menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wijzonol
 6. >
 7. Wijzonol aqua

Wijzonol Aqua

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AQUA ZIJDEGLANSWijzonol aqua zijdeglansWijzonol aqua zijdeglans

Wijzonol aqua zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. Het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. Verbruik: ca. 10,6 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
AQUA SYSTEEMVERFWijzonol aqua systeemverfWijzonol aqua systeemverf

Wijzonol Aqua Systeemverf is een glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. Het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o.a. houten gevelkozijnen, raamkozijnen, deuren en betimmeringen. Het is zeer geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen waarbij vochtregulatie gewenst en het is tevens het ideale niet-verzepende product voor de afwerking van steenachtig plaatmateriaal. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Buitenduurzaamheid: 6-8 jaar. Verbruik: ca. 11,6 m per liter.

vanaf52,85
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HOOGGLANSWijzonol aqua hoogglansWijzonol aqua hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. Het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
AQUA VLOERCOATWijzonol aqua vloercoatWijzonol aqua vloercoat

Wijzonol aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. Het is geschikt als duurzame, gladde en hygine bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf35,67
bekijk productBekijk product ▸
AQUA CORROSIEWERENDE PRIMERWijzonol aqua corrosiewerende primerWijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf45,26
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HECHTPRIMERWijzonol aqua hechtprimerWijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf44,15
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL GLANSLAKWijzonol acryl glanslakWijzonol acryl glanslak

Wijzonol acryl glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. Het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
AQUA BLANKWijzonol aqua blankWijzonol aqua blank

Wijzonol aqua blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. De lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. Het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. Theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf43,51
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ACRYLWijzonol grondverf acrylWijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS ACRYLWijzonol hoogglans acrylWijzonol hoogglans acryl

Wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
MATLAK WATERVERDUNBAARWijzonol matlak waterverdunbaarWijzonol matlak waterverdunbaar

Wijzonol matlak acryl is een sterke, kras- en stootvaste, matte, dekkende lakverf op basis van acrylaattechnologie voor binnen. De lak is niet vergelend en heeft een goede vloeiing en dekkracht. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS ACRYLWijzonol zijdeglans acrylWijzonol zijdeglans acryl

Wijzonol zijdeglanslak aq is een sterke kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
AQUA KLEURBEITSWijzonol aqua kleurbeitsWijzonol aqua kleurbeits

Wijzonol aqua kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. Het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. Het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 17,5 m per liter.

vanaf33,65
bekijk productBekijk product ▸
AQUA PREMIUM GLANSWijzonol aqua premium glansWijzonol aqua premium glans

Wijzonol aqua premium glans is een glanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. Het kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol Aqua, verf en lak op waterbasis

Heb je plannen om behandeld hout, kunststof, metaal of steenachtig materiaal te schilderen? Ontdek de kracht van Wijzonol Aqua, een water-verdunbare lak voor binnen en buiten. Dit product van Wijzonol bestel je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn d verfspecialist van de Benelux en tevens de goedkoopste verfwebshop van Nederland. Wij bieden je de keuze uit een ruim assortiment verf, lak en verfbenodigdheden. Elke order die je bij ons plaatst, levert je direct voordelen op. Een goede reden om dit product van Wijzonol te bestellen bij Kleuro.nl!

Wijzonol: innoverend en duurzaam

Wijzonol is een merk dat al meer dan honderd jaar bestaat. Ambachtelijk vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en dit resulteert in allerlei soorten verf en lak. Het Nederlandse merk zet maximaal in op productverbetering waardoor u als consument verzekerd bent van een uitstekend resultaat. De productie van verf en lak gebeurt zo duurzaam mogelijk zodat het milieu er weinig last van heeft. Wijzonol heeft voor ieder project een passend product en daarom geniet je ook bij Kleuro.nl van een veelzijdig assortiment verf en lak.

Eigenschappen Wijzonol Aqua verf en lak

Aqua van Wijzonol valt op door een aantal unieke eigenschappen. Het is een hoogwaardige, kras- en slijtvaste lak voor binnen en buiten. Aqua werkt op basis van acrylaat technologie. De lak voor binnen en buiten vult goed en vergeelt niet. Het behoudt zijn mooie uitstraling. Uiteraard is de verf gemakkelijk te verwerken en beschikt het verder over een uitstekende dekking. Je past het toe op deuren, kozijnen en ander houten delen en het is er zowel in zijdeglans als hoogglans, maar is ook verkrijgbaar in de vorm van een primer of coating.

Hoe je Aqua van Wijzonol toepast

Aqua is te gebruiken op diverse ondergronden, maar hoe werkt dit nu in de praktijk? Met onze handige tips helpt Kleuro.nl je op weg:

 • Bestaande verflagen dien je eerst goed te reinigen en te schuren voor je Aqua verf aanbrengt.
 • Wat voor Aqua-product je ook koopt, lees altijd de gebruiksaanwijzing! Sommige verf is al na 4 uur overschilderbaar, terwijl je bij een andere Aqua-lak zeker 10 uur moet wachten.
 • Gebruik bij je klus de juiste kwasten en rollers. Bij Kleuro.nl valt op dit vlak genoeg te kiezen. Bestel gemakkelijk mee met Aqua-verf.
 • Zorg bij het verven altijd voor voldoende ventilatie.

Kom je ergens niet uit of heb je behoefte aan het advies van een expert? Neem contact op met de Kleuro.nl-klantenservice en ontvang support van een professional.

Waarom je een bestelling doet in onze webshop

Wil je meteen beginnen met schilderen? Bestel Aqua van Wijzonol bij Kleuro.nl en ontdek onze voordelen:

 • Je doet je aankoop bij de goedkoopste online verfwinkel van Nederland.
 • Je rekent je bestelling af in een veilige online omgeving.
 • Wij bezorgen de verf gratis bij een bedrag vanaf 20,-.
 • Er is altijd een medewerker beschikbaar voor passend advies omtrent je verfklus.
 • Alle Wijzonol Lak en voor Wijzonol Grondverf in ons assortiment.

Voordelig Aqua van Wijzonol bestellen? Plaats je order vr 23:59 uur in onze webshop en ontvang het product morgen in huis.

Hoe je niets mist van Kleuro.nl

Ben je tevreden met de resultaten die je boekt met Aqua? Volg Kleuro.nl op social media. Je vindt ons op Facebook en LinkedIn en we plaatsen regelmatig interessante updates. Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je nu in via de website en ontvang updates direct in je mailbox. We houden je altijd graag op de hoogte van onze producten en acties en bieden altijd uitkomst bij het succesvol uitvoeren en voltooien van een verf- of lakproject.

AQUA ZIJDEGLANSWijzonol aqua zijdeglansWijzonol aqua zijdeglans

Wijzonol aqua zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. Het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. Verbruik: ca. 10,6 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
AQUA SYSTEEMVERFWijzonol aqua systeemverfWijzonol aqua systeemverf

Wijzonol Aqua Systeemverf is een glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. Het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o.a. houten gevelkozijnen, raamkozijnen, deuren en betimmeringen. Het is zeer geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen waarbij vochtregulatie gewenst en het is tevens het ideale niet-verzepende product voor de afwerking van steenachtig plaatmateriaal. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Buitenduurzaamheid: 6-8 jaar. Verbruik: ca. 11,6 m per liter.

vanaf52,85
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HOOGGLANSWijzonol aqua hoogglansWijzonol aqua hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. Het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf56,90
bekijk productBekijk product ▸
AQUA VLOERCOATWijzonol aqua vloercoatWijzonol aqua vloercoat

Wijzonol aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. Het is geschikt als duurzame, gladde en hygine bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf35,67
bekijk productBekijk product ▸
AQUA CORROSIEWERENDE PRIMERWijzonol aqua corrosiewerende primerWijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf45,26
bekijk productBekijk product ▸
AQUA HECHTPRIMERWijzonol aqua hechtprimerWijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf44,15
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL GLANSLAKWijzonol acryl glanslakWijzonol acryl glanslak

Wijzonol acryl glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. Het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
AQUA BLANKWijzonol aqua blankWijzonol aqua blank

Wijzonol aqua blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. De lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. Het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. Theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf43,51
bekijk productBekijk product ▸
GRONDVERF ACRYLWijzonol grondverf acrylWijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
HOOGGLANS ACRYLWijzonol hoogglans acrylWijzonol hoogglans acryl

Wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
MATLAK WATERVERDUNBAARWijzonol matlak waterverdunbaarWijzonol matlak waterverdunbaar

Wijzonol matlak acryl is een sterke, kras- en stootvaste, matte, dekkende lakverf op basis van acrylaattechnologie voor binnen. De lak is niet vergelend en heeft een goede vloeiing en dekkracht. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS ACRYLWijzonol zijdeglans acrylWijzonol zijdeglans acryl

Wijzonol zijdeglanslak aq is een sterke kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf19,68
bekijk productBekijk product ▸
AQUA KLEURBEITSWijzonol aqua kleurbeitsWijzonol aqua kleurbeits

Wijzonol aqua kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. Het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. Het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 17,5 m per liter.

vanaf33,65
bekijk productBekijk product ▸
AQUA PREMIUM GLANSWijzonol aqua premium glansWijzonol aqua premium glans

Wijzonol aqua premium glans is een glanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. Het kan aangebracht worden over aqua premium grondlak, aqua premium hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol Aqua, verf en lak op waterbasis

Heb je plannen om behandeld hout, kunststof, metaal of steenachtig materiaal te schilderen? Ontdek de kracht van Wijzonol Aqua, een water-verdunbare lak voor binnen en buiten. Dit product van Wijzonol bestel je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn d verfspecialist van de Benelux en tevens de goedkoopste verfwebshop van Nederland. Wij bieden je de keuze uit een ruim assortiment verf, lak en verfbenodigdheden. Elke order die je bij ons plaatst, levert je direct voordelen op. Een goede reden om dit product van Wijzonol te bestellen bij Kleuro.nl!

Wijzonol: innoverend en duurzaam

Wijzonol is een merk dat al meer dan honderd jaar bestaat. Ambachtelijk vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en dit resulteert in allerlei soorten verf en lak. Het Nederlandse merk zet maximaal in op productverbetering waardoor u als consument verzekerd bent van een uitstekend resultaat. De productie van verf en lak gebeurt zo duurzaam mogelijk zodat het milieu er weinig last van heeft. Wijzonol heeft voor ieder project een passend product en daarom geniet je ook bij Kleuro.nl van een veelzijdig assortiment verf en lak.

Eigenschappen Wijzonol Aqua verf en lak

Aqua van Wijzonol valt op door een aantal unieke eigenschappen. Het is een hoogwaardige, kras- en slijtvaste lak voor binnen en buiten. Aqua werkt op basis van acrylaat technologie. De lak voor binnen en buiten vult goed en vergeelt niet. Het behoudt zijn mooie uitstraling. Uiteraard is de verf gemakkelijk te verwerken en beschikt het verder over een uitstekende dekking. Je past het toe op deuren, kozijnen en ander houten delen en het is er zowel in zijdeglans als hoogglans, maar is ook verkrijgbaar in de vorm van een primer of coating.

Hoe je Aqua van Wijzonol toepast

Aqua is te gebruiken op diverse ondergronden, maar hoe werkt dit nu in de praktijk? Met onze handige tips helpt Kleuro.nl je op weg:

 • Bestaande verflagen dien je eerst goed te reinigen en te schuren voor je Aqua verf aanbrengt.
 • Wat voor Aqua-product je ook koopt, lees altijd de gebruiksaanwijzing! Sommige verf is al na 4 uur overschilderbaar, terwijl je bij een andere Aqua-lak zeker 10 uur moet wachten.
 • Gebruik bij je klus de juiste kwasten en rollers. Bij Kleuro.nl valt op dit vlak genoeg te kiezen. Bestel gemakkelijk mee met Aqua-verf.
 • Zorg bij het verven altijd voor voldoende ventilatie.

Kom je ergens niet uit of heb je behoefte aan het advies van een expert? Neem contact op met de Kleuro.nl-klantenservice en ontvang support van een professional.

Waarom je een bestelling doet in onze webshop

Wil je meteen beginnen met schilderen? Bestel Aqua van Wijzonol bij Kleuro.nl en ontdek onze voordelen:

 • Je doet je aankoop bij de goedkoopste online verfwinkel van Nederland.
 • Je rekent je bestelling af in een veilige online omgeving.
 • Wij bezorgen de verf gratis bij een bedrag vanaf 20,-.
 • Er is altijd een medewerker beschikbaar voor passend advies omtrent je verfklus.
 • Alle Wijzonol Lak en voor Wijzonol Grondverf in ons assortiment.

Voordelig Aqua van Wijzonol bestellen? Plaats je order vr 23:59 uur in onze webshop en ontvang het product morgen in huis.

Hoe je niets mist van Kleuro.nl

Ben je tevreden met de resultaten die je boekt met Aqua? Volg Kleuro.nl op social media. Je vindt ons op Facebook en LinkedIn en we plaatsen regelmatig interessante updates. Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je nu in via de website en ontvang updates direct in je mailbox. We houden je altijd graag op de hoogte van onze producten en acties en bieden altijd uitkomst bij het succesvol uitvoeren en voltooien van een verf- of lakproject.

FILTER