menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma siloxan

Sigma Siloxan

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SILOXAN TOPCOAT MATTSigma siloxan topcoat mattSigma siloxan topcoat matt

Sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. Het is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat het product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. Het is ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. De verf is regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. Het zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-7 m≤ per liter.

vanaf263,33
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN PRIM AQUASigma siloxan prim aquaSigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. Het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. Het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Het is overschilderbaar na 8 uur. Rendement: 5-7 m≤ per liter.

vanaf157,27
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FILLSigma siloxan fillSigma siloxan fill

Sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. Het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het Sigma Siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 2,5-5 m≤ per liter.

vanaf155,08
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIXSigma siloxan fixSigma siloxan fix

Sigma Siloxan Fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma Siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 9-12 m≤ per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml Sigma Siloxan Fix en 500 ml leidingwater.

vanaf157,09
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX SYNSigma siloxan fix synSigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. Het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per liter.

vanaf176,96
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN TOPCOAT FLEX MATTSigma siloxan topcoat flex mattSigma siloxan topcoat flex matt

Sigma siloxan topcoat flex matt is een goed waterdampdoorlatende, scheuroverbruggende watergedragen gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. Het is geschikt voor gevelafwerking van oude en representatieve bouwwerken, woon- en industriŽle gebouwen waar een goede waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is, en waar sprake is van haar-en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter per laag.

vanaf263,72
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Siloxan:

Wanneer je besluit je gevelmuren te behandelen met een verflaag wil je natuurlijk dat deze bestand zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Bij wat meer fragiele muren, zoals bij zuigende minerale ondergronden het geval kan zijn, is het van belang deze goed te behandelen. Dit zie je vaak bij oude huizen of industriŽle gebouwen. Hierbij speelt de waterdampdoorlatendheid en vochtwering een belangrijke rol. Gelukkig zit je hier met Sigma Siloxan goed. Sigma Siloxan biedt een compleet verfsysteem voor de wat meer kwetsbare muren. Het kan uitstekend toegepast worden op baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Met de verscheidene Sigma Siloxan producten is het mogelijk om gevelmuren voor te behandelen en af te werken voor een zeer fraai en duurzaam resultaat.

Sigma Siloxan Producten:

Impregneer-, grond-, tussenlaag:

Ter voorbereiding van een zuigende en poederende minerale gevelmuur heb je bij Siloxan keuze uit meerdere producten. Neem bijvoorbeeld Sigma Siloxan Prim Aqua. Deze watergedragen gevelprimer, op basis van siliconenhars emulsie, heeft uitstekende waterdampdoorlatende eigenschappen en is tevens toe te passen over bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Als voorstrijkmiddel, dat een goede hechting tot stand brengt op steenachtige poreuze ondergronden, kun je kiezen voor Sigma Siloxan Fix. Dankzij de watergedragen basis kun je dit ook op binnenmuren toepassen. Daarnaast vermindert het de zuiging en is het onverzeepbaar. Als oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buitenmuren kun je ook kiezen voor Sigma Siloxan Syn. Dit voorstrijkmiddel, op basis van siloxanharscombinatie, is tevens onverzeepbaar en is geschikt voor het voorbehandelen van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het heeft een sterk indringend vermogen en verstevigende eigenschappen.

Voor impregneren tijdens het hydrofoberen van buitengevels kun je kiezen voor Sigma Siloxan Hydrophob Aqua. Dit hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten is uitstekend geschikt voor het behandelen vele zuigende ondergronden. Het heft de capillaire werking van poreuze ondergronden op en maakt steenachtige ondergronden aan de oppervlakte waterafstotend. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen kan het vocht uit de ondergrond verdampen, maar het water niet indringen. Op deze manier kan de buitenmuur zijn isolatiewaarde behouden. Zo krijgen vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming geen schijn van kans op deze buitenmuren.

Als grond- en tussenlaag is Sigma Siloxan Filler is een zeer goede keuze voor je gestructureerde minerale gevelmuren. De zeer vullende filler, op basis van siliconenhars-emulsie, kan deze namelijk camoufleren en kan bovendien een uitstekende hechting voor de daaropvolgende verflagen realiseren. De primer is echter niet carbonatieremmend, maar wel zeer waterdampdoorlatend.

Topcoat:

Om vervolgens je perfect geÔmpregneerde ondergrond af te werken kun je kiezen voor Sigma Siloxan Topcoat Matt. De sterk waterdampdoorlatende gevelverf, op basis van siliconenhars-emulsie, is zeer geschikt voor het afwerken van minerale ondergronden en in het bijzonder voor gevels van gebouwen die onder de monumentenzorg vallen. Het kan tevens toegepast worden tijdens het onderhoud van bestaande systemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie of als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen. Met deze gevelverf is je buitenmuur voorzien van een regendicht resultaat dat ook nog eens zorgt voor een verminderde aangroei van micro-organismen. De muurverf is echter niet geschikt op elastische verfsystemen. In dit geval kun je beter voor Sigma Siloxan Topcoat Flex Matt kiezen. Deze, tevens matte, waterdampdoorlatende gevelverf heeft scheuroverbruggende eigenschappen. Dit maakt de gevelverf, op basis van siliconenhars-emulsie, het zeer geschikt voor het afwerken van oude gebouwen waar sprake is van haar- en krimpscheurtjes.

BESTEL Sigma Siloxan BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zoín voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma Siloxan producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma Siloxan is je buitengevel voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastaís, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Bescherm je kwetsbare buitenmuur optimaal met de vele producten van Sigma Siloxan.
 • Producten die ís ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf Ä20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Een andere optie voor je buitengevel is Sigma Facade.
SILOXAN TOPCOAT MATTSigma siloxan topcoat mattSigma siloxan topcoat matt

Sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. Het is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat het product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. Het is ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. De verf is regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. Het zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-7 m≤ per liter.

vanaf263,33
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN PRIM AQUASigma siloxan prim aquaSigma siloxan prim aqua

Sigma siloxan primer is een hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie. Het is een grondlaag voor licht tot matig zuigende en draagkrachtige minerale ondergronden. Het is tevens toe te passen op bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Het is overschilderbaar na 8 uur. Rendement: 5-7 m≤ per liter.

vanaf157,27
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FILLSigma siloxan fillSigma siloxan fill

Sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. Het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het Sigma Siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 2,5-5 m≤ per liter.

vanaf155,08
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIXSigma siloxan fixSigma siloxan fix

Sigma Siloxan Fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma Siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 9-12 m≤ per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml Sigma Siloxan Fix en 500 ml leidingwater.

vanaf157,09
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FIX SYNSigma siloxan fix synSigma siloxan fix syn

Sigma siloxan fix syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in Sigma siloxan systemen op basis van siloxanharscombinatie voor buiten. Het is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. Het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. Verbruik: ca. 5-6 m≤ per liter.

vanaf176,96
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN TOPCOAT FLEX MATTSigma siloxan topcoat flex mattSigma siloxan topcoat flex matt

Sigma siloxan topcoat flex matt is een goed waterdampdoorlatende, scheuroverbruggende watergedragen gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. Het is geschikt voor gevelafwerking van oude en representatieve bouwwerken, woon- en industriŽle gebouwen waar een goede waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is, en waar sprake is van haar-en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. Het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter per laag.

vanaf263,72
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma Siloxan:

Wanneer je besluit je gevelmuren te behandelen met een verflaag wil je natuurlijk dat deze bestand zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Bij wat meer fragiele muren, zoals bij zuigende minerale ondergronden het geval kan zijn, is het van belang deze goed te behandelen. Dit zie je vaak bij oude huizen of industriŽle gebouwen. Hierbij speelt de waterdampdoorlatendheid en vochtwering een belangrijke rol. Gelukkig zit je hier met Sigma Siloxan goed. Sigma Siloxan biedt een compleet verfsysteem voor de wat meer kwetsbare muren. Het kan uitstekend toegepast worden op baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Met de verscheidene Sigma Siloxan producten is het mogelijk om gevelmuren voor te behandelen en af te werken voor een zeer fraai en duurzaam resultaat.

Sigma Siloxan Producten:

Impregneer-, grond-, tussenlaag:

Ter voorbereiding van een zuigende en poederende minerale gevelmuur heb je bij Siloxan keuze uit meerdere producten. Neem bijvoorbeeld Sigma Siloxan Prim Aqua. Deze watergedragen gevelprimer, op basis van siliconenhars emulsie, heeft uitstekende waterdampdoorlatende eigenschappen en is tevens toe te passen over bestaande gevelverven op basis van siliconenharsemulsie, kunstharsdispersie en silicaat. Als voorstrijkmiddel, dat een goede hechting tot stand brengt op steenachtige poreuze ondergronden, kun je kiezen voor Sigma Siloxan Fix. Dankzij de watergedragen basis kun je dit ook op binnenmuren toepassen. Daarnaast vermindert het de zuiging en is het onverzeepbaar. Als oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buitenmuren kun je ook kiezen voor Sigma Siloxan Syn. Dit voorstrijkmiddel, op basis van siloxanharscombinatie, is tevens onverzeepbaar en is geschikt voor het voorbehandelen van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. Het heeft een sterk indringend vermogen en verstevigende eigenschappen.

Voor impregneren tijdens het hydrofoberen van buitengevels kun je kiezen voor Sigma Siloxan Hydrophob Aqua. Dit hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten is uitstekend geschikt voor het behandelen vele zuigende ondergronden. Het heft de capillaire werking van poreuze ondergronden op en maakt steenachtige ondergronden aan de oppervlakte waterafstotend. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen kan het vocht uit de ondergrond verdampen, maar het water niet indringen. Op deze manier kan de buitenmuur zijn isolatiewaarde behouden. Zo krijgen vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming geen schijn van kans op deze buitenmuren.

Als grond- en tussenlaag is Sigma Siloxan Filler is een zeer goede keuze voor je gestructureerde minerale gevelmuren. De zeer vullende filler, op basis van siliconenhars-emulsie, kan deze namelijk camoufleren en kan bovendien een uitstekende hechting voor de daaropvolgende verflagen realiseren. De primer is echter niet carbonatieremmend, maar wel zeer waterdampdoorlatend.

Topcoat:

Om vervolgens je perfect geÔmpregneerde ondergrond af te werken kun je kiezen voor Sigma Siloxan Topcoat Matt. De sterk waterdampdoorlatende gevelverf, op basis van siliconenhars-emulsie, is zeer geschikt voor het afwerken van minerale ondergronden en in het bijzonder voor gevels van gebouwen die onder de monumentenzorg vallen. Het kan tevens toegepast worden tijdens het onderhoud van bestaande systemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie of als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen. Met deze gevelverf is je buitenmuur voorzien van een regendicht resultaat dat ook nog eens zorgt voor een verminderde aangroei van micro-organismen. De muurverf is echter niet geschikt op elastische verfsystemen. In dit geval kun je beter voor Sigma Siloxan Topcoat Flex Matt kiezen. Deze, tevens matte, waterdampdoorlatende gevelverf heeft scheuroverbruggende eigenschappen. Dit maakt de gevelverf, op basis van siliconenhars-emulsie, het zeer geschikt voor het afwerken van oude gebouwen waar sprake is van haar- en krimpscheurtjes.

BESTEL Sigma Siloxan BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zoín voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma Siloxan producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma Siloxan is je buitengevel voorzien van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpastaís, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Bescherm je kwetsbare buitenmuur optimaal met de vele producten van Sigma Siloxan.
 • Producten die ís ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf Ä20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Een andere optie voor je buitengevel is Sigma Facade.
FILTER
FILTER