trustpilot 4.3 rating 956 reviews
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Relius

Relius

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
GLASWEEFSEL PLUS FIJN 1000Relius glasweefsel plus fijn 1000Relius glasweefsel plus fijn 1000

Glasweefsel plus fijn 1000 is een onbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Door de zeer fijne uitstraling lijkt het resultaat op glad stucwerk. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 117 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf121,70
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius glasweefsel plus fijn 1001Relius glasweefsel plus fijn 1001

Glasweefsel plus fijn 1001 is een voorbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Door de zeer fijne uitstraling lijkt het resultaat op glad stucwerk. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 126 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf137,04
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS GLAD 9000Relius glasweefsel plus glad 9000Relius glasweefsel plus glad 9000

Glasweefsel plus glad 9000 is een standaard glasweefsel met een gladde structuur van 45 gram per m². Rol bevat 25 m².

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS GLAD 9001Relius glasweefsel plus glad 9001Relius glasweefsel plus glad 9001

Glasweefsel plus glad 9001 is een voorbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Door de zeer fijne uitstraling lijkt het resultaat op glad stucwerk. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 143 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf148,54
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS RUIT 4001Relius glasweefsel plus ruit 4001Relius glasweefsel plus ruit 4001

Glasweefsel plus ruit 4001 is een voorgeschilderd glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 155 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf116,91
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS SPACK 8000Relius glasweefsel plus spack 8000Relius glasweefsel plus spack 8000

glasweefsel plus spack 8000 is een onbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 244 gram per m². Rol bevat 50 m².

vanaf180,17
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS SPACK 8001Relius glasweefsel plus spack 8001Relius glasweefsel plus spack 8001

Glasweefsel plus spack 8001 is een voorbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 253 gram per m². Rol bevat 50 m².

vanaf203,16
bekijk productBekijk product ▸
Acrylor ClassicRelius acrylor classicRelius acrylor classic

Relius Acrylor Classic is een weerbestendige, matte gevelcoating op acrylaatbasis voor buiten. Het heeft een zeer goede dekkracht en is slagregendicht, waterdampdoorlatend, spanningsarm en CO2-remmend. Het is zowel met de roller/kwast als arless te verwerken. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf63,02
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius acrylor decoRelius acrylor deco

Relius acrylor deco is een zijdematte, kleurloze, alkaliresistente, uiterst weerbestendige en waterafstotende verf met een hoge CO2-diffusieweerstand. Het is te gebruiken als betonlazuur en voor creatieve technieken op o.a. pleisteroppervlakken. Het karakter van de sierbetonoppervlakken blijft bij behandeling behouden. Theoretisch rendement: ca. 6,5-10 m².

vanaf72,40
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLOR NANOTECHRelius acrylor nanotechRelius acrylor nanotech

Relius Acrylor Nanotech is een matte, watergedragen gevelcoating voor buiten. Het heeft een tophechting en is extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. Het is vuilafstotend, UV-bestendig, waterdampdoorlatend en slagregendicht. Theoretisch rendement: 6,5 m² per liter.

vanaf100,90
bekijk productBekijk product ▸
Acrylor Protect LRelius acrylor protect lRelius acrylor protect l

Relius Acrylor Protect L is een 1-component, weerbestendige, oplosmiddelhoudende afwerking op acrylaatbasis voor minerale oppervlakken zoals beton, cementpleister en vezelcement buiten. Het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, CO²-remmend en vorst- en dooizoutbestendig. Theoretisch rendement: ca. 6 m² per liter.

vanaf473,13
bekijk productBekijk product ▸
Acrylor Protect WRelius acrylor protect wRelius acrylor protect w

Relius Acrylor Protect W is een 1-component, gebruiksklare, waterverdunbare, milieuvriendelijke 100% acrylaat voor dekkende verflagen op minerale oppervlakken buiten. Het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, CO²-remmend en vorst- en dooizoutbestendig. Het is geschikt voor zowel kwast/roller- als airless-applicatie. Het is CE-gecertificeerd volgens EN-1504-2. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf363,85
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUNDRelius allgrundRelius allgrund

Relius allgrund is een sneldrogende, corrosiewerende, matte, universele hechtprimer voor buiten. Het is op praktisch alle ondergronden inzetbaar (o.a. ijzer, staal, zink, ne-metalen, aluminium, spaan- en hardvezelplaten en hard pvc) en het is slag- en krasvast. Het is overschilderbaar met kunstharslakken na 3 uur (met 2-compontenlakken na 36 uur). Theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf24,43
bekijk productBekijk product ▸
antislip powderRelius antislip powderRelius antislip powder

Relius antislip powder is een kunststof anti-slip poeder voor rolcoatings.

vanaf38,01
bekijk productBekijk product ▸
BALKONBESCHICHTUNGRelius balkonbeschichtungRelius balkonbeschichtung

Relius balkonbeschichtung is een 2-componenten elastische, weerbestendige, zelfnivellerende, glanzende pu gietvloer voor balkons en terassen. Verbruik: 1,4 kg per m².

vanaf116,29
bekijk productBekijk product ▸
BASISHARZRelius basisharzRelius basisharz

Relius basisharz is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, laagviskeuze epoxyhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als primer, egalisatie- of afschotlaag, troffelvloer of reparatiemortel onder alle Relius epoxyhars of polyurethaan vloersystemen. Het is ook zeer geschikt voor reparaties van kunststofvloeren en geschikt voor op normaal tot sterk zuigende beton- en cementvloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Potlife: 35-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 2,5-4 m² per liter.

vanaf53,17
bekijk productBekijk product ▸
BODENSIEGEL TC-300Relius bodensiegel tc-300Relius bodensiegel tc-300

Relius bodensiegel tc-300 is een 1-component, zijdematte, dekkende, watergedragen vloercoating. Het is buitengewoon slijtvast en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het behandelen van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor vloeren met waterbelasting. Theoretisch rendement: ca. 5,5 m² per liter.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN COAT 10 MUURVERFRelius clean coat 10 muurverfRelius clean coat 10 muurverf

Relius Clean Coat 10 is een zijdematte muurverf, geschikt voor binnen. Het is extreem kras- en slijtvast en vergelijkbaar met een 2-componenten coating. Het is ideaal voor wanden in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie- en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. Rendement: 8 m² per liter.

vanaf107,79
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN COAT 5Relius clean coat 5Relius clean coat 5

Relius Clean Coat 5 heeft dezelfde kwaliteit als een 2-componenten muurverf en is volledig slag- en stootvast. Het is mat, super reinigbaar en ideaal voor wanden in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie- en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf138,47
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN COATRelius clean coatRelius clean coat

Relius clean coat is een zijdeglanzende, watergedragen muurverf, geschikt voor binnen. Het is een 1-component kunststof coating, hierdoor gemakkelijk schoon te maken en uitstekend beschermd tegen bacteriën. Het is speciaal geschikt voor extreem zwaar belaste wanden en voor op glasweefsel. Het is slag-, stoot- en slijtvast en vergelijkbaar met een 2-componenten coating. Het is ideaal voor ruimtes in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, druk bezochte openbare gebouwen en zwembaden. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf215,58
bekijk productBekijk product ▸
CONCRETE UNI-MRelius concrete uni-mRelius concrete uni-m

Relius concrete uni m is een cementgebonden, universeel 4-in-1 toepasbare, minerale betonmortel in poedervorm. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Het moet worden gemengd met water, de hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing. Het voldoet aan de eisen van en 1504-3 klasse r3. Potlife: 45 minuten. Rendement: ca. 1,9 kg per m².

vanaf180,69
bekijk productBekijk product ▸
DECOFINISHRelius decofinishRelius decofinish

Relius Deco finish is een kleurloze, reukarme, waterverdunbare, lichtbestendige PU-kunststof afwerking. Het is geschikt als slijtvaste en krasvaste verzegeling over binnenmuurverven. Het is schrobvast klasse 1, gemakkelijk bij te werken en direct overschilderbaar. Het is ook zeer geschikt als verzegeling over fotobehang en XL-Printbehang. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf81,67
bekijk productBekijk product ▸
DICKSCHICHTRelius dickschichtRelius dickschicht

Relius dickschicht is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde polyurethaan voor het maken van zelfnivellerende, gladde vloeren (die vooraf met basisharz geprimerd zijn), binnen en buiten. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten, onderhoudswerkplaatsen en supermarkten. Potlife: 34-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m².

vanaf423,90
bekijk productBekijk product ▸
Elastik WRelius elastik wRelius elastik w

Relius Elastik W is een scheuroverbruggende, gebruiksklare coating voor minerale oppervlakken met scheurenvorming (haarscheurtjes) buiten. Het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, CO²-remmend, vorst- en dooizoutbestendig en CE-gecertificeerd volgens EN 1504-2. Theoretisch rendement: ca. 3,5 m² per liter.

vanaf295,98
bekijk productBekijk product ▸
EXCELLENCERelius excellenceRelius excellence

Relius Excellence is een matte, waterverdunbare, reukarme 1-component muurverf met duurzame bacteriebestendige werking op basis van speciale zilverionen. Het is oplosmiddel-en weekmakervrij en geschikt voor extreem zwaar belaste binnenwanden en speciaal op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. Het is schrobvast klasse 1 volgens EN 13300 en bestand tegen desinfecteermiddelen en decontamineerbaar. Het is geen biocide-produkt. Theoretisch verbruik: ca. 8-9 m² per liter.

vanaf70,70
bekijk productBekijk product ▸
EXPRESSHäRTERRelius expresshärterRelius expresshärter

Relius express-härter is een drogingsversneller voor oplosmiddelhoudende lakken en beitsen.

vanaf51,05
bekijk productBekijk product ▸
ExtraWeissRelius extraweissRelius extraweiss

Relius Extra Weiss is een oplosmiddelvrije, matte binnenmuurverf. Het is schrobvast klasse 3 volgens EN 13300, airless verspuitbaar, goed dekkend, spanningsarm en waterdampdoorlatend. Het kan worden toegepast op steenachtige ondergronden, beton en glasweefsel. Theoretisch rendement: ca. 7 m² per liter.

vanaf35,02
bekijk productBekijk product ▸
FENSTERLASURRelius fensterlasurRelius fensterlasur

Relius Fensterlasur is een transparante, halfglanzende beits, geschikt voor maatvast houtwerk buiten. Het is vochtregulerend, heeft een hoge UV- en weerbestendigheid, is zeer duurzaam en heeft een lange onderhoudscyclus. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf29,66
bekijk productBekijk product ▸
FLIESENGRUNDRelius fliesengrundRelius fliesengrund

Relius fliesengrund is een extreme 2-componenten hechtprimer voor metaal, kunststof en tegels. Het is overschilderbaar na 12-16 uur. Theoretisch rendement: 4 m² per liter.

vanaf53,69
bekijk productBekijk product ▸
FLOORCHIPSRelius floorchipsRelius floorchips

Relius floorchips zijn decoratieve kleurvlokken voor gietvloeren.

vanaf22,37
bekijk productBekijk product ▸
FUNGOSAN PRIMERRelius fungosan primerRelius fungosan primer

Relius Fungosan Primer is een transparante voorstrijk, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, mos en schimmels en ook geschikt voor vochtige ruimtes. Theoretisch rendement: ca. 8 m² per liter.

vanaf17,38
bekijk productBekijk product ▸
FUNGOSAN TOPRelius fungosan topRelius fungosan top

Relius Fungosan Top is een matte, schimmelbestendige dispersieverf voor binnen. Het is schrobvast klasse 3 volgens EN 13300 en bestand tegen schimmelaangroei op de wand. Theoretisch rendement: ca. 7,5 m² per liter.

vanaf69,74
bekijk productBekijk product ▸
GIESSBELAGRelius giessbelagRelius giessbelag

Relius giessbelag is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde epoxyhars voor binnen en buiten voor het maken van zelfnivellerend, gladde vloeren, die vooraf met basisharz geprimerd zijn. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicaliën bestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten en supermarkten. Het kan ook met vuurgedroogde kwartszand gevuld worden. Potlife: 30-40 minuten.

vanaf440,90
bekijk productBekijk product ▸
GLANZSIEGEL DSRelius glanzsiegel dsRelius glanzsiegel ds

Relius glanzsiegel ds is een 2-componenten hoogvullende, glanzende, uv-bestendige, transparante verzegeling. Theoretisch rendement: 7 m² per liter.

vanaf643,48
bekijk productBekijk product ▸
GLANZSIEGEL WRelius glanzsiegel wRelius glanzsiegel w

Relius glanzsiegel w is een hoogglanzende, uv-bestendige, transparante verzegeling. Verbruik: 10 m² per liter.

vanaf154,14
bekijk productBekijk product ▸
GrundierkonzentratRelius grundierkonzentratRelius grundierkonzentrat

Relius Grundierkonzentrat is een olievrije en onverzeepbare geconcentreerde (na menging) grondering met uitstekende hechtende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook toe te passen als toevoeging aan muurverven voor een langere open tijd en het is speciaal om spack plafonds te behandelen zonder aanzetten. Het is te verdunnen met water in een verhouding van 1:4. Rendement: ca. 6,5 m² per liter (verdund).

vanaf155,51
bekijk productBekijk product ▸
Haftgrund PR-100Relius haftgrund pr-100Relius haftgrund pr-100

Relius Haftgrund PR-100 is een 1-component, waterverdunbare hechtgrond voor zuigende en niet zuigende minerale ondergronden, binnen en buiten. Het is speciaal voor ondergronden die aansluitend met Bodensiegel TC-300 afgewerkt worden. Het is ook op zijdeglanzende en engobeerde dakpannen toe te passen als hechtgrond onder Roofacryl dakcoatings. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf32,66
bekijk productBekijk product ▸
HOLZSCHUTZGRUNDRelius holzschutzgrundRelius holzschutzgrund

Relius holzschutzgrund is een transparante beits, geschikt voor buiten. Het is reukarm en geeft een langdurige bescherming tegen houtrot en schimmels. Theoretisch rendement: 16 m² per liter.

vanaf19,23
bekijk productBekijk product ▸
HOLZSIEGELRelius holzsiegelRelius holzsiegel

Relius holzsiegel is een kleurloze, reukarme, sneldrogende, aromaatvrije, hoogwaardige lak op pu-basis voor buiten. Het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, boten (boven water) en tafelbladen. Theoretisch rendement: 14 m² per liter.

vanaf28,82
bekijk productBekijk product ▸
Hydro A-Z HauslackRelius hydro a-z hauslackRelius hydro a-z hauslack

Relius Hydro A-Z Hauslack is een watergedragen zijdeglans verf, geschikt voor binnen en buiten. Het is zeer geschikt voor hout, houten delen, pleister, beton, zink en hard-pvc. Het is reukarm, sneldrogend, weerbestendig, bijzonder vullend en goed dekkend. Theoretisch rendement: 11 m² per liter.

vanaf32,09
bekijk productBekijk product ▸
Hydro Top HolzfarbeRelius hydro top holzfarbeRelius hydro top holzfarbe

Relius Hydro Top Holzfarbe is een watergedragen, zijdeglanzende, structuurbehoudende, ventilerende aflak voor binnen en buiten. Het is bijzonder geschikt voor het lichter maken van donker gebeitste houten ondergronden en het is reukarm, elastisch en uitstekend weerbestendig. Theoretisch rendement: ca. 11 m² per liter.

vanaf29,58
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-EP 2K AllgrundRelius hydro-ep 2k allgrundRelius hydro-ep 2k allgrund

Relius Hydro-EP 2K Allgrund is een waterverdunbare, 2-componenten, licht thixotrope en snel drogende primer voor binnen en buiten op basis van epoxyhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het is een grondlaag voor gebruik op staal, zink, non-ferrometalen en oppervlakken van hard PVC. Het is moeilijk ontvlambaar volgens IMO-resolutie FTPC deel 5. Potlife: 4 uur. Het is overschilderbaar na 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 4 m² per liter.

vanaf164,75
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU ALLGRUNDRelius hydro-pu allgrundRelius hydro-pu allgrund

Relius hydro-pu allgrund is een universele, waterverdunbare, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is zeer sneldrogend en geschikt om ijzer, staal, zink, NE-metalen en hard pvc voor te behandelen. Het is overschilderbaar na ca. 8-10 uur. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf35,79
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU GLANZLACKRelius hydro-pu glanzlackRelius hydro-pu glanzlack

Relius Hydro-PU Glanzlack is een watergedragen, halfglanzende verf voor binnen en buiten. Het is goed dekkend, sneldrogend en heeft een goede hechting op oude alkydharsverven. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf40,58
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU HochglanzlackRelius hydro-pu hochglanzlackRelius hydro-pu hochglanzlack

Relius Hydro-PU Hochglanzlack is een watergedragen hoogglansverf voor binnen en buiten. Het is een hoogwaardige lakverf met een goede hechting op oude alkydharsverven. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf40,26
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU HolzsiegelRelius hydro-pu holzsiegelRelius hydro-pu holzsiegel

Relius Hydro-PU Holzsiegel is een transparante, reukarme, sneldrogende, watergedragen parketlak voor binnen. Het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, parket en houten vloerdelen. Theoretisch rendement: 10 m² per liter.

vanaf39,20
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU IsoliergrundRelius hydro-pu isoliergrundRelius hydro-pu isoliergrund

Relius Hydro-PU Isoliergrund is een watergedragen isolerende grondverf voor hout binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine, roet, olie- en vetvlekken. Theoretisch rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf31,65
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU MattlackRelius hydro-pu mattlackRelius hydro-pu mattlack

Relius Hydro-PU Mattlack is een matte verf geschikt voor binnen. Het is goed dekkend en heeft een goede hechting op oude alkydharsverven. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf40,58
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU PrimerRelius hydro-pu primerRelius hydro-pu primer

Relius Hydro-PU Primer is een zeer goed vullende en licht isolerende grondverf. Het is geschikt voor hout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 10 m² per liter.

vanaf22,37
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU SCHULTAFELLACKRelius hydro-pu schultafellackRelius hydro-pu schultafellack

Relius hydro-pu schultafellack is een goede dekkende, extra matte schoolbordenverf met prachtige vloeiing. Het is zeer slijtvast en niet opglanzend. Verbruik: ca. 9-12 m² per liter.

vanaf35,36
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU SEIDENLACKRelius hydro-pu seidenlackRelius hydro-pu seidenlack

Relius Hydro-PU Seidenlack is een zijdeglanzende, watergedragen, reukarme lak op basis van alkyd en polyurethaan voor binnen en buiten. Het is zeer slijtvast en langdurig kleurecht. Theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf40,58
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU VORLACKRelius hydro-pu vorlackRelius hydro-pu vorlack

Relius hydro-pu vorlack is een zeer goed vullende, reukarme, watergedragen grondverf op polyurethaan-alkydbasis voor binnen. Het heeft een prachtige vloeiing voor een perfect resultaat. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 8-10 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
Hydro UV Flächenlasur TransparantRelius hydro uv flächenlasur transparantRelius hydro uv flächenlasur transparant

Relius Hydro-UV Flächenlasur is een zijdeglanzende, waterverdunbare, vochtregulerende en langdurige beschermende houtveredeling met filmconservering voor binnen en buiten. Het is buitengewoon licht- en weerbestendig door de speciale nano technologie en UV-absorberende combinatie. Het is geschikt voor maatvast-, beperkt maatvast- en niet maatvast houtwerk. Theoretisch rendement: ca. 9 m² per liter.

vanaf36,13
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-UV HolzgrundRelius hydro-uv holzgrundRelius hydro-uv holzgrund

Relius Hydro-UV Holzgrund is een waterverdunbare, diepindringende, schimmelbestendige impregnering voor maatvast- en beperkt maatvast houtwerk buiten. Het voldoet aan biocide richtlijn BPD 98-8-EC en conform EN 152, deel 1. Het is overschilderbaar na 6-8 uur. Theoretisch rendement: ca. 8 m² per liter.

vanaf26,26
bekijk productBekijk product ▸
Hydro UV Imprägnierlasur TransparantRelius hydro uv imprägnierlasur transparantRelius hydro uv imprägnierlasur transparant

Relius Hydro-UV Imprägnierlasur is een watergedragen, zijdeglanzende, reukarme, dampdoorlatende houtveredeling voor binnen en buiten. Het heeft een optimale weer- en UV-bestendigheid en is tixotroop ingesteld. Het is overschilderbaar na 2 uur. Theoretisch rendement: 9-12 m² per liter.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
IMPRAGNIERLASURRelius impragnierlasurRelius impragnierlasur

Relius impragnierlasur is een diepindringende, zijdematte kleurbeits, geschikt voor buiten. Het is speciaal voor niet maatvast houtwerk zoals schuttingen, pergola's en omheiningen. Het is waterafstotend en beschermt het hout tegen schimmels en verweringsinvloeden. Theoretisch rendement: ca. 14 m² per liter.

vanaf22,91
bekijk productBekijk product ▸
ISOLATA L MUURVERFRelius isolata l muurverfRelius isolata l muurverf

Relius Isolata L is een zeer goed dekkende, matte renovatieverf, geschikt voor binnen. Het is uitermate geschikt voor het overschilderen en isoleren van nicotine-, roet- en opgedroogde watervlekken. Het is spanningsvrij en schrobvast klasse 1. Rendement: 6,5 m² per liter.

vanaf73,49
bekijk productBekijk product ▸
ISOLATA WRelius isolata wRelius isolata w

Relius Isolata W is een watergedragen, matte muurverf voor binnen. Het heeft dezelfde isolerende eigenschappen als een synthetisch product en is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine-, roet-, olie-, vet- en watervlekken. Het is buitengewoon dekkend, ademend en kan worden overgeschilderd met normale muurverven. Rendement: 7,5 m² per liter

vanaf88,02
bekijk productBekijk product ▸
Latex HochglanzRelius latex hochglanzRelius latex hochglanz

Relius Latex Hochglanz is een glanzende muurverf, geschikt voor binnen. Het is bijzonder geschikt voor zwaar belaste oppervlakken, zeer goed dekkend, gemakkelijk en soepel te verwerken, waterdampdoorlatend, spanningsarm, goed hechtend en ongevoelig voor vuil. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in o.a. dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorgcentra, kinderdagverblijven, scholen, hotels en restaurants. Het is schrobvast klasse 1. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf424,49
bekijk productBekijk product ▸
Latex Plus SamtRelius latex plus samtRelius latex plus samt

Relius Latex Plus Samt is een zijdeglanzende, goed dekkende latexmuurverf voor binnen, speciaal voor grote projecten. Het is ideaal voor alle schrobvaste en zwaar belaste wanden zoals in dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, banken, hotels, restaurants, woon-, werk- en slaapkamers. Het is vrij van oplosmiddelen en weekmakers, emissiearm, reukarm, bijzonder waterdampdoorlatend, goed hechtend en spanningsarm. Het schrobvaste oppervlak is bestand tegen universele desinfecteermiddelen en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Theoretisch rendement: ca. 7-7,5 m² per liter.

vanaf199,16
bekijk productBekijk product ▸
LATEX SATINRelius latex satinRelius latex satin

Relius latex satin is een zeer goed reinigbare, zijdeglanzende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor wanden en plafonds die goed gereinigd moeten kunnen worden zoals in dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, banken, hotels, keukens en woon-, werk- en slaapkamers. Het is ook geschikt voor wanden en plafonds die aan sterke vervuiling onderhevig zijn of hoge hygiënische eisen hebben (omdat het verfoppervlak tegen desinfecteermiddelen bestand is). Het heeft een gemakkelijke en soepele verwerking en is reukarm, bijzonder waterdampdoorlatend en zeer goed hechtend. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf62,28
bekijk productBekijk product ▸
MATTSIEGEL WRelius mattsiegel wRelius mattsiegel w

Relius mattsiegel w is een 2-componenten, oplosmiddelarme, zijdematte, antislip, slijtvaste uv- en chemicalienbestendige verzegeling op basis van polyurethaan. Het is uitstekend geschikt als eindlaag voor vloeren die met kleurvlokken zijn ingestrooid. Potlife: 240 minuten. Theoretisch rendement: ca. 8-12 m² per liter.

vanaf154,14
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC MUURVERFRelius metallic muurverfRelius metallic muurverf

Relius metallic muurverf is een waterverdunbare, goed dekkende en gemakkelijk verwerkbare muurverf op basis van acrylaatdispersie, geschikt voor binnen. Het is geschikt voor steenachtig en betonnen ondergronden en kan ook worden toegepast op glasweefsel. Theoretisch rendement: 8 m² per liter.

vanaf67,19
bekijk productBekijk product ▸
POWER CLEANRelius power cleanRelius power clean

Relius power clean is een industrieel ontvettingsmiddel- en reinigingsconcentraat. Het is een biologisch afbreekbaar alternatief voor ammonia.

vanaf10,10
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM HOCHGLANZLACKRelius premium hochglanzlackRelius premium hochglanzlack

Relius premium hochglanzlack is een gesiliconiseerde, aromaatvrije, reukarme, sneldrogende, duurzame, hoogglanzende, glansstabiele kunsthars lakverf voor buiten op voorbehandeld hout en metaal. Het heeft een goede weerbestendigheid, een uitstekende slag-, stoot- en krasvastheid en een goede dekkracht, vulling en vloeiing. Rendement: 10-12 m² per liter.

vanaf35,95
bekijk productBekijk product ▸
Premium MetallschutzlackRelius premium metallschutzlackRelius premium metallschutzlack

Relius Premium Metallschutzlack is een zijdeglanzende, high-build kunsthars primer- en afwerklaag voor buiten op basis van een acrylaathars combinatie. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een goede hechting op staal, verzinkt staal en aluminium. Het is geschikt voor industriecomplexen en staalconstructies en heeft een goede bestendigheid in industriegebieden en in zeeklimaat (o.a. bruggen en tanks). Het is overschilderbaar na 14 uur. Theoretisch rendement: ca. 7-8 m² per liter.

vanaf35,91
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM SEIDENLACKRelius premium seidenlackRelius premium seidenlack

Relius premium seidenlack is een gesiliconiseerde, aromaatvrije, reukarme, sneldrogende, duurzame, zijdeglanzende kunsthars lakverf voor buiten op voorbehandeld hout en metaal. Het heeft een goede weerbestendigheid, een uitstekende slag-, stoot- en krasvastheid en een goede dekkracht, vulling en vloeiing. Theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf35,95
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM VENTILACKRelius premium ventilackRelius premium ventilack

Relius Premium Ventilack is een halfglanzend 1-potsysteem voor hout buiten. Het is vochtregulerend, goed vullend en heeft een goede dekking. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: 15 m² per liter.

vanaf33,30
bekijk productBekijk product ▸
QUARZSANDRelius quarzsandRelius quarzsand

Relius quarzsand voor vloeren.

vanaf32,02
bekijk productBekijk product ▸
R1 ASRelius r1 asRelius r1 as

Relius R1 As is een speciale antistatische muurverf voor binnen. Het is vuil- en stofafstotend, schrobvast, mat, oplosmiddelvrij, emissiearm en weekmakervrij. Het is geschikt voor steenachtige en betonnen ondergronden en kan ook worden toegepast op glasweefsel. Verbruik: ca. 8-8,5 m² per liter.

vanaf55,70
bekijk productBekijk product ▸
R1 PRO MUURVERFRelius r1 pro muurverfRelius r1 pro muurverf

Relius R1 Pro is een bijzonder hoogwaardige kwaliteit matte muurverf voor binnen. Het is dankzij de zeer lange open tijd zonder aanzetten te verwerken. Het is dekkend en schrobvast klasse 1 en ook airless verspuitbaar. Rendement: 8 m² per liter.

vanaf46,83
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERRelius rapid primerRelius rapid primer

Relius rapid primer is een sneldrogende grondverf voor hout buiten. Het is overschilderbaar na 2 uur. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
RELINOVA CLASSICRelius relinova classicRelius relinova classic

Relius Relinova Classic is een matte, gesiliconiseerde 100% acrylaat buitenmuurverf speciaal voor het renoveren van pleisterwerk, buitengevelisolatie en gasbeton. Het is elastisch, vezelversterkt ter overbrugging van oppervlakte scheuren, weerbestendig en bestendig tegen mos-en algaangroei. Theoretisch rendement: ca 4. m² per liter.

vanaf309,67
bekijk productBekijk product ▸
Relinova NanotechRelius relinova nanotechRelius relinova nanotech

Relius Relinova Nanotech is een innovatieve buitenmuurverf op siliconenhars basis, speciaal voor onderhoud- en nieuwbouw schilderwerk van buitengevelisolatiesystemen met pleisterafwerking. Het overbrugt fijne haarscheurtjes, is vuilafstotend door nano-technologie en fotokatalytische werking, heeft hoge dampdiffusie en is weerbestendig, slagregendicht en extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. Theoretisch rendement: ca. 5-6 m² per liter.

vanaf114,35
bekijk productBekijk product ▸
Roof Acryl NanoTechRelius roof acryl nanotechRelius roof acryl nanotech

Relius Roof Acryl Nanotech is een zijdeglanzende, zelfreinigende, hydrofoberende en oleofobe, extreem weerbestendige speciale dakcoating op basis van de nieuwste nanotechnologie. Het heeft een fotokatalytische vuilafstotende werking, een extreme bestendigheid tegen mos- en algaangroei, een hoge glansstabiliteit en het poedert niet. Theoretisch rendement: ca. 6,5 m² per liter.

vanaf381,24
bekijk productBekijk product ▸
ROOF ACRYL WRelius roof acryl wRelius roof acryl w

Relius roof acryl w is een speciale coating voor het beschermen van schuine daken zoals betondakpannen, gebakken dakpannen en kunstleisteen. Het is UV-bestendig en waterdampdoorlatend. Theoretisch rendement: ca. 3,5-5 m² per liter.

vanaf246,26
bekijk productBekijk product ▸
ROSTSCHUTZGRUNDRelius rostschutzgrundRelius rostschutzgrund

Relius rostschutzgrund is een sneldrogende high-build anticorrosie verf voor ijzer en staal buiten. Het heeft een goede hechting en lood- en chromaatvrije pigmenten. Het is overschilderbaar na 8 uur. Theoretisch rendement: ca. 7 m² per liter.

vanaf20,98
bekijk productBekijk product ▸
SIEGEL WRelius siegel wRelius siegel w

Relius siegel w is een 2-componenten, zijdeglanzende, waterverdunbare epoxy-dispersie voor het slijtvast coaten van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden vloeren, gietasfalt (alleen binnen) en anhydriet vloeren. Het is ook geschikt als gekleurde verzegeling op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, zorgcentra, laboratoria, kelders, magazijnen en levensmiddelenopslag en -productieruimten. Potlife: 25-30 minuten. Theoretisch rendement: ca. 3-4 m² per liter.

vanaf240,62
bekijk productBekijk product ▸
SILASIL MUURVERFRelius silasil muurverfRelius silasil muurverf

Relius Silasil is een matte muurverf, geschikt voor binnen en buiten. Het is extra bestendig tegen mos- en algaangroei, weerbestendig, waterafstotend en dampdoorlatend. Het is zowel geschikt voor kwast/roller- als airlessapplicatie. Theoretisch rendement: 7 m² per liter.

vanaf17,46
bekijk productBekijk product ▸
Silat Bio InnenRelius silat bio innenRelius silat bio innen

Relius Silat Bio Innen is een buitengewoon goed dekkende, matte silicaatverf voor binnen volgens DIN 18363. Het is schrobvast klasse 2 volgens EN 13300, reukarm, mild voor het milieu, emissie-, oplosmiddel- en weekmakervrij en waterdampdoorlatend. Het is bijzonder geschikt voor minerale ondergronden en als renovatieverf voor draagkrachtige minerale en silicaatverven. Het is zowel rol- als airless spuitbaar. Theoretisch rendement: 7 m² per liter.

vanaf15,74
bekijk productBekijk product ▸
SILAT CLASSIC PRORelius silat classic proRelius silat classic pro

Relius Silat Classic Pro is een waterafstotende, matte silicaatverf volgens DIN 18363 voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op minerale pleisters, natuursteen, kalkzandsteen en oude silicaat- en minerale verflagen. Het heeft een hoge dampdiffusie en is airless te verspuiten. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf68,74
bekijk productBekijk product ▸
Silat Contact-FillerRelius silat contact-fillerRelius silat contact-filler

Relius Silat Contact-Filler is een gepigmenteerde, kwartshoudende, hoogvullende en scheuropvullende tussen- en eindlaag op basis van silicaat voor binnen en buiten. Het is geschikt voor pleisters (PG II en III) en minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Rendement: 2-3 m² per kg.

vanaf71,14
bekijk productBekijk product ▸
SILAT PRIMERRelius silat primerRelius silat primer

Relius Silat Primer is een kleurloze toevoeging op basis van silicaat voor het verdunnen van Silat-producten en als fixeerlaag voor steenachtige zuigende ondergronden, binnen en buiten. Rendement: 4-5 m² per liter.

vanaf33,78
bekijk productBekijk product ▸
SILAT SOL PREMIUMRelius silat sol premiumRelius silat sol premium

Relius Silat Sol Premium is een nieuwe generatie silikaat muurverf voor buiten. Het is geschikt voor het overschilderen van acrylaat en siliconenhars muurverven. Het is waterdicht klasse W3 en dampopen klasse V1. Verbruik: 6 m² per liter.

vanaf93,27
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN F1 MUURVERFRelius silcosan f1 muurverfRelius silcosan f1 muurverf

Relius Silcosan F1 is een matte muurverf, geschikt voor buiten. Het is buitengewoon mos- en algbestendig door het unieke Algosilan concept. Het is sterk waterafstotend, heeft een zeer goede dekking en is extreem vuilafstotend, ook waar geen regenwater langs de gevel loopt. Theoretisch rendement: 5,5 m² per liter.

vanaf28,66
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FILLERRelius silcosan fillerRelius silcosan filler

Relius Silcosan Filler is een gepigmenteerde, weerbestendige, buitengewoon goed ademende, waterafstotende, alkalibestendige, kwartshoudende, vullende tussenlaag voor monumentenzorg gebouwen, pleisters (PG Ic, II en III), minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Het is ook geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden. Theoretisch rendement: ca. 7 m² per liter.

vanaf328,02
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX AG 50 M2Relius silcosan flex ag 50 m2Relius silcosan flex ag 50 m2

Relius Silcosan Flex-AG is een speciaal weefsel voor het inbedden in Silcosan Flex-AM voor een duurzame scheuroverbrugging binnen het Silcosan Flex-Systeem.

vanaf749,24
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-AMRelius silcosan flex-amRelius silcosan flex-am

Relius silcosan flex am is een wit gepigmenteerde, vezelversterkte, plasto-elasische tussenlaag en inbedmassa voor binnen en buiten. Het is geschikt om scheuren in de ondergronden te overbruggen in het het silcosan-flex systeem. Theoretisch rendement: ca. 2 m² per liter.

vanaf331,53
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-RB MUURVERFRelius silcosan flex-rb muurverfRelius silcosan flex-rb muurverf

Relius Silcosan Flex-RB is een matte muurverf, geschikt voor buiten. Het is een elastische coating voor het renoveren van scheuren in gepleisterde gevels. Het is weerbestendig, water- en vuilafstotend en extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. Het heeft een zeer sterk rekvermogen en heeft een ademende en hydrofoberende werking. Rendement: 5,5 m² per liter.

vanaf96,26
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-RSRelius silcosan flex-rsRelius silcosan flex-rs

Relius silcosan flex-rs is een elastische, vezelversterkte reparatiespachtel voor het repareren van gescheurde sierpleister- en betonnen oppervlakken in het silcosan flex-systeem. Het is overschilderbaar na 24 uur.

vanaf110,42
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN HYDROPHOB WRelius silcosan hydrophob wRelius silcosan hydrophob w

Relius silcosan hydrophob w is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. Het is ook geschikt als fixeerlaag. Het is impregnerend en vergelingsvrij. Het is niet geschikt voor horizontale vlakken. Theoretisch rendement: 2,5-5 m² per liter.

vanaf134,22
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN PRIMERRelius silcosan primerRelius silcosan primer

Relius silcosan primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook geschikt voor het fixeren van beton. Het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6 m² per liter.

vanaf161,54
bekijk productBekijk product ▸
SPAC FINISH MUURVERFRelius spac finish muurverfRelius spac finish muurverf

Relius spac finish is een matte muurverf, geschikt voor binnen. Het is spanningsvrij en dus speciaal geschikt voor spacplafonds. Het is goed dekkend, geurarm en mild voor het milieu. Het kan ook airless worden verspoten en door de lange opentijd is het makkelijk en zonder aanzetten te verwerken. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf43,34
bekijk productBekijk product ▸
STRUKTURBELAGRelius strukturbelagRelius strukturbelag

Relius strukturbelag is een zelfnivellerende epoxy gietvloer waarbij de rolstructuur zichtbaar blijft. Potlife: 1 uur. Rendement: 1,4 m² per kg.

vanaf438,69
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund E.L.F. FarblosRelius tiefgrund e.l.f. farblosRelius tiefgrund e.l.f. farblos

Relius Tiefgrund ELF Farblos is een kleurloze, waterverdunbare dispersie hechtgrond voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden,binnen en buiten. Het is emissievrij, oplosmiddelvrij en reukarm en heeft een diep indringend vermogen. Het is overschilderbaasr na 4-5 uur. Theoretisch rendement: 6 m² per liter.

vanaf13,62
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius tiefgrund e.l.f. weissRelius tiefgrund e.l.f. weiss

Relius Tiefgrund ELF Weiss is een witte, waterverdunbare hechtgrond, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden. Het is ook geschikt om spaan- en houtvezelplaten voor te behandelen.

vanaf178,70
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund L FarblosRelius tiefgrund l farblosRelius tiefgrund l farblos

Relius Tiefgrund L Farblos is een kleurloze, oplosmiddelhoudende, reukarme, diep indringende hechtgrond voor buiten. Het is geschikt voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende pleisterlagen en oude krijtende dispersie- en minerale verflagen. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf40,82
bekijk productBekijk product ▸
VOC LATEX PLUSRelius voc latex plusRelius voc latex plus

Relius VOC latex plus is een matte muurverf, geschikt voor binnen en buiten. Het is zeer geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden, heeft een goede hechting, is ademend en schrobvast klasse 1 volgens DIN EN 13300. Het is in het bijzonder geschikt voor buitengevels, binnenwanden en plafonds. Theoretisch rendement: 5,5 m² per liter.

vanaf117,71
bekijk productBekijk product ▸
VOLLDECKER 4XFF MUURVERFRelius volldecker 4xff muurverfRelius volldecker 4xff muurverf

Relius Volldecker is een matte muurverf geschikt voor binnen. Het is dekkend klasse 1 en schrobvast klasse 2, antistatisch en anti-allergisch en mild voor het milieu. Het kan ook airless worden verspoten, is spanningsarm en goed ademend. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf14,95
bekijk productBekijk product ▸
VORLACKRelius vorlackRelius vorlack

Relius Vorlack is een buitengewoon vullende, sneldrogende grondverf/primer voor buiten met een fantastische vloeiing, kantendekking en schuurbaarheid. Het is een ideale ondergrond voor hoogwaardig lakwerk, isoleert veel houtinhoudstoffen, is aromaatvrij en reukarm. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf30,94
bekijk productBekijk product ▸
WETTERSCHUTZLASURRelius wetterschutzlasurRelius wetterschutzlasur

Relius wetterschutzlasur is een biocidevrije, tixotrope, transparante halfglanzende houtbeits voor buiten. Het is uv-beschermend en waterafstotend, aromaatvrij en reukarm. Door de lange open tijd is het ook voor grote vlakken geschikt en het is speciaal voor beperkt maatvast houtwerk. Theoretisch rendement: ca. 9-11 m² per liter.

vanaf27,71
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS FIJN 1000Relius glasweefsel plus fijn 1000

Relius glasweefsel plus fijn 1000

Glasweefsel plus fijn 1000 is een onbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Door de zeer fijne uitstraling lijkt het resultaat op glad stucwerk. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 117 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf121,70
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius glasweefsel plus fijn 1001

Relius glasweefsel plus fijn 1001

Glasweefsel plus fijn 1001 is een voorbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Door de zeer fijne uitstraling lijkt het resultaat op glad stucwerk. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 126 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf137,04
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS GLAD 9000Relius glasweefsel plus glad 9000

Relius glasweefsel plus glad 9000

Glasweefsel plus glad 9000 is een standaard glasweefsel met een gladde structuur van 45 gram per m². Rol bevat 25 m².

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS GLAD 9001Relius glasweefsel plus glad 9001

Relius glasweefsel plus glad 9001

Glasweefsel plus glad 9001 is een voorbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Door de zeer fijne uitstraling lijkt het resultaat op glad stucwerk. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 143 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf148,54
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS RUIT 4001Relius glasweefsel plus ruit 4001

Relius glasweefsel plus ruit 4001

Glasweefsel plus ruit 4001 is een voorgeschilderd glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 155 gram per m². Een rol bevat 50 m².

vanaf116,91
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS SPACK 8000Relius glasweefsel plus spack 8000

Relius glasweefsel plus spack 8000

glasweefsel plus spack 8000 is een onbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 244 gram per m². Rol bevat 50 m².

vanaf180,17
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL PLUS SPACK 8001Relius glasweefsel plus spack 8001

Relius glasweefsel plus spack 8001

Glasweefsel plus spack 8001 is een voorbehandeld glasweefselbehang dat wordt gebruikt voor de verfraaiing van wanden en muren. Het is geschikt voor op pleister en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Gewicht: 253 gram per m². Rol bevat 50 m².

vanaf203,16
bekijk productBekijk product ▸
Acrylor ClassicRelius acrylor classic

Relius acrylor classic

Relius Acrylor Classic is een weerbestendige, matte gevelcoating op acrylaatbasis voor buiten. Het heeft een zeer goede dekkracht en is slagregendicht, waterdampdoorlatend, spanningsarm en CO2-remmend. Het is zowel met de roller/kwast als arless te verwerken. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf63,02
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius acrylor deco

Relius acrylor deco

Relius acrylor deco is een zijdematte, kleurloze, alkaliresistente, uiterst weerbestendige en waterafstotende verf met een hoge CO2-diffusieweerstand. Het is te gebruiken als betonlazuur en voor creatieve technieken op o.a. pleisteroppervlakken. Het karakter van de sierbetonoppervlakken blijft bij behandeling behouden. Theoretisch rendement: ca. 6,5-10 m².

vanaf72,40
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLOR NANOTECHRelius acrylor nanotech

Relius acrylor nanotech

Relius Acrylor Nanotech is een matte, watergedragen gevelcoating voor buiten. Het heeft een tophechting en is extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. Het is vuilafstotend, UV-bestendig, waterdampdoorlatend en slagregendicht. Theoretisch rendement: 6,5 m² per liter.

vanaf100,90
bekijk productBekijk product ▸
Acrylor Protect LRelius acrylor protect l

Relius acrylor protect l

Relius Acrylor Protect L is een 1-component, weerbestendige, oplosmiddelhoudende afwerking op acrylaatbasis voor minerale oppervlakken zoals beton, cementpleister en vezelcement buiten. Het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, CO²-remmend en vorst- en dooizoutbestendig. Theoretisch rendement: ca. 6 m² per liter.

vanaf473,13
bekijk productBekijk product ▸
Acrylor Protect WRelius acrylor protect w

Relius acrylor protect w

Relius Acrylor Protect W is een 1-component, gebruiksklare, waterverdunbare, milieuvriendelijke 100% acrylaat voor dekkende verflagen op minerale oppervlakken buiten. Het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, CO²-remmend en vorst- en dooizoutbestendig. Het is geschikt voor zowel kwast/roller- als airless-applicatie. Het is CE-gecertificeerd volgens EN-1504-2. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf363,85
bekijk productBekijk product ▸
ALLGRUNDRelius allgrund

Relius allgrund

Relius allgrund is een sneldrogende, corrosiewerende, matte, universele hechtprimer voor buiten. Het is op praktisch alle ondergronden inzetbaar (o.a. ijzer, staal, zink, ne-metalen, aluminium, spaan- en hardvezelplaten en hard pvc) en het is slag- en krasvast. Het is overschilderbaar met kunstharslakken na 3 uur (met 2-compontenlakken na 36 uur). Theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf24,43
bekijk productBekijk product ▸
antislip powderRelius antislip powder

Relius antislip powder

Relius antislip powder is een kunststof anti-slip poeder voor rolcoatings.

vanaf38,01
bekijk productBekijk product ▸
BALKONBESCHICHTUNGRelius balkonbeschichtung

Relius balkonbeschichtung

Relius balkonbeschichtung is een 2-componenten elastische, weerbestendige, zelfnivellerende, glanzende pu gietvloer voor balkons en terassen. Verbruik: 1,4 kg per m².

vanaf116,29
bekijk productBekijk product ▸
BASISHARZRelius basisharz

Relius basisharz

Relius basisharz is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, laagviskeuze epoxyhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als primer, egalisatie- of afschotlaag, troffelvloer of reparatiemortel onder alle Relius epoxyhars of polyurethaan vloersystemen. Het is ook zeer geschikt voor reparaties van kunststofvloeren en geschikt voor op normaal tot sterk zuigende beton- en cementvloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Potlife: 35-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 2,5-4 m² per liter.

vanaf53,17
bekijk productBekijk product ▸
BODENSIEGEL TC-300Relius bodensiegel tc-300

Relius bodensiegel tc-300

Relius bodensiegel tc-300 is een 1-component, zijdematte, dekkende, watergedragen vloercoating. Het is buitengewoon slijtvast en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het behandelen van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor vloeren met waterbelasting. Theoretisch rendement: ca. 5,5 m² per liter.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN COAT 10 MUURVERFRelius clean coat 10 muurverf

Relius clean coat 10 muurverf

Relius Clean Coat 10 is een zijdematte muurverf, geschikt voor binnen. Het is extreem kras- en slijtvast en vergelijkbaar met een 2-componenten coating. Het is ideaal voor wanden in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie- en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. Rendement: 8 m² per liter.

vanaf107,79
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN COAT 5Relius clean coat 5

Relius clean coat 5

Relius Clean Coat 5 heeft dezelfde kwaliteit als een 2-componenten muurverf en is volledig slag- en stootvast. Het is mat, super reinigbaar en ideaal voor wanden in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie- en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf138,47
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN COATRelius clean coat

Relius clean coat

Relius clean coat is een zijdeglanzende, watergedragen muurverf, geschikt voor binnen. Het is een 1-component kunststof coating, hierdoor gemakkelijk schoon te maken en uitstekend beschermd tegen bacteriën. Het is speciaal geschikt voor extreem zwaar belaste wanden en voor op glasweefsel. Het is slag-, stoot- en slijtvast en vergelijkbaar met een 2-componenten coating. Het is ideaal voor ruimtes in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, druk bezochte openbare gebouwen en zwembaden. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf215,58
bekijk productBekijk product ▸
CONCRETE UNI-MRelius concrete uni-m

Relius concrete uni-m

Relius concrete uni m is een cementgebonden, universeel 4-in-1 toepasbare, minerale betonmortel in poedervorm. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Het moet worden gemengd met water, de hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing. Het voldoet aan de eisen van en 1504-3 klasse r3. Potlife: 45 minuten. Rendement: ca. 1,9 kg per m².

vanaf180,69
bekijk productBekijk product ▸
DECOFINISHRelius decofinish

Relius decofinish

Relius Deco finish is een kleurloze, reukarme, waterverdunbare, lichtbestendige PU-kunststof afwerking. Het is geschikt als slijtvaste en krasvaste verzegeling over binnenmuurverven. Het is schrobvast klasse 1, gemakkelijk bij te werken en direct overschilderbaar. Het is ook zeer geschikt als verzegeling over fotobehang en XL-Printbehang. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf81,67
bekijk productBekijk product ▸
DICKSCHICHTRelius dickschicht

Relius dickschicht

Relius dickschicht is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde polyurethaan voor het maken van zelfnivellerende, gladde vloeren (die vooraf met basisharz geprimerd zijn), binnen en buiten. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten, onderhoudswerkplaatsen en supermarkten. Potlife: 34-45 minuten. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m².

vanaf423,90
bekijk productBekijk product ▸
Elastik WRelius elastik w

Relius elastik w

Relius Elastik W is een scheuroverbruggende, gebruiksklare coating voor minerale oppervlakken met scheurenvorming (haarscheurtjes) buiten. Het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, CO²-remmend, vorst- en dooizoutbestendig en CE-gecertificeerd volgens EN 1504-2. Theoretisch rendement: ca. 3,5 m² per liter.

vanaf295,98
bekijk productBekijk product ▸
EXCELLENCERelius excellence

Relius excellence

Relius Excellence is een matte, waterverdunbare, reukarme 1-component muurverf met duurzame bacteriebestendige werking op basis van speciale zilverionen. Het is oplosmiddel-en weekmakervrij en geschikt voor extreem zwaar belaste binnenwanden en speciaal op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. Het is schrobvast klasse 1 volgens EN 13300 en bestand tegen desinfecteermiddelen en decontamineerbaar. Het is geen biocide-produkt. Theoretisch verbruik: ca. 8-9 m² per liter.

vanaf70,70
bekijk productBekijk product ▸
EXPRESSHäRTERRelius expresshärter

Relius expresshärter

Relius express-härter is een drogingsversneller voor oplosmiddelhoudende lakken en beitsen.

vanaf51,05
bekijk productBekijk product ▸
ExtraWeissRelius extraweiss

Relius extraweiss

Relius Extra Weiss is een oplosmiddelvrije, matte binnenmuurverf. Het is schrobvast klasse 3 volgens EN 13300, airless verspuitbaar, goed dekkend, spanningsarm en waterdampdoorlatend. Het kan worden toegepast op steenachtige ondergronden, beton en glasweefsel. Theoretisch rendement: ca. 7 m² per liter.

vanaf35,02
bekijk productBekijk product ▸
FENSTERLASURRelius fensterlasur

Relius fensterlasur

Relius Fensterlasur is een transparante, halfglanzende beits, geschikt voor maatvast houtwerk buiten. Het is vochtregulerend, heeft een hoge UV- en weerbestendigheid, is zeer duurzaam en heeft een lange onderhoudscyclus. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf29,66
bekijk productBekijk product ▸
FLIESENGRUNDRelius fliesengrund

Relius fliesengrund

Relius fliesengrund is een extreme 2-componenten hechtprimer voor metaal, kunststof en tegels. Het is overschilderbaar na 12-16 uur. Theoretisch rendement: 4 m² per liter.

vanaf53,69
bekijk productBekijk product ▸
FLOORCHIPSRelius floorchips

Relius floorchips

Relius floorchips zijn decoratieve kleurvlokken voor gietvloeren.

vanaf22,37
bekijk productBekijk product ▸
FUNGOSAN PRIMERRelius fungosan primer

Relius fungosan primer

Relius Fungosan Primer is een transparante voorstrijk, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, mos en schimmels en ook geschikt voor vochtige ruimtes. Theoretisch rendement: ca. 8 m² per liter.

vanaf17,38
bekijk productBekijk product ▸
FUNGOSAN TOPRelius fungosan top

Relius fungosan top

Relius Fungosan Top is een matte, schimmelbestendige dispersieverf voor binnen. Het is schrobvast klasse 3 volgens EN 13300 en bestand tegen schimmelaangroei op de wand. Theoretisch rendement: ca. 7,5 m² per liter.

vanaf69,74
bekijk productBekijk product ▸
GIESSBELAGRelius giessbelag

Relius giessbelag

Relius giessbelag is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde epoxyhars voor binnen en buiten voor het maken van zelfnivellerend, gladde vloeren, die vooraf met basisharz geprimerd zijn. Het is ook geschikt voor instrooivloeren. Het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicaliën bestendigheid. Het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten en supermarkten. Het kan ook met vuurgedroogde kwartszand gevuld worden. Potlife: 30-40 minuten.

vanaf440,90
bekijk productBekijk product ▸
GLANZSIEGEL DSRelius glanzsiegel ds

Relius glanzsiegel ds

Relius glanzsiegel ds is een 2-componenten hoogvullende, glanzende, uv-bestendige, transparante verzegeling. Theoretisch rendement: 7 m² per liter.

vanaf643,48
bekijk productBekijk product ▸
GLANZSIEGEL WRelius glanzsiegel w

Relius glanzsiegel w

Relius glanzsiegel w is een hoogglanzende, uv-bestendige, transparante verzegeling. Verbruik: 10 m² per liter.

vanaf154,14
bekijk productBekijk product ▸
GrundierkonzentratRelius grundierkonzentrat

Relius grundierkonzentrat

Relius Grundierkonzentrat is een olievrije en onverzeepbare geconcentreerde (na menging) grondering met uitstekende hechtende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook toe te passen als toevoeging aan muurverven voor een langere open tijd en het is speciaal om spack plafonds te behandelen zonder aanzetten. Het is te verdunnen met water in een verhouding van 1:4. Rendement: ca. 6,5 m² per liter (verdund).

vanaf155,51
bekijk productBekijk product ▸
Haftgrund PR-100Relius haftgrund pr-100

Relius haftgrund pr-100

Relius Haftgrund PR-100 is een 1-component, waterverdunbare hechtgrond voor zuigende en niet zuigende minerale ondergronden, binnen en buiten. Het is speciaal voor ondergronden die aansluitend met Bodensiegel TC-300 afgewerkt worden. Het is ook op zijdeglanzende en engobeerde dakpannen toe te passen als hechtgrond onder Roofacryl dakcoatings. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf32,66
bekijk productBekijk product ▸
HOLZSCHUTZGRUNDRelius holzschutzgrund

Relius holzschutzgrund

Relius holzschutzgrund is een transparante beits, geschikt voor buiten. Het is reukarm en geeft een langdurige bescherming tegen houtrot en schimmels. Theoretisch rendement: 16 m² per liter.

vanaf19,23
bekijk productBekijk product ▸
HOLZSIEGELRelius holzsiegel

Relius holzsiegel

Relius holzsiegel is een kleurloze, reukarme, sneldrogende, aromaatvrije, hoogwaardige lak op pu-basis voor buiten. Het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, boten (boven water) en tafelbladen. Theoretisch rendement: 14 m² per liter.

vanaf28,82
bekijk productBekijk product ▸
Hydro A-Z HauslackRelius hydro a-z hauslack

Relius hydro a-z hauslack

Relius Hydro A-Z Hauslack is een watergedragen zijdeglans verf, geschikt voor binnen en buiten. Het is zeer geschikt voor hout, houten delen, pleister, beton, zink en hard-pvc. Het is reukarm, sneldrogend, weerbestendig, bijzonder vullend en goed dekkend. Theoretisch rendement: 11 m² per liter.

vanaf32,09
bekijk productBekijk product ▸
Hydro Top HolzfarbeRelius hydro top holzfarbe

Relius hydro top holzfarbe

Relius Hydro Top Holzfarbe is een watergedragen, zijdeglanzende, structuurbehoudende, ventilerende aflak voor binnen en buiten. Het is bijzonder geschikt voor het lichter maken van donker gebeitste houten ondergronden en het is reukarm, elastisch en uitstekend weerbestendig. Theoretisch rendement: ca. 11 m² per liter.

vanaf29,58
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-EP 2K AllgrundRelius hydro-ep 2k allgrund

Relius hydro-ep 2k allgrund

Relius Hydro-EP 2K Allgrund is een waterverdunbare, 2-componenten, licht thixotrope en snel drogende primer voor binnen en buiten op basis van epoxyhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het is een grondlaag voor gebruik op staal, zink, non-ferrometalen en oppervlakken van hard PVC. Het is moeilijk ontvlambaar volgens IMO-resolutie FTPC deel 5. Potlife: 4 uur. Het is overschilderbaar na 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 4 m² per liter.

vanaf164,75
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU ALLGRUNDRelius hydro-pu allgrund

Relius hydro-pu allgrund

Relius hydro-pu allgrund is een universele, waterverdunbare, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. Het is zeer sneldrogend en geschikt om ijzer, staal, zink, NE-metalen en hard pvc voor te behandelen. Het is overschilderbaar na ca. 8-10 uur. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf35,79
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU GLANZLACKRelius hydro-pu glanzlack

Relius hydro-pu glanzlack

Relius Hydro-PU Glanzlack is een watergedragen, halfglanzende verf voor binnen en buiten. Het is goed dekkend, sneldrogend en heeft een goede hechting op oude alkydharsverven. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf40,58
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU HochglanzlackRelius hydro-pu hochglanzlack

Relius hydro-pu hochglanzlack

Relius Hydro-PU Hochglanzlack is een watergedragen hoogglansverf voor binnen en buiten. Het is een hoogwaardige lakverf met een goede hechting op oude alkydharsverven. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf40,26
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU HolzsiegelRelius hydro-pu holzsiegel

Relius hydro-pu holzsiegel

Relius Hydro-PU Holzsiegel is een transparante, reukarme, sneldrogende, watergedragen parketlak voor binnen. Het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, parket en houten vloerdelen. Theoretisch rendement: 10 m² per liter.

vanaf39,20
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU IsoliergrundRelius hydro-pu isoliergrund

Relius hydro-pu isoliergrund

Relius Hydro-PU Isoliergrund is een watergedragen isolerende grondverf voor hout binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine, roet, olie- en vetvlekken. Theoretisch rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf31,65
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU MattlackRelius hydro-pu mattlack

Relius hydro-pu mattlack

Relius Hydro-PU Mattlack is een matte verf geschikt voor binnen. Het is goed dekkend en heeft een goede hechting op oude alkydharsverven. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf40,58
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-PU PrimerRelius hydro-pu primer

Relius hydro-pu primer

Relius Hydro-PU Primer is een zeer goed vullende en licht isolerende grondverf. Het is geschikt voor hout, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 10 m² per liter.

vanaf22,37
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU SCHULTAFELLACKRelius hydro-pu schultafellack

Relius hydro-pu schultafellack

Relius hydro-pu schultafellack is een goede dekkende, extra matte schoolbordenverf met prachtige vloeiing. Het is zeer slijtvast en niet opglanzend. Verbruik: ca. 9-12 m² per liter.

vanaf35,36
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU SEIDENLACKRelius hydro-pu seidenlack

Relius hydro-pu seidenlack

Relius Hydro-PU Seidenlack is een zijdeglanzende, watergedragen, reukarme lak op basis van alkyd en polyurethaan voor binnen en buiten. Het is zeer slijtvast en langdurig kleurecht. Theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf40,58
bekijk productBekijk product ▸
HYDRO-PU VORLACKRelius hydro-pu vorlack

Relius hydro-pu vorlack

Relius hydro-pu vorlack is een zeer goed vullende, reukarme, watergedragen grondverf op polyurethaan-alkydbasis voor binnen. Het heeft een prachtige vloeiing voor een perfect resultaat. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 8-10 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
Hydro UV Flächenlasur TransparantRelius hydro uv flächenlasur transparant

Relius hydro uv flächenlasur transparant

Relius Hydro-UV Flächenlasur is een zijdeglanzende, waterverdunbare, vochtregulerende en langdurige beschermende houtveredeling met filmconservering voor binnen en buiten. Het is buitengewoon licht- en weerbestendig door de speciale nano technologie en UV-absorberende combinatie. Het is geschikt voor maatvast-, beperkt maatvast- en niet maatvast houtwerk. Theoretisch rendement: ca. 9 m² per liter.

vanaf36,13
bekijk productBekijk product ▸
Hydro-UV HolzgrundRelius hydro-uv holzgrund

Relius hydro-uv holzgrund

Relius Hydro-UV Holzgrund is een waterverdunbare, diepindringende, schimmelbestendige impregnering voor maatvast- en beperkt maatvast houtwerk buiten. Het voldoet aan biocide richtlijn BPD 98-8-EC en conform EN 152, deel 1. Het is overschilderbaar na 6-8 uur. Theoretisch rendement: ca. 8 m² per liter.

vanaf26,26
bekijk productBekijk product ▸
Hydro UV Imprägnierlasur TransparantRelius hydro uv imprägnierlasur transparant

Relius hydro uv imprägnierlasur transparant

Relius Hydro-UV Imprägnierlasur is een watergedragen, zijdeglanzende, reukarme, dampdoorlatende houtveredeling voor binnen en buiten. Het heeft een optimale weer- en UV-bestendigheid en is tixotroop ingesteld. Het is overschilderbaar na 2 uur. Theoretisch rendement: 9-12 m² per liter.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
IMPRAGNIERLASURRelius impragnierlasur

Relius impragnierlasur

Relius impragnierlasur is een diepindringende, zijdematte kleurbeits, geschikt voor buiten. Het is speciaal voor niet maatvast houtwerk zoals schuttingen, pergola's en omheiningen. Het is waterafstotend en beschermt het hout tegen schimmels en verweringsinvloeden. Theoretisch rendement: ca. 14 m² per liter.

vanaf22,91
bekijk productBekijk product ▸
ISOLATA L MUURVERFRelius isolata l muurverf

Relius isolata l muurverf

Relius Isolata L is een zeer goed dekkende, matte renovatieverf, geschikt voor binnen. Het is uitermate geschikt voor het overschilderen en isoleren van nicotine-, roet- en opgedroogde watervlekken. Het is spanningsvrij en schrobvast klasse 1. Rendement: 6,5 m² per liter.

vanaf73,49
bekijk productBekijk product ▸
ISOLATA WRelius isolata w

Relius isolata w

Relius Isolata W is een watergedragen, matte muurverf voor binnen. Het heeft dezelfde isolerende eigenschappen als een synthetisch product en is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine-, roet-, olie-, vet- en watervlekken. Het is buitengewoon dekkend, ademend en kan worden overgeschilderd met normale muurverven. Rendement: 7,5 m² per liter

vanaf88,02
bekijk productBekijk product ▸
Latex HochglanzRelius latex hochglanz

Relius latex hochglanz

Relius Latex Hochglanz is een glanzende muurverf, geschikt voor binnen. Het is bijzonder geschikt voor zwaar belaste oppervlakken, zeer goed dekkend, gemakkelijk en soepel te verwerken, waterdampdoorlatend, spanningsarm, goed hechtend en ongevoelig voor vuil. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in o.a. dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorgcentra, kinderdagverblijven, scholen, hotels en restaurants. Het is schrobvast klasse 1. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf424,49
bekijk productBekijk product ▸
Latex Plus SamtRelius latex plus samt

Relius latex plus samt

Relius Latex Plus Samt is een zijdeglanzende, goed dekkende latexmuurverf voor binnen, speciaal voor grote projecten. Het is ideaal voor alle schrobvaste en zwaar belaste wanden zoals in dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, banken, hotels, restaurants, woon-, werk- en slaapkamers. Het is vrij van oplosmiddelen en weekmakers, emissiearm, reukarm, bijzonder waterdampdoorlatend, goed hechtend en spanningsarm. Het schrobvaste oppervlak is bestand tegen universele desinfecteermiddelen en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Theoretisch rendement: ca. 7-7,5 m² per liter.

vanaf199,16
bekijk productBekijk product ▸
LATEX SATINRelius latex satin

Relius latex satin

Relius latex satin is een zeer goed reinigbare, zijdeglanzende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor wanden en plafonds die goed gereinigd moeten kunnen worden zoals in dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, banken, hotels, keukens en woon-, werk- en slaapkamers. Het is ook geschikt voor wanden en plafonds die aan sterke vervuiling onderhevig zijn of hoge hygiënische eisen hebben (omdat het verfoppervlak tegen desinfecteermiddelen bestand is). Het heeft een gemakkelijke en soepele verwerking en is reukarm, bijzonder waterdampdoorlatend en zeer goed hechtend. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf62,28
bekijk productBekijk product ▸
MATTSIEGEL WRelius mattsiegel w

Relius mattsiegel w

Relius mattsiegel w is een 2-componenten, oplosmiddelarme, zijdematte, antislip, slijtvaste uv- en chemicalienbestendige verzegeling op basis van polyurethaan. Het is uitstekend geschikt als eindlaag voor vloeren die met kleurvlokken zijn ingestrooid. Potlife: 240 minuten. Theoretisch rendement: ca. 8-12 m² per liter.

vanaf154,14
bekijk productBekijk product ▸
METALLIC MUURVERFRelius metallic muurverf

Relius metallic muurverf

Relius metallic muurverf is een waterverdunbare, goed dekkende en gemakkelijk verwerkbare muurverf op basis van acrylaatdispersie, geschikt voor binnen. Het is geschikt voor steenachtig en betonnen ondergronden en kan ook worden toegepast op glasweefsel. Theoretisch rendement: 8 m² per liter.

vanaf67,19
bekijk productBekijk product ▸
POWER CLEANRelius power clean

Relius power clean

Relius power clean is een industrieel ontvettingsmiddel- en reinigingsconcentraat. Het is een biologisch afbreekbaar alternatief voor ammonia.

vanaf10,10
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM HOCHGLANZLACKRelius premium hochglanzlack

Relius premium hochglanzlack

Relius premium hochglanzlack is een gesiliconiseerde, aromaatvrije, reukarme, sneldrogende, duurzame, hoogglanzende, glansstabiele kunsthars lakverf voor buiten op voorbehandeld hout en metaal. Het heeft een goede weerbestendigheid, een uitstekende slag-, stoot- en krasvastheid en een goede dekkracht, vulling en vloeiing. Rendement: 10-12 m² per liter.

vanaf35,95
bekijk productBekijk product ▸
Premium MetallschutzlackRelius premium metallschutzlack

Relius premium metallschutzlack

Relius Premium Metallschutzlack is een zijdeglanzende, high-build kunsthars primer- en afwerklaag voor buiten op basis van een acrylaathars combinatie. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een goede hechting op staal, verzinkt staal en aluminium. Het is geschikt voor industriecomplexen en staalconstructies en heeft een goede bestendigheid in industriegebieden en in zeeklimaat (o.a. bruggen en tanks). Het is overschilderbaar na 14 uur. Theoretisch rendement: ca. 7-8 m² per liter.

vanaf35,91
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM SEIDENLACKRelius premium seidenlack

Relius premium seidenlack

Relius premium seidenlack is een gesiliconiseerde, aromaatvrije, reukarme, sneldrogende, duurzame, zijdeglanzende kunsthars lakverf voor buiten op voorbehandeld hout en metaal. Het heeft een goede weerbestendigheid, een uitstekende slag-, stoot- en krasvastheid en een goede dekkracht, vulling en vloeiing. Theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf35,95
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM VENTILACKRelius premium ventilack

Relius premium ventilack

Relius Premium Ventilack is een halfglanzend 1-potsysteem voor hout buiten. Het is vochtregulerend, goed vullend en heeft een goede dekking. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: 15 m² per liter.

vanaf33,30
bekijk productBekijk product ▸
QUARZSANDRelius quarzsand

Relius quarzsand

Relius quarzsand voor vloeren.

vanaf32,02
bekijk productBekijk product ▸
R1 ASRelius r1 as

Relius r1 as

Relius R1 As is een speciale antistatische muurverf voor binnen. Het is vuil- en stofafstotend, schrobvast, mat, oplosmiddelvrij, emissiearm en weekmakervrij. Het is geschikt voor steenachtige en betonnen ondergronden en kan ook worden toegepast op glasweefsel. Verbruik: ca. 8-8,5 m² per liter.

vanaf55,70
bekijk productBekijk product ▸
R1 PRO MUURVERFRelius r1 pro muurverf

Relius r1 pro muurverf

Relius R1 Pro is een bijzonder hoogwaardige kwaliteit matte muurverf voor binnen. Het is dankzij de zeer lange open tijd zonder aanzetten te verwerken. Het is dekkend en schrobvast klasse 1 en ook airless verspuitbaar. Rendement: 8 m² per liter.

vanaf46,83
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERRelius rapid primer

Relius rapid primer

Relius rapid primer is een sneldrogende grondverf voor hout buiten. Het is overschilderbaar na 2 uur. Theoretisch rendement: 12 m² per liter.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
RELINOVA CLASSICRelius relinova classic

Relius relinova classic

Relius Relinova Classic is een matte, gesiliconiseerde 100% acrylaat buitenmuurverf speciaal voor het renoveren van pleisterwerk, buitengevelisolatie en gasbeton. Het is elastisch, vezelversterkt ter overbrugging van oppervlakte scheuren, weerbestendig en bestendig tegen mos-en algaangroei. Theoretisch rendement: ca 4. m² per liter.

vanaf309,67
bekijk productBekijk product ▸
Relinova NanotechRelius relinova nanotech

Relius relinova nanotech

Relius Relinova Nanotech is een innovatieve buitenmuurverf op siliconenhars basis, speciaal voor onderhoud- en nieuwbouw schilderwerk van buitengevelisolatiesystemen met pleisterafwerking. Het overbrugt fijne haarscheurtjes, is vuilafstotend door nano-technologie en fotokatalytische werking, heeft hoge dampdiffusie en is weerbestendig, slagregendicht en extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. Theoretisch rendement: ca. 5-6 m² per liter.

vanaf114,35
bekijk productBekijk product ▸
Roof Acryl NanoTechRelius roof acryl nanotech

Relius roof acryl nanotech

Relius Roof Acryl Nanotech is een zijdeglanzende, zelfreinigende, hydrofoberende en oleofobe, extreem weerbestendige speciale dakcoating op basis van de nieuwste nanotechnologie. Het heeft een fotokatalytische vuilafstotende werking, een extreme bestendigheid tegen mos- en algaangroei, een hoge glansstabiliteit en het poedert niet. Theoretisch rendement: ca. 6,5 m² per liter.

vanaf381,24
bekijk productBekijk product ▸
ROOF ACRYL WRelius roof acryl w

Relius roof acryl w

Relius roof acryl w is een speciale coating voor het beschermen van schuine daken zoals betondakpannen, gebakken dakpannen en kunstleisteen. Het is UV-bestendig en waterdampdoorlatend. Theoretisch rendement: ca. 3,5-5 m² per liter.

vanaf246,26
bekijk productBekijk product ▸
ROSTSCHUTZGRUNDRelius rostschutzgrund

Relius rostschutzgrund

Relius rostschutzgrund is een sneldrogende high-build anticorrosie verf voor ijzer en staal buiten. Het heeft een goede hechting en lood- en chromaatvrije pigmenten. Het is overschilderbaar na 8 uur. Theoretisch rendement: ca. 7 m² per liter.

vanaf20,98
bekijk productBekijk product ▸
SIEGEL WRelius siegel w

Relius siegel w

Relius siegel w is een 2-componenten, zijdeglanzende, waterverdunbare epoxy-dispersie voor het slijtvast coaten van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden vloeren, gietasfalt (alleen binnen) en anhydriet vloeren. Het is ook geschikt als gekleurde verzegeling op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, zorgcentra, laboratoria, kelders, magazijnen en levensmiddelenopslag en -productieruimten. Potlife: 25-30 minuten. Theoretisch rendement: ca. 3-4 m² per liter.

vanaf240,62
bekijk productBekijk product ▸
SILASIL MUURVERFRelius silasil muurverf

Relius silasil muurverf

Relius Silasil is een matte muurverf, geschikt voor binnen en buiten. Het is extra bestendig tegen mos- en algaangroei, weerbestendig, waterafstotend en dampdoorlatend. Het is zowel geschikt voor kwast/roller- als airlessapplicatie. Theoretisch rendement: 7 m² per liter.

vanaf17,46
bekijk productBekijk product ▸
Silat Bio InnenRelius silat bio innen

Relius silat bio innen

Relius Silat Bio Innen is een buitengewoon goed dekkende, matte silicaatverf voor binnen volgens DIN 18363. Het is schrobvast klasse 2 volgens EN 13300, reukarm, mild voor het milieu, emissie-, oplosmiddel- en weekmakervrij en waterdampdoorlatend. Het is bijzonder geschikt voor minerale ondergronden en als renovatieverf voor draagkrachtige minerale en silicaatverven. Het is zowel rol- als airless spuitbaar. Theoretisch rendement: 7 m² per liter.

vanaf15,74
bekijk productBekijk product ▸
SILAT CLASSIC PRORelius silat classic pro

Relius silat classic pro

Relius Silat Classic Pro is een waterafstotende, matte silicaatverf volgens DIN 18363 voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op minerale pleisters, natuursteen, kalkzandsteen en oude silicaat- en minerale verflagen. Het heeft een hoge dampdiffusie en is airless te verspuiten. Theoretisch rendement: ca. 5 m² per liter.

vanaf68,74
bekijk productBekijk product ▸
Silat Contact-FillerRelius silat contact-filler

Relius silat contact-filler

Relius Silat Contact-Filler is een gepigmenteerde, kwartshoudende, hoogvullende en scheuropvullende tussen- en eindlaag op basis van silicaat voor binnen en buiten. Het is geschikt voor pleisters (PG II en III) en minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Rendement: 2-3 m² per kg.

vanaf71,14
bekijk productBekijk product ▸
SILAT PRIMERRelius silat primer

Relius silat primer

Relius Silat Primer is een kleurloze toevoeging op basis van silicaat voor het verdunnen van Silat-producten en als fixeerlaag voor steenachtige zuigende ondergronden, binnen en buiten. Rendement: 4-5 m² per liter.

vanaf33,78
bekijk productBekijk product ▸
SILAT SOL PREMIUMRelius silat sol premium

Relius silat sol premium

Relius Silat Sol Premium is een nieuwe generatie silikaat muurverf voor buiten. Het is geschikt voor het overschilderen van acrylaat en siliconenhars muurverven. Het is waterdicht klasse W3 en dampopen klasse V1. Verbruik: 6 m² per liter.

vanaf93,27
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN F1 MUURVERFRelius silcosan f1 muurverf

Relius silcosan f1 muurverf

Relius Silcosan F1 is een matte muurverf, geschikt voor buiten. Het is buitengewoon mos- en algbestendig door het unieke Algosilan concept. Het is sterk waterafstotend, heeft een zeer goede dekking en is extreem vuilafstotend, ook waar geen regenwater langs de gevel loopt. Theoretisch rendement: 5,5 m² per liter.

vanaf28,66
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FILLERRelius silcosan filler

Relius silcosan filler

Relius Silcosan Filler is een gepigmenteerde, weerbestendige, buitengewoon goed ademende, waterafstotende, alkalibestendige, kwartshoudende, vullende tussenlaag voor monumentenzorg gebouwen, pleisters (PG Ic, II en III), minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Het is ook geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden. Theoretisch rendement: ca. 7 m² per liter.

vanaf328,02
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX AG 50 M2Relius silcosan flex ag 50 m2

Relius silcosan flex ag 50 m2

Relius Silcosan Flex-AG is een speciaal weefsel voor het inbedden in Silcosan Flex-AM voor een duurzame scheuroverbrugging binnen het Silcosan Flex-Systeem.

vanaf749,24
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-AMRelius silcosan flex-am

Relius silcosan flex-am

Relius silcosan flex am is een wit gepigmenteerde, vezelversterkte, plasto-elasische tussenlaag en inbedmassa voor binnen en buiten. Het is geschikt om scheuren in de ondergronden te overbruggen in het het silcosan-flex systeem. Theoretisch rendement: ca. 2 m² per liter.

vanaf331,53
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-RB MUURVERFRelius silcosan flex-rb muurverf

Relius silcosan flex-rb muurverf

Relius Silcosan Flex-RB is een matte muurverf, geschikt voor buiten. Het is een elastische coating voor het renoveren van scheuren in gepleisterde gevels. Het is weerbestendig, water- en vuilafstotend en extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. Het heeft een zeer sterk rekvermogen en heeft een ademende en hydrofoberende werking. Rendement: 5,5 m² per liter.

vanaf96,26
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FLEX-RSRelius silcosan flex-rs

Relius silcosan flex-rs

Relius silcosan flex-rs is een elastische, vezelversterkte reparatiespachtel voor het repareren van gescheurde sierpleister- en betonnen oppervlakken in het silcosan flex-systeem. Het is overschilderbaar na 24 uur.

vanaf110,42
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN HYDROPHOB WRelius silcosan hydrophob w

Relius silcosan hydrophob w

Relius silcosan hydrophob w is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. Het is ook geschikt als fixeerlaag. Het is impregnerend en vergelingsvrij. Het is niet geschikt voor horizontale vlakken. Theoretisch rendement: 2,5-5 m² per liter.

vanaf134,22
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN PRIMERRelius silcosan primer

Relius silcosan primer

Relius silcosan primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook geschikt voor het fixeren van beton. Het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6 m² per liter.

vanaf161,54
bekijk productBekijk product ▸
SPAC FINISH MUURVERFRelius spac finish muurverf

Relius spac finish muurverf

Relius spac finish is een matte muurverf, geschikt voor binnen. Het is spanningsvrij en dus speciaal geschikt voor spacplafonds. Het is goed dekkend, geurarm en mild voor het milieu. Het kan ook airless worden verspoten en door de lange opentijd is het makkelijk en zonder aanzetten te verwerken. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf43,34
bekijk productBekijk product ▸
STRUKTURBELAGRelius strukturbelag

Relius strukturbelag

Relius strukturbelag is een zelfnivellerende epoxy gietvloer waarbij de rolstructuur zichtbaar blijft. Potlife: 1 uur. Rendement: 1,4 m² per kg.

vanaf438,69
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund E.L.F. FarblosRelius tiefgrund e.l.f. farblos

Relius tiefgrund e.l.f. farblos

Relius Tiefgrund ELF Farblos is een kleurloze, waterverdunbare dispersie hechtgrond voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden,binnen en buiten. Het is emissievrij, oplosmiddelvrij en reukarm en heeft een diep indringend vermogen. Het is overschilderbaasr na 4-5 uur. Theoretisch rendement: 6 m² per liter.

vanaf13,62
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRelius tiefgrund e.l.f. weiss

Relius tiefgrund e.l.f. weiss

Relius Tiefgrund ELF Weiss is een witte, waterverdunbare hechtgrond, geschikt voor binnen en buiten. Het is geschikt voor zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden. Het is ook geschikt om spaan- en houtvezelplaten voor te behandelen.

vanaf178,70
bekijk productBekijk product ▸
Tiefgrund L FarblosRelius tiefgrund l farblos

Relius tiefgrund l farblos

Relius Tiefgrund L Farblos is een kleurloze, oplosmiddelhoudende, reukarme, diep indringende hechtgrond voor buiten. Het is geschikt voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende pleisterlagen en oude krijtende dispersie- en minerale verflagen. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf40,82
bekijk productBekijk product ▸
VOC LATEX PLUSRelius voc latex plus

Relius voc latex plus

Relius VOC latex plus is een matte muurverf, geschikt voor binnen en buiten. Het is zeer geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden, heeft een goede hechting, is ademend en schrobvast klasse 1 volgens DIN EN 13300. Het is in het bijzonder geschikt voor buitengevels, binnenwanden en plafonds. Theoretisch rendement: 5,5 m² per liter.

vanaf117,71
bekijk productBekijk product ▸
VOLLDECKER 4XFF MUURVERFRelius volldecker 4xff muurverf

Relius volldecker 4xff muurverf

Relius Volldecker is een matte muurverf geschikt voor binnen. Het is dekkend klasse 1 en schrobvast klasse 2, antistatisch en anti-allergisch en mild voor het milieu. Het kan ook airless worden verspoten, is spanningsarm en goed ademend. Rendement: 7,5 m² per liter.

vanaf14,95
bekijk productBekijk product ▸
VORLACKRelius vorlack

Relius vorlack

Relius Vorlack is een buitengewoon vullende, sneldrogende grondverf/primer voor buiten met een fantastische vloeiing, kantendekking en schuurbaarheid. Het is een ideale ondergrond voor hoogwaardig lakwerk, isoleert veel houtinhoudstoffen, is aromaatvrij en reukarm. Het is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf30,94
bekijk productBekijk product ▸
WETTERSCHUTZLASURRelius wetterschutzlasur

Relius wetterschutzlasur

Relius wetterschutzlasur is een biocidevrije, tixotrope, transparante halfglanzende houtbeits voor buiten. Het is uv-beschermend en waterafstotend, aromaatvrij en reukarm. Door de lange open tijd is het ook voor grote vlakken geschikt en het is speciaal voor beperkt maatvast houtwerk. Theoretisch rendement: ca. 9-11 m² per liter.

vanaf27,71
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER