menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Remmers

Remmers

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALGENVERWIJDERAARRemmers algenverwijderaarRemmers algenverwijderaar

Remmers algenverwijderaar is een zwaar geconcentreerde vloeistof voor het verwijderen van biologische aangroei zoals algen, schimmels en mossen. Het is geschikt voor gebruik op natuursteen, kalkzandsteen, stucwerk, baksteen, klinkers, beton, wasbeton, vezelcement, gevelisolatie en voor oude bestaande verflagen. Het kan daarnaast worden toegepast als preventieve bescherming (impregnering) tegen nieuwe biologische aangroei onder verflagen of hydrofoberende impregneringen door achterblijvende werkzame stoffen. Het kent een zeer goede duurzame werking, heeft geen hydrofoberende werking en bevat geen tensides en zware metalen. De mengverhouding is 4 ml vloeistof op 1 liter water en het kan eenvoudig met een spuit of gieter worden aangebracht en hoeft niet nagespoeld te worden. Voor een optimaal resultaat dient het behandelde oppervlak tenminste 48 uur droog te blijven. Wanneer er nadien ook nog een decoratieve behandeling op het gereinigde hout moet worden aangebracht, mag dat op zijn vroegst na 24 uur inwerktijd.

vanaf18,37
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOUT KRACHTREINIGERRemmers buitenhout krachtreinigerRemmers buitenhout krachtreiniger

Remmers buitenhout krachtreiniger verwijdert zeer effectief verfrestanten en vervuilingen op houten terrassen en dekken. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. De ondergrond dient eerst met een grove straatbezem schoon geveegd te worden. Daarna kan de krachtreiniger met een schrobber gelijkmatig op het gehele terras aangebracht worden. Het dient ca. 15-30 minuten in te werken en vervolgens natgemaakt te worden om de reiniger te activeren (let op dat de ondergrond erg glad is). Daarna kan het terras in de lengterichting van de planken goed schoon geschrobd worden. Indien noodzakelijk kan dit nog eens herhaald worden of hardnekkige verfrestanten kunnen met een plamuurmes worden afgestoken. Tenslotte moet het terras worden schoongespoeld en geveegd tot er geen schuimvorming meer zichtbaar is. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf50,82
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhout OntgrijzerRemmers buitenhout ontgrijzerRemmers buitenhout ontgrijzer

Remmers buitenhout ontgrijzer is een speciale reiniger voor het terughalen van de originele kleur van het hout. Het verwijdert vervuiling, roestsporen, algen, mos en grijze verkleuringen op houten ondergronden. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. Gebruiksaanwijzing: de ontgrijzer met een schrobber, blokkwast of kwast gelijkmatig en ruim op het totale vlak aanbrengen. Het materiaal ca. 15 minuten laten inwerken. Gedurende de hele behandeling het oppervlak vochtig houden. Het hout in de lengterichting per plank met een schrobber afschrobben. Het hout goed met een tuinslang afspoelen. Het afspoelen herhalen totdat er geen schuimvorming meer plaatsvindt, eventueel met behulp van een grove bezem. Bij sterk vergrijsde ondergronden wordt geadviseerd de behandeling herhalen. Verbruik: ca. 5 m² per liter bij een eenmalige behandeling.

vanaf43,83
bekijk productBekijk product ▸
HK LASURRemmers hk lasurRemmers hk lasur

Aidol HK Lazuur is een houtbeschermingsmiddel voor geveltimmerwerk buiten en beschermt het hout tegen vocht en zon. Het materiaal bladdert niet. Het is bedoeld voor alle houtsoorten buiten, maar niet geschikt voor hout wat met de aarde in contact komt. Het beschermt het hout tegen blauwzwam en houtrot conform DIN 68 800 deel 3. Het beschermt het hout met verhoogd vaste stofaandeel. Het is geschikt voor schrootjes, schuttingen, hekwerken, deuren, pergola’s, tuinhuisjes, dakbeschot en gevelbetimmeringen. Verbruik: nieuw onbewerkt hout 3-7 m² per liter en glad hardhout 10 m² per liter.

vanaf25,01
bekijk productBekijk product ▸
HOUTBEITS LONG LIFE UVRemmers houtbeits long life uvRemmers houtbeits long life uv

Remmers houtbeits long life uv is een filmvormende houtbeits die zorgt voor een mooi zijdeglanzend en onderhoudsvrij oppervlak, binnen en buiten. Ook wordt het hout met deze beits op een duurzame wijze bijzonder goed beschermd tegen vocht en uv-stralen. Het is speciaal ontwikkeld voor het decoratief behandelen van naald- en loofhout en voor het onderhoud van constructieve houten objecten. Het is verstandig om naaldhout en andere schimmelgevoelige houtsoorten voor te behandelen met hk lazuur of een houtbeschermingscrème, alvorens de beits aangebracht wordt. Het is geschikt voor deuren, balkonhekwerken, carports, dakoverstekken, serres, gevelbetimmeringen, kozijnen, rolluikkasten, tuinhuisjes, tuinmeubelen, schuttingen en pergola's. Aantal aanbevolen lagen: 2 (eventueel een derde kleurloze laag voor de extra fixatie van de gewenste kleur). Rendement: de eerste laag ca. 10 m² per liter, de tweede laag ca. 17 m² per liter.

vanaf29,39
bekijk productBekijk product ▸
HOUTBESCHERMINGSCREMERemmers houtbeschermingscremeRemmers houtbeschermingscreme

Remmers houtbeschermingscreme kleurloos voor het beschermen en veredelen van hout buiten. De transparante, gepigmenteerde en kleurloze decoratieve buitenbeits in crème-vorm dient ter bescherming voor semi stabiel hout wat niet in aanraking komt met de bodem. De crème beschermt het buitenhout onder andere tegen houtrot en blauwzwam. Dankzij de consistentie, een olie-wateremulsie, is het gemakkelijk boven het hoofd te verwerken. Dat maakt het dan ook uitstekend toepasbaar voor het behandelen van onder andere gevelbetimmeringen, dak overstekken, prieeltjes, pergola’s en carports. Het dringt tot diep in het hout en beschermt het hout tegen micro bacteriële aantasting zoals schimmels en algen, alsook tegen uv-licht, houtrot en wespen. Eventuele oude verflagen dienen verwijderd te worden alvorens het product opgebracht wordt. Het kan in slechts één laag op ruw, gezaagd hout aangebracht worden. Bij opgeschaafd hout dienen er twee lagen aangebracht te worden voor het beste resultaat. Het is na 12 uur droog. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf29,39
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE GW-310Remmers induline gw-310Remmers induline gw-310

Remmers induline gw-310 is een prachtige lazuur op waterbasis voor buitenhout. Het heeft een langdurige uitstraling. Het heeft een dunne laagopbouw en bladdert, scheurt en barst niet. Ook zit de stof biocide in deze lazuur waardoor schimmels en houtrot gedood worden. Het kan uitermate goed toegepast worden op douglas hout, douglas potdeksels en Zweeds rabat, maar ook op andere houtsoorten zoals vuren, grenen en eiken. Het is geschikt als grondlaag, voor- en aflak op voornamelijk houten bouwelementen zoals rolluiken, tuinhuisjes, hekwerk en schuttingen. Het is overschilderbaar na ca. 2,5 uur. Rendement: ca. 10 m² per liter. Het is alleen bestemd voor professioneel gebruik.

vanaf53,27
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRemmers induline gw-310 wfRemmers induline gw-310 wf

Remmers induline gw-310 wf is een watergedragen semi-filmvormende beits voor hout binnen en buiten. Het is geschikt voor de behandeling van nieuw onbehandeld hout en hout wat reeds in de fabriek behandeld is met induline gw-310. Het kan worden gebruikt op o.a. kozijnen en deuren (alleen als grondering), rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerk, schuttingen en carports. Het is een grondlaag, voor- en aflak in één. Het heeft een zeer goed vloeivermogen op ruw hout en een uitstekende (natte) hechting. Het is sneldrogend (overschilderbaar na 2-3 uur) en biedt langdurige bescherming met een gelijkmatige verwering. Het heeft een uv-blokker, bladdert niet af, is vochtregulerend en bevat geen filmconserverende en houtbeschermende biocide. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
Isolerende PrimerRemmers isolerende primerRemmers isolerende primer

Remmers isolerende primer is een watergedragen, speciale grondering voor lichte dekkende verven en lakken. Het is speciaal ter voorkoming van het doorbloeden van houtinhoudstoffen. Het is geschikt voor houten ondergronden buitenshuis zoals schuttingen, kozijnen en deuren. Rendement: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
KopshoutbeschermingRemmers kopshoutbeschermingRemmers kopshoutbescherming

Remmers kopshoutbescherming kleurloos biedt bescherming tegen vocht voor snij- en zaagvlakken op hout binnen en buiten. Het kan wordengebruik op o.a. kozijnen, deuren, rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerk, schuttingen en carports. Het is filmvormend, waterafstotend, elastisch en diffusieremmend. Het beperkt het volumetoename door vocht van het behandelde hout en het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf17,44
bekijk productBekijk product ▸
RAMEN & DEUREN HOUTLAK 3 IN 1Remmers ramen & deuren houtlak 3 in 1Remmers ramen & deuren houtlak 3 in 1

Remmers ramen & deuren houtlak 3 in 1 is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende dekkende verf voor buiten. Het is aromaatvrij en vochtregulerend. Het is geschikt voor geveltimmerwerk zoals ramen, kozijnen en deuren. Het heeft een hoog vaste stofgehalte, is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede kantendekking. Het kan worden gebruikt als grondverf, voorlak en aflak in één. Rendement: ca. 14-20 m² per liter per laag.

vanaf20,84
bekijk productBekijk product ▸
Trappen & parketlakRemmers trappen & parketlakRemmers trappen & parketlak

Remmers trappen & parketlak is een zeer robuuste en extreem slijtvaste lak op basis van pu acrylaatdispersie voor binnenhout. Het is geschikt voor houten vloeren, parket, trappen, meubels en binnendeuren. Het onderscheidt zich met name door de gelijkmatige vulling van de ondergrond en de goede vloei-eigenschappen. Het is gemakkelijk te verwerken en is reukarm. Hout wordt door deze robuuste, sterke laag extreem goed beschermd. Het is chemicaliënbestendig en bovendien heeft de doorgeharde laklaag een goede slijt- en krasvastheid, alsook een goede bestendigheid tegen alle in de handel voorkomende handcrèmes. Het is getest (conform nen en 71-3) en veilig bevonden voor de bewerking van houten kinderspeeltoestellen, kinderspeelgoed en kindermeubelen. Rendement: ca. 8-10 m² per liter per laag.

vanaf31,98
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUTOLIERemmers tuinhoutolieRemmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie is een beschermende, decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen. Door gebruik te maken van speciale grondstoffen onstaat er na de behandeling op het oppervlak van hout een waterwerende laag, terwijl de poriën van hout nog open zijn. Hierdoor wordt de opname van water tegengegaan. Het kan overal gebruikt worden waar het hout een waterwerende werking moeten hebben om helemaal tot zijn recht te komen. Het is zeer geschikt voor het behandelen van hardhouten tuinmeubelen zoals teak, douglas en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en beschermt het hout tegen uitdroging. De gepigmenteerde varianten beschermen tegen vergrijzing. Verbruik: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
Tuinhuis Beits ColorRemmers tuinhuis beits colorRemmers tuinhuis beits color

Remmers tuinhuis beits color is een zeer goed dekkende, zijdematte, elastische, extreem weerbestendige beits voor binnen en buiten. Het is geschikt voor houten ondergronden van bijvoorbeeld huisjes, gevelbetimmeringen, dakoverstekken en carports. Het kan ook worden gebruik op zink (bijvoorbeeld dakgoten) en minerale ondergronden. Het is alkali- en slagregenvast, vochtregulerend en heeft een milde geur. Rendement: ca. 10 m² per liter per laag.

vanaf27,92
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERRemmers universele primerRemmers universele primer

Remmers universele primer is een watergedragen hechtprimer voor verschillende ondergronden zoals staal, verzinkt staal, aluminium, koper, messing, hout, oude verflagen, hard pvc en nog vele andere ondergronden. Het zorgt voor een goede isolering van houtinhoudstoffen, ook op kritische houtsoorten. Het kan met zeer veel producten afgewerkt worden. Daarnaast is het reukarm, sneldrogend en chromaat- en loodvrij. Het heeft daarnaast een zeer goede corrosie- en roestwerende werking dankzij speciale pigmenten. Het is niet geschikt voor geëloxeerd aluminium en nieuw verzinkt, gescopeerd staal. Het is na 12 uur droog. Rendement: ca. 10 m² per liter per laag.

vanaf25,44
bekijk productBekijk product ▸
Werkbladolie EcoRemmers werkbladolie ecoRemmers werkbladolie eco

Remmers werkbladolie eco is een houtveredeling op basis van duurzame grondstoffen voor hout binnen. Het is met name geschikt voor toepassing op tafelbladen, werkbladen en keukenbladen. Het dringt diep in en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Het product is op basis van duurzame grondstoffen: ten minste 90%. Het is eenvoudig te verwerken, duurzaam, vuilafstotend en robuust. Het is goed bestand tegen huishoudelijke middelen conform din 6881, 1b (bijvoorbeeld water, cola, bier, thee, koffie, wijn en reinigingsmiddelen). De verpakking is geschikt voor recycling. Het kan veilig worden gebruikt voor kinderspeelgoed en kinderstoelen. De kleur 'natuurlijk effec' kan alleen voor lichte houtsoorten zoals eiken, essen en vuren gebruikt worden. Verbruik: ca. 20-25 m² per liter.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
ALGENVERWIJDERAARRemmers algenverwijderaar

Remmers algenverwijderaar

Remmers algenverwijderaar is een zwaar geconcentreerde vloeistof voor het verwijderen van biologische aangroei zoals algen, schimmels en mossen. Het is geschikt voor gebruik op natuursteen, kalkzandsteen, stucwerk, baksteen, klinkers, beton, wasbeton, vezelcement, gevelisolatie en voor oude bestaande verflagen. Het kan daarnaast worden toegepast als preventieve bescherming (impregnering) tegen nieuwe biologische aangroei onder verflagen of hydrofoberende impregneringen door achterblijvende werkzame stoffen. Het kent een zeer goede duurzame werking, heeft geen hydrofoberende werking en bevat geen tensides en zware metalen. De mengverhouding is 4 ml vloeistof op 1 liter water en het kan eenvoudig met een spuit of gieter worden aangebracht en hoeft niet nagespoeld te worden. Voor een optimaal resultaat dient het behandelde oppervlak tenminste 48 uur droog te blijven. Wanneer er nadien ook nog een decoratieve behandeling op het gereinigde hout moet worden aangebracht, mag dat op zijn vroegst na 24 uur inwerktijd.

vanaf18,37
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOUT KRACHTREINIGERRemmers buitenhout krachtreiniger

Remmers buitenhout krachtreiniger

Remmers buitenhout krachtreiniger verwijdert zeer effectief verfrestanten en vervuilingen op houten terrassen en dekken. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. De ondergrond dient eerst met een grove straatbezem schoon geveegd te worden. Daarna kan de krachtreiniger met een schrobber gelijkmatig op het gehele terras aangebracht worden. Het dient ca. 15-30 minuten in te werken en vervolgens natgemaakt te worden om de reiniger te activeren (let op dat de ondergrond erg glad is). Daarna kan het terras in de lengterichting van de planken goed schoon geschrobd worden. Indien noodzakelijk kan dit nog eens herhaald worden of hardnekkige verfrestanten kunnen met een plamuurmes worden afgestoken. Tenslotte moet het terras worden schoongespoeld en geveegd tot er geen schuimvorming meer zichtbaar is. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf50,82
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhout OntgrijzerRemmers buitenhout ontgrijzer

Remmers buitenhout ontgrijzer

Remmers buitenhout ontgrijzer is een speciale reiniger voor het terughalen van de originele kleur van het hout. Het verwijdert vervuiling, roestsporen, algen, mos en grijze verkleuringen op houten ondergronden. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. Gebruiksaanwijzing: de ontgrijzer met een schrobber, blokkwast of kwast gelijkmatig en ruim op het totale vlak aanbrengen. Het materiaal ca. 15 minuten laten inwerken. Gedurende de hele behandeling het oppervlak vochtig houden. Het hout in de lengterichting per plank met een schrobber afschrobben. Het hout goed met een tuinslang afspoelen. Het afspoelen herhalen totdat er geen schuimvorming meer plaatsvindt, eventueel met behulp van een grove bezem. Bij sterk vergrijsde ondergronden wordt geadviseerd de behandeling herhalen. Verbruik: ca. 5 m² per liter bij een eenmalige behandeling.

vanaf43,83
bekijk productBekijk product ▸
HK LASURRemmers hk lasur

Remmers hk lasur

Aidol HK Lazuur is een houtbeschermingsmiddel voor geveltimmerwerk buiten en beschermt het hout tegen vocht en zon. Het materiaal bladdert niet. Het is bedoeld voor alle houtsoorten buiten, maar niet geschikt voor hout wat met de aarde in contact komt. Het beschermt het hout tegen blauwzwam en houtrot conform DIN 68 800 deel 3. Het beschermt het hout met verhoogd vaste stofaandeel. Het is geschikt voor schrootjes, schuttingen, hekwerken, deuren, pergola’s, tuinhuisjes, dakbeschot en gevelbetimmeringen. Verbruik: nieuw onbewerkt hout 3-7 m² per liter en glad hardhout 10 m² per liter.

vanaf25,01
bekijk productBekijk product ▸
HOUTBEITS LONG LIFE UVRemmers houtbeits long life uv

Remmers houtbeits long life uv

Remmers houtbeits long life uv is een filmvormende houtbeits die zorgt voor een mooi zijdeglanzend en onderhoudsvrij oppervlak, binnen en buiten. Ook wordt het hout met deze beits op een duurzame wijze bijzonder goed beschermd tegen vocht en uv-stralen. Het is speciaal ontwikkeld voor het decoratief behandelen van naald- en loofhout en voor het onderhoud van constructieve houten objecten. Het is verstandig om naaldhout en andere schimmelgevoelige houtsoorten voor te behandelen met hk lazuur of een houtbeschermingscrème, alvorens de beits aangebracht wordt. Het is geschikt voor deuren, balkonhekwerken, carports, dakoverstekken, serres, gevelbetimmeringen, kozijnen, rolluikkasten, tuinhuisjes, tuinmeubelen, schuttingen en pergola's. Aantal aanbevolen lagen: 2 (eventueel een derde kleurloze laag voor de extra fixatie van de gewenste kleur). Rendement: de eerste laag ca. 10 m² per liter, de tweede laag ca. 17 m² per liter.

vanaf29,39
bekijk productBekijk product ▸
HOUTBESCHERMINGSCREMERemmers houtbeschermingscreme

Remmers houtbeschermingscreme

Remmers houtbeschermingscreme kleurloos voor het beschermen en veredelen van hout buiten. De transparante, gepigmenteerde en kleurloze decoratieve buitenbeits in crème-vorm dient ter bescherming voor semi stabiel hout wat niet in aanraking komt met de bodem. De crème beschermt het buitenhout onder andere tegen houtrot en blauwzwam. Dankzij de consistentie, een olie-wateremulsie, is het gemakkelijk boven het hoofd te verwerken. Dat maakt het dan ook uitstekend toepasbaar voor het behandelen van onder andere gevelbetimmeringen, dak overstekken, prieeltjes, pergola’s en carports. Het dringt tot diep in het hout en beschermt het hout tegen micro bacteriële aantasting zoals schimmels en algen, alsook tegen uv-licht, houtrot en wespen. Eventuele oude verflagen dienen verwijderd te worden alvorens het product opgebracht wordt. Het kan in slechts één laag op ruw, gezaagd hout aangebracht worden. Bij opgeschaafd hout dienen er twee lagen aangebracht te worden voor het beste resultaat. Het is na 12 uur droog. Verbruik: ca. 4-5 m² per liter.

vanaf29,39
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE GW-310Remmers induline gw-310

Remmers induline gw-310

Remmers induline gw-310 is een prachtige lazuur op waterbasis voor buitenhout. Het heeft een langdurige uitstraling. Het heeft een dunne laagopbouw en bladdert, scheurt en barst niet. Ook zit de stof biocide in deze lazuur waardoor schimmels en houtrot gedood worden. Het kan uitermate goed toegepast worden op douglas hout, douglas potdeksels en Zweeds rabat, maar ook op andere houtsoorten zoals vuren, grenen en eiken. Het is geschikt als grondlaag, voor- en aflak op voornamelijk houten bouwelementen zoals rolluiken, tuinhuisjes, hekwerk en schuttingen. Het is overschilderbaar na ca. 2,5 uur. Rendement: ca. 10 m² per liter. Het is alleen bestemd voor professioneel gebruik.

vanaf53,27
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRemmers induline gw-310 wf

Remmers induline gw-310 wf

Remmers induline gw-310 wf is een watergedragen semi-filmvormende beits voor hout binnen en buiten. Het is geschikt voor de behandeling van nieuw onbehandeld hout en hout wat reeds in de fabriek behandeld is met induline gw-310. Het kan worden gebruikt op o.a. kozijnen en deuren (alleen als grondering), rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerk, schuttingen en carports. Het is een grondlaag, voor- en aflak in één. Het heeft een zeer goed vloeivermogen op ruw hout en een uitstekende (natte) hechting. Het is sneldrogend (overschilderbaar na 2-3 uur) en biedt langdurige bescherming met een gelijkmatige verwering. Het heeft een uv-blokker, bladdert niet af, is vochtregulerend en bevat geen filmconserverende en houtbeschermende biocide. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
Isolerende PrimerRemmers isolerende primer

Remmers isolerende primer

Remmers isolerende primer is een watergedragen, speciale grondering voor lichte dekkende verven en lakken. Het is speciaal ter voorkoming van het doorbloeden van houtinhoudstoffen. Het is geschikt voor houten ondergronden buitenshuis zoals schuttingen, kozijnen en deuren. Rendement: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
KopshoutbeschermingRemmers kopshoutbescherming

Remmers kopshoutbescherming

Remmers kopshoutbescherming kleurloos biedt bescherming tegen vocht voor snij- en zaagvlakken op hout binnen en buiten. Het kan wordengebruik op o.a. kozijnen, deuren, rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerk, schuttingen en carports. Het is filmvormend, waterafstotend, elastisch en diffusieremmend. Het beperkt het volumetoename door vocht van het behandelde hout en het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf17,44
bekijk productBekijk product ▸
RAMEN & DEUREN HOUTLAK 3 IN 1Remmers ramen & deuren houtlak 3 in 1

Remmers ramen & deuren houtlak 3 in 1

Remmers ramen & deuren houtlak 3 in 1 is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende dekkende verf voor buiten. Het is aromaatvrij en vochtregulerend. Het is geschikt voor geveltimmerwerk zoals ramen, kozijnen en deuren. Het heeft een hoog vaste stofgehalte, is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede kantendekking. Het kan worden gebruikt als grondverf, voorlak en aflak in één. Rendement: ca. 14-20 m² per liter per laag.

vanaf20,84
bekijk productBekijk product ▸
Trappen & parketlakRemmers trappen & parketlak

Remmers trappen & parketlak

Remmers trappen & parketlak is een zeer robuuste en extreem slijtvaste lak op basis van pu acrylaatdispersie voor binnenhout. Het is geschikt voor houten vloeren, parket, trappen, meubels en binnendeuren. Het onderscheidt zich met name door de gelijkmatige vulling van de ondergrond en de goede vloei-eigenschappen. Het is gemakkelijk te verwerken en is reukarm. Hout wordt door deze robuuste, sterke laag extreem goed beschermd. Het is chemicaliënbestendig en bovendien heeft de doorgeharde laklaag een goede slijt- en krasvastheid, alsook een goede bestendigheid tegen alle in de handel voorkomende handcrèmes. Het is getest (conform nen en 71-3) en veilig bevonden voor de bewerking van houten kinderspeeltoestellen, kinderspeelgoed en kindermeubelen. Rendement: ca. 8-10 m² per liter per laag.

vanaf31,98
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUTOLIERemmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie is een beschermende, decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen. Door gebruik te maken van speciale grondstoffen onstaat er na de behandeling op het oppervlak van hout een waterwerende laag, terwijl de poriën van hout nog open zijn. Hierdoor wordt de opname van water tegengegaan. Het kan overal gebruikt worden waar het hout een waterwerende werking moeten hebben om helemaal tot zijn recht te komen. Het is zeer geschikt voor het behandelen van hardhouten tuinmeubelen zoals teak, douglas en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en beschermt het hout tegen uitdroging. De gepigmenteerde varianten beschermen tegen vergrijzing. Verbruik: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
Tuinhuis Beits ColorRemmers tuinhuis beits color

Remmers tuinhuis beits color

Remmers tuinhuis beits color is een zeer goed dekkende, zijdematte, elastische, extreem weerbestendige beits voor binnen en buiten. Het is geschikt voor houten ondergronden van bijvoorbeeld huisjes, gevelbetimmeringen, dakoverstekken en carports. Het kan ook worden gebruik op zink (bijvoorbeeld dakgoten) en minerale ondergronden. Het is alkali- en slagregenvast, vochtregulerend en heeft een milde geur. Rendement: ca. 10 m² per liter per laag.

vanaf27,92
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE PRIMERRemmers universele primer

Remmers universele primer

Remmers universele primer is een watergedragen hechtprimer voor verschillende ondergronden zoals staal, verzinkt staal, aluminium, koper, messing, hout, oude verflagen, hard pvc en nog vele andere ondergronden. Het zorgt voor een goede isolering van houtinhoudstoffen, ook op kritische houtsoorten. Het kan met zeer veel producten afgewerkt worden. Daarnaast is het reukarm, sneldrogend en chromaat- en loodvrij. Het heeft daarnaast een zeer goede corrosie- en roestwerende werking dankzij speciale pigmenten. Het is niet geschikt voor geëloxeerd aluminium en nieuw verzinkt, gescopeerd staal. Het is na 12 uur droog. Rendement: ca. 10 m² per liter per laag.

vanaf25,44
bekijk productBekijk product ▸
Werkbladolie EcoRemmers werkbladolie eco

Remmers werkbladolie eco

Remmers werkbladolie eco is een houtveredeling op basis van duurzame grondstoffen voor hout binnen. Het is met name geschikt voor toepassing op tafelbladen, werkbladen en keukenbladen. Het dringt diep in en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Het product is op basis van duurzame grondstoffen: ten minste 90%. Het is eenvoudig te verwerken, duurzaam, vuilafstotend en robuust. Het is goed bestand tegen huishoudelijke middelen conform din 6881, 1b (bijvoorbeeld water, cola, bier, thee, koffie, wijn en reinigingsmiddelen). De verpakking is geschikt voor recycling. Het kan veilig worden gebruikt voor kinderspeelgoed en kinderstoelen. De kleur 'natuurlijk effec' kan alleen voor lichte houtsoorten zoals eiken, essen en vuren gebruikt worden. Verbruik: ca. 20-25 m² per liter.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER