trustpilot 4.3 rating 956 reviews
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Remmers

Remmers

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AQUA EAD-67/SM AFLAK DEKKENDRemmers aqua ead-67/sm aflak dekkendRemmers aqua ead-67/sm aflak dekkend

Remmers aqua ead-67/sm aflak dekkend is een watergedragen één-pot-systeem voor hoogwaardige houtconstructies buiten. Het is geschikt voor naaldhout van niet maathoudende en beperkt maathoudende houten bouwelementen. Het is zeer duurzaam door een speciale bindmiddelcombinatie en heeft een goede vloeiing en een snelle blokvastheid. Het is dampdoorlatend, weerbestendig en vochtregulerend. Het heeft daarnaast filmconservering tegen micro-bacteriële aantasting. Het is na 4 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m² per liter bij kwast/rolverwerking en ca. 7 m² bij spuitverwerking.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
aqua hsl-35/m houtbeits 3in1Remmers aqua hsl-35/m houtbeits 3in1Remmers aqua hsl-35/m houtbeits 3in1

Remmers aqua hsl-35/m houtbeits 3in1 is een sneldrogende, watergedragen premium lazuur voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor hout buiten dat niet in contact staat met de grond conform din en 335-, gk 2 en 3. Het is geschikt voor niet maathoudende houten bouwelementen zoals hekwerk, schuttingen en carports, beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals rolluiken, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes en maathoudende houten bouwdelen (alleen als grondering) zoals kozijnen en deuren. Het beschermt het hout tegen vocht en werkt preventief tegen blauwzwam. De bescherming tegen verwering (constructieve houtbescherming en vochtbescherming van het product) vermindert het risico op het ontstaan van blauwschimmel en rot. Het verhoogde vaste stofgehalte geeft fysieke bescherming tegen wespenaantasting en de filmbescherming tegen schimmel en algen. Het geeft langdurige bescherming met gelijkmatige verwering zonder afbladdering. Het is na 2-3 uur overschilderbaar.

vanaf23,99
bekijk productBekijk product ▸
aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1Remmers aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1Remmers aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1

Remmers aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1 is een professioneel watergedragen één-pot verfsysteem voor metalen, harde kunststoffen en hout, met geteste corrosiebescherming en isolerend tegen houtbestanddelen. Het is geschikt voor binnen en buiten op o.a. hekken, frames, leuningen, regenpijpen, trapeziumplaten, metalen bekleding, radiatoren, harde pvc, pur, acryl, melaminehars, hpl, hekwerk, schuttingen, carports, rolluiken, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes. Het is niet geschikt voor vloeroppervlakken. Het hecht zeer goed met de ondergrond, heeft corrosiebescherming c3 lang volgens din en is 12944-6 en een corrosie-inhibtor voor schroeven en spijkers. Het vergeelt en verkrijt niet en heeft een goede kantendekking, een zeer geringe neiging tot vervuiling en een uitstekende weerbestendigheid. Het is oplosmiddelarm en milieuvriendelijk. Het is na 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf26,73
bekijk productBekijk product ▸
AQUA OVL-49/TM VOORVERGRIJZENDE OLIEBEITSRemmers aqua ovl-49/tm voorvergrijzende oliebeitsRemmers aqua ovl-49/tm voorvergrijzende oliebeits

Remmers aqua ovl-49/tm voorvergrijzende oliebeits is een watergedragen vergrijzingsbeits op basis van hernieuwbare grondstoffen voor hout binnen en buiten. Het kan worden gebruikt op beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, niet maathoudende houten bouwelementen zoals hekwerk, schuttingen en carports en houten bijenkasten, bijenkorven en andere houten onderdelen in de bijenteelt. Het geeft een duurzaam gelijkmatige kleur in verweerde en niet verweerde situaties, is bewezen bijvriendelijk, druipt niet en een heeft goede vloeiing. Het is na 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 17 m² per liter.

vanaf48,56
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOUT KRACHTREINIGERRemmers buitenhout krachtreinigerRemmers buitenhout krachtreiniger

Remmers buitenhout krachtreiniger verwijdert zeer effectief verfrestanten en vervuilingen op houten terrassen en dekken. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. De ondergrond dient eerst met een grove straatbezem schoon geveegd te worden. Daarna kan de krachtreiniger met een schrobber gelijkmatig op het gehele terras aangebracht worden. Het dient ca. 15-30 minuten in te werken en vervolgens natgemaakt te worden om de reiniger te activeren (let op dat de ondergrond erg glad is). Daarna kan het terras in de lengterichting van de planken goed schoon geschrobd worden. Indien noodzakelijk kan dit nog eens herhaald worden of hardnekkige verfrestanten kunnen met een plamuurmes worden afgestoken. Tenslotte moet het terras worden schoongespoeld en geveegd tot er geen schuimvorming meer zichtbaar is. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf53,35
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhout OntgrijzerRemmers buitenhout ontgrijzerRemmers buitenhout ontgrijzer

Remmers buitenhout ontgrijzer is een speciale reiniger voor het terughalen van de originele kleur van het hout. Het verwijdert vervuiling, roestsporen, algen, mos en grijze verkleuringen op houten ondergronden. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. Gebruiksaanwijzing: de ontgrijzer met een schrobber, blokkwast of kwast gelijkmatig en ruim op het totale vlak aanbrengen. Het materiaal ca. 15 minuten laten inwerken. Gedurende de hele behandeling het oppervlak vochtig houden. Het hout in de lengterichting per plank met een schrobber afschrobben. Het hout goed met een tuinslang afspoelen. Het afspoelen herhalen totdat er geen schuimvorming meer plaatsvindt, eventueel met behulp van een grove bezem. Bij sterk vergrijsde ondergronden wordt geadviseerd de behandeling herhalen. Verbruik: ca. 5 m² per liter bij een eenmalige behandeling.

vanaf45,99
bekijk productBekijk product ▸
ECO TUINHOUTOLIERemmers eco tuinhoutolieRemmers eco tuinhoutolie

Remmers eco tuinhoutolie is een wateremulgerende olie op basis van hernieuwbare grondstoffen voor terrassen en tuinmeubelen. De gepigmenteerde varianten zijn geschikt voor hout binnen en buiten en de kleurloze variant is geschikt voor binnen en overdekt buiten. Het kan worden gebruikt op o.a. teak, bangkirai, lariks, douglas en accoya. Het is ook geschikt voor niet maathoudende en beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals bijenkasten, bijenkorven en andere houten onderdelen in de bijenteelt. Het is niet geschikt voor massaranduba en ipé. Het heeft een zeer laag oplosmiddelgehalte, is antislip en is weer- en uv-bestendig. Het is na 4 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 17 m² per liter.

vanaf23,99
bekijk productBekijk product ▸
HK LAZUURRemmers hk lazuurRemmers hk lazuur

Remmers hk lazuur is een houtbeschermingsmiddel voor geveltimmerwerk buiten en beschermt het hout tegen vocht en zon. Het materiaal bladdert niet. Het is bedoeld voor alle houtsoorten buiten, maar niet geschikt voor hout wat met de aarde in contact komt. Het beschermt het hout tegen blauwzwam en houtrot conform din 68 800 deel 3. Het beschermt het hout met verhoogd vaste stofaandeel. Het is geschikt voor schrootjes, schuttingen, hekwerken, deuren, pergola’s, tuinhuisjes, dakbeschot en gevelbetimmeringen. Verbruik: nieuw onbewerkt hout 3-7 m² per liter en glad hardhout 10 m² per liter.

vanaf25,01
bekijk productBekijk product ▸
HOUTBEITS LONG LIFE UVRemmers houtbeits long life uvRemmers houtbeits long life uv

Remmers houtbeits long life uv is een filmvormende houtbeits die zorgt voor een mooi zijdeglanzend en onderhoudsvrij oppervlak, binnen en buiten. Ook wordt het hout met deze beits op een duurzame wijze bijzonder goed beschermd tegen vocht en uv-stralen. Het is speciaal ontwikkeld voor het decoratief behandelen van naald- en loofhout en voor het onderhoud van constructieve houten objecten. Het is verstandig om naaldhout en andere schimmelgevoelige houtsoorten voor te behandelen met hk lazuur of een houtbeschermingscrème, alvorens de beits aangebracht wordt. Het is geschikt voor deuren, balkonhekwerken, carports, dakoverstekken, serres, gevelbetimmeringen, kozijnen, rolluikkasten, tuinhuisjes, tuinmeubelen, schuttingen en pergola's. Aantal aanbevolen lagen: 2 (eventueel een derde kleurloze laag voor de extra fixatie van de gewenste kleur). Rendement: de eerste laag ca. 10 m² per liter, de tweede laag ca. 17 m² per liter.

vanaf30,84
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE DW-610Remmers induline dw-610Remmers induline dw-610

Remmers induline dw-610 is een watergedragen, isolerende verf voor hout buiten. Het is geschikt voor beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals rolluiken, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes en niet maathoudende houten bouwelementen zoals hekwerk, schuttingen en carports. Het is een grondlaag, voorlak en aflak in één en is met name geschikt voor vuren, dennen, douglas, eiken, grenen en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en heeft een goede vloeiing. Het geeft een elegante glans met behoud van de houtstructuur (bij 3 lagen), is dampdoorlatend en heeft filmconservering tegen micro-bacteriële aantasting. Het vergeelt en verkrijt niet, is zeer duurzaam en het schilfert niet af. Het is na 4 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 7-20 m² per liter.

vanaf112,80
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE GW-310Remmers induline gw-310Remmers induline gw-310

Remmers induline gw-310 is een prachtige lazuur op waterbasis voor buitenhout. Het heeft een langdurige uitstraling. Het heeft een dunne laagopbouw en bladdert, scheurt en barst niet. Ook zit de stof biocide in deze lazuur waardoor schimmels en houtrot gedood worden. Het kan uitermate goed toegepast worden op douglas hout, douglas potdeksels en Zweeds rabat, maar ook op andere houtsoorten zoals vuren, grenen en eiken. Het is geschikt als grondlaag, voor- en aflak op voornamelijk houten bouwelementen zoals rolluiken, tuinhuisjes, hekwerk en schuttingen. Het is overschilderbaar na ca. 2,5 uur. Rendement: ca. 10 m² per liter. Het is alleen bestemd voor professioneel gebruik.

vanaf56,45
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE GW-310 WFRemmers induline gw-310 wfRemmers induline gw-310 wf

Remmers induline gw-310 wf is een watergedragen semi-filmvormende beits voor hout binnen en buiten. Het is geschikt voor de behandeling van nieuw onbehandeld hout en hout wat reeds in de fabriek behandeld is met induline gw-310. Het kan worden gebruikt op o.a. kozijnen en deuren (alleen als grondering), rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerk, schuttingen en carports. Het is een grondlaag, voor- en aflak in één. Het heeft een zeer goed vloeivermogen op ruw hout en een uitstekende (natte) hechting. Het is sneldrogend (overschilderbaar na 2-3 uur) en biedt langdurige bescherming met een gelijkmatige verwering. Het heeft een uv-blokker, bladdert niet af, is vochtregulerend en bevat geen filmconserverende en houtbeschermende biocide. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
Isolerende PrimerRemmers isolerende primerRemmers isolerende primer

Remmers isolerende primer is een watergedragen, speciale grondering voor lichte dekkende verven en lakken. Het is speciaal ter voorkoming van het doorbloeden van houtinhoudstoffen. Het is geschikt voor houten ondergronden buitenshuis zoals schuttingen, kozijnen en deuren. Rendement: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf27,14
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUTOLIERemmers tuinhoutolieRemmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie is een beschermende, decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen. Door gebruik te maken van speciale grondstoffen onstaat er na de behandeling op het oppervlak van hout een waterwerende laag, terwijl de poriën van hout nog open zijn. Hierdoor wordt de opname van water tegengegaan. Het kan overal gebruikt worden waar het hout een waterwerende werking moeten hebben om helemaal tot zijn recht te komen. Het is zeer geschikt voor het behandelen van hardhouten tuinmeubelen zoals teak, douglas en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en beschermt het hout tegen uitdroging. De gepigmenteerde varianten beschermen tegen vergrijzing. Verbruik: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf21,92
bekijk productBekijk product ▸
Tuinhuis Beits ColorRemmers tuinhuis beits colorRemmers tuinhuis beits color

Remmers tuinhuis beits color is een zeer goed dekkende, zijdematte, elastische, extreem weerbestendige beits voor binnen en buiten. Het is geschikt voor houten ondergronden van bijvoorbeeld huisjes, gevelbetimmeringen, dakoverstekken en carports. Het kan ook worden gebruik op zink (bijvoorbeeld dakgoten) en minerale ondergronden. Het is alkali- en slagregenvast, vochtregulerend en heeft een milde geur. Rendement: ca. 10 m² per liter per laag.

vanaf29,30
bekijk productBekijk product ▸
AQUA EAD-67/SM AFLAK DEKKENDRemmers aqua ead-67/sm aflak dekkend

Remmers aqua ead-67/sm aflak dekkend

Remmers aqua ead-67/sm aflak dekkend is een watergedragen één-pot-systeem voor hoogwaardige houtconstructies buiten. Het is geschikt voor naaldhout van niet maathoudende en beperkt maathoudende houten bouwelementen. Het is zeer duurzaam door een speciale bindmiddelcombinatie en heeft een goede vloeiing en een snelle blokvastheid. Het is dampdoorlatend, weerbestendig en vochtregulerend. Het heeft daarnaast filmconservering tegen micro-bacteriële aantasting. Het is na 4 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m² per liter bij kwast/rolverwerking en ca. 7 m² bij spuitverwerking.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
aqua hsl-35/m houtbeits 3in1Remmers aqua hsl-35/m houtbeits 3in1

Remmers aqua hsl-35/m houtbeits 3in1

Remmers aqua hsl-35/m houtbeits 3in1 is een sneldrogende, watergedragen premium lazuur voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor hout buiten dat niet in contact staat met de grond conform din en 335-, gk 2 en 3. Het is geschikt voor niet maathoudende houten bouwelementen zoals hekwerk, schuttingen en carports, beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals rolluiken, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes en maathoudende houten bouwdelen (alleen als grondering) zoals kozijnen en deuren. Het beschermt het hout tegen vocht en werkt preventief tegen blauwzwam. De bescherming tegen verwering (constructieve houtbescherming en vochtbescherming van het product) vermindert het risico op het ontstaan van blauwschimmel en rot. Het verhoogde vaste stofgehalte geeft fysieke bescherming tegen wespenaantasting en de filmbescherming tegen schimmel en algen. Het geeft langdurige bescherming met gelijkmatige verwering zonder afbladdering. Het is na 2-3 uur overschilderbaar.

vanaf23,99
bekijk productBekijk product ▸
aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1Remmers aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1

Remmers aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1

Remmers aqua ml-69/sm-multi-lak 3in1 is een professioneel watergedragen één-pot verfsysteem voor metalen, harde kunststoffen en hout, met geteste corrosiebescherming en isolerend tegen houtbestanddelen. Het is geschikt voor binnen en buiten op o.a. hekken, frames, leuningen, regenpijpen, trapeziumplaten, metalen bekleding, radiatoren, harde pvc, pur, acryl, melaminehars, hpl, hekwerk, schuttingen, carports, rolluiken, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes. Het is niet geschikt voor vloeroppervlakken. Het hecht zeer goed met de ondergrond, heeft corrosiebescherming c3 lang volgens din en is 12944-6 en een corrosie-inhibtor voor schroeven en spijkers. Het vergeelt en verkrijt niet en heeft een goede kantendekking, een zeer geringe neiging tot vervuiling en een uitstekende weerbestendigheid. Het is oplosmiddelarm en milieuvriendelijk. Het is na 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf26,73
bekijk productBekijk product ▸
AQUA OVL-49/TM VOORVERGRIJZENDE OLIEBEITSRemmers aqua ovl-49/tm voorvergrijzende oliebeits

Remmers aqua ovl-49/tm voorvergrijzende oliebeits

Remmers aqua ovl-49/tm voorvergrijzende oliebeits is een watergedragen vergrijzingsbeits op basis van hernieuwbare grondstoffen voor hout binnen en buiten. Het kan worden gebruikt op beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, niet maathoudende houten bouwelementen zoals hekwerk, schuttingen en carports en houten bijenkasten, bijenkorven en andere houten onderdelen in de bijenteelt. Het geeft een duurzaam gelijkmatige kleur in verweerde en niet verweerde situaties, is bewezen bijvriendelijk, druipt niet en een heeft goede vloeiing. Het is na 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 17 m² per liter.

vanaf48,56
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOUT KRACHTREINIGERRemmers buitenhout krachtreiniger

Remmers buitenhout krachtreiniger

Remmers buitenhout krachtreiniger verwijdert zeer effectief verfrestanten en vervuilingen op houten terrassen en dekken. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. De ondergrond dient eerst met een grove straatbezem schoon geveegd te worden. Daarna kan de krachtreiniger met een schrobber gelijkmatig op het gehele terras aangebracht worden. Het dient ca. 15-30 minuten in te werken en vervolgens natgemaakt te worden om de reiniger te activeren (let op dat de ondergrond erg glad is). Daarna kan het terras in de lengterichting van de planken goed schoon geschrobd worden. Indien noodzakelijk kan dit nog eens herhaald worden of hardnekkige verfrestanten kunnen met een plamuurmes worden afgestoken. Tenslotte moet het terras worden schoongespoeld en geveegd tot er geen schuimvorming meer zichtbaar is. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf53,35
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhout OntgrijzerRemmers buitenhout ontgrijzer

Remmers buitenhout ontgrijzer

Remmers buitenhout ontgrijzer is een speciale reiniger voor het terughalen van de originele kleur van het hout. Het verwijdert vervuiling, roestsporen, algen, mos en grijze verkleuringen op houten ondergronden. Daardoor is het schuren van het oppervlak niet meer noodzakelijk. Gebruiksaanwijzing: de ontgrijzer met een schrobber, blokkwast of kwast gelijkmatig en ruim op het totale vlak aanbrengen. Het materiaal ca. 15 minuten laten inwerken. Gedurende de hele behandeling het oppervlak vochtig houden. Het hout in de lengterichting per plank met een schrobber afschrobben. Het hout goed met een tuinslang afspoelen. Het afspoelen herhalen totdat er geen schuimvorming meer plaatsvindt, eventueel met behulp van een grove bezem. Bij sterk vergrijsde ondergronden wordt geadviseerd de behandeling herhalen. Verbruik: ca. 5 m² per liter bij een eenmalige behandeling.

vanaf45,99
bekijk productBekijk product ▸
ECO TUINHOUTOLIERemmers eco tuinhoutolie

Remmers eco tuinhoutolie

Remmers eco tuinhoutolie is een wateremulgerende olie op basis van hernieuwbare grondstoffen voor terrassen en tuinmeubelen. De gepigmenteerde varianten zijn geschikt voor hout binnen en buiten en de kleurloze variant is geschikt voor binnen en overdekt buiten. Het kan worden gebruikt op o.a. teak, bangkirai, lariks, douglas en accoya. Het is ook geschikt voor niet maathoudende en beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals bijenkasten, bijenkorven en andere houten onderdelen in de bijenteelt. Het is niet geschikt voor massaranduba en ipé. Het heeft een zeer laag oplosmiddelgehalte, is antislip en is weer- en uv-bestendig. Het is na 4 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 17 m² per liter.

vanaf23,99
bekijk productBekijk product ▸
HK LAZUURRemmers hk lazuur

Remmers hk lazuur

Remmers hk lazuur is een houtbeschermingsmiddel voor geveltimmerwerk buiten en beschermt het hout tegen vocht en zon. Het materiaal bladdert niet. Het is bedoeld voor alle houtsoorten buiten, maar niet geschikt voor hout wat met de aarde in contact komt. Het beschermt het hout tegen blauwzwam en houtrot conform din 68 800 deel 3. Het beschermt het hout met verhoogd vaste stofaandeel. Het is geschikt voor schrootjes, schuttingen, hekwerken, deuren, pergola’s, tuinhuisjes, dakbeschot en gevelbetimmeringen. Verbruik: nieuw onbewerkt hout 3-7 m² per liter en glad hardhout 10 m² per liter.

vanaf25,01
bekijk productBekijk product ▸
HOUTBEITS LONG LIFE UVRemmers houtbeits long life uv

Remmers houtbeits long life uv

Remmers houtbeits long life uv is een filmvormende houtbeits die zorgt voor een mooi zijdeglanzend en onderhoudsvrij oppervlak, binnen en buiten. Ook wordt het hout met deze beits op een duurzame wijze bijzonder goed beschermd tegen vocht en uv-stralen. Het is speciaal ontwikkeld voor het decoratief behandelen van naald- en loofhout en voor het onderhoud van constructieve houten objecten. Het is verstandig om naaldhout en andere schimmelgevoelige houtsoorten voor te behandelen met hk lazuur of een houtbeschermingscrème, alvorens de beits aangebracht wordt. Het is geschikt voor deuren, balkonhekwerken, carports, dakoverstekken, serres, gevelbetimmeringen, kozijnen, rolluikkasten, tuinhuisjes, tuinmeubelen, schuttingen en pergola's. Aantal aanbevolen lagen: 2 (eventueel een derde kleurloze laag voor de extra fixatie van de gewenste kleur). Rendement: de eerste laag ca. 10 m² per liter, de tweede laag ca. 17 m² per liter.

vanaf30,84
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE DW-610Remmers induline dw-610

Remmers induline dw-610

Remmers induline dw-610 is een watergedragen, isolerende verf voor hout buiten. Het is geschikt voor beperkt maathoudende houten bouwelementen zoals rolluiken, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes en niet maathoudende houten bouwelementen zoals hekwerk, schuttingen en carports. Het is een grondlaag, voorlak en aflak in één en is met name geschikt voor vuren, dennen, douglas, eiken, grenen en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en heeft een goede vloeiing. Het geeft een elegante glans met behoud van de houtstructuur (bij 3 lagen), is dampdoorlatend en heeft filmconservering tegen micro-bacteriële aantasting. Het vergeelt en verkrijt niet, is zeer duurzaam en het schilfert niet af. Het is na 4 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 7-20 m² per liter.

vanaf112,80
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE GW-310Remmers induline gw-310

Remmers induline gw-310

Remmers induline gw-310 is een prachtige lazuur op waterbasis voor buitenhout. Het heeft een langdurige uitstraling. Het heeft een dunne laagopbouw en bladdert, scheurt en barst niet. Ook zit de stof biocide in deze lazuur waardoor schimmels en houtrot gedood worden. Het kan uitermate goed toegepast worden op douglas hout, douglas potdeksels en Zweeds rabat, maar ook op andere houtsoorten zoals vuren, grenen en eiken. Het is geschikt als grondlaag, voor- en aflak op voornamelijk houten bouwelementen zoals rolluiken, tuinhuisjes, hekwerk en schuttingen. Het is overschilderbaar na ca. 2,5 uur. Rendement: ca. 10 m² per liter. Het is alleen bestemd voor professioneel gebruik.

vanaf56,45
bekijk productBekijk product ▸
INDULINE GW-310 WFRemmers induline gw-310 wf

Remmers induline gw-310 wf

Remmers induline gw-310 wf is een watergedragen semi-filmvormende beits voor hout binnen en buiten. Het is geschikt voor de behandeling van nieuw onbehandeld hout en hout wat reeds in de fabriek behandeld is met induline gw-310. Het kan worden gebruikt op o.a. kozijnen en deuren (alleen als grondering), rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerk, schuttingen en carports. Het is een grondlaag, voor- en aflak in één. Het heeft een zeer goed vloeivermogen op ruw hout en een uitstekende (natte) hechting. Het is sneldrogend (overschilderbaar na 2-3 uur) en biedt langdurige bescherming met een gelijkmatige verwering. Het heeft een uv-blokker, bladdert niet af, is vochtregulerend en bevat geen filmconserverende en houtbeschermende biocide. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
Isolerende PrimerRemmers isolerende primer

Remmers isolerende primer

Remmers isolerende primer is een watergedragen, speciale grondering voor lichte dekkende verven en lakken. Het is speciaal ter voorkoming van het doorbloeden van houtinhoudstoffen. Het is geschikt voor houten ondergronden buitenshuis zoals schuttingen, kozijnen en deuren. Rendement: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf27,14
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUTOLIERemmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie

Remmers tuinhoutolie is een beschermende, decoratieve olie voor houten terrassen en tuinmeubelen. Door gebruik te maken van speciale grondstoffen onstaat er na de behandeling op het oppervlak van hout een waterwerende laag, terwijl de poriën van hout nog open zijn. Hierdoor wordt de opname van water tegengegaan. Het kan overal gebruikt worden waar het hout een waterwerende werking moeten hebben om helemaal tot zijn recht te komen. Het is zeer geschikt voor het behandelen van hardhouten tuinmeubelen zoals teak, douglas en lariks. Het is eenvoudig te verwerken en beschermt het hout tegen uitdroging. De gepigmenteerde varianten beschermen tegen vergrijzing. Verbruik: ca. 12-14 m² per liter.

vanaf21,92
bekijk productBekijk product ▸
Tuinhuis Beits ColorRemmers tuinhuis beits color

Remmers tuinhuis beits color

Remmers tuinhuis beits color is een zeer goed dekkende, zijdematte, elastische, extreem weerbestendige beits voor binnen en buiten. Het is geschikt voor houten ondergronden van bijvoorbeeld huisjes, gevelbetimmeringen, dakoverstekken en carports. Het kan ook worden gebruik op zink (bijvoorbeeld dakgoten) en minerale ondergronden. Het is alkali- en slagregenvast, vochtregulerend en heeft een milde geur. Rendement: ca. 10 m² per liter per laag.

vanaf29,30
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER