menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Repair care

Repair care

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 924 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BIO FLEX ALLROUNDRepair care bio flex allroundRepair care bio flex allround

Repair care bio flex allround is een epoxy houtreparatiepasta met 40% biobased grondstoffen voor alle soorten reparaties, het hele jaar door. Het is ideaal voor het permanent repareren van alle soorten houtrot en -aantastingen van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels. Het is ook geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, noesten en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is geschikt voor toepassing binnen en buiten en na 12 uur schuur- en overschilderbaar.

vanaf83,31
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q BOX 5Repair care easy q box 5Repair care easy q box 5

Repair care box 5 leeg is een systainer voor het opbergen en transporteren van producten en gereedschappen. Het is voorzien van t-loc sluiting waardoor sytainers te koppelen zijn. Het past ook op de systainers van o.a. Makita en Festool. Het is voorzien van etikethouder. Afmetingen: 40 x 30 x 42 cm.

vanaf134,08
bekijk productBekijk product ▸
DRY FIX UNIRepair care dry fix uniRepair care dry fix uni

Repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten dry flex. Het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten dry flex aan de ondergrond, buiten. Het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.

vanaf44,71
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1 (2-IN-1)Repair care dry flex 1 (2-in-1)Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 1 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in één koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. Het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. Het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf55,52
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1Repair care dry flex 1Repair care dry flex 1

Repair care dry flex 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. Het is na 1 uur overschilderbaar.

vanaf91,85
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 16Repair care dry flex 16Repair care dry flex 16

Repair care dry flex 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). Het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het is in één keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf70,35
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4 (2-IN-1)Repair care dry flex 4 (2-in-1)Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. Het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Het is in alle seizoenen te gebruiken.

vanaf43,03
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4Repair care dry flex 4Repair care dry flex 4

Repair care dry flex 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. Het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celsius. Bij een juiste vermenging wordt het egaal geel van kleur.

vanaf79,46
bekijk productBekijk product ▸
Dry Flex Cool (Winterkwaliteit)Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15ºC. Het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. Kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. Gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van Component A is verdwenen. Verwerkingstemperatuur: 0-15°C.

vanaf78,54
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX IN 2IN1Repair care dry flex in 2in1Repair care dry flex in 2in1

Repair care dry flex in 2in1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.

vanaf36,09
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SF 2-IN-1Repair care dry flex super finish sf 2-in-1Repair care dry flex super finish sf 2-in-1

Repair care dry flex sf 2-in-1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf51,36
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SFRepair care dry flex super finish sfRepair care dry flex super finish sf

Repair care dry flex sf is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf86,62
bekijk productBekijk product ▸
DRY SEAL MPRepair care dry seal mpRepair care dry seal mp

Repair care dry seal mp is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. Het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.

vanaf24,17
bekijk productBekijk product ▸
Dry Shield SKRepair care dry shield skRepair care dry shield sk

Repair care DRY SHIELD SK is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. Het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. Het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf58,30
bekijk productBekijk product ▸
AANBRANDMESRepair care aanbrandmesRepair care aanbrandmes

Repair care easy q aanbrandmes is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van reparatiepasta op moelijk bereikbare plaatsen. Het heeft een extra smal blad zodat de reparatiepasta makkelijk aangebracht kan worden op bijvoorbeeld dorpel/stijlverbindingen en uitfrezingen tegen de glaslijn. Het is gemaakt uit rvs en hierdoor is het eenvoudig te reinigen met behulp van de easy q wipes. Het is voorzien van een lang ergonomisch handvat voor een goede grip.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q AFSTRIJKRUBBERRepair care easy q afstrijkrubberRepair care easy q afstrijkrubber

Repair care easy q afstrijkrubber voor het gladstrijken van dry seal mp. Het is buigzaam en voorzien van drie speciale hoeken voor en gemakkelijk schoon te maken. Het is daardoor geschikt voor hergebruik.

vanaf15,99
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q BRICK TAPERepair care easy q brick tapeRepair care easy q brick tape

Repair care easy q brick tape 100 mm x 40 m voor het afplakken van (bak)steen. Deze tape is niet geschikt voor gladde ondergronden, omdat het risico bestaat dat de sterke lijmlaag achterblijft.

vanaf15,27
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q ENKELVOUDIG DOSEERPISTOOLRepair care easy q enkelvoudig doseerpistoolRepair care easy q enkelvoudig doseerpistool

Repair care easy q doseerpistool enkelvoudig heeft een roterende loop voor het eenvoudig aanbrengen van dry seal mp, dry flex 1 2-in-1, dry flex 4 2-in-2, dry flex sf en dry flex in.

vanaf54,03
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q LICHTGEWICHT DOSEERPISTOOLRepair care easy q lichtgewicht doseerpistoolRepair care easy q lichtgewicht doseerpistool

Repair care easy q doseerpistool lichtgewicht voor het makkelijk verwerken van alle soorten dry flex producten. Het robuuste pistool is voorzien van een stevige handgreep. Door het schuifsysteem is het pistool geschikt voor kokers van 100, 200 én 300 ml. Het is voorzien van een gepatenteerd antidrupsysteem waardoor na het loslaten van de hendel de druk vanzelf wordt opgeheven, zodat het product niet nadrupt.

vanaf73,02
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q nitrile wegwerphandschoenenRepair care easy q nitrile wegwerphandschoenenRepair care easy q nitrile wegwerphandschoenen

Repair care EASY Q HANDSCHOENEN zijn een must voor het werken met epoxy. Het zijn de enige handschoenen op de markt met een extra lange lengtemaat van 30 cm voor nog betere bescherming aan handen, polsen én onderarmen. Ze voldoen als enige in de markt aan de Europese normeringen m.b.t. persoonlijke beschermingsmiddelen, de vingertoppen zijn voorzien van een speciale laag waardoor er een betere grip is, ze zijn ongepoederd en latexvrij en hierdoor huidvriendelijk en door de witte kleur is vervuiling op de handschoen makkelijk zichtbaar, waardoor sneller duidelijk is of de handschoenen vervangen moeten worden door een nieuw paar. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf34,71
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q High Performance DoseerpistoolRepair care easy q high performance doseerpistoolRepair care easy q high performance doseerpistool

Repair care easy q doseerpistool high performance is een zeer robuust, gebruiksvriendelijk, universeel duo-doseerpistool. Het is geschikt voor alle formaten kokers (300–100 ml, 300–300 ml en 200–100 ml) en zorgt altijd voor gelijkmatige dosering van de beide componenten. Het zorgt voor veilig en schoon werken; kokers kunnen niet uit het pistool vallen en dopjes kunnen al op de kokers geplaatst worden. Het is daarnaast ergonomisch ontworpen en slijtvast.

vanaf81,10
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCONDITIEMETER CS1Repair care houtconditiemeter cs1Repair care houtconditiemeter cs1

Repair care easy q houtconditiemeter cs1 voor het meten van het houtvochtgehalte. Het is ook geschikt om te controleren op de aanwezigheid van te zacht hout. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en voorzien van een batterijcontrolefunctie.

vanaf95,61
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q KITMESRepair care easy q kitmesRepair care easy q kitmes

Repair care easy q kitmes is speciaal ontwikkeld voor het afmessen van alle soorten (beglazings)kit waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van reparaties wordt verhoogt.

vanaf23,85
bekijk productBekijk product ▸
MENGBEKERRepair care mengbekerRepair care mengbeker

Repair care easy q mengbeker voor het stabiel en zonder knoeien mengen. Het heeft een speciale coating om reactiewarmte te verdragen.

vanaf0,29
bekijk productBekijk product ▸
EASY-Q MENGPLATEAURepair care easy-q mengplateauRepair care easy-q mengplateau

Repair care easy q mengplateau voor het mengen van alle soorten dry flex. Door het gladde oppervlak hecht epoxy niet op het mengplateau en het is voorzien van een hoge opstaande rand voor een goede grip.

vanaf20,18
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q KUNSTSTOF MODELLEERMESRepair care easy q kunststof modelleermesRepair care easy q kunststof modelleermes

Repair care EASY Q modelleermes kunststof is onmisbaar bij het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. Het mes is voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren. Het is eenvoudig te reinigen met behulp van de EASY Q WIPES. Het is voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip. De messen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met elk hun eigen functie.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
Easy Q RVS modelleermesRepair care easy q rvs modelleermesRepair care easy q rvs modelleermes

Repair care EASY Q modelleermes RVS is onmisbaar bij het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. Het mes is voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren. het mes is eenvoudig te reinigen met behulp van de EASY Q WIPES. Het is voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip en is verkrijgbaar in verschillende formaten met elk hun eigen functie.

vanaf16,12
bekijk productBekijk product ▸
Easy Q RVS modelleermessenset 3,5,10 en15 cmRepair care easy q rvs modelleermessenset 3,5,10 en15 cmRepair care easy q rvs modelleermessenset 3,5,10 en15 cm

Repair care easy q modelleermessen set rvs is geschikt voor het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. De modelleermessen zijn voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren. De modelleermessen zijn eenvoudig te reinigen met behulp van de easy q wipes. De messen zijn voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip. De messen hebben de volgende formaten: 3 cm: voor het aanbranden en opbouwen van een reparatie. 5 cm: voor het mengen van dry flex. 10 cm: voor het zetten van een kleine hoek. 15 cm: voor het zetten van een grote hoek.

vanaf72,52
bekijk productBekijk product ▸
MENGSPATEL 50 STUKSRepair care mengspatel 50 stuksRepair care mengspatel 50 stuks

Repair care EASY Q MODELLEERSPATEL is een mengspatel van hout voor het stabiel en zonder knoeien mengen. Het past bij de speciale beker met coating om reactiewarmte te verdragen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf11,12
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q WIPESRepair care easy q wipesRepair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
GLASVLIESRepair care glasvliesRepair care glasvlies

Repair care glasvlies voor toepassing van het glasvliessysteem in combinatie met dry shield sk. Het glasvlies is zeer goed glad te strijken met een easy q modelleermes.

vanaf18,63
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDELEN PROFI FREESMACHINERepair care onderdelen profi freesmachineRepair care onderdelen profi freesmachine

Repair care onderdelen voor de profi freesmachine. De getoonde afbeelding is de stiftfrees.

vanaf60,22
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q MODELEERSTRIPSRepair care easy q modeleerstripsRepair care easy q modeleerstrips

Repair care modelleerstrips van verschillende grootte te gebruiken als bekisting bij de toepassing van dry flex 1, 4 en 16 producten.

vanaf15,41
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSCHIJVEN DIVERSE GROFTESRepair care schuurschijven diverse groftesRepair care schuurschijven diverse groftes

Repair care schuurschijven met diverse groftes.

vanaf2,84
bekijk productBekijk product ▸
BIO FLEX ALLROUNDRepair care bio flex allround

Repair care bio flex allround

Repair care bio flex allround is een epoxy houtreparatiepasta met 40% biobased grondstoffen voor alle soorten reparaties, het hele jaar door. Het is ideaal voor het permanent repareren van alle soorten houtrot en -aantastingen van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels. Het is ook geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, noesten en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is geschikt voor toepassing binnen en buiten en na 12 uur schuur- en overschilderbaar.

vanaf83,31
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q BOX 5Repair care easy q box 5

Repair care easy q box 5

Repair care box 5 leeg is een systainer voor het opbergen en transporteren van producten en gereedschappen. Het is voorzien van t-loc sluiting waardoor sytainers te koppelen zijn. Het past ook op de systainers van o.a. Makita en Festool. Het is voorzien van etikethouder. Afmetingen: 40 x 30 x 42 cm.

vanaf134,08
bekijk productBekijk product ▸
DRY FIX UNIRepair care dry fix uni

Repair care dry fix uni

Repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten dry flex. Het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten dry flex aan de ondergrond, buiten. Het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.

vanaf44,71
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1 (2-IN-1)Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 1 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in één koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. Het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. Het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf55,52
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1Repair care dry flex 1

Repair care dry flex 1

Repair care dry flex 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. Het is na 1 uur overschilderbaar.

vanaf91,85
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 16Repair care dry flex 16

Repair care dry flex 16

Repair care dry flex 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). Het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het is in één keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf70,35
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4 (2-IN-1)Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. Het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Het is in alle seizoenen te gebruiken.

vanaf43,03
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4Repair care dry flex 4

Repair care dry flex 4

Repair care dry flex 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. Het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celsius. Bij een juiste vermenging wordt het egaal geel van kleur.

vanaf79,46
bekijk productBekijk product ▸
Dry Flex Cool (Winterkwaliteit)Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15ºC. Het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. Kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. Gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van Component A is verdwenen. Verwerkingstemperatuur: 0-15°C.

vanaf78,54
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX IN 2IN1Repair care dry flex in 2in1

Repair care dry flex in 2in1

Repair care dry flex in 2in1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.

vanaf36,09
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SF 2-IN-1Repair care dry flex super finish sf 2-in-1

Repair care dry flex super finish sf 2-in-1

Repair care dry flex sf 2-in-1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf51,36
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SFRepair care dry flex super finish sf

Repair care dry flex super finish sf

Repair care dry flex sf is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf86,62
bekijk productBekijk product ▸
DRY SEAL MPRepair care dry seal mp

Repair care dry seal mp

Repair care dry seal mp is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. Het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.

vanaf24,17
bekijk productBekijk product ▸
Dry Shield SKRepair care dry shield sk

Repair care dry shield sk

Repair care DRY SHIELD SK is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. Het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. Het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf58,30
bekijk productBekijk product ▸
AANBRANDMESRepair care aanbrandmes

Repair care aanbrandmes

Repair care easy q aanbrandmes is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van reparatiepasta op moelijk bereikbare plaatsen. Het heeft een extra smal blad zodat de reparatiepasta makkelijk aangebracht kan worden op bijvoorbeeld dorpel/stijlverbindingen en uitfrezingen tegen de glaslijn. Het is gemaakt uit rvs en hierdoor is het eenvoudig te reinigen met behulp van de easy q wipes. Het is voorzien van een lang ergonomisch handvat voor een goede grip.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q AFSTRIJKRUBBERRepair care easy q afstrijkrubber

Repair care easy q afstrijkrubber

Repair care easy q afstrijkrubber voor het gladstrijken van dry seal mp. Het is buigzaam en voorzien van drie speciale hoeken voor en gemakkelijk schoon te maken. Het is daardoor geschikt voor hergebruik.

vanaf15,99
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q BRICK TAPERepair care easy q brick tape

Repair care easy q brick tape

Repair care easy q brick tape 100 mm x 40 m voor het afplakken van (bak)steen. Deze tape is niet geschikt voor gladde ondergronden, omdat het risico bestaat dat de sterke lijmlaag achterblijft.

vanaf15,27
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q ENKELVOUDIG DOSEERPISTOOLRepair care easy q enkelvoudig doseerpistool

Repair care easy q enkelvoudig doseerpistool

Repair care easy q doseerpistool enkelvoudig heeft een roterende loop voor het eenvoudig aanbrengen van dry seal mp, dry flex 1 2-in-1, dry flex 4 2-in-2, dry flex sf en dry flex in.

vanaf54,03
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q LICHTGEWICHT DOSEERPISTOOLRepair care easy q lichtgewicht doseerpistool

Repair care easy q lichtgewicht doseerpistool

Repair care easy q doseerpistool lichtgewicht voor het makkelijk verwerken van alle soorten dry flex producten. Het robuuste pistool is voorzien van een stevige handgreep. Door het schuifsysteem is het pistool geschikt voor kokers van 100, 200 én 300 ml. Het is voorzien van een gepatenteerd antidrupsysteem waardoor na het loslaten van de hendel de druk vanzelf wordt opgeheven, zodat het product niet nadrupt.

vanaf73,02
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q nitrile wegwerphandschoenenRepair care easy q nitrile wegwerphandschoenen

Repair care easy q nitrile wegwerphandschoenen

Repair care EASY Q HANDSCHOENEN zijn een must voor het werken met epoxy. Het zijn de enige handschoenen op de markt met een extra lange lengtemaat van 30 cm voor nog betere bescherming aan handen, polsen én onderarmen. Ze voldoen als enige in de markt aan de Europese normeringen m.b.t. persoonlijke beschermingsmiddelen, de vingertoppen zijn voorzien van een speciale laag waardoor er een betere grip is, ze zijn ongepoederd en latexvrij en hierdoor huidvriendelijk en door de witte kleur is vervuiling op de handschoen makkelijk zichtbaar, waardoor sneller duidelijk is of de handschoenen vervangen moeten worden door een nieuw paar. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf34,71
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q High Performance DoseerpistoolRepair care easy q high performance doseerpistool

Repair care easy q high performance doseerpistool

Repair care easy q doseerpistool high performance is een zeer robuust, gebruiksvriendelijk, universeel duo-doseerpistool. Het is geschikt voor alle formaten kokers (300–100 ml, 300–300 ml en 200–100 ml) en zorgt altijd voor gelijkmatige dosering van de beide componenten. Het zorgt voor veilig en schoon werken; kokers kunnen niet uit het pistool vallen en dopjes kunnen al op de kokers geplaatst worden. Het is daarnaast ergonomisch ontworpen en slijtvast.

vanaf81,10
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCONDITIEMETER CS1Repair care houtconditiemeter cs1

Repair care houtconditiemeter cs1

Repair care easy q houtconditiemeter cs1 voor het meten van het houtvochtgehalte. Het is ook geschikt om te controleren op de aanwezigheid van te zacht hout. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en voorzien van een batterijcontrolefunctie.

vanaf95,61
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q KITMESRepair care easy q kitmes

Repair care easy q kitmes

Repair care easy q kitmes is speciaal ontwikkeld voor het afmessen van alle soorten (beglazings)kit waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van reparaties wordt verhoogt.

vanaf23,85
bekijk productBekijk product ▸
MENGBEKERRepair care mengbeker

Repair care mengbeker

Repair care easy q mengbeker voor het stabiel en zonder knoeien mengen. Het heeft een speciale coating om reactiewarmte te verdragen.

vanaf0,29
bekijk productBekijk product ▸
EASY-Q MENGPLATEAURepair care easy-q mengplateau

Repair care easy-q mengplateau

Repair care easy q mengplateau voor het mengen van alle soorten dry flex. Door het gladde oppervlak hecht epoxy niet op het mengplateau en het is voorzien van een hoge opstaande rand voor een goede grip.

vanaf20,18
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q KUNSTSTOF MODELLEERMESRepair care easy q kunststof modelleermes

Repair care easy q kunststof modelleermes

Repair care EASY Q modelleermes kunststof is onmisbaar bij het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. Het mes is voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren. Het is eenvoudig te reinigen met behulp van de EASY Q WIPES. Het is voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip. De messen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met elk hun eigen functie.

vanaf3,61
bekijk productBekijk product ▸
Easy Q RVS modelleermesRepair care easy q rvs modelleermes

Repair care easy q rvs modelleermes

Repair care EASY Q modelleermes RVS is onmisbaar bij het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. Het mes is voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren. het mes is eenvoudig te reinigen met behulp van de EASY Q WIPES. Het is voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip en is verkrijgbaar in verschillende formaten met elk hun eigen functie.

vanaf16,12
bekijk productBekijk product ▸
Easy Q RVS modelleermessenset 3,5,10 en15 cmRepair care easy q rvs modelleermessenset 3,5,10 en15 cm

Repair care easy q rvs modelleermessenset 3,5,10 en15 cm

Repair care easy q modelleermessen set rvs is geschikt voor het mengen van epoxy en het zetten van reparaties. De modelleermessen zijn voorzien van een uniek vormgegeven blad met rechte hoeken. Hierdoor zijn reparaties snel en strak te zetten en te modelleren. De modelleermessen zijn eenvoudig te reinigen met behulp van de easy q wipes. De messen zijn voorzien van een lang, ergonomisch handvat voor een goede grip. De messen hebben de volgende formaten: 3 cm: voor het aanbranden en opbouwen van een reparatie. 5 cm: voor het mengen van dry flex. 10 cm: voor het zetten van een kleine hoek. 15 cm: voor het zetten van een grote hoek.

vanaf72,52
bekijk productBekijk product ▸
MENGSPATEL 50 STUKSRepair care mengspatel 50 stuks

Repair care mengspatel 50 stuks

Repair care EASY Q MODELLEERSPATEL is een mengspatel van hout voor het stabiel en zonder knoeien mengen. Het past bij de speciale beker met coating om reactiewarmte te verdragen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf11,12
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q WIPESRepair care easy q wipes

Repair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
GLASVLIESRepair care glasvlies

Repair care glasvlies

Repair care glasvlies voor toepassing van het glasvliessysteem in combinatie met dry shield sk. Het glasvlies is zeer goed glad te strijken met een easy q modelleermes.

vanaf18,63
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDELEN PROFI FREESMACHINERepair care onderdelen profi freesmachine

Repair care onderdelen profi freesmachine

Repair care onderdelen voor de profi freesmachine. De getoonde afbeelding is de stiftfrees.

vanaf60,22
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q MODELEERSTRIPSRepair care easy q modeleerstrips

Repair care easy q modeleerstrips

Repair care modelleerstrips van verschillende grootte te gebruiken als bekisting bij de toepassing van dry flex 1, 4 en 16 producten.

vanaf15,41
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSCHIJVEN DIVERSE GROFTESRepair care schuurschijven diverse groftes

Repair care schuurschijven diverse groftes

Repair care schuurschijven met diverse groftes.

vanaf2,84
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER