menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sikkens
 6. >
 7. Sikkens wapex

Sikkens Wapex

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 924 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
WAPEX 660Sikkens wapex 660Sikkens wapex 660

Sikkens wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. Het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m² per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m² per liter.

vanaf57,49
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 660 MATSikkens wapex 660 matSikkens wapex 660 mat

Sikkens wapex 660 mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. Het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicaliënvast. Het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf59,68
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 505Sikkens wapex 505Sikkens wapex 505

Sikkens wapex 505 is wit zand voor het instrooien van het Sikkens wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreëerd wordt. Korrelgrootte: 0,2 – 0,5 millimeter.

vanaf30,31
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 650Sikkens wapex 650Sikkens wapex 650

Sikkens wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. Het is voornamelijk geschikt voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). Het is niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (de hechting en hardheid worden nadelig beïnvloed). Verbruik: ca. 4,5 m² per liter.

vanaf38,43
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX PUR CLEARCOATSikkens wapex pur clearcoatSikkens wapex pur clearcoat

Sikkens wapex pur clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. Het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. Het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. Het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf120,00
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 105Sikkens wapex 105Sikkens wapex 105

Sikkens wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30°C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m² per liter per mm laagdikte.

vanaf30,62
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 501Sikkens wapex 501Sikkens wapex 501

Sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. Het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. Dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. Het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. Verbruik: ca. 6,5 m² per liter.

vanaf28,43
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 647Sikkens wapex 647Sikkens wapex 647

Sikkens wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten pu vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. Het is geschikt als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. Het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0°C. Door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. Na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20°C) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 5 m² per liter per laag.

vanaf287,51
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX KLEURENCOLLECTIESikkens wapex kleurencollectieSikkens wapex kleurencollectie

Sikkens Wapex Kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde Wapex-kleuren. Deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸

Over Sikkens Wapex:

Voor ondergronden die aan zeer hoge mechanische belasting moeten voldoen heeft Sikkens de Wapex lijn. Sikkens Wapex biedt meerdere producten voor een zeer hoge functionele en esthetische afwerking van wanden en vloeren. Het complete systeem van voorbewerking tot afwerking is ooit ontwikkeld voor vloeren en wanden in bedrijven, ziekenhuizen en showrooms. De hoogkwalitatieve samenstelling maakt Sikkens Wapex ook zeer geschikt om toe te passen op balkons, galerijen of op ondergronden in garages en binnenshuis. Sikkens Wapex producten zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Daarnaast ben je verzekerd van een zeer slag-, stoot- en slijtvast resultaat. Kies Sikkens Wapex wanneer je ondergronden wilt voorzien van een hoog belastbare en duurzame afwerking met een schitterend eindresultaat.

Sikkens Wapex Producten:

Een goed begin is het halve werk. Sikkens Wapex heeft meerdere producten voor een goede basis van de afwerklaag. Indien er sprake is van een beschadigde ondergrond biedt Sikkens Wapex 105 een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Sikkens Wapex 105 is zeer geschikt voor het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Deze kun je toepassen voor het beschermen van vrijgekomen wapening, vullen van grindstenen en dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Sikkens Wapex 501 is daarentegen, als 2-componenten primer op basis van epoxyhars, zeer geschikt voor een goede hechting aan beton en vermindert daarnaast ook de zuiging van poreuze ondergronden. Als watergedragen, 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyhars heeft Sikkens de Wapex 520. Dit is een goede optie voor het uitvlakken van onregelmatigheden, zoals; poriën en luchtbelgaatjes in cement en betonachtige ondergronden. Daarnaast kan Sikkens Wapex 520 ook gebruikt worden als plamuur voor betonreparatieplekken die met kunststofreparatiemiddelen zijn gerepareerd.

Je kunt kiezen uit meerdere producten voor een hoge belastbare afwerking wanneer de ondergrond volledig geïmpregneerd en egaal is. Zo is er Sikkens Wapex 660 en Wapex 660 Mat voor wanden en vloeren binnenshuis met een zijdeglanzende of matte finish. De watergedragen, 2-componenten coating op basis van epoxyhars biedt een uitstekende mechanische en chemische bestandheid. Voor een stroeve afwerking kun je Sikkens Wapex 505 gebruiken. Dit is wit zand voor het instrooien van Sikkens Wapex 660 systeem. Sikkens Wapex 650 is naast ondergronden binnen ook toe te passen als afwerking op vloeren buiten. De zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer is echter niet geschikt voor garagevloeren of voor goten buiten. Daarentegen is de Sikkens Wapex 647 als oplosmiddelarme, waterdichte, 2-componenten, PU-vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit uitstekend buiten toe te passen op galerij- en balkonvloeren. Met een semi-matte afwerking biedt Sikkens Wapex 647 uitstekend kleurbehoud met een zeer slijtvast, duurzaam eindresultaat. Dankzij de weervastheid kan deze vloercoating bij lage temperaturen een goede doorharding realiseren en is er minder kan op verregenen van pas gecoate vloeren. Om de chemische en mechanische bestandheid nog meer te vergroten kun je de Sikkens Wapex Pur Clearcoat gebruiken. Met deze watergedragen, 2-componenten, matte, transparante vloercoating voor binnen zijn ondergronden voorzien van een zeer kras- en slijtvast resultaat. Het is zeer geschikt als beschermende sealer voor houten, betonnen en steenachtige vloeren en wanden.

Kies Sikkens Wapex wanneer je als professioneel of particulier een zeer hoogkwalitatief resultaat wilt behalen voor je hoge mechanische en chemische te belasten ondergrond. Bij Kleuro zijn Wapex producten in vele kleuren verkrijgbaar. Met de Sikkens Wapex Kleurencollectie kun je verscheidene Wapex kleuren zien en het effect wanneer de vloercoatings zijn ingestrooid met Wapex 505.

Bestel Sikkens Wapex bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens Wapex producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sikkens Wapex coatings voor binnen en buiten zijn vloeren en wanden optimaal opgewassen tegen zeer hoge mechanische en chemische belasting.
 • Sikkens Wapex producten zijn beschikbaar in vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
WAPEX 660Sikkens wapex 660Sikkens wapex 660

Sikkens wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. Het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m² per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m² per liter.

vanaf57,49
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 660 MATSikkens wapex 660 matSikkens wapex 660 mat

Sikkens wapex 660 mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. Het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicaliënvast. Het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: ca. 7 m² per liter.

vanaf59,68
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 505Sikkens wapex 505Sikkens wapex 505

Sikkens wapex 505 is wit zand voor het instrooien van het Sikkens wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreëerd wordt. Korrelgrootte: 0,2 – 0,5 millimeter.

vanaf30,31
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 650Sikkens wapex 650Sikkens wapex 650

Sikkens wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. Het is voornamelijk geschikt voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). Het is niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (de hechting en hardheid worden nadelig beïnvloed). Verbruik: ca. 4,5 m² per liter.

vanaf38,43
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX PUR CLEARCOATSikkens wapex pur clearcoatSikkens wapex pur clearcoat

Sikkens wapex pur clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. Het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. Het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. Het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf120,00
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 105Sikkens wapex 105Sikkens wapex 105

Sikkens wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30°C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m² per liter per mm laagdikte.

vanaf30,62
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 501Sikkens wapex 501Sikkens wapex 501

Sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. Het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. Dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. Het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. Verbruik: ca. 6,5 m² per liter.

vanaf28,43
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 647Sikkens wapex 647Sikkens wapex 647

Sikkens wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten pu vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. Het is geschikt als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. Het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0°C. Door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. Na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20°C) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 5 m² per liter per laag.

vanaf287,51
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX KLEURENCOLLECTIESikkens wapex kleurencollectieSikkens wapex kleurencollectie

Sikkens Wapex Kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde Wapex-kleuren. Deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸

Over Sikkens Wapex:

Voor ondergronden die aan zeer hoge mechanische belasting moeten voldoen heeft Sikkens de Wapex lijn. Sikkens Wapex biedt meerdere producten voor een zeer hoge functionele en esthetische afwerking van wanden en vloeren. Het complete systeem van voorbewerking tot afwerking is ooit ontwikkeld voor vloeren en wanden in bedrijven, ziekenhuizen en showrooms. De hoogkwalitatieve samenstelling maakt Sikkens Wapex ook zeer geschikt om toe te passen op balkons, galerijen of op ondergronden in garages en binnenshuis. Sikkens Wapex producten zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Daarnaast ben je verzekerd van een zeer slag-, stoot- en slijtvast resultaat. Kies Sikkens Wapex wanneer je ondergronden wilt voorzien van een hoog belastbare en duurzame afwerking met een schitterend eindresultaat.

Sikkens Wapex Producten:

Een goed begin is het halve werk. Sikkens Wapex heeft meerdere producten voor een goede basis van de afwerklaag. Indien er sprake is van een beschadigde ondergrond biedt Sikkens Wapex 105 een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Sikkens Wapex 105 is zeer geschikt voor het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Deze kun je toepassen voor het beschermen van vrijgekomen wapening, vullen van grindstenen en dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Sikkens Wapex 501 is daarentegen, als 2-componenten primer op basis van epoxyhars, zeer geschikt voor een goede hechting aan beton en vermindert daarnaast ook de zuiging van poreuze ondergronden. Als watergedragen, 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyhars heeft Sikkens de Wapex 520. Dit is een goede optie voor het uitvlakken van onregelmatigheden, zoals; poriën en luchtbelgaatjes in cement en betonachtige ondergronden. Daarnaast kan Sikkens Wapex 520 ook gebruikt worden als plamuur voor betonreparatieplekken die met kunststofreparatiemiddelen zijn gerepareerd.

Je kunt kiezen uit meerdere producten voor een hoge belastbare afwerking wanneer de ondergrond volledig geïmpregneerd en egaal is. Zo is er Sikkens Wapex 660 en Wapex 660 Mat voor wanden en vloeren binnenshuis met een zijdeglanzende of matte finish. De watergedragen, 2-componenten coating op basis van epoxyhars biedt een uitstekende mechanische en chemische bestandheid. Voor een stroeve afwerking kun je Sikkens Wapex 505 gebruiken. Dit is wit zand voor het instrooien van Sikkens Wapex 660 systeem. Sikkens Wapex 650 is naast ondergronden binnen ook toe te passen als afwerking op vloeren buiten. De zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer is echter niet geschikt voor garagevloeren of voor goten buiten. Daarentegen is de Sikkens Wapex 647 als oplosmiddelarme, waterdichte, 2-componenten, PU-vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit uitstekend buiten toe te passen op galerij- en balkonvloeren. Met een semi-matte afwerking biedt Sikkens Wapex 647 uitstekend kleurbehoud met een zeer slijtvast, duurzaam eindresultaat. Dankzij de weervastheid kan deze vloercoating bij lage temperaturen een goede doorharding realiseren en is er minder kan op verregenen van pas gecoate vloeren. Om de chemische en mechanische bestandheid nog meer te vergroten kun je de Sikkens Wapex Pur Clearcoat gebruiken. Met deze watergedragen, 2-componenten, matte, transparante vloercoating voor binnen zijn ondergronden voorzien van een zeer kras- en slijtvast resultaat. Het is zeer geschikt als beschermende sealer voor houten, betonnen en steenachtige vloeren en wanden.

Kies Sikkens Wapex wanneer je als professioneel of particulier een zeer hoogkwalitatief resultaat wilt behalen voor je hoge mechanische en chemische te belasten ondergrond. Bij Kleuro zijn Wapex producten in vele kleuren verkrijgbaar. Met de Sikkens Wapex Kleurencollectie kun je verscheidene Wapex kleuren zien en het effect wanneer de vloercoatings zijn ingestrooid met Wapex 505.

Bestel Sikkens Wapex bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens Wapex producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sikkens Wapex coatings voor binnen en buiten zijn vloeren en wanden optimaal opgewassen tegen zeer hoge mechanische en chemische belasting.
 • Sikkens Wapex producten zijn beschikbaar in vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter