menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma facade

Sigma Facade

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
FACADE TOPCOAT SATINSigma facade topcoat satinSigma facade topcoat satin

Sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. Het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Het kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

vanaf29,53
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT MATTSigma facade topcoat mattSigma facade topcoat matt

Sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. Het kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. Dankzij zijn hoge Co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. Dat maakt het uitermate geschikt voor de bescherming van beton. Het is tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Het is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

vanaf140,46
bekijk productBekijk product ▸
FACADE COAT MATTSigma facade coat mattSigma facade coat matt

Sigma facade coat matt (voorheen Sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. Het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. De verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. Zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. Het is gemakkelijk in het gebruik. Het vernet onder invloed van UV-licht en is dus ongeschikt voor binnen. Rendement: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf117,81
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT SELF-CLEAN MATTSigma facade topcoat self-clean mattSigma facade topcoat self-clean matt

Sigma façade topcoat self-clean matt is een watergedragen zelfreinigende gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en NPS-technologie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen en voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

vanaf182,07
bekijk productBekijk product ▸
FACADE MUROLAC MATTSigma facade murolac mattSigma facade murolac matt

Sigma façade murolac matt is een oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. Het is geschikt voor de afwerking van gevels en geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. Verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

vanaf147,43
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM AQUASigma facade prim aquaSigma facade prim aqua

Sigma façade prim aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor Sigma façade gevelverfsystemen. Het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Rendement: ca. 6-7 m² per liter.

vanaf141,41
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM SYNTHETISCHSigma facade prim synthetischSigma facade prim synthetisch

Sigma façade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca 5-7 m² per liter.

vanaf194,35
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT FLEX MATTSigma facade topcoat flex mattSigma facade topcoat flex matt

Sigma façade topcoat flex matt is een watergedragen, fluweelmat, waterdicht, elastisch gevelverfsysteem voor buiten op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. Het is geschikt voor de bescherming en decoratie van woon- en industriële gebouwen waar een blijvende overbrugging van krimp-, haarscheurtjes en scheuren noodzakelijk is tot een breedte van 1,25 mm. Het is ook toepasbaar als preventief systeem tegen haarscheurtjes. Het is geschikt voor het afwerken van metselwerk, beton, cement, buitenpleisters en oude goed hechtende verflagen. Verbruik: ca. 3-4 m² per liter per laag.

vanaf214,42
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT PROTECT SOFT SATINSigma facade topcoat protect soft satinSigma facade topcoat protect soft satin

Sigma façade topcoat protect soft satin is een extreem duurzame gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen, het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en voor het afwerken van thermisch verzinkt staal en hard pvc. Buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. Verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

vanaf136,45
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT QUARTZ MATTSigma facade topcoat quartz mattSigma facade topcoat quartz matt

Sigma facade topcoat quartz matt is een watergedragenkwartshoudende gevelverf op basis van acrylaat-copolymeer. Het is een gemakkelijk verwerkbare kwartsverf met een fijnkorrelige, ronde structuur. Het is zowel buiten als binnen toe te passen en de decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend. Dankzij de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is het carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Daarnaast biedt het een uitstekende grondlaag voor sierpleisters. Verbruik: ca. 300 ml per m² per laag.

vanaf158,14
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma facade weefselSigma facade weefsel

Sigma façade weefsel is een scheuroverbruggend weefsel voor toepassing in het Sigma façade elastocoat-systeem. Het is scheuroverbruggend in combinatie met Sigma façade elastocoat filler, geschikt voor grotere scheuren en blijvend elastisch.

vanaf178,85
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Facade:

Wanneer je besluit je gevels te voorzien van een mooie duurzame verflaag wil je natuurlijk ook dat deze perfect bestand is tegen de weersinvloeden. Regen, sneeuw, harde wind en UV-straling kunnen flinke invloed hebben op je ondergrond van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Daarnaast kan een muur allerlei viezigheden aantrekken. Met Sigma Façade hoef je je hier niet langer zorgen over te maken. Sigma biedt met Sigma Façade een complete collectie verven waarmee je perfect je buitengevels mee kunt behandelen. De collectie bestaat uit meerdere voorstrijkmiddelen en vele muurverven. Elke muurverf heeft zo zijn eigen voordelen om tegemoet te komen in jouw specifieke wensen. Zo is er bijvoorbeeld een muurverf dat al na 20 minuten niet meer onder invloed staat van het regen. Perfect om toe te passen tijdens wisselvallig weer! Met Sigma Façade muurverven zijn je gevelmuren voorzien van een waterdampdoorlatend, maar regendicht hoogwaardig eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit. Dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen kun je jarenlang nagenieten van een zeer duurzaam resultaat.

Sigma Façade Producten:

Indien de ondergrond een voorbehandeling behoeft kun je bij Sigma Façade kiezen uit meerdere producten. Een grondlaag kan de zuiging van de ondergrond verminderen en de hechting bevorderen. Zo kun je met Sigma Façade Prim Aqua de ondergrond voorzien van een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie. Het heeft een zeer vullend vermogen en vermindert de zuigingsverschillen van de ondergrond. Daarentegen is Sigma Façade Prim Syn een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars. Het heeft een diep indringend vermogen op licht tot sterk zuigende ondergronden en het fixeert licht poederende ondergronden.

Wanneer je gereed bent om je buitenmuren te behandelen ben je, als particulier of professioneel schilder, sterk afhankelijk van het weer. Met Sigma Façade Topcoat Matt heb je, dankzij de Quick Rain Resistance, hier geen last van. De snel regenbestendige gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van 100% acrylaatdispersie. De gevelverf is zeer geschikt voor 4-seizoenen onderhoud en biedt daarnaast ook nog eens carbonatieremmende eigenschappen. Sigma Façade Murolac Matt is ook een matte muurverf dat geschikt is om het gehele jaar door toe te passen, mits de ondergrond droog en ijsvrij is. Deze gevelverf is echter op basis van acrylaatpolymeer en is oplosmiddelhoudend. Het is uitstekend geschikt voor geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. Daarnaast is de gevelverf weinig vuilaanhechtend en heeft het een uitstekende regendichtheid. Voor een matte afwerking heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor Sigma Façade Topcoat Flex Matt. Deze watergedragen, waterdichte en elastische gevelverf heeft een fluweelmatte finish op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersie. Je kunt uitstekend muren behandelen waarbij een overbrugging van krimp-, haarscheurtjes noodzakelijk is.

Voor een zijdeglanzende universele buitengevelverf is Sigma Façade Topcoat Satin een uitstekende keuze. De muurverf, op basis van acrylaatdispersie, heeft een sublieme buitenduurzaamheid en een geringe vuilaanhechting. Bovendien is het ook nog eens waterdampdoorlatend, carbonatieremmend en zeer regendicht. Voor wederom een zijdeglanzend effect en dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen, heb je ook de keuze uit Sigma Façade Topcoat Protect Soft Satin. Dankzij de elastische samenstelling is de gevelverf, op basis van acrylaatdispersie, uitstekend verwerkbaar en heeft het een zeer goede hechting.

Het is ook mogelijk om met gevelverf een weinig vuilaanhechtend resultaat te behalen. Sigma Façade Topcoat Self-Clean Matt levert bijvoorbeeld een zelfreinigende gevelverf op basis van acrylaatdispersie met NPS- Technologie. Dankzij deze technologie is het mogelijk om langer een verzorgde uitstraling te behouden op je geschilderde gevels. Met Sigma Façade Coat Matt kun je een licht waterparelend effect behalen. De buitenmuurverf, op basis van acrylaatdispersie, is versterkt met siloxanen. Dit zorgt er voor dat het water langs de gevel parelt en hierdoor het vuil minder kans krijgt om zich aan het oppervlak te hechten. Dit maakt de muurverf zeer geschikt voor gestructureerde oppervlakken.

Voor beschut buitenwerk is Sigma Façade Coat Arcade Matt een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan de onderkant van balkons of galerijen. De watergedragen gevelverf, op basis van kunstharsdispersie, is geschikt voor gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven.

Om structuur op een gevel aan te brengen kun je dit zeer gemakkelijk doen door gebruik te maken van Sigma Façade Topcoat Quartz Matt. De watergedragen, kwartshoudende gevelverf bevat een fijnkorrelige, ronde structuur en heeft een goed vullend vermogen. De muurverf is uitstekend waterdampdoorlatend en carbonatieremmend. Hoewel de muurverf een uitstekende buitenduurzaamheid heeft, kun je dankzij de watergedragen basis van acrylaat-copolymeer, deze verf ook eventueel binnenshuis toepassen. Daarnaast is het een zeer geschikte grondlaag voor sierpleisters.

BESTEL Sigma Façade BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma Façade producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma Façade producten is je gevel voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat en een uitstekende weersbestendigheid.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Voor vele wensen heeft Sigma Façade vele producten om je gevels te behandelen.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens volledige assortiment Sigma Muurverf.
FACADE TOPCOAT SATINSigma facade topcoat satinSigma facade topcoat satin

Sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. Het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Het kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

vanaf29,53
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT MATTSigma facade topcoat mattSigma facade topcoat matt

Sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. Het kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. Dankzij zijn hoge Co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. Dat maakt het uitermate geschikt voor de bescherming van beton. Het is tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Het is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Verbruik: ca. 6-8 m² per liter.

vanaf140,46
bekijk productBekijk product ▸
FACADE COAT MATTSigma facade coat mattSigma facade coat matt

Sigma facade coat matt (voorheen Sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. Het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. De verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. Zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. Het is gemakkelijk in het gebruik. Het vernet onder invloed van UV-licht en is dus ongeschikt voor binnen. Rendement: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf117,81
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT SELF-CLEAN MATTSigma facade topcoat self-clean mattSigma facade topcoat self-clean matt

Sigma façade topcoat self-clean matt is een watergedragen zelfreinigende gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en NPS-technologie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen en voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

vanaf182,07
bekijk productBekijk product ▸
FACADE MUROLAC MATTSigma facade murolac mattSigma facade murolac matt

Sigma façade murolac matt is een oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. Het is geschikt voor de afwerking van gevels en geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. Verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

vanaf147,43
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM AQUASigma facade prim aquaSigma facade prim aqua

Sigma façade prim aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor Sigma façade gevelverfsystemen. Het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Rendement: ca. 6-7 m² per liter.

vanaf141,41
bekijk productBekijk product ▸
FACADE PRIM SYNTHETISCHSigma facade prim synthetischSigma facade prim synthetisch

Sigma façade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca 5-7 m² per liter.

vanaf194,35
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT FLEX MATTSigma facade topcoat flex mattSigma facade topcoat flex matt

Sigma façade topcoat flex matt is een watergedragen, fluweelmat, waterdicht, elastisch gevelverfsysteem voor buiten op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. Het is geschikt voor de bescherming en decoratie van woon- en industriële gebouwen waar een blijvende overbrugging van krimp-, haarscheurtjes en scheuren noodzakelijk is tot een breedte van 1,25 mm. Het is ook toepasbaar als preventief systeem tegen haarscheurtjes. Het is geschikt voor het afwerken van metselwerk, beton, cement, buitenpleisters en oude goed hechtende verflagen. Verbruik: ca. 3-4 m² per liter per laag.

vanaf214,42
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT PROTECT SOFT SATINSigma facade topcoat protect soft satinSigma facade topcoat protect soft satin

Sigma façade topcoat protect soft satin is een extreem duurzame gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen, het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en voor het afwerken van thermisch verzinkt staal en hard pvc. Buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. Verbruik: ca. 7-9 m² per liter.

vanaf136,45
bekijk productBekijk product ▸
FACADE TOPCOAT QUARTZ MATTSigma facade topcoat quartz mattSigma facade topcoat quartz matt

Sigma facade topcoat quartz matt is een watergedragenkwartshoudende gevelverf op basis van acrylaat-copolymeer. Het is een gemakkelijk verwerkbare kwartsverf met een fijnkorrelige, ronde structuur. Het is zowel buiten als binnen toe te passen en de decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend. Dankzij de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is het carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Daarnaast biedt het een uitstekende grondlaag voor sierpleisters. Verbruik: ca. 300 ml per m² per laag.

vanaf158,14
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma facade weefselSigma facade weefsel

Sigma façade weefsel is een scheuroverbruggend weefsel voor toepassing in het Sigma façade elastocoat-systeem. Het is scheuroverbruggend in combinatie met Sigma façade elastocoat filler, geschikt voor grotere scheuren en blijvend elastisch.

vanaf178,85
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Facade:

Wanneer je besluit je gevels te voorzien van een mooie duurzame verflaag wil je natuurlijk ook dat deze perfect bestand is tegen de weersinvloeden. Regen, sneeuw, harde wind en UV-straling kunnen flinke invloed hebben op je ondergrond van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Daarnaast kan een muur allerlei viezigheden aantrekken. Met Sigma Façade hoef je je hier niet langer zorgen over te maken. Sigma biedt met Sigma Façade een complete collectie verven waarmee je perfect je buitengevels mee kunt behandelen. De collectie bestaat uit meerdere voorstrijkmiddelen en vele muurverven. Elke muurverf heeft zo zijn eigen voordelen om tegemoet te komen in jouw specifieke wensen. Zo is er bijvoorbeeld een muurverf dat al na 20 minuten niet meer onder invloed staat van het regen. Perfect om toe te passen tijdens wisselvallig weer! Met Sigma Façade muurverven zijn je gevelmuren voorzien van een waterdampdoorlatend, maar regendicht hoogwaardig eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit. Dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen kun je jarenlang nagenieten van een zeer duurzaam resultaat.

Sigma Façade Producten:

Indien de ondergrond een voorbehandeling behoeft kun je bij Sigma Façade kiezen uit meerdere producten. Een grondlaag kan de zuiging van de ondergrond verminderen en de hechting bevorderen. Zo kun je met Sigma Façade Prim Aqua de ondergrond voorzien van een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie. Het heeft een zeer vullend vermogen en vermindert de zuigingsverschillen van de ondergrond. Daarentegen is Sigma Façade Prim Syn een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars. Het heeft een diep indringend vermogen op licht tot sterk zuigende ondergronden en het fixeert licht poederende ondergronden.

Wanneer je gereed bent om je buitenmuren te behandelen ben je, als particulier of professioneel schilder, sterk afhankelijk van het weer. Met Sigma Façade Topcoat Matt heb je, dankzij de Quick Rain Resistance, hier geen last van. De snel regenbestendige gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van 100% acrylaatdispersie. De gevelverf is zeer geschikt voor 4-seizoenen onderhoud en biedt daarnaast ook nog eens carbonatieremmende eigenschappen. Sigma Façade Murolac Matt is ook een matte muurverf dat geschikt is om het gehele jaar door toe te passen, mits de ondergrond droog en ijsvrij is. Deze gevelverf is echter op basis van acrylaatpolymeer en is oplosmiddelhoudend. Het is uitstekend geschikt voor geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. Daarnaast is de gevelverf weinig vuilaanhechtend en heeft het een uitstekende regendichtheid. Voor een matte afwerking heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor Sigma Façade Topcoat Flex Matt. Deze watergedragen, waterdichte en elastische gevelverf heeft een fluweelmatte finish op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersie. Je kunt uitstekend muren behandelen waarbij een overbrugging van krimp-, haarscheurtjes noodzakelijk is.

Voor een zijdeglanzende universele buitengevelverf is Sigma Façade Topcoat Satin een uitstekende keuze. De muurverf, op basis van acrylaatdispersie, heeft een sublieme buitenduurzaamheid en een geringe vuilaanhechting. Bovendien is het ook nog eens waterdampdoorlatend, carbonatieremmend en zeer regendicht. Voor wederom een zijdeglanzend effect en dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen, heb je ook de keuze uit Sigma Façade Topcoat Protect Soft Satin. Dankzij de elastische samenstelling is de gevelverf, op basis van acrylaatdispersie, uitstekend verwerkbaar en heeft het een zeer goede hechting.

Het is ook mogelijk om met gevelverf een weinig vuilaanhechtend resultaat te behalen. Sigma Façade Topcoat Self-Clean Matt levert bijvoorbeeld een zelfreinigende gevelverf op basis van acrylaatdispersie met NPS- Technologie. Dankzij deze technologie is het mogelijk om langer een verzorgde uitstraling te behouden op je geschilderde gevels. Met Sigma Façade Coat Matt kun je een licht waterparelend effect behalen. De buitenmuurverf, op basis van acrylaatdispersie, is versterkt met siloxanen. Dit zorgt er voor dat het water langs de gevel parelt en hierdoor het vuil minder kans krijgt om zich aan het oppervlak te hechten. Dit maakt de muurverf zeer geschikt voor gestructureerde oppervlakken.

Voor beschut buitenwerk is Sigma Façade Coat Arcade Matt een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan de onderkant van balkons of galerijen. De watergedragen gevelverf, op basis van kunstharsdispersie, is geschikt voor gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven.

Om structuur op een gevel aan te brengen kun je dit zeer gemakkelijk doen door gebruik te maken van Sigma Façade Topcoat Quartz Matt. De watergedragen, kwartshoudende gevelverf bevat een fijnkorrelige, ronde structuur en heeft een goed vullend vermogen. De muurverf is uitstekend waterdampdoorlatend en carbonatieremmend. Hoewel de muurverf een uitstekende buitenduurzaamheid heeft, kun je dankzij de watergedragen basis van acrylaat-copolymeer, deze verf ook eventueel binnenshuis toepassen. Daarnaast is het een zeer geschikte grondlaag voor sierpleisters.

BESTEL Sigma Façade BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma Façade producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma Façade producten is je gevel voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat en een uitstekende weersbestendigheid.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Voor vele wensen heeft Sigma Façade vele producten om je gevels te behandelen.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens volledige assortiment Sigma Muurverf.
FILTER