menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Linitop

Linitop

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 895 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ACRYL PARKET OILLinitop acryl parket oilLinitop acryl parket oil

Linitop acryl parket oil is een watergedragen olie verrijkt met plantaardige olie in combinatie met gemodificeerde polyurethaanharsen. Het biedt een duurzame bescherming voor hout binnenshuis dat onderhevig is aan slijtage en waterspatten. Het hout behoudt de natuurlijke houtkleur en het is op basis van een milieuvriendelijke formule van de nieuwste generatie: minder dan 5% vos. Het heeft een uitstekende slijtvastheid en is bestand tegen staand water en chemicaliŽn (ook ammonia houdende producten). Het is dan ook ideaal geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen, boenen is niet nodig, en kan direct op de voorbereide ondergrond worden aangebracht. Het is slipvrij en niet vettig, vergeelt niet na verloop van tijd, is gemakkelijk schoon te maken en droogt snel (stofdroog na 2 uur en overschilderbaar na 4 uur). Het kan eventueel rechtstreeks met een universeel pigment worden aangekleurd (max. 3 %). Het is voor normaal tot intensief gebruikte ondergronden zoals parketvloeren, trappen, plankenvloeren, werkbladen, lambrisering, balken en meubels binnen. Het is geschikt voor alle houtsoorten die gewoonlijk voor dit soort toepassingen worden gebruikt zoals naaldhout, loofhout en exotisch hout. Het is ideaal voor ruimten die snel beloopbaar en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. Rendement: ca. 10-20 m≤ per liter.

vanaf43,90
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PARKETLinitop acryl parketLinitop acryl parket

Linitop acryl parket is een kleurloze 1-component polyurethaan parketvernis op waterbasis. Het biedt een duurzame bescherming voor hout binnenshuis dat onderhevig is aan slijtage en behoudt de natuurlijke houtkleur. Het maakt het hout waterafstotend en geeft het een mooie uitstraling. Het heeft een zeer hoge slijtvastheid en een uitstekende bestendigheid tegen krassen, waterspatten en staand water. Het is dan ook ideaal geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Het is daarnaast bestand tegen chemicaliŽn, ook tegen ammoniak houdende producten. Het droogt snel en hardt snel uit (na 4 uur overschilderbaar en na 2 weken volledig uitgehard). Ook is het reukloos, slipvrij, gemakkelijk schoon te maken en niet vergelend. Daarnaast is het op basis van een milieuvriendelijke formule van de nieuwste generatie: minder dan 5% vos. Het is geschikt voor oppervlakken binnen die normaal tot intensief belast worden, zoals parketvloeren, trappen, plankenvloeren en werkbladen. Het is geschikt voor alle houtsoorten die gewoonlijk voor dit soort toepassingen worden gebruikt. Rendement: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf39,25
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL VERNISLinitop acryl vernisLinitop acryl vernis

Linitop acryl vernis is een kleurloze decoratieve beschermende vernis voor hout binnenshuis, verrijkt met pu-harsen voor een hogere slijtvastheid en een hogere waterbestendigheid. Het is daardoor ideaal geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Het garandeert een optimale bescherming van de ondergrond en een mooi strak oppervlak, ook bij verwerking met kwast of roller. Het is zeer vlot en moeiteloos aan te brengen, heeft een zeer mooie vloei (strakke film) en zorgt voor een fraaie afwerking met hoge vulkracht. Het kan worden aangebracht op oude vernislagen die gereinigd, goed hechtend en ontglansd zijn en het vergeelt niet. Daarnaast is het afwasbaar, reukloos en sneldrogend (stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 6 uur). Het kan worden gebruik op o.a. lijstwerk, balken, lambrisering, meubels, trapleuningen, keukenkasten en deuren. Het kan worden toegepast op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: ca. 12 m≤ per liter.

vanaf28,30
bekijk productBekijk product ▸
CLASSICLinitop classicLinitop classic

Linitop classic is een transparante, decoratieve, beschermende Ďhigh solid' beits voor maatvast hout in binnen- en buitentoepassingen. Het biedt een dubbele bescherming per laag die een extra lange duurzaamheid garandeert. Het is op basis van een thixotrope formule: een gelvormig product waardoor het beter op de borstel blijft zitten. Het heeft een uitstekende verwerkbaarheid is druipvrij en heeft een perfecte vloei. Het verfraait het hout en behoudt de natuurlijke uitstraling ervan, heeft een extra soepele film en beperkt het risico op afschilferen. Het bevat speciale anti-uv-pigmenten die voor een optimale bescherming zorgen en het is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Het is een decoratieve bescherming voor o.a. houten deuren, lijstwerk, balken en lambrisering. Het kan worden gebruikt op alle houtsoorten, behalve red cedar en houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Het kan ook niet worden gebruikt op harsrijke houtsoorten. Rendement: ca. 12-16 m≤ per liter.

vanaf31,10
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLinitop parketLinitop parket

Linitop parket is een 1-component polyurethaan parketvernis voor hout binnenshuis. Het biedt een duurzame bescherming voor hout dat onderhevig is aan slijtage, zoals parketvloeren en trappen. Het is zeer sterk, kras- en slijtvast en beschermt het hout en maakt het waterafstotend. Het is geschikt voor onbehandeld of gevernist hout in goede staat en is slipvrij. Rendement: 15 m≤ per liter.

vanaf37,15
bekijk productBekijk product ▸
PRIM & FINISHLinitop prim & finishLinitop prim & finish

Linitop prim & finish is een zijdeglans-matte transparante impregeneerbeits voor niet-maatvast hout in buitentoepassingen. Het kan voor drie verschillende functies gebruikt worden. Het is een impregnerende grondlaag die voor een betere hechting van de eindlaag zorgt (Linitop classic of Linitop solid). Daarnaast is het een beschermend beitssysteem wanneer aangebracht in 3 lagen. Dit is ideaal voor hout dat sterk onderhevig is aan vocht. Tenslotte is het een gekleurde grondlaag voor afwerking met vernis, yacht vernis of parket. Het bevat een stof die de droge laag beschermt tegen schimmels, het dringt diep in het hout en beschermt het van binnenuit en het volgt probleemloos de bewegingen van het hout. Het is ideaal om aan te brengen op de bouwplaats of in de werkplaats. Het is geschikt voor verticale oppervlakken zoals gevelbetimmering, tuinhuizen, afsluitingen en balustrades. Het kan worden gebruikt op elk type hout, behalve red cedar en houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Het is ook geschikt voor hout binnenshuis zoals deuren, lijstwerk en lambrisering. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 14-18 m≤ per liter.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
SOLIDLinitop solidLinitop solid

Linitop solid is een zijdematte decoratieve beits met nieuwe generatie uv-filter die een uv-absorber bevat gecombineerd met een stabilisator (uv-barriŤre). Het is geschikt voor maatvast houtwerk en heeft een hoog vastestofgehalte, wat een dubbele bescherming per laag geeft voor een lange duurzaamheid. Het is op basis van een gelformule waardoor het uitstekend verwerkbaar, druipvrij en perfect vloeiend is. Het bevat een stof die de droge laag beschermt tegen schimmels en heeft een extra soepele film, wat het risico op afschilferen beperkt. Het is daarnaast zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Het is een decoratieve en beschermende afwerking voor o.a. gevelbetimmering, tuinhuizen, afsluitingen en balustrades. Het kan ook binnen worden gebruikt op o.a. deuren, lijstwerk, balken en lambrisering. Het kan niet worden gebruikt op harsrijke houtsoorten of op red cedar en houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: ca. 12-15 m≤ per liter.

vanaf36,95
bekijk productBekijk product ▸
VERNISLinitop vernisLinitop vernis

Linitop vernis is een kleurloze, decoratieve, beschermende vernis verrijkt met pu-harsen voor een hogere slijtvastheid en een hogere waterbestendigheid, voor binnenshuis. Het maakt het hout waterafstotend en geeft het een mooie uitstraling. Daarnaast beschermt het tegen vlekken en vuilaanslag. Het is zeer vlot en moeiteloos aan te brengen en heeft een zeer mooie vloei (strakke film) en een fraaie afwerking dankzij de hoge vulkracht. Het kan worden aangebracht op oude vernislagen die gereinigd, goed hechtend en ontglansd zijn. Het vormt geen blazen, schilfert niet af en is afwasbaar. Het zorgt voor een decoratieve bescherming van o.a. lijstwerk, balken, lambrisering, meubels, deuren, tafelbladen, keukenkastjes en trapleuningen. Het kan worden gebruikt op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: 18 m≤ per liter.

vanaf23,40
bekijk productBekijk product ▸
YACHT VERNISLinitop yacht vernisLinitop yacht vernis

Linitop yacht vernis is een beschermende en decoratieve kleurloze vernis. Het combineert prestaties en gemakkelijke verwerkbaarheid en is speciaal voor barre en vochtige klimaten. Het verfraait het hout en maakt het waterafstotend voor lange tijd. Het beschermt daarnaast tegen uv-stralen en garandeert een optimale bescherming voor oppervlakken die onderhevig zijn aan extreme en moeilijke weersomstandigheden. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen alle weersinvloeden en is dus ideaal voor ruimten die sterk aan vocht onderhevig zijn (badkamers) en voor boten. Het is verrijkt met soepele alkydharsen die de bewegingen van het hout opvangen, heeft een zeer mooie vloei (strakke film), vormt geen blazen, schilfert niet af en is afwasbaar. Het is geschikt als decoratieve bescherming van deuren, lijstwerk, luiken, balken, gevelbetimmering, meubels en boten (boven de waterlijn). Het kan worden toegepast op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: 18 m≤ per liter.

vanaf25,35
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PARKET OILLinitop acryl parket oil

Linitop acryl parket oil

Linitop acryl parket oil is een watergedragen olie verrijkt met plantaardige olie in combinatie met gemodificeerde polyurethaanharsen. Het biedt een duurzame bescherming voor hout binnenshuis dat onderhevig is aan slijtage en waterspatten. Het hout behoudt de natuurlijke houtkleur en het is op basis van een milieuvriendelijke formule van de nieuwste generatie: minder dan 5% vos. Het heeft een uitstekende slijtvastheid en is bestand tegen staand water en chemicaliŽn (ook ammonia houdende producten). Het is dan ook ideaal geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen, boenen is niet nodig, en kan direct op de voorbereide ondergrond worden aangebracht. Het is slipvrij en niet vettig, vergeelt niet na verloop van tijd, is gemakkelijk schoon te maken en droogt snel (stofdroog na 2 uur en overschilderbaar na 4 uur). Het kan eventueel rechtstreeks met een universeel pigment worden aangekleurd (max. 3 %). Het is voor normaal tot intensief gebruikte ondergronden zoals parketvloeren, trappen, plankenvloeren, werkbladen, lambrisering, balken en meubels binnen. Het is geschikt voor alle houtsoorten die gewoonlijk voor dit soort toepassingen worden gebruikt zoals naaldhout, loofhout en exotisch hout. Het is ideaal voor ruimten die snel beloopbaar en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. Rendement: ca. 10-20 m≤ per liter.

vanaf43,90
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PARKETLinitop acryl parket

Linitop acryl parket

Linitop acryl parket is een kleurloze 1-component polyurethaan parketvernis op waterbasis. Het biedt een duurzame bescherming voor hout binnenshuis dat onderhevig is aan slijtage en behoudt de natuurlijke houtkleur. Het maakt het hout waterafstotend en geeft het een mooie uitstraling. Het heeft een zeer hoge slijtvastheid en een uitstekende bestendigheid tegen krassen, waterspatten en staand water. Het is dan ook ideaal geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Het is daarnaast bestand tegen chemicaliŽn, ook tegen ammoniak houdende producten. Het droogt snel en hardt snel uit (na 4 uur overschilderbaar en na 2 weken volledig uitgehard). Ook is het reukloos, slipvrij, gemakkelijk schoon te maken en niet vergelend. Daarnaast is het op basis van een milieuvriendelijke formule van de nieuwste generatie: minder dan 5% vos. Het is geschikt voor oppervlakken binnen die normaal tot intensief belast worden, zoals parketvloeren, trappen, plankenvloeren en werkbladen. Het is geschikt voor alle houtsoorten die gewoonlijk voor dit soort toepassingen worden gebruikt. Rendement: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf39,25
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL VERNISLinitop acryl vernis

Linitop acryl vernis

Linitop acryl vernis is een kleurloze decoratieve beschermende vernis voor hout binnenshuis, verrijkt met pu-harsen voor een hogere slijtvastheid en een hogere waterbestendigheid. Het is daardoor ideaal geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Het garandeert een optimale bescherming van de ondergrond en een mooi strak oppervlak, ook bij verwerking met kwast of roller. Het is zeer vlot en moeiteloos aan te brengen, heeft een zeer mooie vloei (strakke film) en zorgt voor een fraaie afwerking met hoge vulkracht. Het kan worden aangebracht op oude vernislagen die gereinigd, goed hechtend en ontglansd zijn en het vergeelt niet. Daarnaast is het afwasbaar, reukloos en sneldrogend (stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 6 uur). Het kan worden gebruik op o.a. lijstwerk, balken, lambrisering, meubels, trapleuningen, keukenkasten en deuren. Het kan worden toegepast op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: ca. 12 m≤ per liter.

vanaf28,30
bekijk productBekijk product ▸
CLASSICLinitop classic

Linitop classic

Linitop classic is een transparante, decoratieve, beschermende Ďhigh solid' beits voor maatvast hout in binnen- en buitentoepassingen. Het biedt een dubbele bescherming per laag die een extra lange duurzaamheid garandeert. Het is op basis van een thixotrope formule: een gelvormig product waardoor het beter op de borstel blijft zitten. Het heeft een uitstekende verwerkbaarheid is druipvrij en heeft een perfecte vloei. Het verfraait het hout en behoudt de natuurlijke uitstraling ervan, heeft een extra soepele film en beperkt het risico op afschilferen. Het bevat speciale anti-uv-pigmenten die voor een optimale bescherming zorgen en het is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Het is een decoratieve bescherming voor o.a. houten deuren, lijstwerk, balken en lambrisering. Het kan worden gebruikt op alle houtsoorten, behalve red cedar en houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Het kan ook niet worden gebruikt op harsrijke houtsoorten. Rendement: ca. 12-16 m≤ per liter.

vanaf31,10
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLinitop parket

Linitop parket

Linitop parket is een 1-component polyurethaan parketvernis voor hout binnenshuis. Het biedt een duurzame bescherming voor hout dat onderhevig is aan slijtage, zoals parketvloeren en trappen. Het is zeer sterk, kras- en slijtvast en beschermt het hout en maakt het waterafstotend. Het is geschikt voor onbehandeld of gevernist hout in goede staat en is slipvrij. Rendement: 15 m≤ per liter.

vanaf37,15
bekijk productBekijk product ▸
PRIM & FINISHLinitop prim & finish

Linitop prim & finish

Linitop prim & finish is een zijdeglans-matte transparante impregeneerbeits voor niet-maatvast hout in buitentoepassingen. Het kan voor drie verschillende functies gebruikt worden. Het is een impregnerende grondlaag die voor een betere hechting van de eindlaag zorgt (Linitop classic of Linitop solid). Daarnaast is het een beschermend beitssysteem wanneer aangebracht in 3 lagen. Dit is ideaal voor hout dat sterk onderhevig is aan vocht. Tenslotte is het een gekleurde grondlaag voor afwerking met vernis, yacht vernis of parket. Het bevat een stof die de droge laag beschermt tegen schimmels, het dringt diep in het hout en beschermt het van binnenuit en het volgt probleemloos de bewegingen van het hout. Het is ideaal om aan te brengen op de bouwplaats of in de werkplaats. Het is geschikt voor verticale oppervlakken zoals gevelbetimmering, tuinhuizen, afsluitingen en balustrades. Het kan worden gebruikt op elk type hout, behalve red cedar en houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Het is ook geschikt voor hout binnenshuis zoals deuren, lijstwerk en lambrisering. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 14-18 m≤ per liter.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
SOLIDLinitop solid

Linitop solid

Linitop solid is een zijdematte decoratieve beits met nieuwe generatie uv-filter die een uv-absorber bevat gecombineerd met een stabilisator (uv-barriŤre). Het is geschikt voor maatvast houtwerk en heeft een hoog vastestofgehalte, wat een dubbele bescherming per laag geeft voor een lange duurzaamheid. Het is op basis van een gelformule waardoor het uitstekend verwerkbaar, druipvrij en perfect vloeiend is. Het bevat een stof die de droge laag beschermt tegen schimmels en heeft een extra soepele film, wat het risico op afschilferen beperkt. Het is daarnaast zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Het is een decoratieve en beschermende afwerking voor o.a. gevelbetimmering, tuinhuizen, afsluitingen en balustrades. Het kan ook binnen worden gebruikt op o.a. deuren, lijstwerk, balken en lambrisering. Het kan niet worden gebruikt op harsrijke houtsoorten of op red cedar en houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: ca. 12-15 m≤ per liter.

vanaf36,95
bekijk productBekijk product ▸
VERNISLinitop vernis

Linitop vernis

Linitop vernis is een kleurloze, decoratieve, beschermende vernis verrijkt met pu-harsen voor een hogere slijtvastheid en een hogere waterbestendigheid, voor binnenshuis. Het maakt het hout waterafstotend en geeft het een mooie uitstraling. Daarnaast beschermt het tegen vlekken en vuilaanslag. Het is zeer vlot en moeiteloos aan te brengen en heeft een zeer mooie vloei (strakke film) en een fraaie afwerking dankzij de hoge vulkracht. Het kan worden aangebracht op oude vernislagen die gereinigd, goed hechtend en ontglansd zijn. Het vormt geen blazen, schilfert niet af en is afwasbaar. Het zorgt voor een decoratieve bescherming van o.a. lijstwerk, balken, lambrisering, meubels, deuren, tafelbladen, keukenkastjes en trapleuningen. Het kan worden gebruikt op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: 18 m≤ per liter.

vanaf23,40
bekijk productBekijk product ▸
YACHT VERNISLinitop yacht vernis

Linitop yacht vernis

Linitop yacht vernis is een beschermende en decoratieve kleurloze vernis. Het combineert prestaties en gemakkelijke verwerkbaarheid en is speciaal voor barre en vochtige klimaten. Het verfraait het hout en maakt het waterafstotend voor lange tijd. Het beschermt daarnaast tegen uv-stralen en garandeert een optimale bescherming voor oppervlakken die onderhevig zijn aan extreme en moeilijke weersomstandigheden. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen alle weersinvloeden en is dus ideaal voor ruimten die sterk aan vocht onderhevig zijn (badkamers) en voor boten. Het is verrijkt met soepele alkydharsen die de bewegingen van het hout opvangen, heeft een zeer mooie vloei (strakke film), vormt geen blazen, schilfert niet af en is afwasbaar. Het is geschikt als decoratieve bescherming van deuren, lijstwerk, luiken, balken, gevelbetimmering, meubels en boten (boven de waterlijn). Het kan worden toegepast op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: 18 m≤ per liter.

vanaf25,35
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER