menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Rolith

Rolith

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AC PRIMERRolith ac primerRolith ac primer

Rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. Het is niet geschikt voor polypropyleen. Verbruik: ca. 1-2 m² per spuitbus.

vanaf13,70
bekijk productBekijk product ▸
AC ACRYLIC LAKKENRolith ac acrylic lakkenRolith ac acrylic lakken

Rolith AC Acrylic Lak is een hoogwaardige, sneldrogende spuitlak die kan worden toegepast op hout, metaal en diverse kunststoffen zoals ABS en PVC. Verbruik: Ca. 1-2 m² per bus.

vanaf15,14
bekijk productBekijk product ▸
AFWASMIDDEL PRO CITROENRolith afwasmiddel pro citroenRolith afwasmiddel pro citroen

Rolith afwasmiddel pro is een sterk geconcentreerd neutraal alkalivrij afwasmiddel dat door zijn vriendelijke eigenschappen bijzonder geschikt is voor de reiniging van diverse wasbare voorwerpen en oppervlakten. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de reiniging van wanden, deuren, meubilair, kozijnen, ramen, spiegels en tegelwerk. Het bevat schuim dat lang actief blijft en laat geen strepen ofeen vetsluier achter. Natuurlijke vetten in de huid, die door allerlei afwasmiddelen worden onttrokken, worden door een toegevoegde handverzachter hersteld. Het laat zich snel in het water vermengen en geeft een snelle en actieve schuimwerking.

vanaf5,67
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRolith anti foam canRolith anti foam can

Rolith anti foam rd 100 neutraliseert het hinderlijk schuimen van reinigingsmiddelen. Hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging “slaan”, of overlopen met schuim. Het heeft geen invloed op het toegepaste reinigingsmiddel en het kan ingezet worden bij schrob-zuig automaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen.

vanaf140,66
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATINGRolith anti graffiti wax coatingRolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf135,75
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVERRolith anti graffiti wax coating removerRolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf38,72
bekijk productBekijk product ▸
N 2610 ANTISPATRolith n 2610 antispatRolith n 2610 antispat

Rolith antispat n 2610 is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op werkstukken voorkomt. Het product bevat geen oplosmiddelen en is daardoor veilig voor mens en milieu. Het is siliconenvrij en werkstukken kunnen na gebruik zonder problemen worden gefosfateerd, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gelakt.

vanaf7,46
bekijk productBekijk product ▸
ANTISPAT SBRolith antispat sbRolith antispat sb

Rolith antispat sb is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op lasbranders en werkstukken voorkomt. Hierdoor kan een kostenverhogende nabewerking en/of beschadiging worden voorkomen.

vanaf7,54
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PARLEMOURRolith cural parlemourRolith cural parlemour

Rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.

vanaf10,94
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PROTECTRolith cural protectRolith cural protect

Rolith cural protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf20,43
bekijk productBekijk product ▸
DESOX NFRolith desox nfRolith desox nf

Rolith Desox NF is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter DESOX NF in oplossing kan ca. 2,5 m² ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf160,07
bekijk productBekijk product ▸
GEVELREINIGERRolith gevelreinigerRolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf45,25
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFIX SPUITBUSRolith glassfix spuitbusRolith glassfix spuitbus

Rolith Glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. Het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.

vanaf10,80
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERRolith graffiti removerRolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARRolith groene aanslag verwijderaarRolith groene aanslag verwijderaar

Rolith pp groene aanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerd product voor algen- en mosbestrijding. Naast gladheid veroorzaken algen haarscheurtjes en het barsten van stenen, pannen en dakbedekking doordat wortels van de algen zich volzuigen met water en in de winter door vorst uitzetten. Bevochtigen van de aanslag is voldoende om de algen af te laten sterven. Borstelen of schrobben is niet noodzakelijk. De groene aanslag verwijderaar in verdunde vorm is veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. Gebruiksaanwijzing: 500 ml per 10 liter water oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.

vanaf10,54
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY HIGH DEFINITIONRolith colorspray high definitionRolith colorspray high definition

Avis colorspray high definition is een professionele stoot- en krasvaste, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht en langdurig kleurbehoud. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.

vanaf26,80
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAY HIGH DEFINITIONRolith fluorspray high definitionRolith fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360° spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
HD HITTEBESTENDIGRolith hd hittebestendigRolith hd hittebestendig

Rolith HD Hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. Het is bestand tegen temperaturen tot 600ºC.

vanaf26,83
bekijk productBekijk product ▸
KOUDVERZINK HIGH DEFINITIONRolith koudverzink high definitionRolith koudverzink high definition

Avis koudverzink high definition is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuivere zink biedt het een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het is geschikt voor toepassing op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.

vanaf26,81
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYRolith markeringssprayRolith markeringsspray

Avis markeringsspray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is het zeer goed waterbestendig. Het verkleurt niet en is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen en prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op o.a. asfalt, beton, steen en hout en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
HITTEBESTENDIGE LAKSPRAYRolith hittebestendige laksprayRolith hittebestendige lakspray

Avis hittebestendige lakspray mat is een professionele hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. De lakspray is bestand tegen langdurige blootstelling aan zeer hoge temperaturen tot 600°C.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SPRAY HIGH DEFINITIONRolith primer spray high definitionRolith primer spray high definition

Avis primer spray high definition is een professionele sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad, gebaseerd op een unieke harscombinatie. Het is uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf24,92
bekijk productBekijk product ▸
HD VLEKKENSPRAYRolith hd vlekkensprayRolith hd vlekkenspray

Rolith HD Vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.

vanaf26,83
bekijk productBekijk product ▸
HD ZINK 97%Rolith hd zink 97%Rolith hd zink 97%

Rolith HD zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. De basis is 97% zuivere zink. Dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. Het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. Zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. Daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºC.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUMINIUMSPRAY HIGH DEFINITIONRolith zink aluminiumspray high definitionRolith zink aluminiumspray high definition

Avis zink aluminiumspray high definition is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming op ijzer en staal en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als ”vers” verzinkte metalen. Het is sneldrogend, goed overschilderbaar, hittebestendig tot ca. 250° C en heeft een uitstekende dekking. Het is geschikt voor het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oud en verweerd zink in de staalbouw, aanhangerbouw, hekwerken en industrie.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
AC 155 ISOLEERSPRAYRolith ac 155 isoleersprayRolith ac 155 isoleerspray

Rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. Het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. Verbruik: Ca. 3 m² per bus van 500 ml.

vanaf15,96
bekijk productBekijk product ▸
RG 703 KERAMISCH VETRolith rg 703 keramisch vetRolith rg 703 keramisch vet

Rolith Kera Lube RG 703 is een hoogwaardig smeermiddel bestaande uit zeer fijne keramiek deeltjes opgelost in naftenische oliën. Het beschikt over zeer hoge slijtagewerende eigenschappen en een goede oxidatie-stabiliteit waardoor een langdurige werking is gegarandeerd. Het is geschikt als smeermiddel en als montagepasta en bestand tegen temperaturen van -40ºC. tot 1200ºC.

vanaf18,25
bekijk productBekijk product ▸
RG 709 KETTINGSMERINGRolith rg 709 kettingsmeringRolith rg 709 kettingsmering

Rolith kettingsmering RG 709 is een excellent synthetisch smeermiddel voor hoge temperaturen en zware belasting. Het is toepasbaar tot 230ºC, heeft een superieure smeercapaciteit, vermindert wrijving, beschermt tegen slijtage en is ook geschikt voor het smeren van lagers en verbindingen.

vanaf21,92
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFREINIGER SPRAYRolith kunststofreiniger sprayRolith kunststofreiniger spray

Rolith Kunststofreiniger N 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.

vanaf8,32
bekijk productBekijk product ▸
N 2700 LEKZOEKSPRAYRolith n 2700 lekzoeksprayRolith n 2700 lekzoekspray

Rolith Lekzoekspray N 2700 spoort iedere gas- en luchtlekkage op. Het product tast geen materialen zoals metaal, koper, kunststof en rubber aan en is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de verwarmingsindustrie, loodgietersbedrijven, LPG inbouw- stations, garages en koeltechnische industrie voor o.a. lakwerk, autoruiten en interieurs.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYRolith markeringssprayRolith markeringsspray

Rolith Markeringspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf, heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is het product uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende antislip-werking en is uitstekend waterbestendig. Het product verkleurt niet.

vanaf20,12
bekijk productBekijk product ▸
MPC 3Rolith mpc 3Rolith mpc 3

Rolith MPC 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. Het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. Het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, PVC, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.

vanaf58,12
bekijk productBekijk product ▸
MPC 50Rolith mpc 50Rolith mpc 50

Rolith MPC 50 Reiniger Met Natuurlijke Pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL 106 SRolith procool 106 sRolith procool 106 s

Rolith procool 106-S is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

vanaf77,82
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL ALURolith procool aluRolith procool alu

Rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal­legeringen evenals staal en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf474,57
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL CLEANRolith procool cleanRolith procool clean

Rolith Procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe­gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. Het is toepasbaar in water­mengbare metaalbewerkingsemulsies en –oplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. Het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.

vanaf34,38
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL GTYRolith procool gtyRolith procool gty

Rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf386,86
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HGSRolith procool hgsRolith procool hgs

Rolith procool HGS is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog EP-gehalte. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf446,67
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HYDRAURolith procool hydrauRolith procool hydrau

Rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. Viscositeit: 22 mm² per seconde.

vanaf48,40
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LEIBAANOLIERolith procool leibaanolieRolith procool leibaanolie

Rolith procool Leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. Het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliën met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.

vanaf49,96
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LUBERolith procool lubeRolith procool lube

Rolith Procool Lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. Daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.

vanaf74,38
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL MICRORolith procool microRolith procool micro

Rolith Procool Microdoseer Olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. Het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket EP-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. Het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. Het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.

vanaf62,36
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-MRolith procool uni-mRolith procool uni-m

Rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. Het product bevat geen formaldehyden.

vanaf87,51
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-SRolith procool uni-sRolith procool uni-s

Rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf81,37
bekijk productBekijk product ▸
RG 704 PTFE KETTING- & KABELSMERINGRolith rg 704 ptfe ketting- & kabelsmeringRolith rg 704 ptfe ketting- & kabelsmering

Rolith ptfe rg 704 is een speciale samenstelling van vetten geschikt voor de bescherming en smering van kettingen, kabels en algemene smering. Het smeermiddel bezit een goede taaiheid die zorgt voor een blijvende bedekking van het behandelde oppervlak. Bij hoge temperaturen wordt het product niet dun, het koelt snel af en herstelt zich snel na uitrekking. Bovendien is het product onoplosbaar in water, werkt het vocht- en waterafstotend en is het corrosiewerend. Het is tevens zeer geschikt voor onderwatersmering. Het kan worden toegepast bij o.a. rioleringsinstallaties, meng- en roerwerken, hydro-elektrische installaties, irrigatiewerken en schepen.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
R-FIX KRUIPOLIERolith r-fix kruipolieRolith r-fix kruipolie

Rolith r-fix kruipolie is een kruipolie die losmaakt en smeert en vochtwerend en roestwerend is. Het maakt vastgeroeste bouten, moeren en andere verbindingen snel weer los. Door de speciale samenstelling heeft het een sterk penetrerend vermogen en het bevat hoogwaardige, corrosiewerende en smerende bestanddelen.

vanaf10,13
bekijk productBekijk product ▸
RAL INDUSTRIAL COLOUR SPRAYRolith ral industrial colour sprayRolith ral industrial colour spray

Rolith RAL Colour Spray is een professionele, acrylaat hoogglans kwaliteitsspray met een lange levensduur. Het is zowel buiten als binnen toepasbaar.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAARRolith rb 1 cementsluierverwijderaarRolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf12,95
bekijk productBekijk product ▸
RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOERENRolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloerenRolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf52,93
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASISRolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasisRolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf57,23
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT WB HYDROFOBEERMIDDEL OP WATERBASISRolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasisRolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasis

Rolith regendicht wb is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend en isolerend. Daarnaast voorkomt het groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de uv-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf51,52
bekijk productBekijk product ▸
RG 702 KOPERPASTARolith rg 702 koperpastaRolith rg 702 koperpasta

Rolith RG 702 Koperpasta is een ideale montagepasta op basis van zeer fijn verdeelde koperdeeltjes en bentone basisvet. Het zorgt voor een snelle en makkelijke montage en demontage van draadverbindingen en het voorkomt cavitatie en vreten. Het wordt niet weggespoeld door water en is bestand tegen logen, zouten en zuren.

vanaf11,04
bekijk productBekijk product ▸
ROLIKAL ONTKALKERRolith rolikal ontkalkerRolith rolikal ontkalker

Rolith Rolikal Ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. Het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
ROLIREIN FECALIEN REINIGERRolith rolirein fecalien reinigerRolith rolirein fecalien reiniger

Rolith Rolirein Professionele Fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. Het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. Een oplossing van Rolirein Fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
ROLISAN SANITAIR REINIGERRolith rolisan sanitair reinigerRolith rolisan sanitair reiniger

Rolith Rolisan Sanitair Reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. Het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.

vanaf10,19
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIRREINIGER DAGELIJKSRolith sanitairreiniger dagelijksRolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. Het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf11,05
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHERMRolith rolithermRolith rolitherm

Rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. Verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. Let op, het is alleen geschikt voor professioneel gebruik en mag niet verkocht worden aan particulieren.

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAARRolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaarRolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith Rolithoi Professionele Kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiënisch schoon, reinigt en ontkalkt. Het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. Vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. Het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
R 23 RVS REINIGERRolith r 23 rvs reinigerRolith r 23 rvs reiniger

Rolith R 23 RVS Reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. In 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.

vanaf12,25
bekijk productBekijk product ▸
SBO 901 ONDERDELEN REINIGERRolith sbo 901 onderdelen reinigerRolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith SBO 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. Het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. Langdurige inwerking op rubber vermijden.

vanaf9,42
bekijk productBekijk product ▸
SBO 909 ELECTRO CLEANERRolith sbo 909 electro cleanerRolith sbo 909 electro cleaner

Rolith sbo 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. Het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines en audio-, video- en computerapparatuur.

vanaf9,22
bekijk productBekijk product ▸
SBO MP 6Rolith sbo mp 6Rolith sbo mp 6

Rolith SBO MP 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. Het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliën en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriële vervuilingen.

vanaf340,70
bekijk productBekijk product ▸
SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUSRolith seal en bond remover spuitbusRolith seal en bond remover spuitbus

Rolith Seal & Bond Remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. Het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. Het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.

vanaf18,05
bekijk productBekijk product ▸
RS 80Rolith rs 80Rolith rs 80

Rolith Siliconen DroogSmeermiddel RS 80 is een universeel glij- en smeermiddel op basis van siliconen. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en waterafstotend en laat geen residu na. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Stabiel van –20ºC tot 240ºC.

vanaf21,37
bekijk productBekijk product ▸
RS 2000 FOOD GRADE SILICONENSPRAYRolith rs 2000 food grade siliconensprayRolith rs 2000 food grade siliconenspray

Rolith Siliconen Food Grade RS 2000 is een veelzijdig toepasbaar product met uitsluitend FDA toegelaten grondstoffen. Het is een universeel product op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product is stabiel van –40ºC tot 280ºC.

vanaf17,10
bekijk productBekijk product ▸
RS 81 SILICONENRolith rs 81 siliconenRolith rs 81 siliconen

Rolith Siliconen Spuitbus RS 81 Air is een universeel smeermiddel op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het heeft een lange levensduur (afhankelijk van de belasting) en is stabiel van – 20ºC tot 240ºC.

vanaf9,97
bekijk productBekijk product ▸
R 139Rolith r 139Rolith r 139

Rolith siliconenvrij smeermiddel R 139 is een universeel siliconenvrij glijmiddel, daar toe te passen waar nadien gelakt, gelijmd of bedrukt moet worden. Het reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Bovendien kleeft en vlekt het niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het is speciaal geschikt voor de houtbewerkingindustrie.

vanaf21,37
bekijk productBekijk product ▸
SV 2000Rolith sv 2000Rolith sv 2000

Rolith SV 2000 is een universeel siliconenvrij glij- en smeermiddel met onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Het kleeft en vlekt niet en kan door zijn siliconenvrije samenstelling zonder gevaar worden toegepast op oppervlakken welke nadien gelakt, gelijmd of bedrukt worden.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
T 595 SNIJOLIERolith t 595 snijolieRolith t 595 snijolie

Rolith Snijolie Harde Metalen ST 595 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van harde metalen zoals nikkel, chroom en RVS.

vanaf12,88
bekijk productBekijk product ▸
ST 501 SNIJOLIERolith st 501 snijolieRolith st 501 snijolie

Rolith Snijolie Zachte Metalen ST 501 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van “zachte tot harde” metalen, zoals aluminium, staal, messing en koper.

vanaf12,45
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYRolith spacksprayRolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf21,31
bekijk productBekijk product ▸
SUPERAFBIJTRolith superafbijtRolith superafbijt

Rolith super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. Tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. Verbruik: ca. 2-3 m² per liter.

vanaf28,94
bekijk productBekijk product ▸
RG 803 SUPERLUBERolith rg 803 superlubeRolith rg 803 superlube

Rolith superlube rg 803 is een hoogwaardig multifunctioneel smeer- en glijmiddel op basis van minerale olie, versterkt met ptfe, zonder aromatische koolwaterstoffen. Het is zeer lang werkzaam en zeer gevarieerd toepasbaar als algemeen smeermiddel voor o.a. scharnieren, werktuigen en transportbanden.

vanaf27,11
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRolith roestomvormerRolith roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in één met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden. Het isna 1–3 uur overschilderbaar in de open lucht en na 12–24 uur in tanks. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf46,15
bekijk productBekijk product ▸
Voeg- en weerplekreinigerRolith voeg- en weerplekreinigerRolith voeg- en weerplekreiniger

Rolith voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf14,33
bekijk productBekijk product ▸
WBO 410Rolith wbo 410Rolith wbo 410

Rolith WBO 410 Industriële Sterk Alkalische Reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. Het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. Het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.

vanaf87,28
bekijk productBekijk product ▸
WBO 509 HYBRIDE ONTVETTERRolith wbo 509 hybride ontvetterRolith wbo 509 hybride ontvetter

Rolith WBO 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. Het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ’s, velgen, boten en tuinmeubelen. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

vanaf10,81
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1020 ALUMINIUMSPRAYRolith zn 1020 aluminiumsprayRolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith ZN 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.

vanaf15,68
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1220 ZINK CR SPRAYRolith zn 1220 zink cr sprayRolith zn 1220 zink cr spray

Rolith ZN 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. Het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. Het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1510 ZINKSPRAYRolith zn 1510 zinksprayRolith zn 1510 zinkspray

Rolith ZN 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
ZRS 43Rolith zrs 43Rolith zrs 43

Rolith ZRS 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch C+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, RVS en chroom reinigt. Ondanks het zure karakter van het product, tast het metalen niet aan. Het verwijdert eenvoudig o.a. vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- en kalksluier.

vanaf41,85
bekijk productBekijk product ▸
AC PRIMERRolith ac primer

Rolith ac primer

Rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. Het is niet geschikt voor polypropyleen. Verbruik: ca. 1-2 m² per spuitbus.

vanaf13,70
bekijk productBekijk product ▸
AC ACRYLIC LAKKENRolith ac acrylic lakken

Rolith ac acrylic lakken

Rolith AC Acrylic Lak is een hoogwaardige, sneldrogende spuitlak die kan worden toegepast op hout, metaal en diverse kunststoffen zoals ABS en PVC. Verbruik: Ca. 1-2 m² per bus.

vanaf15,14
bekijk productBekijk product ▸
AFWASMIDDEL PRO CITROENRolith afwasmiddel pro citroen

Rolith afwasmiddel pro citroen

Rolith afwasmiddel pro is een sterk geconcentreerd neutraal alkalivrij afwasmiddel dat door zijn vriendelijke eigenschappen bijzonder geschikt is voor de reiniging van diverse wasbare voorwerpen en oppervlakten. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de reiniging van wanden, deuren, meubilair, kozijnen, ramen, spiegels en tegelwerk. Het bevat schuim dat lang actief blijft en laat geen strepen ofeen vetsluier achter. Natuurlijke vetten in de huid, die door allerlei afwasmiddelen worden onttrokken, worden door een toegevoegde handverzachter hersteld. Het laat zich snel in het water vermengen en geeft een snelle en actieve schuimwerking.

vanaf5,67
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlRolith anti foam can

Rolith anti foam can

Rolith anti foam rd 100 neutraliseert het hinderlijk schuimen van reinigingsmiddelen. Hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging “slaan”, of overlopen met schuim. Het heeft geen invloed op het toegepaste reinigingsmiddel en het kan ingezet worden bij schrob-zuig automaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen.

vanaf140,66
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATINGRolith anti graffiti wax coating

Rolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf135,75
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVERRolith anti graffiti wax coating remover

Rolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf38,72
bekijk productBekijk product ▸
N 2610 ANTISPATRolith n 2610 antispat

Rolith n 2610 antispat

Rolith antispat n 2610 is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op werkstukken voorkomt. Het product bevat geen oplosmiddelen en is daardoor veilig voor mens en milieu. Het is siliconenvrij en werkstukken kunnen na gebruik zonder problemen worden gefosfateerd, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gelakt.

vanaf7,46
bekijk productBekijk product ▸
ANTISPAT SBRolith antispat sb

Rolith antispat sb

Rolith antispat sb is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op lasbranders en werkstukken voorkomt. Hierdoor kan een kostenverhogende nabewerking en/of beschadiging worden voorkomen.

vanaf7,54
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PARLEMOURRolith cural parlemour

Rolith cural parlemour

Rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.

vanaf10,94
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PROTECTRolith cural protect

Rolith cural protect

Rolith cural protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf20,43
bekijk productBekijk product ▸
DESOX NFRolith desox nf

Rolith desox nf

Rolith Desox NF is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter DESOX NF in oplossing kan ca. 2,5 m² ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf160,07
bekijk productBekijk product ▸
GEVELREINIGERRolith gevelreiniger

Rolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf45,25
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFIX SPUITBUSRolith glassfix spuitbus

Rolith glassfix spuitbus

Rolith Glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. Het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.

vanaf10,80
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERRolith graffiti remover

Rolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARRolith groene aanslag verwijderaar

Rolith groene aanslag verwijderaar

Rolith pp groene aanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerd product voor algen- en mosbestrijding. Naast gladheid veroorzaken algen haarscheurtjes en het barsten van stenen, pannen en dakbedekking doordat wortels van de algen zich volzuigen met water en in de winter door vorst uitzetten. Bevochtigen van de aanslag is voldoende om de algen af te laten sterven. Borstelen of schrobben is niet noodzakelijk. De groene aanslag verwijderaar in verdunde vorm is veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. Gebruiksaanwijzing: 500 ml per 10 liter water oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.

vanaf10,54
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY HIGH DEFINITIONRolith colorspray high definition

Rolith colorspray high definition

Avis colorspray high definition is een professionele stoot- en krasvaste, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht en langdurig kleurbehoud. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.

vanaf26,80
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAY HIGH DEFINITIONRolith fluorspray high definition

Rolith fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360° spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
HD HITTEBESTENDIGRolith hd hittebestendig

Rolith hd hittebestendig

Rolith HD Hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. Het is bestand tegen temperaturen tot 600ºC.

vanaf26,83
bekijk productBekijk product ▸
KOUDVERZINK HIGH DEFINITIONRolith koudverzink high definition

Rolith koudverzink high definition

Avis koudverzink high definition is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuivere zink biedt het een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het is geschikt voor toepassing op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.

vanaf26,81
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYRolith markeringsspray

Rolith markeringsspray

Avis markeringsspray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is het zeer goed waterbestendig. Het verkleurt niet en is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen en prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op o.a. asfalt, beton, steen en hout en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
HITTEBESTENDIGE LAKSPRAYRolith hittebestendige lakspray

Rolith hittebestendige lakspray

Avis hittebestendige lakspray mat is een professionele hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. De lakspray is bestand tegen langdurige blootstelling aan zeer hoge temperaturen tot 600°C.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SPRAY HIGH DEFINITIONRolith primer spray high definition

Rolith primer spray high definition

Avis primer spray high definition is een professionele sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad, gebaseerd op een unieke harscombinatie. Het is uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf24,92
bekijk productBekijk product ▸
HD VLEKKENSPRAYRolith hd vlekkenspray

Rolith hd vlekkenspray

Rolith HD Vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.

vanaf26,83
bekijk productBekijk product ▸
HD ZINK 97%Rolith hd zink 97%

Rolith hd zink 97%

Rolith HD zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. De basis is 97% zuivere zink. Dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. Het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. Zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. Daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºC.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUMINIUMSPRAY HIGH DEFINITIONRolith zink aluminiumspray high definition

Rolith zink aluminiumspray high definition

Avis zink aluminiumspray high definition is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming op ijzer en staal en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als ”vers” verzinkte metalen. Het is sneldrogend, goed overschilderbaar, hittebestendig tot ca. 250° C en heeft een uitstekende dekking. Het is geschikt voor het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oud en verweerd zink in de staalbouw, aanhangerbouw, hekwerken en industrie.

vanaf28,75
bekijk productBekijk product ▸
AC 155 ISOLEERSPRAYRolith ac 155 isoleerspray

Rolith ac 155 isoleerspray

Rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. Het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. Verbruik: Ca. 3 m² per bus van 500 ml.

vanaf15,96
bekijk productBekijk product ▸
RG 703 KERAMISCH VETRolith rg 703 keramisch vet

Rolith rg 703 keramisch vet

Rolith Kera Lube RG 703 is een hoogwaardig smeermiddel bestaande uit zeer fijne keramiek deeltjes opgelost in naftenische oliën. Het beschikt over zeer hoge slijtagewerende eigenschappen en een goede oxidatie-stabiliteit waardoor een langdurige werking is gegarandeerd. Het is geschikt als smeermiddel en als montagepasta en bestand tegen temperaturen van -40ºC. tot 1200ºC.

vanaf18,25
bekijk productBekijk product ▸
RG 709 KETTINGSMERINGRolith rg 709 kettingsmering

Rolith rg 709 kettingsmering

Rolith kettingsmering RG 709 is een excellent synthetisch smeermiddel voor hoge temperaturen en zware belasting. Het is toepasbaar tot 230ºC, heeft een superieure smeercapaciteit, vermindert wrijving, beschermt tegen slijtage en is ook geschikt voor het smeren van lagers en verbindingen.

vanaf21,92
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOFREINIGER SPRAYRolith kunststofreiniger spray

Rolith kunststofreiniger spray

Rolith Kunststofreiniger N 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.

vanaf8,32
bekijk productBekijk product ▸
N 2700 LEKZOEKSPRAYRolith n 2700 lekzoekspray

Rolith n 2700 lekzoekspray

Rolith Lekzoekspray N 2700 spoort iedere gas- en luchtlekkage op. Het product tast geen materialen zoals metaal, koper, kunststof en rubber aan en is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de verwarmingsindustrie, loodgietersbedrijven, LPG inbouw- stations, garages en koeltechnische industrie voor o.a. lakwerk, autoruiten en interieurs.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYRolith markeringsspray

Rolith markeringsspray

Rolith Markeringspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf, heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is het product uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende antislip-werking en is uitstekend waterbestendig. Het product verkleurt niet.

vanaf20,12
bekijk productBekijk product ▸
MPC 3Rolith mpc 3

Rolith mpc 3

Rolith MPC 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. Het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. Het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, PVC, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.

vanaf58,12
bekijk productBekijk product ▸
MPC 50Rolith mpc 50

Rolith mpc 50

Rolith MPC 50 Reiniger Met Natuurlijke Pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL 106 SRolith procool 106 s

Rolith procool 106 s

Rolith procool 106-S is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

vanaf77,82
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL ALURolith procool alu

Rolith procool alu

Rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal­legeringen evenals staal en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf474,57
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL CLEANRolith procool clean

Rolith procool clean

Rolith Procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe­gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. Het is toepasbaar in water­mengbare metaalbewerkingsemulsies en –oplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. Het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.

vanaf34,38
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL GTYRolith procool gty

Rolith procool gty

Rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf386,86
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HGSRolith procool hgs

Rolith procool hgs

Rolith procool HGS is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog EP-gehalte. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf446,67
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HYDRAURolith procool hydrau

Rolith procool hydrau

Rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. Viscositeit: 22 mm² per seconde.

vanaf48,40
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LEIBAANOLIERolith procool leibaanolie

Rolith procool leibaanolie

Rolith procool Leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. Het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliën met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.

vanaf49,96
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LUBERolith procool lube

Rolith procool lube

Rolith Procool Lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. Daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.

vanaf74,38
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL MICRORolith procool micro

Rolith procool micro

Rolith Procool Microdoseer Olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. Het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket EP-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. Het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. Het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.

vanaf62,36
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-MRolith procool uni-m

Rolith procool uni-m

Rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. Het product bevat geen formaldehyden.

vanaf87,51
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-SRolith procool uni-s

Rolith procool uni-s

Rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf81,37
bekijk productBekijk product ▸
RG 704 PTFE KETTING- & KABELSMERINGRolith rg 704 ptfe ketting- & kabelsmering

Rolith rg 704 ptfe ketting- & kabelsmering

Rolith ptfe rg 704 is een speciale samenstelling van vetten geschikt voor de bescherming en smering van kettingen, kabels en algemene smering. Het smeermiddel bezit een goede taaiheid die zorgt voor een blijvende bedekking van het behandelde oppervlak. Bij hoge temperaturen wordt het product niet dun, het koelt snel af en herstelt zich snel na uitrekking. Bovendien is het product onoplosbaar in water, werkt het vocht- en waterafstotend en is het corrosiewerend. Het is tevens zeer geschikt voor onderwatersmering. Het kan worden toegepast bij o.a. rioleringsinstallaties, meng- en roerwerken, hydro-elektrische installaties, irrigatiewerken en schepen.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
R-FIX KRUIPOLIERolith r-fix kruipolie

Rolith r-fix kruipolie

Rolith r-fix kruipolie is een kruipolie die losmaakt en smeert en vochtwerend en roestwerend is. Het maakt vastgeroeste bouten, moeren en andere verbindingen snel weer los. Door de speciale samenstelling heeft het een sterk penetrerend vermogen en het bevat hoogwaardige, corrosiewerende en smerende bestanddelen.

vanaf10,13
bekijk productBekijk product ▸
RAL INDUSTRIAL COLOUR SPRAYRolith ral industrial colour spray

Rolith ral industrial colour spray

Rolith RAL Colour Spray is een professionele, acrylaat hoogglans kwaliteitsspray met een lange levensduur. Het is zowel buiten als binnen toepasbaar.

vanaf7,35
bekijk productBekijk product ▸
RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAARRolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf12,95
bekijk productBekijk product ▸
RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOERENRolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf52,93
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASISRolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf57,23
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT WB HYDROFOBEERMIDDEL OP WATERBASISRolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasis

Rolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasis

Rolith regendicht wb is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend en isolerend. Daarnaast voorkomt het groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de uv-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf51,52
bekijk productBekijk product ▸
RG 702 KOPERPASTARolith rg 702 koperpasta

Rolith rg 702 koperpasta

Rolith RG 702 Koperpasta is een ideale montagepasta op basis van zeer fijn verdeelde koperdeeltjes en bentone basisvet. Het zorgt voor een snelle en makkelijke montage en demontage van draadverbindingen en het voorkomt cavitatie en vreten. Het wordt niet weggespoeld door water en is bestand tegen logen, zouten en zuren.

vanaf11,04
bekijk productBekijk product ▸
ROLIKAL ONTKALKERRolith rolikal ontkalker

Rolith rolikal ontkalker

Rolith Rolikal Ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. Het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
ROLIREIN FECALIEN REINIGERRolith rolirein fecalien reiniger

Rolith rolirein fecalien reiniger

Rolith Rolirein Professionele Fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. Het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. Een oplossing van Rolirein Fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
ROLISAN SANITAIR REINIGERRolith rolisan sanitair reiniger

Rolith rolisan sanitair reiniger

Rolith Rolisan Sanitair Reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. Het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.

vanaf10,19
bekijk productBekijk product ▸
SANITAIRREINIGER DAGELIJKSRolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. Het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf11,05
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHERMRolith rolitherm

Rolith rolitherm

Rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. Verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. Let op, het is alleen geschikt voor professioneel gebruik en mag niet verkocht worden aan particulieren.

vanaf16,63
bekijk productBekijk product ▸
ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAARRolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith Rolithoi Professionele Kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiënisch schoon, reinigt en ontkalkt. Het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. Vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. Het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
R 23 RVS REINIGERRolith r 23 rvs reiniger

Rolith r 23 rvs reiniger

Rolith R 23 RVS Reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. In 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.

vanaf12,25
bekijk productBekijk product ▸
SBO 901 ONDERDELEN REINIGERRolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith SBO 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. Het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. Langdurige inwerking op rubber vermijden.

vanaf9,42
bekijk productBekijk product ▸
SBO 909 ELECTRO CLEANERRolith sbo 909 electro cleaner

Rolith sbo 909 electro cleaner

Rolith sbo 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. Het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines en audio-, video- en computerapparatuur.

vanaf9,22
bekijk productBekijk product ▸
SBO MP 6Rolith sbo mp 6

Rolith sbo mp 6

Rolith SBO MP 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. Het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliën en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriële vervuilingen.

vanaf340,70
bekijk productBekijk product ▸
SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUSRolith seal en bond remover spuitbus

Rolith seal en bond remover spuitbus

Rolith Seal & Bond Remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. Het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. Het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.

vanaf18,05
bekijk productBekijk product ▸
RS 80Rolith rs 80

Rolith rs 80

Rolith Siliconen DroogSmeermiddel RS 80 is een universeel glij- en smeermiddel op basis van siliconen. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en waterafstotend en laat geen residu na. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Stabiel van –20ºC tot 240ºC.

vanaf21,37
bekijk productBekijk product ▸
RS 2000 FOOD GRADE SILICONENSPRAYRolith rs 2000 food grade siliconenspray

Rolith rs 2000 food grade siliconenspray

Rolith Siliconen Food Grade RS 2000 is een veelzijdig toepasbaar product met uitsluitend FDA toegelaten grondstoffen. Het is een universeel product op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product is stabiel van –40ºC tot 280ºC.

vanaf17,10
bekijk productBekijk product ▸
RS 81 SILICONENRolith rs 81 siliconen

Rolith rs 81 siliconen

Rolith Siliconen Spuitbus RS 81 Air is een universeel smeermiddel op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het heeft een lange levensduur (afhankelijk van de belasting) en is stabiel van – 20ºC tot 240ºC.

vanaf9,97
bekijk productBekijk product ▸
R 139Rolith r 139

Rolith r 139

Rolith siliconenvrij smeermiddel R 139 is een universeel siliconenvrij glijmiddel, daar toe te passen waar nadien gelakt, gelijmd of bedrukt moet worden. Het reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Bovendien kleeft en vlekt het niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het is speciaal geschikt voor de houtbewerkingindustrie.

vanaf21,37
bekijk productBekijk product ▸
SV 2000Rolith sv 2000

Rolith sv 2000

Rolith SV 2000 is een universeel siliconenvrij glij- en smeermiddel met onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Het kleeft en vlekt niet en kan door zijn siliconenvrije samenstelling zonder gevaar worden toegepast op oppervlakken welke nadien gelakt, gelijmd of bedrukt worden.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
T 595 SNIJOLIERolith t 595 snijolie

Rolith t 595 snijolie

Rolith Snijolie Harde Metalen ST 595 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van harde metalen zoals nikkel, chroom en RVS.

vanaf12,88
bekijk productBekijk product ▸
ST 501 SNIJOLIERolith st 501 snijolie

Rolith st 501 snijolie

Rolith Snijolie Zachte Metalen ST 501 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van “zachte tot harde” metalen, zoals aluminium, staal, messing en koper.

vanaf12,45
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYRolith spackspray

Rolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf21,31
bekijk productBekijk product ▸
SUPERAFBIJTRolith superafbijt

Rolith superafbijt

Rolith super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. Tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. Verbruik: ca. 2-3 m² per liter.

vanaf28,94
bekijk productBekijk product ▸
RG 803 SUPERLUBERolith rg 803 superlube

Rolith rg 803 superlube

Rolith superlube rg 803 is een hoogwaardig multifunctioneel smeer- en glijmiddel op basis van minerale olie, versterkt met ptfe, zonder aromatische koolwaterstoffen. Het is zeer lang werkzaam en zeer gevarieerd toepasbaar als algemeen smeermiddel voor o.a. scharnieren, werktuigen en transportbanden.

vanaf27,11
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRolith roestomvormer

Rolith roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in één met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden. Het isna 1–3 uur overschilderbaar in de open lucht en na 12–24 uur in tanks. Rendement: ca. 10 m² per liter.

vanaf46,15
bekijk productBekijk product ▸
Voeg- en weerplekreinigerRolith voeg- en weerplekreiniger

Rolith voeg- en weerplekreiniger

Rolith voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf14,33
bekijk productBekijk product ▸
WBO 410Rolith wbo 410

Rolith wbo 410

Rolith WBO 410 Industriële Sterk Alkalische Reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. Het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. Het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.

vanaf87,28
bekijk productBekijk product ▸
WBO 509 HYBRIDE ONTVETTERRolith wbo 509 hybride ontvetter

Rolith wbo 509 hybride ontvetter

Rolith WBO 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. Het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ’s, velgen, boten en tuinmeubelen. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

vanaf10,81
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1020 ALUMINIUMSPRAYRolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith ZN 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.

vanaf15,68
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1220 ZINK CR SPRAYRolith zn 1220 zink cr spray

Rolith zn 1220 zink cr spray

Rolith ZN 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. Het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. Het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
ZN 1510 ZINKSPRAYRolith zn 1510 zinkspray

Rolith zn 1510 zinkspray

Rolith ZN 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.

vanaf16,83
bekijk productBekijk product ▸
ZRS 43Rolith zrs 43

Rolith zrs 43

Rolith ZRS 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch C+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, RVS en chroom reinigt. Ondanks het zure karakter van het product, tast het metalen niet aan. Het verwijdert eenvoudig o.a. vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- en kalksluier.

vanaf41,85
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER