuurschijf wordt dit dus voorkomen. Het is geschikt voor de Lägler trio en vergelijkbare drieschijfsmachines met ø 200 mm.

vanaf3,08
bekijk productBekijk product ▸
SOAP OH23Lecol soap oh23

Lecol soap oh23

Lecol soap oh23 is een ph neutrale zeep die zowel een reinigende als voedende en beschermende werking heeft op de houten vloer. Hierdoor zorgt het ervoor dat de poriën van een houten vloer die behandeld is met Lecol accent olie verzadigd blijven. Het kan ook toegepast worden op vanaf de fabriek uv geoliede vloeren. Het parket of de houten vloer blijft hierdoor beschermd tegen vuil, intrekkend vocht en slijtage. Verbruik: 50-100 ml per 10 liter water.

vanaf28,35
bekijk productBekijk product ▸
SPATEL RVSLecol spatel rvs

Lecol spatel rvs

Lecol spatel RVS 27 cm is een roestvrijstalen spatel met drukveer van 27 centimeter breed. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het aanbrengen van een dun laagje vloeistof op houten vloeren. Het is geschikt voor olie, was, lak en voegenkit.

vanaf50,89
bekijk productBekijk product ▸
Step Stop OH36 Vloeibare WasLecol step stop oh36 vloeibare was

Lecol step stop oh36 vloeibare was

Lecol stepstop OH36 vloeibare was is geschikt voor reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het bevat een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaal was dat zorgt voor een antislipwerking. Het geeft een mooie glans en is makkelijk uit te boenen. Het is geschikt voor alle vloeren die oplosmiddelbestendig zijn, zoals parket- en houten vloeren, linoleum en steenhout. Verbruik: ca. 100 m² per liter.

vanaf18,21
bekijk productBekijk product ▸
VLOEIBARE WASLecol vloeibare was

Lecol vloeibare was

Lecol vloeibare was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket en andere houten vloeren, linoleum en steenhout. Na behandeling is de vloer na ca. 20 minuten volop belastbaar en heeft het een mooie hoogwaardige glans. Verbruik: ca. 80 m² per liter.

vanaf16,22
bekijk productBekijk product ▸
Wax & Clean OH32Lecol wax & clean oh32

Lecol wax & clean oh32

Lecol wax & clean OH32 zorgt voor reiniging van met was, balsem of hardwasolie behandelde vloeren. Ook zorgt het voor een antislip laag. Het is op water gebaseerd en PH-neutraal. Het laat na droging een dunne waslaag achter die de vloer beschermt. Verbruik: 200-300 ml per 10 liter water voor 100 m² vloer.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
Wax Care OH39Lecol wax care oh39

Lecol wax care oh39

Lecol wax care OH39 is geschikt als vervolgonderhoudsmiddel van geoliede vloeren en met was behandelde vloeren. Het wordt kant-en-klaar geleverd en hoeft dus niet verdund te worden. Door gebruik ontstaat een zijdemat boenwas effect, zullen open poriën gesloten zijn en zal de vloer tegen vervuiling beschermd zijn. Verbruik: 50-100 m² per liter.

vanaf38,10
bekijk productBekijk product ▸
WAX REMOVER OH34Lecol wax remover oh34

Lecol wax remover oh34

Lecol wax remover oh34 intensiefreiniger verwijdert gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen. Ook verwijdert het stevige vlekken. Het dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt. Het is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel. Verbruik: 100 m² voor 2 tot 4 liter.

vanaf19,48
bekijk productBekijk product ▸
6150 SUPERPAD SIAVLIES 13INCH/330MM 5 STUKSLecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuks

Lecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuks

Sia superpad 6150 siavlies 330 mm rood is een perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de Cleanfix floormac pe300.

vanaf39,94
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER