menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Rubio monocoat

Rubio monocoat

Filter:
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
FUMEDRubio monocoat fumedRubio monocoat fumed

Rubio fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. Het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. Het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
Invisible ProtectorRubio monocoat invisible protectorRubio monocoat invisible protector

Rubio invisible protector is een watergedragen beschermingsproduct dat de natuurlijke look van het hout behoudt. Het is op basis van een hoogwaardige plantaardige emulsie. Het originele oppervlak krijgt een duurzame bescherming met een onzichtbare afwerking. Het kan op bijna alle houtsoorten toegepast worden en ook op donkere houtsoorten wordt de natuurlijke look en feel bewaard. Het vergeelt niet en is slijt- en krasvast en gemakkelijk aan te brengen op geborsteld en geschuurd hout. Verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERRubio monocoat cleanerRubio monocoat cleaner

Rubio monocoat cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio monocoat oil plus toegepast wordt. Het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
DEEP CLEANERRubio monocoat deep cleanerRubio monocoat deep cleaner

Rubio monocoat deep cleaner is een curatieve reiniger voor vuile oppervlakken en een voorbereidende reiniger voor alle soorten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio monocoat oil plus 2c (o.a. vloeren, tafelbladen en werkbladen). Het verwijdert vuil en zeepresten die op het oppervlak zijn achtergebleven. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 200-300 m≤ per liter van het concentraat of 10-15 m≤ per liter van het verdunde product.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR SOAPRubio monocoat exterior soapRubio monocoat exterior soap

Rubio monocoat exterior soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het Rubio monocoat exterior assortiment.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR WOOD CLEANERRubio monocoat exterior wood cleanerRubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio monocoat exterior wood cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. Het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
FR OIL SYSTEMRubio monocoat fr oil systemRubio monocoat fr oil system

Rubio monocoat fr oil 2c goldlabel is het eerste brandvertragende oliesysteem met een bfl-s1 certificaat voor eik. Het omvat een voorbehandeling met de brandvertragende primer rmc fr base en een eindlaag met rmc fr oil 2c. Het is gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie. Dit houdt in dat de olie een moleculaire binding aangaat met de bovenste microns van het hout, waardoor een duurzame bescherming ontstaat zonder lagen op te bouwen. Het product bevat geen zouten, wat de duurzaamheid van het systeem opdrijft. Het is 0% voc en heeft een optimaal rendement. Het heeft het bfl-s1 certificaat en is getest volgens de norm en 13501-1: en iso 11925-2 en en iso 9239-1.

vanaf68,00
bekijk productBekijk product ▸
GREASE REMOVERRubio monocoat grease removerRubio monocoat grease remover

Rubio monocoat grease remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met monocoat oil plus behandelde vloeren. Het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. Het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. Gebruiksaanwijzing: Een goede hoeveelheid monocoat grease remover aanbrengen op de vlek. Het product een paar minuten laten inwerken. Afnemen met keukenpapier of met een droge doek. Goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
HYBRID WOOD PROTECTORRubio monocoat hybrid wood protectorRubio monocoat hybrid wood protector

Rubio monocoat hybrid wood protector is een ecologisch beschermingsproduct voor zowel nieuw als verweerd hout, binnen en buiten. Het beschermt tegen verkleuring en houtbederf van o.a. gevels, terrassen, luiken, portalen, tuinmeubelen, scheepsdekken, luiken en raamhout pontons. Er is slechts 1 laag nodig en het is eenvoudig in onderhoud, niet filmvormend en schilfert niet af. Verbruik: ca. 30 m≤ per liter.

vanaf6,00
bekijk productBekijk product ▸
LIMESPOT REMOVERRubio monocoat limespot removerRubio monocoat limespot remover

Rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
OIL PLUS 2CRubio monocoat oil plus 2cRubio monocoat oil plus 2c

Rubio monocoat oil plus 2c kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. De combinatie van de olie (a) met de accelerator (b) garandeert een snelle droging en doorharding en een superieure bescherming. Het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% voc en zonder water of oplosmiddel. Het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het Ďdroog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. Het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en mdf), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. Verbruik: ca. 30-50 m≤ per liter.

vanaf6,00
bekijk productBekijk product ▸
PRE-AGINGRubio monocoat pre-agingRubio monocoat pre-aging

Rubio monocoat pre-aging is een voorkleuring van hoge kwaliteit waarmee een nieuwe vloer met een oude look gecreeerd kan worden. Het is aan te brengen op vrijwel alle houtsoorten, doordat de werking van het product niet afhankelijk is van het looizuurgehalte van het hout. Nadien moet het altijd afgewerkt worden met oil plus 2c olie.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
PRECOLOR EASYRubio monocoat precolor easyRubio monocoat precolor easy

Rubio monocoat precolor easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de Rubio monocoat oil plus 2c, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creŽren. De kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de Rubio monocoat oil plus 2c met het hout. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. Verbruik: ca. 15-20 m≤ per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
REFRESHRubio monocoat refreshRubio monocoat refresh

Rubio Monocoat Refresh is een handig kant-en-klaar product dat ervoor zorgt dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt. Het is te gebruiken wanneer de vloer te droog of te ruw aanvoelt, oftewel wanneer de houtvezels vrij komen. Het is eveneens toepasbaar op andere geoliede vloeren. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf31,00
bekijk productBekijk product ▸
Sunprimer HWPRubio monocoat sunprimer hwpRubio monocoat sunprimer hwp

Rubio monocoat sunprimer hwp zorgt voor een nog intensere kleur en uitstekende bescherming voor het buitenhout. Het is een watergebaseerde primer met uv-remmende werking die optioneel kan worden aangebracht als een voorbehandeling bij een afwerking met dezelfde kleur van de Rubio monocoat hybrid wood protector. Het is een voorbehandeling en beschermt het hout dus niet. Het is klaar voor gebruik, behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout, zorgt voor een diepe en intense kleuring en geeft het hout een meer dekkend en uniform effect. Het is alleen te gebruiken op verticaal buitenhout. Rendement: 10-35 m≤ per liter.

vanaf6,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CARERubio monocoat surface careRubio monocoat surface care

Rubio Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Monocoat Oil Plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. Het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
Tannin PrimerRubio monocoat tannin primerRubio monocoat tannin primer

Rubio monocoat tannin primer is een preventieve primer voor het gebruik op onbehandeld binnen- of (overdekt) buitenhout dat tannine bevat. Hiermee kunnen tanninevlekken aan de oppervlakte worden voorkomen en afgeremd. Het is geschikt voor parket, meubels, werkbladen en buitenhoutwerk in combinatie met de afwerkingsoliŽn van het Rubio monocoat assortiment. Het bevat geen hars of polymeer waardoor de moleculaire binding van de Monocoat oliŽn gewaarborgd blijft.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
TANNIN REMOVERRubio monocoat tannin removerRubio monocoat tannin remover

Rubio Monocoat Tannin remover is geschikt voor de behandeling van kringen of vlekken op hout veroorzaakt door de reactie van zuur en water. Deze kringen ontstaan meestal bij een combinatie van vocht en metaal.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
MONOCOAT UNIVERSAL MAINTENANCE OIL 2 MIXRubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mixRubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mix

Rubio monocoat universal maintenance oil 2 mix is een onderhoudsolie voor het opfrissen en verder beschermen van hout dat behandeld werd met Rubio monocoat oil plus 2c. Het zorgt ervoor dat het hout beter bestand is tegen vloeistoffen.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MAINTENANCE OIL VOC FREERubio monocoat universal maintenance oil voc freeRubio monocoat universal maintenance oil voc free

Rubio monocoat universal maintenance oil is een universele onderhoudsolie die zowel toepasbaar is als opfrissing van de kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. De frequentie van dit onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt. Het wordt aanbevolen deze behandeling uit te voeren voordat de kleur vervaagt. Verbruik: ca. 150-200 m≤ per liter.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soapRubio monocoat soap

Rubio Monocoat zeep is een veilig alternatief voor groene zeep of agressieve reinigers en geschikt voor het reinigen van geoliede houten vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil- en vetresten zonder een laag achter te laten. De zeep is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik. Het heeft de frisse geur van citrusvrucht, behoudt de matte, natuurlijke uitstraling en heeft een reinigende en voedende werking.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soapRubio monocoat soap

Rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

vanaf7,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODFILLER QUICKRubio monocoat woodfiller quickRubio monocoat woodfiller quick

Rubio Monocoat Woodfiller Quick is geschikt om kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in houtwerk binnen te vullen. Het heeft een snelle uitharding, is milieuvriendelijk en zeer goed schuurbaar na ongeveer 2 uur. Het is tevens uitstekend over te kleuren met alle kleuren uit het Rubio Monocoat kleurenpalet.

vanaf38,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODPREPRubio monocoat woodprepRubio monocoat woodprep

Rubio monocoat woodprep is een voorbereidende reiniger voor het reinigen van alle types hout. Het verwijdert resten schuurstof, minimaliseert schuurfouten en reduceert houtsoort gebonden tannine en oliŽn. Het verbetert de intensiteit van de gekleurde Rubio monocoat olie door een betere pigmentopname en het verbetert de hechting op van nature vettige en olierijke houtsoorten.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
SMOKE VEROUDERINGSMIDDELRubio monocoat smoke verouderingsmiddelRubio monocoat smoke verouderingsmiddel

Rubio Monocoat Smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. Het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. Hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. Het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. Verbruik: ca. 5-15 gram per m≤, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CLEANERRubio monocoat surface cleanerRubio monocoat surface cleaner

Rubio surface cleaner is een multifunctionele allesreiniger voor houten vloeren, meubelen en werkbladen die behandeld zijn met lak. Het is tevens geschikt voor harde oppervlakten zoals pvc, laminaat en keramiek. Het is daarnaast het aanbevolen onderhoudsproduct voor vloeren die zijn afgewerkt met Rubio monocoat invisible protector. Met de ecospray kan het oppervlak worden gesprayd en afgenomen met een vochtige doek. Met de 5 liter jerrycan kan een sopje worden gemaakt voor een grondige dweilbeurt.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODCREAM SOFTENERRubio monocoat woodcream softenerRubio monocoat woodcream softener

Rubio woodcream softener is een kant-en-klaar product waarmee de kleurintensiteit van de Rubio woodcream-kleuren verminderd kan worden en een transparanter of vergrijsd effect gecreŽerd kan worden. Het is tevens het ideale onderhoudsproduct voor het onderhouden van oppervlakken die behandeld werden met Rubio woodcream. Het moet altijd samen met de woodcream gebruikt worden.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODCREAMRubio monocoat woodcreamRubio monocoat woodcream

Rubio woodcream is een watergedragen crŤme ter bescherming en kleuring van verticaal hout. Afhankelijk van de gekozen kleur, houttype en oriŽntatie van het verticale hout, zal de gekozen kleur tussen de 5 en 10 jaar behouden blijven. Het geeft een waterafstotend resultaat met langdurig pareleffect. Het is vochtafstotend na 3 uur en droog na +/- 12 uur. Aantal aanbevolen lagen: 1 Š 2 afhankelijk van het gewenste effect. Verbruik: 50 tot 80 gram per m≤ per laag, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond.

vanaf58,00
bekijk productBekijk product ▸
FUMEDRubio monocoat fumed

Rubio monocoat fumed

Rubio fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. Het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. Het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
Invisible ProtectorRubio monocoat invisible protector

Rubio monocoat invisible protector

Rubio invisible protector is een watergedragen beschermingsproduct dat de natuurlijke look van het hout behoudt. Het is op basis van een hoogwaardige plantaardige emulsie. Het originele oppervlak krijgt een duurzame bescherming met een onzichtbare afwerking. Het kan op bijna alle houtsoorten toegepast worden en ook op donkere houtsoorten wordt de natuurlijke look en feel bewaard. Het vergeelt niet en is slijt- en krasvast en gemakkelijk aan te brengen op geborsteld en geschuurd hout. Verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERRubio monocoat cleaner

Rubio monocoat cleaner

Rubio monocoat cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio monocoat oil plus toegepast wordt. Het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
DEEP CLEANERRubio monocoat deep cleaner

Rubio monocoat deep cleaner

Rubio monocoat deep cleaner is een curatieve reiniger voor vuile oppervlakken en een voorbereidende reiniger voor alle soorten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio monocoat oil plus 2c (o.a. vloeren, tafelbladen en werkbladen). Het verwijdert vuil en zeepresten die op het oppervlak zijn achtergebleven. Verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 200-300 m≤ per liter van het concentraat of 10-15 m≤ per liter van het verdunde product.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR SOAPRubio monocoat exterior soap

Rubio monocoat exterior soap

Rubio monocoat exterior soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het Rubio monocoat exterior assortiment.

vanaf42,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR WOOD CLEANERRubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio monocoat exterior wood cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. Het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
FR OIL SYSTEMRubio monocoat fr oil system

Rubio monocoat fr oil system

Rubio monocoat fr oil 2c goldlabel is het eerste brandvertragende oliesysteem met een bfl-s1 certificaat voor eik. Het omvat een voorbehandeling met de brandvertragende primer rmc fr base en een eindlaag met rmc fr oil 2c. Het is gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie. Dit houdt in dat de olie een moleculaire binding aangaat met de bovenste microns van het hout, waardoor een duurzame bescherming ontstaat zonder lagen op te bouwen. Het product bevat geen zouten, wat de duurzaamheid van het systeem opdrijft. Het is 0% voc en heeft een optimaal rendement. Het heeft het bfl-s1 certificaat en is getest volgens de norm en 13501-1: en iso 11925-2 en en iso 9239-1.

vanaf68,00
bekijk productBekijk product ▸
GREASE REMOVERRubio monocoat grease remover

Rubio monocoat grease remover

Rubio monocoat grease remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met monocoat oil plus behandelde vloeren. Het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. Het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. Gebruiksaanwijzing: Een goede hoeveelheid monocoat grease remover aanbrengen op de vlek. Het product een paar minuten laten inwerken. Afnemen met keukenpapier of met een droge doek. Goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
HYBRID WOOD PROTECTORRubio monocoat hybrid wood protector

Rubio monocoat hybrid wood protector

Rubio monocoat hybrid wood protector is een ecologisch beschermingsproduct voor zowel nieuw als verweerd hout, binnen en buiten. Het beschermt tegen verkleuring en houtbederf van o.a. gevels, terrassen, luiken, portalen, tuinmeubelen, scheepsdekken, luiken en raamhout pontons. Er is slechts 1 laag nodig en het is eenvoudig in onderhoud, niet filmvormend en schilfert niet af. Verbruik: ca. 30 m≤ per liter.

vanaf6,00
bekijk productBekijk product ▸
LIMESPOT REMOVERRubio monocoat limespot remover

Rubio monocoat limespot remover

Rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
OIL PLUS 2CRubio monocoat oil plus 2c

Rubio monocoat oil plus 2c

Rubio monocoat oil plus 2c kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. De combinatie van de olie (a) met de accelerator (b) garandeert een snelle droging en doorharding en een superieure bescherming. Het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% voc en zonder water of oplosmiddel. Het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het Ďdroog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. Het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en mdf), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. Verbruik: ca. 30-50 m≤ per liter.

vanaf6,00
bekijk productBekijk product ▸
PRE-AGINGRubio monocoat pre-aging

Rubio monocoat pre-aging

Rubio monocoat pre-aging is een voorkleuring van hoge kwaliteit waarmee een nieuwe vloer met een oude look gecreeerd kan worden. Het is aan te brengen op vrijwel alle houtsoorten, doordat de werking van het product niet afhankelijk is van het looizuurgehalte van het hout. Nadien moet het altijd afgewerkt worden met oil plus 2c olie.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
PRECOLOR EASYRubio monocoat precolor easy

Rubio monocoat precolor easy

Rubio monocoat precolor easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de Rubio monocoat oil plus 2c, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creŽren. De kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de Rubio monocoat oil plus 2c met het hout. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. Verbruik: ca. 15-20 m≤ per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
REFRESHRubio monocoat refresh

Rubio monocoat refresh

Rubio Monocoat Refresh is een handig kant-en-klaar product dat ervoor zorgt dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt. Het is te gebruiken wanneer de vloer te droog of te ruw aanvoelt, oftewel wanneer de houtvezels vrij komen. Het is eveneens toepasbaar op andere geoliede vloeren. Verbruik: ca. 100 m≤ per liter.

vanaf31,00
bekijk productBekijk product ▸
Sunprimer HWPRubio monocoat sunprimer hwp

Rubio monocoat sunprimer hwp

Rubio monocoat sunprimer hwp zorgt voor een nog intensere kleur en uitstekende bescherming voor het buitenhout. Het is een watergebaseerde primer met uv-remmende werking die optioneel kan worden aangebracht als een voorbehandeling bij een afwerking met dezelfde kleur van de Rubio monocoat hybrid wood protector. Het is een voorbehandeling en beschermt het hout dus niet. Het is klaar voor gebruik, behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout, zorgt voor een diepe en intense kleuring en geeft het hout een meer dekkend en uniform effect. Het is alleen te gebruiken op verticaal buitenhout. Rendement: 10-35 m≤ per liter.

vanaf6,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CARERubio monocoat surface care

Rubio monocoat surface care

Rubio Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Monocoat Oil Plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. Het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
Tannin PrimerRubio monocoat tannin primer

Rubio monocoat tannin primer

Rubio monocoat tannin primer is een preventieve primer voor het gebruik op onbehandeld binnen- of (overdekt) buitenhout dat tannine bevat. Hiermee kunnen tanninevlekken aan de oppervlakte worden voorkomen en afgeremd. Het is geschikt voor parket, meubels, werkbladen en buitenhoutwerk in combinatie met de afwerkingsoliŽn van het Rubio monocoat assortiment. Het bevat geen hars of polymeer waardoor de moleculaire binding van de Monocoat oliŽn gewaarborgd blijft.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
TANNIN REMOVERRubio monocoat tannin remover

Rubio monocoat tannin remover

Rubio Monocoat Tannin remover is geschikt voor de behandeling van kringen of vlekken op hout veroorzaakt door de reactie van zuur en water. Deze kringen ontstaan meestal bij een combinatie van vocht en metaal.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
MONOCOAT UNIVERSAL MAINTENANCE OIL 2 MIXRubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mix

Rubio monocoat monocoat universal maintenance oil 2 mix

Rubio monocoat universal maintenance oil 2 mix is een onderhoudsolie voor het opfrissen en verder beschermen van hout dat behandeld werd met Rubio monocoat oil plus 2c. Het zorgt ervoor dat het hout beter bestand is tegen vloeistoffen.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MAINTENANCE OIL VOC FREERubio monocoat universal maintenance oil voc free

Rubio monocoat universal maintenance oil voc free

Rubio monocoat universal maintenance oil is een universele onderhoudsolie die zowel toepasbaar is als opfrissing van de kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. De frequentie van dit onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt. Het wordt aanbevolen deze behandeling uit te voeren voordat de kleur vervaagt. Verbruik: ca. 150-200 m≤ per liter.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soap

Rubio monocoat soap

Rubio Monocoat zeep is een veilig alternatief voor groene zeep of agressieve reinigers en geschikt voor het reinigen van geoliede houten vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil- en vetresten zonder een laag achter te laten. De zeep is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik. Het heeft de frisse geur van citrusvrucht, behoudt de matte, natuurlijke uitstraling en heeft een reinigende en voedende werking.

vanaf19,00
bekijk productBekijk product ▸
SOAPRubio monocoat soap

Rubio monocoat soap

Rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

vanaf7,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODFILLER QUICKRubio monocoat woodfiller quick

Rubio monocoat woodfiller quick

Rubio Monocoat Woodfiller Quick is geschikt om kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in houtwerk binnen te vullen. Het heeft een snelle uitharding, is milieuvriendelijk en zeer goed schuurbaar na ongeveer 2 uur. Het is tevens uitstekend over te kleuren met alle kleuren uit het Rubio Monocoat kleurenpalet.

vanaf38,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODPREPRubio monocoat woodprep

Rubio monocoat woodprep

Rubio monocoat woodprep is een voorbereidende reiniger voor het reinigen van alle types hout. Het verwijdert resten schuurstof, minimaliseert schuurfouten en reduceert houtsoort gebonden tannine en oliŽn. Het verbetert de intensiteit van de gekleurde Rubio monocoat olie door een betere pigmentopname en het verbetert de hechting op van nature vettige en olierijke houtsoorten.

vanaf9,00
bekijk productBekijk product ▸
SMOKE VEROUDERINGSMIDDELRubio monocoat smoke verouderingsmiddel

Rubio monocoat smoke verouderingsmiddel

Rubio Monocoat Smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. Het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. Hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. Het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. Verbruik: ca. 5-15 gram per m≤, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
SURFACE CLEANERRubio monocoat surface cleaner

Rubio monocoat surface cleaner

Rubio surface cleaner is een multifunctionele allesreiniger voor houten vloeren, meubelen en werkbladen die behandeld zijn met lak. Het is tevens geschikt voor harde oppervlakten zoals pvc, laminaat en keramiek. Het is daarnaast het aanbevolen onderhoudsproduct voor vloeren die zijn afgewerkt met Rubio monocoat invisible protector. Met de ecospray kan het oppervlak worden gesprayd en afgenomen met een vochtige doek. Met de 5 liter jerrycan kan een sopje worden gemaakt voor een grondige dweilbeurt.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODCREAM SOFTENERRubio monocoat woodcream softener

Rubio monocoat woodcream softener

Rubio woodcream softener is een kant-en-klaar product waarmee de kleurintensiteit van de Rubio woodcream-kleuren verminderd kan worden en een transparanter of vergrijsd effect gecreŽerd kan worden. Het is tevens het ideale onderhoudsproduct voor het onderhouden van oppervlakken die behandeld werden met Rubio woodcream. Het moet altijd samen met de woodcream gebruikt worden.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
WOODCREAMRubio monocoat woodcream

Rubio monocoat woodcream

Rubio woodcream is een watergedragen crŤme ter bescherming en kleuring van verticaal hout. Afhankelijk van de gekozen kleur, houttype en oriŽntatie van het verticale hout, zal de gekozen kleur tussen de 5 en 10 jaar behouden blijven. Het geeft een waterafstotend resultaat met langdurig pareleffect. Het is vochtafstotend na 3 uur en droog na +/- 12 uur. Aantal aanbevolen lagen: 1 Š 2 afhankelijk van het gewenste effect. Verbruik: 50 tot 80 gram per m≤ per laag, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond.

vanaf58,00
bekijk productBekijk product ▸
FILTER