menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Sigma

Sigma

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AIR PURE SUPERMATTSigma air pure supermattSigma air pure supermatt

Sigma air pure supermatt is een luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen. Het zuivert 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht, is 45% biobased, heeft een supermat eindresultaat en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds die een fraaie, esthetische uitstraling moeten krijgen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en het overschilderen van glasweefsel, glasvlies, bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. Het is schrobklasse 2 volgens NEN EN 13300. Rendement: ca. 7,5-10 m per liter.

vanaf44,95
bekijk productBekijk product ▸
AMAROL PRIMERSigma amarol primerSigma amarol primer

Sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals Sigma amarol gloss of Sigma schakelverf semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf26,86
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIP POEDERSigma antislip poederSigma antislip poeder

Sigma antiskid om te gebruiken op delen op het dek waar antislip nodig is. Het is te gebruiken in 1- en 2-componenten aflak die geschikt is om voor het dek te gebruiken.

vanaf150,20
bekijk productBekijk product ▸
AQUACOVER 200Sigma aquacover 200Sigma aquacover 200

Sigma aquacover 200 is een watergedragen, 2-componenten primer op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is toepasbaar als primer in beschermingssystemen boven de waterlijn van schepen, staalconstructies, gegalvaniseerde oppervlakten en beton in atmosferische omstandigheden. Het is overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en alkyd verven. Het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen, heeft een goede hechting op staal en thermisch verzinkt staal en bevat geen lood- en chromaathoudende pigmenten. Het is overschilderbaar met aquacover 400 na 3 uur bij 10C en met 2-componenten PU verven na 24 uur bij 10C. Rendement: ca. 7,1 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.348,71
bekijk productBekijk product ▸
DIVERSE VERHARDERS SIGMA MARINE COATINGSSigma diverse verharders sigma marine coatingsSigma diverse verharders sigma marine coatings

Diverse verharders voor Sigma marine coatings. De afbeelding is ter illustratie en toont de Sigma sigmacover 280 verharder 0.8 ltr.

vanaf21,29
bekijk productBekijk product ▸
COLOUR TESTER MATSigma colour tester matSigma colour tester mat

Sigma colour tester mat is een ideaal product om erachter te komen welke kleur je graag op je muur wilt hebben. Met dit testpotje kun je ongeveer 2 2,5 m per laag schilderen om te kijken of het de kleur is die bij jouw ruimte past.

vanaf6,59
bekijk productBekijk product ▸
COLOURS OF LIFESigma colours of lifeSigma colours of life

Sigma colours of life combineert kleuren op basis van trends en lifestyle, maar ook op basis van segment (zorg, onderwijs etc.). Goed kleurgebruik zorgt bijvoorbeeld voor snellere genezing, betere leerprestaties, een hogere productiviteit en groter wooncomfort. Het gaat daarbij niet om kleur als middel op zich, maar om het evenwicht tussen gebouw, omgeving, inrichting, verlichting, kleur en bovenal de mens als gebruiker.

vanaf67,50
bekijk productBekijk product ▸
Ecofleet 290 AntifoulingSigma ecofleet 290 antifoulingSigma ecofleet 290 antifouling

Sigma ecofleet 290a is een lineaire zelf slijpende antifouling, speciaal geschikt voor deep sea schepen. Het is bestand tegen aanhechting van schelpen en plantaardige aangroei voor langere perioden, afhankelijk van het vaarpatroon en de routes. Het is TBT-vrij, voldoet aan de IMO antifouling systems convention en heeft een gecontroleerde slijpsnelheid. Het is overschilderbaar na 10 uur bij 10C en is verwerkbaar tot 5C. Rendement: ca. 7,3 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.590,64
bekijk productBekijk product ▸
ECOFLEET 530 ANTIFOULINGSigma ecofleet 530 antifoulingSigma ecofleet 530 antifouling

Sigma ecofleet 530 is een koperhoudende, zeer actieve, TBT-vrije, zelfslijpende antifouling tegen agressieve aangroeiomstandigheden. Het is uitsluitend geschikt voor professioneel gebruik in de beroepsvaart. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur bij 15 graden. Verbruik: 6 m per liter.

vanaf2.616,23
bekijk productBekijk product ▸
FACADE COAT MATTSigma facade coat mattSigma facade coat matt

Sigma facade coat matt (voorheen Sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. Het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. De verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. Zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. Het is gemakkelijk in het gebruik. Het vernet onder invloed van UV-licht en is dus ongeschikt voor binnen. Rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf117,81
bekijk productBekijk product ▸
FACADE MUROLAC MATTSigma facade murolac mattSigma facade murolac matt

Sigma faade murolac matt is een oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. Het is geschikt voor de afwerking van gevels en geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

vanaf147,43
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM SYNTHETISCHSigma facade prim synthetischSigma facade prim synthetisch

Sigma faade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca 5-7 m per liter.

vanaf194,35
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM AQUASigma facade prim aquaSigma facade prim aqua

Sigma faade prim aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor Sigma faade gevelverfsystemen. Het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Rendement: ca. 6-7 m per liter.

vanaf141,41
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT FLEX MATTSigma facade topcoat flex mattSigma facade topcoat flex matt

Sigma faade topcoat flex matt is een watergedragen, fluweelmat, waterdicht, elastisch gevelverfsysteem voor buiten op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. Het is geschikt voor de bescherming en decoratie van woon- en industrile gebouwen waar een blijvende overbrugging van krimp-, haarscheurtjes en scheuren noodzakelijk is tot een breedte van 1,25 mm. Het is ook toepasbaar als preventief systeem tegen haarscheurtjes. Het is geschikt voor het afwerken van metselwerk, beton, cement, buitenpleisters en oude goed hechtende verflagen. Verbruik: ca. 3-4 m per liter per laag.

vanaf214,42
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT MATTSigma facade topcoat mattSigma facade topcoat matt

Sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. Het kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. Dankzij zijn hoge Co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. Dat maakt het uitermate geschikt voor de bescherming van beton. Het is tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Het is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf140,46
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT PROTECT SOFT SATINSigma facade topcoat protect soft satinSigma facade topcoat protect soft satin

Sigma faade topcoat protect soft satin is een extreem duurzame gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen, het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en voor het afwerken van thermisch verzinkt staal en hard pvc. Buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf136,45
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT QUARTZ MATTSigma facade topcoat quartz mattSigma facade topcoat quartz matt

Sigma facade topcoat quartz matt is een watergedragenkwartshoudende gevelverf op basis van acrylaat-copolymeer. Het is een gemakkelijk verwerkbare kwartsverf met een fijnkorrelige, ronde structuur. Het is zowel buiten als binnen toe te passen en de decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend. Dankzij de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is het carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Daarnaast biedt het een uitstekende grondlaag voor sierpleisters. Verbruik: ca. 300 ml per m per laag.

vanaf158,14
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT SATINSigma facade topcoat satinSigma facade topcoat satin

Sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. Het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Het kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf29,53
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT SELF-CLEAN MATTSigma facade topcoat self-clean mattSigma facade topcoat self-clean matt

Sigma faade topcoat self-clean matt is een watergedragen zelfreinigende gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en NPS-technologie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen en voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

vanaf182,07
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma facade weefselSigma facade weefsel

Sigma faade weefsel is een scheuroverbruggend weefsel voor toepassing in het Sigma faade elastocoat-systeem. Het is scheuroverbruggend in combinatie met Sigma faade elastocoat filler, geschikt voor grotere scheuren en blijvend elastisch.

vanaf178,85
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma inspiration conceptSigma inspiration concept

Sigma inspiration concept is een ideaal hulpmiddel voor kleurenplannen. Het geeft een helder inzicht in de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en in de verftechnische mogelijkheden om die te realiseren. Aan de hand van het concept kan een doordacht kleurenplan worden geschreven. Voor de ontwikkeling van dit hulpmiddel is onderzoek gedaan naar heersende en toekomstige woonstijlen en naar de beste methode om daaruit een keuze te maken. Het is speciaal bedoeld voor schildersbedrijven, voorschrijvers, designers en interieurarchitecten. Zij kunnen het praktijkgerichte concept op twee manieren gebruiken. Zo hebben schildersbedrijven houvast aan het stappenplan dat hen, in samenspraak met de opdrachtgever, systematisch leidt naar een weloverwogen kleurkeuze. De designer en de interieurarchitect zullen het concept eerder gebruiken als inspiratie voor eigen kleurencombinaties. Het pakket bestaat uit het inspiratieboek, de inspiratiewaaier, een kleurenwaaier, een ringmap met A6-stalen en 2 boxen met handgeschilderde stalen van alle Inspiration kleuren, verpakt in een handzame koffer.

vanaf300,00
bekijk productBekijk product ▸
C21.3-WAAIERSigma c21.3-waaierSigma c21.3-waaier

Sigma kleurenwaaier C21.3 beschikt over 1950 NCS-kleuren en 185 bekende RAL-kleuren. Het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van Sigma. Bij iedere NCS-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. Dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. Achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglans uitstraling. Vertrouwd is de groepering van de NCS-kleuren in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. Uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van Sigma coatings.

vanaf109,50
bekijk productBekijk product ▸
VOICE OF COLOURSigma voice of colourSigma voice of colour

Sigma kleurenwaaier voice of colour 2018 is een kleursysteem voor zowel de professional als de consument wereldwijd. Het bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. De jarenlange ervaring van PPG en Sigma Coatings op het gebied van verf, kleur en trends is met deze waaier gebundeld in n intutief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker. Het biedt een uitgebreide variteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. De collecties Off-Whites en Fundamental Neutrals bestaan uit rustige basistinten. De kleuren uit de Creamy & Muted Collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de Pure & Clean Collection zitten de heldere, frisse kleuren. De Harmony Collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties. Elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. Door de intutieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. De kleurwaaier laat in n oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.

vanaf90,00
bekijk productBekijk product ▸
KWARTS MATTSigma kwarts mattSigma kwarts matt

Sigma Kwarts Matt is een watergedragen, matte kwartsverf met een scherpe, grofkorrelige structuur voor een fraaie afwerking van binnenmuren. De verf heeft een hoge slijt- en stootvastheid, is waterdampdoorlatend, goed wasbaar en nat schrobbaar. Het is geschikt als verfraaiende afwerking voor o.a. beton, cellenbeton, metselwerk, gipselementen, gipskartonplaten, spaanplaat, en goed hechtende oude verflagen. Het is ook toepasbaar als grondlaag in sierpleisterssystemen. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf36,76
bekijk productBekijk product ▸
Mortar 2K EPSigma mortar 2k epSigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. Het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is Waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. Het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. Het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.

vanaf79,00
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR PRIMER 2K EPSigma mortar primer 2k epSigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2k ep is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. Het is een kleeflaag voor Sigma mortar 2k ep bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. Het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf29,38
bekijk productBekijk product ▸
MULTICOAT AQUA 2K EP SATINSigma multicoat aqua 2k ep satinSigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer n aflak. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. De coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industrile omgevingen en kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op n dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. Theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf165,54
bekijk productBekijk product ▸
MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSSSigma multifinish 2k pu semi-glossSigma multifinish 2k pu semi-gloss

Sigma multifinish 2K pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan voor buiten. Opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. De eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. Het is geschikt als afwerklaag op Sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industrile milieus, maar ook in kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 6 uur) zodat op n dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.

vanaf47,59
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER 2K EPSigma multiprimer 2k epSigma multiprimer 2k ep

Sigma multiprimer 2K ep is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. In systemen met Sigma multifinish 2K pu semi-gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. De primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf80,15
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUASigma multiprimer aquaSigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. Dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf39,66
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER RAPIDSigma multiprimer rapidSigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. Verbruik: ca 13 m per liter.

vanaf37,75
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERSigma multiprimerSigma multiprimer

Sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
NOVAGUARD 840Sigma novaguard 840Sigma novaguard 840

Sigma Novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware H2S belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. Het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. Theoretisch rendement: 3,3 m per liter.

vanaf1.362,64
bekijk productBekijk product ▸
PARQUET 2K SATINSigma parquet 2k satinSigma parquet 2k satin

Sigma parquet satin wb is een watergedragen 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethaan. Het is geschikt voor het blank lakken van houten vloeren en trappen. Dankzij de extreme resistance technology is het uitstekend slijt- en krasvast. Het heeft daarnaast een goede chemicalinbestandheid en is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.

vanaf69,41
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT MATTSigma perfect mattSigma perfect matt

Sigma perfect matt is een hoogkwalitatieve, perfect egale en aanzetvrij verwerkbare muur- en plafondverf op basis van 100% acrylaathars met toevoeging van pu-additief. Het is zeer goed bij te werken, geurarm, inzetbaar als grond- en afwerklaag en schrobklasse 1 volgens en 13300. Het is geschikt voor het decoratief afwerken van voldoende droog pleisterwerk, gipsplaten, metselwerk, beton, behang, structuurpleisters, glasweefsel en oude intacte (muur)verflagen in ruimten waar groot belang wordt gehecht aan de oppervlaktegevoeligheid en de esthetica van de matte muurverfafwerking. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: ca. 8-11 m per liter.

vanaf21,86
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 930Sigma phenguard 930Sigma phenguard 930

Sigma phenguard 930 primer is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy holding primer. Het is de primer in het Phenguard tankcoating systeem. Het is uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel, goed bestand tegen heet water en erkend als coating tegen corrosievorming (Lloyds register). Het zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 21 uur en maximaal 36 dagen. Theoretisch rendement: ca. 6,6 m per liter.

vanaf382,59
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 935Sigma phenguard 935Sigma phenguard 935

Sigma phenguard 935 coating is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is de tweede laag in het Phenguard tankcoatingsysteem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goed bestand tegen heet water. Het is daarnaast een erkende coating tegen corrosievorming (Lloyds register) en zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 24 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: ca. 6,6 m per liter bij 100 m.

vanaf382,59
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 940Sigma phenguard 940Sigma phenguard 940

Sigma phenguard 940 finish is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy finish. Het is de eindlaag in het Phenguard systeem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goedbestand tegen heet water en corrosievorming (Lloyds register). Het zorgt voor een glad oppervlak en is makkelijk te reinigen. Het heeft goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak, en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,6 m per liter.Goed bestand tegen heet water Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyds register), zie blad {1886} Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak Gemakkelijk te reinigen VOORNAAMSTE KENMERKEN Eindlaag in het PHENGUARD systeem Uitstekend bestand tegen een groot aantal organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen Maximale lading flexibiliteit Geringe lading absorptie Goed bestand tegen heet water Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyds register), zie blad {1886} Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak Gemakkelijk te reinigen

vanaf382,59
bekijk productBekijk product ▸
RAPID GLOSSSigma rapid glossSigma rapid gloss

Sigma rapid gloss is een sneldrogende, hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte alkydharslagen. De lak heeft een uistekende koudedroging, is verwerkbaar van 0C tot 20C, heeft een hoge weervastheid, ook in kustgebieden, een mooie glans met goed glansbehoud en is goed reinigbaar. Ook is 6 jaar schildervrij garantie mogelijk. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf61,11
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERSigma rapid primerSigma rapid primer

Sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf40,86
bekijk productBekijk product ▸
RAPID SATINSigma rapid satinSigma rapid satin

Sigma rapid satin is een sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en kunststof, waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Het is tevens geschikt voor het aflakken van staal en non-ferrometalen die op passende wijze voorzien zijn van een geschikt primersysteem en daarna overgrond zijn met Sigma rapid primer. Door de white shield technology vindt er tevens minder snel donkervergeling plaats. Het is overschilderbaar na 6 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf61,11
bekijk productBekijk product ▸
RENOMAT MATTSigma renomat mattSigma renomat matt

Sigma renomat matt is een oplosmiddelhoudende muurverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als hoogwaardige onderhouds- en renovatieverf voor het afwerken van reeds eerder geschilderd beton, schuurwerk, pleisterwerk en plaatmateriaal. De verf heeft een grote dekkracht, is zeer gemakkelijk verwerkbaar en heeft een zeer goede isolerende werking op nicotine-, rook- en roetaanslag en waterkringen. Het hecht goed op licht poederende ondergronden en is weinig gevoelig voor zuigingsverschillen. Let op: er kan lichte vergeling plaatsvinden als gevolg van het bindmiddeltype. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf31,17
bekijk productBekijk product ▸
RENOVA ISOTOP MATTSigma renova isotop mattSigma renova isotop matt

Sigma renova isotop matt is een watergedragen, geurarme, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. Het is in combinatie met Sigma renova isotop primer te gebruiken voor het isoleren van ondergronden die middelzwaar tot zwaar verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. Het is toepasbaar op o.a. beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. Het kan afgewerkt worden met sierpleistersystemen of muurverven. Het behoudt de akoestische werking van plafondplaten en is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE GLOSSSigma s2u allure glossSigma s2u allure gloss

Sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0C tot 30C). De lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf40,95
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf51,83
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE SATINSigma s2u allure satinSigma s2u allure satin

Sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0C tot 30C, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf39,64
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE SPRAY SEMI-GLOSSSigma s2u allure spray semi-glossSigma s2u allure spray semi-gloss

Sigma s2u allure spray semi-gloss is een watergedragen, verspuitbare, zeer duurzame halfglanslak voor buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de PPG spraymaster. Het is sneldrogend en geurarm met een excellente vloei en uitstekend kleur- en glansbehoud. Het biedt door de dual guard system technology zeer langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is tevens geschikt voor het versneld drogen met infraroodstraling, bijvoorbeeld met het Sigma QDS-systeem. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf173,87
bekijk productBekijk product ▸
S2U GLOSSSigma s2u glossSigma s2u gloss

Sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Het dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA GLOSSSigma s2u nova glossSigma s2u nova gloss

Sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA MATTSigma s2u nova mattSigma s2u nova matt

Sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. Het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SATINSigma s2u nova satinSigma s2u nova satin

Sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf34,97
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SEMI GLOSSSigma s2u nova semi glossSigma s2u nova semi gloss

Sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY GLOSSSigma s2u nova spray glossSigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf108,37
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY MATTSigma s2u nova spray mattSigma s2u nova spray matt

Sigma s2u nova spray matt is een hoogwaardige, verspuitbare, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+- technologie. Het is uitstekend bestand tegen huidvetten en vuil en kras- en slijtvast. Het is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur. Het heeft een uitstekende vloeiing, is in n laag dekkend en geeft een zeer egaal eindresultaat. Theoretisch rendement: ca. 5,5 m per liter.

vanaf125,93
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf99,76
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY SATINSigma s2u nova spray satinSigma s2u nova spray satin

Sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Het is in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Het is tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf107,61
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA TRAPLAKSigma s2u nova traplakSigma s2u nova traplak

Sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zon kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 m schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap n keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. Sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpastas van Sigma voor optimale kwaliteit. Let op, door de antislip-korrel is dit product met name geschikt voor de traptreden en minder geschikt voor omliggende delen zoals de trapleuning.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf32,19
bekijk productBekijk product ▸
S2U SATINSigma s2u satinSigma s2u satin

Sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. Het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U SEMI GLOSSSigma s2u semi glossSigma s2u semi gloss

Sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0C tot 30C. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf57,56
bekijk productBekijk product ▸
SCHAKELVERF SATINSigma schakelverf satinSigma schakelverf satin

Sigma schakelverf satin is een thixotrope grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem, hecht goed en heeft een hoge dekkracht. Het is gemakkelijk verwerkbaar van 0C tot 30C, heeft een goede koudedroging en is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Door de vochtregulerende werking is dit een populaire keuze voor geveltimmerwerk. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,67
bekijk productBekijk product ▸
SCHAKELVERF SEMI GLOSSSigma schakelverf semi glossSigma schakelverf semi gloss

Sigma schakelverf semi-gloss is een grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is verwerkbaar van 0C tot 30C en dus bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud in een meerjarensysteem. Het is geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en het is tevens geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,97
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 256Sigma sigmacover 256Sigma sigmacover 256

Sigma sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf185,22
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 280Sigma sigmacover 280Sigma sigmacover 280

Sigma sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. Het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. Aantal aanbevolen lagen: onder Sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. Verbruik: 5,7 m per liter.

vanaf67,88
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 350Sigma sigmacover 350Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. Het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. Voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: 5 m per liter.

vanaf130,02
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. Het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. Het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. Theoretisch rendement: 6,4 m per liter.

vanaf138,47
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 400Sigma sigmacover 400Sigma sigmacover 400

Sigma sigmacover 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. Het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag VOC-gehalte, is oppervlaktetolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicalin. Theoretisch rendement: 8,5 m per liter.

vanaf121,22
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. Het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. Het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10C en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf164,75
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten high build overschilderbare epoxy polyamide coating met ijzerglimmer. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Een hoge relatieve luchtvochtigheid van max. 95% tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless-spuit als met de kwast, en hardt ook uit bij temperaturen tot -10C. Het heeft een goede hechting op de meeste verouderde, intacte alkyd-, chloorrubber- en epoxycoatings en is bestand tegen water en spatten van milde chemicalin. Het heeft een uitstekende duurzaamheid, is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer en is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: ca. 6,3 m per liter bij een droge laagdikte van 100 m.

vanaf739,33
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 456Sigma sigmacover 456Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. Het kan bijvoorbeeld na de Sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. Het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6,5 m per liter.

vanaf201,02
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 522Sigma sigmacover 522Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522 sealer is geschikt als primer, sealer of coating. Het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. Het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf308,09
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER SIGMACOVER 555Sigma hechtprimer sigmacover 555Sigma hechtprimer sigmacover 555

Sigma sigmacover 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. Het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. Verbruik: 5-7 m per liter.

vanaf632,54
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 630Sigma sigmacover 630Sigma sigmacover 630

Sigma sigmacover 630 is een 2-componenten, high build primer/coating op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is bijzonder geschikt als onderhoudsverfsysteem voor droge vrachtruimen en dekken. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Het kan worden toegepast op diverse verouderde coatings, is overschilderbaar met de meeste coatingtypen, is uitstekend corrosiebestendig en bestand tegen spatten en morsen van de meeste aan chemicalin en heeft een goede flexibiliteit. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot 5C. Rendement: ca. 6.6 m per liter.

vanafinf
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 690Sigma sigmacover 690Sigma sigmacover 690

Sigma sigmacover 690 aluprimer is een 2-componenten high-solid aluminium gepigmenteerde gemodificeerde epoxy polyamine primer/coating. Het is een zelfprimende coating, geschikt voor voorbehandeld staal en op de meeste verouderde, nog goed hechtende coatings. Het heeft goede vloei-eigenschappen en uitstekende roestwerende eigenschappen in industrieel verontreinigde milieus en aan de kust. Het is na ca. 36 uur goed overschilderbaar met epoxy en polyurethaan verven en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Rendement: ca. 12 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf221,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACRYL UNIVERSAL MATTSigma sigmacryl universal mattSigma sigmacryl universal matt

Sigma sigmacryl universal matt is speciaal geschikt voor poreuze ondergronden van grote objecten zoals beton en gipskartonplaten, binnen. Het is uitstekend verwerkbaar en heeft geen hinderlijke geur. Het geeft een fraai, mat eindresultaat en is na een maand goed afwasbaar volgens klasse 2. Het verbruik is 7-10 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf20,08
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANSSigma sigmadur 1800 super hoogglansSigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten polyurethan super hoogglans aflak. Het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. Het is overschilderbaar na 12 uur. Theoretisch rendement: ca. 9,1 m per liter.

vanaf288,24
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 520Sigma sigmadur 520Sigma sigmadur 520

Sigma sigmadur 520 is een 2-componenten, halfglanzende, high solid polyurethaan finish die gemakkelijk is aan te brengen met roller, kwast en airlessspuit. Het is onbeperkt overschilderbaar en uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden. Het heeft een goed kleur- en glansbehoud en is te verwerken vanaf -5 graden. Het is bij 15 graden overschilderbaar na minimaal 6 uur en de droogtijd tot terwaterlating is 24 uur. Aantal aanbevolen lagen per seizoen: 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf292,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550Sigma sigmadur 550Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. Het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. Aantal lagen: 2 3. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: 9-11 m per liter.

vanaf307,61
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550H GLOSSSigma sigmadur 550h glossSigma sigmadur 550h gloss

Sigma sigmadur 550h is een 2-componenten, high-build alifatische acryl polyurethaan afwerklaag met een hoog vaste stof gehalte. Het heeft een goede kleur- en glansbehoud, kan zelfs na langdurige blootstelling aan de atmosfeer worden overgeschilderd, kan rechtstreeks op metaal worden aangebracht en hardt uit tot temperaturen van -5C. Het is overschilderbaar na 16 uur bij 10C. Rendement: ca. 14 m per liter voor een droge laagdikte van 50 m.

vanaf322,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 580Sigma sigmadur 580Sigma sigmadur 580

Sigma sigmadur 580 hs semi-gloss is een 2-componenten, halfglanzende, high solid finish op basis van acrylaat-polyurethaan, die onbeperkt overschilderbaar is. Het heeft een uitstekende kleur- en glansbehoud en is bestand tegen corrosie en zeewater. Het is verwerkbaar tot -5 graden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf382,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR DB VERNISSigma sigmadur db vernisSigma sigmadur db vernis

Sigma sigmadur db vernis is een hoogglanzende, niet vergelende, 2-componenten, solventgedragen vernis voor binnen en buiten op basis van polyesterisocyanaat. Het is geschikt voor het afwerken van hout binnen en buiten in gevallen waar een zeer gesloten laag vereist is. Het is tevens geschikt voor het afwerken van aluminium. Het is bestand tegen chemicalin, alcohol, frisdranken en water, stoot-, kras- en slijtvast, goed weervast en gemakkelijk reinigbaar. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf56,23
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 20Sigma sigmafast 20Sigma sigmafast 20

Sigma sigmafast 20 is een 1-component, high build zinkfosfaat primer op basis van gemodificeerde alkydhars. Het heeft goede roestwerende eigenschappen bij atmosferische belasting, is sneldrogend, heeft een snelle doorlooptijd en is overschilderbaar met de meeste 1- en 2-componenten verven. Het is lood- en chromaatvrij en kan gespecificeerd worden als enkellaags systeem rechtstreeks op metaal, voor ISO 12944 C1 en C2 omgevingen. Rendement: ca. 6,7 m per liter.

vanaf116,80
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 205Sigma sigmafast 205Sigma sigmafast 205

Sigma sigmafast 205 is een high build 2-componenten zinkfosfaatprimer/coating op basis van epoxyhars en polyamide verharder voor algemeen gebruik bij atmosferische belasting. Het heeft een snelle doorharding en is geschikt voor de bescherming van staal en beton. Het is na minimaal 4 uur en maximaal 6 maanden overschilderbaar met de meeste 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Theoretisch rendement: ca. 9.3 m per liter.

vanaf398,40
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 40Sigma sigmafast 40Sigma sigmafast 40

Sigma sigmafast 40 is een alkyd grondverf. Het hecht goed op anticorrosieve primers en verouderde verfsystemen en zoals de naam al zegt heeft het een zeer snelle droogtijd (het is overschilderbaar na 4 uur). Het is onbeperkt overschilderbaar en heeft 45% vastestofgehalte en goed kleurbehoud. Theoretisch rendement: 9 m per liter.

vanaf140,90
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFIX UNIVERSALSigma sigmafix universalSigma sigmafix universal

Sigma sigmafix universal is een voorstrijkmiddel voor binnen en buiten, speciaal voor het voorstrijken van zuigende ondergronden en het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. Sigmafix Universal zorgt voor goede hechting en voorkomt kleurbontheid. Je kunt Sigmafix Universal overschilderen met diverse muurverven of beplakken met behang. Het verbruik is op normale ondergronden 8 m per liter waarbij 1 liter verdund product bestaat uit 200 ml Sigmafix Universal en 800 ml leidingwater. Hoe meer de ondergrond zuigend is, hoe minder de voorstrijk verdund moet worden. Verbruik het product daarom op sterk zuigende ondergronden onverdund.

vanaf18,57
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR ANTI-SKIDSigma sigmafloor anti-skidSigma sigmafloor anti-skid

Sigma sigmafloor anti-skid is een kunststof antislipkorrel voor rolbare sigmafloor finishlagen. De antislipkorrel is te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Het product wordt niet ingestrooid, maar aan de finishlaag toegevoegd.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR AQUA 2K EP SATINSigma sigmafloor aqua 2k ep satinSigma sigmafloor aqua 2k ep satin

Sigma sigmafloor aqua 2k ep satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. Het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. Deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestand tegen chemicalin. Het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf112,51
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR AQUA SATINSigma sigmafloor aqua satinSigma sigmafloor aqua satin

Sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. Het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. Het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. Het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf30,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR CLEAR FINISH PU MATTSigma sigmafloor clear finish pu mattSigma sigmafloor clear finish pu matt

Sigma sigmafloor clear finish pu matt is een blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 80 gram per m.

vanaf333,29
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATTSigma sigmafloor finish pu semi-mattSigma sigmafloor finish pu semi-matt

Sigma sigmafloor finish pu semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 105 gram per m.

vanaf278,15
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR IMPREGNATING PRIMER 2K EPSigma sigmafloor impregnating primer 2k epSigma sigmafloor impregnating primer 2k ep

Sigma sigmafloor impregnating primer 2k ep is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, semi-transparante primer voor Sigmafloor 2k ep systemen. De primer dringt uitstekend door in de ondergrond en is toepasbaar op beton-, zandcementdekvloeren en calciumsulfaat gebonden vloeren, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 7 dagen. Verbruik: ca. 2-5 m per liter.

vanaf318,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR RAPIDCOAT 2K GLOSSSigma sigmafloor rapidcoat 2k glossSigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss

Sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. Het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. Het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. Rendement: minimaal 2,7 m per liter.

vanaf234,68
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 720Sigma sigmaguard 720Sigma sigmaguard 720

Sigma sigmaguard 720 is een 2-componenten versterkte tankcoating met een hoog vaste stof gehalte, gebaseerd op polyamine adduct uithardende pure epoxy technologie. Het is een tankcoating met goede chemische bestandheid tegen de meeste chemicalin en voldoet aan de eisen van EI 1541 2.2 (verfsystemen voor aviation fuel storage tanks and pipes). Het heeft korte uithardingstijden (overschilderbaar na 8 uur), hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot 5C) en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,2 m per liter bij een droge laagdikte van 125 m.

vanaf204,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 750Sigma sigmaguard 750Sigma sigmaguard 750

Sigma sigmaguard 750 is een 2-componenten, vochthardende zinkrijke ethylsilicaat coating. Het is geschikt voor gebruik als tankcoating of als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen. Het heeft een uitstekende chemische bestendigheid tegen oplosmiddelen en chemicalin en een goede slijt- en stootvastheid. Het is een erkende coating tegen corrosievorming en de hoge zinkconcentratie resulteert in uitstekende corrosiebescherming. Het is overschilderbaar na 12 uur bij 20C. Rendement: ca. 8,7 mper liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.355,40
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD CSF 585Sigma sigmaguard csf 585Sigma sigmaguard csf 585

Sigma Sigmaguard CSF 585 is een 2-componenten oplosmiddelvrije polyamine epoxycoating. Het is een tankcoating voor drinkwater en kan worden aangebracht met single feed airless spray apparatuur. Het vermindert het explosie- en brandgevaar en is goed zichtbaar in donkere ruimtes dankzij de lichte kleur. Het is door KIWA Holland goedgekeurd voor drinkwater. Theoretisch rendement: 3,3 m per liter.

vanaf333,44
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaguard CSF 650Sigma sigmaguard csf 650Sigma sigmaguard csf 650

Sigma sigmaguard csf 650 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije amine verhardende epoxy coating. Het is een tankcoating voor ruwe olie/ballast en alifatische aardolieproducten. Het is geschikt als coating systeem voor opslag en transport van drinkwater en biedt met n laag uitstekende corrosiebescherming voor staalconstructies, schepen en opslagtanks. Het is goed bestand tegen diverse chemicalin en uitstekend bestand tegen ruwe olie tot aan 60C (140F). Het kan worden aangebracht met krachtige, enkelvoudige airless spuitapparatuur (60:1) en het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer/coating. Het is overschilderbaar na 24 uur. Rendement: ca. 4 m per liter voor een droge laagdikte van 250 m.

vanaf362,53
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE DS ACRYL SATINSigma sigmalife ds acryl satinSigma sigmalife ds acryl satin

Sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds en binnendeuren en -kozijnen. Verbruik: ca. 15,5 m per liter.

vanaf36,95
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE DS TX GLOSSSigma sigmalife ds tx glossSigma sigmalife ds tx gloss

Sigma sigmalife ds tx gloss is een transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Met deze beits wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. Ook is de beits vochtregulerend en waterafstotend, goed weervast en buitenduurzaam en biedt het een goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf36,18
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE STAIN MATTSigma sigmalife stain mattSigma sigmalife stain matt

Sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergolas. Het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en Western red cedar. Ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. Tevens beschermt het het houtoppervlak tegen Uv-straling. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf30,08
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS ACRYL SATINSigma sigmalife vs acryl satinSigma sigmalife vs acryl satin

Sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na 4 uur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 22,5 m per liter.

vanaf32,61
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS X SATINSigma sigmalife vs x satinSigma sigmalife vs x satin

Sigma sigmalife vs-x satin is een impregnerende, transparante, thixotrope, vochtregulerende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na ca. 16 ur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 25 m per liter.

vanaf33,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALITH PE10Sigma sigmalith pe10Sigma sigmalith pe10

Sigma sigmalith pe10/ws primer is een verspuitbare, watergedragen systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het voldoet aan de certificatieregeling Houten gevelelementen van het SKH, is ook aan te brengen met behulp van een lakgietgordijnmachine, heeft een hoog laagdiktebereik, heeft een goede kantendekking en dekking op de houtnerf, een snelle droging (hanteerbaar na ca. 2 uur), kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar, voldoet aan COT-kwaliteitsomschrijving 06.05 en voldoet aan BRL 0814 (conform KOMO productcertificaat). Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf431,49
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma sigmalith pe40Sigma sigmalith pe40

Sigma sigmalith pe40/wba primer is een watergedragen, dekkende grondverf en voorlak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt en is niet ontvlambaar. Het voldoet aan de BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat) en voldoet aan de BRL 0401 (afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie). Het is over te spuiten na ca. 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf428,92
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL CLEAN MATTSigma sigmapearl clean mattSigma sigmapearl clean matt

Sigma sigmapearl clean matt is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. Het is tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. Het is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform EN 13300. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL CLEAN SATINSigma sigmapearl clean satinSigma sigmapearl clean satin

Sigma sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel/behang en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. De verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: het voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. Verbruik: ca. 9-11 m per liter.

vanaf51,23
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de Sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATTSigma sigmapearl plafond supermattSigma sigmapearl plafond supermatt

Sigma sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen en is ook toepasbaar op muurwerk. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf87,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL SHIELD 2K SATINSigma sigmapearl shield 2k satinSigma sigmapearl shield 2k satin

Sigma sigmapearl shield 2k satin is een superieure, watergedragen 2-componenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. Deze zijdeglanzende coating blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicalinbestandheid. Het is ideaal voor de afwerking van zwaar belaste wanden in laboratoria, medische instellingen en scholen. Het is ook zeer geschikt voor de afwerking van glasweefsel, bijvoorbeeld in het Sigma Wanddecoratie Systeem. Rendement: 6-7 m per liter.

vanaf198,98
bekijk productBekijk product ▸
ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. Het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

vanaf165,04
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700

Sigma sigmaprime 700 is een universele anti-corrosieve epoxy primer, gebaseerd op pure epoxy technologie. Het is een universeel epoxy primer systeem geschikt voor o.a. ballast tanks en dekken, en is ook geschikt voor het bijwerken van lasnaden en beschadigingen van epoxyverven tijdens constructie. Het heeft uitstekende anticorrosieve eigenschappen, is waterbestendig, heeft goede vloei- en benattingseigenschappen, een goede chemische weerstand en een goede slijtvastheid in bepaalde toepassingsgebieden. Het hecht uitstekend op staal, shop primer, gegalvaniseerd staal en non-ferro metalen, is uitstekend overschilderbaar en is geschikt voor toepassing op natgestraalde ondergronden (vochtig of droog). Het is na 9 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: ca. 7 m per liter voor een droge laagdikte van 100 m.

vanaf756,70
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARESIST FUNGI MATTSigma sigmaresist fungi mattSigma sigmaresist fungi matt

Sigma sigmaresist fungi matt is een watergedragen, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van wanden en plafonds in ruimten waar kans op schimmelvorming aanwezig is, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie en in natte cellen zoals badkamers. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf57,53
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARESIST IMMUN MATTSigma sigmaresist immun mattSigma sigmaresist immun matt

Sigma sigmaresist immun matt is een watergedragen, matte, hyginische, bacterieresistente muurverf op basis van een acrylaatdispersie en innovatieve zilver-technologie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimten waar op het gebied van duurzame bescherming en hygiene hoge eisen worden gesteld zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen en horecagelegenheden. Het is toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is ook geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is zeer goed reinigbaar zonder opglanzen en uitstekend schrobvast: het voldoet na een maand droging conform EN 13300 ruimschoots aan klasse 1. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf206,20
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 24 PRIMERSigma sigmarine 24 primerSigma sigmarine 24 primer

Sigma sigmarine 24 zf primer is een gemodificeerde zinkfostaat alkyd primer voor algemene toepassing in onderhoud en nieuwbouw. Het is geschikt voor gebruik op bovenbouw en op stalen oppervlakken die normaliter niet aan water worden blootgesteld. Het mag niet gebruikt worden over zinkprimers, het kan worden overschilderd met conventionele verfsystemen en is gecertificeerd voor lage vlamverspreiding. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf113,31
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SIGMARINE 28Sigma primer sigmarine 28Sigma primer sigmarine 28

Sigma Sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. Het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. Daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf216,86
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 40 PRIMERSigma sigmarine 40 primerSigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. Het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. Het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. Het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf168,69
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 42Sigma sigmarine 42Sigma sigmarine 42

Sigma sigmarine 42 is een 1-component blanke hoogglans lak voor boven water, zowel binnen als buiten. Het is goed bestand tegen zout- en zoetwater en krassen en slijten. Theoretisch rendement: 16,3 m per liter.

vanaf154,96
bekijk productBekijk product ▸
AFLAK SIGMARINE 48Sigma aflak sigmarine 48Sigma aflak sigmarine 48

Sigma sigmarine 48 is een alkydhars zijdeglansverf. Het is een zeer sterke aflaklaag voor algemene doeleinden net boven de waterlijn op het dek. Het is sneldrogend en water- en weerbestendig. Het is overschilderbaar na 20 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf220,40
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 49Sigma sigmarine 49Sigma sigmarine 49

Sigma sigmarine 49 is een 1-component hoogglans alkyd aflak voor binnen en buiten. Het is met name geschikt voor toepassing op bestaande coatings mits droog en vrij van verontreinigingen. Het is overschilderbaar na minimaal 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf232,02
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE JACHTLAK HOOGGLANSSigma sigmarine jachtlak hoogglansSigma sigmarine jachtlak hoogglans

Sigma sigmarine jachtlak is een 1-component hoogglans aflak voor boven water. Het is geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig aan te brengen met de kwast en goed resistent tegen verwering. Het is geschikt voor gebruik boven water op plaatsen waar geen constante spatwaterbelasting is en kan worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven. Rendement: ca. 15 m per liter.

vanaf175,52
bekijk productBekijk product ▸
SigmaShield 1200Sigma sigmashield 1200Sigma sigmashield 1200

Sigma sigmashield 1200 is een 2-componenten oplosmiddelvrije, slijtvaste phenol/epoxy polyamine coating. Het is een 1-laagsysteem, ontworpen voor het onderwater gedeelte van ijsgaande schepen en ijsbrekers, door Lloyds register erkend als een slijtvaste ijs coating. Het is uitstekend bestand tegen slijten en stoten, Heeft een lage wrijving cofficint, is uitstekend bestand tegen crude oil tot aan 120C, is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede chemische weerstand tegen diverse chemicalin en oplosmiddelen. Het is overschilderbaar na 36 uur bij 10C. Rendement (m per liter): ca. 2,5 m per liter voor een droge laagdikte van 400 m.

vanaf1.827,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 220Sigma sigmashield 220Sigma sigmashield 220

Sigma sigmashield 220 yellow/green is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. Het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. Het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. Het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. Theoretisch rendement: 6,2 m per liter.

vanaf1.268,95
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 420 MUTIGUARDSigma sigmashield 420 mutiguardSigma sigmashield 420 mutiguard

Sigma sigmashield 420 is een 2-componenten hoog vaste polyamine uithardende epoxycoating. Het heeft een uitstekende waterweerstand, is geschikt voor ladingtanks van bulk- of oliedragers en opslagtanks en het is een buildcoat voor onderwatersystemen. Het heeft een uitstekende slijt- en slagvastheid, een uitstekende (zee)water weerstand en makkelijke reinigbaarheid. Theoretisch rendement: 5,4 m per liter.

vanaf1.033,17
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 460Sigma sigmashield 460Sigma sigmashield 460

Sigma sigmashield 460 is een glanzende 2-componenten met glasvezel versterkte polyamine adduct epoxy coating. Het is geschikt voor langdurige bescherming in gebieden die blootgesteld worden aan weer en wind en ijsgaande schepen. Het heeft een lage water doorlatendheid, is uitstekend roestwerend en slijtvast en is uitstekend bestand tegen stootbelasting. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer. Het is na ca. 32 uur overschilderbaar. Rendement: ca.3,2 m per liter bij een droge laagdikte van 250 m.

vanaf934,58
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 880Sigma sigmashield 880Sigma sigmashield 880

Sigma sigmashield 880 is een 2-componenten high build polyamine uithardende epoxy coating. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij onderhoud aan off-shore constructies in getijde water. Het heeft een uitstekende resistentie tegen zeewater, is uitstekend corrosiebestendig en heeft een goede bestandheid tegen mechanische invloeden. De uitharding gaat voort bij immersie in water en het biedt langdurige bescherming met slechts n enkele laag. Het is bestand tegen goed ontworpen kathodische bescherming en is geschikt voor applicatie op het uitwendige deel van ingegraven leidingen en voor natgestraalde of ultra high pressure water (UHPWW) gereinigde ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 4,3 m per liter.

vanaf177,23
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATEX SUPERLATEX MATTSigma sigmatex superlatex mattSigma sigmatex superlatex matt

Sigma sigmatex superlatex matt is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, matte muur- en plafondverf voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-10 m per liter.

vanaf19,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATEX SUPERLATEX SATINSigma sigmatex superlatex satinSigma sigmatex superlatex satin

Sigma sigmatex superlatex satin is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, zijdeglanzende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf22,92
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 175Sigma sigmatherm 175Sigma sigmatherm 175

Sigma sigmatherm 175 is een hittebestendige aluminium afwerklaag op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is hittebestendig tot 175C, heeft een hoge briljante glans en spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20C te worden aangehouden. Theoretisch rendement: 18,8 m per liter.

vanaf189,34
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 230Sigma sigmatherm 230Sigma sigmatherm 230

Sigma sigmatherm 230 is een 2-componenten, high-build, hitteresistente fenol epoxy novolac coating. Het biedt een corrosiewerende barrire op koolstofstaal en roestvast staal onder thermische isolatie. Het is geschikt als hittebestendig systeem tot aan 230C en geschikt voor cryogene condities. Het is uitstekend bestand tegen thermische schok tijdens natte en droge intervallen en opwarming direct na applicatie is niet noodzakelijk om mechanische sterkte verkrijgen. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: c. 4,5 m per liter voor een droge laagdikte van 150 m.

vanaf831,60
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 350Sigma sigmatherm 350Sigma sigmatherm 350

Sigma sigmatherm 350 is een halfglanzende, hittebestendige silicone/acryl afwerklaag. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies. Het is hittebestendig tot 350C, uitstekend bestand tegen verwering en zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een anorganische zinkprimer. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16,8 m per liter bij een droge laagdikte van 25 m.

vanaf1.856,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 500 (HITTEBESTENDIG)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)

Sigma sigmatherm 500 is een hittebestendige aluminium coating op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is geschikt als interne en externe bescherming van staalconstructies en hittebestendig tot 500C met een minimum van 200C om de aluminiumverf te versmelten. Spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20C te worden aangehouden. Rendement: 12,8 m per liter.

vanaf381,57
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 540Sigma sigmatherm 540Sigma sigmatherm 540

Sigma sigmatherm 540 is een 1-component hittebestendige vochtverhardende siliconen aluminium. Het is bestand tegen droge hitte tot 600C en heeft geen hittestoot nodig tussen de verschillende lagen. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies, uitstekend bestand tegen verwering en tevens toepasbaar op een zinksilicaat primer. Het is na 24 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: ca. 18 m per liter voor een droge laagdikte van 25 m.

vanaf381,82
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATIN DGL MATTSigma sigmatin dgl mattSigma sigmatin dgl matt

Sigma sigmatin dgl matt is een watergedragen, matte, oplosmiddel- en emissievrije muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen. Het verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf28,69
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAVAR WS MATTSigma sigmavar ws mattSigma sigmavar ws matt

Sigma sigmavar ws mat is een matte, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. Het is geschikt voor het aflakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. De lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien en is goed kras- en slijtvast. Na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en maximaal 40% alcohol. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf30,33
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAVAR WS PROJECT SATINSigma sigmavar ws project satinSigma sigmavar ws project satin

Sigma sigmavar ws project satin is een blanke, zijdeglanzende, watergedragen, 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethan. Het is geschikt voor toepassing op houten vloeren en trappen. De verf is uitstekend slijt- en krasvast, heeft een goede chemicalienbestandheid, is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. Verbruik: ca. 11,5 m per liter.

vanaf15,62
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAVAR WS SATINSigma sigmavar ws satinSigma sigmavar ws satin

Sigma sigmavar ws satin is een zijdeglanzende, watergedragen blanke lak voor binnen op basis van polyurethan-acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. De lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf57,21
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 120Sigma sigmaweld 120Sigma sigmaweld 120

Sigma sigmaweld 120 ep shopprimer red/oxide is een 2-componenten poly-amide verhardende epoxy shop primer. Het is geschikt voor toepassing op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen. Het geeft tot 6 maanden corrosiebescherming en is sneldrogend. Het kan toegepast worden als eerste laag in diverse verfsystemen, uitsluitend voor atmosferische belasting. De ondergrondtemperatuur dient tijdens applicatie en uitharden minimaal 3C boven het dauwpunt te liggen. Rendement: 9,5 m per liter.

vanaf669,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 199Sigma sigmaweld 199Sigma sigmaweld 199

Sigma sigmaweld 199 is een 2-componenten vocht verhardende zink ethyl silicaat shop primer met laag zink gehalte. Het is geschikt voor automatische applicatie op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen, inclusief MIG/MAG lassen in diverse posities (automatisch of handmatig lassen). Het is goedgekeurd voor toepassing als prefab primer door de grote classificatie bureaus zoals Lloyd's register en DNV-GL. Het is sneldrogend (het is hanteerbaar na 6 minuten), zorgt voor regelmatige, gladde lasnaden, zorgt voor geringe rookvorming tijdens het lassen en snijden en lasspetters op de rondom liggende shopprimer hechten niet. De uitstekende temperatuurbestandheid minimaliseert verbranding tijdens het lassen en het kan worden gebruikt als eerste laag in diverse verfsystemen. Het is geschikt voor immersie in zeewater in combinatie met gecontroleerde kathodische beschermingssystemen. Het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer en met bijvoorbeeld een epoxy, polyurthaan, vinyl of chloorrubber als volgende laag. Rendement: ca. 13,9 m per liter voor een droge laagdikte van 18 m.

vanaf1.266,49
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAZINC 102Sigma sigmazinc 102Sigma sigmazinc 102

Sigma sigmazinc 102 hs is een 2-componenten zink epoxy polyamide primer voor diverse verfsystemen. Het heeft uitstekende anti-corrosieve eigenschappen, is sneldrogend en kan worden overgeschilderd met een korte interval. Het kan dienen als een holdingprimer voor diverse onderhoudssystemen voor een totale reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het voldoet aan SSPC-paint 20. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 6 maanden. Theoretisch rendement: 22 m per liter.

vanaf640,10
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAZINC 109Sigma sigmazinc 109Sigma sigmazinc 109

Sigma sigmazinc 109 HS is een 2-componenten epoxyprimer met een hoog volume vaste stof en polyamide verharder. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen en is sneldrogend. Het kan worden gebruikt als zink epoxyprimer in diverse verfsystemen en als holdingprimer in diverse onderhoudssystemen voor een volledige reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 3 maanden. Theoretisch rendement: 11,5 m per liter.

vanaf589,22
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158

Sigma sigmazinc 158 is een 2-componenten vochtverhardende zink (ethyl) silicaat primer, gecertificeerd voor ASTM A-490 klasse 'B' voor slip co-efficent en voldoet aan de samenstelling vereisten van SSPC Paint 20, level 2. Het is geschikt als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen maar dient niet te worden blootgesteld aan alkalische vloeistoffen (hoger dan pH 9) of zure vloeistoffen (lager dan pH 5.5). Het is een anticorrosieve primer voor staalconstructies en galvanische actie elimineert onderlaagcorrosie. Het hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot -5C), heeft een goede slijt- en stootvastheid en is te gebruiken in een systeem met zichzelf, een zinksilicaat shopprimer en een epoxy als vervolg laag. Het is na 18 uur overschilderbaar bij 10C. Remdement: ca. 8,7 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.143,68
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19

Sigma sigmazinc 19 is een 1-component zinkrijke epoxy primer. Het is geschikt voor de reparatie van 2-componenten zink epoxy primers en zink silicaat primers. De droge laag bevat 90 gewichtsprocenten zink. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen, droogt bij temperaturen tot -10C en heeft een droge hittebestendigheid 125C met pieken tot 175C. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn en het is sneldrogend en kan binnen een korte periode worden overschilderd (na 3 uur bij 10C). Rendement: 10,9 m per liter bij een droge laagdikte van 35 m.

vanaf282,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMETAL ZINCCOAT 3IN1 SATINSigma sigmetal zinccoat 3in1 satinSigma sigmetal zinccoat 3in1 satin

Sigma sigmetal zinccoat 3in1 satin is een corrosiewerende, zijdeglanzende primer, voor- en aflak in n voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf39,67
bekijk productBekijk product ▸
SIGMULTO EFFINO SUPERMATTSigma sigmulto effino supermattSigma sigmulto effino supermatt

Sigma sigmulto effino supermatt is een fluweelachtige, decoratieve, matte wandafwerking voor binnen. Het is toepasbaar op vlakke en minerale ondergronden. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300 klasse 2. Verbruik: ca 6 m per liter.

vanaf86,08
bekijk productBekijk product ▸
SIGMULTO METALLIC SATINSigma sigmulto metallic satinSigma sigmulto metallic satin

Sigma sigmulto metallic satin is een watergedragen, decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het decoratief afwerken van (accent)wanden in hotels, winkels, theaters, showrooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. Het is toe te passen op zowel vlakke als gestructureerde ondergronden en heeft een uitstekende dekking en schrobvastheid: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf83,03
bekijk productBekijk product ▸
SIGMULTO STUCCOSigma sigmulto stuccoSigma sigmulto stucco

Sigma sigmulto stucco is een watergedragen, decoratieve pleister op basis van kunstharsdispersie voor stucco- en marmereffect binnen. Het moet op een specifieke wijze aangebracht moet worden en is verkrijgbaar in 48 kleuren. Het is toepasbaar op alle vlak en glad geegaliseerde minerale ondergronden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf126,86
bekijk productBekijk product ▸
SILICAT FIX AQUASigma silicat fix aquaSigma silicat fix aqua

Sigma silicat fix aqua is een watergedragen fixeermiddel op basis van sol-silicaat voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. Het is toepasbaar op bestaande licht poederende en/of zuigende afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. Verbruik: ca. 5-8 m per liter.

vanaf141,41
bekijk productBekijk product ▸
SILICAT TOPCOAT MATTSigma silicat topcoat mattSigma silicat topcoat matt

Sigma silicat topcoat matt is een hoog waterdampdoorlatende watergedragen gevelverf op basis van sol-silicaat voor buiten. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Het is tevens geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. Buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. Rendement: 5-8 m per liter.

vanaf160,34
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FILLSigma siloxan fillSigma siloxan fill

Sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. Het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het Sigma Siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 2,5-5 m per liter.

vanaf155,08
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIXSigma siloxan fixSigma siloxan fix

Sigma Siloxan Fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma Siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 9-12 m per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml Sigma Siloxan Fix en 500 ml leidingwater.

vanaf157,09
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX SYNSigma siloxan fix synSigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. Het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-6 m per liter.

vanaf176,96
bekijk productBekijk product ▸
HYDROPHOB AQSigma hydrophob aqSigma hydrophob aq

Sigma hydrophob aq is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. Het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma siloxan kwarts matt. Het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. Door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van autos en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. Dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. Het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. Verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m. Kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m. Cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m. Natuursteen: 0,25-1,00 liter per m.

vanaf183,36
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN MATTSigma siloxan mattSigma siloxan matt

Sigma siloxan matt is een snel regenbestendige hoog waterdampdoorlatende gevelverf met uitstekende buitenduurzaamheid op basis van siliconenhars-emulsie. Het is geschikt voor het afwerken van gevels van oude en representatieve bouwwerken, woningen en industrile gebouwen waar een hoge waterdampdoorlaatbaarheid is gewenst. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie en geschikt als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen. Het heeft een miniraal effect en is hoog waterdampdoorlatend. Rendement: ca. 5-7 m per liter.

vanaf142,67
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN PRIM AQUASigma siloxan prim aquaSigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. Het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. Het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Het is overschilderbaar na 8 uur. Rendement: 5-7 m per liter.

vanaf157,27
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN TOPCOAT FLEX MATTSigma siloxan topcoat flex mattSigma siloxan topcoat flex matt

Sigma siloxan topcoat flex matt is een goed waterdampdoorlatende, scheuroverbruggende watergedragen gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. Het is geschikt voor gevelafwerking van oude en representatieve bouwwerken, woon- en industrile gebouwen waar een goede waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is, en waar sprake is van haar-en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 4,5 m per liter per laag.

vanaf263,72
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN TOPCOAT MATTSigma siloxan topcoat mattSigma siloxan topcoat matt

Sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. Het is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat het product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. Het is ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. De verf is regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. Het zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-7 m per liter.

vanaf263,33
bekijk productBekijk product ▸
SPACKVERF SEMI-MATTSigma spackverf semi-mattSigma spackverf semi-matt

Sigma spackverf semi-matt is een eiglanzende, watergedragen wand- en plafondverf voor binnen die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. Het is weinig vullend zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. Het resultaat is een fraaie, eiglanzende toplaag. Door het zuigende karakter is voorstrijken met Sigmafix Universal essentieel. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf131,29
bekijk productBekijk product ▸
Spraymaster verfspuitsysteemSigma spraymaster verfspuitsysteemSigma spraymaster verfspuitsysteem

Sigma spraymaster is een compact verfspuitsysteem met lage druk dat speciaal is ontwikkeld voor het lakken van buitenhoutwerk. Het gepatenteerde spuitpistool is zodanig ontwikkeld dat er met een hoge precisie en een beperkte overspray is te werken op zowel grote als kleine oppervlakken zoals deuren, kozijnen, rabatwerk en ramen. Het systeem maakt gebruik van verfcartridges waarmee het wisselen van kleur en het schoonmaken van het apparaat eenvoudig is. Het apparaat werkt verder met Sigma s2u allure spray semi-gloss, een watergedragen lak met dezelfde levensduur als de Sigma s2u allure-buitenverf. In combinatie met de rugzak weegt de spraymaster ongeveer tien kilo.

vanaf3.742,50
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma spraymaster cleaner is een reinigings- en bewaarvloeistof voor de Sigma spraymaster. Het is zeer goed reinigend, er is een snelle kleurwissel mogelijk en het is meerdere keren te gebruiken.

vanaf56,93
bekijk productBekijk product ▸
STAINAWAY MATTSigma stainaway mattSigma stainaway matt

Sigma stainaway matt is een uitstekend isolerende, geurarme, zeer goed dekkende muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken). Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. Het is schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300. Rendement: ca. 7-9 mper liter.

vanaf30,57
bekijk productBekijk product ▸
STAINAWAY PRIMERSigma stainaway primerSigma stainaway primer

Sigma stainaway primer is een isolerende, geurarme muurverfprimer voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken) en het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. Het is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: 6-8 m per liter.

vanaf116,70
bekijk productBekijk product ▸
STEELGUARD 651Sigma steelguard 651Sigma steelguard 651

Sigma steelguard 651 zorgt voor extra tijd, redt levens en probeert schade aan constructies te minimaliseren. Het is beschermend en vooral geschikt voor staalconstructies voor gebouwen. Het heeft een gladde en esthetisch aantrekkelijke afwerking en biedt bescherming tegen corrosie. Het zorgt ervoor dat een constructie stabiel blijft bij een brand. Theoretisch rendement: 1 m per liter.

vanaf992,43
bekijk productBekijk product ▸
STEELGUARD 702Sigma steelguard 702Sigma steelguard 702

Sigma steelguard 702 is een 1-component oplosmiddelhoudende brandwerende coating voor binnen- en buitentoepassingen. Het is brandwerend t/m 90 minuten. Theoretisch rendement: 1,07 m per liter.

vanaf992,42
bekijk productBekijk product ▸
Thinner 20-17Sigma thinner 20-17Sigma thinner 20-17

SIGMA THINNER 20-17 is een trage verdunning en zorgt ervoor dat de verf langer vloeibaar blijft.

vanaf48,34
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING 21-22Sigma verdunning 21-22Sigma verdunning 21-22

Sigma thinner 21-22 is een speciale verdunner voor Sigma verven. Het is speciaal voor Sigmetal zinccoat satin.

vanaf7,68
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA PRIMERSigma torno aqua primerSigma torno aqua primer

Sigma torno aqua primer is een sneldrogende grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op diverse kunststoffen. Dit product is gemakkelijk te verwerken, vloeit goed, droogt snel en heeft een prima hechting. Het is zeer geschikt als grondlak voor de zijdeglanzende Sigma torno aqua satin of de halfglanzende Sigma torno aqua semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf41,65
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA SATINSigma torno aqua satinSigma torno aqua satin

Sigma torno aqua satin is een watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. De lak heeft een lange opentijd, is vochtregulerend, heeft een hoge duurzaamheid en is loodvrij en onverzeepbaar. Het heeft een snelle droging (overschilderbaar na ca. 4,5 uur), dus op een dag zijn meerdere lagen aan te brengen. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA SEMI-GLOSSSigma torno aqua semi-glossSigma torno aqua semi-gloss

Sigma torno aqua semi-gloss is een sneldrogende, zeer duurzame, watergedragen, halfglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de Sigma torno primer. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte verflagen op basis van zowel acrylaatdispersie als alkydhars. Dit product heeft een goed glans- en kleurbehoud, is vochtregulerend en dekt goed. Het heeft daarnaast een snelle droging, waardoor op een dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden (het is overschilderbaar na ongeveer 4,5 uur). Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
UNIGRUND SSigma unigrund sSigma unigrund s

Sigma unigrund s is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buiten op basis van polyurethanhars. Het is geschikt voor het fixeren (vastzetten) van poederende en krijtende muurverfresten op poreuze ondergronden en het binden van poederende en licht afzandende oppervlakken van minerale ondergronden. De voorstrijk heft daarnaast de zuiging op van sterk zuigende minerale ondergronden, is diep penetrerend, heeft een uitstekend hechtvermogen, is alkalivast en gemakkelijk verwerkbaar, heeft een laag verbruik en is overschilderbaar met dispersieverven en oplosmiddelhoudende muurverven. Verbruik: ca. 8-11 m per liter.

vanaf69,23
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH MATT WBSigma varnish matt wbSigma varnish matt wb

Sigma varnish matt wb is een watergedragen blanke lak voor binnen. Het is geschikt voor het blank lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen, deuren en minder intensief gebruikte trappen en vloeren. Het is soepel te verwerken, heeft een snelle droging en is reukarm. Het is egaal van aanzien, krasvast, zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Na voldoende droging (7 dagen) is het bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en alcohol tot 40%. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf34,51
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH SATIN WBSigma varnish satin wbSigma varnish satin wb

Sigma varnish satin wb is een watergedragen blanke lak voor binnen. Het is geschikt voor het blank lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen, deuren en minder intensief gebruikte trappen en vloeren. Het is soepel te verwerken, heeft een snelle droging en is reukarm. Het is egaal van aanzien, krasvast, zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Na voldoende droging (7 dagen) is het bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en alcohol tot 40%. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf37,93
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH YACHT GLOSSSigma varnish yacht glossSigma varnish yacht gloss

Sigma varnish yacht gloss sb is een transparante hoogglans bootlak op terpentinebasis. Het is bestand tegen zoet en zout water en is alleen toepasbaar boven de waterlijn. Het is in het bijzonder geschikt voor het blank lakken van duurzaam houtwerk van jachten en boten. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en heeft een zeer goede elasticiteit, waardoor temperatuurwisselingen door de verf worden opgevangen. Bovendien heeft het een uitstekende vloeiing, waardoor het gemakkelijk verwerkbaar is en een strak eindresultaat oplevert. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf46,92
bekijk productBekijk product ▸
Vikote 12 Pro primerSigma vikote 12 pro primerSigma vikote 12 pro primer

Sigma vikote 12 pro is een sterke flexibele coating met een uitstekende resistentie tegen water, bij uitstek geschikt voor onderwaterschepen. Het is bestand tegen goed ontworpen/gecontroleerd kathodisch beschermingssystemen tot -1050 mV. Het staat met overlappingen een droge laagdikte toe van 150 m (6,0 mils) zonder zakkers. Het is uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -5C. Het is te gebruiken in een systeem met een vinyl chloorrubber als primer en een acrylaat, chloorrubber, vinyl en antifouling als eindlaag. Het is na 10 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot -5C. Rendement: ca. 4,5 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf612,68
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 18Sigma vikote 18Sigma vikote 18

Sigma vikote 18 is een hoogwaardige 1-component aluminium gepigmenteerde chloorrubber primer/sealer. Het is geschikt voor de meeste antifouling systemen, boven en onder de waterlijn, in hoge laagdikte. Het heeft een goede kathodische bescherming, is roestwerend, uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend (na 8 uur overschilderbaar bij 10C) en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10C. Rendement: ca. 5,6 m per liter bij een droge laagdikte van 75 m.

vanaf211,93
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 42Sigma vikote 42Sigma vikote 42

Sigma vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. Het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. Het is verwerkbaar tot aan 5C en is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 7 m per liter.

vanaf148,84
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 56Sigma vikote 56Sigma vikote 56

Sigma vikote 56 past in een 1-component bovenwatersysteem van 3 lagen Sigma vikote 18 en 2 lagen vikote 56. Het is een sneldrogende eindlaag voor bovenwater delen met een goed glans- en kleurbehoud. Het is bestand tegen water en spatten van milde chemicalin en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10 graden. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf215,97
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 63Sigma vikote 63Sigma vikote 63

Sigma Vikote 63 is een high build bitumineuze coating. Het is geschikt voor de bescherming van staal, beton en vezelcement zoals ballast watertanks, holle ruimten, kistdammen, leidingen en containers. Het is goed bestand tegen niet met olie verontreinigd zee- en zoetwater. Het kan tot 3 mm laagdikte zonder zakkers worden aangebracht. Rendement: ca. 2,3 m per liter.

vanaf111,81
bekijk productBekijk product ▸
WALLPRIMSigma wallprimSigma wallprim

Sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. Het is geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk binnen. Het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. Doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. Let op: niet dekkend aanbrengen. Bij te hoge laagdikten zal craquel ontstaan en is er kans op onthechting. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf40,68
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT 2IN1 CLASSIC SATIN SBSigma woodprotect 2in1 classic satin sbSigma woodprotect 2in1 classic satin sb

Sigma woodprotect 2in1 cl satin sb is een oplosmiddelhoudende, thixotrope, transparante impregneerbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op kozijnen, ramen en deuren. Het is ook geschikt voor het impregneren en afwerken van o.a. rabatwerk, tuinhout en blokhutten. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het is vochtregulerend. Het is overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Theoretisch rendement: ca. 25 m per liter.

vanaf38,10
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT 2IN1 MATT WBSigma woodprotect 2in1 matt wbSigma woodprotect 2in1 matt wb

Sigma woodprotect 2in1 matt wb is een watergedragen, transparante impregneerbeits voor buiten en binnen. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast is het ook geschikt voor het impregneren en afwerken van o.a. rabatwerk, tuinhout en blokhutten. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het is vochtregulerend. Het is overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Theoretisch rendement: ca. 14 m per liter.

vanaf34,10
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT GLOSS SBSigma woodprotect gloss sbSigma woodprotect gloss sb

Sigma woodprotect gloss sb is een oplosmiddelhoudende, transparante beits voor buiten. Deze beits is geschikt voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen (kozijnen, ramen en deuren). Het biedt een goede bescherming van het houtoppervlak en de nerftekening van het hout wordt geaccentueerd. Het is vochtregulerend en waterafstotend en heeft een goede weervastheid en buitenduurzaamheid en een goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf43,91
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT SATIN SBSigma woodprotect satin sbSigma woodprotect satin sb

Sigma woodprotect satin sb is een oplosmiddelhoudende, transparante beits voor buiten. Deze beits is geschikt voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen (kozijnen, ramen en deuren). Het biedt een goede bescherming van het houtoppervlak en de nerftekening van het hout wordt geaccentueerd. Het is vochtregulerend en waterafstotend en heeft een goede weervastheid en buitenduurzaamheid en een goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf35,19
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT SOLID SATIN WBSigma woodprotect solid satin wbSigma woodprotect solid satin wb

Sigma woodprotect solid wb is een zijdeglanzende, watergedragen, dekkende beits voor buiten. Het beschikt over extreme protection technology en is zeer duurzaam. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het is vochtregulerend. Het is overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf46,96
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT ULTRA SATINSigma woodprotect ultra satinSigma woodprotect ultra satin

Sigma woodprotect ultra wb is een watergedragen, snel regenbestendige, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsieacrylaatdispersie (hybride). Het is ideaal voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen zoals kozijnen, ramen en deuren. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het heeft een uitstekende buitenduurzaamheid. De beits is verkrijgbaar in lichtvaste houtkleuren en het biedt een zeer goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. Daarnaast heeft het een zeer goed elasticiteitsbehoud en is het vochtregulerend. Theoretisch rendement: ca. 15 m per liter.

vanaf45,38
bekijk productBekijk product ▸

Sigma

Pieter Schoen richtte in 1722 Sigma op. Hij verkocht pigmenten die de schilders zelf door hun verf konden mengen. Bijna 100 jaar later is Sigma zelf de verf gaan mengen. De belangrijkste reden daarvoor was het verhogen van de kwaliteit.

Sigma is nu onderdeel van PPG, een Amerikaans bedrijf. De belangrijkste waardes zijn nog altijd kwaliteit en duurzaamheid. Zo heeft Sigma een aantal producten met DUBOkeur. Dit keurmerk bewijst dat een product tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Daarnaast is onlangs Sigma Air Pure gentroduceerd. Deze muurverf vermindert het aantal formaldehyde verbindingen in de lucht en zorgt daarmee voor een gezonder leefklimaat.

Sigma Latex

Kleuro.nl heeft alle soorten Sigma latex en muurverf in het assortiment. Het assortiment latex en muurverven van Sigma is zeer uitgebreid. De meest bekende is de Sigmatex Superlatex. Deze is verkrijgbaar in 3 verschillende glansgraden: matt, satin en semi-gloss. Als je alleen binnen wilt schilderen, is Sigmatin DGL matt een goed alternatief. Voor badkamers adviseren wij de Sigmaresist Fungi, een schimmelbestendige muurverf.

In een huishouden met kinderen kunnen vervelende vlekken ontstaan, ook op de muren. Sigma heeft hiervoor de Sigmapearl Clean op de markt gebracht. Dit is een matte muurverf die extreem goed reinigbaar is. Je haalt simpelweg een vochtig doekje over de muur en de vlek is verdwenen.

Ken jij de Perfect Matt al, de nieuwste muurverf van Sigma? Deze muurverf is zo mat als maar kan en levert een perfect egaal schilderresultaat.

Sigma S2U

Sigma S2U is een goede keuze wanneer je een duurzame buitenlak zoekt. Deze buitenlak levert een mooi, strak eindresultaat omdat het mooi uitvloeit. Een groot voordeel is dat het schilderwerk nadat je Sigma S2U hebt gebruikt tot 8 jaar schildervrij is. Wil je verzekerd zijn van een lange schildervrije periode? Gebruik dan Sigma S2U primer als grondverf. Dit verlengt de levensduur van je verf. Sigma S2U is leverbaar in diverse glansgraden, namelijk Sigma S2U Satin, Sigma S2U Semi-gloss en Sigma S2U Gloss. Er zijn blikken verkrijgbaar van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter. Met een liter Sigma S2U kun je ongeveer 16 m2 schilderen.

Sigma S2U Allure

Kan je schilderwerk niet wachten, maar is het eigenlijk nog te koud? Dan is Sigma S2U Allure een uitkomst. Deze verf is al verwerkbaar vanaf temperaturen boven het vriespunt. Een extra pluspunt is dat deze tot 10 jaar schildervrij is, mits correct aangebracht en onderhouden. Dit komt door het Dual Guard System, een extra innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbreuk door Uv-straling.

De Sigma S2U Allure is zeer weervast en daarom ideaal om te gebruiken als je aan de kust woont.

Sigma S2U Allure is verkrijgbaar in Gloss en Satin.

Sigma S2U Nova

Sigma S2U Nova is een watergedragen lak en gebruik je binnenshuis. Wanneer je kiest voor lichte kleuren is dit een groot voordeel, omdat volledig watergedragen lak niet gevoelig is voor vergeling.

S2U Nova maakt gebruik van LTA+ technologie. Dit maakt de lak huidvetresistent, waarmee wordt voorkomen dat de verflaag kwetsbaarder en dunner wordt en uiteindelijk gaat bladderen. Met alle gevolgen van dien, want om dit te herstellen moet de verflaag volledig verwijderd worden en opnieuw gegrond en gelakt. Sigma S2U Nova is dus bestendig tegen vette vingers en daarom aan te raden in een huishouden met kinderen.

AIR PURE SUPERMATTSigma air pure supermattSigma air pure supermatt

Sigma air pure supermatt is een luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen. Het zuivert 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht, is 45% biobased, heeft een supermat eindresultaat en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds die een fraaie, esthetische uitstraling moeten krijgen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en het overschilderen van glasweefsel, glasvlies, bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. Het is schrobklasse 2 volgens NEN EN 13300. Rendement: ca. 7,5-10 m per liter.

vanaf44,95
bekijk productBekijk product ▸
AMAROL PRIMERSigma amarol primerSigma amarol primer

Sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. Het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals Sigma amarol gloss of Sigma schakelverf semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf26,86
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIP POEDERSigma antislip poederSigma antislip poeder

Sigma antiskid om te gebruiken op delen op het dek waar antislip nodig is. Het is te gebruiken in 1- en 2-componenten aflak die geschikt is om voor het dek te gebruiken.

vanaf150,20
bekijk productBekijk product ▸
AQUACOVER 200Sigma aquacover 200Sigma aquacover 200

Sigma aquacover 200 is een watergedragen, 2-componenten primer op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is toepasbaar als primer in beschermingssystemen boven de waterlijn van schepen, staalconstructies, gegalvaniseerde oppervlakten en beton in atmosferische omstandigheden. Het is overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en alkyd verven. Het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen, heeft een goede hechting op staal en thermisch verzinkt staal en bevat geen lood- en chromaathoudende pigmenten. Het is overschilderbaar met aquacover 400 na 3 uur bij 10C en met 2-componenten PU verven na 24 uur bij 10C. Rendement: ca. 7,1 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.348,71
bekijk productBekijk product ▸
DIVERSE VERHARDERS SIGMA MARINE COATINGSSigma diverse verharders sigma marine coatingsSigma diverse verharders sigma marine coatings

Diverse verharders voor Sigma marine coatings. De afbeelding is ter illustratie en toont de Sigma sigmacover 280 verharder 0.8 ltr.

vanaf21,29
bekijk productBekijk product ▸
COLOUR TESTER MATSigma colour tester matSigma colour tester mat

Sigma colour tester mat is een ideaal product om erachter te komen welke kleur je graag op je muur wilt hebben. Met dit testpotje kun je ongeveer 2 2,5 m per laag schilderen om te kijken of het de kleur is die bij jouw ruimte past.

vanaf6,59
bekijk productBekijk product ▸
COLOURS OF LIFESigma colours of lifeSigma colours of life

Sigma colours of life combineert kleuren op basis van trends en lifestyle, maar ook op basis van segment (zorg, onderwijs etc.). Goed kleurgebruik zorgt bijvoorbeeld voor snellere genezing, betere leerprestaties, een hogere productiviteit en groter wooncomfort. Het gaat daarbij niet om kleur als middel op zich, maar om het evenwicht tussen gebouw, omgeving, inrichting, verlichting, kleur en bovenal de mens als gebruiker.

vanaf67,50
bekijk productBekijk product ▸
Ecofleet 290 AntifoulingSigma ecofleet 290 antifoulingSigma ecofleet 290 antifouling

Sigma ecofleet 290a is een lineaire zelf slijpende antifouling, speciaal geschikt voor deep sea schepen. Het is bestand tegen aanhechting van schelpen en plantaardige aangroei voor langere perioden, afhankelijk van het vaarpatroon en de routes. Het is TBT-vrij, voldoet aan de IMO antifouling systems convention en heeft een gecontroleerde slijpsnelheid. Het is overschilderbaar na 10 uur bij 10C en is verwerkbaar tot 5C. Rendement: ca. 7,3 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.590,64
bekijk productBekijk product ▸
ECOFLEET 530 ANTIFOULINGSigma ecofleet 530 antifoulingSigma ecofleet 530 antifouling

Sigma ecofleet 530 is een koperhoudende, zeer actieve, TBT-vrije, zelfslijpende antifouling tegen agressieve aangroeiomstandigheden. Het is uitsluitend geschikt voor professioneel gebruik in de beroepsvaart. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur bij 15 graden. Verbruik: 6 m per liter.

vanaf2.616,23
bekijk productBekijk product ▸
FACADE COAT MATTSigma facade coat mattSigma facade coat matt

Sigma facade coat matt (voorheen Sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. Het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. De verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. Zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. Het is gemakkelijk in het gebruik. Het vernet onder invloed van UV-licht en is dus ongeschikt voor binnen. Rendement: ca. 8-10 m per liter.

vanaf117,81
bekijk productBekijk product ▸
FACADE MUROLAC MATTSigma facade murolac mattSigma facade murolac matt

Sigma faade murolac matt is een oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. Het is geschikt voor de afwerking van gevels en geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

vanaf147,43
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM SYNTHETISCHSigma facade prim synthetischSigma facade prim synthetisch

Sigma faade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca 5-7 m per liter.

vanaf194,35
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM AQUASigma facade prim aquaSigma facade prim aqua

Sigma faade prim aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor Sigma faade gevelverfsystemen. Het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Rendement: ca. 6-7 m per liter.

vanaf141,41
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT FLEX MATTSigma facade topcoat flex mattSigma facade topcoat flex matt

Sigma faade topcoat flex matt is een watergedragen, fluweelmat, waterdicht, elastisch gevelverfsysteem voor buiten op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. Het is geschikt voor de bescherming en decoratie van woon- en industrile gebouwen waar een blijvende overbrugging van krimp-, haarscheurtjes en scheuren noodzakelijk is tot een breedte van 1,25 mm. Het is ook toepasbaar als preventief systeem tegen haarscheurtjes. Het is geschikt voor het afwerken van metselwerk, beton, cement, buitenpleisters en oude goed hechtende verflagen. Verbruik: ca. 3-4 m per liter per laag.

vanaf214,42
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT MATTSigma facade topcoat mattSigma facade topcoat matt

Sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. Het kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. Dankzij zijn hoge Co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. Dat maakt het uitermate geschikt voor de bescherming van beton. Het is tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Het is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf140,46
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT PROTECT SOFT SATINSigma facade topcoat protect soft satinSigma facade topcoat protect soft satin

Sigma faade topcoat protect soft satin is een extreem duurzame gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen, het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en voor het afwerken van thermisch verzinkt staal en hard pvc. Buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf136,45
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT QUARTZ MATTSigma facade topcoat quartz mattSigma facade topcoat quartz matt

Sigma facade topcoat quartz matt is een watergedragenkwartshoudende gevelverf op basis van acrylaat-copolymeer. Het is een gemakkelijk verwerkbare kwartsverf met een fijnkorrelige, ronde structuur. Het is zowel buiten als binnen toe te passen en de decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend. Dankzij de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is het carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Daarnaast biedt het een uitstekende grondlaag voor sierpleisters. Verbruik: ca. 300 ml per m per laag.

vanaf158,14
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT SATINSigma facade topcoat satinSigma facade topcoat satin

Sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. Het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Het kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf29,53
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT SELF-CLEAN MATTSigma facade topcoat self-clean mattSigma facade topcoat self-clean matt

Sigma faade topcoat self-clean matt is een watergedragen zelfreinigende gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en NPS-technologie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen en voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

vanaf182,07
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma facade weefselSigma facade weefsel

Sigma faade weefsel is een scheuroverbruggend weefsel voor toepassing in het Sigma faade elastocoat-systeem. Het is scheuroverbruggend in combinatie met Sigma faade elastocoat filler, geschikt voor grotere scheuren en blijvend elastisch.

vanaf178,85
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma inspiration conceptSigma inspiration concept

Sigma inspiration concept is een ideaal hulpmiddel voor kleurenplannen. Het geeft een helder inzicht in de persoonlijke wensen van de opdrachtgever en in de verftechnische mogelijkheden om die te realiseren. Aan de hand van het concept kan een doordacht kleurenplan worden geschreven. Voor de ontwikkeling van dit hulpmiddel is onderzoek gedaan naar heersende en toekomstige woonstijlen en naar de beste methode om daaruit een keuze te maken. Het is speciaal bedoeld voor schildersbedrijven, voorschrijvers, designers en interieurarchitecten. Zij kunnen het praktijkgerichte concept op twee manieren gebruiken. Zo hebben schildersbedrijven houvast aan het stappenplan dat hen, in samenspraak met de opdrachtgever, systematisch leidt naar een weloverwogen kleurkeuze. De designer en de interieurarchitect zullen het concept eerder gebruiken als inspiratie voor eigen kleurencombinaties. Het pakket bestaat uit het inspiratieboek, de inspiratiewaaier, een kleurenwaaier, een ringmap met A6-stalen en 2 boxen met handgeschilderde stalen van alle Inspiration kleuren, verpakt in een handzame koffer.

vanaf300,00
bekijk productBekijk product ▸
C21.3-WAAIERSigma c21.3-waaierSigma c21.3-waaier

Sigma kleurenwaaier C21.3 beschikt over 1950 NCS-kleuren en 185 bekende RAL-kleuren. Het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van Sigma. Bij iedere NCS-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. Dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. Achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglans uitstraling. Vertrouwd is de groepering van de NCS-kleuren in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. Uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van Sigma coatings.

vanaf109,50
bekijk productBekijk product ▸
VOICE OF COLOURSigma voice of colourSigma voice of colour

Sigma kleurenwaaier voice of colour 2018 is een kleursysteem voor zowel de professional als de consument wereldwijd. Het bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. De jarenlange ervaring van PPG en Sigma Coatings op het gebied van verf, kleur en trends is met deze waaier gebundeld in n intutief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker. Het biedt een uitgebreide variteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. De collecties Off-Whites en Fundamental Neutrals bestaan uit rustige basistinten. De kleuren uit de Creamy & Muted Collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de Pure & Clean Collection zitten de heldere, frisse kleuren. De Harmony Collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties. Elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. Door de intutieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. De kleurwaaier laat in n oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.

vanaf90,00
bekijk productBekijk product ▸
KWARTS MATTSigma kwarts mattSigma kwarts matt

Sigma Kwarts Matt is een watergedragen, matte kwartsverf met een scherpe, grofkorrelige structuur voor een fraaie afwerking van binnenmuren. De verf heeft een hoge slijt- en stootvastheid, is waterdampdoorlatend, goed wasbaar en nat schrobbaar. Het is geschikt als verfraaiende afwerking voor o.a. beton, cellenbeton, metselwerk, gipselementen, gipskartonplaten, spaanplaat, en goed hechtende oude verflagen. Het is ook toepasbaar als grondlaag in sierpleisterssystemen. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf36,76
bekijk productBekijk product ▸
Mortar 2K EPSigma mortar 2k epSigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. Het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is Waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. Het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. Het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.

vanaf79,00
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR PRIMER 2K EPSigma mortar primer 2k epSigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2k ep is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. Het is een kleeflaag voor Sigma mortar 2k ep bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. Het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf29,38
bekijk productBekijk product ▸
MULTICOAT AQUA 2K EP SATINSigma multicoat aqua 2k ep satinSigma multicoat aqua 2k ep satin

Sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer n aflak. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. De coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industrile omgevingen en kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op n dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. Theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf165,54
bekijk productBekijk product ▸
MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSSSigma multifinish 2k pu semi-glossSigma multifinish 2k pu semi-gloss

Sigma multifinish 2K pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan voor buiten. Opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. De eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. Het is geschikt als afwerklaag op Sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industrile milieus, maar ook in kustgebieden. Het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 6 uur) zodat op n dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.

vanaf47,59
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER 2K EPSigma multiprimer 2k epSigma multiprimer 2k ep

Sigma multiprimer 2K ep is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. Het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. In systemen met Sigma multifinish 2K pu semi-gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. De primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. Het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf80,15
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUASigma multiprimer aquaSigma multiprimer aqua

Sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. Dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf39,66
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER RAPIDSigma multiprimer rapidSigma multiprimer rapid

Sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. Verbruik: ca 13 m per liter.

vanaf37,75
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERSigma multiprimerSigma multiprimer

Sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. Het is overschilderbaar na ca. 3 uur. Theoretisch rendement: ca. 12,5 m per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
NOVAGUARD 840Sigma novaguard 840Sigma novaguard 840

Sigma Novaguard 840 is een 2-componenten oplosmiddelvrije amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is geschikt voor vuilwatermilieu's met zware H2S belasting en geschikt voor toepassing op staal voorzien van een geschikte primer of direct op beton/metselwerk. Het vermindert de kans op explosie- en brandgevaar en is geschikt voor opslag van ongelode benzine. Theoretisch rendement: 3,3 m per liter.

vanaf1.362,64
bekijk productBekijk product ▸
PARQUET 2K SATINSigma parquet 2k satinSigma parquet 2k satin

Sigma parquet satin wb is een watergedragen 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethaan. Het is geschikt voor het blank lakken van houten vloeren en trappen. Dankzij de extreme resistance technology is het uitstekend slijt- en krasvast. Het heeft daarnaast een goede chemicalinbestandheid en is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. Theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.

vanaf69,41
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT MATTSigma perfect mattSigma perfect matt

Sigma perfect matt is een hoogkwalitatieve, perfect egale en aanzetvrij verwerkbare muur- en plafondverf op basis van 100% acrylaathars met toevoeging van pu-additief. Het is zeer goed bij te werken, geurarm, inzetbaar als grond- en afwerklaag en schrobklasse 1 volgens en 13300. Het is geschikt voor het decoratief afwerken van voldoende droog pleisterwerk, gipsplaten, metselwerk, beton, behang, structuurpleisters, glasweefsel en oude intacte (muur)verflagen in ruimten waar groot belang wordt gehecht aan de oppervlaktegevoeligheid en de esthetica van de matte muurverfafwerking. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: ca. 8-11 m per liter.

vanaf21,86
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 930Sigma phenguard 930Sigma phenguard 930

Sigma phenguard 930 primer is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy holding primer. Het is de primer in het Phenguard tankcoating systeem. Het is uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel, goed bestand tegen heet water en erkend als coating tegen corrosievorming (Lloyds register). Het zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 21 uur en maximaal 36 dagen. Theoretisch rendement: ca. 6,6 m per liter.

vanaf382,59
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 935Sigma phenguard 935Sigma phenguard 935

Sigma phenguard 935 coating is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy coating. Het is de tweede laag in het Phenguard tankcoatingsysteem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goed bestand tegen heet water. Het is daarnaast een erkende coating tegen corrosievorming (Lloyds register) en zorgt voor een glad oppervlak. Het is overschilderbaar na minimaal 24 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: ca. 6,6 m per liter bij 100 m.

vanaf382,59
bekijk productBekijk product ▸
PHENGUARD 940Sigma phenguard 940Sigma phenguard 940

Sigma phenguard 940 finish is een 2-componenten high build amine verhardende novolac fenol epoxy finish. Het is de eindlaag in het Phenguard systeem en uitstekend bestand tegen de meeste organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen. Het is maximaal flexibel en goedbestand tegen heet water en corrosievorming (Lloyds register). Het zorgt voor een glad oppervlak en is makkelijk te reinigen. Het heeft goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak, en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,6 m per liter.Goed bestand tegen heet water Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyds register), zie blad {1886} Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak Gemakkelijk te reinigen VOORNAAMSTE KENMERKEN Eindlaag in het PHENGUARD systeem Uitstekend bestand tegen een groot aantal organische zuren, alcohol, eetbare oliën, vetten (ongeacht de zuurgraad) en oplosmiddelen Maximale lading flexibiliteit Geringe lading absorptie Goed bestand tegen heet water Erkende coating tegen corrosievorming (Lloyds register), zie blad {1886} Goede applicatie eigenschappen, resulterend in een glad oppervlak Gemakkelijk te reinigen

vanaf382,59
bekijk productBekijk product ▸
RAPID GLOSSSigma rapid glossSigma rapid gloss

Sigma rapid gloss is een sneldrogende, hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte alkydharslagen. De lak heeft een uistekende koudedroging, is verwerkbaar van 0C tot 20C, heeft een hoge weervastheid, ook in kustgebieden, een mooie glans met goed glansbehoud en is goed reinigbaar. Ook is 6 jaar schildervrij garantie mogelijk. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf61,11
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PRIMERSigma rapid primerSigma rapid primer

Sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf40,86
bekijk productBekijk product ▸
RAPID SATINSigma rapid satinSigma rapid satin

Sigma rapid satin is een sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en kunststof, waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. Het is tevens geschikt voor het aflakken van staal en non-ferrometalen die op passende wijze voorzien zijn van een geschikt primersysteem en daarna overgrond zijn met Sigma rapid primer. Door de white shield technology vindt er tevens minder snel donkervergeling plaats. Het is overschilderbaar na 6 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf61,11
bekijk productBekijk product ▸
RENOMAT MATTSigma renomat mattSigma renomat matt

Sigma renomat matt is een oplosmiddelhoudende muurverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als hoogwaardige onderhouds- en renovatieverf voor het afwerken van reeds eerder geschilderd beton, schuurwerk, pleisterwerk en plaatmateriaal. De verf heeft een grote dekkracht, is zeer gemakkelijk verwerkbaar en heeft een zeer goede isolerende werking op nicotine-, rook- en roetaanslag en waterkringen. Het hecht goed op licht poederende ondergronden en is weinig gevoelig voor zuigingsverschillen. Let op: er kan lichte vergeling plaatsvinden als gevolg van het bindmiddeltype. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf31,17
bekijk productBekijk product ▸
RENOVA ISOTOP MATTSigma renova isotop mattSigma renova isotop matt

Sigma renova isotop matt is een watergedragen, geurarme, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. Het is in combinatie met Sigma renova isotop primer te gebruiken voor het isoleren van ondergronden die middelzwaar tot zwaar verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. Het is toepasbaar op o.a. beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. Het kan afgewerkt worden met sierpleistersystemen of muurverven. Het behoudt de akoestische werking van plafondplaten en is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE GLOSSSigma s2u allure glossSigma s2u allure gloss

Sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0C tot 30C). De lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf40,95
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE PRIMERSigma s2u allure primerSigma s2u allure primer

Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0C tot 30C. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf51,83
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE SATINSigma s2u allure satinSigma s2u allure satin

Sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0C tot 30C, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf39,64
bekijk productBekijk product ▸
S2U ALLURE SPRAY SEMI-GLOSSSigma s2u allure spray semi-glossSigma s2u allure spray semi-gloss

Sigma s2u allure spray semi-gloss is een watergedragen, verspuitbare, zeer duurzame halfglanslak voor buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de PPG spraymaster. Het is sneldrogend en geurarm met een excellente vloei en uitstekend kleur- en glansbehoud. Het biedt door de dual guard system technology zeer langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is tevens geschikt voor het versneld drogen met infraroodstraling, bijvoorbeeld met het Sigma QDS-systeem. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf173,87
bekijk productBekijk product ▸
S2U GLOSSSigma s2u glossSigma s2u gloss

Sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Het dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA GLOSSSigma s2u nova glossSigma s2u nova gloss

Sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA MATTSigma s2u nova mattSigma s2u nova matt

Sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. Het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SATINSigma s2u nova satinSigma s2u nova satin

Sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf34,97
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SEMI GLOSSSigma s2u nova semi glossSigma s2u nova semi gloss

Sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met LTA-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY GLOSSSigma s2u nova spray glossSigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf108,37
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY MATTSigma s2u nova spray mattSigma s2u nova spray matt

Sigma s2u nova spray matt is een hoogwaardige, verspuitbare, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+- technologie. Het is uitstekend bestand tegen huidvetten en vuil en kras- en slijtvast. Het is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur. Het heeft een uitstekende vloeiing, is in n laag dekkend en geeft een zeer egaal eindresultaat. Theoretisch rendement: ca. 5,5 m per liter.

vanaf125,93
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf99,76
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY SATINSigma s2u nova spray satinSigma s2u nova spray satin

Sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Het is in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Het is tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m per liter.

vanaf107,61
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA TRAPLAKSigma s2u nova traplakSigma s2u nova traplak

Sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zon kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 m schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap n keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. Sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpastas van Sigma voor optimale kwaliteit. Let op, door de antislip-korrel is dit product met name geschikt voor de traptreden en minder geschikt voor omliggende delen zoals de trapleuning.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U PRIMERSigma s2u primerSigma s2u primer

Sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. De primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf32,19
bekijk productBekijk product ▸
S2U SATINSigma s2u satinSigma s2u satin

Sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. Het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf35,77
bekijk productBekijk product ▸
S2U SEMI GLOSSSigma s2u semi glossSigma s2u semi gloss

Sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0C tot 30C. Verbruik: ca. 16,5 m per liter.

vanaf57,56
bekijk productBekijk product ▸
SCHAKELVERF SATINSigma schakelverf satinSigma schakelverf satin

Sigma schakelverf satin is een thixotrope grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem, hecht goed en heeft een hoge dekkracht. Het is gemakkelijk verwerkbaar van 0C tot 30C, heeft een goede koudedroging en is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Door de vochtregulerende werking is dit een populaire keuze voor geveltimmerwerk. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,67
bekijk productBekijk product ▸
SCHAKELVERF SEMI GLOSSSigma schakelverf semi glossSigma schakelverf semi gloss

Sigma schakelverf semi-gloss is een grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is verwerkbaar van 0C tot 30C en dus bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud in een meerjarensysteem. Het is geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en het is tevens geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf29,97
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 256Sigma sigmacover 256Sigma sigmacover 256

Sigma sigmacover 256 is een 2-componenten high build zinkfosfaatprimer op basis van epoxy met polyamide verharder die na minimaal 3 uur en onbeperkt overschilderbaar is. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf185,22
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 280Sigma sigmacover 280Sigma sigmacover 280

Sigma sigmacover 280 is een 2-componenten epoxyprimer voor boven en onder water. Het is uitstekend bestand tegen corrosievorming en heeft een goede hechting op (verzinkt) staal. Aantal aanbevolen lagen: onder Sigmaguard 1 laag, om laagdikte op te bouwen onder water 3-5 lagen en boven water 2-3 lagen. Verbruik: 5,7 m per liter.

vanaf67,88
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 350Sigma sigmacover 350Sigma sigmacover 350

Sigma sigmacover 350 is een 2-componenten high build epoxy primer en coating. Het is geschikt als primer en aflak, als dekkenverf, voor de bovenbouw en voor laadruimen. Voor glans kan het afgewerkt worden met een laag 520, 550 of 580 (dit is optioneel). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 21 dagen. Verbruik: 5 m per liter.

vanaf130,02
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflakSigma sigmacover 380 primer en aflak

Sigma sigmacover 380 is een universele epoxy roestwerende primer, gebaseerd op pure epoxy-technologie. Het heeft een goede flexibiliteit, droging en uitharding en het is geschikt voor ballasttanks, dekken en onderwaterschepen. Het heeft een goede slijtvastheid, is geschikt voor continue immersie in water (ballasttanks en scheepshuid/onderwaterschip) en heeft goede corrosiewerende eigenschappen en waterbestendigheid. Theoretisch rendement: 6,4 m per liter.

vanaf138,47
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 400Sigma sigmacover 400Sigma sigmacover 400

Sigma sigmacover 400 is een 2-componenten epoxy coating die geen primer vereist. Het heeft een goede hechting op de meeste bestaande verven. Het heeft een hoog vaste stof gehalte en een laag VOC-gehalte, is oppervlaktetolerant en slijtvast, geschikt voor voorbehandelde, vochtige oppervlakken en goed bestand tegen spat- en morsbelasting van chemicalin. Theoretisch rendement: 8,5 m per liter.

vanaf121,22
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten, high-build, ijzerglimmer gepigmenteerde, overschilderbare epoxy coating. Het is speciaal voor de bescherming van staal- en betonconstructies blootgesteld aan atmosferische belastingen. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless spray als de kwast. Het hardt zelfs uit bij temperaturen tot -10C en een hoge relatieve vochtigheid (maximaal 95%) tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het heeft een goede hechting op de meeste oude alkyd-, chloorrubber- en epoxylagen en kan overschilderd worden met diverse 1- en 2-componenten coatings. Theoretisch rendement: 6,3 m per liter.

vanaf164,75
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 435Sigma sigmacover 435Sigma sigmacover 435

Sigma sigmacover 435 is een 2-componenten high build overschilderbare epoxy polyamide coating met ijzerglimmer. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Een hoge relatieve luchtvochtigheid van max. 95% tijdens applicatie en uitharding heeft geen invloed op de kwaliteit van de coating. Het is eenvoudig aan te brengen, zowel met de airless-spuit als met de kwast, en hardt ook uit bij temperaturen tot -10C. Het heeft een goede hechting op de meeste verouderde, intacte alkyd-, chloorrubber- en epoxycoatings en is bestand tegen water en spatten van milde chemicalin. Het heeft een uitstekende duurzaamheid, is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer en is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: ca. 6,3 m per liter bij een droge laagdikte van 100 m.

vanaf739,33
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 456Sigma sigmacover 456Sigma sigmacover 456

Sigma sigmacover 456 is een professionele 2-componenten expoxy tussenlaag. Het kan bijvoorbeeld na de Sigmaprime 200 opgebracht worden of over bestaande epoxy lagen. Het kan zowel boven- als onderwater worden gebruikt. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na minimaal 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6,5 m per liter.

vanaf201,02
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 522Sigma sigmacover 522Sigma sigmacover 522

Sigma sigmacover 522 sealer is geschikt als primer, sealer of coating. Het heeft een uitstekende hechting op en afsluiting van verweerde, gereinigde zinkrijke primers en gegalvaniseerd staal. Daarnaast is het goed bestand tegen industrile of chemische verontreinigde milieus en heeft het een goede slijt- en stootvastheid. Het werkt goed op kaal gehaald materiaal waar teer op heeft gezeten, om het 'doorbloeden' van teer tegen te gaan. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf308,09
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER SIGMACOVER 555Sigma hechtprimer sigmacover 555Sigma hechtprimer sigmacover 555

Sigma sigmacover 555 is een hechtprimer voor tussen een 2-componentenprimer en antifouling. Het is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur en maximaal 14 dagen. Verbruik: 5-7 m per liter.

vanaf632,54
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACOVER 630Sigma sigmacover 630Sigma sigmacover 630

Sigma sigmacover 630 is een 2-componenten, high build primer/coating op basis van epoxy met polyamine verharder. Het is bijzonder geschikt als onderhoudsverfsysteem voor droge vrachtruimen en dekken. Het is toe te passen als buildcoat of eindlaag in beschermingssystemen voor staal- en betonconstructies die blootgesteld worden aan atmosferische en maritieme condities. Het kan worden toegepast op diverse verouderde coatings, is overschilderbaar met de meeste coatingtypen, is uitstekend corrosiebestendig en bestand tegen spatten en morsen van de meeste aan chemicalin en heeft een goede flexibiliteit. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot 5C. Rendement: ca. 6.6 m per liter.

vanafinf
bekijk productBekijk product ▸
Sigmacover 690Sigma sigmacover 690Sigma sigmacover 690

Sigma sigmacover 690 aluprimer is een 2-componenten high-solid aluminium gepigmenteerde gemodificeerde epoxy polyamine primer/coating. Het is een zelfprimende coating, geschikt voor voorbehandeld staal en op de meeste verouderde, nog goed hechtende coatings. Het heeft goede vloei-eigenschappen en uitstekende roestwerende eigenschappen in industrieel verontreinigde milieus en aan de kust. Het is na ca. 36 uur goed overschilderbaar met epoxy en polyurethaan verven en heeft een goede slijt- en stootvastheid. Rendement: ca. 12 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf221,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMACRYL UNIVERSAL MATTSigma sigmacryl universal mattSigma sigmacryl universal matt

Sigma sigmacryl universal matt is speciaal geschikt voor poreuze ondergronden van grote objecten zoals beton en gipskartonplaten, binnen. Het is uitstekend verwerkbaar en heeft geen hinderlijke geur. Het geeft een fraai, mat eindresultaat en is na een maand goed afwasbaar volgens klasse 2. Het verbruik is 7-10 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf20,08
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 1800 SUPER HOOGGLANSSigma sigmadur 1800 super hoogglansSigma sigmadur 1800 super hoogglans

Sigma sigmadur 1800 is een 2-componenten polyurethan super hoogglans aflak. Het is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden, heeft een uitstekend kleur- en glansbehoud, is niet verkrijtend en niet vergelend en het hardt uit tot aan -5 graden celcius. Het is overschilderbaar na 12 uur. Theoretisch rendement: ca. 9,1 m per liter.

vanaf288,24
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 520Sigma sigmadur 520Sigma sigmadur 520

Sigma sigmadur 520 is een 2-componenten, halfglanzende, high solid polyurethaan finish die gemakkelijk is aan te brengen met roller, kwast en airlessspuit. Het is onbeperkt overschilderbaar en uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden. Het heeft een goed kleur- en glansbehoud en is te verwerken vanaf -5 graden. Het is bij 15 graden overschilderbaar na minimaal 6 uur en de droogtijd tot terwaterlating is 24 uur. Aantal aanbevolen lagen per seizoen: 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf292,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550Sigma sigmadur 550Sigma sigmadur 550

Sigma sigmadur 550 gloss is een 2-componenten finish op basis van een alifatische acrylaat-polyurethaan. Het heeft een onbeperkte overschilderbaarheid, is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. Aantal lagen: 2 3. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: 9-11 m per liter.

vanaf307,61
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 550H GLOSSSigma sigmadur 550h glossSigma sigmadur 550h gloss

Sigma sigmadur 550h is een 2-componenten, high-build alifatische acryl polyurethaan afwerklaag met een hoog vaste stof gehalte. Het heeft een goede kleur- en glansbehoud, kan zelfs na langdurige blootstelling aan de atmosfeer worden overgeschilderd, kan rechtstreeks op metaal worden aangebracht en hardt uit tot temperaturen van -5C. Het is overschilderbaar na 16 uur bij 10C. Rendement: ca. 14 m per liter voor een droge laagdikte van 50 m.

vanaf322,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 580Sigma sigmadur 580Sigma sigmadur 580

Sigma sigmadur 580 hs semi-gloss is een 2-componenten, halfglanzende, high solid finish op basis van acrylaat-polyurethaan, die onbeperkt overschilderbaar is. Het heeft een uitstekende kleur- en glansbehoud en is bestand tegen corrosie en zeewater. Het is verwerkbaar tot -5 graden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf382,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR DB VERNISSigma sigmadur db vernisSigma sigmadur db vernis

Sigma sigmadur db vernis is een hoogglanzende, niet vergelende, 2-componenten, solventgedragen vernis voor binnen en buiten op basis van polyesterisocyanaat. Het is geschikt voor het afwerken van hout binnen en buiten in gevallen waar een zeer gesloten laag vereist is. Het is tevens geschikt voor het afwerken van aluminium. Het is bestand tegen chemicalin, alcohol, frisdranken en water, stoot-, kras- en slijtvast, goed weervast en gemakkelijk reinigbaar. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf56,23
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 20Sigma sigmafast 20Sigma sigmafast 20

Sigma sigmafast 20 is een 1-component, high build zinkfosfaat primer op basis van gemodificeerde alkydhars. Het heeft goede roestwerende eigenschappen bij atmosferische belasting, is sneldrogend, heeft een snelle doorlooptijd en is overschilderbaar met de meeste 1- en 2-componenten verven. Het is lood- en chromaatvrij en kan gespecificeerd worden als enkellaags systeem rechtstreeks op metaal, voor ISO 12944 C1 en C2 omgevingen. Rendement: ca. 6,7 m per liter.

vanaf116,80
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 205Sigma sigmafast 205Sigma sigmafast 205

Sigma sigmafast 205 is een high build 2-componenten zinkfosfaatprimer/coating op basis van epoxyhars en polyamide verharder voor algemeen gebruik bij atmosferische belasting. Het heeft een snelle doorharding en is geschikt voor de bescherming van staal en beton. Het is na minimaal 4 uur en maximaal 6 maanden overschilderbaar met de meeste 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het is taai en heeft een langdurige flexibiliteit. Theoretisch rendement: ca. 9.3 m per liter.

vanaf398,40
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFAST 40Sigma sigmafast 40Sigma sigmafast 40

Sigma sigmafast 40 is een alkyd grondverf. Het hecht goed op anticorrosieve primers en verouderde verfsystemen en zoals de naam al zegt heeft het een zeer snelle droogtijd (het is overschilderbaar na 4 uur). Het is onbeperkt overschilderbaar en heeft 45% vastestofgehalte en goed kleurbehoud. Theoretisch rendement: 9 m per liter.

vanaf140,90
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFIX UNIVERSALSigma sigmafix universalSigma sigmafix universal

Sigma sigmafix universal is een voorstrijkmiddel voor binnen en buiten, speciaal voor het voorstrijken van zuigende ondergronden en het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. Sigmafix Universal zorgt voor goede hechting en voorkomt kleurbontheid. Je kunt Sigmafix Universal overschilderen met diverse muurverven of beplakken met behang. Het verbruik is op normale ondergronden 8 m per liter waarbij 1 liter verdund product bestaat uit 200 ml Sigmafix Universal en 800 ml leidingwater. Hoe meer de ondergrond zuigend is, hoe minder de voorstrijk verdund moet worden. Verbruik het product daarom op sterk zuigende ondergronden onverdund.

vanaf18,57
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR ANTI-SKIDSigma sigmafloor anti-skidSigma sigmafloor anti-skid

Sigma sigmafloor anti-skid is een kunststof antislipkorrel voor rolbare sigmafloor finishlagen. De antislipkorrel is te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Het product wordt niet ingestrooid, maar aan de finishlaag toegevoegd.

vanaf23,00
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR AQUA 2K EP SATINSigma sigmafloor aqua 2k ep satinSigma sigmafloor aqua 2k ep satin

Sigma sigmafloor aqua 2k ep satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. Het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. Deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestand tegen chemicalin. Het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf112,51
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR AQUA SATINSigma sigmafloor aqua satinSigma sigmafloor aqua satin

Sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. Het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. Het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. Het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf30,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR CLEAR FINISH PU MATTSigma sigmafloor clear finish pu mattSigma sigmafloor clear finish pu matt

Sigma sigmafloor clear finish pu matt is een blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 80 gram per m.

vanaf333,29
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATTSigma sigmafloor finish pu semi-mattSigma sigmafloor finish pu semi-matt

Sigma sigmafloor finish pu semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 105 gram per m.

vanaf278,15
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR IMPREGNATING PRIMER 2K EPSigma sigmafloor impregnating primer 2k epSigma sigmafloor impregnating primer 2k ep

Sigma sigmafloor impregnating primer 2k ep is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, semi-transparante primer voor Sigmafloor 2k ep systemen. De primer dringt uitstekend door in de ondergrond en is toepasbaar op beton-, zandcementdekvloeren en calciumsulfaat gebonden vloeren, binnen en buiten. Het is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 7 dagen. Verbruik: ca. 2-5 m per liter.

vanaf318,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR RAPIDCOAT 2K GLOSSSigma sigmafloor rapidcoat 2k glossSigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss

Sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. Het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. Het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. Rendement: minimaal 2,7 m per liter.

vanaf234,68
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 720Sigma sigmaguard 720Sigma sigmaguard 720

Sigma sigmaguard 720 is een 2-componenten versterkte tankcoating met een hoog vaste stof gehalte, gebaseerd op polyamine adduct uithardende pure epoxy technologie. Het is een tankcoating met goede chemische bestandheid tegen de meeste chemicalin en voldoet aan de eisen van EI 1541 2.2 (verfsystemen voor aviation fuel storage tanks and pipes). Het heeft korte uithardingstijden (overschilderbaar na 8 uur), hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot 5C) en is gemakkelijk te reinigen. Rendement: ca. 6,2 m per liter bij een droge laagdikte van 125 m.

vanaf204,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD 750Sigma sigmaguard 750Sigma sigmaguard 750

Sigma sigmaguard 750 is een 2-componenten, vochthardende zinkrijke ethylsilicaat coating. Het is geschikt voor gebruik als tankcoating of als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen. Het heeft een uitstekende chemische bestendigheid tegen oplosmiddelen en chemicalin en een goede slijt- en stootvastheid. Het is een erkende coating tegen corrosievorming en de hoge zinkconcentratie resulteert in uitstekende corrosiebescherming. Het is overschilderbaar na 12 uur bij 20C. Rendement: ca. 8,7 mper liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.355,40
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAGUARD CSF 585Sigma sigmaguard csf 585Sigma sigmaguard csf 585

Sigma Sigmaguard CSF 585 is een 2-componenten oplosmiddelvrije polyamine epoxycoating. Het is een tankcoating voor drinkwater en kan worden aangebracht met single feed airless spray apparatuur. Het vermindert het explosie- en brandgevaar en is goed zichtbaar in donkere ruimtes dankzij de lichte kleur. Het is door KIWA Holland goedgekeurd voor drinkwater. Theoretisch rendement: 3,3 m per liter.

vanaf333,44
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaguard CSF 650Sigma sigmaguard csf 650Sigma sigmaguard csf 650

Sigma sigmaguard csf 650 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije amine verhardende epoxy coating. Het is een tankcoating voor ruwe olie/ballast en alifatische aardolieproducten. Het is geschikt als coating systeem voor opslag en transport van drinkwater en biedt met n laag uitstekende corrosiebescherming voor staalconstructies, schepen en opslagtanks. Het is goed bestand tegen diverse chemicalin en uitstekend bestand tegen ruwe olie tot aan 60C (140F). Het kan worden aangebracht met krachtige, enkelvoudige airless spuitapparatuur (60:1) en het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer/coating. Het is overschilderbaar na 24 uur. Rendement: ca. 4 m per liter voor een droge laagdikte van 250 m.

vanaf362,53
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE DS ACRYL SATINSigma sigmalife ds acryl satinSigma sigmalife ds acryl satin

Sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds en binnendeuren en -kozijnen. Verbruik: ca. 15,5 m per liter.

vanaf36,95
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE DS TX GLOSSSigma sigmalife ds tx glossSigma sigmalife ds tx gloss

Sigma sigmalife ds tx gloss is een transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Met deze beits wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. Ook is de beits vochtregulerend en waterafstotend, goed weervast en buitenduurzaam en biedt het een goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf36,18
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE STAIN MATTSigma sigmalife stain mattSigma sigmalife stain matt

Sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergolas. Het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en Western red cedar. Ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. Tevens beschermt het het houtoppervlak tegen Uv-straling. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf30,08
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS ACRYL SATINSigma sigmalife vs acryl satinSigma sigmalife vs acryl satin

Sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na 4 uur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 22,5 m per liter.

vanaf32,61
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS X SATINSigma sigmalife vs x satinSigma sigmalife vs x satin

Sigma sigmalife vs-x satin is een impregnerende, transparante, thixotrope, vochtregulerende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na ca. 16 ur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 25 m per liter.

vanaf33,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALITH PE10Sigma sigmalith pe10Sigma sigmalith pe10

Sigma sigmalith pe10/ws primer is een verspuitbare, watergedragen systeemgrondverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het voldoet aan de certificatieregeling Houten gevelelementen van het SKH, is ook aan te brengen met behulp van een lakgietgordijnmachine, heeft een hoog laagdiktebereik, heeft een goede kantendekking en dekking op de houtnerf, een snelle droging (hanteerbaar na ca. 2 uur), kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt, is niet ontvlambaar, voldoet aan COT-kwaliteitsomschrijving 06.05 en voldoet aan BRL 0814 (conform KOMO productcertificaat). Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf431,49
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma sigmalith pe40Sigma sigmalith pe40

Sigma sigmalith pe40/wba primer is een watergedragen, dekkende grondverf en voorlak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is speciaal voor het in de timmerfabriek rondom behandelen van houtconstructies door middel van spuiten. Het kan zowel met watergedragen als met oplosmiddelhoudende verfproducten worden afgewerkt en is niet ontvlambaar. Het voldoet aan de BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat) en voldoet aan de BRL 0401 (afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie). Het is over te spuiten na ca. 4 uur. Theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf428,92
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL CLEAN MATTSigma sigmapearl clean mattSigma sigmapearl clean matt

Sigma sigmapearl clean matt is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. Het is tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. Het is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform EN 13300. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL CLEAN SATINSigma sigmapearl clean satinSigma sigmapearl clean satin

Sigma sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel/behang en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. De verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: het voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. Verbruik: ca. 9-11 m per liter.

vanaf51,23
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de Sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATTSigma sigmapearl plafond supermattSigma sigmapearl plafond supermatt

Sigma sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen en is ook toepasbaar op muurwerk. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf87,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL SHIELD 2K SATINSigma sigmapearl shield 2k satinSigma sigmapearl shield 2k satin

Sigma sigmapearl shield 2k satin is een superieure, watergedragen 2-componenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. Deze zijdeglanzende coating blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicalinbestandheid. Het is ideaal voor de afwerking van zwaar belaste wanden in laboratoria, medische instellingen en scholen. Het is ook zeer geschikt voor de afwerking van glasweefsel, bijvoorbeeld in het Sigma Wanddecoratie Systeem. Rendement: 6-7 m per liter.

vanaf198,98
bekijk productBekijk product ▸
ROESTWERENDE PRIMER SIGMAPRIME 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200Sigma roestwerende primer sigmaprime 200

Sigma sigmaprime 200 is een zeer hoogwaardige 2-componenten epoxyprimer voor alle soorten staal, dus ook o.a. verzinkt, non ferro en gegalvaniseerd staal. Het kan ook als tussenprimer gebruikt worden. Het is na 6 uur overschilderbaar. Theoretisch rendement: ca. 7,6 m per liter.

vanaf165,04
bekijk productBekijk product ▸
Sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700Sigma sigmaprime 700

Sigma sigmaprime 700 is een universele anti-corrosieve epoxy primer, gebaseerd op pure epoxy technologie. Het is een universeel epoxy primer systeem geschikt voor o.a. ballast tanks en dekken, en is ook geschikt voor het bijwerken van lasnaden en beschadigingen van epoxyverven tijdens constructie. Het heeft uitstekende anticorrosieve eigenschappen, is waterbestendig, heeft goede vloei- en benattingseigenschappen, een goede chemische weerstand en een goede slijtvastheid in bepaalde toepassingsgebieden. Het hecht uitstekend op staal, shop primer, gegalvaniseerd staal en non-ferro metalen, is uitstekend overschilderbaar en is geschikt voor toepassing op natgestraalde ondergronden (vochtig of droog). Het is na 9 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: ca. 7 m per liter voor een droge laagdikte van 100 m.

vanaf756,70
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARESIST FUNGI MATTSigma sigmaresist fungi mattSigma sigmaresist fungi matt

Sigma sigmaresist fungi matt is een watergedragen, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van wanden en plafonds in ruimten waar kans op schimmelvorming aanwezig is, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie en in natte cellen zoals badkamers. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf57,53
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARESIST IMMUN MATTSigma sigmaresist immun mattSigma sigmaresist immun matt

Sigma sigmaresist immun matt is een watergedragen, matte, hyginische, bacterieresistente muurverf op basis van een acrylaatdispersie en innovatieve zilver-technologie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimten waar op het gebied van duurzame bescherming en hygiene hoge eisen worden gesteld zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen en horecagelegenheden. Het is toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is ook geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is zeer goed reinigbaar zonder opglanzen en uitstekend schrobvast: het voldoet na een maand droging conform EN 13300 ruimschoots aan klasse 1. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf206,20
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 24 PRIMERSigma sigmarine 24 primerSigma sigmarine 24 primer

Sigma sigmarine 24 zf primer is een gemodificeerde zinkfostaat alkyd primer voor algemene toepassing in onderhoud en nieuwbouw. Het is geschikt voor gebruik op bovenbouw en op stalen oppervlakken die normaliter niet aan water worden blootgesteld. Het mag niet gebruikt worden over zinkprimers, het kan worden overschilderd met conventionele verfsystemen en is gecertificeerd voor lage vlamverspreiding. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf113,31
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SIGMARINE 28Sigma primer sigmarine 28Sigma primer sigmarine 28

Sigma Sigmarine 28 is een primer voor polyester en aluminium boven water. Het is eenvoudig aan te brengen, droogt snel is is overschilderbaar met diverse 1- en 2-componenten producten. Daarnaast heeft het goede anticorrosieve eigenschappen. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 7 m per liter.

vanaf216,86
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 40 PRIMERSigma sigmarine 40 primerSigma sigmarine 40 primer

Sigma sigmarine 40 primer is geschikt als eerste laag op hout boven water. Het heeft een goede hechting op anticorrosie primers en daarnaast ook op verouderde verfsystemen. Het is geschikt voor alkyd verfsystemen en overschilderbaar met diverse 1-component producten. Het is speciaal geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Het is overschilderbaar na minimaal 20 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf168,69
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 42Sigma sigmarine 42Sigma sigmarine 42

Sigma sigmarine 42 is een 1-component blanke hoogglans lak voor boven water, zowel binnen als buiten. Het is goed bestand tegen zout- en zoetwater en krassen en slijten. Theoretisch rendement: 16,3 m per liter.

vanaf154,96
bekijk productBekijk product ▸
AFLAK SIGMARINE 48Sigma aflak sigmarine 48Sigma aflak sigmarine 48

Sigma sigmarine 48 is een alkydhars zijdeglansverf. Het is een zeer sterke aflaklaag voor algemene doeleinden net boven de waterlijn op het dek. Het is sneldrogend en water- en weerbestendig. Het is overschilderbaar na 20 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf220,40
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 49Sigma sigmarine 49Sigma sigmarine 49

Sigma sigmarine 49 is een 1-component hoogglans alkyd aflak voor binnen en buiten. Het is met name geschikt voor toepassing op bestaande coatings mits droog en vrij van verontreinigingen. Het is overschilderbaar na minimaal 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf232,02
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE JACHTLAK HOOGGLANSSigma sigmarine jachtlak hoogglansSigma sigmarine jachtlak hoogglans

Sigma sigmarine jachtlak is een 1-component hoogglans aflak voor boven water. Het is geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig aan te brengen met de kwast en goed resistent tegen verwering. Het is geschikt voor gebruik boven water op plaatsen waar geen constante spatwaterbelasting is en kan worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven. Rendement: ca. 15 m per liter.

vanaf175,52
bekijk productBekijk product ▸
SigmaShield 1200Sigma sigmashield 1200Sigma sigmashield 1200

Sigma sigmashield 1200 is een 2-componenten oplosmiddelvrije, slijtvaste phenol/epoxy polyamine coating. Het is een 1-laagsysteem, ontworpen voor het onderwater gedeelte van ijsgaande schepen en ijsbrekers, door Lloyds register erkend als een slijtvaste ijs coating. Het is uitstekend bestand tegen slijten en stoten, Heeft een lage wrijving cofficint, is uitstekend bestand tegen crude oil tot aan 120C, is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede chemische weerstand tegen diverse chemicalin en oplosmiddelen. Het is overschilderbaar na 36 uur bij 10C. Rendement (m per liter): ca. 2,5 m per liter voor een droge laagdikte van 400 m.

vanaf1.827,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 220Sigma sigmashield 220Sigma sigmashield 220

Sigma sigmashield 220 yellow/green is een 2-componenten versterkte polyamine uithardende epoxy primer met hoog vaste stofgehalte. Het is geschikt voor algemene toepassingen in coatingsystemen voor staal. Het is goed bestand tegen mechanische invloeden en uitstekend resistent tegen zeewater. Het is corrosiebestendig en goed bestand tegen chemisch vervuild water. Theoretisch rendement: 6,2 m per liter.

vanaf1.268,95
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 420 MUTIGUARDSigma sigmashield 420 mutiguardSigma sigmashield 420 mutiguard

Sigma sigmashield 420 is een 2-componenten hoog vaste polyamine uithardende epoxycoating. Het heeft een uitstekende waterweerstand, is geschikt voor ladingtanks van bulk- of oliedragers en opslagtanks en het is een buildcoat voor onderwatersystemen. Het heeft een uitstekende slijt- en slagvastheid, een uitstekende (zee)water weerstand en makkelijke reinigbaarheid. Theoretisch rendement: 5,4 m per liter.

vanaf1.033,17
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 460Sigma sigmashield 460Sigma sigmashield 460

Sigma sigmashield 460 is een glanzende 2-componenten met glasvezel versterkte polyamine adduct epoxy coating. Het is geschikt voor langdurige bescherming in gebieden die blootgesteld worden aan weer en wind en ijsgaande schepen. Het heeft een lage water doorlatendheid, is uitstekend roestwerend en slijtvast en is uitstekend bestand tegen stootbelasting. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer. Het is na ca. 32 uur overschilderbaar. Rendement: ca.3,2 m per liter bij een droge laagdikte van 250 m.

vanaf934,58
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 880Sigma sigmashield 880Sigma sigmashield 880

Sigma sigmashield 880 is een 2-componenten high build polyamine uithardende epoxy coating. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij onderhoud aan off-shore constructies in getijde water. Het heeft een uitstekende resistentie tegen zeewater, is uitstekend corrosiebestendig en heeft een goede bestandheid tegen mechanische invloeden. De uitharding gaat voort bij immersie in water en het biedt langdurige bescherming met slechts n enkele laag. Het is bestand tegen goed ontworpen kathodische bescherming en is geschikt voor applicatie op het uitwendige deel van ingegraven leidingen en voor natgestraalde of ultra high pressure water (UHPWW) gereinigde ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 4,3 m per liter.

vanaf177,23
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATEX SUPERLATEX MATTSigma sigmatex superlatex mattSigma sigmatex superlatex matt

Sigma sigmatex superlatex matt is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, matte muur- en plafondverf voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-10 m per liter.

vanaf19,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATEX SUPERLATEX SATINSigma sigmatex superlatex satinSigma sigmatex superlatex satin

Sigma sigmatex superlatex satin is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, zijdeglanzende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf22,92
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 175Sigma sigmatherm 175Sigma sigmatherm 175

Sigma sigmatherm 175 is een hittebestendige aluminium afwerklaag op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is hittebestendig tot 175C, heeft een hoge briljante glans en spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20C te worden aangehouden. Theoretisch rendement: 18,8 m per liter.

vanaf189,34
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 230Sigma sigmatherm 230Sigma sigmatherm 230

Sigma sigmatherm 230 is een 2-componenten, high-build, hitteresistente fenol epoxy novolac coating. Het biedt een corrosiewerende barrire op koolstofstaal en roestvast staal onder thermische isolatie. Het is geschikt als hittebestendig systeem tot aan 230C en geschikt voor cryogene condities. Het is uitstekend bestand tegen thermische schok tijdens natte en droge intervallen en opwarming direct na applicatie is niet noodzakelijk om mechanische sterkte verkrijgen. Het is na 20 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: c. 4,5 m per liter voor een droge laagdikte van 150 m.

vanaf831,60
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 350Sigma sigmatherm 350Sigma sigmatherm 350

Sigma sigmatherm 350 is een halfglanzende, hittebestendige silicone/acryl afwerklaag. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies. Het is hittebestendig tot 350C, uitstekend bestand tegen verwering en zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een anorganische zinkprimer. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16,8 m per liter bij een droge laagdikte van 25 m.

vanaf1.856,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 500 (HITTEBESTENDIG)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)Sigma sigmatherm 500 (hittebestendig)

Sigma sigmatherm 500 is een hittebestendige aluminium coating op basis van een gemodificeerde alkyd. Het is geschikt als interne en externe bescherming van staalconstructies en hittebestendig tot 500C met een minimum van 200C om de aluminiumverf te versmelten. Spuitapplicatie verhoogt het aanzien. Bij hittebelasting dient een minimum droogtijd van 3 dagen bij 20C te worden aangehouden. Rendement: 12,8 m per liter.

vanaf381,57
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 540Sigma sigmatherm 540Sigma sigmatherm 540

Sigma sigmatherm 540 is een 1-component hittebestendige vochtverhardende siliconen aluminium. Het is bestand tegen droge hitte tot 600C en heeft geen hittestoot nodig tussen de verschillende lagen. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies, uitstekend bestand tegen verwering en tevens toepasbaar op een zinksilicaat primer. Het is na 24 uur overschilderbaar bij 10C. Rendement: ca. 18 m per liter voor een droge laagdikte van 25 m.

vanaf381,82
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATIN DGL MATTSigma sigmatin dgl mattSigma sigmatin dgl matt

Sigma sigmatin dgl matt is een watergedragen, matte, oplosmiddel- en emissievrije muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen. Het verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. Het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf28,69
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAVAR WS MATTSigma sigmavar ws mattSigma sigmavar ws matt

Sigma sigmavar ws mat is een matte, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. Het is geschikt voor het aflakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. De lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien en is goed kras- en slijtvast. Na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en maximaal 40% alcohol. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf30,33
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAVAR WS PROJECT SATINSigma sigmavar ws project satinSigma sigmavar ws project satin

Sigma sigmavar ws project satin is een blanke, zijdeglanzende, watergedragen, 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethan. Het is geschikt voor toepassing op houten vloeren en trappen. De verf is uitstekend slijt- en krasvast, heeft een goede chemicalienbestandheid, is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. Verbruik: ca. 11,5 m per liter.

vanaf15,62
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAVAR WS SATINSigma sigmavar ws satinSigma sigmavar ws satin

Sigma sigmavar ws satin is een zijdeglanzende, watergedragen blanke lak voor binnen op basis van polyurethan-acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op o.a. betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. De lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf57,21
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 120Sigma sigmaweld 120Sigma sigmaweld 120

Sigma sigmaweld 120 ep shopprimer red/oxide is een 2-componenten poly-amide verhardende epoxy shop primer. Het is geschikt voor toepassing op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen. Het geeft tot 6 maanden corrosiebescherming en is sneldrogend. Het kan toegepast worden als eerste laag in diverse verfsystemen, uitsluitend voor atmosferische belasting. De ondergrondtemperatuur dient tijdens applicatie en uitharden minimaal 3C boven het dauwpunt te liggen. Rendement: 9,5 m per liter.

vanaf669,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAWELD 199Sigma sigmaweld 199Sigma sigmaweld 199

Sigma sigmaweld 199 is een 2-componenten vocht verhardende zink ethyl silicaat shop primer met laag zink gehalte. Het is geschikt voor automatische applicatie op gestraalde staalplaten en heeft goede snij- en laseigenschappen, inclusief MIG/MAG lassen in diverse posities (automatisch of handmatig lassen). Het is goedgekeurd voor toepassing als prefab primer door de grote classificatie bureaus zoals Lloyd's register en DNV-GL. Het is sneldrogend (het is hanteerbaar na 6 minuten), zorgt voor regelmatige, gladde lasnaden, zorgt voor geringe rookvorming tijdens het lassen en snijden en lasspetters op de rondom liggende shopprimer hechten niet. De uitstekende temperatuurbestandheid minimaliseert verbranding tijdens het lassen en het kan worden gebruikt als eerste laag in diverse verfsystemen. Het is geschikt voor immersie in zeewater in combinatie met gecontroleerde kathodische beschermingssystemen. Het is te gebruiken in een systeem met zichzelf als primer en met bijvoorbeeld een epoxy, polyurthaan, vinyl of chloorrubber als volgende laag. Rendement: ca. 13,9 m per liter voor een droge laagdikte van 18 m.

vanaf1.266,49
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAZINC 102Sigma sigmazinc 102Sigma sigmazinc 102

Sigma sigmazinc 102 hs is een 2-componenten zink epoxy polyamide primer voor diverse verfsystemen. Het heeft uitstekende anti-corrosieve eigenschappen, is sneldrogend en kan worden overgeschilderd met een korte interval. Het kan dienen als een holdingprimer voor diverse onderhoudssystemen voor een totale reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het voldoet aan SSPC-paint 20. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 6 maanden. Theoretisch rendement: 22 m per liter.

vanaf640,10
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAZINC 109Sigma sigmazinc 109Sigma sigmazinc 109

Sigma sigmazinc 109 HS is een 2-componenten epoxyprimer met een hoog volume vaste stof en polyamide verharder. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen en is sneldrogend. Het kan worden gebruikt als zink epoxyprimer in diverse verfsystemen en als holdingprimer in diverse onderhoudssystemen voor een volledige reparatie. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur en maximaal 3 maanden. Theoretisch rendement: 11,5 m per liter.

vanaf589,22
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158Sigma sigmazinc 158

Sigma sigmazinc 158 is een 2-componenten vochtverhardende zink (ethyl) silicaat primer, gecertificeerd voor ASTM A-490 klasse 'B' voor slip co-efficent en voldoet aan de samenstelling vereisten van SSPC Paint 20, level 2. Het is geschikt als systeemprimer in diverse verfsystemen gebaseerd op onverzeepbare bindmiddelen maar dient niet te worden blootgesteld aan alkalische vloeistoffen (hoger dan pH 9) of zure vloeistoffen (lager dan pH 5.5). Het is een anticorrosieve primer voor staalconstructies en galvanische actie elimineert onderlaagcorrosie. Het hardt goed uit bij lage temperaturen (verwerkbaar tot -5C), heeft een goede slijt- en stootvastheid en is te gebruiken in een systeem met zichzelf, een zinksilicaat shopprimer en een epoxy als vervolg laag. Het is na 18 uur overschilderbaar bij 10C. Remdement: ca. 8,7 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf1.143,68
bekijk productBekijk product ▸
Sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19Sigma sigmazinc 19

Sigma sigmazinc 19 is een 1-component zinkrijke epoxy primer. Het is geschikt voor de reparatie van 2-componenten zink epoxy primers en zink silicaat primers. De droge laag bevat 90 gewichtsprocenten zink. Het heeft goede anticorrosieve eigenschappen, droogt bij temperaturen tot -10C en heeft een droge hittebestendigheid 125C met pieken tot 175C. De vervolglagen dienen onverzeepbaar te zijn en het is sneldrogend en kan binnen een korte periode worden overschilderd (na 3 uur bij 10C). Rendement: 10,9 m per liter bij een droge laagdikte van 35 m.

vanaf282,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMETAL ZINCCOAT 3IN1 SATINSigma sigmetal zinccoat 3in1 satinSigma sigmetal zinccoat 3in1 satin

Sigma sigmetal zinccoat 3in1 satin is een corrosiewerende, zijdeglanzende primer, voor- en aflak in n voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf39,67
bekijk productBekijk product ▸
SIGMULTO EFFINO SUPERMATTSigma sigmulto effino supermattSigma sigmulto effino supermatt

Sigma sigmulto effino supermatt is een fluweelachtige, decoratieve, matte wandafwerking voor binnen. Het is toepasbaar op vlakke en minerale ondergronden. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300 klasse 2. Verbruik: ca 6 m per liter.

vanaf86,08
bekijk productBekijk product ▸
SIGMULTO METALLIC SATINSigma sigmulto metallic satinSigma sigmulto metallic satin

Sigma sigmulto metallic satin is een watergedragen, decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het decoratief afwerken van (accent)wanden in hotels, winkels, theaters, showrooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. Het is toe te passen op zowel vlakke als gestructureerde ondergronden en heeft een uitstekende dekking en schrobvastheid: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf83,03
bekijk productBekijk product ▸
SIGMULTO STUCCOSigma sigmulto stuccoSigma sigmulto stucco

Sigma sigmulto stucco is een watergedragen, decoratieve pleister op basis van kunstharsdispersie voor stucco- en marmereffect binnen. Het moet op een specifieke wijze aangebracht moet worden en is verkrijgbaar in 48 kleuren. Het is toepasbaar op alle vlak en glad geegaliseerde minerale ondergronden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf126,86
bekijk productBekijk product ▸
SILICAT FIX AQUASigma silicat fix aquaSigma silicat fix aqua

Sigma silicat fix aqua is een watergedragen fixeermiddel op basis van sol-silicaat voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. Het is toepasbaar op bestaande licht poederende en/of zuigende afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. Verbruik: ca. 5-8 m per liter.

vanaf141,41
bekijk productBekijk product ▸
SILICAT TOPCOAT MATTSigma silicat topcoat mattSigma silicat topcoat matt

Sigma silicat topcoat matt is een hoog waterdampdoorlatende watergedragen gevelverf op basis van sol-silicaat voor buiten. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Het is tevens geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. Buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. Rendement: 5-8 m per liter.

vanaf160,34
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FILLSigma siloxan fillSigma siloxan fill

Sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. Het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het Sigma Siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 2,5-5 m per liter.

vanaf155,08
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIXSigma siloxan fixSigma siloxan fix

Sigma Siloxan Fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma Siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 9-12 m per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml Sigma Siloxan Fix en 500 ml leidingwater.

vanaf157,09
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX SYNSigma siloxan fix synSigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. Het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-6 m per liter.

vanaf176,96
bekijk productBekijk product ▸
HYDROPHOB AQSigma hydrophob aqSigma hydrophob aq

Sigma hydrophob aq is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. Het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma siloxan kwarts matt. Het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. Door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van autos en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. Dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. Het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. Verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m. Kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m. Cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m. Natuursteen: 0,25-1,00 liter per m.

vanaf183,36
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN MATTSigma siloxan mattSigma siloxan matt

Sigma siloxan matt is een snel regenbestendige hoog waterdampdoorlatende gevelverf met uitstekende buitenduurzaamheid op basis van siliconenhars-emulsie. Het is geschikt voor het afwerken van gevels van oude en representatieve bouwwerken, woningen en industrile gebouwen waar een hoge waterdampdoorlaatbaarheid is gewenst. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie en geschikt als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen. Het heeft een miniraal effect en is hoog waterdampdoorlatend. Rendement: ca. 5-7 m per liter.

vanaf142,67
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN PRIM AQUASigma siloxan prim aquaSigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. Het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. Het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Het is overschilderbaar na 8 uur. Rendement: 5-7 m per liter.

vanaf157,27
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN TOPCOAT FLEX MATTSigma siloxan topcoat flex mattSigma siloxan topcoat flex matt

Sigma siloxan topcoat flex matt is een goed waterdampdoorlatende, scheuroverbruggende watergedragen gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. Het is geschikt voor gevelafwerking van oude en representatieve bouwwerken, woon- en industrile gebouwen waar een goede waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is, en waar sprake is van haar-en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 4,5 m per liter per laag.

vanaf263,72
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN TOPCOAT MATTSigma siloxan topcoat mattSigma siloxan topcoat matt

Sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. Het is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat het product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. Het is ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. De verf is regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. Het zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-7 m per liter.

vanaf263,33
bekijk productBekijk product ▸
SPACKVERF SEMI-MATTSigma spackverf semi-mattSigma spackverf semi-matt

Sigma spackverf semi-matt is een eiglanzende, watergedragen wand- en plafondverf voor binnen die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. Het is weinig vullend zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. Het resultaat is een fraaie, eiglanzende toplaag. Door het zuigende karakter is voorstrijken met Sigmafix Universal essentieel. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf131,29
bekijk productBekijk product ▸
Spraymaster verfspuitsysteemSigma spraymaster verfspuitsysteemSigma spraymaster verfspuitsysteem

Sigma spraymaster is een compact verfspuitsysteem met lage druk dat speciaal is ontwikkeld voor het lakken van buitenhoutwerk. Het gepatenteerde spuitpistool is zodanig ontwikkeld dat er met een hoge precisie en een beperkte overspray is te werken op zowel grote als kleine oppervlakken zoals deuren, kozijnen, rabatwerk en ramen. Het systeem maakt gebruik van verfcartridges waarmee het wisselen van kleur en het schoonmaken van het apparaat eenvoudig is. Het apparaat werkt verder met Sigma s2u allure spray semi-gloss, een watergedragen lak met dezelfde levensduur als de Sigma s2u allure-buitenverf. In combinatie met de rugzak weegt de spraymaster ongeveer tien kilo.

vanaf3.742,50
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma spraymaster cleaner is een reinigings- en bewaarvloeistof voor de Sigma spraymaster. Het is zeer goed reinigend, er is een snelle kleurwissel mogelijk en het is meerdere keren te gebruiken.

vanaf56,93
bekijk productBekijk product ▸
STAINAWAY MATTSigma stainaway mattSigma stainaway matt

Sigma stainaway matt is een uitstekend isolerende, geurarme, zeer goed dekkende muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken). Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. Het is schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300. Rendement: ca. 7-9 mper liter.

vanaf30,57
bekijk productBekijk product ▸
STAINAWAY PRIMERSigma stainaway primerSigma stainaway primer

Sigma stainaway primer is een isolerende, geurarme muurverfprimer voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken) en het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. Het is overschilderbaar na 16 uur. Rendement: 6-8 m per liter.

vanaf116,70
bekijk productBekijk product ▸
STEELGUARD 651Sigma steelguard 651Sigma steelguard 651

Sigma steelguard 651 zorgt voor extra tijd, redt levens en probeert schade aan constructies te minimaliseren. Het is beschermend en vooral geschikt voor staalconstructies voor gebouwen. Het heeft een gladde en esthetisch aantrekkelijke afwerking en biedt bescherming tegen corrosie. Het zorgt ervoor dat een constructie stabiel blijft bij een brand. Theoretisch rendement: 1 m per liter.

vanaf992,43
bekijk productBekijk product ▸
STEELGUARD 702Sigma steelguard 702Sigma steelguard 702

Sigma steelguard 702 is een 1-component oplosmiddelhoudende brandwerende coating voor binnen- en buitentoepassingen. Het is brandwerend t/m 90 minuten. Theoretisch rendement: 1,07 m per liter.

vanaf992,42
bekijk productBekijk product ▸
Thinner 20-17Sigma thinner 20-17Sigma thinner 20-17

SIGMA THINNER 20-17 is een trage verdunning en zorgt ervoor dat de verf langer vloeibaar blijft.

vanaf48,34
bekijk productBekijk product ▸
VERDUNNING 21-22Sigma verdunning 21-22Sigma verdunning 21-22

Sigma thinner 21-22 is een speciale verdunner voor Sigma verven. Het is speciaal voor Sigmetal zinccoat satin.

vanaf7,68
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA PRIMERSigma torno aqua primerSigma torno aqua primer

Sigma torno aqua primer is een sneldrogende grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op diverse kunststoffen. Dit product is gemakkelijk te verwerken, vloeit goed, droogt snel en heeft een prima hechting. Het is zeer geschikt als grondlak voor de zijdeglanzende Sigma torno aqua satin of de halfglanzende Sigma torno aqua semi-gloss. Het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf41,65
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA SATINSigma torno aqua satinSigma torno aqua satin

Sigma torno aqua satin is een watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. De lak heeft een lange opentijd, is vochtregulerend, heeft een hoge duurzaamheid en is loodvrij en onverzeepbaar. Het heeft een snelle droging (overschilderbaar na ca. 4,5 uur), dus op een dag zijn meerdere lagen aan te brengen. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
TORNO AQUA SEMI-GLOSSSigma torno aqua semi-glossSigma torno aqua semi-gloss

Sigma torno aqua semi-gloss is een sneldrogende, zeer duurzame, watergedragen, halfglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de Sigma torno primer. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte verflagen op basis van zowel acrylaatdispersie als alkydhars. Dit product heeft een goed glans- en kleurbehoud, is vochtregulerend en dekt goed. Het heeft daarnaast een snelle droging, waardoor op een dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden (het is overschilderbaar na ongeveer 4,5 uur). Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
UNIGRUND SSigma unigrund sSigma unigrund s

Sigma unigrund s is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buiten op basis van polyurethanhars. Het is geschikt voor het fixeren (vastzetten) van poederende en krijtende muurverfresten op poreuze ondergronden en het binden van poederende en licht afzandende oppervlakken van minerale ondergronden. De voorstrijk heft daarnaast de zuiging op van sterk zuigende minerale ondergronden, is diep penetrerend, heeft een uitstekend hechtvermogen, is alkalivast en gemakkelijk verwerkbaar, heeft een laag verbruik en is overschilderbaar met dispersieverven en oplosmiddelhoudende muurverven. Verbruik: ca. 8-11 m per liter.

vanaf69,23
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH MATT WBSigma varnish matt wbSigma varnish matt wb

Sigma varnish matt wb is een watergedragen blanke lak voor binnen. Het is geschikt voor het blank lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen, deuren en minder intensief gebruikte trappen en vloeren. Het is soepel te verwerken, heeft een snelle droging en is reukarm. Het is egaal van aanzien, krasvast, zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Na voldoende droging (7 dagen) is het bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en alcohol tot 40%. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf34,51
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH SATIN WBSigma varnish satin wbSigma varnish satin wb

Sigma varnish satin wb is een watergedragen blanke lak voor binnen. Het is geschikt voor het blank lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen, deuren en minder intensief gebruikte trappen en vloeren. Het is soepel te verwerken, heeft een snelle droging en is reukarm. Het is egaal van aanzien, krasvast, zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Na voldoende droging (7 dagen) is het bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en alcohol tot 40%. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf37,93
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH YACHT GLOSSSigma varnish yacht glossSigma varnish yacht gloss

Sigma varnish yacht gloss sb is een transparante hoogglans bootlak op terpentinebasis. Het is bestand tegen zoet en zout water en is alleen toepasbaar boven de waterlijn. Het is in het bijzonder geschikt voor het blank lakken van duurzaam houtwerk van jachten en boten. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en heeft een zeer goede elasticiteit, waardoor temperatuurwisselingen door de verf worden opgevangen. Bovendien heeft het een uitstekende vloeiing, waardoor het gemakkelijk verwerkbaar is en een strak eindresultaat oplevert. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf46,92
bekijk productBekijk product ▸
Vikote 12 Pro primerSigma vikote 12 pro primerSigma vikote 12 pro primer

Sigma vikote 12 pro is een sterke flexibele coating met een uitstekende resistentie tegen water, bij uitstek geschikt voor onderwaterschepen. Het is bestand tegen goed ontworpen/gecontroleerd kathodisch beschermingssystemen tot -1050 mV. Het staat met overlappingen een droge laagdikte toe van 150 m (6,0 mils) zonder zakkers. Het is uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -5C. Het is te gebruiken in een systeem met een vinyl chloorrubber als primer en een acrylaat, chloorrubber, vinyl en antifouling als eindlaag. Het is na 10 uur overschilderbaar bij 10C en verwerkbaar tot -5C. Rendement: ca. 4,5 m per liter voor een droge laagdikte van 75 m.

vanaf612,68
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 18Sigma vikote 18Sigma vikote 18

Sigma vikote 18 is een hoogwaardige 1-component aluminium gepigmenteerde chloorrubber primer/sealer. Het is geschikt voor de meeste antifouling systemen, boven en onder de waterlijn, in hoge laagdikte. Het heeft een goede kathodische bescherming, is roestwerend, uitstekend bestand tegen water, onverzeepbaar en sneldrogend (na 8 uur overschilderbaar bij 10C) en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10C. Rendement: ca. 5,6 m per liter bij een droge laagdikte van 75 m.

vanaf211,93
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 42Sigma vikote 42Sigma vikote 42

Sigma vikote 42 is een flexibele, slijtvaste vinyl coating voor onderwater. Het heeft een zeer goede waterbestendigheid, is onverzeepbaar en is te gebruiken onder antifouling. Het is verwerkbaar tot aan 5C en is overschilderbaar na 6 uur. Theoretisch rendement: 7 m per liter.

vanaf148,84
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 56Sigma vikote 56Sigma vikote 56

Sigma vikote 56 past in een 1-component bovenwatersysteem van 3 lagen Sigma vikote 18 en 2 lagen vikote 56. Het is een sneldrogende eindlaag voor bovenwater delen met een goed glans- en kleurbehoud. Het is bestand tegen water en spatten van milde chemicalin en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10 graden. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf215,97
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 63Sigma vikote 63Sigma vikote 63

Sigma Vikote 63 is een high build bitumineuze coating. Het is geschikt voor de bescherming van staal, beton en vezelcement zoals ballast watertanks, holle ruimten, kistdammen, leidingen en containers. Het is goed bestand tegen niet met olie verontreinigd zee- en zoetwater. Het kan tot 3 mm laagdikte zonder zakkers worden aangebracht. Rendement: ca. 2,3 m per liter.

vanaf111,81
bekijk productBekijk product ▸
WALLPRIMSigma wallprimSigma wallprim

Sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. Het is geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk binnen. Het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. Doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. Let op: niet dekkend aanbrengen. Bij te hoge laagdikten zal craquel ontstaan en is er kans op onthechting. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf40,68
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT 2IN1 CLASSIC SATIN SBSigma woodprotect 2in1 classic satin sbSigma woodprotect 2in1 classic satin sb

Sigma woodprotect 2in1 cl satin sb is een oplosmiddelhoudende, thixotrope, transparante impregneerbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op kozijnen, ramen en deuren. Het is ook geschikt voor het impregneren en afwerken van o.a. rabatwerk, tuinhout en blokhutten. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het is vochtregulerend. Het is overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Theoretisch rendement: ca. 25 m per liter.

vanaf38,10
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT 2IN1 MATT WBSigma woodprotect 2in1 matt wbSigma woodprotect 2in1 matt wb

Sigma woodprotect 2in1 matt wb is een watergedragen, transparante impregneerbeits voor buiten en binnen. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast is het ook geschikt voor het impregneren en afwerken van o.a. rabatwerk, tuinhout en blokhutten. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het is vochtregulerend. Het is overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Theoretisch rendement: ca. 14 m per liter.

vanaf34,10
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT GLOSS SBSigma woodprotect gloss sbSigma woodprotect gloss sb

Sigma woodprotect gloss sb is een oplosmiddelhoudende, transparante beits voor buiten. Deze beits is geschikt voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen (kozijnen, ramen en deuren). Het biedt een goede bescherming van het houtoppervlak en de nerftekening van het hout wordt geaccentueerd. Het is vochtregulerend en waterafstotend en heeft een goede weervastheid en buitenduurzaamheid en een goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf43,91
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT SATIN SBSigma woodprotect satin sbSigma woodprotect satin sb

Sigma woodprotect satin sb is een oplosmiddelhoudende, transparante beits voor buiten. Deze beits is geschikt voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen (kozijnen, ramen en deuren). Het biedt een goede bescherming van het houtoppervlak en de nerftekening van het hout wordt geaccentueerd. Het is vochtregulerend en waterafstotend en heeft een goede weervastheid en buitenduurzaamheid en een goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. Rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf35,19
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT SOLID SATIN WBSigma woodprotect solid satin wbSigma woodprotect solid satin wb

Sigma woodprotect solid wb is een zijdeglanzende, watergedragen, dekkende beits voor buiten. Het beschikt over extreme protection technology en is zeer duurzaam. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het is vochtregulerend. Het is overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf46,96
bekijk productBekijk product ▸
WOODPROTECT ULTRA SATINSigma woodprotect ultra satinSigma woodprotect ultra satin

Sigma woodprotect ultra wb is een watergedragen, snel regenbestendige, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsieacrylaatdispersie (hybride). Het is ideaal voor het transparant afwerken van klimaatscheidende elementen zoals kozijnen, ramen en deuren. De nerftekening van het hout wordt geaccentueerd en het heeft een uitstekende buitenduurzaamheid. De beits is verkrijgbaar in lichtvaste houtkleuren en het biedt een zeer goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. Daarnaast heeft het een zeer goed elasticiteitsbehoud en is het vochtregulerend. Theoretisch rendement: ca. 15 m per liter.

vanaf45,38
bekijk productBekijk product ▸

Sigma

Pieter Schoen richtte in 1722 Sigma op. Hij verkocht pigmenten die de schilders zelf door hun verf konden mengen. Bijna 100 jaar later is Sigma zelf de verf gaan mengen. De belangrijkste reden daarvoor was het verhogen van de kwaliteit.

Sigma is nu onderdeel van PPG, een Amerikaans bedrijf. De belangrijkste waardes zijn nog altijd kwaliteit en duurzaamheid. Zo heeft Sigma een aantal producten met DUBOkeur. Dit keurmerk bewijst dat een product tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Daarnaast is onlangs Sigma Air Pure gentroduceerd. Deze muurverf vermindert het aantal formaldehyde verbindingen in de lucht en zorgt daarmee voor een gezonder leefklimaat.

Sigma Latex

Kleuro.nl heeft alle soorten Sigma latex en muurverf in het assortiment. Het assortiment latex en muurverven van Sigma is zeer uitgebreid. De meest bekende is de Sigmatex Superlatex. Deze is verkrijgbaar in 3 verschillende glansgraden: matt, satin en semi-gloss. Als je alleen binnen wilt schilderen, is Sigmatin DGL matt een goed alternatief. Voor badkamers adviseren wij de Sigmaresist Fungi, een schimmelbestendige muurverf.

In een huishouden met kinderen kunnen vervelende vlekken ontstaan, ook op de muren. Sigma heeft hiervoor de Sigmapearl Clean op de markt gebracht. Dit is een matte muurverf die extreem goed reinigbaar is. Je haalt simpelweg een vochtig doekje over de muur en de vlek is verdwenen.

Ken jij de Perfect Matt al, de nieuwste muurverf van Sigma? Deze muurverf is zo mat als maar kan en levert een perfect egaal schilderresultaat.

Sigma S2U

Sigma S2U is een goede keuze wanneer je een duurzame buitenlak zoekt. Deze buitenlak levert een mooi, strak eindresultaat omdat het mooi uitvloeit. Een groot voordeel is dat het schilderwerk nadat je Sigma S2U hebt gebruikt tot 8 jaar schildervrij is. Wil je verzekerd zijn van een lange schildervrije periode? Gebruik dan Sigma S2U primer als grondverf. Dit verlengt de levensduur van je verf. Sigma S2U is leverbaar in diverse glansgraden, namelijk Sigma S2U Satin, Sigma S2U Semi-gloss en Sigma S2U Gloss. Er zijn blikken verkrijgbaar van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter. Met een liter Sigma S2U kun je ongeveer 16 m2 schilderen.

Sigma S2U Allure

Kan je schilderwerk niet wachten, maar is het eigenlijk nog te koud? Dan is Sigma S2U Allure een uitkomst. Deze verf is al verwerkbaar vanaf temperaturen boven het vriespunt. Een extra pluspunt is dat deze tot 10 jaar schildervrij is, mits correct aangebracht en onderhouden. Dit komt door het Dual Guard System, een extra innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbreuk door Uv-straling.

De Sigma S2U Allure is zeer weervast en daarom ideaal om te gebruiken als je aan de kust woont.

Sigma S2U Allure is verkrijgbaar in Gloss en Satin.

Sigma S2U Nova

Sigma S2U Nova is een watergedragen lak en gebruik je binnenshuis. Wanneer je kiest voor lichte kleuren is dit een groot voordeel, omdat volledig watergedragen lak niet gevoelig is voor vergeling.

S2U Nova maakt gebruik van LTA+ technologie. Dit maakt de lak huidvetresistent, waarmee wordt voorkomen dat de verflaag kwetsbaarder en dunner wordt en uiteindelijk gaat bladderen. Met alle gevolgen van dien, want om dit te herstellen moet de verflaag volledig verwijderd worden en opnieuw gegrond en gelakt. Sigma S2U Nova is dus bestendig tegen vette vingers en daarom aan te raden in een huishouden met kinderen.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)