menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Mathys

Mathys

Filter:
> Inhoudsmaat
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BRUSH CLEANERMathys brush cleanerMathys brush cleaner

Mathys brush cleaner is een krachtige formule die alle soorten verven en vernissen oplost en het materiaal herstelt naar een zo goed als nieuwe staat. Het is snelwerkend en is geschikt voor schellak en water- en solventgedragen vernissen en lakken.

vanaf15,80
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE BETON BASEMathys cachemire beton baseMathys cachemire beton base

Mathys cachemire beton base is een watergedragen decoratieve pleister voor het creren van een strakke betonlook voor binnen. Het geeft de muur een stoere en robuuste uitstraling in een handomdraai. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. pleisterwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. Theoretisch rendement: 2-3 kg per m per laag.

vanaf68,00
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE BETON FINISHMathys cachemire beton finishMathys cachemire beton finish

Mathys cachemire beton finish beschermt betonlook tegen vervuiling en wordt antistatisch, waardoor het afwasbaar wordt. Het is ideaal ter bescherming van decoratieve systemen zoals cachemire beton of sable transparant. Het is niet vergelend en geurarm. Theoretisch rendement: 10 tot 13 m per kg.

vanaf26,59
bekijk productBekijk product ▸
Cachemire Beton PrimerMathys cachemire beton primerMathys cachemire beton primer

mathys Cachemire Beton Primer is een watergedragen witte hechtingsprimer met een fijne korrelige structuur. Het is geschikt als grondlaag voor cachemire Beton Base op alle ondergronden die droog en zuiver zijn. Theoretisch rendement: 5-6 m per kg.

vanaf96,10
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE LAQUE MATMathys cachemire laque matMathys cachemire laque mat

Mathys cachemire laque mat is een hoogwaardige watergedragen matte lak op basis van een polyurethaan-alkydemulsie. Het is de final touch om het interieur een extra dimensie te geven. Het is toepasbaar op goed voorbehandelde oppervlakken (hout, metaal of andere oppervlakken) in huis. Theoretisch rendement: 12 m per liter per laag.

vanaf28,22
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE MAT INTENSEMathys cachemire mat intenseMathys cachemire mat intense

Mathys cachemire mat intense is een watergedragen acrylaatverf met een intens poedermat Design aspect. Het is geurarm, makkelijk aan te brengen en zeer decoratief. Het verbergt oneffenheden en neemt reflectie weg. Het is niet geschikt voor kwetsbare ondergronden en ook niet gemakkelijk reinigbaar. Theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag.

vanaf28,22
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE MAT VELOURSMathys cachemire mat veloursMathys cachemire mat velours

Mathys cachemire mat velours is een muurverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het creert met zijn subtiele glans een ongevenaarde dimensie, is afwasbaar, perfect dekkend en van uitmuntende kwaliteit. Het is geschikt voor binnenmuren en plafonds en toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. Theoretisch rendement: 7-9 m per liter per laag.

vanaf29,11
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE METALLIC FINISHMathys cachemire metallic finishMathys cachemire metallic finish

Mathys cachemire metallic finish is een watergedragen acrylaat gel-vernis verrijkt met metaaldeeltjes. Het is toepasbaar op reeds geschilderde muren. Het weerspiegelt het licht en geeft onmiddellijk een rijk glanzende metallic afwerking. De minuscule spikkeltjes van weerkaatsend metallic materiaal in de afwerking vangen het licht en zorgen voor een grillige schittering in kamers of op geverfde muren. De vernis kan als een transparante toplaag worden aangebracht op elk oppervlak dat geverfd is met Cachemire Mat Intense, Mat Velours, Sable of Beton. Theoretisch rendement: 10-13 m per kg per laag.

vanaf36,70
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE METALLICMathys cachemire metallicMathys cachemire metallic

Rust-oleum cachemire metallic is een watergedragen metaaleffect verf voor binnen. Het is ideaal voor de decoratie van accessoires zoals metaalwerk, papier, hout, plastic, keramiek en reeds geschilderde ondergronden. Theoretisch rendement: 10 m per liter per laag.

vanaf45,03
bekijk productBekijk product ▸
Cachemire Sable FinishMathys cachemire sable finishMathys cachemire sable finish

Mathys Cachemire Sable Finish wordt gebruikt voor de afwerking van binnenverven en decoratieve technieken wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is. Het is niet vergelend, krasvast, afwasbaar en geurarm. Theoretisch rendement: 12-14 m per liter.

vanaf25,69
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE SABLE BASEMathys cachemire sable baseMathys cachemire sable base

Mathys cachemire sable is een fluweelmatte binnenmuurverf met fijne zandstructuur geschikt voor elke ruimte en elke woonstijl. Hiermee wordt een decoratief zandeffect gecreeerd en krijgen muren een warme, eigentijdse uitstraling. Het is geschikt voor de meeste gangbare binnenondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en ook toepasbaar op glasvlies. Het heeft een lange verwerkingstijd: open tijd van 1 tot 2 uren, is aanzetvrij, spatvrij, goed dekkend en geurarm. Dankzij een uitgekiend stabilisatie-mechanisme blijft het zand homogeen verspreid in de pot. Hierdoor wordt uitzakken verhinderd. Theoretisch rendement: ca. 8 m per kg.

vanaf53,73
bekijk productBekijk product ▸
CASHMERE SABLE PRIMERMathys cashmere sable primerMathys cashmere sable primer

Mathys cashmere sable primer is binnen te gebruiken op diverse poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk of beton, alvorens deze af te werken met Cachemire Sable. Het regelt de zuigkracht van de ondergrond, is dekkend en geurarm. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf77,49
bekijk productBekijk product ▸
DIVALOMathys divaloMathys divalo

Mathys divalo is een watergedragen, zijdematte acrylaatvernis voor de afwerking van binnenmuurverven wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is. Het is afwasbaar en niet vergelend. Theoretisch rendement: 12-14 m per liter.

vanaf23,17
bekijk productBekijk product ▸
DURBOCEMMathys durbocemMathys durbocem

Mathys durbocem is een solventhoudende acrylverf op basis van geplastificeerde acrylaathars voor binnen en buiten. Het vernieuwt door water beschadigde muren en beschermt nieuwe muren tegen vochtschade. Het is daarom ideaal voor de kelder. Theoretisch rendement: 1,5-3 m per liter voor 2 lagen.

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOFILLMathys elastofillMathys elastofill

Mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. Het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. Het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. Het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. Het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. Rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: 6 meter per koker. De voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.

vanaf9,32
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOPROMathys elastoproMathys elastopro

Mathys elastopro is een plasto-elastische afdichtingskit voor gebruik binnen en buiten op basis van een acrylaat-dispersie die geschikt is voor het afdichten van aansluitvoegen, scheuren en voegen. Het is snel overschilderbaar, krimpt nagenoeg niet en heeft een uitstekende hechting. Het is geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijnen en metselwerk, stucwerk en gipskarton met een geringe werking. Het is ook geschikt voor het repareren en afdichten van scheuren en voegen in gasbeton, steen, pleisterwerk en hout. Het is niet geschikt voor dilatatievoegen. Theoretisch rendement: ca. 12 meter bij een voeg van 5x5 mm.

vanaf7,09
bekijk productBekijk product ▸
FAIR-DECORMathys fair-decorMathys fair-decor

Mathys fair decor is een Droogtijdverlengend additief voor watergedragen verven. Het is ideaal voor het decoreren van binnenmuren in diverse kleureffecten door middel van spons, zeemvel of effectrol techniek. Door de langere opentijd wordt baanvorming voorkomen. Theoretisch rendement: 5-15 m per liter, afhankelijk van de mengverhouding met de basisverf.

vanaf23,30
bekijk productBekijk product ▸
FAIRTEXMathys fairtexMathys fairtex

Mathys fairtex is een matte muurverf op acrylbasis voor binnenmuren en plafonds. Het kan op de meest voorkomende ondergronden aangebracht worden en heeft schrobklasse 2. Het dekt perfect in 2 lagen op allerhande poreuze en niet poreuze ondergronden zonder glansverschillen. Theoretisch rendement: 6-8 m per liter.

vanaf62,81
bekijk productBekijk product ▸
FASSICOATMathys fassicoatMathys fassicoat

Mathys fassicoat is een En-pot-systeemverf op basis van soya-alkydharsen voor houtwerk binnen en buiten. Het is een hechtings-, grond- en eindlaag in 1. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf32,81
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL MATTMathys fassicryl mattMathys fassicryl matt

Mathys fassicryl matt is een watergedragen matte lak van topkwaliteit op basis van pu-acrylaat voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent en heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Theoretisch verbruik: 15 m per liter per laag.

vanaf38,98
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL MATT SPRAYMathys fassicryl matt sprayMathys fassicryl matt spray

Mathys fassicryl matt spray is een goed dekkende, verspuitbare watergedragen matte lak van topkwaliteit op basis van PU-acrylaat voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent, is licht thixotroop, heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Het kan ook met een kwast aangebracht worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: 4-6 m per liter per laag.

vanaf82,04
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL PRIMERMathys fassicryl primerMathys fassicryl primer

Mathys fassicryl primer is een watergedragen grondverf met een uitstekende hechting voor binnen en buiten. Het is op basis van een acrylaat-dispersie en polyurethaan-alkydemulsie. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar. Verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SATINMathys fassicryl satinMathys fassicryl satin

Mathys fassicryl satin is een watergedragen zijdeglanslak van topkwaliteit op basis van PU-acrylaat, voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent en heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Theoretisch verbruik: 15 m per liter.

vanaf37,58
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SATIN SPRAYMathys fassicryl satin sprayMathys fassicryl satin spray

Mathys fassicryl satin spray is een goed dekkende, verspuitbare, watergedragen zijdeglanslak van topkwaliteit op basis van PU-acrylaat voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent, is licht thixotroop en heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Het kan ook met een kwast aangebracht worden. Het is na 6 uur overschilderbaar.

vanaf82,04
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SEALING PRIMERMathys fassicryl sealing primerMathys fassicryl sealing primer

Mathys fassicryl sealing primer is een watergedragen grondverf op basis van een acrylaat-dispersie met isolerende eigenschappen voor bloedende houtsoorten, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar (bij bloedende houtsoorten na 16 uur). Theoretisch verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
FASSIFORCEMathys fassiforceMathys fassiforce

Mathys fassiforce is een impregneermiddel voor hout op basis van fenolhars gemengd met Chinese houtolie. Het versterkt het kale of geschuurde hout en beschermt het duurzaam. Het is speciaal voor de impregnatie van nieuw buitenhoutwerk dat niet van eerste kwaliteit is, ofwel van kaal buitenhoutwerk, dat min of meer beschadigd is. Het is na 24 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf25,89
bekijk productBekijk product ▸
Fassilux Aqua XPEMathys fassilux aqua xpeMathys fassilux aqua xpe

Mathys fassilux aqua xpe is een Watergedragen lak op basis van polyurethaan/alkydemulsie voor alle binnen- en buitenwerken. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals staal en kunststof. Theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf60,14
bekijk productBekijk product ▸
FASSILUX GLOSSMathys fassilux glossMathys fassilux gloss

Mathys fassilux gloss is een terpentine verdunbare hoogglanslak op basis van soya-alkydharsen. Het is geschikt als duurzame bescherming voor kozijnen en ander houtwerk aan de woning. Het is gemakkelijk te verwerken en heeft een uitstekende vloei. Rendement: 20 m per liter.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
FASSILUX SATIN PUMathys fassilux satin puMathys fassilux satin pu

Mathys fassilux satin pu is een extra kras- en slijtvaste zijdeglanzende lak voor binnen- en buitentoepassingen op basis van alkydurethaanharsen. De lak biedt een uitstekende dekkracht en is toepasbaar op hout en metaal en alle goed voorbereide en niet-alkalische ondergronden. Theoretisch rendement: 15 m per liter.

vanaf24,22
bekijk productBekijk product ▸
FASSILUX SATINMathys fassilux satinMathys fassilux satin

Mathys fassilux satin is een terpentine verdunbare zijdeglanslak voor binnen en buiten. Het is toepasbaar op hout en alle goed voorbereide en niet alkalische ondergronden. Het is bijna niet vergelend bij lichte kleuren binnenshuis. Rendement: 18 m per liter.

vanaf27,27
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIM AQUA XPEMathys fassiprim aqua xpeMathys fassiprim aqua xpe

Mathys fassiprim aqua xpe is een watergedragen, vochtregulerende grondverf voor duurzaam binnen- en buitenwerk. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende oude verflagen. Het is overschilderbaar na 3 uur. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf48,65
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIMMathys fassiprimMathys fassiprim

Mathys fassiprim is grondverf op terpentinebasis voor op hout en een onderlak voor zijdeglans en hoogglans alkydverven. Theoretisch rendement: 15 m per liter.

vanaf22,06
bekijk productBekijk product ▸
FASSITEKMathys fassitekMathys fassitek

Mathys fassitek is een terpentinegedragen beits op basis van speciale alkydharsen en gemodificeerde olieen, geschikt voor binnen en buiten (de kleurloze variant is alleen geschikt voor binnen). Het is zeer goed te gebruiken voor het impregneren van hout en het beschermen van meerdere houtsoorten tegen weersinvloeden en UV-licht. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf25,16
bekijk productBekijk product ▸
FASSITEK AQUA OPAQUEMathys fassitek aqua opaqueMathys fassitek aqua opaque

Mathys fassitek aqua opaque is een watergedragen, duurzame, zijdeglanzende, dekkende beits voor buitenhoutwerk. Het biedt een duurzame bescherming waarbij de houtstructuur nog mooi zichtbaar blijft. Het is tevens geschikt voor de decoratie van baksteen en beton. Het kan worden gebruikt op o.a. gevelbekleding, pannen, afdaken, omheiningen en tuinmeubilair. Theoretisch rendement: op ruw hout ca. 4-8 m en op gewoon hout ca. 8-12 m per liter per laag.

vanaf34,27
bekijk productBekijk product ▸
FASSITEk THIXOMathys fassitek thixoMathys fassitek thixo

Mathys fassitek thixo is een makkelijk te verwerken thixotrope beits voor binnen en buiten. Het beschikt over alle beschermende en decoratieve kwaliteiten van de klassieke Fassitek, maar is iets dikker van structuur. Dat zorgt ervoor dat het product in een dikkere laag kan worden aangebracht en verhoogt het werkcomfort. Het is geschikt voor bescherming en verfraaiing van binnen- en buitenhoutwerk en is voor renovatie direct aan te brengen op oude lagen houtveredelingsproduct. Rendement: 10 m per liter.

vanaf32,36
bekijk productBekijk product ▸
FASSITHANEMathys fassithaneMathys fassithane

Rust-oleum Fassithane is een terpentinegedragen houtvernis van topkwaliteit op basis van polyurethaan voor gebruik binnen en buiten. Het is sneldrogend, niet vergelend, kras- en slijtvast en makkelijk te reinigen. Let op, de matte variant is alleen geschikt voor binnengebruik. Theoretisch rendement: ca. 15 m per liter per laag.

vanaf54,04
bekijk productBekijk product ▸
FIXONALMathys fixonalMathys fixonal

Mathys fixonal is een Solventgedragen fixeervernis op basis van acrylpolymeren bestemd voor het verstevigen van alle poreuze of poederende ondergronden. Het Versterkt de vasthechting van de nieuwe laag op de oude verf en geeft meer soepelheid. Het is overschilderbaar na 2 uur maar binnen 24 uur. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM AQUA NFMathys murprim aqua nfMathys murprim aqua nf

Mathys Murprim aqua NF is een watergedragen acrylprimer voor toepassing voor Murfill RP Siloxan NF, Murfill WP Plus NF en Murfill WP Inter. Het impregneert en fixeert gezonde ondergronden die niet afschilferen, is goed dekkend en bestand tegen alkaliniteit van de minerale ondergrond, heeft een soepele film, is waterdampdoorlatend en uitstekende weerstand tegen weersomstandigheden, heeft excellente duurzaamheid en is toepasbaar op intacte oude verflagen. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf147,83
bekijk productBekijk product ▸
MUR-FILLERMathys mur-fillerMathys mur-filler

Mathys mur-filler is een elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. Het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. Het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). Rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL QUARTZMathys murfill quartzMathys murfill quartz

Mathys murfill quartz is een Langdurig elastische en waterdichte muurbescherming met structuureffect. Het biedt Uitstekende weerstand tegen veroudering in normaal en in industrieel milieu, is waterdicht en waterdampdoorlaatbaar en beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie. Het is toepasbaar op ondergronden zoals metselwerk, beton, baksteen en cellenbeton. Het is tevens geschikt voor het wegwerken van lichte beschadigingen of onvolmaaktheden van de ondergrond. Rendement: 1-2.5 kg per m.

vanaf101,28
bekijk productBekijk product ▸
Murfill Renovation PaintMathys murfill renovation paintMathys murfill renovation paint

Mathys Murfill Renovation Paint is een matte en blijvend elastische renovatieverf die geschikt is voor renovatie en decoratie van historische en nieuwe gebouwen. De microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. Rendement: minimaal 400 gram per m.

vanaf25,43
bekijk productBekijk product ▸
Murfill RP Siloxan NFMathys murfill rp siloxan nfMathys murfill rp siloxan nf

Mathys Murfill RP Siloxan NF is een zeer matte elastische renovatiecoating voor buitenmuren op basis van acrylaten-siloxanen. Het is geschikt voor het renoveren van oude gevels en het beschermen en renoveren van nieuwe of oude buitenmuren. Rendement: 500 gram per m.

vanaf454,99
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL VLIES GEWEVENMathys murfill vlies gewevenMathys murfill vlies geweven

Mathys murfill vlies geweven is een polyamidevezel, geschikt voor Murfill Waterproofing Coating. Het versterkt de eerste laag op gestructureerde oppervlakken.

vanaf116,33
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL WATERPROOFING COATINGMathys murfill waterproofing coatingMathys murfill waterproofing coating

Mathys murfill waterproofing coating is een langdurig elastische, esthetische en waterdichte gevelbescherming voor buiten. Het is gebruiksklaar en eenvoudig aan te brengen op elke gevel met vachtroller of airless spuit. De microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. Het beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie en chloride. Verbruik: 400 gram per m.

vanaf24,12
bekijk productBekijk product ▸
Murfill WP Plus NFMathys murfill wp plus nfMathys murfill wp plus nf

Mathys Murfill WP Plus NF is een gladde, halfdikke, elastische muurverf voor gevels op basis van acrylharsen met UV-vernettend systeem, voor het waterdicht maken van gevels. Het is scheuroverbruggend van 0,2 mm tot 2 mm. Verbruik: 500 gram per m per laag.

vanaf118,54
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM S NFMathys murprim s nfMathys murprim s nf

Mathys murprim s nf is een solventgedragen, goed dekkende primer op basis van pliolite voor buitenmuren. Het impregneert en fixeert de minerale ondergrond, is aan te brengen op licht vochtige ondergronden, heeft een goed dekvermogen, is toepasbaar op recent gepleisterde muren, is uitstekend bestand tegen weersomstandighedenen en heeft een excellente duurzaamheid. Theoretisch rendement: 3-7 m per liter.

vanaf76,97
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlMathys noxyde vliesMathys noxyde vlies

Mathys noxyde vlies voor balkons is van polyestervezel geweven in zeshoekige mazen. Het zorgt voor versterking van de eerste laag noxyde op balkons.

vanaf1.237,09
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO NATURE NF MATMathys paracem deco nature nf matMathys paracem deco nature nf mat

Mathys PARACEM DECO NATURE NF MAT is een Watergedragen acrylaatdispersieverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals pleisterwerk, baksteen en beton, zowel in particuliere als in openbare gebouwen. Theoretisch rendement: 8-10 m per liter per laag (2 lagen aanbevolen).

vanaf122,29
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO NATURE PRIMER NFMathys paracem deco nature primer nfMathys paracem deco nature primer nf

Mathys paracem deco nature primer nf is een watergedragen impregneerprimer met ecolabel voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is geschikt voor nieuwe muren die met paracem worden afgewerkt. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf82,00
bekijk productBekijk product ▸
Paracem Deco Nature Semi-mattMathys paracem deco nature semi-mattMathys paracem deco nature semi-matt

Mathys Paracem Deco Nature Semi-matt is een watergedragen satijnmatte binnenmuurverf met Ecolabel arylaatverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals stucwerk, baksteen en beton. Theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag (2 lagen aanbevolen).

vanaf135,59
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO PLAFONDMathys paracem deco plafondMathys paracem deco plafond

Mathys paracem deco plafond is een superdekkende extra matte acrylaatverf. Door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen makkelijk worden voorkomen, dit zorgt ervoor dat het ideaal is voor plafonds. Het is te gebruiken voor binnenmuren en plafonds op stucwerk, gipsplaat, pleisterwerk, bakstenen en beton. Het dekt meestal in n keer. Verbruik: 6-8 m per liter.

vanaf24,24
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO PRIMERMathys paracem deco primerMathys paracem deco primer

Mathys paracem deco primer is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylharsen. Het dekt goed en heft verschillen in zuigkracht van de ondergrond op. Het is geschikt voor diverse poreuze ongeschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is onverschilderbaar na 2-3 uur. Verbruik: 8-10 m per liter.

vanaf19,03
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECOMathys paracem decoMathys paracem deco

Mathys paracem deco is een watergedragen goed dekkende en goed afwasbare binnenmuur- en plafondverf voor plafonds en muren van gips, baksteen, beton of gipsplaten. Het heeft een lange open tijd waardoor er geen aanzetten zichtbaar zijn. Het is daarom zeer geschikt voor oppervlakken met invallend licht. Rendement: 7 m per liter.

vanaf22,81
bekijk productBekijk product ▸
Paracem Deco Semi-Matt SoftMathys paracem deco semi-matt softMathys paracem deco semi-matt soft

Mathys paracem deco soft is een watergedragen satijnmatte acrylaatdispersieverf voor binnentoepassingen. Het heeft een goede mechanische wrijvingsweerstand, is afwasbaar, heeft een gesloten verffilm en is aanzetvrij. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden, zoals pleisterwerkwerk, baksteen, beton en glasweefsel. Theoretisch rendement: 7-9 m per liter per laag.

vanaf23,60
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO ULTRA CLEANMathys paracem deco ultra cleanMathys paracem deco ultra clean

Mathys paracem deco ultra clean is een watergedragen, extra matte, goed dekkende en goed afwasbare muur- en plafondverf. Door de lange open tijd zullen er (bijna) geen aanzetten zichtbaar zijn. Het is zeer geschikt voor oppervlakken met invallend (strijk)licht. Het voorkomt het doorbloeden van de meeste in wateroplosbare vlekken, zoals nicotine en roet of lekkage vlekken. Het kan worden aangebracht op o.a. pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hardschuimpanelen, oude verf en behangpapier. Verbruik: 7-10 m per liter.

vanaf24,49
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO ULTRA CLEAN XTRA MATTMathys paracem deco ultra clean xtra mattMathys paracem deco ultra clean xtra matt

Mathys paracem deco ultra clean xtra matt is een zeer goed afwasbare (schrobvastheid klasse 1) extra matte binnenmuurverf op basis van een alkydemulsie. Het is niet opglanzend, heeft een beperkt schrijfeffect bij donkere kleuren en is goed dekkend. Het is de ideale afwerking voor binnenmuren die regelmatig gereinigd worden, zoals kinderkamers of keukens. Het is geschikt voor de meeste ondergronden zoals pleister, baksteen of beton. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch gebruik: ca. 8 m per laag.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM EFFECTS PRIMERMathys paracem effects primerMathys paracem effects primer

Mathys paracem effects primer is een witte primer op basis van acrylaatdispersies, geschikt voor poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, pleisterwerk en beton binnen, alvorens deze af te werken met Paracem Effects. Het verstevigt de ondergrond en vermindert de zuigkracht. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf81,59
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM EFFECTS SAND-SABLEMathys paracem effects sand-sableMathys paracem effects sand-sable

Mathys paracem effects sand-sable is een acrylaatdispersieverf met fijne zandstructuur voor binnenmuren. Het is speciaal voor het esthetisch verfraaien van de meest gangbare ondergronden zoals behang, baksteen en beton. Het heeft een lange opentijd (2-3 uur) en geen neiging tot aanzetten. Theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf63,30
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM QUARTZMathys paracem quartzMathys paracem quartz

Mathys paracem quartz is een watergedragen verf op basis van styreenacrylaathars met kwartsstructuur voor binnen- en buitenwerk. Het bevat kwartskorrels en de uiteindelijke uitstraling is zeer afhankelijk van het gebruikte gereedschap. Rendement: 500 gram per m.

vanaf75,14
bekijk productBekijk product ▸
Paracem Semi-GlossMathys paracem semi-glossMathys paracem semi-gloss

Mathys Paracem Semi-Gloss is een watergedragen halfglanzende acrylaatverf op basis van styreenacrylaat en pure acrylaatharsen voor binnen- en buitenmuren. Rendement: ca. 7,5 m per liter.

vanaf35,23
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM UNIVERSALMathys paracem universalMathys paracem universal

Mathys paracem universal is een matte universele verf voor buiten. Het kan worden toegepast op vrijwel iedere ondergrond, bijvoorbeeld bakstenen, goten, hout of aluminium. Het is goed kleur- en weerbestendig voor een langdurige bescherming en de droge film is beschermd tegen aantasting door schimmels. Het is een primer en afwerklaag in n, waterdampdoorlaatbaar en sneldrogend (overschilderbaar na 1 uur). Het heeft daarnaast de unieke eigenschap dat de kleur niet zal verdonkeren wanneer de gevel nat is. Theoretisch verbruik: ca. 8-12 m per liter per laag.

vanaf35,84
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM SEMI-MATTMathys paracem semi-mattMathys paracem semi-matt

Mathys paracem is een hoogwaardige, onverzeepbare buitenmuurverf die ook voor binnen te gebruiken is. Het is geschikt voor toepassing op nieuwe en oude ondergronden zoals metselwerk, cementbepleistering of pleister, beton, bakstenen, tussenschotten in gipskarton en houten panelen. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf26,46
bekijk productBekijk product ▸
PARAFIXMathys parafixMathys parafix

Mathys Parafix is een speciale impregnatielaag voor roofing en bitumineuze materialen. Het is een melkachtige vloeistof die bij het opdrogen een kleurloze film vormt en het voorkomt inzuigen van waterverdunbare verven op poreuze ondergronden. Het is geschikt als fixeerlaag op verweerde bitumineuze oppervlakken alvorens deze te overschilderen met waterproofing producten zoals Dacfill, Dacfill HZ of Dac-Hydro-Alu. Het voorkomt ook het inzuigen van waterverdunbare verven op poreuze ondergronden. Theoretisch rendement: 5-10 m per liter.

vanaf18,16
bekijk productBekijk product ▸
PARASIL COMPACTMathys parasil compactMathys parasil compact

Mathys parasil compact is een Goed vullende onderlaag/tussenlaag op basis van watergedragen acrylaat- en polysiloxaanharsen. Het is geschikt voor gebruik in combinatie met ParaSil. Het is geschikt voor het beschermen en decoreren van nieuwe of oude buitenmuren, muren in metselwerk, beton of hydraulische pleisters en het werkt kleine barstvorming weg. Het is ook geschikt voor onderhoud van oude elastische verflagen en buitengevelisolatie. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: 5-7 m per liter.

vanaf259,24
bekijk productBekijk product ▸
PARASILMathys parasilMathys parasil

Mathys parasil is een goed vullende, matte gesilaniseerde gevelverf op basis van siloxaanharsen en 100% acrylaatharsen. Het is ideaal voor oneffen, gestructureerde ondergronden. Het is toepasbaar op de meeste minerale ondergronden alsook op oude dispersieverven. Het voorkomt barstvorming in verdiepte delen van de behandelde ondergrond (zoals baksteen). Rendement: 5-7 m per liter.

vanaf112,38
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRYL SATINMathys pegacryl satinMathys pegacryl satin

Mathys pegacryl satin is een zijdeglanzende watergedragen acryllakverf voor binnen- en buitenhoutwerk. Het kan ook als afwerking op Noxyde gebruikt worden. Het heeft uitmuntend glansbehoud bij buitengebruik, strakke vloei, is uv-bestendig en heeft een hoge vulkracht en een hoog dekvermogen. Theoretisch rendement: 9-12 m per liter.

vanaf32,46
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFIX UNIVERSALMathys pegafix universalMathys pegafix universal

Mathys pegafix is een Kleurloze impregnatieprimer op basis van acrylaathydrosolen. Het heeft een groot fixerend vermogen op diverse poreuze en licht krijtende oppervlakken, alvorens deze te schilderen met waterverdunbare verven. het is overschilderbaar na 2-4 uur. Rendement: 5-10 m per liter.

vanaf17,63
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUURMathys pegaflex egalisatieplamuurMathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m (= 1 mm dik).

vanaf17,50
bekijk productBekijk product ▸
PEGAGRAFF HYDROMathys pegagraff hydroMathys pegagraff hydro

Mathys pegagraff hydro is een watergedragen, kleurloze, zijdeglanzende 2-componenten polyurethaanacrylaatvernis. Het is uv-bestendig, zeer slijtvast, waterdampdoorlaatbaar en solventbestendig waardoor de meeste graffiti vlot verwijderd kan worden. Het biedt een kleurloze anti-graffiti bescherming aan vele ondergronden zoals poreus beton, natuursteen, baksteen, binnenhoutwerk, diverse coatings en verven op vloeren, muren en binnenoppervlakken. Theoretisch rendement: 5-8 m per liter.

vanaf132,61
bekijk productBekijk product ▸
PEGALINKMathys pegalinkMathys pegalink

Mathys pegalink is een universele hechtprimer op basis van in water gedispergeerde acrylharsen. Het hecht op vele ondergronden zoals hout, gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink, polycarbonaat, harde PVC en Pegagraff Hydro. Het is UV-bestendig en hecht zelfs op een oudere (lichte) siliconen besmetting. Het is na 24 uur overschilderbaar met acrylverven. Met andere verven wordt geadviseerd eerst een hechtingstest te doen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf44,74
bekijk productBekijk product ▸
PEGAMAT AQUA ISOLEMathys pegamat aqua isoleMathys pegamat aqua isole

Mathys Pegamat Aqua Isole is een matte, spanningsarme en isolerende renovatieverf voor binnenmuren en plafonds op basis van waterverdunbare gemodificeerde alkydharsen. Het is een grond- en eindlaag in n, isoleert nicotine-, rook-, oude watervlekken en talrijke kleurstoffen, heeft een lange open tijd en is snel overschilderbaar. Het is geschikt als renovatieverf op binnenmuren en plafonds van o.a. pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hardschuimpanelen, oude verf en behangpapier.

vanaf91,65
bekijk productBekijk product ▸
Pegamat RL IsoleMathys pegamat rl isoleMathys pegamat rl isole

Mathys pegamat RL Isole is een Reukarme solventgedragen isolerende coating op basis van geplastificeerde acrylharsen. Het isoleert nicotinevlekken, rook-, roet- en oude vochtplekken en talrijke kleurstoffen, is snel overschilderbaar en is een primer en afwerkingslaag in n. Het is geschikt Als renovatieverf op binnenmuren en plafonds, zoals pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hard-schuimpanelen, oude verf en behangpapier. Rendement: 9-12 m per liter per laag.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
Pegaprim ExteriorMathys pegaprim exteriorMathys pegaprim exterior

Mathys Pegaprim Exterior is een zeer goed dekkende watergedragen voorstrijk voor buitenmuren. Het Neutraliseert de verschillen in zuigkracht van de ondergrond en zorgt voor een uniforme ondergrond qua absorptie en kleur. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf81,14
bekijk productBekijk product ▸
PEGAPRIM XPRESSMathys pegaprim xpressMathys pegaprim xpress

Mathys pegaprim xpress is een isolerende en sneldrogende universele hechtprimer op basis van watergebaseerde acrylharsen. Het heeft uitstekende hechting op metaal (staal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal) en gladde harde oppervlakken (pvc, polyester, formica). Het sluit poreuze ondergronden af (metsel- en pleisterwerk, beton, hout, spaanplaten) en isoleert vlekken (teer, roet, graffiti, vocht). Het is overschilderbaar na ongeveer 1 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter per laag.

vanaf24,80
bekijk productBekijk product ▸
PEGATEXMathys pegatexMathys pegatex

Mathys pegatex is een hoogwaardige latex en muurverf voor binnen en buiten met schrobklasse 1. Het is binnen geschikt voor het schilderen van o.a. muren, plafonds, pleisterplaten, alle soorten pleisterwerk en vezelplaten. Het is buiten geschikt voor het schilderen van al dan niet geschilderde muren, op voorwaarde dat de bouw minimaal 2 jaar oud is. Theoretisch rendement: 8-10 m per liter per laag.

vanaf32,57
bekijk productBekijk product ▸
PLASTI-PARKET PARKETVERNISMathys plasti-parket parketvernisMathys plasti-parket parketvernis

Mathys plasti-parket is een solventgedragen polyurethaanalkydvernis voor de bescherming van parketvloeren en houten trappen. Het vergemakkelijkt het onderhoud, biedt uitmuntende weerstand tegen slijtage, is luchtdrogend, eenvoudig in gebruik en ook geschikt voor eenvoudig bijwerken. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf48,80
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN LATEXMathys plastopan latexMathys plastopan latex

Mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. Het is gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. Theoretisch rendement: 3 kg per m.

vanaf51,02
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN SUPER NMathys plastopan super nMathys plastopan super n

Mathys plastopan super n is een plamuur voor binnen- en buitengebruik. Het wordt gebruikt voor het egaliseren van oneffenheden in houtwerk alvorens deze te schilderen met solventgedragen verven. Theoretisch rendement: 1-5 kg per m.

vanaf14,62
bekijk productBekijk product ▸
PORISOL PORIENVULLERMathys porisol porienvullerMathys porisol porienvuller

Mathys porisol is een Watergedragen impregneer- en isoleermiddel. Het Kan zowel met watergedragen als met de meeste synthetische verven overschilderd worden. Als porinvuller is het onverdund geschikt voor toepassing op poreuze gronden (karton, papier, lichte houtsoorten) en verdund op ondergronden met verschillende zuigkracht (pleisterwerk, houtvezelplaten). Als isolatiemiddel is het onverdund geschikt voor toepassing op exotische houtsoorten, anilinekleuren en oppervlakken vervuild met teerachtige stoffen. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: 3-10 m per liter per laag.

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
Primer 44HSMathys primer 44hsMathys primer 44hs

Rust-oleum primer 44 HS is een gebruiksklare 1-component hechtprimer op chloorrubberbasis. Het verbetert de hechting van coatings op minerale ondergronden. Het heeft een uitstekende fixerende werking op daken, vloeren en muren, bindt loszittende ondergronddeeltjes aan elkaar en verbetert zo de hechting, heeft een snelle waterbestendigheid (1 uur na applicatie bij 20C), is onverzeepbaar en zeer flexibel. Let op, indien de ondergrond een acrylaatverf is, mag deze niet met Primer 44HS overschilderd worden (aantasten van de acrylaatverf door het oplosmiddel). In dat geval kan Pegafix gebruikt worden. Verbruik: 14 m per liter.

vanaf34,79
bekijk productBekijk product ▸
VERNAC ACRYLAATVERNISMathys vernac acrylaatvernisMathys vernac acrylaatvernis

Mathys vernac is een solventgedragen, transparante acrylaatvernis. Het is geschikt voor de bescherming van non-ferro metalen en harde polyester. Het heeft een Hoge weerstand tegen weersinvloeden en een uitstekende vloei, is alkalivast en niet vergelend. Het is ook geschikt voor de renovatie van doorschijnende lichtkoepels (uitgezonderd polycarbonaat). Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter per laag.

vanaf46,53
bekijk productBekijk product ▸
EASYWAXNanosign easywaxNanosign easywax

Nanosign easy wax is een hoogwaardig onderhoudsmiddel op basis van chemische nanotechnologie, speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden. Het geeft een veel langere bescherming van gecoate en kunststof ondergronden dan de conventionele waxproducten.

vanaf128,85
bekijk productBekijk product ▸
BRUSH CLEANERMathys brush cleaner

Mathys brush cleaner

Mathys brush cleaner is een krachtige formule die alle soorten verven en vernissen oplost en het materiaal herstelt naar een zo goed als nieuwe staat. Het is snelwerkend en is geschikt voor schellak en water- en solventgedragen vernissen en lakken.

vanaf15,80
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE BETON BASEMathys cachemire beton base

Mathys cachemire beton base

Mathys cachemire beton base is een watergedragen decoratieve pleister voor het creren van een strakke betonlook voor binnen. Het geeft de muur een stoere en robuuste uitstraling in een handomdraai. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. pleisterwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. Theoretisch rendement: 2-3 kg per m per laag.

vanaf68,00
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE BETON FINISHMathys cachemire beton finish

Mathys cachemire beton finish

Mathys cachemire beton finish beschermt betonlook tegen vervuiling en wordt antistatisch, waardoor het afwasbaar wordt. Het is ideaal ter bescherming van decoratieve systemen zoals cachemire beton of sable transparant. Het is niet vergelend en geurarm. Theoretisch rendement: 10 tot 13 m per kg.

vanaf26,59
bekijk productBekijk product ▸
Cachemire Beton PrimerMathys cachemire beton primer

Mathys cachemire beton primer

mathys Cachemire Beton Primer is een watergedragen witte hechtingsprimer met een fijne korrelige structuur. Het is geschikt als grondlaag voor cachemire Beton Base op alle ondergronden die droog en zuiver zijn. Theoretisch rendement: 5-6 m per kg.

vanaf96,10
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE LAQUE MATMathys cachemire laque mat

Mathys cachemire laque mat

Mathys cachemire laque mat is een hoogwaardige watergedragen matte lak op basis van een polyurethaan-alkydemulsie. Het is de final touch om het interieur een extra dimensie te geven. Het is toepasbaar op goed voorbehandelde oppervlakken (hout, metaal of andere oppervlakken) in huis. Theoretisch rendement: 12 m per liter per laag.

vanaf28,22
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE MAT INTENSEMathys cachemire mat intense

Mathys cachemire mat intense

Mathys cachemire mat intense is een watergedragen acrylaatverf met een intens poedermat Design aspect. Het is geurarm, makkelijk aan te brengen en zeer decoratief. Het verbergt oneffenheden en neemt reflectie weg. Het is niet geschikt voor kwetsbare ondergronden en ook niet gemakkelijk reinigbaar. Theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag.

vanaf28,22
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE MAT VELOURSMathys cachemire mat velours

Mathys cachemire mat velours

Mathys cachemire mat velours is een muurverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het creert met zijn subtiele glans een ongevenaarde dimensie, is afwasbaar, perfect dekkend en van uitmuntende kwaliteit. Het is geschikt voor binnenmuren en plafonds en toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. Theoretisch rendement: 7-9 m per liter per laag.

vanaf29,11
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE METALLIC FINISHMathys cachemire metallic finish

Mathys cachemire metallic finish

Mathys cachemire metallic finish is een watergedragen acrylaat gel-vernis verrijkt met metaaldeeltjes. Het is toepasbaar op reeds geschilderde muren. Het weerspiegelt het licht en geeft onmiddellijk een rijk glanzende metallic afwerking. De minuscule spikkeltjes van weerkaatsend metallic materiaal in de afwerking vangen het licht en zorgen voor een grillige schittering in kamers of op geverfde muren. De vernis kan als een transparante toplaag worden aangebracht op elk oppervlak dat geverfd is met Cachemire Mat Intense, Mat Velours, Sable of Beton. Theoretisch rendement: 10-13 m per kg per laag.

vanaf36,70
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE METALLICMathys cachemire metallic

Mathys cachemire metallic

Rust-oleum cachemire metallic is een watergedragen metaaleffect verf voor binnen. Het is ideaal voor de decoratie van accessoires zoals metaalwerk, papier, hout, plastic, keramiek en reeds geschilderde ondergronden. Theoretisch rendement: 10 m per liter per laag.

vanaf45,03
bekijk productBekijk product ▸
Cachemire Sable FinishMathys cachemire sable finish

Mathys cachemire sable finish

Mathys Cachemire Sable Finish wordt gebruikt voor de afwerking van binnenverven en decoratieve technieken wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is. Het is niet vergelend, krasvast, afwasbaar en geurarm. Theoretisch rendement: 12-14 m per liter.

vanaf25,69
bekijk productBekijk product ▸
CACHEMIRE SABLE BASEMathys cachemire sable base

Mathys cachemire sable base

Mathys cachemire sable is een fluweelmatte binnenmuurverf met fijne zandstructuur geschikt voor elke ruimte en elke woonstijl. Hiermee wordt een decoratief zandeffect gecreeerd en krijgen muren een warme, eigentijdse uitstraling. Het is geschikt voor de meeste gangbare binnenondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en ook toepasbaar op glasvlies. Het heeft een lange verwerkingstijd: open tijd van 1 tot 2 uren, is aanzetvrij, spatvrij, goed dekkend en geurarm. Dankzij een uitgekiend stabilisatie-mechanisme blijft het zand homogeen verspreid in de pot. Hierdoor wordt uitzakken verhinderd. Theoretisch rendement: ca. 8 m per kg.

vanaf53,73
bekijk productBekijk product ▸
CASHMERE SABLE PRIMERMathys cashmere sable primer

Mathys cashmere sable primer

Mathys cashmere sable primer is binnen te gebruiken op diverse poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk of beton, alvorens deze af te werken met Cachemire Sable. Het regelt de zuigkracht van de ondergrond, is dekkend en geurarm. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf77,49
bekijk productBekijk product ▸
DIVALOMathys divalo

Mathys divalo

Mathys divalo is een watergedragen, zijdematte acrylaatvernis voor de afwerking van binnenmuurverven wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is. Het is afwasbaar en niet vergelend. Theoretisch rendement: 12-14 m per liter.

vanaf23,17
bekijk productBekijk product ▸
DURBOCEMMathys durbocem

Mathys durbocem

Mathys durbocem is een solventhoudende acrylverf op basis van geplastificeerde acrylaathars voor binnen en buiten. Het vernieuwt door water beschadigde muren en beschermt nieuwe muren tegen vochtschade. Het is daarom ideaal voor de kelder. Theoretisch rendement: 1,5-3 m per liter voor 2 lagen.

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOFILLMathys elastofill

Mathys elastofill

Mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. Het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. Het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. Het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. Het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. Rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: 6 meter per koker. De voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.

vanaf9,32
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOPROMathys elastopro

Mathys elastopro

Mathys elastopro is een plasto-elastische afdichtingskit voor gebruik binnen en buiten op basis van een acrylaat-dispersie die geschikt is voor het afdichten van aansluitvoegen, scheuren en voegen. Het is snel overschilderbaar, krimpt nagenoeg niet en heeft een uitstekende hechting. Het is geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijnen en metselwerk, stucwerk en gipskarton met een geringe werking. Het is ook geschikt voor het repareren en afdichten van scheuren en voegen in gasbeton, steen, pleisterwerk en hout. Het is niet geschikt voor dilatatievoegen. Theoretisch rendement: ca. 12 meter bij een voeg van 5x5 mm.

vanaf7,09
bekijk productBekijk product ▸
FAIR-DECORMathys fair-decor

Mathys fair-decor

Mathys fair decor is een Droogtijdverlengend additief voor watergedragen verven. Het is ideaal voor het decoreren van binnenmuren in diverse kleureffecten door middel van spons, zeemvel of effectrol techniek. Door de langere opentijd wordt baanvorming voorkomen. Theoretisch rendement: 5-15 m per liter, afhankelijk van de mengverhouding met de basisverf.

vanaf23,30
bekijk productBekijk product ▸
FAIRTEXMathys fairtex

Mathys fairtex

Mathys fairtex is een matte muurverf op acrylbasis voor binnenmuren en plafonds. Het kan op de meest voorkomende ondergronden aangebracht worden en heeft schrobklasse 2. Het dekt perfect in 2 lagen op allerhande poreuze en niet poreuze ondergronden zonder glansverschillen. Theoretisch rendement: 6-8 m per liter.

vanaf62,81
bekijk productBekijk product ▸
FASSICOATMathys fassicoat

Mathys fassicoat

Mathys fassicoat is een En-pot-systeemverf op basis van soya-alkydharsen voor houtwerk binnen en buiten. Het is een hechtings-, grond- en eindlaag in 1. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf32,81
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL MATTMathys fassicryl matt

Mathys fassicryl matt

Mathys fassicryl matt is een watergedragen matte lak van topkwaliteit op basis van pu-acrylaat voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent en heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Theoretisch verbruik: 15 m per liter per laag.

vanaf38,98
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL MATT SPRAYMathys fassicryl matt spray

Mathys fassicryl matt spray

Mathys fassicryl matt spray is een goed dekkende, verspuitbare watergedragen matte lak van topkwaliteit op basis van PU-acrylaat voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent, is licht thixotroop, heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Het kan ook met een kwast aangebracht worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: 4-6 m per liter per laag.

vanaf82,04
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL PRIMERMathys fassicryl primer

Mathys fassicryl primer

Mathys fassicryl primer is een watergedragen grondverf met een uitstekende hechting voor binnen en buiten. Het is op basis van een acrylaat-dispersie en polyurethaan-alkydemulsie. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar. Verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SATINMathys fassicryl satin

Mathys fassicryl satin

Mathys fassicryl satin is een watergedragen zijdeglanslak van topkwaliteit op basis van PU-acrylaat, voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent en heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Theoretisch verbruik: 15 m per liter.

vanaf37,58
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SATIN SPRAYMathys fassicryl satin spray

Mathys fassicryl satin spray

Mathys fassicryl satin spray is een goed dekkende, verspuitbare, watergedragen zijdeglanslak van topkwaliteit op basis van PU-acrylaat voor binnen. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals kunststof en metaal. Het is krasvast en huidvetresistent, is licht thixotroop en heeft een uitstekende vloei en een goed kleur- en glansbehoud. Het kan ook met een kwast aangebracht worden. Het is na 6 uur overschilderbaar.

vanaf82,04
bekijk productBekijk product ▸
FASSICRYL SEALING PRIMERMathys fassicryl sealing primer

Mathys fassicryl sealing primer

Mathys fassicryl sealing primer is een watergedragen grondverf op basis van een acrylaat-dispersie met isolerende eigenschappen voor bloedende houtsoorten, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende verflagen. Het kan ook gebruikt worden op kunststof en non-ferrometalen. Het is na 6 uur overschilderbaar (bij bloedende houtsoorten na 16 uur). Theoretisch verbruik: 12-14 m per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
FASSIFORCEMathys fassiforce

Mathys fassiforce

Mathys fassiforce is een impregneermiddel voor hout op basis van fenolhars gemengd met Chinese houtolie. Het versterkt het kale of geschuurde hout en beschermt het duurzaam. Het is speciaal voor de impregnatie van nieuw buitenhoutwerk dat niet van eerste kwaliteit is, ofwel van kaal buitenhoutwerk, dat min of meer beschadigd is. Het is na 24 uur overschilderbaar. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf25,89
bekijk productBekijk product ▸
Fassilux Aqua XPEMathys fassilux aqua xpe

Mathys fassilux aqua xpe

Mathys fassilux aqua xpe is een Watergedragen lak op basis van polyurethaan/alkydemulsie voor alle binnen- en buitenwerken. Het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals staal en kunststof. Theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf60,14
bekijk productBekijk product ▸
FASSILUX GLOSSMathys fassilux gloss

Mathys fassilux gloss

Mathys fassilux gloss is een terpentine verdunbare hoogglanslak op basis van soya-alkydharsen. Het is geschikt als duurzame bescherming voor kozijnen en ander houtwerk aan de woning. Het is gemakkelijk te verwerken en heeft een uitstekende vloei. Rendement: 20 m per liter.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
FASSILUX SATIN PUMathys fassilux satin pu

Mathys fassilux satin pu

Mathys fassilux satin pu is een extra kras- en slijtvaste zijdeglanzende lak voor binnen- en buitentoepassingen op basis van alkydurethaanharsen. De lak biedt een uitstekende dekkracht en is toepasbaar op hout en metaal en alle goed voorbereide en niet-alkalische ondergronden. Theoretisch rendement: 15 m per liter.

vanaf24,22
bekijk productBekijk product ▸
FASSILUX SATINMathys fassilux satin

Mathys fassilux satin

Mathys fassilux satin is een terpentine verdunbare zijdeglanslak voor binnen en buiten. Het is toepasbaar op hout en alle goed voorbereide en niet alkalische ondergronden. Het is bijna niet vergelend bij lichte kleuren binnenshuis. Rendement: 18 m per liter.

vanaf27,27
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIM AQUA XPEMathys fassiprim aqua xpe

Mathys fassiprim aqua xpe

Mathys fassiprim aqua xpe is een watergedragen, vochtregulerende grondverf voor duurzaam binnen- en buitenwerk. Het is geschikt als grondlaag op diverse houtsoorten en op goed gereinigde, goed hechtende oude verflagen. Het is overschilderbaar na 3 uur. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf48,65
bekijk productBekijk product ▸
FASSIPRIMMathys fassiprim

Mathys fassiprim

Mathys fassiprim is grondverf op terpentinebasis voor op hout en een onderlak voor zijdeglans en hoogglans alkydverven. Theoretisch rendement: 15 m per liter.

vanaf22,06
bekijk productBekijk product ▸
FASSITEKMathys fassitek

Mathys fassitek

Mathys fassitek is een terpentinegedragen beits op basis van speciale alkydharsen en gemodificeerde olieen, geschikt voor binnen en buiten (de kleurloze variant is alleen geschikt voor binnen). Het is zeer goed te gebruiken voor het impregneren van hout en het beschermen van meerdere houtsoorten tegen weersinvloeden en UV-licht. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf25,16
bekijk productBekijk product ▸
FASSITEK AQUA OPAQUEMathys fassitek aqua opaque

Mathys fassitek aqua opaque

Mathys fassitek aqua opaque is een watergedragen, duurzame, zijdeglanzende, dekkende beits voor buitenhoutwerk. Het biedt een duurzame bescherming waarbij de houtstructuur nog mooi zichtbaar blijft. Het is tevens geschikt voor de decoratie van baksteen en beton. Het kan worden gebruikt op o.a. gevelbekleding, pannen, afdaken, omheiningen en tuinmeubilair. Theoretisch rendement: op ruw hout ca. 4-8 m en op gewoon hout ca. 8-12 m per liter per laag.

vanaf34,27
bekijk productBekijk product ▸
FASSITEk THIXOMathys fassitek thixo

Mathys fassitek thixo

Mathys fassitek thixo is een makkelijk te verwerken thixotrope beits voor binnen en buiten. Het beschikt over alle beschermende en decoratieve kwaliteiten van de klassieke Fassitek, maar is iets dikker van structuur. Dat zorgt ervoor dat het product in een dikkere laag kan worden aangebracht en verhoogt het werkcomfort. Het is geschikt voor bescherming en verfraaiing van binnen- en buitenhoutwerk en is voor renovatie direct aan te brengen op oude lagen houtveredelingsproduct. Rendement: 10 m per liter.

vanaf32,36
bekijk productBekijk product ▸
FASSITHANEMathys fassithane

Mathys fassithane

Rust-oleum Fassithane is een terpentinegedragen houtvernis van topkwaliteit op basis van polyurethaan voor gebruik binnen en buiten. Het is sneldrogend, niet vergelend, kras- en slijtvast en makkelijk te reinigen. Let op, de matte variant is alleen geschikt voor binnengebruik. Theoretisch rendement: ca. 15 m per liter per laag.

vanaf54,04
bekijk productBekijk product ▸
FIXONALMathys fixonal

Mathys fixonal

Mathys fixonal is een Solventgedragen fixeervernis op basis van acrylpolymeren bestemd voor het verstevigen van alle poreuze of poederende ondergronden. Het Versterkt de vasthechting van de nieuwe laag op de oude verf en geeft meer soepelheid. Het is overschilderbaar na 2 uur maar binnen 24 uur. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM AQUA NFMathys murprim aqua nf

Mathys murprim aqua nf

Mathys Murprim aqua NF is een watergedragen acrylprimer voor toepassing voor Murfill RP Siloxan NF, Murfill WP Plus NF en Murfill WP Inter. Het impregneert en fixeert gezonde ondergronden die niet afschilferen, is goed dekkend en bestand tegen alkaliniteit van de minerale ondergrond, heeft een soepele film, is waterdampdoorlatend en uitstekende weerstand tegen weersomstandigheden, heeft excellente duurzaamheid en is toepasbaar op intacte oude verflagen. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf147,83
bekijk productBekijk product ▸
MUR-FILLERMathys mur-filler

Mathys mur-filler

Mathys mur-filler is een elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. Het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. Het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). Rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL QUARTZMathys murfill quartz

Mathys murfill quartz

Mathys murfill quartz is een Langdurig elastische en waterdichte muurbescherming met structuureffect. Het biedt Uitstekende weerstand tegen veroudering in normaal en in industrieel milieu, is waterdicht en waterdampdoorlaatbaar en beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie. Het is toepasbaar op ondergronden zoals metselwerk, beton, baksteen en cellenbeton. Het is tevens geschikt voor het wegwerken van lichte beschadigingen of onvolmaaktheden van de ondergrond. Rendement: 1-2.5 kg per m.

vanaf101,28
bekijk productBekijk product ▸
Murfill Renovation PaintMathys murfill renovation paint

Mathys murfill renovation paint

Mathys Murfill Renovation Paint is een matte en blijvend elastische renovatieverf die geschikt is voor renovatie en decoratie van historische en nieuwe gebouwen. De microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. Rendement: minimaal 400 gram per m.

vanaf25,43
bekijk productBekijk product ▸
Murfill RP Siloxan NFMathys murfill rp siloxan nf

Mathys murfill rp siloxan nf

Mathys Murfill RP Siloxan NF is een zeer matte elastische renovatiecoating voor buitenmuren op basis van acrylaten-siloxanen. Het is geschikt voor het renoveren van oude gevels en het beschermen en renoveren van nieuwe of oude buitenmuren. Rendement: 500 gram per m.

vanaf454,99
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL VLIES GEWEVENMathys murfill vlies geweven

Mathys murfill vlies geweven

Mathys murfill vlies geweven is een polyamidevezel, geschikt voor Murfill Waterproofing Coating. Het versterkt de eerste laag op gestructureerde oppervlakken.

vanaf116,33
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL WATERPROOFING COATINGMathys murfill waterproofing coating

Mathys murfill waterproofing coating

Mathys murfill waterproofing coating is een langdurig elastische, esthetische en waterdichte gevelbescherming voor buiten. Het is gebruiksklaar en eenvoudig aan te brengen op elke gevel met vachtroller of airless spuit. De microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. Het beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie en chloride. Verbruik: 400 gram per m.

vanaf24,12
bekijk productBekijk product ▸
Murfill WP Plus NFMathys murfill wp plus nf

Mathys murfill wp plus nf

Mathys Murfill WP Plus NF is een gladde, halfdikke, elastische muurverf voor gevels op basis van acrylharsen met UV-vernettend systeem, voor het waterdicht maken van gevels. Het is scheuroverbruggend van 0,2 mm tot 2 mm. Verbruik: 500 gram per m per laag.

vanaf118,54
bekijk productBekijk product ▸
MURPRIM S NFMathys murprim s nf

Mathys murprim s nf

Mathys murprim s nf is een solventgedragen, goed dekkende primer op basis van pliolite voor buitenmuren. Het impregneert en fixeert de minerale ondergrond, is aan te brengen op licht vochtige ondergronden, heeft een goed dekvermogen, is toepasbaar op recent gepleisterde muren, is uitstekend bestand tegen weersomstandighedenen en heeft een excellente duurzaamheid. Theoretisch rendement: 3-7 m per liter.

vanaf76,97
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlMathys noxyde vlies

Mathys noxyde vlies

Mathys noxyde vlies voor balkons is van polyestervezel geweven in zeshoekige mazen. Het zorgt voor versterking van de eerste laag noxyde op balkons.

vanaf1.237,09
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO NATURE NF MATMathys paracem deco nature nf mat

Mathys paracem deco nature nf mat

Mathys PARACEM DECO NATURE NF MAT is een Watergedragen acrylaatdispersieverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals pleisterwerk, baksteen en beton, zowel in particuliere als in openbare gebouwen. Theoretisch rendement: 8-10 m per liter per laag (2 lagen aanbevolen).

vanaf122,29
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO NATURE PRIMER NFMathys paracem deco nature primer nf

Mathys paracem deco nature primer nf

Mathys paracem deco nature primer nf is een watergedragen impregneerprimer met ecolabel voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is geschikt voor nieuwe muren die met paracem worden afgewerkt. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf82,00
bekijk productBekijk product ▸
Paracem Deco Nature Semi-mattMathys paracem deco nature semi-matt

Mathys paracem deco nature semi-matt

Mathys Paracem Deco Nature Semi-matt is een watergedragen satijnmatte binnenmuurverf met Ecolabel arylaatverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals stucwerk, baksteen en beton. Theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag (2 lagen aanbevolen).

vanaf135,59
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO PLAFONDMathys paracem deco plafond

Mathys paracem deco plafond

Mathys paracem deco plafond is een superdekkende extra matte acrylaatverf. Door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen makkelijk worden voorkomen, dit zorgt ervoor dat het ideaal is voor plafonds. Het is te gebruiken voor binnenmuren en plafonds op stucwerk, gipsplaat, pleisterwerk, bakstenen en beton. Het dekt meestal in n keer. Verbruik: 6-8 m per liter.

vanaf24,24
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO PRIMERMathys paracem deco primer

Mathys paracem deco primer

Mathys paracem deco primer is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylharsen. Het dekt goed en heft verschillen in zuigkracht van de ondergrond op. Het is geschikt voor diverse poreuze ongeschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is onverschilderbaar na 2-3 uur. Verbruik: 8-10 m per liter.

vanaf19,03
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECOMathys paracem deco

Mathys paracem deco

Mathys paracem deco is een watergedragen goed dekkende en goed afwasbare binnenmuur- en plafondverf voor plafonds en muren van gips, baksteen, beton of gipsplaten. Het heeft een lange open tijd waardoor er geen aanzetten zichtbaar zijn. Het is daarom zeer geschikt voor oppervlakken met invallend licht. Rendement: 7 m per liter.

vanaf22,81
bekijk productBekijk product ▸
Paracem Deco Semi-Matt SoftMathys paracem deco semi-matt soft

Mathys paracem deco semi-matt soft

Mathys paracem deco soft is een watergedragen satijnmatte acrylaatdispersieverf voor binnentoepassingen. Het heeft een goede mechanische wrijvingsweerstand, is afwasbaar, heeft een gesloten verffilm en is aanzetvrij. Het is toepasbaar op de meeste ondergronden, zoals pleisterwerkwerk, baksteen, beton en glasweefsel. Theoretisch rendement: 7-9 m per liter per laag.

vanaf23,60
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO ULTRA CLEANMathys paracem deco ultra clean

Mathys paracem deco ultra clean

Mathys paracem deco ultra clean is een watergedragen, extra matte, goed dekkende en goed afwasbare muur- en plafondverf. Door de lange open tijd zullen er (bijna) geen aanzetten zichtbaar zijn. Het is zeer geschikt voor oppervlakken met invallend (strijk)licht. Het voorkomt het doorbloeden van de meeste in wateroplosbare vlekken, zoals nicotine en roet of lekkage vlekken. Het kan worden aangebracht op o.a. pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hardschuimpanelen, oude verf en behangpapier. Verbruik: 7-10 m per liter.

vanaf24,49
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM DECO ULTRA CLEAN XTRA MATTMathys paracem deco ultra clean xtra matt

Mathys paracem deco ultra clean xtra matt

Mathys paracem deco ultra clean xtra matt is een zeer goed afwasbare (schrobvastheid klasse 1) extra matte binnenmuurverf op basis van een alkydemulsie. Het is niet opglanzend, heeft een beperkt schrijfeffect bij donkere kleuren en is goed dekkend. Het is de ideale afwerking voor binnenmuren die regelmatig gereinigd worden, zoals kinderkamers of keukens. Het is geschikt voor de meeste ondergronden zoals pleister, baksteen of beton. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch gebruik: ca. 8 m per laag.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM EFFECTS PRIMERMathys paracem effects primer

Mathys paracem effects primer

Mathys paracem effects primer is een witte primer op basis van acrylaatdispersies, geschikt voor poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, pleisterwerk en beton binnen, alvorens deze af te werken met Paracem Effects. Het verstevigt de ondergrond en vermindert de zuigkracht. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf81,59
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM EFFECTS SAND-SABLEMathys paracem effects sand-sable

Mathys paracem effects sand-sable

Mathys paracem effects sand-sable is een acrylaatdispersieverf met fijne zandstructuur voor binnenmuren. Het is speciaal voor het esthetisch verfraaien van de meest gangbare ondergronden zoals behang, baksteen en beton. Het heeft een lange opentijd (2-3 uur) en geen neiging tot aanzetten. Theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf63,30
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM QUARTZMathys paracem quartz

Mathys paracem quartz

Mathys paracem quartz is een watergedragen verf op basis van styreenacrylaathars met kwartsstructuur voor binnen- en buitenwerk. Het bevat kwartskorrels en de uiteindelijke uitstraling is zeer afhankelijk van het gebruikte gereedschap. Rendement: 500 gram per m.

vanaf75,14
bekijk productBekijk product ▸
Paracem Semi-GlossMathys paracem semi-gloss

Mathys paracem semi-gloss

Mathys Paracem Semi-Gloss is een watergedragen halfglanzende acrylaatverf op basis van styreenacrylaat en pure acrylaatharsen voor binnen- en buitenmuren. Rendement: ca. 7,5 m per liter.

vanaf35,23
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM UNIVERSALMathys paracem universal

Mathys paracem universal

Mathys paracem universal is een matte universele verf voor buiten. Het kan worden toegepast op vrijwel iedere ondergrond, bijvoorbeeld bakstenen, goten, hout of aluminium. Het is goed kleur- en weerbestendig voor een langdurige bescherming en de droge film is beschermd tegen aantasting door schimmels. Het is een primer en afwerklaag in n, waterdampdoorlaatbaar en sneldrogend (overschilderbaar na 1 uur). Het heeft daarnaast de unieke eigenschap dat de kleur niet zal verdonkeren wanneer de gevel nat is. Theoretisch verbruik: ca. 8-12 m per liter per laag.

vanaf35,84
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM SEMI-MATTMathys paracem semi-matt

Mathys paracem semi-matt

Mathys paracem is een hoogwaardige, onverzeepbare buitenmuurverf die ook voor binnen te gebruiken is. Het is geschikt voor toepassing op nieuwe en oude ondergronden zoals metselwerk, cementbepleistering of pleister, beton, bakstenen, tussenschotten in gipskarton en houten panelen. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf26,46
bekijk productBekijk product ▸
PARAFIXMathys parafix

Mathys parafix

Mathys Parafix is een speciale impregnatielaag voor roofing en bitumineuze materialen. Het is een melkachtige vloeistof die bij het opdrogen een kleurloze film vormt en het voorkomt inzuigen van waterverdunbare verven op poreuze ondergronden. Het is geschikt als fixeerlaag op verweerde bitumineuze oppervlakken alvorens deze te overschilderen met waterproofing producten zoals Dacfill, Dacfill HZ of Dac-Hydro-Alu. Het voorkomt ook het inzuigen van waterverdunbare verven op poreuze ondergronden. Theoretisch rendement: 5-10 m per liter.

vanaf18,16
bekijk productBekijk product ▸
PARASIL COMPACTMathys parasil compact

Mathys parasil compact

Mathys parasil compact is een Goed vullende onderlaag/tussenlaag op basis van watergedragen acrylaat- en polysiloxaanharsen. Het is geschikt voor gebruik in combinatie met ParaSil. Het is geschikt voor het beschermen en decoreren van nieuwe of oude buitenmuren, muren in metselwerk, beton of hydraulische pleisters en het werkt kleine barstvorming weg. Het is ook geschikt voor onderhoud van oude elastische verflagen en buitengevelisolatie. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: 5-7 m per liter.

vanaf259,24
bekijk productBekijk product ▸
PARASILMathys parasil

Mathys parasil

Mathys parasil is een goed vullende, matte gesilaniseerde gevelverf op basis van siloxaanharsen en 100% acrylaatharsen. Het is ideaal voor oneffen, gestructureerde ondergronden. Het is toepasbaar op de meeste minerale ondergronden alsook op oude dispersieverven. Het voorkomt barstvorming in verdiepte delen van de behandelde ondergrond (zoals baksteen). Rendement: 5-7 m per liter.

vanaf112,38
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRYL SATINMathys pegacryl satin

Mathys pegacryl satin

Mathys pegacryl satin is een zijdeglanzende watergedragen acryllakverf voor binnen- en buitenhoutwerk. Het kan ook als afwerking op Noxyde gebruikt worden. Het heeft uitmuntend glansbehoud bij buitengebruik, strakke vloei, is uv-bestendig en heeft een hoge vulkracht en een hoog dekvermogen. Theoretisch rendement: 9-12 m per liter.

vanaf32,46
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFIX UNIVERSALMathys pegafix universal

Mathys pegafix universal

Mathys pegafix is een Kleurloze impregnatieprimer op basis van acrylaathydrosolen. Het heeft een groot fixerend vermogen op diverse poreuze en licht krijtende oppervlakken, alvorens deze te schilderen met waterverdunbare verven. het is overschilderbaar na 2-4 uur. Rendement: 5-10 m per liter.

vanaf17,63
bekijk productBekijk product ▸
PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUURMathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m (= 1 mm dik).

vanaf17,50
bekijk productBekijk product ▸
PEGAGRAFF HYDROMathys pegagraff hydro

Mathys pegagraff hydro

Mathys pegagraff hydro is een watergedragen, kleurloze, zijdeglanzende 2-componenten polyurethaanacrylaatvernis. Het is uv-bestendig, zeer slijtvast, waterdampdoorlaatbaar en solventbestendig waardoor de meeste graffiti vlot verwijderd kan worden. Het biedt een kleurloze anti-graffiti bescherming aan vele ondergronden zoals poreus beton, natuursteen, baksteen, binnenhoutwerk, diverse coatings en verven op vloeren, muren en binnenoppervlakken. Theoretisch rendement: 5-8 m per liter.

vanaf132,61
bekijk productBekijk product ▸
PEGALINKMathys pegalink

Mathys pegalink

Mathys pegalink is een universele hechtprimer op basis van in water gedispergeerde acrylharsen. Het hecht op vele ondergronden zoals hout, gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink, polycarbonaat, harde PVC en Pegagraff Hydro. Het is UV-bestendig en hecht zelfs op een oudere (lichte) siliconen besmetting. Het is na 24 uur overschilderbaar met acrylverven. Met andere verven wordt geadviseerd eerst een hechtingstest te doen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf44,74
bekijk productBekijk product ▸
PEGAMAT AQUA ISOLEMathys pegamat aqua isole

Mathys pegamat aqua isole

Mathys Pegamat Aqua Isole is een matte, spanningsarme en isolerende renovatieverf voor binnenmuren en plafonds op basis van waterverdunbare gemodificeerde alkydharsen. Het is een grond- en eindlaag in n, isoleert nicotine-, rook-, oude watervlekken en talrijke kleurstoffen, heeft een lange open tijd en is snel overschilderbaar. Het is geschikt als renovatieverf op binnenmuren en plafonds van o.a. pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hardschuimpanelen, oude verf en behangpapier.

vanaf91,65
bekijk productBekijk product ▸
Pegamat RL IsoleMathys pegamat rl isole

Mathys pegamat rl isole

Mathys pegamat RL Isole is een Reukarme solventgedragen isolerende coating op basis van geplastificeerde acrylharsen. Het isoleert nicotinevlekken, rook-, roet- en oude vochtplekken en talrijke kleurstoffen, is snel overschilderbaar en is een primer en afwerkingslaag in n. Het is geschikt Als renovatieverf op binnenmuren en plafonds, zoals pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hard-schuimpanelen, oude verf en behangpapier. Rendement: 9-12 m per liter per laag.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
Pegaprim ExteriorMathys pegaprim exterior

Mathys pegaprim exterior

Mathys Pegaprim Exterior is een zeer goed dekkende watergedragen voorstrijk voor buitenmuren. Het Neutraliseert de verschillen in zuigkracht van de ondergrond en zorgt voor een uniforme ondergrond qua absorptie en kleur. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf81,14
bekijk productBekijk product ▸
PEGAPRIM XPRESSMathys pegaprim xpress

Mathys pegaprim xpress

Mathys pegaprim xpress is een isolerende en sneldrogende universele hechtprimer op basis van watergebaseerde acrylharsen. Het heeft uitstekende hechting op metaal (staal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal) en gladde harde oppervlakken (pvc, polyester, formica). Het sluit poreuze ondergronden af (metsel- en pleisterwerk, beton, hout, spaanplaten) en isoleert vlekken (teer, roet, graffiti, vocht). Het is overschilderbaar na ongeveer 1 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter per laag.

vanaf24,80
bekijk productBekijk product ▸
PEGATEXMathys pegatex

Mathys pegatex

Mathys pegatex is een hoogwaardige latex en muurverf voor binnen en buiten met schrobklasse 1. Het is binnen geschikt voor het schilderen van o.a. muren, plafonds, pleisterplaten, alle soorten pleisterwerk en vezelplaten. Het is buiten geschikt voor het schilderen van al dan niet geschilderde muren, op voorwaarde dat de bouw minimaal 2 jaar oud is. Theoretisch rendement: 8-10 m per liter per laag.

vanaf32,57
bekijk productBekijk product ▸
PLASTI-PARKET PARKETVERNISMathys plasti-parket parketvernis

Mathys plasti-parket parketvernis

Mathys plasti-parket is een solventgedragen polyurethaanalkydvernis voor de bescherming van parketvloeren en houten trappen. Het vergemakkelijkt het onderhoud, biedt uitmuntende weerstand tegen slijtage, is luchtdrogend, eenvoudig in gebruik en ook geschikt voor eenvoudig bijwerken. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: 10 m per liter.

vanaf48,80
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN LATEXMathys plastopan latex

Mathys plastopan latex

Mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. Het is gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. Theoretisch rendement: 3 kg per m.

vanaf51,02
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN SUPER NMathys plastopan super n

Mathys plastopan super n

Mathys plastopan super n is een plamuur voor binnen- en buitengebruik. Het wordt gebruikt voor het egaliseren van oneffenheden in houtwerk alvorens deze te schilderen met solventgedragen verven. Theoretisch rendement: 1-5 kg per m.

vanaf14,62
bekijk productBekijk product ▸
PORISOL PORIENVULLERMathys porisol porienvuller

Mathys porisol porienvuller

Mathys porisol is een Watergedragen impregneer- en isoleermiddel. Het Kan zowel met watergedragen als met de meeste synthetische verven overschilderd worden. Als porinvuller is het onverdund geschikt voor toepassing op poreuze gronden (karton, papier, lichte houtsoorten) en verdund op ondergronden met verschillende zuigkracht (pleisterwerk, houtvezelplaten). Als isolatiemiddel is het onverdund geschikt voor toepassing op exotische houtsoorten, anilinekleuren en oppervlakken vervuild met teerachtige stoffen. Het is na 1 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: 3-10 m per liter per laag.

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
Primer 44HSMathys primer 44hs

Mathys primer 44hs

Rust-oleum primer 44 HS is een gebruiksklare 1-component hechtprimer op chloorrubberbasis. Het verbetert de hechting van coatings op minerale ondergronden. Het heeft een uitstekende fixerende werking op daken, vloeren en muren, bindt loszittende ondergronddeeltjes aan elkaar en verbetert zo de hechting, heeft een snelle waterbestendigheid (1 uur na applicatie bij 20C), is onverzeepbaar en zeer flexibel. Let op, indien de ondergrond een acrylaatverf is, mag deze niet met Primer 44HS overschilderd worden (aantasten van de acrylaatverf door het oplosmiddel). In dat geval kan Pegafix gebruikt worden. Verbruik: 14 m per liter.

vanaf34,79
bekijk productBekijk product ▸
VERNAC ACRYLAATVERNISMathys vernac acrylaatvernis

Mathys vernac acrylaatvernis

Mathys vernac is een solventgedragen, transparante acrylaatvernis. Het is geschikt voor de bescherming van non-ferro metalen en harde polyester. Het heeft een Hoge weerstand tegen weersinvloeden en een uitstekende vloei, is alkalivast en niet vergelend. Het is ook geschikt voor de renovatie van doorschijnende lichtkoepels (uitgezonderd polycarbonaat). Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Theoretisch rendement: 10-15 m per liter per laag.

vanaf46,53
bekijk productBekijk product ▸
EASYWAXNanosign easywax

Nanosign easywax

Nanosign easy wax is een hoogwaardig onderhoudsmiddel op basis van chemische nanotechnologie, speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden. Het geeft een veel langere bescherming van gecoate en kunststof ondergronden dan de conventionele waxproducten.

vanaf128,85
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat