trustpilot 4.3 rating 956 reviews
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma sigmalife

Sigma Sigmalife

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SIGMALIFE DS TX GLOSSSigma sigmalife ds tx glossSigma sigmalife ds tx gloss

Sigma sigmalife ds tx gloss is een transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Met deze beits wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. Ook is de beits vochtregulerend en waterafstotend, goed weervast en buitenduurzaam en biedt het een goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling. Verbruik: ca. 15 m˛ per liter.

vanaf38,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE DS ACRYL SATINSigma sigmalife ds acryl satinSigma sigmalife ds acryl satin

Sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds en binnendeuren en -kozijnen. Verbruik: ca. 15,5 m˛ per liter.

vanaf36,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE STAIN MATTSigma sigmalife stain mattSigma sigmalife stain matt

Sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergola’s. Het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en Western red cedar. Ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. Tevens beschermt het het houtoppervlak tegen Uv-straling. Verbruik: ca. 15 m˛ per liter.

vanaf29,56
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS ACRYL SATINSigma sigmalife vs acryl satinSigma sigmalife vs acryl satin

Sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na 4 uur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 22,5 m˛ per liter.

vanaf32,61
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS X SATINSigma sigmalife vs x satinSigma sigmalife vs x satin

Sigma sigmalife vs-x satin is een impregnerende, transparante, thixotrope, vochtregulerende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na ca. 16 ur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 25 m˛ per liter.

vanaf79,96
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmalife:

Soms vind je de natuurlijke pracht van het hout te mooi om deze te bedekken met een dekkende lakverf. Een dekkende lakverf biedt wel optimale bescherming, maar bedekt de houtnerf daarbij ook volledig. Het hout onbehandeld laten brengt weer zijn eigen problemen mee. Onbehandeld hout kan onder invloed van het weer gaan krimpen en uiteenzetten, gaan verweren, verkleuren, vergrijzen en zelfs aangroei krijgen van schimmels en zwammen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Als oplossing hiervoor heeft Sigma meerdere producten binnen de Sigmalife lijn. Deze transparante houtbewerking kan het hout uitstekend beschermen tegen invloeden van buitenaf én daarbij ook de natuurlijke pracht van het hout accentueren en verfraaien. Met de transparante watergedragen of oplosmiddelhoudende beitsen van Sigmalife kun je bijvoorbeeld je geveltimmerwerk, deuren, kozijnen, schuttingen, hekken en houten tuinhuisjes voorzien hoogkwalitatieve bescherming. De beitsen van Sigmalife zijn vochtregulerend, weervast en UV-beschermend.

Sigmalife is verkrijgbaar in meerdere houttinten en in verscheidene decoratieve tinten. Bij het bestellen van Sigmalife kun je in het winkelmandje de gewenste kleur selecteren en bij Kleuro mengen wij die voor je met originele Sigma Kleurpasta’s.

Sigmalife Producten:

Sigmalife bevat meerdere beitsen op waterbasis. Deze beitsen, kunnen naast buiten, ook eventueel binnen toegepast worden. Neem bijvoorbeeld Sigmalife DS Acryl Satin. Deze watergedragen, transparante beits, op basis van een hybride alkydemulsie-acrylaatdispersie, is zeer geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtwerk. Sigmalife VS Acryl Satin kan, dankzij de watergedragen basis, eventueel binnen én buiten toegepast worden. Hier gaat het om een zeer impregnerende, vochtregulerende beits. Het voordeel hiervan is dat het zeer geschikt is als eerste laag in transparante beitssystemen. Het kan eventueel ook toegepast worden als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Na toepassing is het uitstekend over te schilderen met alkydgedragen en watergedragen verven en vernissen.

Sigmalife Stain Matt is een watergedragen beits dat specifiek alleen voor buitenwerk geschikt is. Deze niet-filmvormende, transparante beits, op basis van gemodificeerde alkydemulsie, is zeer goed toe te passen op rabatdelen, zoals je wel eens ziet bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Daarnaast kun je het ook toepassen op tuinhout, zoals schuttingen. Een goede buitenduurzaamheid en weervastheid kan verkregen worden dankzij de UV-beschermende, vochtregulerende en waterafstotende eigenschappen.

Wederom een beits expliciet voor buitengebruik is de Sigmalife DS TX Satin. De zijdeglanzende beits is op basis van thixotrope alkydhars. Dit betekent dat de beits in het blik en op de kwast stroperig is, maar bij het opstrijken vloeibaar en soepel verwerkbaar wordt. Deze beits biedt weervaste bescherming tegen water en UV-straling. Sigmalife VS X Satin is daarentegen, dankzij het impregnerend vermogen, uitstekend geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen buiten. Daarnaast kun je deze vochtregulerende eidelbeits ook gebruiken als impregneerlaag op verweerd en vergrijsd hout. Na toepassing is het hout overschilderbaar met verscheidene verven en vernissen. Met Sigmalife DS TX Gloss kun je, dankzij de glanzende eigenschappen, de nerftekening in het hout prachtig accentueren. De transparante, thixotrope edelbeits, op basis van alkydhars, is vochtregulerend en waterafstotend en kan daardoor een goede buitenduurzaamheid bieden met uitstekende bescherming tegen UV-straling.

BESTEL Sigmalife BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmalife producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigmalife beitsen is je ondergrond verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat waarbij de houttekening prachtig is geaccentueerd en het hout optimaal is beschermd.
 • Sigmalife beitsen zijn verkrijgbaar meerdere transparante houtkleuren en verscheidene verfraaiende kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sigmalife heeft meerdere beitsen die binnen en/of buiten toegepast kunnen worden. Zo is er altijd wel een beits voor jouw houten ondergrond.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens het volledige Sigma assortiment.
 • Wil je liever lakken dan beitsen? Kies dan voor Sigma S2U Allure.
SIGMALIFE DS TX GLOSSSigma sigmalife ds tx glossSigma sigmalife ds tx gloss

Sigma sigmalife ds tx gloss is een transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Met deze beits wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. Ook is de beits vochtregulerend en waterafstotend, goed weervast en buitenduurzaam en biedt het een goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling. Verbruik: ca. 15 m˛ per liter.

vanaf38,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE DS ACRYL SATINSigma sigmalife ds acryl satinSigma sigmalife ds acryl satin

Sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds en binnendeuren en -kozijnen. Verbruik: ca. 15,5 m˛ per liter.

vanaf36,76
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE STAIN MATTSigma sigmalife stain mattSigma sigmalife stain matt

Sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergola’s. Het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en Western red cedar. Ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. Tevens beschermt het het houtoppervlak tegen Uv-straling. Verbruik: ca. 15 m˛ per liter.

vanaf29,56
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS ACRYL SATINSigma sigmalife vs acryl satinSigma sigmalife vs acryl satin

Sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na 4 uur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 22,5 m˛ per liter.

vanaf32,61
bekijk productBekijk product ▸
SIGMALIFE VS X SATINSigma sigmalife vs x satinSigma sigmalife vs x satin

Sigma sigmalife vs-x satin is een impregnerende, transparante, thixotrope, vochtregulerende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Het is na ca. 16 ur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. Verbruik: ca. 25 m˛ per liter.

vanaf79,96
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmalife:

Soms vind je de natuurlijke pracht van het hout te mooi om deze te bedekken met een dekkende lakverf. Een dekkende lakverf biedt wel optimale bescherming, maar bedekt de houtnerf daarbij ook volledig. Het hout onbehandeld laten brengt weer zijn eigen problemen mee. Onbehandeld hout kan onder invloed van het weer gaan krimpen en uiteenzetten, gaan verweren, verkleuren, vergrijzen en zelfs aangroei krijgen van schimmels en zwammen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Als oplossing hiervoor heeft Sigma meerdere producten binnen de Sigmalife lijn. Deze transparante houtbewerking kan het hout uitstekend beschermen tegen invloeden van buitenaf én daarbij ook de natuurlijke pracht van het hout accentueren en verfraaien. Met de transparante watergedragen of oplosmiddelhoudende beitsen van Sigmalife kun je bijvoorbeeld je geveltimmerwerk, deuren, kozijnen, schuttingen, hekken en houten tuinhuisjes voorzien hoogkwalitatieve bescherming. De beitsen van Sigmalife zijn vochtregulerend, weervast en UV-beschermend.

Sigmalife is verkrijgbaar in meerdere houttinten en in verscheidene decoratieve tinten. Bij het bestellen van Sigmalife kun je in het winkelmandje de gewenste kleur selecteren en bij Kleuro mengen wij die voor je met originele Sigma Kleurpasta’s.

Sigmalife Producten:

Sigmalife bevat meerdere beitsen op waterbasis. Deze beitsen, kunnen naast buiten, ook eventueel binnen toegepast worden. Neem bijvoorbeeld Sigmalife DS Acryl Satin. Deze watergedragen, transparante beits, op basis van een hybride alkydemulsie-acrylaatdispersie, is zeer geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtwerk. Sigmalife VS Acryl Satin kan, dankzij de watergedragen basis, eventueel binnen én buiten toegepast worden. Hier gaat het om een zeer impregnerende, vochtregulerende beits. Het voordeel hiervan is dat het zeer geschikt is als eerste laag in transparante beitssystemen. Het kan eventueel ook toegepast worden als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. Na toepassing is het uitstekend over te schilderen met alkydgedragen en watergedragen verven en vernissen.

Sigmalife Stain Matt is een watergedragen beits dat specifiek alleen voor buitenwerk geschikt is. Deze niet-filmvormende, transparante beits, op basis van gemodificeerde alkydemulsie, is zeer goed toe te passen op rabatdelen, zoals je wel eens ziet bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Daarnaast kun je het ook toepassen op tuinhout, zoals schuttingen. Een goede buitenduurzaamheid en weervastheid kan verkregen worden dankzij de UV-beschermende, vochtregulerende en waterafstotende eigenschappen.

Wederom een beits expliciet voor buitengebruik is de Sigmalife DS TX Satin. De zijdeglanzende beits is op basis van thixotrope alkydhars. Dit betekent dat de beits in het blik en op de kwast stroperig is, maar bij het opstrijken vloeibaar en soepel verwerkbaar wordt. Deze beits biedt weervaste bescherming tegen water en UV-straling. Sigmalife VS X Satin is daarentegen, dankzij het impregnerend vermogen, uitstekend geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen buiten. Daarnaast kun je deze vochtregulerende eidelbeits ook gebruiken als impregneerlaag op verweerd en vergrijsd hout. Na toepassing is het hout overschilderbaar met verscheidene verven en vernissen. Met Sigmalife DS TX Gloss kun je, dankzij de glanzende eigenschappen, de nerftekening in het hout prachtig accentueren. De transparante, thixotrope edelbeits, op basis van alkydhars, is vochtregulerend en waterafstotend en kan daardoor een goede buitenduurzaamheid bieden met uitstekende bescherming tegen UV-straling.

BESTEL Sigmalife BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmalife producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigmalife beitsen is je ondergrond verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat waarbij de houttekening prachtig is geaccentueerd en het hout optimaal is beschermd.
 • Sigmalife beitsen zijn verkrijgbaar meerdere transparante houtkleuren en verscheidene verfraaiende kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sigmalife heeft meerdere beitsen die binnen en/of buiten toegepast kunnen worden. Zo is er altijd wel een beits voor jouw houten ondergrond.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens het volledige Sigma assortiment.
 • Wil je liever lakken dan beitsen? Kies dan voor Sigma S2U Allure.
FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter