trustpilot 4.3 rating 983 reviews
 1. Home
 2. Merken
 3. Sigma
 4. Sigma sigmalith

Sigma Sigmalith

Filters
Inhoudsmaat
5 ltr (1)20 ltr (2)60 ltr (2)
Kleur
Mengmachine (alle kleuren) (2)Ral 9001 (ready mixed) (1)Ral 9010 (ready mixed) (2)Wit (ready mixed) (1)
Binnen-buiten
Binnen (2)Buiten (2)
Eigenschappen
Isolerend (1)Sneldrogend (1)Speciaal voor verspuiten (2)
Droogtijd tot overschilderbaar
2 uur (1)4 uur (1)
Sigma sigmalith pe10-ws primerSigma sigmalith pe10-ws primerSigma sigmalith pe10-ws primervanaf356,90
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlSigma sigmalith pe40-wba primerSigma sigmalith pe40-wba primervanaf495,86
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmalith:

De Sigmalith producten van Sigma zijn bijzonder geschikt voor het behandelen van houten ondergronden in de bouwsector. De Sigmalith collectie bestaat uit meerdere producten om houten ondergronden voor te behandelen met een primer en om houten ondergronden af te werken met een laklaag. Het voordeel van Sigmalith producten is dat het hout zeer snel geprepareerd kan worden dankzij de snelle droging. Het behandelde hout is meestal al hanteerbaar na 4 uur. Mede door deze reden worden Sigmalith producten veelal gebruikt op houten constructies in de timmerfabriek. Door de gemakkelijke verwerking, middels spuiten, is het mogelijk om veel repetitief werk te verrichten waarbij je uiteraard het hoogkwalitatieve resultaat van Sigma kunt verwachten.

Sigmalith Producten:

Om houten constructies voor te behandelen heb je, binnen de Sigmalith collectie, keuze uit meerdere producten. Zo is Sigmalith PE30/ ISO Primer een watergedragen, isolerende systeemgrondverf met een uitstekende dekking. Deze kan voor constructies binnen en buiten toegepast worden dankzij de gemodificeerde basis van alkydemulsie. Het is uitstekend geschikt voor het gronden van bloedende houtsoorten, zoals merbau. Tevens voor buiten- en binnengebruik is er de Sigmalith PE10/WS Primer. De watergedragen systeemgrondverf, op basis van acrylaatdispersie, heeft een hoog laagdiktebereik, goede kantendekking en snelle droging. Ook heeft het een goede dekking op de houtnerf en kan de grondlaag worden afgewerkt met watergedragen en oplosmiddelhoudende verfproducten. Als grondverf én grondlak is Sigmalith PE40/WBA Primer een uitstekende optie om in de timmerfabriek op houtconstructies toe te passen. De watergedragen primer, op basis van gemodificeerde alkydemulsie, heeft een dekkend vermogen en kan daarna met watergedragen en oplosmiddelhoudende producten worden afgewerkt.

Om houten onderdelen en constructies te behandelen met een voor- en aflak is Sigmalith TE12/WS Semi-Gloss een uitstekende optie. De halfglanzende, watergedragen spuitverflak, op basis van polyurethaan-acrylaatdispersie, is zeer goed toe te passen over watergedragen grondverfsystemen. Voor wederom een halfglanzende afwerking heb je ook de optie om te kiezen voor Sigmalith TE31/WBA Semi-Gloss. De aflak, op basis van alkydemulsie, kan voor houten ondergronden binnen en buiten toegepast worden door middel van spuiten.

BESTEL Sigmalith BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmalith producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigmalith verspuitbare primer en lakverf is je houten ondergrond voorzien van een hoogkwalitatief resultaat en gereed om toe te passen in de bouwsector.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Ben je op zoek naar een andere sterke buitenlak? Dan zou je kunnen kiezen voor Sigma S2U Allure.
Toon filters