menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Montagelijm en kit

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SCOTCH-WELD ECONOMY LIJMSPRAY3m scotch-weld economy lijmspray

3m 20 Lijmspray Hout, Metaal & Kunststof is een zeer sterke, snelhechtende lijm welke een krachtige en permanente verbinding geeft. Het is onmisbaar bij houtbewerking, snelhechtend en verbindt o.a. laminaten, fineer, metaal en kunststoffen. Het spinrag spuitpatroon maakt precies aanbrengen mogelijk.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
24 SCOTCH-WELD LIJMSPRAY SCHUIM EN TEXTIEL3m 24 scotch-weld lijmspray schuim en textiel

3m 24 Lijmspray Schuim & Textiel is een lijm met een hoge kleefkracht welke schuim met metaal, hout en vele andere materialen verbindt. Het is ideaal voor stoffering en het heeft een hoge kleefkracht: het schuim scheurt eerder dan de verbinding, en het spinrag spuitpatroon maakt precies aanbrengen mogelijk. Het heeft een open tijd van 15 sec - 10 min, een temperatuurbereik tot + 77C, een afpelkracht van 8 piw, 18% vaste stof en een dekking van ca. 6 m per 400 ml.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
27 SCOTCH-WELD ECONOMY LIJMSPRAY UNIVERSEEL3m 27 scotch-weld economy lijmspray universeel

3m 27 Lijmspray Universeel is een zeer veelzijdige lijm welke ideaal is voor het verlijmen van papier, karton, textiel, zacht schuim en vele andere lichte materialen. Het is snel hechtend, geschikt voor lichte toepassingen en heeft een nevel spuitpatroon voor gelijkmatig aanbrengen.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD LIJMSPRAY 75 HERPOSITIONEERBAAR3m scotch-weld lijmspray 75 herpositioneerbaar

3m 75 Scotch Weld lijmspray herpositioneerbaar is een herpositioneerbare, tapeachtige spuitbuslijm voor o.a. layouts en montagewerk. De verlijmde delen kunnen meerdere malen losgemaakt en opnieuw bevestigd worden en het slaat zelfs bij de meest kritische materialen niet door. Het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan.

vanaf24,32
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD LIJMSPRAY 76 TAPIJT3m scotch-weld lijmspray 76 tapijt

3m 76 Scotch Weld lijmspay sterk hechtende lijm is een contactlijm in een spuitbus, ideaal voor het verlijmen van tapijt, schuim en autobekleding. Het is speciaal ontwikkeld voor kunststoffen, zoals polypropyleen en polyethyleen. Het is bestand tegen hoge temperaturen van -30C tot + 50C en goed bestand tegen vocht. De lijm geeft ook bij enkelzijdige verlijmde materialen een sterke verbinding en heeft een lange verwerkingstijd tot 1 uur. Het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan. Theoretisch rendement: ca. 3,7 m per 500 ml.

vanaf25,26
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY 773m lijmspray 77

3m 77 Scotch Weld lijmspray universeel is een universeel toepasbare spuitbuslijm met een hoge aanvangshechting die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van displays en in de meubelindustrie. Het lijmt isolatiemateriaal op metaalplaat en is ideaal voor gebruik met dunne decoratieve filmfolie en textiel. De lijm blijft op de oppervlakte van poreus materiaal liggen en kan op polystyreenschuim gebruikt worden. Afpelsterkte: 392 N/cm. Temperatuurbestendigheid: 43C. Verwerkingstijd bij inlijming van n vlak: 20 sec-15 min. Bij inlijming van twee vlakken: 30 sec-30 min. Droogtijd: 12 tot 24 uur.

vanaf23,60
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN KIT 3203m siliconen kit 320

3M Hybride kit 320 is een vooruitstrevende 1-componentformule waarbij niet hoeft te worden gemengd en ook geen speciaal aanbrenggereedschap vereist is. Dit product vormt duurzame, elastische verbindingen die lang meegaan en ideaal zijn voor het monteren van panelen, afdichtingen en doorvoeringen in de bouw, betonafdichting, glasafdichting en beglazing en vele andere toepassingen.

vanaf11,67
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEERBison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJ Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.

vanaf1,50
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM FLEX & CLEANBison alleslijm flex & clean

Bison alleslijm flex & clean is een glasheldere, oplosmiddelvrije alleslijm voor de verlijming van vele toepassingen zoals karton, papier, vilt, leer, kurk, textiel, hout, onderling en met metaal, porselein, glas, Styrofoam en vele kunststoffen. Door de unieke Flex & Clean verpakking is de lijm ng makkelijker en schoner aan te brengen, want de speciale tube druipt en scheurt niet. Niet geschikt voor voor de verlijming van foto's, PE en PP.

vanaf1,30
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJMBison alleslijm

Bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. Het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. Het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /Tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
BOUWKIT FIBERBison bouwkit fiber

Bison bouwkit fiber is een hoogwaardige, universele polyurethaanlijm met vullende werking. Het is snel, pasteus, extra sterk en geschikt voor het verlijmen van stevige constructies van allerlei materialen.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
CAR MIRRORBison car mirror

Bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. Uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. De maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. Verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
GLASSBison glass

Bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. Het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het hardt uit onder invloed van UV-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een UV-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS HOBBYBison glue sticks hobby

Bison glue sticks hobby zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 7 mm voor de Bison Glue Gun Hobby. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas, zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Speciaal geschikt voor kleinere oppervlakken en niet geschikt voor grote oppervlakken, Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig en krimpt niet. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,14
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS SUPERBison glue sticks super

Bison glue sticks super zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 11 mm voor de Bison Glue Gun Super. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Niet geschikt voor grote oppervlakken, Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig, krimpt niet, bestand tegen UV-licht, was- en poetsmiddelen en spleetvullend. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,14
bekijk productBekijk product ▸
HARD PLASTICLIJMBison hard plasticlijm

Bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. Het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en hard PVC. Het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer en toetsenbord. Het is ook zeer geschikt voor het lijmen van PVC elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJMBison hard pvc lijm

Bison Hard PVC lijm met KOMO-keur voor het verlijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe passing. Het is ook geschikt voor ABS. Het is spleetvullend tot 0,3 mm en toepasbaar op PVC buizen met diameters t/m 160 mm. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455 en niet geschikt voor drukleidingen.

vanaf5,66
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM GELBison hard pvc lijm gel

Bison Hard PVC Lijm Gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. Het is ook geschikt voor ABS. Geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455. Spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.

vanaf10,34
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & VLOERBison hout & vloer

Bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en PVC vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. Het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.

vanaf7,46
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM (D2)Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (D2-norm). Het is super sterk en droogt transparant op. Hetis geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. Het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton, PVC-doek met papier- of textielrug op hout en board.

vanaf2,78
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM EXTRA (D3)Bison houtlijm extra (d3)

Bison Houtlijm Extra (D3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. Het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM TOPSPEED (D2)Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (D2-norm). Het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
KITBison kit

Bison Kit is een super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals Formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels en ook voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Het is uitermate geschikt voor materialen onder spanning, vocht- en vorstbestendig en temperatuurbestendig van -40C tot +70C.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
KIT TRANSPARANTBison kit transparant

Bison kit transparant is een super sterke, glasheldere, universele contactlijm op basis van polyurethaanrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het is ideaal voor het lijmen van vele transparante materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat en lijmt ook (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals PVC, ABS en polystyreen. Het is zeer geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, boekenkaften, naamplaatjes of bij het maken van (hobby) knutselwerken en uitermate geschikt voor het lijmen van vijverfolie van PVC.

vanaf4,40
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI METAALBison kombi metaal

Bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. Het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PLASTICBison kombi plastic

Bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. Het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en harde PVC. Ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI POWERBison kombi power

Bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. Het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. Verbruik: ca. 0,15 m-0,30 m per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PROFESSIONALBison kombi professional

Bison Kombi Pro XL is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. Niet geschikt voor Polyethyleen(PE), Polypropyleen(PP), P.T.F.E. en siliconenrubber. Het is supersterk, temperatuurbestendig van -40C tot 80C, vullend, water- en chemicalinbestendig en overschilderbaar.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI SNELBison kombi snel

Bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. Verbruik: 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI TURBOBison kombi turbo

Bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. Het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. Door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. Vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. Verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIXBison konstruktie tix

Bison konstruktie tix is een hoogwaardige, tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen, is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIX TOPSPEEDBison konstruktie tix topspeed

Bison konstruktie tix topspeed is een zeer snelle tixotrope, transparante, 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Deze lijm is handvast binnen slechts 5 minuten en geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen. Het is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM FIBERBison konstruktielijm fiber

Bison konstruktielijm fiber is een vezelversterkte, snelle, vloeibare, watervaste polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het snel lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld en is ideaal voor grote klussen.

vanaf23,39
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM (D4)Bison konstruktielijm (d4)

Bison konstruktielijm is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen en speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAATPARKETLIJMBison laminaatparketlijm

Bison laminaatparketlijm is een kwalitatief hoogwaardige vochtbestendige houtlijm voor alle soorten laminaatparket. Het is geschikt voor alle soorten laminaatparket die zwevend worden gelegd en het beschermt de voegen tegen vocht waardoor het hout niet kan zwellen en geen aftekening van de naden optreedt. Verbruik: ca. 30 m per kg.

vanaf7,73
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYBison lijmspray

Bison Lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. Het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, fotos, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Verbruik: ca. 5 m per liter wanneer tweezijdig opgebracht.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
LOCK BONDBison lock bond

Bison lock bond is een vloeibaar borgmiddel voor metalen bouten, moeren en schroeven. Het zet metalen bouten, moeren, schroeven, tapbouten en -einden vast, die later weer losgedraaid moeten kunnen worden. Het dicht schroefdraadverbindingen af en beschermt tegen roestvorming op schroefdraad.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIRBison max repair

Bison max repair is een innovatieve universele lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, zowel binnen als buiten. Het is niet geschikt voor PE, PP en PTFE.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR UNIVERSAL LIJMBison max repair universal lijm

Bison Max Repair Universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de Bison Polymeer Technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
MODEL PLASTICBison model plastic

Bison model plastic is een modelbouwlijm voor polystyreen bouwmodellen. Het is geschikt voor het glashelder, watervast en stevig verlijmen van bouwmodellen van polystyreen (PS), zoals modelauto's, -vliegtuigen, -huisjes en -boten en tevens geschikt voor andere kunststoffen (ABS, San, SB en ASA).

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT DIRECT GRIPBison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. Het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. Het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT HEAVY DUTYBison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP Technology. Het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. Het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.

vanaf11,69
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT ORIGINALBison montagekit original

Bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. Theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT SUPERBison montagekit super

Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. De kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. Het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TOPSPEEDBison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. Het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf13,13
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TRANSPARANTBison montagekit transparant

Bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. Spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. Het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX CRYSTALBison poly max crystal

Bison poly max crystal express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is extra sterk, en blijvend elastisch en geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is teven geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX EXPRESSBison poly max express

Bison poly max express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie met zeer snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het heeft een zeer snelle eindsterkte opbouw, is extra sterk en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is geschikt voor het monteren van o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX HIGH TACK EXPRESSBison poly max high tack express

Bison poly max high tech express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie, met zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). De lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting, snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. Het is handvast na 30 minuten (de verbinding is voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting) en de maximale eindsterkte is bereikt na ca. 4 uur, afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden. Verbruik bij dotsgewijze verlijming: ca. 5-8 m per kg. Het is verkrijgbaar in koker of tube.

vanaf7,10
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAXBison poly max

Bison Poly Max is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is binnen en buiten toepasbaar, extra sterk en blijvend elastisch.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYREENSCHUIMLIJMBison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. Het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. Verbruik: ca. 2,5-3,5 m per kilo.

vanaf7,64
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAANLIJMBison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. Het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. Het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, PVC-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.

vanaf39,59
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER REPAIRBison rubber repair

Bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. Het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. Het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht PVC, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. Het is niet geschikt voor PP en PE, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicalin- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40C tot +120C).

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM GELBison secondelijm gel

Bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. Het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Het is alleen geschikt voor puntverlijmingen.

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM INDUSTRIEBison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM MET KWASTBison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM SUPER COMPACTBison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. Het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,13
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM TIPPERBison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. Het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM VLOEIBAARBison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. Het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf3,50
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELLIJMBison spiegellijm

Bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJMBison tegellijm

Bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het is ook geschikt voor marmer. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM SUPERBison tegellijm super

Bison Tegellijm Super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. Het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
TEXTIELLIJMBison textiellijm

Bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
TIXBison tix

Bison tix is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. Het is makkelijk smeerbaar, druipt niet en trekt geen draden. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. De lijm druipt niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale verlijmingen. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels. Het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
VLOERBEDEKKINGSLIJMBison vloerbedekkingslijm

Bison vloerbedekkingslijm is een Kant & klare dispersielijm voor het permanent lijmen van tapijt en tapijttegels met jute- of latexrug, latexschuimrug, naaldvilten, linoleum, vinyl op vilt, kurkvloerbedekking, homogene vinylvloerbedekking, vloerbedekking met vinylschuimrugzijde en cushioned (opgeschuimd) vinyl (Novilon) op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Het is geschikt voor intensief gebruik (trappen, kantoren), rolstoelvast, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en oplosmiddelvrij. Verbruik: Voor PVC-vloerbedekking ca. 3 m per kilo en voor tapijten ca. 2,5 m per kilo.

vanaf12,95
bekijk productBekijk product ▸
WATERKITBison waterkit

Bison waterkit is een kant & klare lijm op waterbasis voor het verlijmen van vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Verbruik: 2-3 m per kilo.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MAXBison wood max

Bison Wood Max is een houtconstructielijm op basis van unieke SMP technologie; watervast (D4-norm) en sterker dan hout. Het is geschikt voor het verlijmen van hout met hout en met bijna alle bouwmaterialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. Het is bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
ZACHT PLASTICLIJMBison zacht plasticlijm

Bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht PVC. Het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYColormatic lijmspray

Colormatic professionele Lijmspray is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is ook geschikt om grotere oppervlakken te verlijmen doordat het spuitpatroon ongeveer 10 cm breed is. Het is gebruiksvriendelijk en sneldrogend.

vanaf15,71
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBONDDe ijssel variobond

De Ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf38,08
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND SET MAHONIEDe ijssel variobond set mahonie

De Ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf0,95
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX UNIVERSELE HARSDe ijssel variopox universele hars

De Ijssel Variopox Universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. Het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met Variobond tot epoxymassas met verschillende viscositeiten. Het is bestand tegen diverse chemicalin en waterimmersie. Het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met IJmopox ZF primer, IJmopox HB coating, Variopox Rolcoating en Double Coat. Verbruik: ca. 1,8-3,6 m per liter.

vanaf22,47
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX IMPREGNEERHARSDe ijssel variopox impregneerhars

De Ijssel Variopox Impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, Kevlar en koolstofvezel. Het is overschilderbaar met o.a. IJmopox HB coating of Double Coat in kleur. Rendement: ca. 1,8-3,6 m per liter.

vanaf33,85
bekijk productBekijk product ▸
CLEARFIX TRANSPARANTDen braven clearfix transparant

Den Braven zwaluw Clearfix Transparant is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld als universele constructielijm voor interieurtoepassing en is tevens geschikt voor het verlijmen in koelcellen en in ruimten voor voedingsmiddelen. Het is snel doorhardend en handvast, vochtbestendig, vrijwel reukloos, niet corrosief ten opzichte van metalen, schuur- en slijpbaar en heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en E modules. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2K verven.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
FAST BOND 2CDen braven fast bond 2c

Den braven zwaluw fast bond 2c is een duurzame, zeer snel chemisch doorhardende, 2-componenten universele lijm en constructiekit, voor binnen en buiten op basis van hybride technologie. Na het mengen (1 op 1) reageert het materiaal tot een duurzaam elastisch blijvend rubber, geheel onafhankelijk van de luchtvochtigheid. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden en het is speciaal ontwikkeld voor onderling verlijmen van niet poreuze ondergronden en volvlakverlijmingen en het supersnel verlijmen van vele bouwmaterialen op vele ondergronden (vooraf hechtingstest uitvoeren). Het is tevens geschikt voor het verlijmen van constructies die snel belast-, transporteer- en/of beloopbaar c.q. handvast moeten zijn, zoals carrosseriedelen, trap- en vloerdelen, tegels, platen en panelen. Het is direct (nat-in-nat) over te spuiten met de gangbare autolakken en is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2-k verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen.

vanaf13,73
bekijk productBekijk product ▸
FIX-O-CHEMDen braven fix-o-chem

Den braven zwaluw Fix-O-Chem is een professioneel, snel hardend, 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. Het vervangt keilbouten en pluggen in massieve en holle ondergronden zoals als beton, cellenbeton, licht gewicht beton, metselwerk en steen. Het is ook geschikt als synthetisch reparatiecement voor beton. Het kan gebruikt worden gedurende de houdbaarheid door eenvoudig de statische mixer en de schroefdop op de koker te vervangen.

vanaf1,34
bekijk productBekijk product ▸
FOLIEFIX SPURDen braven foliefix spur

Den braven zwaluw Foliefix-SPUR is een lijm op hybridebasis voor het verlijmen van kunststoffolie en damp remmende lagen in de bouw. Het product bevat geen isocyanaten, siliconen en oplosmiddelen. Na aanbrengen reageert de lijm met de luchtvochtigheid en wordt het een zelfklevend, duurzaam rubber. Het is flexibel en heeft een onmiddellijke hechting. Het is ontworpen voor het verlijmen van kunststoffolie (zoals PE, PBC, EPDM, DPC), aluminiumfolie, karton, kraftpapier en niet-geweven stoffen op steen, beton, pleisterwerk, metaal en hout.

vanaf6,41
bekijk productBekijk product ▸
HIGH TACKDen braven high tack

Den Braven Zwaluw High Tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. Het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. Het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en E-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. Na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONEDen braven hybrifix 302 hybrid adhesive & natural stone

Den braven zwaluw Hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen UV, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en E-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. Het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. Het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. Het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIFIXDen braven hybrifix

Den Braven zwaluw Hybrifix is een duurzame, reukloze, elastisch blijvende allround lijm en voegkit op basis van MS polymeer voor binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zonder primer en is goed UV-, water-, vocht-, weer- en schimmelbestendig. Het is overschilderbaar met de daartoe geschikte verven.

vanaf7,88
bekijk productBekijk product ▸
LIJM SPRAYDen braven lijm spray

Den braven Zwaluw Lijm Spray is een veelzijdige lijm van hoge kwaliteit, gebaseerd op oplosmiddel en synthetisch rubber. Het is schoon, snel en eenvoudig in het gebruik, kleeft meteen en heeft veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een instelbare spuitkop. Het is geschikt voor alle kleine lijmtoepassingen op het gebied van motorvoertuigen, modelbouw, doe-het-zelf, decoratie, hobby en huishouding. Het is geschikt voor papier, karton, hout, fineer, kurk, leer, textiel, zacht en hard schuim (bijv. XPS & EPS), rubber, schuimrubber en kunststoffolies (behalve PVC en PE).

vanaf5,64
bekijk productBekijk product ▸
MIRRORFIX-MSDen braven mirrorfix-ms

Den braven zwaluw mirrorfix-MS is een professionele, hoogwaardige lijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht op basis van hybride technologie speciaal voor het verlijmen van spiegels. Onder invloed van de luchtvochtigheid hardt de lijm uit tot een elastisch blijvend rubber. Het heeft een grote kleefkracht en zeer hoge aanvangshechting, is duurzaam en oplosmiddelvrij, tast de zilverlaag van de spiegel niet aan en is te gebruiken op alle bouwondergronden zoals keramische tegels, beton, goed schilderwerk, metaal en glas. Het is een witte, hoog viskeuze pastalijm voor het verlijmen van spiegels volgens DIN 1238 tot 6 mm dikte.

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEFIX-NDen braven montagefix-n

Den Braven Zwaluw Montagefix N is een professionele, hoogwaardige, snel uithardende 1-componentlijm van synthetisch rubber/hars voor gebruik binnen en buiten. Het is een veelzijdige gun-grade lijm met een uitstekende eerste hechting. Het kan worden gebruikt voor het verlijmen van decoratieve muurplaten, houten planken, plinten, vastzetstrips voor tapijt en trapneuzen. Ook geschikt voor het verlijmen van metalen, allerlei soorten hout, keramiek, beton en steen.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEFIX-PUDen braven montagefix-pu

Den braven zwaluw montagefix PU is geschikt voor het verlijmen van hout, metaal, steen, kunststof en isolatiemateriaal zoals PU-schuim en PS-schuim, Steenwol en glaswol.

vanaf8,42
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEFIX-WDen braven montagefix-w

Den braven zwaluw montagefix-W is een veelzijdige montage- en constructielijm op dispersiebasis. Het is overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en heeft een perfecte hechting op de meest ondergronden zonder primer. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van houten dorpels, deurstijlen, schroten, profielen, lambriseringen, sierlijsten en panelen. Het is ook geschikt voor het verlijmen van spaanplaat, hardboard en hard PVC op metselwerk, steen of beton en geschikt voor polystyreenschuim.

vanaf3,27
bekijk productBekijk product ▸
PANELFIXDen braven panelfix

Den braven zwaluw panelfix is een hoogwaardige, sterke, elastische, snel uithardende constructielijm op basis van hybride technologie voor het verlijmen van panelen, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is reukloos, neutraal en vrij van isocyanaten.

vanaf11,68
bekijk productBekijk product ▸
PU-CONSTRUCTIEFIXDen braven pu-constructiefix

Den braven zwaluw PU constructiefix B4 is een 1-component, vochtverhardende polyurethaan, die zowel lijmt en enigszins vult (opschuimt), een groot hechtvermogen heeft, duurzaam is en die in uitgeharde toestand uitstekend waterbestendig is (D4 norm). Het heeft een snelle doorharding met een zr hoge eindsterkte. Het is geschikt voor het watervast en warmtebestendig verlijmen van o.a. isolatieplaten, metaal, hout, steen, beton, polystyreen, sandwichpanelen, polyesterhardboard, formica en ook houtverbindingen onderling, binnen en buiten.

vanaf8,12
bekijk productBekijk product ▸
PU STONE ADHESIVEDen braven pu stone adhesive

Den Braven Zwaluw PU Stone Adhesive is een hoogwaardige polyurethaanlijm, klaar voor gebruik, voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips-, beton-, cellenbeton- en kalksteenblokken. Het kan ook worden gebruikt voor verlijming van hout.

vanaf16,53
bekijk productBekijk product ▸
PU THERMO-ADHESIVE B1Den braven pu thermo-adhesive b1

Den braven zwaluw PU Thermo Adhesive is een vochtverhardende 1-component polyurethaanlijm met lage uitzetting voor verlijming en montage van gevelisolatieplaten (EIFS) op ondergronden van beton, pleisterwerk en metselwerk. Het heeft een zeer goede structuur en een uitstekende hechting vanaf +5C. Het is getest en gecertificeerd door ETA 004:2000, is brandgedrag B1 (moeilijk ontvlambaar), tijdbesparend door eenvoudig gebruik en doseerbaarheid met een PU-schuim pistool, heeft uitstekende (geluids)isolerende en thermisch geleidende eigenschappen, een lager gewicht dan traditionele mortels en het is klaar voor gebruik (mengen is niet nodig). Het is speciaal ontwikkeld voor zeer efficinte verlijming en montage van polystyreen (EPS, EPS-P, XPS e.d.), hard polyurethaanschuim (PUR/PIR) en steenwolplaten op beton, pleister- en metselwerk, en ook voor het vullen van voegen tussen isolatieplaten.

vanaf17,30
bekijk productBekijk product ▸
ROOFFIX PU-DAKLIJM D4Den braven rooffix pu-daklijm d4

Den braven zwaluw pu-rooffix is een vloeibare polyurethaan daklijm voor het verlijmen van isolatieplaten op beton en gegalvaniseerd staal. De lijm hardt uit door reactie met vocht uit de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, watervaste verbinding. Omdat het tijdens het uitharden licht uitzet, heeft het spleet opvullende eigenschappen.

vanaf67,69
bekijk productBekijk product ▸
SUPER ADHESIVEDen braven super adhesive

Den braven zwaluw super adhesive is een vloeibare, snel uithardende lijm op basis van cyanoacrylaat. De lijm verhardt door contact met vocht. Het is geschikt voor het verlijmen van o.a. rubberen ringen, glas, metalen en plastics bij o.a. modelbouw, juwelen en ornamenten. Het is ook geschikt voor het verlijmen van rubberprofielen in beglazingssystemen.

vanaf5,20
bekijk productBekijk product ▸
WOODFIX SUPERDen braven woodfix super

Den Braven Zwaluw Woodfix super is een middelsnel afbindende, reukloze houtlijm voor binnen- en buitentoepassingen. Het Hecht zeer goed op onbehandeld hout (ook op hardhout), het heeft een hoge eindsterkte en het is zeer waterbestendig.

vanaf6,01
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM KOMOGriffon hard pvc lijm komo

Griffon Hard-Pvc-Lijm Komo is geschikt voor het verlijmen van goten, buizen, moffen en fittingen van PVC in druk- en afvoersystemen. Het is ook geschikt voor ABS. Het is toepasbaar tot een diameter van 160 mm. Het is zeer snel drogend, niet geschikt voor drukleidingen, goed vorstbestendig en heeft een temperatuurbestendigheid tot ca. 90C.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
DICHT EN VASTHermadix dicht en vast

Hermadix Dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. Het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. Het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. Het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.

vanaf11,93
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM D3Meister houtlijm d3

Meister houtlijm D3 voor zwevende plaatsing.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
PLAATSINGSHULPMeister plaatsingshulp

Meister plaatsingshulp is geschikt voor het aanhouden van de passende wandafstand.

vanaf7,86
bekijk productBekijk product ▸
GLUE SPRAYMotip glue spray

Motip Glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

vanaf10,94
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX PROOrac decofix pro

Orac Decofix Pro is een extra sterke installatielijm. Het is een traag drogende lijm die een duurzame verbinding creert tussen de lijsten en de wand en/of het plafond. Het is geschikt voor binnentoepassingen en voor poreuze ondergronden. Verbruik: ca. 7-8 meter per 310 ml.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX HYDROOrac decofix hydro

Orac FDP700 DecoFix Hydro is een extra sterke installatielijm. Het is geschikt voor buitentoepassingen, voor gebruik in vochtige ruimtes en op niet poreuze ondergronden, ter vervanging van DecoFix Pro. Verbruik: ca. 7-8 meter per 290 ml.

vanaf15,50
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX EXTRAOrac decofix extra

Orac Decofix Extra is de perfecte lijm voor naadverbindingen tussen de lijsten onderling. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 310 ml voor 80 meter.

vanaf11,50
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYPresto lijmspray

Presto Lijmspray is een universele contactlijm op basis van synthetisch rubber. Het is snel en veilig verwerkbaar en makkelijk te doseren.

vanaf12,87
bekijk productBekijk product ▸
BEVESTIGINGSKIT WITRust-oleum bevestigingskit wit

Rust-oleum bevestigingskit is een vullend hechtmiddel voor het lijmen van anti-slip panelen op droge oppervlakken. Het past op een standaard kitpistool en een tube is genoeg voor circa 12 strekkende meter antislippanelen.

vanaf12,02
bekijk productBekijk product ▸
Lijmpatroon 8 mm 12 stuksTop tools lijmpatroon 8 mm 12 stuks

Top tools Lijmpatronen Transparant 8 mm. Een verpakking bevat 12 stuks.

vanaf94,05
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYLIJMTopex epoxylijm

topex 5 minuten 2-componenten epoxylijm is te gebruiken op o.a. steen, marmer, baksteen, beton, plastic, metaal, hout en glas. Het is ook te gebruiken voor het opvullen van gaten en scheuren.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Houtlijm Super Formule D3Topex houtlijm super formule d3

topex houtlijm super formule D3 is een lijm op basis van vinylhars. Het bevat geen oplosmiddelen.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
Lijm voor harde KunstoffenTopex lijm voor harde kunstoffen

Topex Lijm voor harde Kunstoffen.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
LIJMPATROONTopex lijmpatroon

Topex Lijmpatroon. De getoonde afbeelding betreft artikel 42e180.

vanaf1,66
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGE DISPERSIELIJM VLOEIBARE SPIJKERTopex montage dispersielijm vloeibare spijker

Topex montage dispersielijm vloeibare spijker is een super sterke lijm ter vervanging van schroeven of spijkers. Het is te gebruiken op o.a. metaal, tegels en hout.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD ECONOMY LIJMSPRAY

3m scotch-weld economy lijmspray

3m 20 Lijmspray Hout, Metaal & Kunststof is een zeer sterke, snelhechtende lijm welke een krachtige en permanente verbinding geeft. Het is onmisbaar bij houtbewerking, snelhechtend en verbindt o.a. laminaten, fineer, metaal en kunststoffen. Het spinrag spuitpatroon maakt precies aanbrengen mogelijk.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
24 SCOTCH-WELD LIJMSPRAY SCHUIM EN TEXTIEL

3m 24 scotch-weld lijmspray schuim en textiel

3m 24 Lijmspray Schuim & Textiel is een lijm met een hoge kleefkracht welke schuim met metaal, hout en vele andere materialen verbindt. Het is ideaal voor stoffering en het heeft een hoge kleefkracht: het schuim scheurt eerder dan de verbinding, en het spinrag spuitpatroon maakt precies aanbrengen mogelijk. Het heeft een open tijd van 15 sec - 10 min, een temperatuurbereik tot + 77C, een afpelkracht van 8 piw, 18% vaste stof en een dekking van ca. 6 m per 400 ml.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
27 SCOTCH-WELD ECONOMY LIJMSPRAY UNIVERSEEL

3m 27 scotch-weld economy lijmspray universeel

3m 27 Lijmspray Universeel is een zeer veelzijdige lijm welke ideaal is voor het verlijmen van papier, karton, textiel, zacht schuim en vele andere lichte materialen. Het is snel hechtend, geschikt voor lichte toepassingen en heeft een nevel spuitpatroon voor gelijkmatig aanbrengen.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD LIJMSPRAY 75 HERPOSITIONEERBAAR

3m scotch-weld lijmspray 75 herpositioneerbaar

3m 75 Scotch Weld lijmspray herpositioneerbaar is een herpositioneerbare, tapeachtige spuitbuslijm voor o.a. layouts en montagewerk. De verlijmde delen kunnen meerdere malen losgemaakt en opnieuw bevestigd worden en het slaat zelfs bij de meest kritische materialen niet door. Het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan.

vanaf24,32
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD LIJMSPRAY 76 TAPIJT

3m scotch-weld lijmspray 76 tapijt

3m 76 Scotch Weld lijmspay sterk hechtende lijm is een contactlijm in een spuitbus, ideaal voor het verlijmen van tapijt, schuim en autobekleding. Het is speciaal ontwikkeld voor kunststoffen, zoals polypropyleen en polyethyleen. Het is bestand tegen hoge temperaturen van -30C tot + 50C en goed bestand tegen vocht. De lijm geeft ook bij enkelzijdige verlijmde materialen een sterke verbinding en heeft een lange verwerkingstijd tot 1 uur. Het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan. Theoretisch rendement: ca. 3,7 m per 500 ml.

vanaf25,26
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY 77

3m lijmspray 77

3m 77 Scotch Weld lijmspray universeel is een universeel toepasbare spuitbuslijm met een hoge aanvangshechting die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van displays en in de meubelindustrie. Het lijmt isolatiemateriaal op metaalplaat en is ideaal voor gebruik met dunne decoratieve filmfolie en textiel. De lijm blijft op de oppervlakte van poreus materiaal liggen en kan op polystyreenschuim gebruikt worden. Afpelsterkte: 392 N/cm. Temperatuurbestendigheid: 43C. Verwerkingstijd bij inlijming van n vlak: 20 sec-15 min. Bij inlijming van twee vlakken: 30 sec-30 min. Droogtijd: 12 tot 24 uur.

vanaf23,60
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN KIT 320

3m siliconen kit 320

3M Hybride kit 320 is een vooruitstrevende 1-componentformule waarbij niet hoeft te worden gemengd en ook geen speciaal aanbrenggereedschap vereist is. Dit product vormt duurzame, elastische verbindingen die lang meegaan en ideaal zijn voor het monteren van panelen, afdichtingen en doorvoeringen in de bouw, betonafdichting, glasafdichting en beglazing en vele andere toepassingen.

vanaf11,67
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER

Bison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJ

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.

vanaf1,50
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM FLEX & CLEAN

Bison alleslijm flex & clean

Bison alleslijm flex & clean is een glasheldere, oplosmiddelvrije alleslijm voor de verlijming van vele toepassingen zoals karton, papier, vilt, leer, kurk, textiel, hout, onderling en met metaal, porselein, glas, Styrofoam en vele kunststoffen. Door de unieke Flex & Clean verpakking is de lijm ng makkelijker en schoner aan te brengen, want de speciale tube druipt en scheurt niet. Niet geschikt voor voor de verlijming van foto's, PE en PP.

vanaf1,30
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM

Bison alleslijm

Bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. Het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. Het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /Tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
BOUWKIT FIBER

Bison bouwkit fiber

Bison bouwkit fiber is een hoogwaardige, universele polyurethaanlijm met vullende werking. Het is snel, pasteus, extra sterk en geschikt voor het verlijmen van stevige constructies van allerlei materialen.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
CAR MIRROR

Bison car mirror

Bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. Uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. De maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. Verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
GLASS

Bison glass

Bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. Het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het hardt uit onder invloed van UV-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een UV-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS HOBBY

Bison glue sticks hobby

Bison glue sticks hobby zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 7 mm voor de Bison Glue Gun Hobby. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas, zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Speciaal geschikt voor kleinere oppervlakken en niet geschikt voor grote oppervlakken, Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig en krimpt niet. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,14
bekijk productBekijk product ▸
GLUE STICKS SUPER

Bison glue sticks super

Bison glue sticks super zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 11 mm voor de Bison Glue Gun Super. Het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas zowel onderling als in combinatie. Het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. Niet geschikt voor grote oppervlakken, Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP) en P.T.F.E. Niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. Het is weerbestendig, krimpt niet, bestand tegen UV-licht, was- en poetsmiddelen en spleetvullend. Open tijd: 15-20 seconden.

vanaf3,14
bekijk productBekijk product ▸
HARD PLASTICLIJM

Bison hard plasticlijm

Bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. Het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en hard PVC. Het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer en toetsenbord. Het is ook zeer geschikt voor het lijmen van PVC elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM

Bison hard pvc lijm

Bison Hard PVC lijm met KOMO-keur voor het verlijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe passing. Het is ook geschikt voor ABS. Het is spleetvullend tot 0,3 mm en toepasbaar op PVC buizen met diameters t/m 160 mm. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455 en niet geschikt voor drukleidingen.

vanaf5,66
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM GEL

Bison hard pvc lijm gel

Bison Hard PVC Lijm Gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard PVC met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. Het is ook geschikt voor ABS. Geschikt voor o.a. leidingsystemen conform EN1329, 1453 en 1455. Spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.

vanaf10,34
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & VLOER

Bison hout & vloer

Bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en PVC vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. Het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.

vanaf7,46
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM (D2)

Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (D2-norm). Het is super sterk en droogt transparant op. Hetis geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. Het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton, PVC-doek met papier- of textielrug op hout en board.

vanaf2,78
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM EXTRA (D3)

Bison houtlijm extra (d3)

Bison Houtlijm Extra (D3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. Het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM TOPSPEED (D2)

Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (D2-norm). Het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.

vanaf3,32
bekijk productBekijk product ▸
KIT

Bison kit

Bison Kit is een super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals Formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels en ook voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Het is uitermate geschikt voor materialen onder spanning, vocht- en vorstbestendig en temperatuurbestendig van -40C tot +70C.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
KIT TRANSPARANT

Bison kit transparant

Bison kit transparant is een super sterke, glasheldere, universele contactlijm op basis van polyurethaanrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Het is ideaal voor het lijmen van vele transparante materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat en lijmt ook (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals PVC, ABS en polystyreen. Het is zeer geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, boekenkaften, naamplaatjes of bij het maken van (hobby) knutselwerken en uitermate geschikt voor het lijmen van vijverfolie van PVC.

vanaf4,40
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI METAAL

Bison kombi metaal

Bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. Het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PLASTIC

Bison kombi plastic

Bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. Het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en harde PVC. Ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI POWER

Bison kombi power

Bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. Het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. Verbruik: ca. 0,15 m-0,30 m per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PROFESSIONAL

Bison kombi professional

Bison Kombi Pro XL is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. Niet geschikt voor Polyethyleen(PE), Polypropyleen(PP), P.T.F.E. en siliconenrubber. Het is supersterk, temperatuurbestendig van -40C tot 80C, vullend, water- en chemicalinbestendig en overschilderbaar.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI SNEL

Bison kombi snel

Bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. Verbruik: 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI TURBO

Bison kombi turbo

Bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. Het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. Door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. Vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. Verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIX

Bison konstruktie tix

Bison konstruktie tix is een hoogwaardige, tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen, is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIE TIX TOPSPEED

Bison konstruktie tix topspeed

Bison konstruktie tix topspeed is een zeer snelle tixotrope, transparante, 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Deze lijm is handvast binnen slechts 5 minuten en geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen. Het is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor EN 204 D4.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM FIBER

Bison konstruktielijm fiber

Bison konstruktielijm fiber is een vezelversterkte, snelle, vloeibare, watervaste polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het snel lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Het is speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld en is ideaal voor grote klussen.

vanaf23,39
bekijk productBekijk product ▸
KONSTRUKTIELIJM (D4)

Bison konstruktielijm (d4)

Bison konstruktielijm is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (D4-norm). Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen en speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAATPARKETLIJM

Bison laminaatparketlijm

Bison laminaatparketlijm is een kwalitatief hoogwaardige vochtbestendige houtlijm voor alle soorten laminaatparket. Het is geschikt voor alle soorten laminaatparket die zwevend worden gelegd en het beschermt de voegen tegen vocht waardoor het hout niet kan zwellen en geen aftekening van de naden optreedt. Verbruik: ca. 30 m per kg.

vanaf7,73
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY

Bison lijmspray

Bison Lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. Het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, fotos, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Verbruik: ca. 5 m per liter wanneer tweezijdig opgebracht.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
LOCK BOND

Bison lock bond

Bison lock bond is een vloeibaar borgmiddel voor metalen bouten, moeren en schroeven. Het zet metalen bouten, moeren, schroeven, tapbouten en -einden vast, die later weer losgedraaid moeten kunnen worden. Het dicht schroefdraadverbindingen af en beschermt tegen roestvorming op schroefdraad.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR

Bison max repair

Bison max repair is een innovatieve universele lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, zowel binnen als buiten. Het is niet geschikt voor PE, PP en PTFE.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR UNIVERSAL LIJM

Bison max repair universal lijm

Bison Max Repair Universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de Bison Polymeer Technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
MODEL PLASTIC

Bison model plastic

Bison model plastic is een modelbouwlijm voor polystyreen bouwmodellen. Het is geschikt voor het glashelder, watervast en stevig verlijmen van bouwmodellen van polystyreen (PS), zoals modelauto's, -vliegtuigen, -huisjes en -boten en tevens geschikt voor andere kunststoffen (ABS, San, SB en ASA).

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT DIRECT GRIP

Bison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. Het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. Het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT HEAVY DUTY

Bison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP Technology. Het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. Het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.

vanaf11,69
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT ORIGINAL

Bison montagekit original

Bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. Theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT SUPER

Bison montagekit super

Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. De kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. Het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TOPSPEED

Bison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. Het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf13,13
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TRANSPARANT

Bison montagekit transparant

Bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. Spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. Het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX CRYSTAL

Bison poly max crystal

Bison poly max crystal express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is extra sterk, en blijvend elastisch en geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is teven geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX EXPRESS

Bison poly max express

Bison poly max express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie met zeer snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het heeft een zeer snelle eindsterkte opbouw, is extra sterk en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Het is geschikt voor het monteren van o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX HIGH TACK EXPRESS

Bison poly max high tack express

Bison poly max high tech express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie, met zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). De lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting, snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. Het is handvast na 30 minuten (de verbinding is voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting) en de maximale eindsterkte is bereikt na ca. 4 uur, afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden. Verbruik bij dotsgewijze verlijming: ca. 5-8 m per kg. Het is verkrijgbaar in koker of tube.

vanaf7,10
bekijk productBekijk product ▸
POLY MAX

Bison poly max

Bison Poly Max is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Het is binnen en buiten toepasbaar, extra sterk en blijvend elastisch.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYREENSCHUIMLIJM

Bison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. Het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. Verbruik: ca. 2,5-3,5 m per kilo.

vanaf7,64
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAANLIJM

Bison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. Het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. Het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, PVC-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.

vanaf39,59
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER REPAIR

Bison rubber repair

Bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. Het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. Het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht PVC, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. Het is niet geschikt voor PP en PE, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicalin- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40C tot +120C).

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM GEL

Bison secondelijm gel

Bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. Het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Het is alleen geschikt voor puntverlijmingen.

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM INDUSTRIE

Bison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM MET KWAST

Bison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM SUPER COMPACT

Bison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. Het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,13
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM TIPPER

Bison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. Het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM VLOEIBAAR

Bison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. Het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm lijmoppervlak.

vanaf3,50
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELLIJM

Bison spiegellijm

Bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM

Bison tegellijm

Bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het is ook geschikt voor marmer. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM SUPER

Bison tegellijm super

Bison Tegellijm Super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. Het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. Verbruik: ca. 0,5-1 m per kilo.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
TEXTIELLIJM

Bison textiellijm

Bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
TIX

Bison tix

Bison tix is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. Het is makkelijk smeerbaar, druipt niet en trekt geen draden. Het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. De lijm druipt niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale verlijmingen. Het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels. Het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
VLOERBEDEKKINGSLIJM

Bison vloerbedekkingslijm

Bison vloerbedekkingslijm is een Kant & klare dispersielijm voor het permanent lijmen van tapijt en tapijttegels met jute- of latexrug, latexschuimrug, naaldvilten, linoleum, vinyl op vilt, kurkvloerbedekking, homogene vinylvloerbedekking, vloerbedekking met vinylschuimrugzijde en cushioned (opgeschuimd) vinyl (Novilon) op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Het is geschikt voor intensief gebruik (trappen, kantoren), rolstoelvast, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en oplosmiddelvrij. Verbruik: Voor PVC-vloerbedekking ca. 3 m per kilo en voor tapijten ca. 2,5 m per kilo.

vanaf12,95
bekijk productBekijk product ▸
WATERKIT

Bison waterkit

Bison waterkit is een kant & klare lijm op waterbasis voor het verlijmen van vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. Verbruik: 2-3 m per kilo.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MAX

Bison wood max

Bison Wood Max is een houtconstructielijm op basis van unieke SMP technologie; watervast (D4-norm) en sterker dan hout. Het is geschikt voor het verlijmen van hout met hout en met bijna alle bouwmaterialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. Het is bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
ZACHT PLASTICLIJM

Bison zacht plasticlijm

Bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht PVC. Het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY

Colormatic lijmspray

Colormatic professionele Lijmspray is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is ook geschikt om grotere oppervlakken te verlijmen doordat het spuitpatroon ongeveer 10 cm breed is. Het is gebruiksvriendelijk en sneldrogend.

vanaf15,71
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND

De ijssel variobond

De Ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf38,08
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND SET MAHONIE

De ijssel variobond set mahonie

De Ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

vanaf0,95
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX UNIVERSELE HARS

De ijssel variopox universele hars

De Ijssel Variopox Universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. Het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met Variobond tot epoxymassas met verschillende viscositeiten. Het is bestand tegen diverse chemicalin en waterimmersie. Het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met IJmopox ZF primer, IJmopox HB coating, Variopox Rolcoating en Double Coat. Verbruik: ca. 1,8-3,6 m per liter.

vanaf22,47
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX IMPREGNEERHARS

De ijssel variopox impregneerhars

De Ijssel Variopox Impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, Kevlar en koolstofvezel. Het is overschilderbaar met o.a. IJmopox HB coating of Double Coat in kleur. Rendement: ca. 1,8-3,6 m per liter.

vanaf33,85
bekijk productBekijk product ▸
CLEARFIX TRANSPARANT

Den braven clearfix transparant

Den Braven zwaluw Clearfix Transparant is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld als universele constructielijm voor interieurtoepassing en is tevens geschikt voor het verlijmen in koelcellen en in ruimten voor voedingsmiddelen. Het is snel doorhardend en handvast, vochtbestendig, vrijwel reukloos, niet corrosief ten opzichte van metalen, schuur- en slijpbaar en heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en E modules. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2K verven.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
FAST BOND 2C

Den braven fast bond 2c

Den braven zwaluw fast bond 2c is een duurzame, zeer snel chemisch doorhardende, 2-componenten universele lijm en constructiekit, voor binnen en buiten op basis van hybride technologie. Na het mengen (1 op 1) reageert het materiaal tot een duurzaam elastisch blijvend rubber, geheel onafhankelijk van de luchtvochtigheid. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden en het is speciaal ontwikkeld voor onderling verlijmen van niet poreuze ondergronden en volvlakverlijmingen en het supersnel verlijmen van vele bouwmaterialen op vele ondergronden (vooraf hechtingstest uitvoeren). Het is tevens geschikt voor het verlijmen van constructies die snel belast-, transporteer- en/of beloopbaar c.q. handvast moeten zijn, zoals carrosseriedelen, trap- en vloerdelen, tegels, platen en panelen. Het is direct (nat-in-nat) over te spuiten met de gangbare autolakken en is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2-k verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen.

vanaf13,73
bekijk productBekijk product ▸
FIX-O-CHEM

Den braven fix-o-chem

Den braven zwaluw Fix-O-Chem is een professioneel, snel hardend, 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. Het vervangt keilbouten en pluggen in massieve en holle ondergronden zoals als beton, cellenbeton, licht gewicht beton, metselwerk en steen. Het is ook geschikt als synthetisch reparatiecement voor beton. Het kan gebruikt worden gedurende de houdbaarheid door eenvoudig de statische mixer en de schroefdop op de koker te vervangen.

vanaf1,34
bekijk productBekijk product ▸
FOLIEFIX SPUR

Den braven foliefix spur

Den braven zwaluw Foliefix-SPUR is een lijm op hybridebasis voor het verlijmen van kunststoffolie en damp remmende lagen in de bouw. Het product bevat geen isocyanaten, siliconen en oplosmiddelen. Na aanbrengen reageert de lijm met de luchtvochtigheid en wordt het een zelfklevend, duurzaam rubber. Het is flexibel en heeft een onmiddellijke hechting. Het is ontworpen voor het verlijmen van kunststoffolie (zoals PE, PBC, EPDM, DPC), aluminiumfolie, karton, kraftpapier en niet-geweven stoffen op steen, beton, pleisterwerk, metaal en hout.

vanaf6,41
bekijk productBekijk product ▸
HIGH TACK

Den braven high tack

Den Braven Zwaluw High Tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. Het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. Het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en E-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. Na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.

vanaf8,19
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONE

Den braven hybrifix 302 hybrid adhesive & natural stone

Den braven zwaluw Hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen UV, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en E-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. Het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. Het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. Het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIFIX

Den braven hybrifix

Den Braven zwaluw Hybrifix is een duurzame, reukloze, elastisch blijvende allround lijm en voegkit op basis van MS polymeer voor binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zonder primer en is goed UV-, water-, vocht-, weer- en schimmelbestendig. Het is overschilderbaar met de daartoe geschikte verven.

vanaf7,88
bekijk productBekijk product ▸
LIJM SPRAY

Den braven lijm spray

Den braven Zwaluw Lijm Spray is een veelzijdige lijm van hoge kwaliteit, gebaseerd op oplosmiddel en synthetisch rubber. Het is schoon, snel en eenvoudig in het gebruik, kleeft meteen en heeft veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een instelbare spuitkop. Het is geschikt voor alle kleine lijmtoepassingen op het gebied van motorvoertuigen, modelbouw, doe-het-zelf, decoratie, hobby en huishouding. Het is geschikt voor papier, karton, hout, fineer, kurk, leer, textiel, zacht en hard schuim (bijv. XPS & EPS), rubber, schuimrubber en kunststoffolies (behalve PVC en PE).

vanaf5,64
bekijk productBekijk product ▸
MIRRORFIX-MS

Den braven mirrorfix-ms

Den braven zwaluw mirrorfix-MS is een professionele, hoogwaardige lijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht op basis van hybride technologie speciaal voor het verlijmen van spiegels. Onder invloed van de luchtvochtigheid hardt de lijm uit tot een elastisch blijvend rubber. Het heeft een grote kleefkracht en zeer hoge aanvangshechting, is duurzaam en oplosmiddelvrij, tast de zilverlaag van de spiegel niet aan en is te gebruiken op alle bouwondergronden zoals keramische tegels, beton, goed schilderwerk, metaal en glas. Het is een witte, hoog viskeuze pastalijm voor het verlijmen van spiegels volgens DIN 1238 tot 6 mm dikte.

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEFIX-N

Den braven montagefix-n

Den Braven Zwaluw Montagefix N is een professionele, hoogwaardige, snel uithardende 1-componentlijm van synthetisch rubber/hars voor gebruik binnen en buiten. Het is een veelzijdige gun-grade lijm met een uitstekende eerste hechting. Het kan worden gebruikt voor het verlijmen van decoratieve muurplaten, houten planken, plinten, vastzetstrips voor tapijt en trapneuzen. Ook geschikt voor het verlijmen van metalen, allerlei soorten hout, keramiek, beton en steen.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEFIX-PU

Den braven montagefix-pu

Den braven zwaluw montagefix PU is geschikt voor het verlijmen van hout, metaal, steen, kunststof en isolatiemateriaal zoals PU-schuim en PS-schuim, Steenwol en glaswol.

vanaf8,42
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEFIX-W

Den braven montagefix-w

Den braven zwaluw montagefix-W is een veelzijdige montage- en constructielijm op dispersiebasis. Het is overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en heeft een perfecte hechting op de meest ondergronden zonder primer. Het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van houten dorpels, deurstijlen, schroten, profielen, lambriseringen, sierlijsten en panelen. Het is ook geschikt voor het verlijmen van spaanplaat, hardboard en hard PVC op metselwerk, steen of beton en geschikt voor polystyreenschuim.

vanaf3,27
bekijk productBekijk product ▸
PANELFIX

Den braven panelfix

Den braven zwaluw panelfix is een hoogwaardige, sterke, elastische, snel uithardende constructielijm op basis van hybride technologie voor het verlijmen van panelen, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is reukloos, neutraal en vrij van isocyanaten.

vanaf11,68
bekijk productBekijk product ▸
PU-CONSTRUCTIEFIX

Den braven pu-constructiefix

Den braven zwaluw PU constructiefix B4 is een 1-component, vochtverhardende polyurethaan, die zowel lijmt en enigszins vult (opschuimt), een groot hechtvermogen heeft, duurzaam is en die in uitgeharde toestand uitstekend waterbestendig is (D4 norm). Het heeft een snelle doorharding met een zr hoge eindsterkte. Het is geschikt voor het watervast en warmtebestendig verlijmen van o.a. isolatieplaten, metaal, hout, steen, beton, polystyreen, sandwichpanelen, polyesterhardboard, formica en ook houtverbindingen onderling, binnen en buiten.

vanaf8,12
bekijk productBekijk product ▸
PU STONE ADHESIVE

Den braven pu stone adhesive

Den Braven Zwaluw PU Stone Adhesive is een hoogwaardige polyurethaanlijm, klaar voor gebruik, voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips-, beton-, cellenbeton- en kalksteenblokken. Het kan ook worden gebruikt voor verlijming van hout.

vanaf16,53
bekijk productBekijk product ▸
PU THERMO-ADHESIVE B1

Den braven pu thermo-adhesive b1

Den braven zwaluw PU Thermo Adhesive is een vochtverhardende 1-component polyurethaanlijm met lage uitzetting voor verlijming en montage van gevelisolatieplaten (EIFS) op ondergronden van beton, pleisterwerk en metselwerk. Het heeft een zeer goede structuur en een uitstekende hechting vanaf +5C. Het is getest en gecertificeerd door ETA 004:2000, is brandgedrag B1 (moeilijk ontvlambaar), tijdbesparend door eenvoudig gebruik en doseerbaarheid met een PU-schuim pistool, heeft uitstekende (geluids)isolerende en thermisch geleidende eigenschappen, een lager gewicht dan traditionele mortels en het is klaar voor gebruik (mengen is niet nodig). Het is speciaal ontwikkeld voor zeer efficinte verlijming en montage van polystyreen (EPS, EPS-P, XPS e.d.), hard polyurethaanschuim (PUR/PIR) en steenwolplaten op beton, pleister- en metselwerk, en ook voor het vullen van voegen tussen isolatieplaten.

vanaf17,30
bekijk productBekijk product ▸
ROOFFIX PU-DAKLIJM D4

Den braven rooffix pu-daklijm d4

Den braven zwaluw pu-rooffix is een vloeibare polyurethaan daklijm voor het verlijmen van isolatieplaten op beton en gegalvaniseerd staal. De lijm hardt uit door reactie met vocht uit de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, watervaste verbinding. Omdat het tijdens het uitharden licht uitzet, heeft het spleet opvullende eigenschappen.

vanaf67,69
bekijk productBekijk product ▸
SUPER ADHESIVE

Den braven super adhesive

Den braven zwaluw super adhesive is een vloeibare, snel uithardende lijm op basis van cyanoacrylaat. De lijm verhardt door contact met vocht. Het is geschikt voor het verlijmen van o.a. rubberen ringen, glas, metalen en plastics bij o.a. modelbouw, juwelen en ornamenten. Het is ook geschikt voor het verlijmen van rubberprofielen in beglazingssystemen.

vanaf5,20
bekijk productBekijk product ▸
WOODFIX SUPER

Den braven woodfix super

Den Braven Zwaluw Woodfix super is een middelsnel afbindende, reukloze houtlijm voor binnen- en buitentoepassingen. Het Hecht zeer goed op onbehandeld hout (ook op hardhout), het heeft een hoge eindsterkte en het is zeer waterbestendig.

vanaf6,01
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM KOMO

Griffon hard pvc lijm komo

Griffon Hard-Pvc-Lijm Komo is geschikt voor het verlijmen van goten, buizen, moffen en fittingen van PVC in druk- en afvoersystemen. Het is ook geschikt voor ABS. Het is toepasbaar tot een diameter van 160 mm. Het is zeer snel drogend, niet geschikt voor drukleidingen, goed vorstbestendig en heeft een temperatuurbestendigheid tot ca. 90C.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
DICHT EN VAST

Hermadix dicht en vast

Hermadix Dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. Het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. Het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. Het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.

vanaf11,93
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM D3

Meister houtlijm d3

Meister houtlijm D3 voor zwevende plaatsing.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
PLAATSINGSHULP

Meister plaatsingshulp

Meister plaatsingshulp is geschikt voor het aanhouden van de passende wandafstand.

vanaf7,86
bekijk productBekijk product ▸
GLUE SPRAY

Motip glue spray

Motip Glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

vanaf10,94
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX PRO

Orac decofix pro

Orac Decofix Pro is een extra sterke installatielijm. Het is een traag drogende lijm die een duurzame verbinding creert tussen de lijsten en de wand en/of het plafond. Het is geschikt voor binnentoepassingen en voor poreuze ondergronden. Verbruik: ca. 7-8 meter per 310 ml.

vanaf6,50
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX HYDRO

Orac decofix hydro

Orac FDP700 DecoFix Hydro is een extra sterke installatielijm. Het is geschikt voor buitentoepassingen, voor gebruik in vochtige ruimtes en op niet poreuze ondergronden, ter vervanging van DecoFix Pro. Verbruik: ca. 7-8 meter per 290 ml.

vanaf15,50
bekijk productBekijk product ▸
DECOFIX EXTRA

Orac decofix extra

Orac Decofix Extra is de perfecte lijm voor naadverbindingen tussen de lijsten onderling. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 310 ml voor 80 meter.

vanaf11,50
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAY

Presto lijmspray

Presto Lijmspray is een universele contactlijm op basis van synthetisch rubber. Het is snel en veilig verwerkbaar en makkelijk te doseren.

vanaf12,87
bekijk productBekijk product ▸
BEVESTIGINGSKIT WIT

Rust-oleum bevestigingskit wit

Rust-oleum bevestigingskit is een vullend hechtmiddel voor het lijmen van anti-slip panelen op droge oppervlakken. Het past op een standaard kitpistool en een tube is genoeg voor circa 12 strekkende meter antislippanelen.

vanaf12,02
bekijk productBekijk product ▸
Lijmpatroon 8 mm 12 stuks

Top tools lijmpatroon 8 mm 12 stuks

Top tools Lijmpatronen Transparant 8 mm. Een verpakking bevat 12 stuks.

vanaf94,05
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYLIJM

Topex epoxylijm

topex 5 minuten 2-componenten epoxylijm is te gebruiken op o.a. steen, marmer, baksteen, beton, plastic, metaal, hout en glas. Het is ook te gebruiken voor het opvullen van gaten en scheuren.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
Houtlijm Super Formule D3

Topex houtlijm super formule d3

topex houtlijm super formule D3 is een lijm op basis van vinylhars. Het bevat geen oplosmiddelen.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
Lijm voor harde Kunstoffen

Topex lijm voor harde kunstoffen

Topex Lijm voor harde Kunstoffen.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
LIJMPATROON

Topex lijmpatroon

Topex Lijmpatroon. De getoonde afbeelding betreft artikel 42e180.

vanaf1,66
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGE DISPERSIELIJM VLOEIBARE SPIJKER

Topex montage dispersielijm vloeibare spijker

Topex montage dispersielijm vloeibare spijker is een super sterke lijm ter vervanging van schroeven of spijkers. Het is te gebruiken op o.a. metaal, tegels en hout.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
FILTER