menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma sigmafloor

Sigma Sigmafloor

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 939 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SIGMAFLOOR AQUA 2K EP SATINSigma sigmafloor aqua 2k ep satinSigma sigmafloor aqua 2k ep satin

Sigma sigmafloor aqua 2k ep satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. Het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. Deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf120,39
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR AQUA SATINSigma sigmafloor aqua satinSigma sigmafloor aqua satin

Sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. Het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. Het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. Het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf32,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR ANTI-SKIDSigma sigmafloor anti-skidSigma sigmafloor anti-skid

Sigma sigmafloor anti-skid is een kunststof antislipkorrel voor rolbare sigmafloor finishlagen. De antislipkorrel is te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Het product wordt niet ingestrooid, maar aan de finishlaag toegevoegd.

vanaf24,60
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR CLEAR FINISH PU MATTSigma sigmafloor clear finish pu mattSigma sigmafloor clear finish pu matt

Sigma sigmafloor clear finish pu matt is een blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 80 gram per m≤.

vanaf499,34
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATTSigma sigmafloor finish pu semi-mattSigma sigmafloor finish pu semi-matt

Sigma sigmafloor finish pu semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 105 gram per m≤.

vanaf416,74
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR RAPIDCOAT 2K GLOSSSigma sigmafloor rapidcoat 2k glossSigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss

Sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. Het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. Het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. Rendement: minimaal 2,7 m≤ per liter.

vanaf251,12
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmafloor:

Met Sigmafloor biedt Sigma hoogkwalitatieve coatings voor een optimale afwerking van vloeren en muren die onder invloed staan van mechanische en chemische belasting. Sigmafloor producten zijn uitstekend toe te passen op wanden en vloeren in garages, werkplaatsen, showrooms en in sommige gevallen zelfs buiten op balkons of wegen. Sigmafloor hecht namelijk uitstekend op beton, zandcement of calciumsulfaatgebonden vloeren. De coatings zijn zeer gemakkelijk te verwerken met een kwast op moeilijker te bereiken plekjes en met een roller op de grotere oppervlaktes. Je kunt veelal met twee lagen al een volledig dekkend resultaat krijgen. Het resultaat is een zeer fraaie en egale afwerking dat wel tegen een stootje kan. Sigmafloor coatings zijn in vele kleuren verkrijgbaar via ons mengsysteem. Wij mengen bij Kleuro alle kleuren met originele Sigma kleurpastaís.

Sigmafloor Producten:

Met de coatings van Sigmafloor kun je meerdere ondergronden behandelen. Kies bijvoorbeeld Sigmafloor Aqua Satin wanneer je op zoek bent naar een watergedragen rolcoating met een zijdeglanzende afwerking. De coating, op basis van acrylaat, is uitstekend geschikt om toe te passen op cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren in lichtbelaste ruimtes. De ondergronden zijn vervolgens uitstekend te reinigen, maar zijn niet geschikt voor permanente waterbelasting. Deze zelfde zijdeglanzende finish kun je ook behalen met >Sigmafloor Aqua 2K EP Satin. Deze watergedragen rolcoating is dankzij de 2-componenten samenstelling zeer geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren. Daarnaast heeft deze coating een goede slijtvastheid en is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn. Om de belastbaarheid nog verder te optimaliseren kun je eerst gebruik maken van Sigmafloor Impregnating Primer 2K EP. De oplosmiddelvrije, semi-transparante primer dringt uitstekend door in de ondergrond, waardoor er een goede hechting verkregen kan worden voor de Sigmafloor 2K EP coatingsystemen.

Voor een sneldrogende, hoogglanzende rolcoating kun je ook kiezen voor Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss. Deze oplosmiddelarme, 2-componenten coating op basis van polyurea kan namelijk al na 3 uur overgeschilderd worden en is al na 1 dag volledig uitgehard. Het is ideaal geschikt voor projecten waar je voor zo min mogelijk overlast wilt zorgen, zoals bij galerijen, trappenhuizen of entrees het geval kan zijn. Bovendien is na toepassing de ondergrond goed reinigbaar en heeft het een geringe vuilaanhechting.

Voor een eiglanzend uiterlijk van je ondergrond kun je kiezen voor Sigmafloor Finish PU Semi-Matt. De oplosmiddelvrije rolcoating, op basis van vochtverhardende polyurethan, kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze rolcoating is geschikt als topcoat over andere Sigmafloor producten. Het heeft een uitstekende slijtvastheid en is bovendien bestand tegen UV-straling. Voor een volledig matte afwerking kun je ook kiezen voor Sigmafloor Clear Finish PU Matt. De transparante UV-bestendige rolcoating op basis van polyurethan kan toegepast worden over bestaande, intacte, niet flexibele epoxy of polyurethaan coatinglagen. Ondergronden zijn vervolgens voorzien van een uitstekende slijtvastheid en reinigbaarheid. Voor een anti-slip effect kun je hier Sigmafloor Anti-Skid aan toevoegen. Deze kunststof antislipkorrels zijn te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Deze korrels voeg je toe aan de finishlaag tijdens het aanbrengen, niet tijdens het instrooien.

Sigmafloor heeft ook een zeer sneldrogende wegenverf om buiten je betonasfalt, beton en klinkers slijtvast te behandelen. Met Sigmafloor Roadmark Aqua Matt in geel of wit kun je een uitstekende dekking en hechting behalen voor het belijnen van wegen.

Met deze producten van Sigmafloor is het mogelijk om een professioneel, duurzaam en belastbaar resultaat te behalen op je ondergrond.

BESTEL Sigmafloor BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zoín voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmafloor producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met de coatings van Sigmafloor is je vloer of wand verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastaís, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Met Sigmafloor voorzie je de ondergrond van een zeer sterk resultaat dat optimaal bestand is tegen mechanische en chemische belasting.
 • Producten die ís ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf Ä50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
SIGMAFLOOR AQUA 2K EP SATINSigma sigmafloor aqua 2k ep satinSigma sigmafloor aqua 2k ep satin

Sigma sigmafloor aqua 2k ep satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. Het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. Deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn. Het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf120,39
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR AQUA SATINSigma sigmafloor aqua satinSigma sigmafloor aqua satin

Sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. Het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. Het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. Het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. Rendement: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf32,66
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR ANTI-SKIDSigma sigmafloor anti-skidSigma sigmafloor anti-skid

Sigma sigmafloor anti-skid is een kunststof antislipkorrel voor rolbare sigmafloor finishlagen. De antislipkorrel is te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Het product wordt niet ingestrooid, maar aan de finishlaag toegevoegd.

vanaf24,60
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR CLEAR FINISH PU MATTSigma sigmafloor clear finish pu mattSigma sigmafloor clear finish pu matt

Sigma sigmafloor clear finish pu matt is een blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 80 gram per m≤.

vanaf499,34
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR FINISH PU SEMI-MATTSigma sigmafloor finish pu semi-mattSigma sigmafloor finish pu semi-matt

Sigma sigmafloor finish pu semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. Deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse Sigmafloor vloerproducten. Voor antislip kan Sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. Het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. Verbruik: minimaal 105 gram per m≤.

vanaf416,74
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAFLOOR RAPIDCOAT 2K GLOSSSigma sigmafloor rapidcoat 2k glossSigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss

Sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. Het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. Het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. Rendement: minimaal 2,7 m≤ per liter.

vanaf251,12
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmafloor:

Met Sigmafloor biedt Sigma hoogkwalitatieve coatings voor een optimale afwerking van vloeren en muren die onder invloed staan van mechanische en chemische belasting. Sigmafloor producten zijn uitstekend toe te passen op wanden en vloeren in garages, werkplaatsen, showrooms en in sommige gevallen zelfs buiten op balkons of wegen. Sigmafloor hecht namelijk uitstekend op beton, zandcement of calciumsulfaatgebonden vloeren. De coatings zijn zeer gemakkelijk te verwerken met een kwast op moeilijker te bereiken plekjes en met een roller op de grotere oppervlaktes. Je kunt veelal met twee lagen al een volledig dekkend resultaat krijgen. Het resultaat is een zeer fraaie en egale afwerking dat wel tegen een stootje kan. Sigmafloor coatings zijn in vele kleuren verkrijgbaar via ons mengsysteem. Wij mengen bij Kleuro alle kleuren met originele Sigma kleurpastaís.

Sigmafloor Producten:

Met de coatings van Sigmafloor kun je meerdere ondergronden behandelen. Kies bijvoorbeeld Sigmafloor Aqua Satin wanneer je op zoek bent naar een watergedragen rolcoating met een zijdeglanzende afwerking. De coating, op basis van acrylaat, is uitstekend geschikt om toe te passen op cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren in lichtbelaste ruimtes. De ondergronden zijn vervolgens uitstekend te reinigen, maar zijn niet geschikt voor permanente waterbelasting. Deze zelfde zijdeglanzende finish kun je ook behalen met >Sigmafloor Aqua 2K EP Satin. Deze watergedragen rolcoating is dankzij de 2-componenten samenstelling zeer geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren. Daarnaast heeft deze coating een goede slijtvastheid en is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn. Om de belastbaarheid nog verder te optimaliseren kun je eerst gebruik maken van Sigmafloor Impregnating Primer 2K EP. De oplosmiddelvrije, semi-transparante primer dringt uitstekend door in de ondergrond, waardoor er een goede hechting verkregen kan worden voor de Sigmafloor 2K EP coatingsystemen.

Voor een sneldrogende, hoogglanzende rolcoating kun je ook kiezen voor Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss. Deze oplosmiddelarme, 2-componenten coating op basis van polyurea kan namelijk al na 3 uur overgeschilderd worden en is al na 1 dag volledig uitgehard. Het is ideaal geschikt voor projecten waar je voor zo min mogelijk overlast wilt zorgen, zoals bij galerijen, trappenhuizen of entrees het geval kan zijn. Bovendien is na toepassing de ondergrond goed reinigbaar en heeft het een geringe vuilaanhechting.

Voor een eiglanzend uiterlijk van je ondergrond kun je kiezen voor Sigmafloor Finish PU Semi-Matt. De oplosmiddelvrije rolcoating, op basis van vochtverhardende polyurethan, kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze rolcoating is geschikt als topcoat over andere Sigmafloor producten. Het heeft een uitstekende slijtvastheid en is bovendien bestand tegen UV-straling. Voor een volledig matte afwerking kun je ook kiezen voor Sigmafloor Clear Finish PU Matt. De transparante UV-bestendige rolcoating op basis van polyurethan kan toegepast worden over bestaande, intacte, niet flexibele epoxy of polyurethaan coatinglagen. Ondergronden zijn vervolgens voorzien van een uitstekende slijtvastheid en reinigbaarheid. Voor een anti-slip effect kun je hier Sigmafloor Anti-Skid aan toevoegen. Deze kunststof antislipkorrels zijn te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Deze korrels voeg je toe aan de finishlaag tijdens het aanbrengen, niet tijdens het instrooien.

Sigmafloor heeft ook een zeer sneldrogende wegenverf om buiten je betonasfalt, beton en klinkers slijtvast te behandelen. Met Sigmafloor Roadmark Aqua Matt in geel of wit kun je een uitstekende dekking en hechting behalen voor het belijnen van wegen.

Met deze producten van Sigmafloor is het mogelijk om een professioneel, duurzaam en belastbaar resultaat te behalen op je ondergrond.

BESTEL Sigmafloor BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zoín voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmafloor producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met de coatings van Sigmafloor is je vloer of wand verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastaís, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Met Sigmafloor voorzie je de ondergrond van een zeer sterk resultaat dat optimaal bestand is tegen mechanische en chemische belasting.
 • Producten die ís ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf Ä50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter