menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Trae lyx

Trae lyx

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ANTISLIP PASTATrae lyx antislip pastaTrae lyx antislip pasta

Trae lyx antislip pasta verleent watergedragen parket- en kurklakken een ruw oppervlak, ten einde extra slipweerstand te verkrijgen. In tegenstelling tot de gebruikelijke antislippoeders geeft deze antislip pasta een nagenoeg transparant resultaat, zodat het ook op donkere hout- en kurksoorten kan worden toegepast. Het bereikte effect is enigszins afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte en het is geschikt voor normale omstandigheden. Een pot van 90 gram is geschikt voor ĺ liter lak en een pot van 300 gram voor 2Ĺ liter lak.

vanaf5,82
bekijk productBekijk product ▸
BOENPADTrae lyx boenpadTrae lyx boenpad

Trae-lyx boenpad is het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen. Door het in combinatie met de padhouder te gebruiken kan gemakkelijk teveel gebruikte olie opgenomen of verdeeld worden over de vloer. De witte pad is geschikt voor Trae Lyx raw wood effect oil of watergedragen olie en de bruine pad is geschikt voor Trae Lyx hardwax of synthetische olie.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
ECO REINIGINGSMIDDELTrae lyx eco reinigingsmiddelTrae lyx eco reinigingsmiddel

Trae lyx eco reinigingsmiddel olie en wax is een laagschuimend reinigingsmiddel voor het reinigen van oppervlakken die met olie of (hard)wax uit het Trae lyx olie assortiment behandeld zijn. Het is zowel geschikt voor natte reiniging als sprayreiniging. De vloerreiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuiling en droogt streeploos op. Het is krachtig, huidvriendelijk, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKTrae lyx grondlakTrae lyx grondlak

Trae lyx grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren en voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag Trae lyx lak. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter, afhankelijk van de houtsoort.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX BLANK MATTrae lyx hardwax blank matTrae lyx hardwax blank mat

Trae lyx hardwax blank mat is een olie/was combinatie voor binnen om vloeren, trappen, deuren en meubels van hout, kurk en osb-platen te behandelen. Het accentueert discreet de natuurlijke kleur van het hout en geeft het oppervlak een zijdezacht gevoel. Het hout blijft ademen, is eenvoudig te onderhouden en de hardwaxlaag is gemakkelijk te herstellen. Het bevat geen conserveringsmiddelen, biociden, kobalt en oximen. De uitgeharde hardwax is veilig voor mens, dier en plant, de olie is veilig te gebruiken op speelgoed (nen en 71-3) en is bestand tegen speeksel en huidvet (din 53160). Verbruik: ca. 20-25 m≤ per liter.

vanaf31,22
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX BLANK ZIJDEGLANSTrae lyx hardwax blank zijdeglansTrae lyx hardwax blank zijdeglans

Trae lyx hardwax blank zijdeglans is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurken oppervlakken. Het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, eenvoudig aan te brengen en geeft de vloer een mooie zijdeglanzende afwerking. Het is zeer slijtvast en waterafstotend. Verbruik: ca. 13-23 m≤ per liter.

vanaf28,91
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO METALLICTrae lyx hardwax pro metallicTrae lyx hardwax pro metallic

Trae lyx hardwax pro metallic is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. Deze olie is zeer mat en glanst niet op en heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. Het is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. Het geeft parket of de houten vloer een modern uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. Laagopbouw: 2-3 lagen. Let op: deze olie wel altijd afwerken met Trae lyx hardwax blank. Het is overschilderbaar na ca. 6-8 uur en volledig uitgehard na 5 dagen. Verbruik: ca. 25-30 m≤ per liter.

vanaf46,28
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO COLORTrae lyx hardwax pro colorTrae lyx hardwax pro color

Trae lyx hardwax pro color is een zeer sterke hardwax olie met zeer goede vulling en uitstekende slijtvastheid. De olie heeft een zeer goede chemische en mechanische weerstand, is makkelijk in het onderhoud en geeft houten vloeren een rustiek uiterlijk. Het is uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandeld parket en planken vloeren en dient altijd afgewerkt te worden met 1 laag Trae lyx hardwax blank mat. De olie kan in 1 of 2 lagen aangebracht worden op hardhout en in 3 lagen op zachthout. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter.

vanaf37,03
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO NATUREL-WITTrae lyx hardwax pro naturel-witTrae lyx hardwax pro naturel-wit

Trae lyx hardwax pro naturel-wit is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid en goede vulling. Het is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestandheid en is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren binnen. Het is na 1 dag licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca. 25-30 m≤ per liter.

vanaf37,03
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO ONETrae lyx hardwax pro oneTrae lyx hardwax pro one

Trae lyx hardwax pro one is een ideale bescherming voor houten vloeren, trappen, meubels en werkbladen binnenshuis. Voor het beschermen en kleuren van het hout is het aanbrengen van slechts ťťn laag al voldoende. Het is een uit 100% vaste stoffen bestaande oplosmiddelvrije hardwaxolie. De olie is voedselveilig en is naast vloeren, meubels en trappen ook geschikt voor werkbladen en andere oppervlakken die met voedsel in aanraking komen. De olie combineert de beste eigenschappen van natuurlijke oliŽn en wassen en beschermt en kleurt hout met slechts ťťn laag. Het hoge vaste stofgehalte van 100% garandeert een hoge slijtvastheid en hoog rendement. Terwijl de olie de poriŽn vult en de natuurlijke houtkleur verdiept, vormt de was een zeer slijtvaste, waterafstotende laag die aangenaam aanvoelt. Het zijdematte oppervlak blijft ademend en is gemakkelijk te onderhouden. Er kan, om een hogere slijtvastheid en kortere uithardingstijd (24 uur) te krijgen, een tweede component worden toegevoegd. Rendement: ca. 25-50 m≤ per liter.

vanaf23,81
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDER VOOR HARDWAX PRO ONETrae lyx verharder voor hardwax pro oneTrae lyx verharder voor hardwax pro one

Trae lyx hardwax pro one verharder kan aan de 1 liter verpakking hardwax pro one worden toegevoegd om een hogere slijtvastheid en kortere uithardingstijd (24 uur) te krijgen.

vanaf36,17
bekijk productBekijk product ▸
Houder Boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cm

Trae-Lyx houder boenpad is in combinatie met de Trae-Lyx boenpads het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
KLEURBEITSTrae lyx kleurbeitsTrae lyx kleurbeits

Trae lyx kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. Na intensieve droging (ca. 24 uur) kan Trae lyx lak of olie er over worden aangebracht. De kleurbeitsen zijn onderling mengbaar, zodat de ideale kleur zelf gecreŽerd kan worden. Verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf20,03
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL FINISHTrae lyx mineral finishTrae lyx mineral finish

Trae lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden en is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Het is geschikt voor beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches. Potlife: 1 uur. Aantal aanbevolen lagen: 3-4. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf82,91
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL GRONDLAKTrae lyx mineral grondlakTrae lyx mineral grondlak

Trae-lyx Mineral Grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. Het is geschikt als grondlak voor de Trae-Lyx Mineral Finish 2K. Het is geschikt voor toepassing op beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch rendement: 8-10 m≤ per liter.

vanaf37,49
bekijk productBekijk product ▸
NATURELTrae lyx naturelTrae lyx naturel

Trae lyx naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daardoor is het ook uitstekend te gebruiken als projectlak. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliŽn. Het kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren en kan probleemloos als meubellak gebruikt worden. Het kan na slechts 2 Š 3 uur overgeschilderd worden. Aantal aanbevolen lagen: 3. Verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf19,34
bekijk productBekijk product ▸
NATUREL EXTREMETrae lyx naturel extremeTrae lyx naturel extreme

Trae lyx naturel extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. De lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend, sneldrogend en niet vergelend. Het biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliŽn, schoenstrepen en (micro-)krassen. Een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen. De potlife is 2-3 uur. Verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

vanaf20,22
bekijk productBekijk product ▸
NATUREL FINISHTrae lyx naturel finishTrae lyx naturel finish

Trae lyx naturel finish is een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor toepassing op wanden die zijn afgewerkt met o.a. latex, stucwerk of spack. Het is ook geschikt voor de afwerking van minerale ondergronden zoals vloeren en wanden met betonlook en betonnen ondergronden. Het geeft geen witte waas en kan daarom ook goed worden toegepast op donkere houtsoorten. De potlife is 2-3 uur. Verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

vanaf19,34
bekijk productBekijk product ▸
NATUREL GRONDLAKTrae lyx naturel grondlakTrae lyx naturel grondlak

Trae lyx naturel grondlak is een blanke, watergedragen 1-component primer voor kaal parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. De grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Slechts ťťn laag grondlak is voldoende om vervolgens na ongeveer 2 uur droging over te schilderen met 3 lagen Trae lyx parketlak, vloerlak, projectlak of naturel (extreme). Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf33,58
bekijk productBekijk product ▸
OLIE EN WAX FLOOR CLEANERTrae lyx olie en wax floor cleanerTrae lyx olie en wax floor cleaner

Trae-lyx olie en wax floor cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het heeft een aangenaam frisse geur. Verbruik: ca. 15 tot 30 behandelingen per liter.

vanaf11,26
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSMIDDELTrae lyx onderhoudsmiddelTrae lyx onderhoudsmiddel

Trae-lyx onderhoudsmiddel is een reinigingsmiddel voor met trae-lyx lakken behandelde vloeren. In 1 behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. Het is ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met vloerpolish zonder de vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
PARKET OLIETrae lyx parket olieTrae lyx parket olie

Trae lyx parket olie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. Het impregneert en beschermt en is vuil- en waterafstotend. Verbruik: ca. 20-25 m≤ per liter.

vanaf26,59
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKTrae lyx parketlakTrae lyx parketlak

Trae lyx parketlak is een waterverdunbare kras- en slijtvaste lak op basis van polyurethaan. Het geeft een helder resultaat, vergeelt niet, is licht chemicaliŽnbestendig, zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit. Het is toe te passen op houten vloeren en trappen (voor intensief gebruik wordt de Trae lyx 2-componenten projectlak geadviseerd). Aantal aanbevolen lagen: 3. Het is overschilderbaar na 2-3 uur. Verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf33,40
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAK ULTRA MAT INTENSTrae lyx parketlak ultra mat intensTrae lyx parketlak ultra mat intens

Trae lyx parketlak ultra-mat intens blinkt uit door de uitmuntende slijtvastheid en chemicaliŽnbestendigheid. Door deze bijzondere eigenschappen is het uitzonderlijk geschikt voor de afwerking van o.a. parketvloeren, andere houten vloeren en betimmeringen. De lak is blank, glashelder en ultra mat. Door de unieke samenstelling geeft het een warmere uitstraling aan het hout en geeft het een geoliede look. De lak is vrijwel reukloos en bevat praktisch geen oplosmiddelen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

vanaf36,65
bekijk productBekijk product ▸
POLISH VERWIJDERAARTrae lyx polish verwijderaarTrae lyx polish verwijderaar

Trae lyx polish verwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. Het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. Het breekt de vervuilde polishlaag af zonder de laklaag aan te tasten en maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MEUBELLAKTrae lyx project meubellakTrae lyx project meubellak

Trae lyx project meubellak is een waterverdunbare, niet-vergelende, transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaathars. De lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicalien en drinkalcohol. De lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
PROJECTLAKTrae lyx projectlakTrae lyx projectlak

Trae lyx projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. De lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliŽnbestendigheid en is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van zowel lichte, donkere als gekleurde houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en bijvoorbeeld winkels. De lak is sneldrogend (overschilderbaar na ca. 5-6 uur), licht belastbaar na ca. 12-16 uur en volledig belastbaar na ca. 7 dagen. Applicatiemethode: kwast, mohair roller of een kortharige, niet pluizende vachtroller. Aanbevolen aantal lagen: 3. De potlife is 2-3 uur. Verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter. Het wordt geleverd inclusief verharder.

vanaf17,17
bekijk productBekijk product ▸
RAW WOOD EFFECT OILTrae lyx raw wood effect oilTrae lyx raw wood effect oil

Trae lyx raw wood effect oil geeft houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. Het is een water-olie-combinatie met een milde geur, geschikt voor gebruik binnen. Het is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel- en huidvetbestendig (DIN 53160). Het is V.O.S.-vrij en vrij van formaldehyde, cobalt en oxim (giscode ÷10). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na 2 uur overschilderbaar en/of licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca 12 m≤ per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
RUSTIEKE LOOGBEITSTrae lyx rustieke loogbeitsTrae lyx rustieke loogbeits

Trae lyx rustieke loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om het hout en in het bijzonder eikenhout op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. Verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY EN CLEANTrae lyx spray en cleanTrae lyx spray en clean

Trae-lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae-lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
TRAPPENLAKTrae lyx trappenlakTrae lyx trappenlak

Trae-lyx trappenlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. De lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen in woonruimten en openbare ruimten die zeer intensief belast worden. Het heeft een zeer hoge krasvastheid en is chemicaliŽnbestendig. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf53,20
bekijk productBekijk product ▸
TRAPPENLAK ANTISLIPTrae lyx trappenlak antislipTrae lyx trappenlak antislip

Trae-lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan houten ondergronden en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. Voor een slijtvast laksysteem wordt aanbevolen om 3 lagen aan te brengen.

vanaf56,00
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE VERHARDER VOOR TRAE LYXTrae lyx universele verharder voor trae lyxTrae lyx universele verharder voor trae lyx

Trae lyx universele verharder voor 2k trae lyx producten.

vanaf6,63
bekijk productBekijk product ▸
VERFVERWIJDERAARTrae lyx verfverwijderaarTrae lyx verfverwijderaar

Trae-Lyx Verfverwijderaar is een zeer krachtige verfverwijderaar voor vrijwel alle verfsoorten. Het is minder belastend voor het milieu dan conventionele verfverwijderaars. Door de hoge thixotropie is deze verfverwijderaar ook uitstekend te gebruiken op verticale oppervlakken.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
VLOERLAKTrae lyx vloerlakTrae lyx vloerlak

Trae lyx vloerlak is een waterverdunbare, elastische 1-componentlak met een hoge slijtvastheid. Het is te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. De lak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. Verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf29,15
bekijk productBekijk product ▸
VLOER POLISHTrae lyx vloer polishTrae lyx vloer polish

Trae lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Het vult krasjes in de laklaag. Verbruik: ca. 60-80 m≤ per liter.

vanaf22,17
bekijk productBekijk product ▸

Trae lyx is met name gespecialiseerd in de behandeling van parketvloeren en meubelen. Het Hollandse merk staat al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit. Met een breed assortiment van Trae Lyx lak, beits en olie heeft het voor elke vloer of meubelstuk wel een geschikt product! Een van de meest gebruikte producten is Trae Lyx Naturel Ultra Mat . Deze 2-componentenlak van projectkwaliteit is ideaal als je de vloer niet wilt veranderen, maar alleen wilt beschermen. Het unieke is dat deze lak van Trae Lyx ultra mat is en dus niet zorgt voor een verandering van glans. Je vloer ziet er onbehandeld uit, terwijl je de vloer wel heel intensief kunt belasten zonder schade aan te richten!
Wil je de ondergrond niet alleen beschermen, maar ook de uitstraling veranderen? Dan is is Trae Lyx Kleurbeits een ideaal product. Deze eenvoudig te verwerken kleurbeits dekt goed en vult eventuele oneffenheden in de vloer of het meubelstuk goed op. Het kan vervolgens worden overgelakt met een Trae-lyx Parketlak . Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus er zit ongetwijfeld een kleur naar jouw smaak bij. Je kunt Trae Lyx kleurbeits op zowel hard als zacht nieuw of kaal geschuurd hout gebruiken. Naast houtverven heeft Trae Lyx nog een veelgebruikt product in het assortiment, namelijk Trae Lyx Naturel Finish . Dit is een 2-componenten, watergedragen toplaag die je kunt gebruiken om wanden met bijvoorbeeld muurverf of stucwerk te beschermen. Het zorgt voor een ultra matte, vrijwel onzichtbare bescherming waardoor je de muur makkelijk kunt schoonmaken, zonder de onderliggende laag te beschadigen!

ANTISLIP PASTATrae lyx antislip pastaTrae lyx antislip pasta

Trae lyx antislip pasta verleent watergedragen parket- en kurklakken een ruw oppervlak, ten einde extra slipweerstand te verkrijgen. In tegenstelling tot de gebruikelijke antislippoeders geeft deze antislip pasta een nagenoeg transparant resultaat, zodat het ook op donkere hout- en kurksoorten kan worden toegepast. Het bereikte effect is enigszins afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte en het is geschikt voor normale omstandigheden. Een pot van 90 gram is geschikt voor ĺ liter lak en een pot van 300 gram voor 2Ĺ liter lak.

vanaf5,82
bekijk productBekijk product ▸
BOENPADTrae lyx boenpadTrae lyx boenpad

Trae-lyx boenpad is het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen. Door het in combinatie met de padhouder te gebruiken kan gemakkelijk teveel gebruikte olie opgenomen of verdeeld worden over de vloer. De witte pad is geschikt voor Trae Lyx raw wood effect oil of watergedragen olie en de bruine pad is geschikt voor Trae Lyx hardwax of synthetische olie.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
ECO REINIGINGSMIDDELTrae lyx eco reinigingsmiddelTrae lyx eco reinigingsmiddel

Trae lyx eco reinigingsmiddel olie en wax is een laagschuimend reinigingsmiddel voor het reinigen van oppervlakken die met olie of (hard)wax uit het Trae lyx olie assortiment behandeld zijn. Het is zowel geschikt voor natte reiniging als sprayreiniging. De vloerreiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuiling en droogt streeploos op. Het is krachtig, huidvriendelijk, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKTrae lyx grondlakTrae lyx grondlak

Trae lyx grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren en voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag Trae lyx lak. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter, afhankelijk van de houtsoort.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX BLANK MATTrae lyx hardwax blank matTrae lyx hardwax blank mat

Trae lyx hardwax blank mat is een olie/was combinatie voor binnen om vloeren, trappen, deuren en meubels van hout, kurk en osb-platen te behandelen. Het accentueert discreet de natuurlijke kleur van het hout en geeft het oppervlak een zijdezacht gevoel. Het hout blijft ademen, is eenvoudig te onderhouden en de hardwaxlaag is gemakkelijk te herstellen. Het bevat geen conserveringsmiddelen, biociden, kobalt en oximen. De uitgeharde hardwax is veilig voor mens, dier en plant, de olie is veilig te gebruiken op speelgoed (nen en 71-3) en is bestand tegen speeksel en huidvet (din 53160). Verbruik: ca. 20-25 m≤ per liter.

vanaf31,22
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX BLANK ZIJDEGLANSTrae lyx hardwax blank zijdeglansTrae lyx hardwax blank zijdeglans

Trae lyx hardwax blank zijdeglans is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurken oppervlakken. Het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, eenvoudig aan te brengen en geeft de vloer een mooie zijdeglanzende afwerking. Het is zeer slijtvast en waterafstotend. Verbruik: ca. 13-23 m≤ per liter.

vanaf28,91
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO METALLICTrae lyx hardwax pro metallicTrae lyx hardwax pro metallic

Trae lyx hardwax pro metallic is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. Deze olie is zeer mat en glanst niet op en heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. Het is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. Het geeft parket of de houten vloer een modern uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. Laagopbouw: 2-3 lagen. Let op: deze olie wel altijd afwerken met Trae lyx hardwax blank. Het is overschilderbaar na ca. 6-8 uur en volledig uitgehard na 5 dagen. Verbruik: ca. 25-30 m≤ per liter.

vanaf46,28
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO COLORTrae lyx hardwax pro colorTrae lyx hardwax pro color

Trae lyx hardwax pro color is een zeer sterke hardwax olie met zeer goede vulling en uitstekende slijtvastheid. De olie heeft een zeer goede chemische en mechanische weerstand, is makkelijk in het onderhoud en geeft houten vloeren een rustiek uiterlijk. Het is uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandeld parket en planken vloeren en dient altijd afgewerkt te worden met 1 laag Trae lyx hardwax blank mat. De olie kan in 1 of 2 lagen aangebracht worden op hardhout en in 3 lagen op zachthout. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter.

vanaf37,03
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO NATUREL-WITTrae lyx hardwax pro naturel-witTrae lyx hardwax pro naturel-wit

Trae lyx hardwax pro naturel-wit is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid en goede vulling. Het is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestandheid en is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren binnen. Het is na 1 dag licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca. 25-30 m≤ per liter.

vanaf37,03
bekijk productBekijk product ▸
HARDWAX PRO ONETrae lyx hardwax pro oneTrae lyx hardwax pro one

Trae lyx hardwax pro one is een ideale bescherming voor houten vloeren, trappen, meubels en werkbladen binnenshuis. Voor het beschermen en kleuren van het hout is het aanbrengen van slechts ťťn laag al voldoende. Het is een uit 100% vaste stoffen bestaande oplosmiddelvrije hardwaxolie. De olie is voedselveilig en is naast vloeren, meubels en trappen ook geschikt voor werkbladen en andere oppervlakken die met voedsel in aanraking komen. De olie combineert de beste eigenschappen van natuurlijke oliŽn en wassen en beschermt en kleurt hout met slechts ťťn laag. Het hoge vaste stofgehalte van 100% garandeert een hoge slijtvastheid en hoog rendement. Terwijl de olie de poriŽn vult en de natuurlijke houtkleur verdiept, vormt de was een zeer slijtvaste, waterafstotende laag die aangenaam aanvoelt. Het zijdematte oppervlak blijft ademend en is gemakkelijk te onderhouden. Er kan, om een hogere slijtvastheid en kortere uithardingstijd (24 uur) te krijgen, een tweede component worden toegevoegd. Rendement: ca. 25-50 m≤ per liter.

vanaf23,81
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDER VOOR HARDWAX PRO ONETrae lyx verharder voor hardwax pro oneTrae lyx verharder voor hardwax pro one

Trae lyx hardwax pro one verharder kan aan de 1 liter verpakking hardwax pro one worden toegevoegd om een hogere slijtvastheid en kortere uithardingstijd (24 uur) te krijgen.

vanaf36,17
bekijk productBekijk product ▸
Houder Boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cm

Trae-Lyx houder boenpad is in combinatie met de Trae-Lyx boenpads het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
KLEURBEITSTrae lyx kleurbeitsTrae lyx kleurbeits

Trae lyx kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. Na intensieve droging (ca. 24 uur) kan Trae lyx lak of olie er over worden aangebracht. De kleurbeitsen zijn onderling mengbaar, zodat de ideale kleur zelf gecreŽerd kan worden. Verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf20,03
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL FINISHTrae lyx mineral finishTrae lyx mineral finish

Trae lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden en is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Het is geschikt voor beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches. Potlife: 1 uur. Aantal aanbevolen lagen: 3-4. Theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf82,91
bekijk productBekijk product ▸
MINERAL GRONDLAKTrae lyx mineral grondlakTrae lyx mineral grondlak

Trae-lyx Mineral Grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. Het is geschikt als grondlak voor de Trae-Lyx Mineral Finish 2K. Het is geschikt voor toepassing op beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. Het is overschilderbaar na 16 uur. Theoretisch rendement: 8-10 m≤ per liter.

vanaf37,49
bekijk productBekijk product ▸
NATURELTrae lyx naturelTrae lyx naturel

Trae lyx naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daardoor is het ook uitstekend te gebruiken als projectlak. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliŽn. Het kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren en kan probleemloos als meubellak gebruikt worden. Het kan na slechts 2 Š 3 uur overgeschilderd worden. Aantal aanbevolen lagen: 3. Verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf19,34
bekijk productBekijk product ▸
NATUREL EXTREMETrae lyx naturel extremeTrae lyx naturel extreme

Trae lyx naturel extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. De lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend, sneldrogend en niet vergelend. Het biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliŽn, schoenstrepen en (micro-)krassen. Een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen. De potlife is 2-3 uur. Verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

vanaf20,22
bekijk productBekijk product ▸
NATUREL FINISHTrae lyx naturel finishTrae lyx naturel finish

Trae lyx naturel finish is een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor toepassing op wanden die zijn afgewerkt met o.a. latex, stucwerk of spack. Het is ook geschikt voor de afwerking van minerale ondergronden zoals vloeren en wanden met betonlook en betonnen ondergronden. Het geeft geen witte waas en kan daarom ook goed worden toegepast op donkere houtsoorten. De potlife is 2-3 uur. Verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

vanaf19,34
bekijk productBekijk product ▸
NATUREL GRONDLAKTrae lyx naturel grondlakTrae lyx naturel grondlak

Trae lyx naturel grondlak is een blanke, watergedragen 1-component primer voor kaal parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. De grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Slechts ťťn laag grondlak is voldoende om vervolgens na ongeveer 2 uur droging over te schilderen met 3 lagen Trae lyx parketlak, vloerlak, projectlak of naturel (extreme). Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf33,58
bekijk productBekijk product ▸
OLIE EN WAX FLOOR CLEANERTrae lyx olie en wax floor cleanerTrae lyx olie en wax floor cleaner

Trae-lyx olie en wax floor cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het heeft een aangenaam frisse geur. Verbruik: ca. 15 tot 30 behandelingen per liter.

vanaf11,26
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSMIDDELTrae lyx onderhoudsmiddelTrae lyx onderhoudsmiddel

Trae-lyx onderhoudsmiddel is een reinigingsmiddel voor met trae-lyx lakken behandelde vloeren. In 1 behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. Het is ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met vloerpolish zonder de vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
PARKET OLIETrae lyx parket olieTrae lyx parket olie

Trae lyx parket olie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. Het impregneert en beschermt en is vuil- en waterafstotend. Verbruik: ca. 20-25 m≤ per liter.

vanaf26,59
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAKTrae lyx parketlakTrae lyx parketlak

Trae lyx parketlak is een waterverdunbare kras- en slijtvaste lak op basis van polyurethaan. Het geeft een helder resultaat, vergeelt niet, is licht chemicaliŽnbestendig, zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit. Het is toe te passen op houten vloeren en trappen (voor intensief gebruik wordt de Trae lyx 2-componenten projectlak geadviseerd). Aantal aanbevolen lagen: 3. Het is overschilderbaar na 2-3 uur. Verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf33,40
bekijk productBekijk product ▸
PARKETLAK ULTRA MAT INTENSTrae lyx parketlak ultra mat intensTrae lyx parketlak ultra mat intens

Trae lyx parketlak ultra-mat intens blinkt uit door de uitmuntende slijtvastheid en chemicaliŽnbestendigheid. Door deze bijzondere eigenschappen is het uitzonderlijk geschikt voor de afwerking van o.a. parketvloeren, andere houten vloeren en betimmeringen. De lak is blank, glashelder en ultra mat. Door de unieke samenstelling geeft het een warmere uitstraling aan het hout en geeft het een geoliede look. De lak is vrijwel reukloos en bevat praktisch geen oplosmiddelen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

vanaf36,65
bekijk productBekijk product ▸
POLISH VERWIJDERAARTrae lyx polish verwijderaarTrae lyx polish verwijderaar

Trae lyx polish verwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. Het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. Het breekt de vervuilde polishlaag af zonder de laklaag aan te tasten en maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

vanaf19,24
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MEUBELLAKTrae lyx project meubellakTrae lyx project meubellak

Trae lyx project meubellak is een waterverdunbare, niet-vergelende, transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaathars. De lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicalien en drinkalcohol. De lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
PROJECTLAKTrae lyx projectlakTrae lyx projectlak

Trae lyx projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. De lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliŽnbestendigheid en is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van zowel lichte, donkere als gekleurde houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en bijvoorbeeld winkels. De lak is sneldrogend (overschilderbaar na ca. 5-6 uur), licht belastbaar na ca. 12-16 uur en volledig belastbaar na ca. 7 dagen. Applicatiemethode: kwast, mohair roller of een kortharige, niet pluizende vachtroller. Aanbevolen aantal lagen: 3. De potlife is 2-3 uur. Verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter. Het wordt geleverd inclusief verharder.

vanaf17,17
bekijk productBekijk product ▸
RAW WOOD EFFECT OILTrae lyx raw wood effect oilTrae lyx raw wood effect oil

Trae lyx raw wood effect oil geeft houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. Het is een water-olie-combinatie met een milde geur, geschikt voor gebruik binnen. Het is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel- en huidvetbestendig (DIN 53160). Het is V.O.S.-vrij en vrij van formaldehyde, cobalt en oxim (giscode ÷10). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na 2 uur overschilderbaar en/of licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca 12 m≤ per liter.

vanaf17,69
bekijk productBekijk product ▸
RUSTIEKE LOOGBEITSTrae lyx rustieke loogbeitsTrae lyx rustieke loogbeits

Trae lyx rustieke loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om het hout en in het bijzonder eikenhout op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. Verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.

vanaf33,55
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY EN CLEANTrae lyx spray en cleanTrae lyx spray en clean

Trae-lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae-lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
TRAPPENLAKTrae lyx trappenlakTrae lyx trappenlak

Trae-lyx trappenlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. De lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen in woonruimten en openbare ruimten die zeer intensief belast worden. Het heeft een zeer hoge krasvastheid en is chemicaliŽnbestendig. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf53,20
bekijk productBekijk product ▸
TRAPPENLAK ANTISLIPTrae lyx trappenlak antislipTrae lyx trappenlak antislip

Trae-lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan houten ondergronden en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. Voor een slijtvast laksysteem wordt aanbevolen om 3 lagen aan te brengen.

vanaf56,00
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE VERHARDER VOOR TRAE LYXTrae lyx universele verharder voor trae lyxTrae lyx universele verharder voor trae lyx

Trae lyx universele verharder voor 2k trae lyx producten.

vanaf6,63
bekijk productBekijk product ▸
VERFVERWIJDERAARTrae lyx verfverwijderaarTrae lyx verfverwijderaar

Trae-Lyx Verfverwijderaar is een zeer krachtige verfverwijderaar voor vrijwel alle verfsoorten. Het is minder belastend voor het milieu dan conventionele verfverwijderaars. Door de hoge thixotropie is deze verfverwijderaar ook uitstekend te gebruiken op verticale oppervlakken.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
VLOERLAKTrae lyx vloerlakTrae lyx vloerlak

Trae lyx vloerlak is een waterverdunbare, elastische 1-componentlak met een hoge slijtvastheid. Het is te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. De lak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. Verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

vanaf29,15
bekijk productBekijk product ▸
VLOER POLISHTrae lyx vloer polishTrae lyx vloer polish

Trae lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Het vult krasjes in de laklaag. Verbruik: ca. 60-80 m≤ per liter.

vanaf22,17
bekijk productBekijk product ▸

Trae lyx is met name gespecialiseerd in de behandeling van parketvloeren en meubelen. Het Hollandse merk staat al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit. Met een breed assortiment van Trae Lyx lak, beits en olie heeft het voor elke vloer of meubelstuk wel een geschikt product! Een van de meest gebruikte producten is Trae Lyx Naturel Ultra Mat . Deze 2-componentenlak van projectkwaliteit is ideaal als je de vloer niet wilt veranderen, maar alleen wilt beschermen. Het unieke is dat deze lak van Trae Lyx ultra mat is en dus niet zorgt voor een verandering van glans. Je vloer ziet er onbehandeld uit, terwijl je de vloer wel heel intensief kunt belasten zonder schade aan te richten!
Wil je de ondergrond niet alleen beschermen, maar ook de uitstraling veranderen? Dan is is Trae Lyx Kleurbeits een ideaal product. Deze eenvoudig te verwerken kleurbeits dekt goed en vult eventuele oneffenheden in de vloer of het meubelstuk goed op. Het kan vervolgens worden overgelakt met een Trae-lyx Parketlak . Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus er zit ongetwijfeld een kleur naar jouw smaak bij. Je kunt Trae Lyx kleurbeits op zowel hard als zacht nieuw of kaal geschuurd hout gebruiken. Naast houtverven heeft Trae Lyx nog een veelgebruikt product in het assortiment, namelijk Trae Lyx Naturel Finish . Dit is een 2-componenten, watergedragen toplaag die je kunt gebruiken om wanden met bijvoorbeeld muurverf of stucwerk te beschermen. Het zorgt voor een ultra matte, vrijwel onzichtbare bescherming waardoor je de muur makkelijk kunt schoonmaken, zonder de onderliggende laag te beschadigen!

FILTER