menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Verfijn

Verfijn

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BANGKIRAIOLIEVerfijn bangkiraiolieVerfijn bangkiraiolie

Verfijn Bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. Ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. Dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
BIELZENZWARTVerfijn bielzenzwartVerfijn bielzenzwart

Verfijn bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Het kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is en het is op basis van bitumen (vrij van teer) en het brand niet op de huid of planten. Voor objecten die onder het maaiveld komen wordt zwarte teer aanbevolen. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
BLACK VARNISHVerfijn black varnishVerfijn black varnish

Verfijn Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. Het beschermt ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer en het is niet overschilderbaar met verf. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
BRUINOLEUMVerfijn bruinoleumVerfijn bruinoleum

Verfijn bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. Het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. Het heeft een mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor een lange tijd. Het dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking. Verbruik: ca. 8-12 mē per liter.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLASBEITSVerfijn douglasbeitsVerfijn douglasbeits

Verfijn douglasbeits is een vochtregulerend en watergedragen beschermingsmiddel met een zijdematte afwerking. Het is op basis van plantaardige grondstoffen en is speciaal geschikt voor de afwerking van douglas- en larikshout. Door de unieke eigenschappen blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden en de beits blijft flexibel, is waterafstotend en geeft een goede UV-bescherming. Het is geschikt voor toepassing buiten op o.a. tuinhuizen, verkappingen en schuttingen. Het is na ca. 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf19,08
bekijk productBekijk product ▸
GARDEN COLORSVerfijn garden colorsVerfijn garden colors

Verfijn garden colors is een dekkende, kleurrijke beits op basis van een alkydhars eenpotsysteem. Het is een grond- en afwerklaag in 1 bus. Met 1 behandeling krijgen tuinhuisjes en andere houten objecten een jarenlange bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf14,28
bekijk productBekijk product ▸
GARDEN NATURALSVerfijn garden naturalsVerfijn garden naturals

Verfijn garden naturals is een hoogwaardige, kleurechte, transparante beits waarmee houten objecten in de tuin voor jaren beschermd worden tegen weersinvloeden. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-bestendig. Het is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. Het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout en het hout behoudt de tekening van de nerf. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf14,28
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARVerfijn groene aanslag verwijderaarVerfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn groene aanslag verwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. Gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. Na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT OLIEVerfijn hardhout olieVerfijn hardhout olie

Verfijn hardhout olie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Het is tevens waterafstotend. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSSET HARDHOUTVerfijn onderhoudsset hardhoutVerfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.

vanaf9,84
bekijk productBekijk product ▸
HOUT TEERVerfijn hout teerVerfijn hout teer

Verfijn hout teer is een coating op basis van kunsthars en is vanwege de goede UV-bestendigheid toepasbaar op bovengrondse objecten, zoals schuren, palen en hekwerk. Het kan worden aangebracht op oppervlakken die reeds behandeld zijn met bitumen of carbolineum. Het is eenvoudig te verwerken, sneldrogend, vochtregulerend en weerbestendig. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf15,02
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF ROTAN REINIGERVerfijn kunststof rotan reinigerVerfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. Alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geëmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. Het is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUTBEITSVerfijn steigerhoutbeitsVerfijn steigerhoutbeits

Verfijn steigerhout beits beschermt steigerhout en onderstreept de authentieke uitstraling. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Op onbehandeld ruw hout is het effect optimaal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
TEAKHOUTOLIEVerfijn teakhoutolieVerfijn teakhoutolie

Verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. Verbruik: Ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
TUINBEITS TRANSPARANTVerfijn tuinbeits transparantVerfijn tuinbeits transparant

Verfijn tuinbeits transparant is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. Het kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits een zekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. Het is minder geschikt voor hardhoutsoorten. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf12,28
bekijk productBekijk product ▸
TUINBEITS GEIMPREGNEERD HOUTVerfijn tuinbeits geimpregneerd houtVerfijn tuinbeits geimpregneerd hout

Verfijn tuinbeits transparant groen gwh is speciaal ontwikkeld voor geïmpregneerd hout. Deze tuinbeits is eenvoudig te verwerken en geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug. Gelijktijdig wordt het hout beschermd tegen vergrijzing. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf34,24
bekijk productBekijk product ▸
VLONDEROLIEVerfijn vlonderolieVerfijn vlonderolie

Verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf15,96
bekijk productBekijk product ▸
ZACHTHOUTOLIEVerfijn zachthoutolieVerfijn zachthoutolie

Verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. Het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf15,28
bekijk productBekijk product ▸
ZWARTE TEERVerfijn zwarte teerVerfijn zwarte teer

Verfijn zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden. Specifieke materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Na droging blijft het enigszins flexibel en is het reukloos. Het is ook toepasbaar op boten onder de waterlijn en niet giftig. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter, afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
BANGKIRAIOLIEVerfijn bangkiraiolie

Verfijn bangkiraiolie

Verfijn Bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. Ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. Dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf12,97
bekijk productBekijk product ▸
BIELZENZWARTVerfijn bielzenzwart

Verfijn bielzenzwart

Verfijn bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Het kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is en het is op basis van bitumen (vrij van teer) en het brand niet op de huid of planten. Voor objecten die onder het maaiveld komen wordt zwarte teer aanbevolen. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
BLACK VARNISHVerfijn black varnish

Verfijn black varnish

Verfijn Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. Het beschermt ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer en het is niet overschilderbaar met verf. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
BRUINOLEUMVerfijn bruinoleum

Verfijn bruinoleum

Verfijn bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. Het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. Het heeft een mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor een lange tijd. Het dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking. Verbruik: ca. 8-12 mē per liter.

vanaf11,92
bekijk productBekijk product ▸
DOUGLASBEITSVerfijn douglasbeits

Verfijn douglasbeits

Verfijn douglasbeits is een vochtregulerend en watergedragen beschermingsmiddel met een zijdematte afwerking. Het is op basis van plantaardige grondstoffen en is speciaal geschikt voor de afwerking van douglas- en larikshout. Door de unieke eigenschappen blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden en de beits blijft flexibel, is waterafstotend en geeft een goede UV-bescherming. Het is geschikt voor toepassing buiten op o.a. tuinhuizen, verkappingen en schuttingen. Het is na ca. 6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf19,08
bekijk productBekijk product ▸
GARDEN COLORSVerfijn garden colors

Verfijn garden colors

Verfijn garden colors is een dekkende, kleurrijke beits op basis van een alkydhars eenpotsysteem. Het is een grond- en afwerklaag in 1 bus. Met 1 behandeling krijgen tuinhuisjes en andere houten objecten een jarenlange bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf14,28
bekijk productBekijk product ▸
GARDEN NATURALSVerfijn garden naturals

Verfijn garden naturals

Verfijn garden naturals is een hoogwaardige, kleurechte, transparante beits waarmee houten objecten in de tuin voor jaren beschermd worden tegen weersinvloeden. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-bestendig. Het is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. Het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout en het hout behoudt de tekening van de nerf. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf14,28
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARVerfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn groene aanslag verwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. Gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. Na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT OLIEVerfijn hardhout olie

Verfijn hardhout olie

Verfijn hardhout olie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Het is tevens waterafstotend. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf6,38
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSSET HARDHOUTVerfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.

vanaf9,84
bekijk productBekijk product ▸
HOUT TEERVerfijn hout teer

Verfijn hout teer

Verfijn hout teer is een coating op basis van kunsthars en is vanwege de goede UV-bestendigheid toepasbaar op bovengrondse objecten, zoals schuren, palen en hekwerk. Het kan worden aangebracht op oppervlakken die reeds behandeld zijn met bitumen of carbolineum. Het is eenvoudig te verwerken, sneldrogend, vochtregulerend en weerbestendig. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf15,02
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF ROTAN REINIGERVerfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. Alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geëmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. Het is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUTBEITSVerfijn steigerhoutbeits

Verfijn steigerhoutbeits

Verfijn steigerhout beits beschermt steigerhout en onderstreept de authentieke uitstraling. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Op onbehandeld ruw hout is het effect optimaal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
TEAKHOUTOLIEVerfijn teakhoutolie

Verfijn teakhoutolie

Verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. Verbruik: Ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
TUINBEITS TRANSPARANTVerfijn tuinbeits transparant

Verfijn tuinbeits transparant

Verfijn tuinbeits transparant is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. Het kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits een zekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. Het is minder geschikt voor hardhoutsoorten. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf12,28
bekijk productBekijk product ▸
TUINBEITS GEIMPREGNEERD HOUTVerfijn tuinbeits geimpregneerd hout

Verfijn tuinbeits geimpregneerd hout

Verfijn tuinbeits transparant groen gwh is speciaal ontwikkeld voor geïmpregneerd hout. Deze tuinbeits is eenvoudig te verwerken en geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug. Gelijktijdig wordt het hout beschermd tegen vergrijzing. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf34,24
bekijk productBekijk product ▸
VLONDEROLIEVerfijn vlonderolie

Verfijn vlonderolie

Verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf15,96
bekijk productBekijk product ▸
ZACHTHOUTOLIEVerfijn zachthoutolie

Verfijn zachthoutolie

Verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. Het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf15,28
bekijk productBekijk product ▸
ZWARTE TEERVerfijn zwarte teer

Verfijn zwarte teer

Verfijn zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden. Specifieke materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Na droging blijft het enigszins flexibel en is het reukloos. Het is ook toepasbaar op boten onder de waterlijn en niet giftig. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter, afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
FILTER